PDA

View Full Version : Cele mai tampite nume

mns
05-04-2005, 11:52 PM
Care credti ca poate fi cel mai tampit nume romanesc, dr veniti aici cu chest ireale, nu inventii amuzante :P

Eu am auzit o legenda urbana cum ca ar exista un om pe careil cheama Litiu Ion :D (ca bateria :P )

Pe mine mai ma enerveaza si parintii care isi numesc copii Ion Ion de ex (unde un Ion e numele de familie) sau Alexandru Alexandrescu :o

Blue
06-04-2005, 03:19 AM
Numele de Attila, Janosz, Piszty, Vilmos(z), numele lui Pereny nici nu pot sa-l pronuntz, Gyury ma enerveaza cel mai mult la "romani". Totusi cred ca numele de Gabor e chiar cuuul, mi-ar place sa ma cheme Alex Gabor :P

r5m
06-04-2005, 08:54 AM
Ion Alexandru Corleone , am vaz o fisa la doctor pe care scria asta :P

Ratonu
07-04-2005, 11:31 PM
Eu am fost coleg de generala cu unu Barbu Constantin Dumitru Andrei (deci 3 prenume de sfant), iar acum sunt coleg cu o Vasilescu Veronica Doina Maria... :D

stefan
08-04-2005, 05:58 PM
Da ce ziceti de Mihai Sveatchevici Spoiala Ciubotariu (ultimele 3 is nume de familie) :D

mai sunt si numele ale la tzigani gen Mercedes si alte porcarii de genu :D

si Gaylord e penal rau :P

Ady
08-04-2005, 06:50 PM
sau Yahoo cum au pus unii din Transilvania care s-au cunoscut pe net :P

mns
08-04-2005, 07:32 PM
am auzit de o fata pe care o chema Tencalec...si de exemplu profesoru zicea Alina Tencalec la tabla :D suna pervers, nu? :P

kacio
08-04-2005, 08:06 PM
Sultănica

o vecina

Blue
09-04-2005, 04:33 AM
LoL ati auzit de jucatorul ala de rugby Tiny Woodcock? :D

mns
09-04-2005, 07:55 AM
Originally posted by Blue@Apr 9 2005, 05:33 AM
LoL ati auzit de jucatorul ala de rugby Tiny Woodcock? :D
saracul de el..cred ca a auzit o groaza de glume pe seama numelui sau :o acum important e sa ne gandim...ce parinti poate sa aiba omul ala :o

Tuby
09-04-2005, 12:38 PM
Aparentele inseala...cine stie ce falus impunator detine domnul :)
Ce ma enerveaza pe mine la numele persoanelor din ce in ce mai mult este influenta occidentala sau chiar orientala..vreun Ricardo, Rafael sau cazul unui vecin de vreo 7 ani...Alfaruc :P

DarkComy
09-04-2005, 12:49 PM
Am vazut odata la stiri pe PROtv un tip pe care il chema Ion Boubatran ( cred ca era Ion , oricum numele de familie conteaza :lol: :P )

Andreidaffy
09-04-2005, 01:50 PM
Cunosc un tip pe care il cheama Burtica Branzelea Liviu. Toatalumea crede ca are 2 nume de familie dar defapt "Branzelea" il cheama pe el . Varza!

DeadHope
09-04-2005, 05:32 PM
Era unu` la ceva cu protejarea mediului, sau ceva cu oficiul consumatorului, nush exact...il chema Ioan Stefancelmare

Ratonu
10-04-2005, 04:47 AM
A, era sa-l uit pe Bucă de la Pandurii Tg. Jiu :lol: , de care, dupa ce ca are numele asa cum il are, si-au mai batut joc si parintii lui, punandu-i numele Cătălin (Bucă Cătălin - cacofonie) :lol: ! :lol:

Si am auzit mai demult la Stirile Pro TV de unu care voia sa-i puna fiului lui numele 666... :crazyboy:

stefan
10-04-2005, 06:55 PM
da de Sansiro Ciocoi nu zice nimeni nimic? :P daca ar fi sa ne legam de numele de familie, sunt o gramada aiurea :P Gheban care acu ii la FC Botosani sau B?lbă de la Poli Iasi :P

Edy_smf
15-04-2005, 04:46 PM
Popa este cel mai des intalnit nume de familie din Romania - in jur de 200.000 de persoane, urmat de "fratele" Popescu. In evidentele Politiei exista insa si nume cel putin ciudate.De pilda, peste 250 de oameni se recomanda Sarcina, alti 244 sunt Putica, 233 se numesc Muia, aproape 230 se cheama Bucila si tot atatia Pipi. Pe lista mai apar si nume precum Boubatran, Regulatu, Usainchisa,Pizdelea,Curu,Coi, Caca, Hitler sau Muci. Si la capitolul prenume romanii dau dovada de imaginatie. Aproape 200 de oameni se numesc in cartea de identitate Strugurel, 65 -Portocala, 22 - Ministru, iar 18 - Lamaia. Pe trei romance le cheama Politia, doua se numesc Justitia, iar un baiat a fost botezat Semafor.
Ce sa mai zicem de ultra intilnitul insa prenume neaos nord-american DICK? :D,internationalul Denis si des intilnitul in dobrogea la cei de nationalitate turca sau tatara Enis? :lol:

DeadHope
15-04-2005, 08:16 PM
Buaahahahhahah.....
Ce misto....
Domnu Coi .... cat respect :oops:

Am vazut saptamana asta (sau trecuta) filmul cu "Un socru de cosmar" pe PRO TV park....si era ala de il chema Focker....si se casatorea cu una Martha...

Martha Focker .... dak zici repede iti iese Mother F...er

Ady
15-04-2005, 10:38 PM
da nu zici ca prenumele era Gaylord :lol:
am in clasa vreo 2 colege
pe una o cheama Luana (cred ca ati mai auzit si voi de el) si pe una VIctoriana (de asta chiar n-am auzit)