View Full Version : Cele mai tampite si nefolositoare produse/obiecte
Am vazut mai devreme o periuta de DINTI cu periutza pentru limba....moama hai ca asta-i tare, mi se pare mie ciudat sau e o mare aberatie...?
Ochelarii cu stergator (ca si la parbriz) ... cine e atat de tembel incat sa poarte asa ceva?
Restaurante pentru caini si pisici si alte animale de casa...uaiii..oare chiar asa plictisiti sunt oamenii aia ca s-au apucat sa otraveasca si animalele cu mancarea gatita?
Alte propuneri?
Ratonu
29-03-2005, 11:46 PM
As mai adauga saloanele de infrumusetare si masaj pentru animale <_< ... Si 75% din serviciile Windows.
stefan
31-03-2005, 08:18 PM
ca tot era vorba de caini si pisici, hainele pt ele mi se par complet inutile, de parca matza mea nu are destula blana, ii mai trebuie si haine sa no traga curentu :P
DeadHope
31-03-2005, 08:36 PM
meneseu.....t contrazic :P
-periuta care curata si limba cica e chiar folositoare pt k limba cica da mirosu` ala nasol...sau ceva d genu`....bleach....
-se vede k nu porti ochelari....eu propun si antiaburitor pt okelari.....pt k cel mai nasol e sa intri intr-o camera si sa ti se ia vederea, sau sa iesi in ploaie si sa inceapa "parbrizul" sa ti se ude....si sa nu vezi nimic.....
Chestii nefolositoare..pai cred ca acum video playerul a disparut ca si aparat de uz casnic...cine mai inchiriaza/cumpara casete video....acum e moda dvd-urilor..
Chestii tampite...gasesti destul dar singura care imi vine in minte e o lanterna de-a lu taicamiu cumparata din piata...lanterna care mai dispune si de urmatoarele facilitati : neon, termometru, busola si bineinteles nici una din toate nu merg la capacitate maxima..
Si ca veni vorba de ochelari...ma intreb cati dintre noi poarta, eu unul ii consider un accesoriu interesant, pe langa faptul ca ajuta vederea iti ofera si un aer mai cult :P
yahoo
31-03-2005, 09:12 PM
KKt ala de saltea/pat.Fac reclama in programele alea de teleshopin.O prostie!
stefan
31-03-2005, 09:15 PM
Tuby, lanterna de aia are si bunicamiu, o puso odata la incarcat si io sarit sigurantele :)
RaPiDuTz
31-03-2005, 11:46 PM
daca nu are display color tot degeaba :P
Tuby > eu port ochelari...in casa de vedere iar afara de soare :P
Ratonu
01-04-2005, 05:27 PM
Tuby> Eu port, pentru ca am nevoie aproape permanent, dar ce a zis DeadHope mi se pare, totusi, absurd :D .
Un lucru nu mai inteleg in ultima vreme. Pentru ce mania asta dupa telefoane? Am observat ca multi dintre cei care isi cumpara telefoane cu tot felul de briz-brizuri nici macar nu le mai folosesc dupa cateva saptamani.
Pentru ce camera foto, e ok din cand in cand, dar nici cel mai bun telefon foto (sa zicem w800) nu va scoate o poza acceptabila, pentru asta exista aparate foto digitale. Sa filmezi? haideti sa fim seriosi, alea numai filme nu sunt.
In fine, trebuie sa ai ce pune pe masa cand mergi la un suc, nu? :P
Ratonu
12-01-2006, 12:29 AM
As pune in categoria obiectelor total nefolositoare si ultima creatie Lamborghini, care nu va putea fi cumparata de nimeni, fiind creata doar asa, in ciuda... publicului. :crazyboy:
DarkComy
12-01-2006, 12:36 AM
Originally posted by Tuby@Mar 31 2005, 08:46 PM
Chestii tampite...gasesti destul dar singura care imi vine in minte e o lanterna de-a lu taicamiu cumparata din piata...lanterna care mai dispune si de urmatoarele facilitati : neon, termometru, busola si bineinteles nici una din toate nu merg la capacitate maxima..
hahaha , lanterna ca asta a cumparat si taicamiu. Am pus-o la incarcat si cand am vrut sa vad daca chair merge s-a ars :lol: :lol: . termometrul e singurul care e bun. :D :lol:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.