View Full Version : Tenis
ScorpionX
03-05-2003, 10:23 AM
As vrea sa disscutam si despre sportul alb.
Voua va place?
Ce jucator, jucatoare preferati?
Eu tin cu Gustavo Kuerten si-a cam iesit din forma, dar asa mai tin cu Agasi
La fete imi place de Kurnikova, dar nu cum joaca :D
pai kurnikova nu era gymnasta.
tudosebogdan
25-05-2003, 06:47 AM
la cat de bine arata blonda nu cred ca ar conta ce sport practica. am inteles insa ca anul acesta FHM a facut un nou sondaj si ea a ajuns doar pe locul 8 in topul celor mai sexi femei din lume dupa ce anul trecut a castigat coroana.
la tenis feminin mie cel putin mi-a placut de monica seles dar zilele ei de glorie s-au cam dus dupa incidentul acela nefericit. iar la tenis masculin recunosc ca si pe mine ma impresioneaza Agasi.
mininu
05-06-2003, 12:22 AM
Agassi.
tudosebogdan
09-06-2003, 10:11 AM
Justine Henin a castigat Roland Garros, Open-ul Frantei. eu unul saptamana trecuta cand ajungeam acasa vedeam doar meciurile de la fete si tin sa va spun ca mi-a placut enorm cat de categorica a fost in semifinala cu Serena daca nu ma insel. nu i-a dat nici o sansa. din pacate nu am vazut si finala dar scorul arata ca a fost la fel de buna! :mishto: mie chiar mi-a placut. bravo ei!
Sirius
16-06-2003, 09:25 PM
La fete imi placea Martina Hingis, insa dupa accidentare a devenit...Marius Niculae(asta am zis-o doar pentru rima :D )adica nu mai joaca deloc ca inainte.
La baieti intr-adevar Agassi iz da best, insa si-a cam luat-o in ultimul timp. Mai ales de la Roddick, in Queen's Tournament.
MaPaX
29-11-2003, 06:54 PM
Imi place foarte mult de Andy Roddick! Romani: Hanescu, Pavel si umpic R. Sabau si cate umpic pt restu tenismenilor romani :)
danutz_andrey
27-01-2004, 09:26 PM
Cei care nu au vazut meciul dintre Pavel si Ferrero ia priviti (http://www.eurosport.com/home/pages/v3/L0/S57/sport_Lng0_Spo57_Evt6142_Sto536244.shtml)
DarkComy
01-02-2004, 10:52 PM
astia din delegatia elvetiana cica au facut mofturi cand au vazut suprafata de joc de la noi ziceau ca nu au mai vazut o suprafata asa de stranie <_< nesimtiti KICK THERE PUNK ASS'es Pavel :D
dj-cata
02-02-2004, 02:47 AM
din cate stiu eu elvetieni au fost impresionati de teren....spunand ca e la fel de bun ca si cel de la rolan garros....
terenul e foarte bun...acum sa vedem cat de buni o sa fie si ai nostrii
dap dj-cata are dreptate.... au fost foarte impresionatzi de terenul nostru
doar pavel a fost un pik suparat din cauza reflectoarelor care erau amplasate prea jos... si ii venea lumina in ochi... da a zis ca se va obisnuii !
o sa intalneasca pe cel mai bun jucator din lume...bafta multa !
RaPiDuTz
02-02-2004, 10:46 AM
Mha da si Federer asta nu putea sa castige turnee dupa ce juca contra Romaniei... :shakeit:
Acu mai e si in forma mare...sper sa se descurce Pavel 8)
E obosit...avem un avantaj !!! :mishto:
danutz_andrey
02-02-2004, 07:02 PM
Eu sunt mai mult decat sigur ca i vom bate pe elvetieni! :P 100% vom castiga!
DarkComy
02-02-2004, 10:59 PM
stati ma linistiti va asigur eu ca o sa castigam stati sa ma duc in dulap sa imi iau ARTIC WARFARE-ul ma urc pe un reflector si cand ajunge mingea la federer ii dau un HEADSHOT punk ass motherfucker :mishto:
care mergeti la meci ? poate ne intalnim acolo....
RaPiDuTz
03-02-2004, 11:05 PM
Chiar ca...exista oameni pe forumul asta care sa mearga macar la un meci de tenis pe an ? :unsure:
nu :P
haaaaaai mah RaPIDuTz tu... pls pls :P ... la sala polivalenta... (sa vezi ce-ti dau ca m-ai injurat :P ...lol glumeam :))
RaPiDuTz
04-02-2004, 03:14 PM
Poate te fac afish pe zgura aia... :lol: :P
Okey deci vin ca vreau sa vad si yo cum e la un meci de tenis ca cica nu ai voie
sa scoti un sunet... :lol: poate ma apuc yo pe acolo scot fularu cu Rapid,
ma pun cu picioarele pe scaun si incep sa scandez pe acolo de Federer ala, de il injur de il bag si il scot... :lol:
RaPiDuTz Posted on Feb 4 2004, 03:14 PM
* Poate te fac afish pe zgura aia...* *
lool, numai pot de ras.... haha ... !
am nevoie de o periodata de acomodare pe zgura ;) ! :lol:
Okey deci vin ca vreau sa vad si yo cum e la un meci de tenis ca cica nu ai voie
sa scoti un sunet...* poate ma apuc yo pe acolo scot fularu cu Rapid,
ma pun cu picioarele pe scaun si incep sa scandez pe acolo de Federer ala, de il injur de il bag si il scot...
Nuu facem ca la fotbal... ma duk in peluza 2 :P .. si incep sa strig ... "M*** Rapid, M**e Rapid ... " si tu din peluza 1 beat manga.... "M**e Rapid.... " hahahaha !
RaPiDuTz
04-02-2004, 05:36 PM
Pai ce mah ca oricat de beat as fi mi-as da seama ce strig...cred :lol:
Oricum lasa ca poate aparem si noi la tv acolo (maybe si in ziare) si ne facem publicitate ca RaPiDuTz & Totti d p FifaRo forum... (aberez si yo un pic...deh) :lol:
In caz ca e vremea naspa yo numai vin :unsure:
Ceee mah ? TE BAT (la cap) daca numai vi ... toata saptamana .. (care vine .. ca din asta mai e putzin :P) ! Lasa ca luam o umbrela ... o gagica ... si stam sub umbrelutza... :P !
RaPiDuTz
05-02-2004, 01:22 PM
ho brrr ca vin... :P
Pana la urma la care meci mergem ???
Si daca tot zici de o gagica nu ar fi rau daca tu ai veni cu asta care esti acum si ai veni si cu Buffy ca poate cine stie...hehe :D (glumeam)
mah dar maine la ce ora este meciul ? :) :lol:
si.... cine joaka ? :P
dj-cata
05-02-2004, 11:41 PM
maine a pavel cu nr2 de la ei si federer cu hanescu
si eu ma duc la meci ....am bilet in sectorul H parca :) nu mai stiu sigur
primul meci incepe la 13
La 13:00 ? :o
kkt...sunt la scoala la ora aia....
RaPIDuTz mai vi ?
RaPiDuTz
07-02-2004, 05:32 PM
OLEEEEEEEEE
2-2 LA SETURI IN PARTIDA DE DUBLU !
SI 40-30 IN PRIMUL BREAK IN SERVICIUL LOR !!!!!!!1
DarkComy
07-02-2004, 05:34 PM
hmm din cate observ nu vati mai dus la meci ce vati agitat si pe degeaba :(
:(
am pierdut :(
oricum a fost superb superb meciul !
extraordinar ... au facut un meci de intrat in istorie... s-au luptat emblematic ai nostrii !
BRAVO BAIETZI !
HAI ROMANIA !
danutz_andrey
07-02-2004, 06:54 PM
Da,mare pacat ca am pierdut!A fost un meci extraordinar la fel ca si publicul roman!Eu sper ca maine,Pavel sa-l bata pe Federer!
HAI ROMANIA!
s-a vazut ca Federer are si lipsuri si poate gresi chair rau de tot (vezi faza cand a dat in fileu de la 1 m mingea fiind sus nu jos) !
in rest ma uimit cat de multe as-uri da Pavel...extraordinar jucator !
HAI ROMANIA !
DarkComy
07-02-2004, 09:18 PM
pacat ca am pierdut am stat cu o tensiune Trifu mi se pare ca a jucat slab adika la fiecare set in care trebuia sa serveasca il pierdeam :alida:
in legatura cu Trifu... mi s-a parut destul de intimidat din cauza publicului care reactiona cu "aaa...ufff" dupa fiecare lovitura ratata de el... si nu se mai putea concentra ! in orice caz a avut si el niste mingii as care ne-au scos din kkt ! ;)
dj-cata
07-02-2004, 10:37 PM
am fost la meci si vreau sa zic ca de mult nu am mai stat in asa tensiune....poate de la meciu stelei cu southampton :) Atmosfera a fost excelenta...s-au facut valuri....au strigat toti....a fost ca la un meci de fotbal :).....pacat ca am pierdut.....nu meritam
mie nu mi-a placut de pavel pt ca nu stie sa traga, de fiecare data de la fileu le dadea foarte usor pe cand trifu tragea niste "bombe" de nu le mai vedea nici federer
oricum e cam rushinos sa ne bata un singur om pt ca alalalt a fost paralel cu tenisul......a avut 6 duble greseli consecutive cand i-a servit la trifu. Federer a facut totul
daca am fi valorificat toate mingile de break pe care le-am avut am fi castigat sigurat meciul dar asta.....ei au profitat de greselile noastre....noi nu
maine ma duc iara sa il vad pe federer cum joaca pt ca nu in fiecare zi ai ocazia sa vezi nr 1 mondial live :lol:
oricum e cam rushinos sa ne bata un singur om pt ca alalalt a fost paralel cu tenisul......a avut 6 duble greseli consecutive
eu zik ca a jucat super bine
le dadea numai pe linie cand servea el... numai as-uri !
era un pik cam slabutz la jocul pe fund ... in rest la fileu se descurca destul de bine...iar federer are un retur devastator !!!
danutz_andrey
08-02-2004, 04:05 PM
Pacat ca a pierdut Pavel meciul cu Federer,dar ce sa faci,asta e!
dap...
3-1 pentru ei ...
asta e...
ultimul set a fost de-a dreptul incredibil, mai ales prin incordarea din teren, transmisa miraculos si publicului ! Au fost momente cand nimeni, roman sau elvetian, nu mai avea curaj sa respire de teama de a nu deranja jucatorii ! De teama de nu le "speria" concentrarea. Au fost extraordinare rasturnari de la agonie la extaz si apoi din nou la agonie. Asa ceva nu se poate povesti, trebuie trait ! A fost un spectacol-total, in teren si in tribune, atat romanii cat si elvetienii dand totul pentru "ai lor" ! Valurile mexicane care dadeau ocoluri salii i-au "infratit" pentru cateva clipe pe toti, fiecare, in felul lui, a vrut si a reusit sa fie aproape de cei pe care ii sustinea .
Andrei Pavel / Gabriel Trifu - Roger Federer / Yves Allegro
Setul 1 : 4 - 6
Setul 2 : 6 - 1
Setul 3 : 3 - 6
Setul 4 : 6 - 3
Setul 5 : 8 - 10
Castigatori : Roger Federer / Yves Allegro
RaPiDuTz
08-02-2004, 05:04 PM
Moama acu ma enerveaza si mai mult elvetieni ! :injur2:
Dupa faza cu ursulica maier acum mai ne scot si astia la tenis :injur2:
(zilele astea a mai pierdut si dinamo un amical in fata unei echipe elvetiene :lol: )
Originally posted by RaPiDuTz@Feb 8 2004, 05:04 PM
Moama acu ma enerveaza si mai mult elvetieni ! :injur2:
Dupa faza cu ursulica maier acum mai ne scot si astia la tenis :injur2:
(zilele astea a mai pierdut si dinamo un amical in fata unei echipe elvetiene :lol: )
bine ca de data asta nu ne-au mai furat arbitrii !
era prea de tot sa ne fure si acum... !
si ala care a zis lucruri urate despre noi si tara noastra... a fost criticat de concurentza ziarului in Elvetzia ! ;)
RaPiDuTz
08-02-2004, 05:18 PM
pai adevaru e ca a zis lucruri foarte urate despre Romania... :(
Hanescu a castigat meciul lui ashadar Romania - Elvetia 2-3 <_<
"Roger Federer a suferit un adevărat şoc cultural. De la soarele din Melbourne la c?inii vagabonzi din Bucureşti - diferenţa nu poate fi mai mare". "Sărăcia multora dintre cele 22 de milioane de locuitori se simte ?n fiecare colţ - 10 la sută şomeri, 34 la sută rata inflaţiei, 6 la sută dintre copii subnutriţi". "P?nă şi sala Polivalentă se ?nscrie ?n imaginea cenuşie a Bucureştiului: aer ?mb?csit, nici o fereastră, covoare murdare, c?ini vagabonzi afară"
asta e nesimtire curata
scuze-le sunt de prisos !!!
dupa cum au zis si altii ... noi n-am zis nimic de altii ... chiar si atunci cand am fost in tari cu un trai de viata greoi si unde predomina saracia !
DarkComy
08-02-2004, 06:03 PM
eu zic sa ii aflam adresa de email a lui ala adika a ziaristului si sa il umplem cu mesaje ca pe urs meier si dupa sa vezi titlu in ziar
ROMANIA TERORIZEAZA ELVETIA
MaPaX
08-02-2004, 06:17 PM
Asta e, am pierdut dar macar a castigat Hanescu care cred ca va fi un jucator foarte bun in viitor!
DarkComy
08-02-2004, 06:23 PM
Hanescu e un jucator de viitor dar parca nu prea lam vazut pe la turneele mari :alida:
RaPiDuTz
08-02-2004, 06:46 PM
Pai probabil ca nu e clasat printre primi 100... :P
deci...3-2 scorul final...totusi...elvetia...eu zik ca am luptat eroic ;) !
sper sa avem mare sansa la tragerile la sorti pentru baraj
MULT NOROC ! HAI ROMANIA !
dj-cata
09-02-2004, 12:24 AM
pt hanescu anul 2003 a fost cel mai bun din cariera, a ajuns in turul 3 la wimbledon si la inca un turneu mare....nu mai stiu care.
eu la anu as merge pe perechea mergea/tecau al dublu.
parteneru la dublu a lu federer a fost varzaaaaa.....cred ca e cel mai slab de la ei din echipa. L-a certat antrenoru dupa fiecare minge pierduta iar in ultimu set deja urla la el
RaPiDuTz
09-02-2004, 04:24 AM
Adevaru e ca Federer de unul singur a adus victoria in meciul de dublu.
Bine a zis cine a zis ca nu este elvetian, ci extraterestru...
eh...
au jucat si ai nostrii prost
au jucat numai pe federer
trebuiau sa joace mai mult pe celalalt care avea un retur foarte prost ! ;)
Elvetia a picat in sferturi de finala cu franta !
HAI FRANTA ! :P
mai multe detalii pe RoSport
www.rosport.as.ro !
RaPiDuTz
10-02-2004, 08:03 PM
Iara va trebui sa jucam barajul... :(
Cand vom afla adversarul ?
cand se va trage la sorti ! :lol:
nu se stie :P !
dj-cata
10-02-2004, 11:23 PM
meciul o sa fie prin iulie si putem sa picam si cu australia. Daca jucam cu aia picam si mai jos. dar sunt si destule echipe mai slabe pe care le putem bate chiar si in deplasare
ar fi bine sa picam cu Mexic-ul
le rupem capul :lol: !
RaPiDuTz
11-02-2004, 09:53 AM
Mexic ? lol
Eu zic ca am avut si ghinion ca a trebuit sa jucam cu Elvetia... :(
ce lol mah
si-au luat-o rau de tot mexic-ul
si faza cu elvetzia...asta e... nu avem noi un federer in echipa...dar il avem pe Pavel ... pe care eu il admir foarte mult ! ;)
RaPiDuTz
11-02-2004, 10:27 AM
lasa ca peste cativas ani hanescu, cred eu ca il va intrece pe Pavel
Iar la dublu mergea|tecau au viitorul in fata...
dupa cum a spus si segarceanu...
viitorul rau nu este prea apropiat :P
pentru ca pavel/hanescu vor mai juca la dublu ceva timp de acum incolo ! ;)
RaPiDuTz
11-02-2004, 11:01 AM
mha oricum orice se zice eu zic ca Romania sa descurcat foarte bine si asta se vede pt ca am pierdut doar in meciurile in care a jucat federer ca in rest nu am avut probleme...oricum ata ete :(
revenind la federer
nu mi s-a parut asa de invincibil si...extraterestru
la dublu a gresit si el destul...chiar copilaresc !
si la simplu cu pavel ... a fost si el dominat cu 4-1 ... ne trebuia concentrare si calm... ! ;)
a fost faine meciurile romaniei cu elveti.si federer a fost bn,tre` sa recunoastem
mai departe...go romania&go pavel
dj-cata
13-02-2004, 01:40 AM
daca nu era federer ii bateam 5-0 ....dar asa...noi nu avem un jucator care sa se lupte de la egal al egal cu federer....e un jucator prea bun pentru noi
e un jucator prea bun pentru totzi...
din moment ce e cel mai bun din lume... :P !
:) :) :)
-------------------------------------
herg...
trebuie sa zici ceva !
nu sa zambesti ! ;)
cinevaaaa
06-03-2004, 07:16 PM
SA STITI CA NU ESTE CHIAR UN SUPER-JUCATOR :nashpa:
EX:IN TURNEUL CARE A URMAT DUPA MECIUL DE CUPA DEVIS FEDERER A PIERDUT IN 2 SETURI DE LA HETMAN :oops:
DESI CONSIDER CA ROMANIA A PIERDUT SI DIN CAUZA JUCATORILOR PROPRII, CONSIDER CA FEDERER POATE AJUNGE UNUL DIN CEI MAI BUNI JUCATORI AI LUMII DIN TOATE TIMPURILE :D
cinevaaaa
06-03-2004, 07:19 PM
CRED CA FEDERER NU A ARATAT INCA TOT CE POATE :saliveaza: IN CATIVA ANI SE POATE VORBI DESPRE "extraterestrul"FEDERER(a exagerat un pic comentatorul)
RaPiDuTz
06-03-2004, 08:54 PM
parerea ma ca Federer asta e un jucator care e in forma mare acu` dupa care se va stinge si va deveni un jucator de locurile 10-20... (cum au mai fost si alti...)
cinevaaaa > incearca sa numai faci spam...foloseste butonul EDIT din dreapta ;)
si scrie cu litere mici (aded by dj_mozart :P )
cinevaaaa
11-03-2004, 05:49 PM
ok
dar asa imi placea mie
Am vazut astazi cea mai frumoasa finala de pana acum....cea de la Roland Garros - Franta...
Adversari Guillermo Coria - Gaston Gaudio amandoi argentinieni..
Coria favorit clar...fiind cel mai in forma tenisman mai ales pe zgura....primele 2 seturi clar in favoarea sa....dar in setul al 3 Coria se accidenteaza si abia abia mai joaca...pierzand urmatoarele 2 seturi in timp record..
Totusi in setul decisiv Coria isi revin cat de cat...si s-a luptat incredibil...avand si 2 mingi de meci...dar...neaccidentat..mai proaspat Gaudio castiga setul decisiv cu 8-6...
Aceasta finala m-a tinut cu sufletul la gura...datorita chinului prin care a trecut Coria...accidentat...abia mai servea...a avut 2 mingi de meci....pacat...amandoi aveau lacrimi in ochi la final...unul de bucurie...celalalt de tristete...
Foarte frumos..
am vazut ca era 2-2 la seturi da nu stiam ca era accidentat
unde s-a accidentat?
Avea probleme la coloana vertebrala..abia mai servea...
Spatele il durea...
Ratonu
07-06-2004, 10:24 AM
Superb meciul! Pacat de accidentarea lui Coria, care, din cate am inteles eu, a fost mai degraba la piciorul stang decat la spate (Tuby> probabil ai urmarit meciul pe TVR2 :P )...
asa am vazut si yo pe euronews ca avea ceva la piciorul stang
Nici nu mai stiu pe ce l-am vazut...in orice caz sunt sigur ca un comentator a precizat ca are probleme la coloana...la spate
Ratonu
08-06-2004, 09:15 AM
Pai, io m-am uitat pe eurosport, unde erau Radu Antofi de la schi fond si cu inca unu care se pricepea si ziceau clar de piciorul stang...
habbib
08-09-2004, 11:15 AM
ce ziceti de pavel? chiar o fi fost accidentat sau nu l-or fi tinut pantalonashi sa o ia a5a oara de la federer in anu asta, eu speram sa joace si poate o sa sune ciudat dar ii dadeam ceva sanse sa treaca in sferturi,unele foarte mici dar oricum si federer ii tot om,dc nu e accidentat ar trebui sa ii fie rusine, chiar dc ar fi luat-o la zero, trebuia sa se prezinte la meci sau eu stiu poate nu a vrut sa riste o accidentare mai grava..oricum nu cred ca pavel a facut mare lucru la us open, a jucat numai cu outsideri, nuy a intalnit nici un cap de serie si cu coreeanu ala, era sa se faca de rusine, noroc ca nu o mai fi rezistat ala fizic,cred ca anu asta finala o sa fie roddick cu federer si sper sa bata roddick :mishto: ,pt ca de federer ala ma-am cam saturat :nashpa:
Nu cred ca a dat bir cu fugitii invocand o accidentare ca scuza...Pavel l-a batut o data anul asta...(bine ce e drept si fererer de 4 ori :P )dar s-a vazut ca e posibil...Federer nu mai e in forma din primavara...dar nici Pavel :P
RaPiDuTz
08-09-2004, 12:15 PM
nu a vrut sa riste o accidentare mai grava...cum ai zis si tu habbib
are o problema la coloana pe care o poate rezolva ori prin operatie, ori prin nijte tratamente...
habbib
08-09-2004, 12:32 PM
tuby, sa stii ca pavel nu l-a mai batut pe federer din 2000 :( ,de atuci il bate ala pe unde il prinde,pacat ca nu a putut sa joace,cred ca avea sanse sa se revanseze..
habbib
11-09-2004, 09:15 AM
ati vazut aseara demetieva cu capriati,uau,ce meci mishto..au fost nishte schimburi de mingi care au durat minute bune,super super,parca jucau doi roboti,mns,oare cand o sa ajungem si noi la schimburi de mingi mai lungi de 10 secunde? :lol: ce finala ciudata o sa fie, intre doua rusoiace,demetieva si kuznetzova,se pare ca domina tenisul feminin in ultimul timp rusoiacele astea..
