View Full Version : Marian CareEste Vanghelie
DeadHope
31-03-2005, 10:18 PM
Bun, aici e imaginea cu foaia prin care Marean declara k va candida la primaria capitalei...
http://img204.exs.cx/img204/9414/vanghelie9uy.jpg
Aici e traducerea :iamwithstupid: :
"Declaratie de acceptare a candidaturii
Subsemnatul Daniel Marian Vanghelie, domiciliat in Bucuresti, B-dul Dacia nr. 72, et. 1, ap. 1, sector 2, de profesie tehnician, avind ocupatia de primar sector 5, membru al Partidului Social Democrat membru al Partidului Social Democrat, accept sa candidez pentru functia de primar general al municipiului Bucuresti.
Cu adeverinta din 03.04.2005, declar pe propria raspundere ca intrunesc conditiile prevazute de lege pentru a candida".
Ce mi-s hieroglifele egiptene ce mi-e scrisul domnului :P
Prea putin ma intereseaza alegerile din aprilie desi stau in Bucuresti pentru ca nici un candidat nu ma atrage absolut cu nimic...nici Nea vanghelie...nici domnul Videanu...
Mi s-ar fi parut o disputa mult mai spectaculoasa intre Sorin Oprescu si Ludovic Orban..dar..unul nu a mai avut rabdarea unui nou posibil esec iar celalalt nu a avut parte de sustinerea aliantei..
RaPiDuTz
31-03-2005, 11:43 PM
recunosc ca nu am inteles nici un cuvant din ce scrie acolo :P
si eu care credeam ca am cel mai urat scris :(
asa primar asa oameni...daca asta iese primarul bucurestiului....o sa raman fara cuvinte...care este :o
DeadHope
01-04-2005, 08:57 AM
lasa mah mns, k p noi nu ne intereseaza.....
tu: prin timisoara/arad
io: prin severin....
Nu conteaza....la noi is primari relativ competenti
am vazut asta acu vreo 2 saptamani pe hattrick si era si traducerea dar acum numia e ca vroiam s-o pun aici :D
Time2Chill
01-04-2005, 12:07 PM
ma eu scriu ffffffffffffffffff urat, dar asta-mi da clasa :D
micutzu
01-04-2005, 02:40 PM
Ma si cand ma gandesc ca invatatoarea imi spunea ca scriu urat :alida:
Floyd
01-04-2005, 03:47 PM
Stati linistiti! Bucurestiul nu va avea parte de un asemenea dezastru - Marean primar. N-a prins neam de psd-ist mandat de primar in Bucuresti si in nici un caz nu va prinde mandat un psd-ist analfabet.
P.S. Cititi articolul despre Marean din Romania Libera de azi!
yahoo
01-04-2005, 08:05 PM
Yo ma rog lui Dumnezeu sa nu iasa un DEZASTRU ca videanu.Videanu e om de guvern (bun acolo) dar nu de primarie.Deci ori Vanghelie ori Piedone!!!!
Andrei_C
01-04-2005, 08:21 PM
Ma yahoo , imi pare mie sau tu esti un fan psd ? Vanghelie ma ? Cum e posibil ca un om ce nu stie nici macar sa scrie sa fie primarul CAPITALEI ? Decat Vanghelie ma bine Lis :P
DarkComy
01-04-2005, 09:04 PM
Originally posted by Andrei_C@Apr 1 2005, 08:21 PM
Ma yahoo , imi pare mie sau tu esti un fan psd ?
probleme GOGULE ???:P si ce daca e fan . Bae o fi Vanghelie ( care este ) prost dar macar a facut lucruri in sectorul 5.
Cand Basescu a candidat pt primaria toata lumea l-a votat pt ca avea experienta . Ei bine acum Vanghelie are experienta si Videanu CIOACA dar vad ca va abateti de la aceea regula :P
yahoo
02-04-2005, 11:36 AM
Am declarat mai de mult k sunt fan Psd kiar si daka va veni PROSTU ala de Iliescu la carma.Am spus ori Vanghelie ori Piedone.Oameni care stiu primarie si nu totzi fandositzi din guvern.
Floyd
03-04-2005, 10:15 PM
Se pare ca Dl. Videanu va castiga din primul tur Primaria Capitalei, in ciuda prezentei reduse la urne!
Ratonu
03-04-2005, 11:05 PM
Sa vedem... Din pacate, nu a fost organizat un exit-poll... Iar numarul redus de votanti (care se explica prin mediatizarea redusa a acestor alegeri - concentrarea mediei pe rapirea jurnalistilor si pe starea Papei), tot din pacate, cred ca este in avantajul PSD-ului... Doamne ajuta!
RaPiDuTz
04-04-2005, 11:32 AM
pan la urma chiar a castigat din primu tur :P
micutzu
04-04-2005, 03:41 PM
Aproape 53% pt Videanu asa ca asta-i noul primar al Bucurestiului.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.