PDA

View Full Version : Sevilla '86 - 17 ani

sanshine
07-05-2003, 04:05 PM
http://www.steauafc.com/images/450.gif

Oare o sa mai apucam sa vedem asa ceva vreodata?
Te uiti la Divizia A de acum si te apuca un chef sa urli NU! din toate puterile...
Ba nene, stau si acum si nu-mi vine sa cred: a fost posibil asa ceva? O echipa romaneasca a castigat Cupa Campionilor Europeni? :shock: Iti vine sa zici ca tipii aia care cred ca aselenizarea a fost trucata, ca si imaginile astea nu sunt decat niste trucaje.

Ma doare capul.

mns
07-05-2003, 08:02 PM
sunt mandru de steaua dar si de Dukadam care este aradean :)

as dori ca cei care se vor apuca de comentarii absurde cu securitatea si ceausescu sa se abtina

ce a reusit steaua in 86 este un moment important pt fotbalul romanesc

Blue
07-05-2003, 11:10 PM
ma mns imi pare rau da asa a fost, au fost ajutati de comunisti, au luat cei mai buni jucatori de pesre tot, pai putin craiova ca oltenhii au fost singurii care au rezistat presiunilor, asta este, eu sunt mandru ca a castigam o echipa romanesca cupa campionilor, dar imi este rusine in ce mod au ajuns acolo.

sanshine
08-05-2003, 09:15 AM
daca ar fi sa-mi fie rusine cu ceva dinainte de '89 ar fi ghetele alea de aur si argint luate cu japca. Aici da, ne-am facut de ras in Europa. Performanta Stelei a fost insa realizata pe gazon, fara arbitri corupti si fara adversari "anesteziati". Nu vreau sa intru in polemica despre cum si-a facut Steaua echipa, dar eu cred ca nici daca puneai in locul ei Nationala, care sa fie intr-adevar facuta cu toti jucatorii reprezentativi din tara, si lasai jucatorii sa se antreneze impreuna 6 luni de zile, nu iesea o performanta mai buna. Pur si simplu acei jucatori se potriveau uni cu altii in asa fel, incat formau cu adevarat o echipa pe gazon, si nu doar 11 jucatori buni care joaca impreuna.