Apropo de "oare cand".....oare cand ajunge si un roman intr-o semi-finala a unui turneu de asemenea anvergura....Hanescu parca promitea repede...s-a stins inainte de a realiza ceva la seniori...
Andrei Pavel acum mi se pare depasit...are valoare dar este foarte inconstant...sincer nici nu ma asteptam sa ajunga pana in optimi dat fiind faptul ca in ultimile 3 turnee nu a trecut de primul tur..
habbib
11-09-2004, 12:01 PM
iti zic eu cand,peste un an,doi o sa avem sigur un roman intr-o semi finala de mare slem,pe mns,aceasta tanara speranta a tenisului aradean si romanesc,beneficiar al unui talent incontestabil,exista si o lovitura care-i poarta numele,defapt doua,dreapta si reverul din pirueta,asa zisele lovituri dumbrava,lovituri care ar putea revolutiona tenisul ,daca isi continua ascensiune din ultimul timp, eu il vad in primii 10 :lol: ,lasand gluma si aberatiile laoparte,cred ca o sa treaca foarte mult timp,hanescu nu cred ca va realiza mare lucru :nashpa:
danutz_andrey
13-09-2004, 02:56 PM
Federer - Hewitt 6-0, 7-6, 6-0
Hmmm,Federer..un Schumi al tenisului ;)
habbib
13-09-2004, 04:05 PM
uaiiiiiii,m-am saturat de federer asta,nici stilu lui nu-mi place,sper sa il detroneze cineva in curand,azi incepe romanian open,sa il urmariti pe ionita, ii de viitor baiatu :mishto:
Time2Chill
13-09-2004, 04:11 PM
:lol: :lol: :lol: acum te uiti la tenis tot ca la F1 indif ce se intampla pana in finala tot federer castiga.................... o sa-i vina si randu lui................. da cine stie cand
habbib
13-09-2004, 04:34 PM
iti zic eu ca e de viitor,are stofa de campion baiatu ;) ,cat despre federer, cam asa-i,parca ne-am uita la formula 1,nashpa,sec..cine credeti ca o sa castige romanian open, eu il vad pe ionita pana in semi-finale,hanescu cred ca o sa se opreasca in primul tur, ii cam varzalit :crazyboy:
danutz_andrey
13-09-2004, 06:02 PM
Nu prea i cunosc pe participanti,dar cred ca Hanescu merge pana in turul 2.Apropo Tecau si Mergea,participa ;)?
habbib
14-09-2004, 08:27 AM
astazi intra in joc si jucatorii romani,de urmarit evolutia lui victor ionita ;) ,nu stiu dc tecau si mergea participa..a,acum am aflat ca nu participa,pacat :unsure:
habbib
14-09-2004, 08:50 PM
se pare ca m-am cam inselat in privinta lui hanescu si a lui ionita,despre primul spuneam ca nu va trece de primul tur, dar se pare ca a facut un meci bun, si l-a invins pe favoritul principal al turneului,cat despre ionita,imi pare rau pt el, e de viitor baiatu,totusi koubek e mai valoros, a ajuns si la us open pana in turul 4(dc nu ma insel),oricum raman la parerea ca ionita e un jucator de urmarit..sabau s-a cam facut de rusine in fata unui necunoscut, pierzand cu 6-1 6-1 dar la urma urmei si el e un necunoscut :ph34r:
danutz_andrey
14-09-2004, 08:53 PM
Hanescu nu mai trece de turul 2,o sa vedeti :D .Si chiar imi para rau ca nu participa Tecau sau Mergea ;)
habbib
14-09-2004, 08:57 PM
eu cred ca va trece de koubek,s-a obisnuit acum cu atmosfera si cu presiunea,totusi l-a invins pe favoritul principal(despre care oricum nu am auzit mare lucru pana sa-l fi batut pavel la us open :),sa speram ca va juca cat mai multe meciuri hanesu la bucuresti,ca ar mai fi si cazu sa confirme, in ultimul timp avand evolutii destul de slabe, netrecand de mult timp de primul tur..intradevar,pacat ca nu participa tecau+mergea, si in meciul cu elvetia din cupa davis, dc ar fi jucat ei in locul lui trifu si pavel cred ca romania trecea de elvetieni,meciul de dublu a decis in mare calificarea in sferturi,poate la anu :naughty:...
mai sa fie ca sa calificat hanescu, l-a batut pe koubek,nu ma prea asteptam(6-2 6-3),un scor destul de clar,poate poate ne face o surpriza si castiga turneu :mishto:
habbib
27-09-2004, 07:11 AM
weekend-ul asta, echipa de cupa davis a romaniei a intalnit canada, pentru ramanerea in primele 16 echipe ale lumii..dupa ziua de vineri conduceam cu 2-0,dupa victoriile lui pavel si hanescu, sambata echipa de dublu a fost invinsa iar duminica am castigat fara drept de apel ambele meciuri,peste cateva zile va avea loc tragerea la sorti pentru optimi, sa speram ca de data asta vom juca cu cineva mai slab,oricum romania nu a impresionat cine stie ce,fara pavel cred ca am fi morti, sa vedem ce o sa fie cand se retrage..
yahoo
28-09-2004, 08:24 PM
LoL hai sa fac pe moderaturul :P Exista optiunea EDIT! :P
DelPiero
23-10-2004, 11:51 PM
Pe langa fotbal mai urmaresc si eu din cand in cand tenis pe eurosport :P
Romania - Belarus 2-2
Meciul decisiv va incepe acum si se disputa intre Victor Hanescu si Vladimir Volcjov ( ma rog :P )
Cine castiga merge in sferturi de finala...faza a competitiei in care Romania nu a mai ajuns de 20 si ceva de ani...
Edit :
Eh hai ca am facut-o si pe asta...Hanescu l-a distrus in 3 seturi pe belarus si astfel Romania ajunge in faza sferturilor dupa 22 de ani...
Sa speram ca vom cofirma forma buna si in meciurile urmatoare..
Incercati sa priviti si voi meciurile de tenis care se apropie ca si euforie de meciurile de fotbal :P
habbib
06-03-2005, 07:45 PM
am batut cu 3-2!!!!!ce meciuri mishto,jos palaria pentru toata echipa romaniei,ne-am calificat in sferturi,unde mi se pare vom juca cu castigatoarea dintre croatia si sua,deocamdata scorul e 2-1 pt croati...
stefanm14
13-03-2005, 10:57 AM
aha...jucam cu croatia...eu zic ca sansele sunt egale, desi au 2 jucatori intr-o forma foarte buna, trebuie sa ne jucam sansa
MaPaX
14-04-2005, 06:15 PM
Tenismanul rom?n Victor Hănescu s-a oprit ?n optimile de finală ale turneului de la Monte Carlo, dotat cu premii de 1,87 milioane euro, fiind ?nvins azi cu 2-6, 0-6, de argentinianul Gaston Gaudio, favorit 4, şi campionul din 2004 de la Roland-Garros.
Hănescu va primi 15 puncte ATP şi un cec de 26.730 euro pentru calificarea ?n optimile de finală.
MaPaX
10-09-2005, 06:51 PM
Andrei Pavel ?l va ?nt?lni pe spaniolul Alberto Martin, iar Victor Hănescu va juca ?mpotriva italianului Potito Starace ?n primul tur al turneului BCR Open Rom?nia, dotat cu premii ?n valoare de 323.250 euro.
Ceilalţi doi jucători rom?ni prezenţi pe tabloul principal, Răzvan Sabău şi Victor Crivoi, vor juca ?n primul tur cu italianul Davide Sanguinetti, respectiv francezul Florent Serra.
Programul meciurilor din primul tur al BCR Open Rom?nia este următorul:
Mariano Puerta (Argentina) - Janko Tipsarevici (Serbia-Muntenegru)
Luis Horna (Peru) - Guillermo Garcia-Lopez (Spania)
Alexander Waske (Germania) - Igor Andreev (Rusia)
Albert Montanes (Spania) - Gael Monfils (Franţa)
Victor Hănescu (Rom?nia) - Potito Starace (Italia)
Davide Sanguinetti (Italia) - Răzvan Sabău (Rom?nia)
Nicolas Almagro (Spania) - jucător venit din calificări
Juan Ignacio Chela (Argentina) - Jose Acasuso (Argentina)
Fernando Verdasco (Spania) - Mariano Zabaleta (Argentina)
Florian Mayer (Germania) - Oscar Hernandez (Spania)
jucător venit din calificări - jucător venit din calificări
Alberto Martin (Spania) - Andrei Pavel (Rom?nia)
Paul-Henri Mathieu (Franţa) - David Sanchez (Spania)
jucător venit din calificări - Christophe Rochus (Belgia)
Florent Serra (Franţa) - Victor Crivoi (Rom?nia)
Tomas Behrend (Germania) - Filippo Volandri (Italia)
?n turneul de la Bucureşti, lista capilor de serie este următoarea:
1. Mariano Puerta (numărul 10 ?n ierarhia ATP Entry Ranking),
2. Filippo Volandri (37),
3. Andrei Pavel (39),
4. Victor Hănescu (40),
5. Gael Monfils (43),
6. Jose Acasuso (44),
7. Paul-Henri Mathieu (45),
8. Fernando Verdasco (48).
Andrey95
06-09-2006, 09:22 AM
22-24 septembrie 2006
ROMANIA - COREEA DE SUD
Cupa Davis
sisu_stelistul
06-09-2006, 01:12 PM
Probabil ca vom trece de ei, sper, dar echipa nu mai are valoare de acum cativa ani.
PICIU
23-09-2006, 06:34 PM
Cupa davis ROMANIA-COREEA DE SUD 1-1,dupa prima zi.meciul de dublu a fost amanat pt maine
sisu_stelistul
24-09-2006, 10:16 AM
Iarasi ploua, nu stiu cand mai amana meciul, trebuia sa se joace intr-o sala, poate sala sporturilor din constanta, aici s-a mai jucat un meci de cupa davis.
nigga_thebest
24-09-2006, 10:41 AM
nu sti ce vorbesti prietene... daca jucam in sala ne rupeau coreenii....
sisu_stelistul
24-09-2006, 10:47 AM
Oricum ne bat, stai tu linistit, si daca batem la dublu.
habbib
24-09-2006, 11:51 AM
O sa bata Romania cu 3-2, si ultimul meci se joaca doar de palmares :P
Andrey95
24-09-2006, 04:23 PM
Cat e scorul? S-a jucat meciul de dublu?
little_foot
24-09-2006, 05:18 PM
Dap s-a jucat meciul de dublu. Este 2-1 pentru noi la meciuri si este 1-1 la seturi cu 5-2 in setul 3 pentru Pavel. Sper sa castige Pavel pentru ca altfel pierdem sigur pe mana lui Crivoi.
Gata s-a terminat. Victorie Pavel si avem 3-1. Vom fi si la anul in Grupa Mondiala. Bravo Andrei, bravo Tecau , bravo Crivau, bravo Romania.
Armag3don
24-09-2006, 08:42 PM
Da BRAVO LOR!! Si mai ales lui Pavel care dupa 4 seturi obositoare la dublu a venit peste doar 2 ore si a mai jucat inca 4 si a reusit sa isi invinga adversarul si sa ne aduca punctul decisiv in acest meci cu Coreea. Bine ca am ramas in grupa mondiala si sper sa mai avem victorii si mai frumoase. Apropo stie cineva daca s-a mai jucat si ultimul meci dintre Crivoi si celalalt coreean?
sisu_stelistul
24-09-2006, 09:03 PM
Bravo, ma bucur ca m-am inselat, credeam ca Pavel va ceda din cauza batranetei insa a demonstrat ca mai poate juca inca.
