PDA

View Full Version : Pentru Rockeri

Morrison
23-03-2005, 12:47 PM
Metalhead (editia a XXII-a) va invita Marti 29 Martie 2005 de la ora 21:00 in club Underworld Bucuresti, la un concert exceptional sustinut de trupa M.S. si de invitatii sai adica la peste 3 ore de Metal. Dupa concert, ca in fiecare marti, Rockoteca Metalhead si Metalfan pana dimineata. Pretul biletului va fi 50.000.

M.S. - Heavy Metal - Bucuresti - trupa lui Doru MS Istudor, pentru a doua oara in Underworld se pregateste de un alt concert de zile mari, dupa evenimentul petrecut cu o luna in urma la relansarea live a trupei tot in Underworld. Doru Istudor este cunoscut rockerilor din Romania ca fost membru al formatiilor Harap Alb, Florian Din Transilvania, Vali Sterian & Co., dar mai ales ca lider al grupului Voltaj in perioada metalica '86-'92. Cu o experienta de peste 20 de ani, trupa promite un show pe cinste. Ultimul album M.S. , Rugina nu moare aparut in 2002 este considerat de foarte multi dintre cei ce l-au ascultat, drept cel mai bun si profesionist album de heavy metal aparut vreodata in Romania.
Ultimul concert M.S. sustinut in Underworld a durat aproape 3 ore si a fost presarat cu multe coveruri cantate exceptional (Ac/Dc, Pantera etc.), trupa demonstrand experienta vasta adunata de-a lungul multor ani in lumina reflectoarelor.
Pentru mai multe detalii vizitati www.msmetal.net unde puteti gasi si niste piese la download
http://www.suzukimotors.ro/temp/ms.jpg

Invitatii speciali ai trupei sunt binecunoscutii G. Patranoiu, C. Marinescu si M. Rosiu

http://metalhead.underworldclub.ro/ms_.jpg

Concertul incepe la ora 21:00 iar intrarea este 50.000
Clubul dispune de garderoba
Bd. Mihail Kogalniceanu nr. 3
Autobuze: 85,336,69,90 etc..
Metrou: statia Izvor

Eveniment sustinut de Sapteseri si Metalfan.ro

Ratonu
24-03-2005, 06:01 PM
Marfa :cooool: . S-ar putea sa vin.

Morrison
25-03-2005, 01:27 PM
Dupa concertul M.S. de marti 29 martie, Proiectie Video pe ecran lat, IRON MAIDEN - Live After Death - 1985 !! apoi proiectie video de clipuri METAL + Rockoteca !

http://metalhead.underworldclub.ro/irm.jpg

Other Info:
Metalhead DC++ Hub : dchub://metale.ath.cx
Concerte Viitoare:
Marti 5 aprilie - Interitus Dei si L.O.S.T.
Joi 7 aprilie - Implant Pentru Refuz si Sedativ
Marti 26 aprilie - My Shadow, EDOM si P.R.O.O.P.O.L.I.S.
Marti 3 mai - Possession (Austria) + Guests ( details soon )
Marti 10 mai - Avskild, Bolthard + Guests ( details soon)
Marti 31 mai - Graven, 9.7 RICHTER si Thunderstorm

CD-uri de vanzare
L.O.S.T. - Last breath - 2005 - 10L
Dirty Shirt - Different - 2005 - 10L
Rhetorica - Ganduri - 2005 - 15L

Comandati pe mail la NIL@SHS.RO
Puteti ridica CD-urile dupa ce comandati in fiecare marti in Underworld la Rockoteca

P.S. Acest post NU este considerat RECLAMA. El este informatie de uz general si are ca rol promovarea trupelor sau a materialelor acestora.Sa nu uitam ca profitul obtinut de acestea din vanzarea cd-urilor este 0.Toti ne-am saturat de muzica proasta. Salvati muzica buna !

Morrison
27-03-2005, 04:38 PM
Aici puteti gasi piese M.S. la download :>
Recomand "ALERG"
http://www.msmetal.net/muzica.htm

George Costinescu - bas (ex Tectonic Anomalia 1995, Harap Alb, Quartz).

Sandu Costica "Damigeana" - voce (ex Interval, Voltaj, Transilvania, Krypton Am Dormit Prea Mult 1997, Harap Alb, Act, Quartz).

Doru Istudor "M.S." - baterie (ex Harap Alb, Jad, Florian Din Transilvania Tainicul Virtej 1985, Vali Sterian & Co., Voltaj).

Cristi Luca "Argintaru" - chitara (ex Harap Alb, Strop, Vali Sterian & Co. Nimic Fara Oameni 1989, Metrock, Voltaj).

Dan Himpa "Profesoru" - chitara
(Transilvania)

--------------------------------------------------------------------------------

Sandu Costica "Damigeana" (voce)
An nastere: 1968
Piesa MS favorita: Patrula
Muzicieni favoriti: Rob Halford, Phil Anselmo, James la Brie, Devin Townsend, Steve Vai
Albume favorite: Pantera Far beyond driven, Halford Resurrection

Cristi Luca "Argintaru" (chitara) [ Poza cu Strop 1984 - Romica, Narcis, Luca si Hoisan ]
"Cel mai bun chitarist dintre bijutieri si cel mai bun bijutier dintre chitaristi"
An nastere: 1961
Piesa MS favorita: Antisocial
Muzicieni favoriti: Steve Vai, Joe Satriani, Angus Young
Albume favorite: tot cu AC/DC

Doru "MS" Istudor (baterie)
An nastere: 1961
Instrument: Premier cu un set de cinele Sabian, Paiste si Zildjian
Piesa MS favorita: Dreptul de a candida, Patrula
Muzicieni favoriti: Halford, Pantera, Judas Priest, Rammstein, Yes
Albume favorite: Rammstein Mutter, Halford Live Insurrection, Disturbed Sickness

George Costinescu (bas)
An nastere: 1973
Piesa MS favorita: Patrula, Panzer
Muzicieni favoriti: Pantera, Slayer, Wasp, Rush, Metallica
Albume favorite: Mahavishnu Birds of fire, Pantera Vulgar display of power, Judas Priest Painkiller

Dan Himpa "Profesoru" (chitara)
An nastere: 1966
Piesa MS favorita: Dreptul de a candida, Harap Alb
Muzicieni favoriti: Zakk Wilde, Satriani, Stevie Ray Vaughn
Albume favorite: Iron Maiden Somewhere in time, Ozzy No more tears, Faith No More The real thing

DeadHope
27-03-2005, 04:48 PM
Lol! In sfarsit informatii despre muzica buna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Suna tentant ce ai spus....pacat k ai zis cam tarziu (sau am vazut eu tarziu)....acum nu mai e timp sa ajung in Bucuresti..... :oops:

Oricum, mai bine ma duc in iunie la Therion :cooool: .....

Floyd
27-03-2005, 04:54 PM
Asta e un topic bine-venit! Putem sa discutam aici multe lucruri legate de muzica rock. Sper ca va fi un loc unde ne vom manifesta in mod constant, noi cei care apreciem si ascultam acest gen de muzica!

