View Full Version : Suvitza lui Basescu
Ma uitam acum la cronica carcotasilor si a fost o faza in care il aratau pe basescu la ceva intrunire oficiala si suvitza ii zbura rebele printre adierile vantului?
Voi ce ziceti...deja e un brand parca...deja e cam tarziu sa renunte la ea...macar sa o lipeasca cumva de chelie sa nu ma zboare :D :blink:
fredala2003
30-03-2005, 07:38 PM
e foarte comic cand ii zboara "pletele" in vant , dar totusi tre sa - si tunda suvitza
:P :mishto:
sau cumva sa o lipeasca de chelie, niste super glu, sau niste scotch discret sa nu se vada ;)
DeadHope
30-03-2005, 08:10 PM
Eu am votat NU!
Mi se pare mult prea haios cu shuvita aia!
Reprezinta Romania perfect.... :iamwithstupid:
stefan
30-03-2005, 08:16 PM
eu am vazut cai zbura shivitza la intalnirea cu Voronin :) Oricum, cred ca fiecare presedinte are ceva deosebit, si il reprezinta, tre sa mai si radem :D asa ca votez NU
Am votat Nu pentru ca fara ea isi va pierde din farmecul ala de marinel...mai ramane sa-si faca si o operatie la ochi si ramane un om banal :P
DA MACAR SA SI-O LIPEASCA DE CAP SA NU MAI FLUTURE CADRAPELUL AMERICAN DE ZIA INDEPENDENTEI :o
Time2Chill
30-03-2005, 09:28 PM
eu vreau sa si-o taie, k sa para mai sobru :P
btw, asta e topicu meu cu nr. 900 :mishto:
yahoo
31-03-2005, 09:30 PM
T2T e post nu topic :P
Mai bine sa si-o taie.Face Romania de ras.De aia era mai bun Nastassshhheee :P
RaPiDuTz
01-04-2005, 12:01 AM
yahoo...scuza`ma dar ejti bulangiu ? :D
sa isi lase suvitza ca e mai special asha...nu ca toti kknari, e bine sa fie mai haios...ca daca sobri sunt multi
Traiasca Basescu si suvita lui fermecata! Eu zic ca ar trebuii sa o vopseasca, ceva un roz siclam sau un verde-rosu ca si tradafirii pe care ia calcat in picioare :P
micutzu
01-04-2005, 02:09 PM
Astia de la SPP ar trebui sa-i taie suvita in timp ce doarme? :lol: Ce tare ar fi! :D
Am votat DA ( Dreptate si Adevar :lol: ) , deoarece cam face tzara de ras. :)
habbib
04-04-2005, 11:59 AM
eu am votat NU..ce p**a mea,lasati omu sa isi faca treaba,ba shuvitza,ba chelia,ba rasu..nu cred ca aia de afara baga in seama suvita lui,conteaza ce are in minte..nu face el tzara de ras cu amarata lui de shuvitza..atata balamuc,pentru nimic..numa de-al naibi nu si-o taie,ca sa se oftice toti cretinii..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.