PDA

View Full Version : dj spaniol tampit

r5m
05-04-2005, 06:15 PM
Ce parere aveti despre idiotul ala de dj spaniol care a facut un cantec impotriva romanilor? :scaun: :scaun: :scaun: :scaun: :scaun: :scaun: :scaun: :scaun:

ferroviery
05-04-2005, 06:19 PM
yo zic sa aflam unde sta si sa mergem sa-i "cerem daune morale"
:scaun:

mns
05-04-2005, 06:20 PM
poate are dreptate, cati romani muncesc ilegal acolo, e plin de figuranti ce culeg capshuni si apoi vin la noi cu celularele la mana a doua si mertanele second cumparate de acolo si se dau bashtani la noi in "cluburi"

bine acuma, e prea dur tipul totusi, adica da prea rau in toti romanii...nu in aia care trebuie...putea sa zica simplu imigranti...nu direct romani

r5m
05-04-2005, 06:30 PM
mdeah ... in cantecul lui era ceva de genu

"ma pis pe natia lor de romani"

asha k... :scaun:

ferroviery
05-04-2005, 06:37 PM
Si noi avem probleme cu rromi care daca stai sa te gandesti nu sunt un popor fara tara ci indieni plecati din nordul indiei acum cateva sute de ani da pentu asta nu facem cantece de genul asta

Andreidaffy
05-04-2005, 06:54 PM
HAoleO! MancaTiaS guriTza VoASTRA . Hio nu Pricepho Ca ce chestie e topicu asta? k Chapu lu eu nu pric3pE! Haoleo Daca NumI explicaTi Il chem Pa' Adrianu cu gajga lui sa fa bata pa toti. :saliveaza: :pimp: :pirat: So?

DarkComy
05-04-2005, 07:11 PM
Am vazut si eu si sincer m-am simtit ofensat , <_< , putea sa faca cantecul spunand imi granti cum a zis mns dar totusi suntem injurati foarte urat in acest cantec .Daca nu ma insel in cantec le face curve pe romance . :angry:

mns
05-04-2005, 07:16 PM
Originally posted by DarkComy@Apr 5 2005, 08:11 PM
Daca nu ma insel in cantec le face curve pe romance . :angry:
asa ... si? :unsure:

DarkComy
05-04-2005, 07:17 PM
Sincer n-am crezut ca o sa o vad si pe asta. Mi se pare o mare tampenie sa injuri un intreg popor pt faptele a doar cateva sute de oameni mai ales cand cunosti romani care te trateaza bine si cu care te intelegi bine. Daca nu ma insel in cantec , romancele sunt facute curve <_< .Si are si tupeul sa spuna ca el nu uraste romanii ci doar cativa si ca , cunoaste romani de treaba :angry: .
Tampiti sunt si oameni care asculta melodia fara ca macar sa realizeze ce canta acest "om" :angry:

Time2Chill
05-04-2005, 09:15 PM
probabil si-a luat omoru, de la vre-unu sau ia tras-o una, si e suparat omu, dati-l in sl***z!!! k vom mai gasi multi k el................

stefan
05-04-2005, 09:44 PM
totusi spunea niste chestii prea exagerate acalo ca sa zici ca e suparat pe 2-3 romani capshunari :P o fi si asta unu de ala traumatizat in copilarie

Blue
05-04-2005, 11:38 PM
cum se numeste cantecul?

mns
05-04-2005, 11:41 PM
http://www.greenshines.com/control/media/a.../1107293348.mp3 (http://www.greenshines.com/control/media/audio/1107293348.mp3)

Blue
06-04-2005, 03:30 AM
It's a catchy song ce pot sa spun :P sa mor de am inteles ceva, am prins cateva cuvinte totusi . Voi ce credeati fratilor ca noi suntem iubiti pretutindeni pt ca noi credem ca suntem cel mai tare popor? De asta urasc arabii ca se cred cel mai tare popor si alte kkt-uri de astea tipice unor sand niggeri. Si pana la urma si eu urasc o gramada de romani care sunt pe aici, sunt muisti, figuranti ii urasc pe astia mai manelisti asa care merg in tara si se lauda cu faptul ca fac 2-3 mii de dolari pe luna cea ce e ceva in tara dar mai nimic aici si se dau mari cu super masinile lor luase la mana a doua. Asta e , astia sunt noi rumanii.