Ratonu
24-09-2006, 09:25 PM
Mi se pare o prostie folosirea lui Pavel la dublu. Un jucator bun la simplu nu e neaparat printre cei mai buni la dublu si vice versa (vezi fratii Bryan). Cred ca perechea Mergea - Tecau ar fi mult mai eficienta.
shinoda
24-09-2006, 09:37 PM
Pavel este si un jucator bun de dublu. Stiu ca joaca la toate turneele importante si la dublu. Despre perechea Mergea-Tecau tin minte ca au facut un meci memorabil acum cativa ani impotriva Ecuadorului. De Mergea nu am mai auzit insa nimic, nu stiu ce s`a intamplat cu el.
Andrey95
25-09-2006, 08:19 PM
Bravo, Romania, le-am scos tenisul din cap!
shinoda
25-09-2006, 08:30 PM
Originally posted by nigga_thebest@Sep 24 2006, 11:41 AM
nu sti ce vorbesti prietene... daca jucam in sala ne rupeau coreenii....
93219
argumenteaza te rog afirmatia ta. m`ai facut curios.
Armag3don
25-09-2006, 09:36 PM
Probabil se refera la faptul ca ei au acolo o groaza de sali de astea de tenis si se antreneaza de rup pe terenuri rapide si sunt mai obisnuiti ca ai nostri care numai pe zgura se antreneaza...
shinoda
25-09-2006, 09:47 PM
Pai mai, daca se juca meciul de Cupa Davis in sala, la noi tot pe zgura se juca. Noi in Ro nu avem sali in care sa jucam tenis pe suprafata rapida. Tin minte ca echipa noastra a jucat tot asa un meci in cupa Davis in sala, la Brasov, dar tot pe zgura.
habbib
25-09-2006, 10:25 PM
Originally posted by bulldogu'@Sep 24 2006, 10:37 PM
De Mergea nu am mai auzit insa nimic, nu stiu ce s`a intamplat cu el.
93288
Mergea tocmai a jucat ultima partida a confruntarii Romania - Coreea de Sud. A castigat in 3 seturi daca tin eu bine minte si astfel Romania a invins cu 4-1.
gianni
26-09-2006, 12:56 PM
Am jucat foarte bine si am castigat pe merit! Felicitari Romaniei!
PICIU
01-10-2006, 10:56 PM
Am cazut din primul tur cu franta,deci suntem eliminati :o :o
Ratonu
01-10-2006, 11:12 PM
Cu Pavel la dublu si Crivoi la simplu, cu siguranta.
Crivoi ala n-are o treaba...l-am vazut la conferinta inainte de meci foarte increzator and shit dar i-a luat 2 game-uri in 3 seturi la un necunoscut..locu 30 si ceva in ATP nu inseamna nimic.
Pavel daca prinde o zii buna merge si la dublu, altfel e mai greu.
Si totusi francezii nu mai sunt cine stie ce..Grosjean nu a mai jucat o faza superioara de ceva vreme...Clement e mai forma..Gasquet asa si asa.
PICIU
02-10-2006, 09:27 AM
NU avem nici o sansa cu francezi la simplu,la dublu nu stiu cum joaca
shinoda
02-10-2006, 01:58 PM
Nu trebuie sa plecam cu capul plecat la lupta. Poate daca pana la meciul cu francezii isi va reveni si Hanescu, cu un Pavel in forma, cine stie ce se poate intampla. Dar va fi greu, mai ales ca jucam si la francezi acasa.
sisu_stelistul
02-10-2006, 07:23 PM
Nici cu Hanescu si cu Pavel, nu avem sanse deoarece nu o sa fie in forma, Sabau ar trebui sa joace la simplu, cred ca ar fi cea mai buna solutie alaturi de pavel.
pana se va mai naste un Nastase cam greu sa patrundem din nou in elita
Armag3don
05-10-2006, 07:24 PM
cred ca sansa noastra este meciul de dublu...daca nu il luam cred ca vom piedrde... pentru ca Grosjean le va castiga pe amandoua asa ca nu putem decat sa speram ca perechea noastra de dublu o sa faca treaba buna
sisu_stelistul
11-02-2007, 12:36 AM
Perchea de dublu a facut un super meci, acestia trebuiau sa fie titluraii, Pavel nu avea ce cauta la dublu, sunt de mare valoare, oricum nu mai am sperante, maine probabil vom pierde primul meci si apoi daca baga francezi vreun jucator mai slab poate mai luam un punct. Oricum bravo Mergea si Tecau , merita.
-Dany-
11-02-2007, 09:16 AM
pai primul il joaca pavel...avem sanse... si daca e 2-2 sa speram ca face Hanescu ceva..cu toate ca e praf :(
nigga_thebest
11-02-2007, 10:18 AM
nu avem nicio sansa... nu il bate nici pavel pe gasquet , nici hanescu pe grosjean :-)
tza2k
11-02-2007, 11:29 AM
nu avem nicio sansa... nu il bate nici pavel pe gasquet , nici hanescu pe grosjean :-)
Asa e macar Pavel mai face ceva mai castiga un set, pe cand hanescu e mare si prost, deabia se deplaseaza, e un jucator slab .
-Dany-
11-02-2007, 03:11 PM
s-a terminat si primul set din meciul Pavel - Gasquet .. 6-3 pt Francez .. dar ei au fost ajutati de arbitrii
sorin
11-02-2007, 03:30 PM
hanescu nu e prost,trece printr-o forma extrem de slaba ce tine de la o accidentare mai veche la spate
rezervat in privinta sanselor,dar speranta moare ultima.
-Dany-
11-02-2007, 04:07 PM
setul 2 - 6-2 pentru Gasquet
habbib
11-02-2007, 04:49 PM
Pavel e deja prea batran, nu mai face fata la nivelul asta. Francezii nu au fost cine stie ce, dar oricum noi suntem foarte slabi. O sa urmeze o perioada de seceta pentru tenisul romanesc...
Nu inteleg de ce in ultimi ani perechea Tecau-Mergea a fost trecuta in planul doi, au dovedit si in meciul cu Ecuador ca sunt cea mai buna pereche pe care o avem, nu expiratii de Pavel-Trifu sau mai stiu eu...
sisu_stelistul
11-02-2007, 04:53 PM
Pavel numai poate, Hanescu acum nu este in froma, Sabau ar fi putut face ceva dar dupa ce a refuzat convocarea mai demult nu-l mai convoca nimeni acum.
yahoo
11-02-2007, 04:57 PM
Am citit si eu timp de vro 5 minute blogul gsp si am ramas uluit de comentariile unor pustani de 16-17 ani (de varsta mea) care il "desfiintau" pe Pavel dupa meciurile cu Franta. No offence, dar cand e Cupa Davis, toti incultii vin si se uita la tennis si dupaia critica. Oameni buni (vb lui Banica), ganditi putin inainte de a da intr-un jucator ca Pavel. Fara Pavel Romania era undeva intr-o grupa inferioara! La simplu n-avem jucatori, asta e adevarul, dar Andrei de fiecare data cand a jucat a dat tot pt tara asta. Oricum dupa meciurile cu Franta am inteles ca se retrage, chiar trebuie sa-l criticam acu.
-Dany-
11-02-2007, 05:03 PM
ehe...fara pavel eram:shakeit: ... ce oameni... ca si la fotbal...pierde echipa 3-4 meciuri si incep scandalurile ..chiar daca a luat 2-3 campionate la rand
SSORIN
11-02-2007, 06:07 PM
Cam asa sunt romanii...
Despre Pavel ce sa zic, a ajuns la o varsta la care nu mai poate si ar trebui sa se retraga.
Deeny
11-02-2007, 06:33 PM
Pavel a fost bun la timpul lui dar acum e randul altui jucator sa faca ce a facut Pavel pt noi...
-Dany-
11-02-2007, 06:35 PM
intrebarea e care?...lotul nostru nu e prea bun..cu toate ca mergea si tecau promit...
nigga_thebest
11-02-2007, 07:27 PM
ehe...fara pavel eram:shakeit: ... ce oameni... ca si la fotbal...pierde echipa 3-4 meciuri si incep scandalurile ..chiar daca a luat 2-3 campionate la rand
pai ce ai vrea dupa 3 - 4 infrangeri... sa faca chef?
avem un dublu promitator... dar la simplu mergea nu pare sa fie ce erea la juniori
-Dany-
11-02-2007, 07:46 PM
in al doilea meci.. 7-5 , 7-6 pt francez.. nu s-a mai jucat dupa.. [ sursa gsp ]
sisu_stelistul
11-02-2007, 09:15 PM
A jucat mergea bine si in meciul de simplu, viitorul suna bine, pacat de Sabau, ar fi ajuns titular acum.
Agy23
12-02-2007, 12:04 AM
Cu un dublu Mergea-Tecau , iar la simplu cu Hanescu si Mergea(poate Tecau sau Crivoi) in 3 ani vom avea echipa foarte buna. In afara de Pavel , ceilalti au sub 25 de ani. Pavel a fost la vremea lui un jucator de primii 25 dar acum se vede clar ca nu mai poate.
Andrey95
17-02-2007, 09:55 PM
Postez cam tarziu dar...
Tecau si Mergea sunt grozavi. Hanescu nu a fost cel mai bun, dar tot mai merge. In schimb, Pavel a fost un... un idiot! Bine ca s-au chinuit copiii aia la dublu si idiotu' de Pavel a pierdut amandoua meciurile!
-Dany-
17-02-2007, 09:57 PM
ia zi tu cate meciuri a castigat pt Romania Pavel?( in cupa Davis )
Aia e in trecut, noi traim in prezent!
sisu_stelistul
17-02-2007, 10:22 PM
Bravo asta imi place la voi romani...imediat cum joaca mai prost Pavel, dati repede in el, cate meciuri in cupa davis ne-a facut pana acum...a si renuntat la meciul de dublu anul acesta pentru ai lasa pe acesti tineri de o valoare incontestatibila sa joace.
A renuntat pt ca nu putea, e prea mult 3 meciuri in 3 zile pt un jucator de varsta a 3-a in tenis!
Omega
15-05-2007, 10:01 PM
Se apropie Roland Garros-ul :D Credeti ca ii va sufla iar Nadal titlul lui Federer ? Eu sper ca da si e posibil deoarece anul asta l-a batut de 2 ori (daca luam si in considerare meciul de pe terenul acela jumate' iarba jumate' zgura.). Apropo de tennis, e cineva care il practica ? Eu joc cam de pe la 9 ani dar nu m-am tinut prea mult de el, in orice caz stiu sa joc, poate ma provoaca cineva :D .
stephen
16-05-2007, 07:50 AM
Pe zgura,Nadal il bate pe Federer pe unde il prinde,daca nu ma insel,Roger nu a luat niciodata Roland Garrosul...Oricum eu tin cu Rafa,Federer ma enerveaza ca e prea bun :D .
Omega
16-05-2007, 09:58 PM
Roland Garros-ul e singurul turneu de grand slem pe care Federer nu l-a castigat. A jucat finala cu Rafa anul trecut si semifinala acum 2 ani si de fiecare data a luat bataie :D . Si eu tin cu Rafa, cu toate ca in tara lui e vazut ca un fitos.
-Dany-
10-06-2007, 06:22 PM
Nadal a castigat Roland Garros pentru a 3-a oara consecutiv! Ce parere aveti despre acest mare talent al Spaniei?
Ratonu
10-06-2007, 07:58 PM
Mai bine nu. :p Am unit thread-urile, aşa că o putem face aici... Mă rog, cei care au văzut finala o pot face aici.
nigga_thebest
10-06-2007, 09:42 PM
eu cred ca federer a pierdut meciul din cauza presiunii pe care o avea pe cap... Nadal l-a batut in ultimele 2 finale ; nu e usor sa treci peste asta si a mai fost un moment important in primul set cand nadal a facut break la 0 si federer a avut 3 mingi de re-break intoarse de nadal.... parca din acel moment federer s-a mai inmuiat
SSORIN
10-06-2007, 09:52 PM
A fost un meci frumos, rar se vad astfel de meciuri. Dupa momentele din primul set de care zicea si nigga, Nadal a luat un avantaj moral care se pare ca l-a ajutat sa castige.
Omega
10-06-2007, 09:54 PM
Speram sa bata Nadal si iata ca a facut-o. E bine ca numarul 1 mondial sa aiba un ghimpe in coasta. Duel ca asta n-am mai vazut de pe vremea lui Sampras si Agassi. Oricum, pe zgura spaniolul e net superior si e fara indoiala cel mai mare jucator de tennis pe zgura care a existat. Performantele sale o confirma, 3 titluri la rand la Roland Garros, i-a spulberat recordul de victorii consecutive lui Guillermo Villas. (Villas avea 54 si Nadal ajunsese la cota 81 inainte sa il bata Federer la Hamburg.). In finala de azi, nigga_the_best, nu poti sa afirmi ca Federer a avut presiune pe cap, chiar el a spus ca dupa victoria de la Hamburg a scapat de complexe si vine la Paris sa castige si nu uita ca pe parcursul intregului meci, francezii i-au scandat tot timpul prenumele lui Federer, asa ca nu aveam cum sa nu se simta ca acasa. Pe de alta parte, spaniolul a fost mult mai tare in nervi, daca ne uitam la raportul mingilor de break, Federer a castigat 1/18 parca si spaniolul a adjudecat 4 mingi de break din mult mai putine posibilitati, cred ca sub 10, lucru care a determinat clar caderea pe plan psihic a lui Federer. Sa speram ca la Wimbledon vom avea un turneu cel putin la fel de reusit ca acesta si sper ca o sa il opreasca cineva pe Federer asta, ca din 2003 incoace n-a pierdut un meci pe iarba. Aici sper/cred ca o sa intervina Nadal :D .
2 bucurii si o dezamagire anul asta la Grand Slam-ul Frantei. In primul rand am ramas total dezamagit de meciul facut de Maria Sharapova in semifinale, dar totodata m-am bucurat imens pt pustoaica Ana Ivanovic (care arata foarte tare, daca o luam pe partea asta :D) care a batut-o si pe romanca noastra Raluca Ioana cu acelasi scor 6-2 6-1 ca si pe Sharapova. Nu stiu de ce, dar nu pot sa o suport pe Justine Henin, poate constitutia fizica (arata ca un baietzoi), poate stilul de joc, dar ceva imi displace la ea. Ajungand acum la baieti, chiar nu am avut niciun fel de emotii in privinta finalei, eram absolut sigur ca Federer nu ii va putea face fata lui Nadal, asta in special dupa ce am vazut meciul lui Nadal cu Hewitt si meciul lui Roger cu Djokovic. Va spun eu ca romanca noastra are viitor, joaca foarte bine, are un stil superb si chiar i-a luat un break finalistei Ivanovic, care, de asemenea va ajunge cat de curan in top 3 WTP, poate o va si intrece, sper, pe Justine sau pe Maria. Sa vedem ce va fi la Wimbledon, suprafata preferata a Mariei, va fi foarte interesant.
EDIT: Pe Raluca Olaru a batut-o 6-2, 6-0, am gresit eu :)
Omega
10-06-2007, 10:06 PM
Da, am ramas si eu uimit de felul cum juca/arata Ana Ivanovic, m-am saturat sa le vad pe Justinne Henin sau pe Amelie Mauresmo care dupa cum ziceai si tu au constitutii de barbati.
PS : @Alex : Federer a jucat cu Davydenko si Nadal cu Djokovic, in semifinale, ai timp de un mic edit :P .
Vorbeam de sfertul de finala cu Hewitt al lui Nadal, iar cu Djokovic le-am incurcat, is prea multi rusi in tenis :D
stephen
11-06-2007, 08:04 AM
Sharapova nu prea le are pe zgura din cate am vazut eu de-a lungul anilor.Sunt super incantat de cum a jucat romancele,e clar ca avem viitor(spre deosebire de baieti).
Finala Nadal-Federer mi s-a parut personal foarte socanta,fiindca am vazut si ultimele doua finale de la Roland Gaross dar parca niciodata nu a jucat atat de prost Federer.Foarte multe greseli nefortate,procentaj foarte mic la primul serviciu,din vreo 6-7 mingi de break la momentul respectiv(setul I parca) nu fructificase niciuna,Nadal avea 1/1.
Probabil ca pur si simplu a avut o zi mai proasta.Ma asteptam la Rafa sa castige dar parca a avut un meci mult prea usor.
Sunt curios acum pentru Wimbledon...Anul trecut a castigat Federer in finala cu Nadal.Acum Nadal a devenit si mai bun...pentru cine pronosticati(daca se ajunge la o finala cu ei doi)?
Pe iarba Federer, clar, iar la fete Sharapova
SSORIN
11-06-2007, 09:24 AM
Federer ar castiga sigur. La fete e mai greu de spus, dar si eu cred ca Sharapova va castiga.
Omega
11-06-2007, 02:35 PM
Eu nu ma mir ca a castigat Nadal, el si-a aplicat ca de obicei tactica si i-a coplesit backhandul lui Federer si l-a fortat sa greseasca, uitati-va si la cate unforced errors avea Federer din aceasta cauza. Preconizez aceeasi finala si la Wimbledon, dar vor avea un cuvant de spus si Hewitt sau Roddick, poate chiar si tanarul Andy Murray, marea speranta a englezilor.
La fete, vad o finala cu Sharapova si cu Justinne Henin, sau poate ca o sa impresioneze din nou Ana Ivanovic, ar fi senzational sa prinda finala.
stelistul0007
15-06-2007, 05:56 PM
Edina Gallovits sa califica Finala de la Barcelona dupa ce a invinso cu 6-3,6-4 pe Virginie Razzano
andrei_fcmbacau
20-06-2007, 12:03 AM
in sfarsit o romanca a reusita sa se califice intr-o finala
dragos_015
20-06-2007, 12:10 AM
Da e foarte bine pentru tenisul romanesc.Daca nu ma insel e in top 100 nu?
Omega
28-06-2007, 05:51 PM
Se pare ca Andrei Pavel a iesit si el de la Wimbledon, asa cum era de asteptat in turul 2. Pot sa zic ca a avut si ghinion picand cu James Blake, care e considerat noua speranta a tennisului masculin american. Sanse, pentru romani la Wimbledon ? In curand nu, deja tennisul a scazut foarte mult, multi spera in aparitia unei noi generatii.
shinoda
28-06-2007, 06:50 PM
Se pare ca Andrei Pavel a iesit si el de la Wimbledon, asa cum era de asteptat in turul 2. Pot sa zic ca a avut si ghinion picand cu James Blake, care e considerat noua speranta a tennisului masculin american. Sanse, pentru romani la Wimbledon ? In curand nu, deja tennisul a scazut foarte mult, multi spera in aparitia unei noi generatii.
nu cred ca james blake inca mai este considerat noua speranta a tenisului american. el a avut perioade in care a jucat foarte bine, iar in circuitul ATP este de multa vreme. cat despre situatia romanilor la tenis, trebea e cam nasoala. andrei pavel a cam imbatranit si nu prea mai joaca bine, de hanescu nu am mai auzit nimic in ultima vreme iar de alti tenismeni romani cat de cat buni la ora actuala nu mai stiu nimic. probabil daca mai asteptam o vreme, sa vina 1 sau 2 jucatori de valoare din noua generatie. la fete am auzit ca sunt deja una sau doua tinere care joaca binisor in ultimul timp.
Lasati baietii, ziceti-mi ce au facut fetele, Olaru, Ivanovic si Sharapova, astea is atractia!
Am aflat intre timp, Ivanovic si Sharapova au trecut deja in turul trei, dar sunt surprins ca nu o vad pe Raluca Olaru, nici pe tabloul principal nu e si nici nu a participat la calificarile dinainte, sunt nedumerit, oare de ce nu a venit in Anglia pt turneu :(
SSORIN
28-06-2007, 10:36 PM
Pavel nu se mai descurca in competitiile importante, astezi Blake a fost clar mai bun ca el. Pavel a facut multe greseli nefortate si pe langa acestea americanul a servit foarte bine.
Omega
28-06-2007, 11:00 PM
@Alex : Nu a participat ca s-a suparat ca n-ai facut si cu ea un wallpaper :P .
Pe mine sincer nu ma intereseaza parcursul fetelor decat dupa optimi, ca pana atunci Sharapova, Venus Williams, Ivanovic, Hingis , Henin, etc vor avea meciuri usoare.
Imi pare rau ca nu a participat si Andy Murray la aceasta editie a Wimbledonului. El era marea speranta a englezilor, fiindca Henman a imbatranit, am auzit ca a iesit chiar in turul 2 si de Greg Rusesky n-am mai auzit nimic. Ma intreb cum ar fi sa vad un englez in finala. Nu stiu cum ar rezista oponentul sau presiunii exercitate de public.
Bun, astazi a fost o zi tare ciudata la Wimbledon, cu doi "capi" de serie eliminati de jucatori aproape anonimi, Higgins pierzand in 2 seturi fara drept de apel, dar, mai socant, Ivan Ljubicic, unul dintre primii 5 favoriti, chiar daca era cap de serie 15 a luat bataie de la un frantuz Mathieu parca de care nu am auzit pana acum niciodata!
Omega
02-07-2007, 02:43 PM
Ploaia incurca desfasurarea turneului de la Wimbledon, in urmatoarele zile o sa sa dispute meciuri peste meciuri pentru a recupera timpul pierdut si e posibil ca duminica sa se joace ambele finale daca ploaia continua sa cada in Londra.
Am vazut azi jumatatea a 2-a a meciului dintre Venus Williams si o japoneza al carui nume nu l-am retinut (prima jumatate a fost disputata sambata dar a intervenit ploaia) si a fost foarte disputat meciul, Venus castigand dramatic exact cand incepuse ploaia din nou sa cada. Acum abia astept sa vad meciul dintre Maria Sharapova si Venus Williams din optimi, o sa fie mai mult un spectacol de zbieraturi oribile ^_^ .
-Dany-
05-07-2007, 04:07 PM
Dupa ce Youzhny (http://www.wimbledon.org/en_GB/bios/ms/atpy061.html) a condus cu 2-0 la seturi Nadal a revenit senzational castigand urmatoarele seturi cu 6-1;6-2;6-2.Niste lovituri formidabile "marca inregistrata" au adus victoria spaniolului.Sincer nu am crezut ca va reveni ,dar a jucat senzational si a fost foarte concentrat.Este adevarat ca Youzhny s-a accidentat la sfarsitul setului 3...E bine ca azi nu a plouat si ca meciul s-a putut disputa in 3 ore.In alte meciuri ieri Sharapova a pierdut fara drept de apel in fata lui Venus Williams dupa un show de tipaturi ^_^ ,iar azi Venus a invins-o pe Kuznetsova.
Eu merg pe o finala Nadal-Federer foarte stransa,la baieti.La fete cred ca Venus este prea in forma pentru a nu invinge. Voi ce parere aveti?
Ce mai conteaza restul, Ana Ivanovic s-a calificat azi in semifinale dupa ce a pierdut primul set 6-4, l-a castigat pe al doilea 6-2 si in decisiv a revenit de la 2 mingi de meci pentru Vaidisova de la 5-3 castigand 4 jocuri la rand pana la 7-5 :coco: :coco:
Omega
06-07-2007, 12:37 AM
Iata ca-n afara de ploaie(din pricina careia turneul este cu peste 160 de meciuri in urma), Wimbledonul ne rezerva si surprize frumoase. Astazi am avut prilejul sa urmarec meciul din turul 4 al lui Rafael Nadal impotriva lui Mihail Youzhny. Dupa 2 seturi castigate cu 6-4, 6-3 fara drept de apel de rus, in care Nadal n-a beneficiat nici macar de o sansa de break, spaniolul a revenit extraordinar si a luat urmatoarele 3 seturi cu 6-1, 6-2, 6-2. La fete sper ca Venus Williams va ajunge in finala, dupa ce in sferturi a invins-o foarte usor pe "marea" Sharapova. Imi pare rau de sora lui Venus, Serrena, care chinuita de durere la picior si la degetul mainii drepte a fost invinsa de numarul 1 mondial Henin dupa 3 seturi. Poate ca in finala Venus Williams isi va razbuna sora si o va invinge pe Justinne Henin, dar va ramane de vazut daca va reusi sa ajunga acolo. A fost invins si Lleyton Hewitt, campionul din 2002 de la Wimbledon de catre tanarul Novak Djokovic despre care se spune ca este un viitor number one, dar mie mi s-a parut ca jocul lor a fost destul de slabut in comparatie cu cel prestat de Nadal, Roddick sau Federer, asa ca nu ii dau sanse lui Djokovic mai inalte faza semifinalelor, mai ales ca aici ar putea da de "toreadorul" Nadal.
@Alex, favorita ta a ajuns in semifinale, dar eu pariez cu tine ca o bate Venus :fluier:
@-Dany-, pe aceeasi finala la baieti mizez si eu, doar ai vazut ca ma pricep la ghicit rezultate, ti-am zis ca revine Nadal cu rusu'. :P
Apropo, am descoperit o mica gafa pe site-ul Wimbledonului, baietii au cam incurcat meciurile. ^_^ Look Here. (http://img184.imageshack.us/my.php?image=errorpv8.png)
Visezi draga omega, invinge Ivanovic in 2 seturi :p
Omega
08-07-2007, 01:29 AM
Se pare ca Venus a castigat la fete pentru a 4-a oara in cariera. Finala la baieti este Nadal - Federer, devenit un classic. Oare Federer isi va pastra invincibilitatea din 2003 pana acum pe iarba sau Rafa ii va mai da inca o data peste cap planurile ? Sper ca invincibilitatea lui Federer sa piara maine, in finala. Spaniolul si-a imbunatatit mult jocul pe iarba, ar fi pacat sa nu treaca de stadiul de Runner-Up si sunt foarte curios daca isi va putea folosi strategia de pe zgura si anume "All balls on Roger's backhand". Se pare ca totusi am ghicit finala, dovada fiind semnatura mea, sper ca o sa ghicesc si rezultatul :) .
Deeny
08-07-2007, 01:33 AM
Eu sper sa castige Nadal.Nu de alta dar imi place mai mult decat Roger Federer...
(PS:Nu sunt mare admirator al tenisului si de aceea nu am postat in thread-ul acesta)
stephen
08-07-2007, 08:12 AM
Ce poate fi mai frumos decat o finala Federer-Nadal? Ma gandesc ca amandoi ar juca mai bine pe un teren jumate iarba jumate zgura,va dati seama ce meci am avea :lol: .In fine,acum vorbind serios,cred ca Federer va castiga,desi si-a pierdut recordul de a nu pierde niciun set pana in finala(am inteles ca a pierdut un set...)Nadal de exemplu in Franta nu a pierdut decat un set,si ala a fost in finala.O sa fie interesant...Hai Nadal!
Omega
08-07-2007, 11:06 AM
Ce poate fi mai frumos decat o finala Federer-Nadal? Ma gandesc ca amandoi ar juca mai bine pe un teren jumate iarba jumate zgura,va dati seama ce meci am avea :lol: .In fine,acum vorbind serios,cred ca Federer va castiga,desi si-a pierdut recordul de a nu pierde niciun set pana in finala(am inteles ca a pierdut un set...)Nadal de exemplu in Franta nu a pierdut decat un set,si ala a fost in finala.O sa fie interesant...Hai Nadal!
Chiar au jucat un asemenea meci anul acesta prin mai, unul amical desigur, uita-te AICI (http://www.smh.com.au/ffximage/2007/05/03/federer_nadal_wideweb__470x241,0.jpg), sau AICI (http://www.smh.com.au/ffximage/2007/05/03/470_nadalfeddoup.jpg) :) Meci castigat de Nadal, 7-5 4-6 7-6, dupa 12-10 in tiebreak, asadar a fost un meci foarte disputat, spaniolul avand si un avantaj ca meciul s-a jucat undeva prin Spania.
poli tm in fifa
08-07-2007, 09:42 PM
Federer a castigat pentru a cincea oara consecutiv Wimbledonul !!!
Ma asteptam sa castige Federer cu toate ca in al treilea set Nadal conducea 4-0 si am crezut ca se va incheia totul pt. Federer de la acel set dar norocul lui a fost ca s-a accidentat Nadal...Meciul a fost destul de echilibrat si frumos asa cum zicea si Nadal inainte de meci,ca va fi o finala frumoasa.
stephen
09-07-2007, 08:12 AM
Amandoi si-au demonstrat clasa.Federer a jucat foarte bine tot meciul.Daca ati observat, au fost perioade in care fiecare a jucat mai slab,celalalt jucand mai bine.Pacat de accidentare...Poate ar fi fost altul deznodamantul,dar acum Federer a intrat in istorie.
champion
07-09-2007, 09:28 PM
Federer rules ! :D
poli tm in fifa
10-09-2007, 11:10 AM
Federer a castigat US Open !!
Am stat azi-noapte si m-am uitat la tot meciul...A fost un meci frumos chiar peste asteptari...
Real_Madrid
10-09-2007, 12:07 PM
Da a fost un meci incredibil.Pe care Federer la castigat,7-6,7-6,6-4.
Federer rules!
stephen
10-09-2007, 12:15 PM
Djokovic a avut mult ghinion,in primul set a avut 5 mingi de set.Dar Federer ne arata din nou ca e indestructibil.
Astept cu mare interes Australian Openul de la anul,si sper ca Nadal sa-l mai opreasca si pe hard nu nu mai pe zgura!
Vad ca si Novak Djokovic e foarte promitator,cine stie poate intra si el in rivalitatea celor doi.
La fete,pentru cei care nu stiu a castigat nr.1 mondial Justine Henin dupa ce a invins-o in doua seturi 6-1 , 6-3 pe rusoaica Kusnetzova . Avem in momentul asta in tenisul mondial 2 zei:Federer si Henin.
Omega
10-09-2007, 03:53 PM
Era de aşteptat să câştige. Oare când s-o opri ... Djokovic e o mare speranţă a tennisului din Serbia, la 20 de ani să ai locul 3 în ATP Race, e ceva. Foştii jucători de tennis şi cei care se pricep în acest domeniu au declarat în mai multe rânduri ca Djkovic e un viitor număr 1 mondial. Să ţinem cont, că anul ăsta, i-a bătut şi pe Federer şi pe Nadal.
Omega
23-09-2007, 12:50 PM
România îşi păstreaza locul în Grupa Mondială cu greu, în faţa unei Japonii care nu mai fusese acolo de 22 de ani şi după o luptă aprigă câştigată în final cu 3-2. Acum vreun an-doi, Ilie Năstase spunea că nu o să mai rezistăm mult în Grupa Mondială şi cam are dreptate. Să te chinui cu japonezii până în decisiv nu e chiar un semn bun, mai ales că sunt consideraţi nişte outsideri. Noroc cu Andrei Pavel care a revenit de la 2-0 la seturi câştigând meciul făcând 2-2 la general. Hănescu, pare să-şi fi revenit după perioada de inactivitate şi după ce ajunsese undeva pe locul 700 şi ceva ATP, acum a ajuns în jurul poziţiei 100, mai ales după finala la Romanian Open.
sisu_stelistul
23-09-2007, 12:54 PM
Tot Pavel a fost baza. Nu ma asteptam sa avem atatea probleme cu Japonia, cred ca selectionarea lui Hanescu nu a fost cea mai buna decizie, dar cine ar putea sa-l inlocuieasca?
stephen
23-09-2007, 02:26 PM
Momentan,nimeni.E pacat ca nu avem pe altcineva...Pavel a fost un super-jucator,a avut perioade acolo sus...si chiar acum la final de cariera isi demonstreaza valoarea,iar Hanescu e destul de mediocru.Asteptam mai multe de la astia mai tineri,Tecau,Mergea,dar rezultatele intarzie.
sorin
23-09-2007, 06:41 PM
Momentan,nimeni.E pacat ca nu avem pe altcineva...Pavel a fost un super-jucator,a avut perioade acolo sus...si chiar acum la final de cariera isi demonstreaza valoarea,iar Hanescu e destul de mediocru.Asteptam mai multe de la astia mai tineri,Tecau,Mergea,dar rezultatele intarzie.
Mentinerea in grupa mondiala e o adevarata performanta si faptul ca acum cativa ani am jucat optimi.Iti mai aduci aminte meciul de dublu din Ecuador cand cei 2 au facut senzatie:p?
stephen
24-09-2007, 08:02 AM
Mentinerea in grupa mondiala e o adevarata performanta si faptul ca acum cativa ani am jucat optimi.Iti mai aduci aminte meciul de dublu din Ecuador cand cei 2 au facut senzatie:p?
Da,dar eu vreau sa avem jucatori care sa se impuna in ATP sa intre in elita...ceva de tipul lui Pavel in perioada cand el era in primii douazeci.Astia doi la simplu sunt destul de mediocri si nici la dublu nu au trecut de locul 170...
Omega
24-09-2007, 02:39 PM
E uşor să joci bine/să faci senzaţie când evoluezi împotriva Ecuadorului, care e un adversar modest. Jocul ţi-l croieşti în funcţie de adversar şi când am dat de echipe mai mari ne-am cam obişnuit cu un 1-4. Acum în legătură cu Pavel. El este un jucător cu prestaţii neuniforme. Are perioade când arată că poate bate pe oricine(Montreal 2001 sau perioada 2004 când ajunsese pe 13), apoi suferă o cădere şi nu mai câştigă nimic şi momente d-astea are şi în timpul meciului. Are un moral varză şi când îl vezi că aruncă cu racheta pe unde apucă în meci, e clar că nu o să mai vezi puncte câştigate prea curând de el. Hănescu e mult mai calm şi cred că poate mai mult decât arată momentan. Sper că va reuşi din nou să ajungă printre primii 35 jucători ai lumii, deşi e cam greu să mai atingă încă o dată un sfert de finală la Roland Garros cum a făcut în 2005.
sorin
24-09-2007, 04:32 PM
E uşor să joci bine/să faci senzaţie când evoluezi împotriva Ecuadorului, care e un adversar modest. Jocul ţi-l croieşti în funcţie de adversar şi când am dat de echipe mai mari ne-am cam obişnuit cu un 1-4. Acum în legătură cu Pavel. El este un jucător cu prestaţii neuniforme. Are perioade când arată că poate bate pe oricine(Montreal 2001 sau perioada 2004 când ajunsese pe 13), apoi suferă o cădere şi nu mai câştigă nimic şi momente d-astea are şi în timpul meciului. Are un moral varză şi când îl vezi că aruncă cu racheta pe unde apucă în meci, e clar că nu o să mai vezi puncte câştigate prea curând de el. Hănescu e mult mai calm şi cred că poate mai mult decât arată momentan. Sper că va reuşi din nou să ajungă printre primii 35 jucători ai lumii, deşi e cam greu să mai atingă încă o dată un sfert de finală la Roland Garros cum a făcut în 2005.
Nu e usor sa castigi un meci in 5 seturi in maniera in care au facut-o ei, jucand peste 30 de gameuri in ultimul act.Nici Romania nu este printre fortele mondiale ca sa te astepti sa avansam in Cupa Davis trecand peste echipe ca Franta sau Elvetia.Apropo, cand le-am intalnit pe cele 2 a fost de fiecare data 3-2:p.Daca gresesc, scuze.
Hanescu e un jucator bun dar faptul ca nu gestiioneaza corect anumite momente favorabile lui, il face sa piarda anumite puncte cu care poate rezolva meciul.Momentat, nu vad cum am putea avea romani pe primele 35 de pozitii, ai nostrii jucand in mare parte doar turnee de Challenger:(.
Omega
24-09-2007, 08:00 PM
Păi Hănescu a început-o de la 0 după accidentarea de 6 luni. Cu turnee de Challenger ca să acumuleze puncte şi să îşi îmbunătaţească poziţia din clasamentul ATP. Şi a urcat în jur de 600 de locuri de la revenire. În 2005 a atins locul 36. :p. A,da şi România a fost învinsă de Frantă cu 4-1 în partida din primul tur al Grupei Mondiale şi datorită acestui lucru a fost nevoită să joace barajul cu Japonia.
stephen
22-01-2008, 06:41 PM
Australian Open.
Dupa parerea mea o mare surpriza :
Sharapova o invinge pe Henin 6-4 ; 6-0 .Foarte clara victorie.
Jankovic trece de S.Williams...
La baieti nu e mare surpriza,doar Tsonga este nou,in rest se da duelul dintre Djokovic ,Federer si Rafa Nadal .
Omega
22-01-2008, 07:47 PM
O, da :wub:. Şi urmează ca Venus Williams să o zdrobească pe Ana Ivanovic :crazyboy:, nu-i aşa kelly ?
champion
22-01-2008, 07:48 PM
Australian Open.
Dupa parerea mea o mare surpriza :
Sharapova o invinge pe Henin 6-4 ; 6-0 .Foarte clara victorie.
Pentru mine nu e o surpriza, se stia dinainte ca Sharapova stie tenis :P ... cred ca va castiga AO.
O, da :wub:. Şi urmează ca Venus Williams să o zdrobească pe Ana Ivanovic :crazyboy:, nu-i aşa kelly ?
Nu..
sisu_stelistul
22-01-2008, 09:04 PM
Sharapova a meritat victoria, a fost un meci intr-o singura directie, o adevarata placere sa ma uit la acest meci, primul de la Australian Open pe care il vizionez.
stephen
24-01-2008, 09:15 AM
Finala Feminina 2008 : Maria Sharapova - Ana Ivanovic :wub:
Nu..
Parca e un vis frumos ce nu se mai termina :wub:
Omega
24-01-2008, 03:20 PM
Oau, nu îmi vine să cred cum a revenit Ivanovic dupa ce a pierdut primul set la 0. Şi din nou nu îmi vine să cred ce bătaie cruntă a luat Rafael Nadal de la Tsonga.
Urmează Federer cu Djokovic, sper la un meci de 5 seturi :D.
stephen
25-01-2008, 09:18 AM
Ce nervi am avut cu Tsonga asta.Nu pot sa cred ca Rafa nu a avut pic de replica in fata lui.Cred ca e evident ca Roger il bate pe Djokovic.Sper sa-l bata Federer pe francez in finala s-o tina minte toata viata(de fapt o sa tina meciul minte oricum :D ) .Nu pot sa cred ca nu avem o finala Nadal-Federer.
Macar la fete e pe placul meu.
Later Edit : Si m-am inselat teribil.Novak Djokovic il invinge pe Federer in 3 seturi si merge in finala alaturi de Tsonga.Uluitor!
Ma bucur ca am dreptate. Am zis la inceputul turneului ca Ana Ivanovic si Novak Djokovic ajung in finale, asa a fost. :coco:
Omega
25-01-2008, 03:29 PM
Showing off <_<... La ce evoluţii constante a avut Djokovic la AO, era greu de crezut că îl va învinge Federer, care s-a chinuit mai mult ca în alţi ani să ajungă fazele superioare ale competiţiei. Să fie Djokovic cel care îl va detrona pe Roger Federer de pe prima treaptă a clasamentului şi cel va pune punct dominaţiei lui Rafael Nadal la Roland Garros :fluier:?
stephen
25-01-2008, 08:49 PM
Ca fan a lui Rafa spun : NEVER ! The King of Clay is The King of Clay :p .
Omega
25-01-2008, 11:22 PM
De acord cu tine :wub:.
stephen
26-01-2008, 02:10 PM
Maria Sharapova a castigat cel de-al treilea titlu de Grand-Slam-Australian Open dupa Wimbledon in 2004 si US Open in 2006.
Maria a invins-o pe Ana Ivanovic cu 7-5 ; 6-3 .
Meciul a fost superb,pacat ca sarboaica a facut o droaie de greseli.Per total Sharapova merita titlul.Asteptam finala dintre Tsonga si Djokovic.Sper sa bata sarbul...
sorin
16-04-2008, 02:20 PM
Dupa cum probabil stiati, azi a avut loc tragerea la sorti a barajului pentru ramananerea in Grupa Mondiala la Cupa Davis. In perioada 19-21 septembrie, Romania va da piept la Bucuresti cu echipa Indiei. Avand in vedere ca am picat cu cel mai accesibil adversar, cele cinci meciuri ar trebui sa fie doar niste simple formalitati pentru ai nostri:D.
Iata mai jos si celelalte partide:
Chile - Australia
Marea Britanie - Austria
Elveţia - Belgia
Croaţia - Brazilia
Israel - Peru
Olanda - Coreea de Sud
Slovacia - Serbia
Omega
16-04-2008, 02:28 PM
Mda, se pare că mai supravieţuim un an în Grupa Mondială, deşi nu cred că ne vor mai ţine balamalele mult timp.
Ratonu
16-04-2008, 03:34 PM
"Ai noştri", nu "ai noştrii".
E bine că mai avem şi noroc din când în când. Asta nu prea se întâmplă cu echipele noastre la tragerile la sorţi.
Omega
26-04-2008, 09:35 PM
Încă o finală Nadal - Federer. Pe zgură, la Monte Carlo, a 3-a oară consecutiv. Eu mizez pe Rafa, deoarece a ajuns oarecum fără mari bătăi de cap în finală şi pentru că are şi atuul suprafeţei de joc favorite :D. Are în faţă un Federer "înfometat", care anul acesta nu a câştigat niciun turneu important. Can't wait for the game :wub:.
A, da, de data asta mă voi uita şi la finala partidelor de dublu, unde Rafael Nadal(again) şi Tommy Robredo îi vor întâlni pe Mark Knowles şi Mahesh Bhupathi.
stephen
27-04-2008, 05:31 PM
Si Rafa a castigat !!! O partida superba. Federer a jucat destul de bine dar a facut multe greseli si pana la urma... The King of Clay is The King of Clay asa ca ce sanse avea de la bun inceput? :coco: Abia astept Rolland Gaross-ul !
Edit: Auzi ca cica se scrie Roland Garros corect. De regula stiu ca turneul incepea pe la mijlocul lunii mai si se termina aproape de 1 iunie.
vlad89
27-04-2008, 10:09 PM
Bravo Rafael, ramane tenismenul meu preferat, cand incepe Roland Gaross?
Omega
27-04-2008, 10:33 PM
Şi se pare că a câştigat şi la dublu împreună cu Tommy Robredo.
Rafael Nadal became just the second player in ATP Masters Series history to win both singles and doubles titles at the same event after he and Tommy Robredo defeated Bhupathi & Knowles 6-3, 6-3 in Monte-Carlo. Doubles Rules
@vlad89: Aici găseşti calendarul turneelor (http://www.atptennis.com/3/en/tournaments/fullcalendar/).
Chiar daca Federer e pe primul loc, Nadal e cu moolt peste el. Asta e dovedita si de scorul din meciurile directe: 10-6 pt Nadal (parca)
stephen
08-06-2008, 07:13 PM
Nadal cucereste pentru a 4-a oara consecutiv Roland Garrosul dupa un meci castigat clar in fata lui Federer. La sfarsit chiar mi s-a facut mila de Roger, care nu a avut cea mai buna zi a sa. Dar sunt convins ca elvetianul isi va lua revansa la Wimbledon.
La fete a luat Ana Ivanovic in fata unei adevarate revelatii - Dinara Safina.
Cea mai interesanta chestie s-a petrecut la junioare-fete unde finala s-a disputat intre 2 romance :Simona Halep si Elena Bogdan. Cea dintai s-a impus in 3 seturi. Finala asta dovedeste ca avem multe,multe jucatoare promitatoare si sper ca foarte rapid - Sorana Cirstea si Raluca Olaru sa inceapa sa se impuna in WTA.
vlad89
08-06-2008, 07:16 PM
Un joc foarte bun al lui Rafael Nadal, a castigat finala la Roland Garros cu un scor decisiv 6-1, 6-3, 6-0 impotriva numarului 1 mondial Roger Federer, cred ca este cea mai decisiva victorie a lui Nadal... Bravo Rafa! Stephen cred ca am scris in acelasi timp...
rhino
08-06-2008, 08:45 PM
Excelent a jucat Rafa.L-a terminat pe Federer.In foarte putin timp o sa observati o scadere brusca a lui Federer.Nu degeaba acesta nu a ajuns in finala la Australian Open.Este deja ajuns din urma de tinerele talente , ca Rafa , care va deveni cel mai bun din lume si va lupta pentru aceasta pozitie cu talentatul sarb , Djokovic. Sunt foarte curios cine castiga Wimbledon , nu mizez pe Federer , cred ca Rafa poate sa-l castige..
Omega
08-06-2008, 09:36 PM
Deci, nu credeam că Nadal îşi mai poate îmbunătăţi jocul pe zgură, dar iată, că a facut-o. Un parcurs extraordinar(de lejer) şi o finală pe care a avut-o la degetul mic. Cred a fost un singur game pe serviciul lui Roger unde Rafa nu a avut vreun break point, în rest, rupere. Federer, a rămas cu câteva finale ratate şi cu turneul de la Estoril. Cred că anul acesta îşi doreşte Wimbledonul mai mult ca niciodată, dar nu are moralul prea ridicat, că l-au cam mătrăşit Nadal şi Djokovic în ultimul timp. Adică, nu are cum să îl aibă prea ridicat, dar totuşi e renumit pentru calmul său aşa că nu m-aş mira să-l văd păşind la Wimbledon în sacoul lui alb şi cu zâmbetul pe faţă. Sunt un fan de-al lui Rafa, dar dacă o să vină vremea când va pierde la Roland Garros, sper că o să piardă în fata lui Roger, fiindcă merită, la cât a suferit în ultimii 4 ani pe zgura pariziană, merită grand-slam career-ul, că în toţi aceşti ani de dominaţie a arătat că e cel mai complet jucător care a pus mâna pe o rachetă de tenis, ever.
Bravo Rafa!!! Tineo tot asa.
little_foot
10-06-2008, 11:11 AM
Rafa a fost fenomenal, aproape tot jocul l-a transformat pe Federer intr-un anonim. Singurele momente cand liderul mondial a parut sa joace ce ne-a obisnuit, a fost la inceputul setului II, cand parca nu i-a mai fost frica sa atace si l-a plimbat bine pe Rafa vreo 3-4 game-uri. Atunci a fost momentul psihologic al meciului: Nadal nu a clacat, a stiut sa se apere si sa atace imediat ce a avut ocazia in timp ce Roger dupa cateva greseli nefortate a cedat nervos si nu a mai reusti sa se concentreze pentru a reintra in joc. Setul III e cel care spune totul despre acest lucru. Felicitari Nadal...tenisul este atat de frumos cand este jucat cu atata pasiune si daruire.
Omega
04-07-2008, 07:26 PM
Uite-i mă iar în finală. A 6-a oară consecutiv pentru Federer, a 3-a oară consecutiv pentru Nadal. Acelaşi rezultat? Nu cred. Meciul vine după un sezon slab al lui Federer, mă rog, slab în sensul că nu a câştigat decât 2 turnee şi după un sezon foarte bun a la Rafael Nadal unde a reuşit să fie singurul jucător spaniol care a câştigat un turneu de iarbă în 36 de ani(Queens), performanţa fiind preamărită şi de faptul că a luat şi alte câteva turnee de zgură inclusiv French Open. Cred că de data asta Federer simte cu adevărat frica. Anul trecut a reuşit să câştige după acel thriller de 5 seturi, dar anul ăsta are în spate multe finale pierdute cu spaniol şi chiar acea umilinţă de pe zgura pariziană. Sunt de părere că în cazul pierderii finalei, Federer ar putea să cadă psihic şi să o ia mult în jos de acum încolo, dar asta, totuşi, e doar o bănuială...
Într-o altă ordine de idei, favoritele mele(sâc-sâc kelly) surorile Williams au ajuns şi în finala de simplu şi în finala de dublu la Wimbledon. Da, aţi ghicit, amândouă! La simplu ştiu că e a 3-a oară. Finale în familie, ce să mai :crazyboy:.
champion
04-07-2008, 08:01 PM
Pana la urma cand vor fi finalele? Duminica / Luni ? :-\
xdevil
04-07-2008, 09:01 PM
Sambata stiu ca e la fete. La baieti presupun ca duminica.
vlad89
06-07-2008, 09:55 AM
Abia astept finala de astazi, sper ca va castiga de data asta Nadal la Wimbledon, merita sa castige pe iarba londoneza...
xdevil
06-07-2008, 10:13 AM
Speram ca ieri sa castige Serena. In opinia mea este o jucatoare mai buna decat Venus :).
Omega
06-07-2008, 11:05 AM
Păcat că e grasă şi că îi atârnă ţâţele. Oricum, a câştigat cine a meritat.
vlad89
06-07-2008, 11:13 AM
nu prea imi place stilul surorilor Williams... parca sunt prea ''brutale''... :))
champion
06-07-2008, 12:06 PM
Acuma am vazut si eu finala, ca ieri n-am putut. Nu am tinut cu niciuna dintre ele, doar ca cea mai buna sa castige.
Un singur lucru m-a deranjat la acest meci, prea mult "off" la comentatori. La cel mai bun schimb de mingi al finalei, ei vin si povestesc despre nu stiu ce femeie care a renuntat la cetatenia australiana s.a.m.d.
Daca si " chicanu' " va povesti, nu ma mai uit la nicio finala <_<
Acuma am vazut si eu finala, ca ieri n-am putut. Nu am tinut cu niciuna dintre ele, doar ca cea mai buna sa castige.
Un singur lucru m-a deranjat la acest meci, prea mult "off" la comentatori. La cel mai bun schimb de mingi al finalei, ei vin si povestesc despre nu stiu ce femeie care a renuntat la cetatenia australiana s.a.m.d.
Daca si " chicanu' " va povesti, nu ma mai uit la nicio finala <_<
Asta e nu avem comentatori de tenis profesionisti.
vlad89
06-07-2008, 10:31 PM
Un meci incredibil, felicitari Refael Nadal, ai meritat aceasta victorie, cel mai frumos meci de tenis vazut vreodata!
Omega
06-07-2008, 10:35 PM
Doamne ce meci, cel mai lung, cel mai dramatic, cel mai superlativ dintre superlative...Am trăit meciul la intensitate maximă cu toate că am lipsit la cea mai parte a setului 2 şi la începutul setului 5 întrucât am avut câteva drumuri de făcut. Părere de rău pentru Federer(şi pentru serva lui care a dus meciul in 5 seturi) şi bravos la Nadal pentru performanţele de anul acesta. Still can't believe it :D.
BughyRy
06-07-2008, 10:52 PM
super tare ;) oricum am vrut nadal sa castige :P
gigimures
06-07-2008, 10:58 PM
Cum si-a revenit Federrer:o superb meciul:wub:-
BughyRy
06-07-2008, 11:01 PM
federer*
champion
06-07-2008, 11:30 PM
Ce aproape a fost de a bate recordul :(... au jucat amandoi foarte bine, iar meciul a fost unul iesit din comun, exceptional. Cred ca ploaia a fost binevenita de amandoi. :D
Ratonu
07-07-2008, 01:39 AM
N-o să mă bucur niciodată pentru Nadal, dar a făcut, într-adevăr, un meci bun împotriva lui Federer, care nu mi s-a părut în cea mai bună formă.
De-a dreptul idiot a fost publicul, care a produs aplauze frenetice la greşeli neforţate şi cele mai enervante ţipete posibile atunci când mingea sărea din banda fileului.
Oricum, o finală vizionabilă per total.
vlad89
07-07-2008, 07:19 AM
Pacat ca nu prea avem comentatori, cate greseli a facut si mai tinea si cu Federer, trebuia sa fie echidistant...
Important e ca Nadal a castigat si fara indoiala acum e cel mai bun din lume.
sisu_stelistul
07-07-2008, 11:30 AM
Nadal a fost aproape sa castige si in 3 seturi, oricum foarte strans meciul, felicitari lui Nadal.
little_foot
07-07-2008, 11:48 AM
Cred ca daca nu incepea si a doua oara ploaia castiga Federer. Parca il bagase in corzi pe Nadal, asa ca tind sa cred ca ploaia nu a fost binevenita decat pentru Rafa.
Ca stil de joc cei doi sunt foarte diferiti si de aici frumusetea meciurilor dintre cei doi. Federer este mult mai elegant, loviturile sale parca sunt poezie, in timp ce Nadal este mult mai brutal, mult mai rapid, urmareste fiecare minge indiferent unde s-ar fi dus. De-asta imi place mai mult de Nadal. Pe Federer cand il vezi jucand iti aduci aminte de jucatori ca Ilie Nastase sau Pete Sampras alaturi de care spectatorii traiau meciul la intensitate maxima, de parca ei ar fi fost pe teren in locul lor. Cel putin lui Pete Sampras ii seamana la perfectie. Aceleasi lovituri precise, serviciul devastator, linistea aparenta in joc, fara sa-si exteriorizeze trairile din timpul unui meci.
Cu toate acestea imi place mai mult Nadal, pentru ca este cel care vine din spate, pentru ca este singurul care il poate bate pe Federer. Sper sa urmeze un lung sir de finale intre cei doi.
Si apropo de finale intre cei doi, mi-a incoltit o intrebare in minte: de ce se intalnesc cei doi numai si numai in finale? De ce nu joaca in sferturi, semifinale etc? Tabloul este facut in asa fel incat capii de serie ai turneului sa fie pe pozitii diferite, si sa nu se intalneasca decat in ultimul act?
yahoo
07-07-2008, 12:10 PM
Faptul ca cei mai buni se intalnesc doar in finale denota organizarea foarte buna.
Nu-mi place de Nadal si nici n-o sa-mi placa in viitor. Ca atlet (fizic vorbind) e ok dar ca jucator de tenis pur si simplu nu ma atrage. Federer e mult mai gratios, inteligent in tot ceea ce face. Pe el l-as numi un tenismen in adevaratul sens al cuvantului. Cand vad bicepsii lui Nadal ma intreb daca baiatu asta "n-a bagat" nimic la viata lui.
cata_dinamo
07-07-2008, 12:29 PM
am vazut si eu cea mai mare parte din finala:p...e clar ca Rafa merita sa castige. tot turneul a demonstrat ca e foarte motivat si ca singurul scop pentru care a venit in Anglia era sa plece acasa cu trofeul:mns:
In acest moment Rafa s-a apropiat la aproximativ 600 de puncte de Fedex, in conditiile in care inainte de Wimbledon erau aproape 1200.
Ratonu
07-07-2008, 03:50 PM
Cand vad bicepsii lui Nadal ma intreb daca baiatu asta "n-a bagat" nimic la viata lui.
Când a fost povestea cu doctorul Fuentes acum ceva timp, cu mai multe zeci de ciclişti, majoritatea spanioli, implicaţi în acel imens scandal de dopaj, au apărut informaţii conform cărora pe lista domnului doctor erau şi tensimeni şi fotbalişti, alături de speculaţii că, printre alţii, şi Nadal ar fi pe acolo. Aparent, informaţiile concrete au ajuns la organismele internaţionale responsabile, care nu au reacţionat în nici un fel (exceptând Uniunea Ciclistă, bineînţeles). Dacă dopajul e prezent în alte sporturi la fel de mult ca şi în ciclism, diferenţa fiind că în sporturile mai marketable nu se iau măsuri (şi aşa cred că e), cu siguranţă Nadal e un Bjarne Riis al tenisului.
Omega
07-07-2008, 06:02 PM
Nu cred. Vă bazaţi pe supoziţii nu pe chestii dovedite aşa că nu are nicio relevanţă faptul că Nadal aleargă atât de mult şi că e într-o formă fizică de invidiat. Omul a muncit ca să ajungă acolo. Dacă se dopa, se afla, mai ales că există un program Anti-Dopping (http://www.atptennis.com/en/antidoping/) care se aplică la toate nivelele de tenis profesionist.
yahoo
07-07-2008, 06:59 PM
Ciclismul este un sport de "n" ori mai dificil decat fotbalul sau tenisul. Adevarul e ca sportul a evoluat atat de mult incat nu ai putea face fata la cel mai inalt nivel fara transfuzii de sange sau medicamente interzise.
Sa sti ca ne bazam pe probe, asa cum Herras a fost suspendat pt legatura sa (dovedita) cu Fuentes, asa nici pe Nadal nu-l exclud. Nimeni nu-i contesta valoarea dar totul e "umflat".
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.