View Full Version : Avatar
ma rog de ce nu puneti si voi avatre noi cu ceva normal. numai cu fotbal puneti nu stiti altceva :D :sorry:
pai cu ce sa punem??? apropo vad ca nmeni nu le foloseste, mai exista 2 galerii de avatari, la vedeti din profil ...
daca vrei avatar diferit esti liber sa pui link catr el la profil si va merge trebuie sa aiba maxim 50*50 picseli :P (avatarul tre (sunt cocalar de mirc) sa fie pe net nu la voi pe com ex nu c:my documents... ci http://www.linkcatreavatgar...
gata am inteles
totusi il intreb pe cinevacum se pun alte avatare in database
oricum 10X
pai cum in database, poti sa iti alegi din baza noastra de date :P sau sa bagi link catre un avatar de pe un alt site
nu uitati imaginea sa fie gif sau jpg
oricum vreau sa zic ca daca forumu e facut in php poti sa pui in imagesavatargallery si pui unde vrei
am gresit inainte ok
mi-ai schimbat in F**KS. am inteles chiar il schimb de tot
aaa, nu am bagat la cuvinte cenzurate, ca totusi nu da bine
avatarii astia ii avem si cu astia tebuie sa va multumiti
apropo, bun venit la forum :)
mersi
oricum bune avataruri
tu ai facut patchu cu divizia A 8) :D
stai putz (sunt cocalar de mirc)in nu ne-ai sters cate 100 de msg mns ?????? :angry:
ce bah vrei sa umplu forumu de msg ????? :scaun: :sanshine2: :offtopic:
nu am sters nimic.... :blink:
bah da aveam 300 nu shtiu cat de msg sau am adormit io (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) ??!! :angry:
am schimbat numarul de mesaje minime pentru fiecare grad...poate d'aia :mishto:
asha cred si io (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) da vezi ca am dreptate
da nr de mesaje nu s-a schimbat, numai unii au gradl la forum cu o unitate mai mic
eh...
daca tot e deschis topik-ul asta ... numai deschid eu altul ! ;)
deci... am si eu o sugestie...
sa fie avatarul ceva mai mare... ceva de genu 80 X 80 ... creca asa ar fi cel mai bine !!
sau daca nu se poate... un pachet super-plus+ pentru moderatori ?!?!?! :lol:
sanshine
19-01-2004, 01:56 PM
Originally posted by Totti1@Jan 19 2004, 10:29 AM
sau daca nu se poate... un pachet super-plus+ pentru moderatori ?!?!?! :lol:
DACA se schimba, cel mai bine ar fi sa se schimbe pentru totzi. Si asa avem destule avantaje, gen postare de imagini etc. :bere:
Cosmin_ultrasteaua
19-01-2004, 01:59 PM
Ai dreptate. Ar trebui sa fie de 100x100. Al meu nu se vede prea bine.
eh e marfa....
ma bucur ca ai intrat pe forum ! ;)
BUN VENIT !
Cosmin_ultrasteaua
19-01-2004, 02:47 PM
Mersi. Nice forum.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.