Floyd
06-04-2005, 09:40 AM
Astea-s cuvintele in traducere aproximativa ( luate de pe www.expres.ro )

“Azi vreau sa va vorbesc despre ceva
E despre aceasta plaga in crestere
Sint acesti romani de c..., curvele astea de romani
Care, pe deasupra, mai si muncesc in zilele de sarbatoare
Sint aceste curve de romani
Care se uita la tine in discoteca
Si daca mergi si ii pocnesti
Uite ca, pe deasupra, te denunta ei pe tine

Ma c... in curvele astea de romani
Fii de curve, romanii
O sa le tai miinile
Fii de curve, de curve

Ehhh, astia care si ei se dau frumosi
Care lucreaza in restaurante
Ma c... in rasa lor
Si in mortii lor si in toata tara lor
Astora care mereu poarta sapca
Le trag una si ii trimit inapoi in tara lor”.

Eu nu-l prea vad bine pe asta in viitorul apropiat....

r5m
06-04-2005, 09:48 AM
dak ii aflu adresa in 20 de min sunt la el in spania cu vreo 30-40 de oameni :angry:

habbib
06-04-2005, 09:52 AM
deci ce a facut rahatu asta de om e strigator la cer..pur si simplu a jignit in cel mai mare hal 23 de milioane de oameni,nu se poate asa ceva,autoritatile spaniole trebuie neaparat sa ia masuri si sunt sigur ca o vor face,astfel ei devin natia aia despre care vorbeste ordinarul ala de om..pur si simplu am ramas masca,si taica-meu s-a simtit jignit,el care e arab(bine,acuma are cetatenie romana de vreo 5-6 ani),oricum sa le fie rusine alora care au inregistrat piesa,alora care au difuzat-o prin discoteci si radiouri..ii inteleg si pe ei ca s-au saturat de "capsunari",da sa iti bagi ceva in tot poporul roman nu se poate,eu l-as pune pe tzaranu ala sa munceasca toata viata in folosu comunitatii,sa spele buzi,sa le spele la capsunari chilotii si rufele..oricum o sa il bage la inchisoare o vreme,asta e rasism,eu in viata mea nu am mai auzit ceva mai degradant la adresa unui popor,decat ce a spus ala..sa le fie rusine..

little_foot
06-04-2005, 11:43 AM
asta e un dezaxat si ar trebui sa faca puscarie pentru discriminare... :angry: oricum dupa cum spunea cineva azi la radio 21 sunt aproape sigur k se uita in toate partile cand merge pe strada k-l asteapta romanii cum asteapta pensionarii pensia si pana la urma tot o sa se aleaga cel putin cu cateva zile de spitalizare :P
acum lasand gluma cred k ar trebui sa se sesiseze autoritatile spaniole k pe noi imediat ne-au gonit de la vama...ar trebui sa opreasca difuzarea melodiei prin discoteci cluburi si la radio k dk nu ne facem maro in toata europa...

ferroviery
06-04-2005, 11:55 AM
Autoritatile s-au sesizat si risca inchisoare de pana la 12 ani iar el a zis ca a fost o gluma..........
apropo de "curvele de romince" nu se compara cu "sfintele" lor compatrioate care de la 13-14 si-o trag in vena si/sau in c....
:angry:

Blue
06-04-2005, 01:56 PM
Eu zic sa pateasca cea patit tiganul ala prins la furat in Spania. L-au bagat la parnaie pt cateva zile pana ce urma sa fie deportat. In celula era cu alti 3, indieni cica astia nu stiu din ce cult faceau parte dar nu aveau par deloc si aratau a femei. Si bunul nostru tigan sa moara de frica nu alta, plangea sa-l scoata din celula si nu mai folosit wc-u 3 zile de frica sa nu fie violat. Normal ca nu s-a intamplat nimic dar totusi a tras o sperietura serioasa.

habbib
06-04-2005, 04:26 PM
omului asta ii trebuie data o lectie pe care sa o tina minte toata viata,ce a facut el e de toata rusinea..de data asta ei au fost adevaratii tigani..

Edy_smf
07-04-2005, 11:20 AM
?Versurile? lui DJ Syto

?Azi vreau sa va vorbesc despre ceva
E despre aceasta plaga in crestere
Sint acesti romani de c..., curvele astea de romani
Care, pe deasupra, mai si muncesc in zilele de sarbatoare
Sint aceste curve de romani
Care se uita la tine in discoteca
Si daca mergi si ii pocnesti
Uite ca, pe deasupra, te denunta ei pe tine

Ma c... in curvele astea de romani
Fii de curve, romanii
O sa le tai miinile
Fii de curve, de curve

Ehhh, astia care si ei se dau frumosi
Care lucreaza in restaurante
Ma c... in rasa lor
Si in mortii lor si in toata tara lor
Astora care mereu poarta sapca
Le trag una si ii trimit inapoi in tara lor?.

