PDA

View Full Version : Patch de multyplayer??? pls..dak aveti

Dust
19-04-2005, 09:28 PM
sal...vreau si yo sa stiu dak pot sa joc multiplayer....dak a aparut patch sau ceva...dak da..spunetimi si mie de unde il iau..PLIZ :bere: :bere:

fighters
20-04-2005, 12:43 AM
Da si eu vreau sa stiu daca a aparut asa ceva,e chiar marfa jocu.macar pe retea daca ar mere jucat,si mai e o chestie eu am o gramadfa de patch-uri la el dar nu mere nici unu inclusiv ala OFICIALUL cred ca e din cauza faptului ca nu e original insa buba e ca numerg nici celelalte patch-uri si e chiar nasol ca sunt chiar marfa mai ales ala cu italia are o gramada de chestii noi si super
Are ziarul Gazzeta delo sport, embleme la toate echipele seria C din italai cu NAPOLI un club cu o tona de suporteri super marfa ,DAR nu mere ca spune ca nu exista nu stiu ce dll,eu leam inlocuit intr-un fel ca na imaginatia omului duce la multe insa faza a fost ca sa instalat dar nu a mai mers jocu cum trebuia imi crapa imediat!!!!!!!!!
Nasol ,ajutatine si voi adica sa ne ajutam ca eu am stat intr-o zi 8 ore sa caut un patch care sa mearga insa din toate nu a mers nici unu!!!!
ASA ca cei care ati avut noroc datine si nou un pont, va cinstesc :bere: :bere:
ORICUM sper sa stie cineva ceva ca daca nu e nasol,macar cu patch-ul original daca a reusit cineva sa-l instaleze pt ca are si editoru,macar ala ca MULTIPLAYER am cautat eu si nu am gasit asa ca............
AAAAAAAA era sa uit am gasit pe un forum de afara cum ca uni au modificat jocu astfel incat sa mearga sa joci meciurile in el in joc si nu in FIFA asa cum e acum,am incercat si eu ce scria pe acolo insa nu sunt excelent la engleza si nu mia iesit,NASOL e ca acum nu mai stiu situ cu forumul ala.poate mai stie cineva de pe aici!!!!!!!!!CA na asa suntem noi astia din romania curiosi si cred ca sigur mai stie cineva de chestia asta insa intrebarea e daca ii mere sa joace jocurile in TCM????
Oricum mullta BAFTA
Da se pare ca ori nu ne baga nimeni in seamna ori nu se mai joaca jocu,ORICUM ar fi fost super marfa in retea!!!!!!!!!!!!!

fighters
22-04-2005, 07:11 AM
Ce nasol e sa scri ceva si sa nu te bage nimeni in seamna ,ziceti stiti si voi ceva de un patch MULTIPLAYER pt TCM sau daca nu macra daca a reusit cineva sa-si instaleze patch-ul ala original cu EDITORUL inclus????
CIneva, cineva nu stie nimeni nimic plsssssssssssssssss!!!!!!!!?????????

mns
22-04-2005, 09:57 PM
ca sa poti juca cu patchul oficial ai nevoie si de jocul oficial...

noi nu mai oferim suport pentru tcm...numai daca aveti jocul original

fighters
22-04-2005, 10:31 PM
OK.te intelg nasol cu politia si cu AMENDA insa macar patch-ul de MULTYPLAYER ce zici MNS,ati reusi un asemenea patch pt ca dupa cate stiu eu nu exista ATI fi primiii care lati face sau poate nu,macar spunemi si mie daca exista asa ceva,OK??
DACA nu, plssss spor la munca :bere:

mns
23-04-2005, 09:57 AM
singurul lucru care noi l-am facut este rlsp-ul pentru tcm, care contine baza de date oficiala imbunatatita...si nici nu vom mai face altceva pentru tcm 2005

Dust
23-04-2005, 11:21 AM
pacat....era mishto rau jocu dak se putea juca in retea ;) :mishto:

fighters
24-04-2005, 04:09 AM
pacat pacat macar zi si tu mns sti sa existe asa ceva plss nu neaparat sa cauti doar daca stii ca ar exista sa mia caut ca tare as vrea sa joc un TCM in retea plsss

Spike
25-01-2006, 09:11 AM
Cine poate sa ma ajute si pe mine va rog frumos cu patchul de la tcm 2005 ca sa pot juca cu jucatori reali in Divizia A ?

:bere: