PDA

View Full Version : Gunoaiele(conducatorii) din fotbalul romanesc

mns
26-04-2003, 01:00 PM
Ma uitam azi la televizor si am vazut pe Dinel Staicu, patornul sau ce o fi el la Craiova. Am ramas pur si simplu uimit cand am vazut, dar nu numai la el ce atitudin tatista au conducatorii cluburilor din divizia a. Toti se ataca pe la spate se jignesc(in interiorul cluburilor chiar) si tot felul de chestii de genul asta.

Acum vreau sa va intreb, ati vazut voi pe cineva de la UTA sau Poli iesind la televizor si incepand sa sa injure sa jigneasca arbitrii sau alte echipe doar asa din dorinta de a se face remarcat. Uitati-va la UTA, cel care a condus grupul care a preluat clubul in vara trecuta a facut ceva afiramtii aiureaq cu privire la club si a fost dat afara din structura clubului. Asta disciplina nu haosul de la Dinamo sau alte echipe unde antrenorii sau oficialii pleca numai dupa 10 procese si 5 scandaluri.

Multa lume se intreba dec ce daca in Vest sunt multi oameni bogati, nu se baga nimeni in fotbal. Pai frate, cum sa te bagi intr-un fotbal condus de niste taranii, mafioti si gunoaie. Aici la noi multi ar intra din pasiune pentru fotbal, la fel ca si presedintele UTA, Chisbora, care niciodata nu a aparut la televizor sau in ziare zicand ca uitati ce am facut eu sau uitati cati bani am bagat in fotbal, doar pentru ca vrea sa-si indeplineasca visul de preamarire si de tutankamonizare (vezi Gigi Becali, Sechelariu, Staicu, Stefan).

Uitati-va unde sunt cluburile care nu s-au bagat peste tot, Uta, Otelul, Sportul, Poli, sunt in fundul clasamentului, pentru ca sunt conduse de oameni cinstiti care doresc sa joace cinstit. La noi numai gunoaiele conduc fotbalul si numai taranii fara scoala (Dinel Staicu : fost militian, Gigi Becali fost oier, Copos fost comunist si utecist, Stefan, Sechelariu si tot asa)

Afara cu Gunoaiele din Fotbal, afara cu toti, afara cu fratii Becali (vanzatori de seminte si de bilete la cinematograf si mafioti prin anii 70-80), cu Dragomir si cu Sandu.

Nu vreau sa spupar pe nimeni, mai ales pe cei ce tin cu Craiova, dar trebuie sa recunoasteti ca echipele voastre sunt conduse de niste mafioti.

ScorpionX
26-04-2003, 01:24 PM
Ai dreptate mns, toti sunt niste gunoaie in frunte cu Becali ala care se lauda ca el nu castiga din fotbal. Cum poti sa spui ca arunci milioane de dolari doar de dragu lu steaua. Si Dinel Staicu e sisi :D , dar aici e alta problema, consilierii municipali sunt niste scarbe, acum in administrati locala si statala se face cel mai mare abuz din istoria de 13 ani de la revolutie. Acum numai PSD conduce... daca au ajuns sa puna ei sefi la firmele cu capital de stat. Nu se poate asha ceva.

Ma scuzati daca nu va convine opinia mea politica, am doar 14 ani!

Sirbu Mihail Bogdan
26-04-2003, 01:58 PM
Ai dreptate toti sunt niste profitori,dar situatia in care se afla Stiinta anul tercut...nu stiu ce se intampla daca nu venea asta.L-ai uitat pe netoiu.La Craiova s-a bagat ceva dar patronii care au fost la momentul respectiv au scos la bani pe jucatori..De Staicu asta,ce sa zic,probabil ca nu avea cum sa-si mascheze vreo afacere,sau vrea sa fie scutit de la taxe,ca jucatori nu prea mai sunt de vandut de raidul lu' netoiu.Da uitate la becali ala,cand s-a inurat ca la usa cortului cu Vladoiu cand l-a batut pe ala de la fotbal la max.Stefan ala se cearta cu toti in public,de Dragomir nici nu mai zic,ar fi fost o rusine pentru Stiinta sa-l aduca presedinte dupa tot ce le-a facut in trecut.Pe mine dintre toti ma socat Dinel asta,era Universitatea pe ultimele locuri si el zice : pai si ce daca retrogradeaza,cred ca imi permit sa cumpar un loc in Div. A.
Ba tarane.....e Craiova baaaa.
Pe lista mea neagra sunt: netoiu,staicu,becali,dragomir,stefan.
Ceilalti: Copos,macar a facut ceva la Rapid castigand ceva trofee.Sechelariu mi se pare umpic (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) ma altfel,tot asa macar a facut ceva pentru echipa aia.

Sirius
26-04-2003, 09:37 PM
Cat de mafioti sunt astia, tot ii platesc cat de cat pe jucatori. Fara ei n-am fi avut divizia A. La noi nu e ca in alte tari, unde investitorii baga bani din placere, deoarece stiu ca o sa sa-i recupereze. La noi trebuie sa si fure. Si niciodata nu se multumesc cu atat. Mai toti presedintii au la afaceri de nu-ti vine sa crezi. Si atunci, poti sa le faci ceva? Nu!

ScorpionX
27-04-2003, 06:16 AM
Pai da domnu' Nesimtoiu nu mai trebuie amintit a fost un cosmar ce trebuie uitat