DeadHope
27-03-2005, 10:27 PM
Asa e Floyd....
Sa vdm si noi (eu unul...k nu va mai prea stiu) care asculta muzik buna....
Peste tot vad k e plin d manelisti....iar eu stau in judetu` care cat d curand o sa se numeasca Manea....nu Mehedinti.....deci...topci bine-venit....loc d manifestatii publice... :ph34r:

DaS
27-03-2005, 10:51 PM
dead ... vad ca ai scris in sfarsit informatii despre muzica buna. tin sa te contrazic ... si mie imi place rockul dar totusi nu cred ca e singura muzica buna.
am si eu o mare rugaminte ... pt oricine stie ... am ascultat acasa o mel de la THE GATHERING ... si nu stiu cum se numeste, era super tare, si destul de rimata (nu lenta ca restul), am luat de pe net cred ca peste 20 de mel si niciuna nu e aceea. tot ce stiu e ca secventele video vazute cu acea mel erau intr-un concert si solista era imbracata in trening :lol:
tot filmuletul se numea "beauty in darkness".
mulatam anticipat pt orice informatie folositoare.
ps: mel mea preferata EVANESCENCE - MY IMMORTAL ... voua va place ?

DeadHope
27-03-2005, 11:07 PM
DaS....kred k m-ai inteles gresit
Nu am zis "Singura muzica buna"
Si mie imi plac alte stiluri...chiar daca rockul e baza......

Cat despre Evanesence-My Immortal...e o melodie foarte frumoasa....insa daca descoperi voci/text/muzica mai bune....nu o sa ti se mai para cea mai buna.....

Morrison
30-03-2005, 10:50 AM
Concert INTERITUS DEI si L.O.S.T.-Marti 5 aprilie si IMPLANT PENTRU REFUZ si Sedativ-Joi 7 aprilie

METALHEAD editia a XXIII-a va invita pe data de Marti 5 aprilie 2005
in Club Underworld Bucuresti
la un CONCERT METAL exceptional sustinut de trupele

Interitus Dei - Eclectic Metal - Constanta - O trupa formata in 1994 care la inceput a abordat un doom/gothic curat fiind considerata una dintre cele mai bune trupe romanesti. Inca de atunci trupa s-a bucurat de foarte multe prestatii live. In 2002, Sidekick Records (Norvegia) le-a produs al treilea album intitulat "Unholy".Albumul a stabilit anumite bariere in muzica romaneasca, dand nastere unui stil propriu al trupei, Eclectic Metal. Schimbarile de componenta nu i-au oprit din drum, asa ca trupa a concertat la Steel Meets Steel Festival in Dortmund unde baietii au cantat live cu Tankard, The Forsaken, Scanner, Pounding Dead Heart si Oneiros. Pentru a doua oara in Underworld, trupa promite un concert pe cinste
Mai multe informatii gasiti pe site-ul lor www.interitusdei.ro
http://metalhead.underworldclub.ro/interitus_.jpg

L.O.S.T. - Melodic Death Metal - Bucuresti - Aceasta noua reveliatie a death-metal-ului romanesc, L.O.S.T., pentru a doua oara in Underworld si de data asta cu un material nou, albumul "Last Breath", se pregatesc sa faca un nou concert reusit. Inca de la primele conmcerte live, experienta membrilor trupei s-a simtit si vazut in reactia publicului si in prezenta scenica. Cu membri ai fostelor trupe Abigail, Cronos etc.. L.O.S.T. aduc un sunet inovator si plin de putere.Puteti gasi in club ultimul album L.O.S.T. la vanzare precum si alte cd-uri cu trupe romanesti.
Mai multe informatii gasiti pe site-ul lor www.meta4-productions.tk
http://metalhead.underworldclub.ro/poza.jpg

Dupa concert, Rockoteca, ca in fiecare marti, proiectie video de videoclipuri metal pe ecran lat.

Poster
http://metalhead.underworldclub.ro/interitus.jpg

METALHEAD editia a XXIV-a va invita pe data de Joi 7 aprilie 2005
in Club Underworld Bucuresti
la un CONCERT exceptional sustinut de trupele

IMPLANT PENTRU REFUZ - Hardcore - Timisoara - Cu un nou album in curs de aparitie, cu foarte multe influente de METAL, una dintre putinele trupe de HARDCORE curat din Romania se intoarce in club Underworld, pentru prima oara in 2005, cu un mesaj la fel de puternic, social si politic. Acest ultim album, contureaza stilul inconfundabil al trupei. "Sa curga bere pe ..Dambovita". In premiera in Underworld, piese de pe viitorul album.
http://metalhead.underworldclub.ro/iper.jpg

Sedativ - Hardcore - Ploiesti

Poster
http://metalhead.underworldclub.ro/implant.jpg

Club Underworld - Bd. Kogalniceanu nr.3 Bucuresti - langa statuie
Trolee: 85,61,90,66,69,91 etc.
Autobuze: 336, 601
Statie de metrou: Izvor

Evenimente sustinute si promovate de Metalfan.ro si Sapteseri.

www.dracu.ro pentru mai multe detalii (metal site/forum/dc++ hub and more)

Ratonu
30-03-2005, 04:58 PM
Tare...

My Immortal... hmmm... mda, draguta piesa...
Preferata mea este Cradle of Filth - Swansong for a Raven (apropo, au baietii astia niste versuri... :mellow: :mishto: ) :cooool: .

P.S. In semnatura mea sunt versuri de la o alta piesa CoF, anume Nymphetamine :cooool: .

Morrison
01-04-2005, 09:49 AM
Duminica 3 aprilie la City Fm incepand cu ora 23:00, trupa L.O.S.T. va fi prezenta pentru o discutie interesanta la emisiunea Bring The Noise prezentata de Hefe. Puteti asculta emisiunea online accesand link-ul http://www.cityfm.ro/live/cityfm-64.m3u sau pe radio pe frecventa 106.2 FM.
Vom purta o discutie despre concertul de pe 5 aprilie Interitus Dei si L.O.S.T. si puteti asculta si o piesa/doua cu L.O.S.T., aceasta revelatie a Death metalului Romanesc.

Morrison
04-04-2005, 08:55 AM
Concurs

METALHEAD va ofera posibilitatea de a castiga 4 invitatii la concertul Interitus Dei si L.O.S.T. din data de 5 Aprilie din Underworld Bucuresti si la concertul Implant Pentru refuz si Sedativ din data de 7 aprilie.Pentru a participa la concurs intrati pe pe www.dracu.ro si raspundeti la intrebarea concursului.

Morrison
05-04-2005, 12:26 PM
Nu uitati !
INTERITUS DEI (Crematory style) si L.O.S.T. (Death Metal melodic) - Concert metal
Astazi MARTI 5 aprilie de la ora 21:00 in Club Underworld Bucuresti
Dupa concert, Proiectie Video metal si Rockoteca

Pe www.dracu.ro ( http://www.metale.tk ) la sectiunea DOWNLOAD puteti gasi piese cu L.O.S.T. care concerteaza asta seara alaturi de Interitus Dei in Club Underworld de la ora 21:00

Iar JOI 7 aprilie de la ora 21:00 , concert Hardcore cu IMPLANT PENTRU REFUZ si Sedativ ! In premiera auditie a pieselor de pe ultimul album in curs de aparitie Implant pentru refuz !

Morrison
06-04-2005, 09:04 AM
Implant Pentru Refuz si Sedativ Joi 7 aprilie ora 21:00 Club Underworld

METALHEAD editia a XXIV-a va invita pe data de Joi 7 aprilie 2005 in Club Underworld Bucuresti la un CONCERT exceptional sustinut de trupele: IMPLANT PENTRU REFUZ si Sedativ

IMPLANT PENTRU REFUZ - Timisoara - Cu un nou album in curs de aparitie, cu foarte multe influente de METAL, una dintre putinele trupe de HARDCORE din Romania se intoarce in club Underworld, pentru prima oara in 2005, cu un mesaj la fel de puternic, social si politic. Acest ultim album, contureaza stilul inconfundabil al trupei. "Sa curga bere pe ..Dambovita". In premiera in Underworld, piese de pe viitorul album.
Daca va plac Biohazard, o sa va placa si IPR.
vizitati si www.implantpentrurefuz.com - gasiti piese la download la sectiunea AUDIO/VIZUAL

Perverse sentimente imi macina prezentul
perfuziile mentale s-au rupt si tipa viermii care rod pe dinauntru
Sa stau? sau vreau miscare? Nu mai suport minciuni linistitoare
Voi nu vedeti, nimic nu s-a shimbat
Social, politic, totul este mat
Situatia se impute, sistemul iar ne trage plasa
Dar sunteti ignoranti, aproape ca nu va pasa
Pierduti in universuri mute va consolati ca-i bine
Nu mai exista in tara asta
Nici oameni curajosi si nici respect de sine.
Cand multi traiesc doar fiindca aerul e-al tuturor
Furia creste, se indreapta impotriva lor
Si incet, incet va incepe lupta crunta
Si se va termina cu maceluri multe
Guvernul ne arunca praf in ochi - suntem in tranzitie
Iar la nevoie sunt folosite
Taburi si bastoane de politie ceasul se apropie
Veti fi vanduti si cumparati
Pretul va creste dar sa rezistati
Atacul psihologic va deveni abuz
Iar ca sa reusiti aveti nevoie de un:
IMPLANT PENTRU REFUZ

Sedativ - Hardcore - Ploiesti. Tocmai intorsi de la festivalul Maximum Rock din Cluj unde au obtinut rezultate bune, baietii sunt gata pentru un concert de zile mari.

Poster Concert

Club Underworld - Bd. Kogalniceanu nr.3 Bucuresti - langa statuie
Troleibuze: 85,61,90,66,69,91 etc. ; Autobuze: 336, 601 ; Statie de metrou: Izvor
Evenimente sustinute si promovate de Metalfan.ro si Sapteseri.
www.dracu.ro pentru mai multe detalii (metal site/forum/dc++ hub and more)

Morrison
07-04-2005, 10:41 AM
Concertul IMPLANT PENTRU REFUZ incepe astazi la ora 21:00 !
Tocmai am fost sunat de baieti care sunt pe drum, si deabia asteapta sa ajunga !
In deschidere Sedativ din Ploiesti

Morrison
07-04-2005, 03:01 PM
pentru detalii
http://metalhead.underworldclub.ro/megadeth.htm

mns
07-04-2005, 03:09 PM
nu fa aiurea topicuri

topic unit cu megadeath la bucuresti

Morrison
08-04-2005, 09:35 AM
se scrie megadeth :ph34r: (nu e problema). mersi pentru ajutor
detalii despre bilete va pot oferi dupa data de 25 aprilie
pana atunci puteti face rezervari pe mail sau la numarul de telefon specificat in e-mail

si un alt concert

CONCERT GRIMEGOD, L.O.S.T. si BOLTHARD - Marti 19 APRILIE 2005 Underworld Bucuresti.
(Marti 12 aprilie proiectie video Dimmu Borgir - World Misanthropy si Death- Live in L.A. )

METALHEAD (editia XXV) si Bestial Records va invita Marti 19 aprilie de la ora 20:30 in Club Underworld Bucuresti la editia a XVII-a a Metal Under Moonlight, la un concert eveniment sustinut de trupele GRIMEGOD, L.O.S.T. si BOLTHARD iar dupa concert la o proiectie video SEPULTURA live in Barcelona 1991 + Rockoteca

GRIMEGOD - Depressive Doom/Gothic Metal - Au trecut 14 ani peste cei care au adus gothic metalul pe taramurile nostre... 3 albume, numeroase modificari de componenta, un proiect dark wave mai putin apreciat de audienta... dar iata ca GRIMEGOD este iar pe scena! Din nou in Bucuresti dupa 2 ani, GRIMEGOD revine cu forta de la inceput. O intoarcere la nostalgia unor "Under The Sad And Silent Sky" si "Dreamside Of Me". Emotie, suferinta, gothic-doom depresiv: GRIMEGOD!

Componenta : Tubi - voce; Claudiu - chitara; Otet - bass; Claudiu - tobe; Hoit - chitara

L.O.S.T. - Death Metal Melodic - Bucuresti - Aceasta noua reveliatie a death-metal-ului romanesc, L.O.S.T., pentru a treia oara in Underworld si de data asta cu un material nou, albumul "Last Breath", se pregatesc sa faca un nou concert reusit. Inca de la primele concerte live, experienta membrilor trupei s-a simtit si vazut in reactia publicului si in prezenta scenica. Cu membri ai fostelor trupe Abigail, Cronos etc.. L.O.S.T. aduc un sunet inovator si plin de putere.Puteti gasi in club ultimul album L.O.S.T. la vanzare precum si alte cd-uri cu trupe romanesti. Mai multe informatii gasiti pe site-ul producatorului lor www.meta4-productions.tk (http://www.meta4-productions.tk)

BOLTHARD - Death/Thrash Metal - Bucuresti - O alta revelatie a undergroundului metalic Bucurestean, o trupa relativ tanara care promite, se intorc pentru un nou show incendiar, dupa ce au deschis concertul Rotting Christ tot din Underworld. Un sunet de senzatie cu o voce inconfundabila, Bolthard vor rupe iar difuzoarele.

Ordinea intrarii in scena : Bolthard, Grimegod, L.O.S.T.
Stand Bestial Records la acest concert.

http://metalhead.underworldclub.ro/Grimegodmic.jpg

Concertul incepe la ora 20:30
Intrarea este 75.000 ( 7,5 lei grei )
Underworld Club Bucuresti - Bd. Kogalniceanu nr. 3 langa statuie

Eveniment sustinut si promovat de Metalfan si Sapte Seri

Concertul urmator : Marti 26 aprilie - My Shadow, EDOM si P.R.O.O.P.O.L.I.S.

vizitati http://www.dracu.ro pentru mai multe detalii si pentru detalii despre concertul MEGADETH la Bucuresti

Morrison
13-04-2005, 02:04 PM
Azi (13.04) in Underworld - Concert Metalcore/Punk cu trupele DEFECT si PSYCHO. 3 lei intrarea. ora 21:00

METALHEAD
Marti 19.04 tot in Underworld Bucuresti, EVENIMENT METAL cu trupele GRIMEGOD (gothic/doom), BOLTHARD (death/thrash) si L.O.S.T. (death metal melodic) de la ora 21:00 ! Intrarea 7.5 lei . Dupa concert proiectie video SEPULTURA live in Barcelona 1991apoi Rockoteca.
CONCURS: Pe www.dracu.ro puteti castiga 2 invitatii la concertul de marti.
Concertul urmator METALHEAD: 26.04 - My Shadow, EDOM si P.R.O.P.O.L.I.S.

LATEST MEGADETH INFO
Trupele romanesti care vor canta in deschidere le vom afla cat de curand. Pretul biletelor va fi de 500.000. Deja afisul orientativ va aparea de saptamana viitoare in revistele de specialitate.
Pentru rezervari bilete@pheonix.ro

Morrison
18-04-2005, 03:19 PM
Info - Concert GRIMEGOD (gothic/doom), L.O.S.T. (death metal melodic), BOLTHARD (thrash/death)
marti 19 aprilie Underworld ora 20:30

concertul incepe la ora 20:30

Cu ocazia acestui concert efectuam campania "Nice Bestial Price". Asadar, pe 19
aprilie, la standul Bestial Records din Underworld Club toate produsele casei
noastre de discuri vor costa cu 19% mai mici decat in celelalte zile.
19% pentru 19 aprilie!

proiectia video Sepultura Live at Barcelona 1991 va incepe cu 15 minute dupa terminarea concertului pe scena principala

Va asteptam

Morrison
20-04-2005, 09:40 AM
Concert My Shadow (gothic/doom - Timisoara) - in sfarsit din nou in Bucuresti, Eternal Darkness Of Moldavia (black melodic - Bacau) si P.R.O.P.O.L.I.S. (hard rock - Bacau) marti 26 aprilie ora 21:00 Club Underworld.50.000 intrarea. Proiectie video Slayer - Still Reigning 2h dupa concert si Rockoteca

METALHEAD editia 26 va invita marti 26 aprilie de la ora 21:00 in Club Underworld Bucuresti la un alt concert extraordinar cu trupele My Shadow, Eternal Darkness of Moldavia si P.R.O.P.O.L.I.S.

My Shadow (gothic/doom - Timisoara) - dupa ultimul concert din Underworld din 23.11.2004, unde s-au bucurat de un succes enorm, timisorenii se intorc cu multe piese noi, lucrate in amanunt si cu un sound mai original ca niciodata. Un gothic/doom puternic, cu un vocal inconfundabil, o trupa pe care de-abia veti astepta sa o vedeti inca odata.

EDOM ( black melodic - Bacau ) - o trupa relativ tanara dar care promite, avand in componenta membri experimentati ai stilului abordat, incearca sa isi croiasca drum catre publicul bucurestean cu un set de piese originale si pline de putere si mesaj.

PROPOLIS ( hard rock - Bacau ) - alta trupa tanara din Bacau, abordeaza un stil aparte si foarte original, un hard rock batranesc cu multe influente noi si spera sa faca un concert reusit in Bucuresti.

Dupa concert, proiectie video - Slayer - Still Reigning live ( 2 ore ) si Rockoteca

Concertul incepe la ora 21:00, iar intrarea este 50.000

Club Underworld - Bd Kogalniceanu nr. 3 langa statuie
Troleibuze/Autobuze: 336,70,85,90,91,61,69 etc..

mai multe detalii pe www.dracu.ro

Poster Concert
http://metalhead.underworldclub.ro/myshadowmic.jpg

Morrison
27-04-2005, 09:26 AM
POSSESSION (Death Metal Austria) - European Tour - Underworld 3 mai 2005
METALHEAD editia a-XXVII-a va prezinta

Marti 3 MAI 2005 in Club Underworld Bucuresti, din cadrul Turneului European 2005, trupa AUSTRIACA de DEATH METAL POSSESSION va zgudui peretii alaturi de BOLTHARD (Death/Thrash Metal - Bucuresti) si LEPROSY ABSCESS (Death/Grind - Brasov). Ultimul turneu inaintea aparitiei la METALCAMP 2005 alaturi de nume mari ale scenei metal: Slayer, Anthrax, CoB, Kataklysm, Obituary etc.. Site oficial Possession : http://www.possession.at/

Dupa concert proiectie video KREATOR - Live Kreation si apoi Rockoteca
Ora inceperii: 21:00

Club Underworld - Bd. Kogalniceanu nr. 3 Langa statuie
Autobuze/Troleibuze: 85,69,336,61,70 etc..
Metrou: statia Izvor

Eveniment sustinut si promovat de: Metalfan.ro, sapte seri, si LeoMedia.ro

www.dracu.ro pentru mai multe detalii

http://metalhead.underworldclub.ro/3052005Possession.jpg

Morrison
04-05-2005, 10:41 AM
Marti 10 MAI 2005
in
Club Underworld Bucuresti
din cadrul AVSKILD RECONSTRUCTION CAMPAIN
REVELATIA DEATH METAL
AVSKILD
va invita la un CUTREMUR de proportii alaturi de
HATHOR (Death Metal - Galati)
si
DEVIANT ( Modern Death Metal - Bucuresti).

Un concert exceptional inaintea aparitiei la MOTORROCK Ploiesti si TOP-T Buzau. Site oficial Avskild : http://www.avskild.com/

Dupa concert Rockoteca

Ora inceperii: 20:30

Eveniment sustinut si promovat de: Metalfan, Sapte Seri, si www.LeoMedia.ro

http://metalhead.underworldclub.ro/10maimare.jpg

Joi 12 mai concert Altar si 9.7 Richter. 80.000 intrarea

Morrison
09-05-2005, 01:29 PM
Maine 10 mai - AVSKILD, HATHOR si DEVIANT, se anunta un CUTREMUR de proportii DEATH METAL.
Daca falia vranceana vi s-a parut cam calma in ultimul an, aveti rabdare pana maine.

Underworld Club Bucuresti
Kogalniceanu nr. 3

INFO:
* Trupele de deschidere la MEGADETh sunt AVATAR si Implant Pentru Refuz
* Au iesit Biletele la MEGADETH. Puteti gasi bilete in fiecare marti in Underworld la Rockoteca dupa ora 19:30. Intrebati de Morrison. sau faceti rezervari la NIL@SHS.RO
* Joi 12 mai - concert ALTAR . 80.000 intrarea
* YAHOO MESSENGER METAL INFO : id : metalhead_concerts_02

Morrison
11-05-2005, 10:49 AM
17 MAI - EVENIMENT - MAGICA - in sfarsit din nou in Bucuresti

MARTI 17 MAI in Underworld, METALHEAD editia 28 va prezinta un concert exceptional cu o trupa unica in peisajul metalic romanesc. Cu un line-up de zile mari care ii include pe "Bat" Bogdan Costea si Ana Maldinovici (ex Interitus Dei) si pe Inger Alb (ex WEB), pe 6[66]Fingers (membru si al trupei Phonopia) la clape si pe Cristi Barla la tobe, MAGICA se reintorc in Bucuresti sa re-editeze succesul de anul trecut. Cu doua albume la activ (unul editat cu o casa de discuri din Mexic iar ultimul, "Lightseeker" cu o casa de discuri din Franta), si cu un videoclip de senzatie, trupa a primit numai cuvinte de lauda din partea tuturor site-urilor de metal din lume .

Heavy Metal Magazine - the "Best Newcomer" of 2002; "The Scroll of Stone" has entered the "Best Romanian Album 2002" Top 10 of Bestial Metal! magazine at number 7. Also, one of our songs ("Mountains of Ice") was included on Maximum Rock #1 cd included with the 1st issue of Maximum Rock Magazine.

http://metalhead.underworldclub.ro/bandgroup.jpg
http://www.magica.us

Concertul incepe la ora 21:00 iar intrarea este 60.000
Dupa concert, ca in fiecare marti in Underworld, Rockoteca.

Eveniment sustinut si promovat de www.LEOMedia.ro , METALFAN si Sapte Seri !

Pentru mai multe detalii vizitati http://www.dracu.ro

http://metalhead.underworldclub.ro/Magicamic.jpg

Alte concerte Metalhead saptamana aceasta:
JOI 12 MAI - Concert ALTAR si 9.7 RICHTER de la ora 21:00. Intrarea 80.000
INFO : Pentru Bilete la Megadeth - NIL@SHS.RO sau in fiecare marti in Underworld intrebati de Morrison.
Metalhead Yahoo Msn Id : Metalhead_concerts_02 ( - informatii si detalii despre concerte - )

Morrison
13-05-2005, 09:47 AM
Concert MAGICA - 17 mai Underworld

FULL PROMO MEDIA

Videolcipul Magica - Bittersweet Nightshade
click aici (http://www.radioneptun.ro/Magica_Bittersweet-Nightshade.mpg)

MP3

Magica - Redemption
click aici (http://files.mp3.com.au/download.asp?id=93632&Type=MP3&ReferURL=)

Magica - Bittersweet Nightshade
click aici (http://files.mp3.com.au/download.asp?id=85260&Type=MP3&ReferURL=)

LIVE PHOTO
http://www.magica.us/photos/images/live01.jpg

Magica official site http://www.magica.us
http://www.dracu.ro pentru mai multe detalii

Morrison
17-05-2005, 09:32 AM
METALHEAD INFO

* Metalhead implineste astazi 30 de concerte de metal. Multumesc publicului, administratorilor forumurilor unde postez, partenerilor media si nu in ultimul rand publicului fidel.

Morrison
18-05-2005, 10:17 AM
Thunderstorm ( Heavy Metal - Bucuresti ) si Dogma Inc. ( Death/Grind - Slovacia) - Marti 24 mai ora 21:00 Club Underworld Bucuresti

METALHEAD editia XXXI va invita marti 24 mai de la ora 21:00 in Club Underworld Bucuresti, la un concert extraordinar THUNDERSTORM ! Primul concert al baietilor dupa multa vreme, un eveniment in adevaratul sens al cuvantului. Thunderstorm, se pregatesc de lansarea unui nou album, cu acelasi sound de heavy batranesc si lucrat in amanunt.
Mai multe detalii gasiti pe site-ul lor http://thunderstorm.go.ro/pages/main.htm

http://metalhead.underworldclub.ro/dogma/11.jpghttp://metalhead.underworldclub.ro/dogma/22.jpghttp://metalhead.underworldclub.ro/dogma/33.jpg

Invitati sunt trupa de DEATH/GRIND din SLOVACIA, DOGMA INC trupa ce are la voce o fata pe numele ei ( JANKA ) si au un sound undeva intre Arch Enemy si Terrorizer .
Mai multe detalii gasiti pe site-ul lor http://dogma-inc.szm.com/

http://metalhead.underworldclub.ro/dogma/1.jpghttp://metalhead.underworldclub.ro/dogma/2.jpghttp://metalhead.underworldclub.ro/dogma/3.jpghttp://metalhead.underworldclub.ro/dogma/4.jpghttp://metalhead.underworldclub.ro/dogma/5.jpg

http://metalhead.underworldclub.ro/dogma/thunderstormdogmainc.jpg

Eveniment sustinut de www.LEOMEDIA.ro , METALFAN si SAPTE SERI

Club Underworld Bucuresti - Piata Kogalniceanu nr.3 langa statuie

Mai multe detalii pe site-ul oficial METALHEAD http://www.dracu.ro

Morrison
22-05-2005, 12:26 AM
Marti 24 mai in Underworld, concertul va fi sustinut doar de THUNDERSTORM (Care oricum era cap de afis) pentru ca Dogma Inc. nu au putut intra in Romania datorita unor vamesi inteligenti. Intrarea va fi doar 50.000 pentru o trupa care canta din 1997 tinand stindardul heavy metal mereu sus, o trupa care mereu s-a bucurat numai de aprecieri. Primul lor concert de dupa aproape un an si jumatate !
Concertul incepe la ora 21:00
Dupa concert Rockoteca

VINERi 1 Iulie 2005 - Baza Militara Bucuresti

METALHEAD si Underdog prezinta festivalul

BUCHAREST METAL NIGHTS - editia I

TAINE,TROOPER,AVSKILD,THUNDERSTORM,L.O.S.T. LEPROSY ABSCESS,BOLTHARD si 9.7 RICHTER - 7 ore de METAL

100 de mii intrarea ora 19:00
http://www.dracu.ro pentru detalii suplimentare

Morrison
25-05-2005, 09:10 AM
MARTI 31 MAI in Underworld Bucuresti

TROOPER

o trupa care nu mai are nevoie de nici o prezentare

www.trooper.ro pentru mai multe detalii

UN CONCERT INEDIT in care publicul alege PLAYLISTUL trupei !!

Piese noi de pe noul album TROOPER - DESANT

Poster
http://metalhead.underworldclub.ro/trooper2.jpg

Concertul incepe la ora 21:00
Dupa concert, ca in fiecare marti in Underworld, Rockoteca.

Eveniment sustinut si promovat de www.LEOMedia.ro , METALFAN si Sapte Seri !

Concurs cu 2 invitatii pe site

-

VINERI 1 IULIE ora 19:00 - BAZA MILITARA
are loc festivalul BUCHAREST METAL NIGHTS editia 1 !
TAINE, TROOPER, AVSKILD, THUNDERSTORM, L.O.S.T., BOLTHARD, LEPROSY ABSCESS si 9.7 RICHTER
10 LEI intrarea
Rezervari de locuri la NIL@SHS.RO ! Mai sunt 1000 din 1800 locuri disponibile ! Trimite pe e-mail numele pentru rezervare si pentru a fi tinut la curent cu demersurile festivalului.

http://www.dracu.ro pentru mai multa detalii

Poster
http://metalhead.underworldclub.ro/PosterBMNmic_.jpg

Morrison
31-05-2005, 09:27 AM
METALHEAD INFO - www.dracu.ro - Comunicat oficial

* Azi Marti 31 mai ora 21:00, TROOPER vin in Underworld din nou ! Un concert Inedit in care publicul isi alege playlist-ul ! Trupa va prezenta ce "stie" si publicul va cere piese anume !

* BUCHAREST METAL NIGHTS FESTIVAL editia 1 la BAZA MILITARA pe 1 IULIE - TAINE, TROOPER, AVSKILD, THUNDERSTORM, L.O.S.T., BOLTHARD, LEPROSY ABSCESS si 9.7 RICHTER ! ora 19:00. 100.000 intrarea ! Rezervari la NIL@SHS.RO. Concurs cu 2 invitatii pe saptamana pe www.metalfan.ro

* Daca stai pe YAHOO MESSENGER si doresti sa primesti informatii si concursuri cu si despre concertele de METAL din Bucuresti si tara, adauga id-ul metalhead_concerts_02

* METALHEAD cauta colaboratori ! O sansa inedita de a face parte din scena METAL ! Detalii pe www.dracu.ro (in josul paginii)

* METALFAN on print ! Din 17.05 METALFAN trece si la varianta tiparita ! Detalii pe www.metalfan.ro . Pe site gasiti si un interviu cu Dave Mustaine (Megadeth)

* BILETE LA MEGADETH Marti dupa ora 19:30 in Underworld. Intrebati de Morrison la intrare. Grabiti-va ca s-au cam dat. primii 5 cumapratori primesc un poster cu Megadeth !

Morrison
01-06-2005, 08:55 AM
Marti 7 iunie

CLUB UNDERWORLD

C.A.S.H. ( Cluj )
9.7 RICHTER ( Bucuresti )
si
CONEX`83 ( Bucuresti )
ora 21:00

O seara heavy metal pentru rockerii cu experienta. O seara cu muzica de calitate cu trei trupe experimentate.
O asteptata intalnire a trupei clujene C.A.S.H., care, cu un album nou, vin sa puna gaz pe focul din Underworld si nu ma refer la caldura :)

http://metalhead.underworldclub.ro/CASH3.jpg

Concurs cu 2 invitatii pe site.
http://www.dracu.ro pentru detalii

VINERI 1 IULIE ora 19:00 - BAZA MILITARA
are loc festivalul BUCHAREST METAL NIGHTS editia 1 !
TAINE, TROOPER, AVSKILD, THUNDERSTORM, L.O.S.T., BOLTHARD, LEPROSY ABSCESS si 9.7 RICHTER
100.000 LEI intrarea
Rezervari de locuri la NIL@SHS.RO ! Trimite pe e-mail numele pentru rezervare si pentru a fi tinut la curent cu demersurile festivalului.

http://www.dracu.ro pentru mai multa detalii

http://metalhead.underworldclub.ro/PosterBMNmic_.jpg

Mp3-uri si Videoclipuri cu trupele de la Bucharest Metal Nights
http://metalhead.underworldclub.ro/forum/i...opic,172.0.html (http://metalhead.underworldclub.ro/forum/index.php/topic,172.0.html)

Morrison
06-06-2005, 09:10 AM
Marti 7 iunie

CLUB UNDERWORLD

C.A.S.H. ( Cluj )
9.7 RICHTER ( Bucuresti )
si
CONEX`83 ( Bucuresti )

O seara heavy metal pentru rockerii cu experienta. O seara cu muzica de calitate cu trei trupe experimentate.
O asteptata intalnire a trupei clujene C.A.S.H., care, cu un album nou, vin sa puna gaz pe focul din Underworld si nu ma refer la caldura :)

http://metalhead.underworldclub.ro/CASH3.jpg

Concurs cu 2 invitatii pe site.

Morrison
08-06-2005, 10:56 AM
Metalhead si Soulreaper prezinta
Marti 14 iunie in Underworld Bucuresti,

Un concert inedit cu
CPZ ( C**ie pe Zacusca ) - Rahovian Black Metal
RAHOVIENII
ACa/DiCa
SWAY
PANDREA

ora 20:00 intrarea 30.000

mai multe detalii pe http://www.dracu.ro

http://metalhead.underworldclub.ro/rahovienii.jpg

---------------------------------------------------------------

Metalhead prezinta JOI 16 iunie de la ora 21:00 in Club Underworld Bucuresti

IMPLANT PENTRU REFUZ - Hc/Metal Timisoara
GUERILLAS - Hc/Thrash Cluj
ROCK`N GHENA - Hc Mangalia

Trupa care deschide concertul Megadeth alaturi de Avatar, concerteaza si in Underworld !
Piese noi de pe noul album IMPLANT PENTRU REFUZ. ! !

mai multe detalii pe http://www.dracu.ro

---------------------------------------------------------------

Morrison
16-06-2005, 02:26 PM
METALHEAD & METALFAN prezinta

Joi 16 iunie Underworld
Implant Pentru Refuz - Hardcore Timisoara - 100 min
Guerrillas - Hardcore Cluj-Napoca - 40 min
Rock`n Ghena - Hardcore Mangalia - 40 min
ora 21:00. http://www.dracu.ro
http://metalhead.underworldclub.ro/sfg/implant.jpg

Marti 21 iunie Underworld
Cerebral Turbulency - Grindcore CEHIA - 50 min
Bolthard - Death/Thrash Bucuresti - 60 min
Necroville - Death/Gore Cluj-Napoca - 40 min
ora 21:00.
50.000 baietii ; 20.000 fetele http://www.dracu.ro
Lansare album Boratorii
http://metalhead.underworldclub.ro/sfg/ct.jpg

VINERI 24 iunie VIKING
Phonopia - Progressive Metal Bucuresti - 60 min
Rockoteca dupa concert pana sambata dimineata ca in fiecare Vineri in Viking provided by Metalhead, Metalfan & Friends.
Bonus ! Bere T. la sticla la 20.000
30.000 intrarea la concert http://www.dracu.ro
la rockoteca intrarea libera
Calea Victoriei intre Green Hours si Biserica Alba, vis-a-vis de Stefanel
http://metalhead.underworldclub.ro/sfg/phonopia.jpg

VINERI 1 IULIE BAZA MILITARA
Festivalul BUCHAREST METAL NIGHTS
100.000 intrarea http://www.dracu.ro
http://metalhead.underworldclub.ro/sfg/PosterBMNmic.jpg

Morrison
22-06-2005, 12:00 PM
Trupa Phonopia (progressive metal Bucuresti) va concerta pe data de VINERI 24 iunie in clubul Viking. Concertul va consta atat dintr-o reprezentatie proprie, cat si impreuna cu invitatii sai. Printre acestia se afla Lapi (Vama Veche), Cezar Popescu (Vita de Vie) , Alex (Zoom), Balaur si Coyotu (Trooper).

Concertul incepe de la ora 20:00 iar intrarea este 30.000

Dupa concert ca in fiecare vineri in VIKING, ROCKTOGON !! Intrarea libera !
Rockoteca pana sambata dimineata
Bere la sticla la 20.000, aer conditionat, proiectii video si multe altele !!

Va asteptam

http://www.focusmultimedia.ro/phonopia.jpg

Morrison
24-06-2005, 09:07 AM
VINERI 1 IULIE ora 19:00 BAZA MILITARA

Metalhead si Metalfan prezinta
editia 1 a festivalului
BUCHAREST METAL NIGHTS

TAINE - Death Metal - Bucuresti
- opening act for KREATOR in 2004 -
- peste 10 ani petrecuti sub lumina reflectoarelor -
- 5 EP/LP si un DVD -
- download demo here (http://www.taine.ro/DOWNLOADS/mp3/No%20Personality%20Lo-Fi.MP3)

TROOPER - Heavy Metal Targoviste
- opening act for SEPULTURA in 2003
- peste 10 ani petrecuti sub lumina reflectoarelor -
- 5 EP/LP -
- download demo here (http://www.trooper.ro/sounds/Desant%20256%20kbs/16%20Trooper%20-%20Inca%20Un%20Strigat%20-%20256%20kbs.mp3)

AVSKILD - Death Metal Bucuresti
- opening act for SUICIDAL ANGELS in 2005
- peste 10 ani de prezenta scenica a membrilor -
- download demo here (http://www.avskild.com/mp3/Time_In_A_Bag.mp3)

THUNDERSTORM - Heavy Metal Bucuresti
- download demo here (http://www.focusmultimedia.ro/h/Thunderstorm_Beyond_The_Dawn.mp3)

L.O.S.T. - Death Metal Melodic Bucuresti
- opening act for CADAVEROUS CONDITION in 2005
- download demo here (http://music-files.download.com/mp3/100556572/100564701/L.O.S.T.-Last_Breath.mp3)

BOLTHARD - Death/Thrash Metal Bucuresti
- opening act for ROTTNG CHRIST and CEREBRAL TURBULENCY in 2005

LEPROSY ABSCESS - Death/Grind Brasov
- opening act for CEREBRAL TURBULENCY in 2005
- download demo here (http://leprosyabscess.go.ro/audio/arise.mp3)

intrarea 100.000
ROCKOTECA DUPA CONCERT
durata 19:00 - 02:00
puteti gasi bere la draft la 25 de mii
OPENING DOORS : 18:00
Baza Militara - Strada Lanariei nr. 90, Langa Liceu Sincai, Statia de Metrou Tineretului

http://www.focusmultimedia.ro/PosterBMNmic.jpg

DeadHope
24-06-2005, 09:37 PM
Zuper stire....

Oameni buni...Nightwish se intoarce in Romania....de data asta cica in CONCERT....

I can`t wait....

Morrison
27-06-2005, 09:06 AM
BUCHAREST METAL NIGHTS
editia 1 - 1 iulie 2005
Baza Militara

TAINE, TROOPER, AVSKILD, THUNDERSTORM, L.O.S.T., BOLTHARD, LEPROSY ABSCESS

REGULI

ESTE STRICT INTERZIS

1.ADUCEREA DE BAUTURI ALCOOLICE DIN AFARA CLUBULUI
2.VIOLENTA SAU INSTIGAREA LA VIOLENTA
3.DISTRUGEREA PROPRIETATII CLUBULUI
4.STATIONAREA IN FATA CLUBULUI IN TIMPUL CONCERTULUI
5.FOLOSIREA DE EXPRESII TRIVIALE ADRESATE TRUPELOR
6.SPARGEREA STICLELOR SAU A MATERIALELOR CASABILE

Subpunctele 2,3,4 si 6 INTRA SUB INCIDENTA LEGII
Legea nr. 60/1991 privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice
(publicata in Monitorul Oficial nr. 192 din 25 septembrie 1991)

Incalcarea subpunctelor 1,3,5 si 6 va fi SANCTIONATA
de STAFF-ul de SECURITATE prin evacuarea imediata
si plata distrugerilor

SA FIM OAMENI !
DOAR ASA VOM PUTEA AVEA ALTE MANIFESTARI DE ACEST GEN
Va multumesc pentru atentie si intelegere,
STAFF-ul METALHEAD & Club Baza Militara

PROGRAM

OPENING DOORS - 18:00

19:00 - 19:35 - LEPROSY ABSCESS - Death/Grind Metal Brasov - 35 min
19:45 - 20:20 - BOLTHARD - Death Metal Bucuresti - 35 min
20:30 - 21:10 - L.O.S.T. - Death Metal Melodic Bucuresti - 40 min

21:30 - 22:15 - THUNDERSTORM - Heavy Metal Bucuresti - 45 min
22:25 - 23:10 - AVSKILD - Death Metal Bucuresti - 45 min
23:20 - 00:10 - TROOPER - Heavy Metal Targoviste - 50 min
00:20 - 01:20 - TAINE - Death Metal Bucuresti - 60 min

OTHER NEWS
- Stand Bestial Records - Reprezentant: Titus - Bestial Records
- Stand bilete Helloween - Reprezentant: Ion - Metalhead

Sirius
28-06-2005, 08:55 AM
Originally posted by DeadHope@Jun 24 2005, 09:37 PM
Zuper stire....

Oameni buni...Nightwish se intoarce in Romania....de data asta cica in CONCERT....

I can`t wait....
Da, asa este, scrie si pe site-u' oficial:

"30.09.2005-Polivalenta Hall-Bucharest Romania"

Chiar au fost sinceri cand au zis ca le-a placut foarte mult si ca se vor intoarce in curand. E un semn bun...

DeadHope
28-06-2005, 08:27 PM
Nush cat de bine s-au simtzit....
Eu am fost la concert....si mi-a placut (era si primul la care ma duc....in calitate de rocker ;) )....

Oricum, de data asta vin in CONCERT, nu in turneu de promovare...ceea ce e o mica-mare diferentza....adica sper sa nu mai dureze atat de putzin....

:cooool: My love will be in you....if u`ll be the one to cut me....I`ll bleed forever...iuhuuu....I can`t wait....

