PDA

View Full Version : Guru arestat

mns
05-04-2005, 06:09 PM
Dupa ce a avut interdicitie de a parasi tara anul trecut dupa ce a fost arestat...a disparut, acum dupa un an parca l-au prins in suedia :o oare cum a iesit el asa frumos din tara? o fi zburat, cu covorul magic, l-a dus ceva ozn? in ceva butoi cu urina? :o

PS tare tipu asta, nu? dovedeste ca nu aspectul fizic e important pentru o femeie :D :lol:

Time2Chill
05-04-2005, 09:23 PM
eu cred k i-a mituit pe vamesi cu niste fomei, ceva..... :P
acu sincer vb, cred k a trecut innot prutu... sau ma rog, a trecut prin republica moldova.. si dupa a plecat pana in Suedia

Floyd
06-04-2005, 09:48 AM
Stati sa vedeti balamuc de acum incolo :blink: ! E posibil sa nu-l mai scoata de acolo. Vor reusi asta probabil doar cu interventii la nivel diplomatic. Nu doar ca
Bivolaru nu e prost, dar nu este nici prost sfatuit.

Sirius
09-04-2005, 09:08 PM
Acuma nu-l ajuta la prea multe cine ce-l sfatuieste. Legislatia suedeza este insa mai ciudata din fire, in sensul ca deocamdata ii doare pe ei undeva de ce-a facut in Romania si daca cererea de azil politic este in regula, ii dau.
Asa au scapat multi intelectuali romani de comunisti, fiind in aceeasi situatie (aici erau condamnati la moarte, pe motiv de terorism, s-au dus in SUA si au primit azil).
Din pacate, aceasta portita s-ar putea sa actioneze si invers si acest Michael Jackson al nostru s-ar putea sa scape... :nashpa: