PDA

View Full Version : Aici invatzam sa scriem!

steauabuc
26-03-2005, 01:02 PM
Nu am nimica cu nimeni dar parerea mea ca o stire pe un site mare ca FifaRomania ar trebui sa nu contina greseli gramaticale.SI eu scriu najpa asa pe net dar nu cred ca o stire pe site sa aiba cuvantul echipemnte.Daca nu ma credeti priviti:
http://i136.exs.cx/img136/3530/image16bn.gif

yahoo
26-03-2005, 01:50 PM
Fiecare face greseli si nu cred k e nevoie sa facem atata caz.Si pe alte situri mari se greseste, deci nu e nevoie sa facem atata caz!

little_foot
26-03-2005, 02:01 PM
nu trageti in pianist :P ...mi se pare exagerat sa ne apucam sa criticam k a gresit cineva cand a scris(nu este greseala gramaticala)..se intampla oricui..cei care intra pe site intra probabil k sa se foloseasca de ceea ce fac cei din echipa...nu intra k sa vada ce greseli au mai facut pe site..esti cam drastic <_< relaxeaza-te..bea o bere :bere:

steauabuc
26-03-2005, 02:19 PM
Nu fac caz
am vrut sa atrag atentia
eu am un priueten
care e dusman cu mozart
si il face mereu analfabet pt greseli deastea
am vrut sa vada si el cam ce ar inseamna ca altadata sa vorbeasca mai frumos
scuze daca am deranjat pe cineva cut opicul asta
nu am vrut decat sa atrag atemntia ca oricne greseste si mozart ar trebui sa nu mai critice greselile altora ca si el greseste
atat am vrut sa arat

Floyd
26-03-2005, 02:46 PM
Daca tipul ala de care zici il face analfabet pe Vasili, anunta-l ca-i dau intalnire pt un test de scriere corecta dpdv gramatical. Sa-l vad cum se descurca!
Oricine poate sa scrie gresit un cuvant sau chiar sa nu faca in mod corect acordul intre subiect si predicat. Una e sa fi analfabet si alta e sa se intample accidental pentru ca esti obosit, neatent, distrat sau te gandesti in alta parte in acel moment.

stefan
26-03-2005, 03:03 PM
mda, cand vladinho o sa scrie decent in engleza pe forumuri straine gen soccergaming (care e si cel mai mare forum destinat patchmakerilor si fanilor FIFA) si nu o sa ne mai faca tara de cacat pe acolo, atunci nu o sa-l mai fac analfabet. Asta e, am gresit, eram obosit pentru ca in ultimul timp editez de la 10 dimineata la 2 noaptea.

DeadHope
26-03-2005, 07:19 PM
Jesus.....
Ati incercat vreodata sa scrieti repede?
E imposibil sa nu gresesti....

P.S: luati un ziar romanesc.....e imposibil sa nu gasesti zeci de greseli....
ase k....shhhhhhhhhhhh

mns
26-03-2005, 11:13 PM
Mdah, spune-i la amicul tau care e "dusmanul" lui dj_mozart sa taca si sa-si vada de flag makerii si de minikit makerii lui, asta nu e o greseala gramaticala, ci pur si simplu cand s-a tastat s-a sarit peste o litera...asa ca gura si inapoi la ***...