View Full Version : Members+
De astazi am creeat un nou grup de membrii, acesta se numeste Members+
Pentru a ajunge in acest grup va trebui sa aveti 2500 de mesaje sau sa fiti un membru important al forumului. In cazul in care aveti peste 2500 de mesaje sunteti promovat automat. In celalalt caz sunteti promovat de unul dintre administratori.
Beneficile acestui nou grup sunt:
Mai mult spatiu de masaje private
Limita de upload mai mare (dubla)
Acces la un forum special unde totul este permis
Si ca sa nu fie grupul gol...le propun la Tuby, Blue, DarkComi - asta daca vreti sa fiti transferati :P
DarkComy
29-03-2005, 04:52 PM
Eu accept , si asa sunt foarte aproape de 2500 :P
RaPiDuTz
29-03-2005, 10:10 PM
dati cate o bere :P nu mns ? :P
vorbim despre mita in forumul secret :D :P
JohnnyUSA
29-03-2005, 10:47 PM
Eu ma autopropun. Doar sunt patron pe un sit, la fel ca mns :D
tu esti miezul :P o sa analizez propunerea cu cei din consiliu si o sa te anunt shortly :D
RaPiDuTz
30-03-2005, 04:52 AM
Originally posted by mns@Mar 29 2005, 11:49 PM
tu esti miezul :P o sa analizez propunerea cu cei din consiliu si o sa te anunt shortly :D
haha
faza asta e in genu la aia cu "va vom suna noi" :lol:
ce inseamna membru important :huh:
Andrei_C
30-03-2005, 10:43 PM
mama , se dau baietii pe facut posturi :D ...
La posturi inainte bre! Lasati placintele ca sunt cam fierbinti si au stat cam mult prin rafturi..
yahoo
31-03-2005, 09:27 PM
Ma autopropun si yo :P Sunt aproape de 2500 (inca putzin).Poate il merit poate nu :P
Deci va rog sa analizatzi situatzia :P
RaPiDuTz
01-04-2005, 12:07 AM
yahoo, vb pe privat ca iti dau eu posturi da trebuie sa platesti :P
Barbut
01-04-2005, 03:30 AM
lol
ce porcarie
o sa se posteze aiurea !!!
Acum cateva saptamani l-am avansat si pe Time2Chill la nivelul Members+
Am scos promovarea automata a membrilor la 2500 de mesaje.
Vor fi Members + doar cei ce posteaza regulat, chiar daca au sub 2500 de mesaje, la subiect, coerent, fara greseli gramaticale, nu se implica in flame-uri inutile, sunt politicosi samd.
little_foot
12-01-2006, 09:01 AM
e mult mai bine asa. :)
gianni
12-01-2006, 09:11 AM
Mi se pare normal sa fie apreciat omul, nu numarul posturilor realizate! Fiindca de multe ori, reusim sa aberam cu succes, iar posturile se aduca-n numar mare, chiar daca nu au valoare!
Si oricum, forumul are cativa membri de baza care se diferentiaza de ceilalti, atat prin modul de exprimare, mentalitate, gandire, grad de inteligenta,etc.
Members+ reprezinta urmatorul nivel, asadar o treapta superioara, care nu este accesibila oricui si oricum!
sisu_stelistul
17-01-2006, 09:05 PM
Nu vreti sa ma faceti shi pe mine member+?
DarkComy
17-01-2006, 09:57 PM
loool , stiu ca mns a zis ca nr. posturilor nu mai conteaza dar totusi 10 ?? :lol: :lol: :lol:
gianni
18-01-2006, 04:34 PM
O fii avand ceva merite deosebite! ;)
Serios vorbind, aceasta categorie este rezervata doar celor care merita acest lucru! Este mai bine ca s-a eliminat accederea automata ca urmare a unui numar determinat de posturi! :P Acum intra numai cine merita!
sisu_stelistul
19-01-2006, 09:49 PM
Aveti dreptate dar peste cateva luni o sami mai creasca nr. posturilor deoarece intru zilnic.
MAN e vb si despre cum postezi, uita-te la gianni care e nou as putea spune p'aci si a devenit un membru important si sunt sigur ca va primii titlul asta.
sisu_stelistu si cu ce te imbarbateaza ca o sa ai o cruciulita acolo, gandeste-te si tu ca e imposibil sa fii promovat la nici 2 saptamani de la prima zi de munca.
little_foot
20-01-2006, 09:18 AM
sisu_stelistul uita-te de exemplu la r5m saracu'...de cand este inscris,cate posturi are si tot nu este saracul la members+ :alida:
da... saracu` de mine :( :alida:
si tu acuma... o avea mns motivele lui :P
Daca ai incerca sa postezi mai la subiect si mai consistent poate m-as mai gandi :P
yahoo
20-01-2006, 10:55 AM
R5m mai lucreaza maica la comportament si la atitudine!Modul tau de gandire dauneaza societatii! :P
Ratonu
20-01-2006, 01:56 PM
E mic si el...
gianni
20-01-2006, 02:35 PM
Pana la urma suntem toti importanti! Asa cum a spus si Tuby, nu prea conteaza cruciulita! :P
DeadHope
21-01-2006, 11:34 AM
Originally posted by real5madrid@Jan 20 2006, 10:37 AM
da... saracu` de mine :( :alida:
si tu acuma... o avea mns motivele lui :P
Eu te sustin! :mishto:
Daca e de propuneri... esti primu` pe lista mea... :crazyboy:
Gorghette
21-01-2006, 12:30 PM
Si eu te sustin maestre, avand in vedere, ca esti unul dintre ce mai vechi membri ai forumului :P
gianni
21-01-2006, 12:41 PM
Nu stiu daca se tine cont si de parerea mea, dar si eu il sustin pe Real5madrid, desi singurul care poate lua o decizie in acest sens este Mns! ;)
yahoo
21-01-2006, 01:28 PM
Eu nu-l sustin!Ete na sa fiu eu impotriva! :P E mic,are mult de invatat baietelul mami! :D
Pluteşte tensiunea in aer. Deocamdată nici eu nici tovarăşul Ştefan nu vom promova pe nimeni la rangul de +, poate doar c?teva cruci date de Ştefan. :P
yahoo
21-01-2006, 03:36 PM
Originally posted by mns@Jan 21 2006, 01:36 PM
nu vom promova pe nimeni la rangul de +
Imi place cum arata crucea aceia!Parca ne promovati post-mortem! :P
little_foot
21-01-2006, 06:31 PM
Originally posted by yahoo@Jan 21 2006, 01:28 PM
Eu nu-l sustin!Ete na sa fiu eu impotriva! :P E mic,are mult de invatat baietelul mami! :D
yahoo dc nu iti tii tu parerile pentru tine?ce ar fi sa ne apucam toti sa criticam fiecare user in parte.macar el nu comenteaza aiurea la fiecare post.hai sa incercam sa fim mai buni unii cu ceilalti.peste tot vad numai ca e galeria craiovei nu stiu cum,ca yahoo face de ras rapidul si multe altele...nu ar fi mai bine daca ne-am exprima niste opinii decente si fara sa jignim?e chiar atat de greu?
suze pt off-topic si daca am suparat pe cineva dar de catva timp cam miroase a pra de pusca pe aici.pana la urma adminii fac conturile asa ca opiniile pe care le avem contra altora le putem tine doar pt noi
yahoo
21-01-2006, 07:26 PM
Mai mai una spun eu alta intelegeti voi!A fost o gluma,n-am vrut sa jignesc pe nimeni!Ca doar n-am pus smiley-urile degeaba in postul de mai sus!
gianni
24-01-2006, 08:27 AM
Little_foot, Yahoo a fost mereu " pata de culoare", nu degeaba si-a propus el sa fie anul acesta " cel mai enervant user"! Numai ca nu prea convinge! Adica este un baiat de treaba! ;)
Dupa parerea mea si tu si Yahoo sunteti Members+, chiar daca nu aveti +!
Ce mai conteaza + , atat timp cat sunteti mereu prezenti si sustineti acest forum zi de zi!
:P
little_foot
24-01-2006, 09:29 AM
eu nu am nimic cu yahoo chiar il consider un baiat de treaba si un membru important al forumului.am spus doar ca nu trebuie sa fim asa rai asa unul cu altul pentru ca pana la urma nimeni nu stie cum este de fapt un membru in viata cotidiana.se pare ca am gresit si el nu s-a luat de r5m(un alt baiat de treaba in ciuda varstei fragede :P )ci doar glumea.cat despre members+ nu consider ca as face parte(sau ca as putea face parte) din acest grup.sunt altii mai vechi decat mine si cu mai multe posturi care ar merita aces lucru si nu in ultimul rand tu care nu ai postat aiurea si totusi ai un nr mare de posturi.insa dupa cum a zis si mns ei decid cine va face parte din acest grup si parerea noatra nu coteaza.
gianni
24-01-2006, 09:52 AM
Pana la urma, Mns a spus ca nu numarul de posturi conteaza, ci calitatea lor! De aceea, am considerat ca sunteti niste membrii importanti ai acestui forum! In plus, voi ati postat mereu si ati fost mereu la obiect!
Oricum, Mns este obiectiv si va acorda fiecaruia ceea ce merita! ;)
Din cate am vazut, intre membrii mai vechi exista respect si acest lucru ma bucura, fiindca dovedeste ca suntem cat de cat prieteni!
;)
yahoo
24-01-2006, 12:00 PM
Eu nu vreau cruce de mort langa members! :P Poate in viitor cand voi fi si eu mai calm!Sau mai bine ma apuc sa ma dau cu capu de pamant ca Edd!
Eu sunt multumit cu acel status de vedeta deocamdata!
DarkComy
21-07-2007, 05:56 PM
Propun pentru member+ pe yahoo si little_foot .
yahoo e un membru vechi al forumului dar nu a fost promovat pana acum din anumite divergente cu stefan. little_foot a demonstrat ca este un membru foarte bun al forumului si mai mult de atat este printre putinii care au venit la fiecare reuniune :)
stefan
21-07-2007, 06:34 PM
As vrea si eu sa stiu mai multe despre conflictul meu cu yahoo :huh:
yahoo
21-07-2007, 06:36 PM
Eu astept codul rosu iar tu esti fericit acum :p E majoritara tara ^_^
Jokes
21-07-2007, 06:41 PM
Propun pentru member+ pe yahoo si little_foot .
yahoo e un membru vechi al forumului dar nu a fost promovat pana acum din anumite divergente cu stefan. little_foot a demonstrat ca este un membru foarte bun al forumului si mai mult de atat este printre putinii care au venit la fiecare reuniune :)
Mi se pare foarte justa decizia.Eu sunt total de acord. :D
In legatura cu yahoo, nu stiu daca e frumos sa aruncati pisica in curtea lui stefan. :p
Momentan nu o sa mai adaugam Members+, mai vorbim peste 2 saptamani.
gianni
24-07-2007, 01:47 PM
Din punctul meu de vedere, propunerile sunt juste!
Asteptam decizia lui Daniel!
sunshine_claus
27-07-2007, 01:38 PM
cosmin, little a adus un user nou adik pe mine.:p daca nu era el nu intram eu pe forumul asta nici intr-o mie de ani. si ma aduce la meciurile craiovei. :palme:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.