View Full Version : Cine va fi goalgeter in Champion's League?
ScorpionX
26-04-2003, 01:37 PM
M-am gandit sa deschid si acest subiect. Cine credeti ca este cel mai tare atacant al momentului.
Eu personal cred ca Inzaghi, Ronldo, Vieri, Van Nistelroy si Raul (chiar daca mi-e greu sa recunosc) sunt cei mai buni atacanti ai momentului. Voi ce ziceti
Sirbu Mihail Bogdan
26-04-2003, 09:45 PM
ma in momentul de fata Van Nistelroy are 12 si e pe primul loc,pe doi e Inzaghi cu 10 ,raul e pe 5 cu 9 goluri si ronaldo are numai 5 goluri si Vieri s-a accidentat si va lipsi pana la sfarsitul sezonului.Olandezul a iesi din cursa,deci cred ca Inzaghi sau Raul.
Sirius
26-04-2003, 09:49 PM
Raul o sa vedem cum o sa se recupereze dupa operatie, deci Inzaghi pare a avea cele mai multe sanse.
eu zic ca Nisterlooy (asa se scrie :? ??) e cel mai bun, asta a dat gol in aproape toate meciurile, pacat ca nu are o echipa mai solida in fata ca ar fi detasat cel mai bun
Sirbu Mihail Bogdan
26-04-2003, 10:04 PM
Din pacate a iesit din cursa si Inzaghi e numai la doua puncte de el si are la dispozitie doua meciuri cel putin.Van Nistelroy trebuie admirat ca a reusit sa-si revina dupa ce si-a rupt piciorul si acum e cel mai tare marcator al Europei.
ScorpionX
27-04-2003, 06:09 AM
Mie-mi vine greu sa cred ca o sa fie Van Nistelroy ca Manchester a plecat
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.