Si "opera de arta" aici: http://www.viruete.com/descargas/DJ%20Syto...s%20Rumanos.mp3 (http://www.viruete.com/descargas/DJ%20Syto%20-%20Putos%20Rumanos.mp3)

se pare ca nu e singura 'melodie' sau galagie ma rog...jignitoare la adresa romanilor mai are cel putin vreo doua:

http://www.epiesmalo.com/modules.php?name=...=article&sid=63 (http://www.epiesmalo.com/modules.php?name=News&file=article&sid=63)

cred ca ori l-au jefuit,ori l-au batut ori i-au facut ceva,nu cred ca ii venea ideea degeaba,sint roman si ma simt si eu foarte jignit de prostiile astea dar sa nu uitam ca e si vina noastra,de obicei 80% din "romanii' care pleaca afara numai 'la munca' nu se duc...majoritatea pleaca la furat sau sa se prostitueze...si atunci de ce sa ne mai miram? :(
Tot respectul pt navigatori,marinari,aviatori,diplomati si chiar turisti sau cei ce intr-adevar pleaca afara sa munceasca cinstit dar sa recunoastem ca acestia sint foarte putini pe linga cersatorii,prostituatele si hotii care merg afara :(

Edy_smf
07-04-2005, 11:24 AM
Oricit de mult sufera DJ-ul asta dupa bicicleta lui de 2 bani nu cred ca se compara cu nesimtirea pe care a avut-o de adresa injurii si umilinte unui popor intreg,sa nu uitam ca in Europa tara cea mai populata de tigani a doua dupa Rusia este Spania,asa numitii Gitanes...Dupa comportamentul nefiresc de care da dovada idiotul asta nu cred ca ar putea fi exlus sa fie chiar unu dintre ei ajuns la limita frustrarii...Sper sa isi gaseasa pina la urma exact ce cauta:D i-as dori sa il vad curind la stiri si in postura unei altfel de victima eventual primul om ingropat de 5 tone de biciclete romanesti sa nu mai plinga atit :scaun:
Propun sa ii trimitem o bicicleta cadou apoi dedicatia <Toata Romania de la mic la mare si invers 'se cago' pe tine si pe bicicleta ta de neam prost>
Si apropo,de unde a auzit el ca toti romanii poarta sapca? Eu unu si nu numai chiar detest accesoriul asta si in ultimul timp chiar e foarte rar intilnit dar ma rog... :blink: :D
Apropo,semenii lor mexicani tot spanioli sint si totusi nu am auzit asemenea umilinte la adresa Mexicului si neamului spaniol din partea americanilor care au mai mari probleme cu ei decit au ei cu romanii.
Despre rasism nu poate fi vorba sintem mai 'curati' ca ei daca e sa o dam in de astea...nu sintem nici negrii nici galbeni nici rosii nici evrei nici arabi nici hindusi,papuasi,arborigeni sau mai stiu ce alta rasa sintem pur si simplu albi caucazieni fata de ei care sint hispanici...mult mai aproape de a fi confundati cu tiganii decit noi...chiar nu inteleg ce mama naibii pot avea cu noi?

RaPiDuTz
07-04-2005, 12:43 PM
http://fifaromania.computergames.ro/forums...opic=2085&st=15 (http://fifaromania.computergames.ro/forums/index.php?showtopic=2085&st=15)

Edy_smf
07-04-2005, 02:50 PM
Chiar nu am vazut celalalt topic cu aceiasi tema,imi cer scuze...
Apropo pe alte forumuri s-au luat si initiative la adresa cretinului :mishto:

http://www.rdi-sat.com/f2/viewtopic.php?t=39466

http://www.rdi-sat.com/f2/viewtopic.php?t=39518

mns
07-04-2005, 03:08 PM
am unit topicurile

Edy_smf
08-04-2005, 05:39 AM
Buna idee ,si eu ma gindeam sa sugerez asta dar ma gindeam ca nu e posibil,merci

Andreidaffy
08-04-2005, 07:34 AM
Ascult acu melodia. Cata nesimtire Domne! Sa-ti bati joc in halu asta.....e de ne conceput :( :angry: