View Full Version : Counter Strike
ScorpionX
25-04-2003, 12:46 PM
Am vazut ca subiectul asta nu s-a deschis asa ca m-am decis sa-l deschid eu. Ce parere aveti despre Counter???
Exprimati-va opinile aici
nu l-am jucat si nu am nici cea mai mica idee despre ce e vorba in el, poate ma lumineaza cineva :mrgreen:
nu lam mai jucat deacnd eram in romania.
ScorpionX
26-04-2003, 11:09 AM
Interesant mns nu a jucat cel mai popular joc din lume!
Sa ti-l iei ca e misto, e un shooter adevarat de tot, nu e pretentios si e destul de realistic, se bat teroristi cu politisti si e adevarat oricum.
Iati-l :D
lam jucat la un prieten, dar graficile nu sunt asa de bune, iati mafia, o sa vezi grafica acolo, oricum eu ma joc decat fifa, ca sunt la liceu si lucrez, si inainte sa ma culc mai joc o ora de fifa.
ScorpionX
27-04-2003, 06:21 AM
Pai tocmai asta e!
Nu e pretentios dar totusi e misto
imi place gameplay-ul la cs, dar nu se compara cu medal of honour sau mafia.
DarkComy
28-04-2003, 09:14 AM
sunt de acord ca la grafica nu exceleaza , dar totusi e super jocul destul de realist singurul lucru care ma enerveaza e ca pe net nu renteaza sa joci ca pe orice server intri sunt numai codati asa ca incercatil :D :D
pai daca nu merge pe net, atunci de ce sa mi-l iau, si la medal of honour, am jucat numai o misiune care imi place( omaha beach), nu am timp sa stau sa bat calculatorul, mai bine joc pe net cu baietii.
sanshine
29-04-2003, 11:36 AM
bai, eu am counter-ul instalat de vreo 2 ani, dar nu l-am jucat "la greu". Eventual mai intru cand ma plictisesc, sau cand iau harti sau botz (sunt cocalar de mirc)i noi. N-am retea acasa, deci nu prea e cine stie ce sa tot joci cu botz (sunt cocalar de mirc)i. Frate-miu insa s-a apucat de chestia asta mai serios in ultima vreme, joaca aproape zilnic la un net-cafe (nu ca i-ar placea in mod deosebit, dar aproape numai asta se joaca pe acolo).
Ati vazut filmul de la CD:Condition Zero? Pare marfa jocul (CS cu single-player)!
ScorpionX
29-04-2003, 04:30 PM
Chestia cu botz (sunt cocalar de mirc)i e super daca ai POD BOT si daca ai net:
iti iei harti si waypointuri, le cauti cu google si le gasesti imediat
sanshine
30-04-2003, 01:35 PM
eu folosesc real bot. unde n-am gasit botz (sunt cocalar de mirc)i, am incercat sa-i fac singur. Au mers pentru iceworld si awp_map1 si 2, pt. restul e mai greu...
ScorpionX
03-05-2003, 10:20 AM
Ia-ti POD BOT ca sunt cei mai buni; cauta cu google ca iti gasesti tot ce vrei pana si waypoinuturi la POD BOT pt orice harta
ma ce sunt pod botz (sunt cocalar de mirc)i astia de care tot vorbiti voi?
ScorpionX
06-05-2003, 08:02 PM
Botz (sunt cocalar de mirc)i care inlocuiesc jucatorii intr-o retea. Counter se joaca doar in retea si cum nu ai retea folosesti botz (sunt cocalar de mirc)i care inlocuiesc jucatorii, binenteles nu sunt foarte buni si cei mai buni sunt POD BOT
sanshine
07-05-2003, 11:58 AM
ok, o sa incerc pod bot.
sanshine
13-05-2003, 01:50 PM
mersi, ScorpionX, ai avut dreptate, P.O.D. BOT e cel mai bun! :mishto:
ScorpionX
29-05-2003, 09:38 PM
Vezi, nu dau sfaturi aiurea. Ce zi super, am fost doar apreciat azi!
da e bun pod bot da la 1.5 e si mai bun
PS: totusi asta e msg-ul cu nr 100 pt mine :cooool:
ScorpionX
31-05-2003, 01:56 PM
Deci mesajul tau era de umplutura, ca al meu ca am meu e cum nr. 200
:)
si asta e tot de umplutura ca si ala
ScorpionX
01-06-2003, 08:36 PM
Sa nu mai umpli ca poate da peste! :)
e nu ma innebuni ca tu esti umplut :cooool:
imi zice si mie cineva un server in afara de zoom2.tm.pcnet.ro
RaPiDuTz
15-02-2004, 10:48 PM
cs 1.6 :
computergames.ro
bc.computerclub.ro
games16.tuiasi.ro
cs 1.5 :
games.gameszone.ro
games.kappa.ro
games3.kappa.ro
ram.rdsnet.ro
ram.roedu.net:28000
ram.roedu.net
endzone.org
cs.globtel.ro
cs.mmc.ro
cs.alsys.ro
bluezone.ro
cs.matco.ro
powerzone.ro
nu inteleg cum uni se mai pot juca acest joc... :blink:
hehe
mersi RaPIDuTz
ma duk sa kilaresc pe cineva !
ai uitat : elgi.tv :P !
RaPiDuTz
16-02-2004, 02:20 PM
lol , cand ma gandesc cat de obsedat am fost de jocul asta de acum 5 ani pana acum un an...cu rankings-urile serverelor, cu PGL-ul la un moment dat eram inebunit cu strategiile echipei cum sa batem celelalte clanuri ca sa ajungem in A pe atunci fiind in B2 daca imi aduc bine aminte (clanul meu se numea HadeS) si stiu ca am jucat in editia a 2-a a PGL-ului dupa care deja editia a 3-a a fost cam acum un an si deja ma saturasem de joc...atatia ani imi erau de ajuns...nopti intregi petrecute in sali si zeci poate chiar cateva sute de milioane aruncate pe fereastra doar pentru a capata experienta si pentru a se uita TeG-ul la mine... lol!
PS: pentru cei care nu stiu pana acum 2 ani aveam nici mai mult si nici mai putin un 586 asha ca cs-ul nu il puteam juca decat in sali sau la tovarasi :D
DarkComy
16-02-2004, 11:35 PM
site cu server de cs 1.5 si cs 1.6
www.gameszone.ro :mishto:
DarkComy
09-07-2004, 10:22 PM
eu cam de o saptamna mi-a revenit febra cs-ului acum joc pe serverul Gameszone cu nickul LUPIIIIIIIIII_BAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! daca ma vedeti nu ezitati sa ma contactati :lol: nu stiu ce mi-a venit dar imi place sa omor DIN NOU :lol: :nowar:
lol
yo jok pe mai multe srv
jok pe cs.dark-net.ro
cima.rdsnet.ro
yellow.rdsnet.ro(mai rar)
maniacs.rdsnet.ro
si cam astea
nicku meu e cRimInAl :ph34r: :cooool: :pimp: (be very afraid :P)
ma cum intri pe siteul gameszone ca am incercat si nu mergea
tre sa scriu si www?
RaPiDuTz
10-07-2004, 02:56 AM
servere necunoscute pe cand jucam eu... :D
ce clanuri tari joaca pe astea de care ai zis tu ?
clanuri
pai parca e dark-net.ro care joaca hassan si allecu pe srv ala
si mai erau da nu le mai tin minte
am fost si yo intr-un clan da nu cred ca mai sunt
am fost in clanu [SOpranoS]
si acum sunt in [D12]
da cand jok cu clanu d12 am numele 3min3m si jok numai pe matco
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.