Morrison
04-07-2005, 01:20 PM
CONCERTE METALHEAD

################################################## ######################

Miercuri 6 iulie de la ora 20 in Club Viking
darkWorkz va invita la un concert cu trupele

HOTEL FETISH si TOXIGEN
Diry sounds for porn people ! Cu o mixtura de hardrock cu punk-ul anilor 70, Hotel Fetish il are in componenta pe ex-chitaristul Terror Art, si ofera un sound clar curat si original
intrarea este doar 30.000

Club Viking, Calea Victoriei nr. 116 lana Greenhours

http://www.focusmultimedia.ro/htl.jpg

Metalhead va invita JOI 14 iulie de la ora 21:00 in Baza Militara la un concert exceptional sustinut de trupele:

AMATRIS - Gothic Metal - Germania - www.amatris.de
MAGICA - Melodic Metal - Bucuresti - www.magicaband.com
MY SHADOW - Gothic/Doom - Timisoara
DINUMBRA - Gothic/Industrial Bucuresti

Dupa succesul reputat de Bucharest Metal Nights (700 de persoane), se pare ca Baza Militara e un loc ideal pentru concertele METALHEAD !!
Va asteptam !

http://www.focusmultimedia.ro/magica.jpg

www.dracu.ro

BUCHAREST METAL NIGHTS VoLUMUL 2

AVATAR, MAGICA, M.S., WEB, HATHOR, MY SHADOW, PHONOPIA, SEPSIS

Vineri 26 august BAZA MILITARA

bilet: 15 lei. CD cu Compilatia Bucharest Metal Nights editia 1 inclus !

Biletele se vor putea gasi prin rezervare la NIL@SHS.RO sau in Club Viking la Rockoteca de VINERI. Intrebati de Morrison
Pana ies biletele din tipografie, puteti face rezervari la NIL@SHS.RO

http://www.focusmultimedia.ro/bmned2mic.jpg

Morrison
11-07-2005, 09:06 AM
JOI 14 iulie 2005 in BAZA MILITARA
METALHEAD va invita la un concert extraordinar sustinut de trupele

AMATRIS - Gothic Metal - GERMANIA - female fronted www.amatris.de
MAGICA - Melodic Metal - Constanta - female fronted www.magicaband.com
MY SHADOW - Gothic/Doom Metal - Timisoara
DINUMBRA - Gothic/Psychedelic Metal - Bucuresti

ora 21:00 !!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Dupa succesul raportat de Bucharest Metal Nights editia 1 (700 de oameni),
METALHEAD va prezinta

Bucharest Metal Nights - editia 2 - VINERI 26 august 2005 BAZA MILITARA

AVATAR - death metal Craiova www.avatar-band.ro
MAGICA - melodic metal Constanta www.magicaband.com
M.S. - heavy metal Bucuresti www.msmetal.net
WEB - death metal Constanta
HATHOR - death metal Galati
MY SHADOW - gothic/doom metal Timisoara
PHONOPIA - progressive metal Bucuresti
SEPSIS - death metal - Republica Moldova

Biletele vor fi gata in maxim o saptamana!
Numarul lor este limitat la 700. Pana astazi 11 iulie s-au rezervat deja 20.
Rezervari la NIL@SHS.RO sau morrinsomn@hotmail.com Sau in fiecare VINERi in Club VIKING la Rockoteca dupa ora 19:00 intrebati de Morrison.

Pretul biletului : 15 Lei
In pret este inclus si CD-ul Multimedia-Bucharest Metal Nights-Exploding Underground-audio/mp3/video/poze/bio cu toate trupele de la BMN 1

Tricourile vor aparea in numar de 200, editie limitata speciala.Design-ul il puteti vedea mai jos.
http://metalhead.underworldclub.ro/tricoufatza.jpg si http://metalhead.underworldclub.ro/tricouspate.jpg

Pretul unui tricou este de 200.000 lei / 20 Lei Noi
Tricourile se pot rezerva DOAR impreuna cu biletele DOAR INAINTE de eveniment!
Cand rezervati biletul, daca doriti si tricou, va trebui sa va faceti rezervare si pentru acesta, deci 35 Lei cu totul (bilet+CD+tricou).

--------------------------------------------------------------------------------------------

Morrison
14-07-2005, 09:11 AM
Astazi JOI 14 IULIE in BAZA MILITARA - AMATRIS (Gothic - GERMANIA)
MAGICA (Melodic Metal - Constanta), My Shadow (Gothic/Doom - Timisoara)
si DinUmbra (Gothic/Psychedelic - Bucuresti) de la ora 21:00

Biletele (la propriu) se ridica la intrarea din club dupa ora 19:30
opening doors 19:30
concertul incepe la ora 21:00

Program - 4 ore de LIVE !!!

Dinumbra - 21:00 - 21:30 - 30 minute
My Shadow - 21:40 - 22:20 - 40 minute
Magica - 22:30 - 23:30 - 60 minute
Amatris - 23:40 - 01::00 - 80 minute

Dupa concert rockoteca pana dimineata

Pentru Bucharest Metal Nights editia 2 mai sunt 678 de bilete spre rezervare
morrison@dracu.ro pentru rezervari de bilete si tricouri

BAZA MILITARA - Poza de la Bucharest Metal Nights editia 1

http://www.focusmultimedia.ro/BMN1/photos/photo32.jpg

Morrison
19-07-2005, 02:36 PM
BUCHAREST METAL NIGHTS 2 INFO

ATENTIE !!
din cauza discutiilor avute cu Leo Media ( de unde am demisionat) concluzionate in cresterea pretului de la 3 lei la 5 lei a cd-ului/bucata,compilatia multimedia BMN ..cu scuzele de rigoare pentru trupe si public, va anunt ca oricum va iesi [b]DVD-ul BMN cu tot concertul care va fi pus spre vanzare

in concluzie, biletul la BMN 2 costa 120.000 / 12 lei noi

va multumesc

AU IESIT SI BILETELE

le puteti gasi in VIKING la rockoteca de MARTI sau la cea de VINERI la mine

------------------------------------------------------------------------------------------
CONCERT THUNDERSTORM IN VIKING

VINERI 22 IULIE in VIKING de la ora 21:00
COncert THUNDERSTORM - Heavy metal Bucuresti

Dupa succesul raportat la Bucharest Metal Nights 1, THUNDERSTORM se intoarce pentru fani cu un alt show fulminant de data aceasta in club VIKING

Ora 22:00
30.000 intrarea

Dupa concert Grohoteca ca in fiecare vineri in VIKING

http://metalhead.underworldclub.ro/pn/thunderstormmic.jpg
------------------------------------------------------------------------------------------
CONCERT LUNA AMARA

MIERCURI 27 IULIE IN VIKING de la ora 21:00

http://metalhead.underworldclub.ro/pn/lunamaramic.jpg
CONCERT AVATAR,AVSKILD si BUNKER in BAZA MILITARA - METALHEAD EDITIA 40 !! (ANIVERSARA)

EXTREME DEATH METAL NIGHT - Un cutremur de proportii ne asteapta Joi 28 iulie in Baza Militara

Death Metal - Craiova
Printre cele mai bune trupe romaneasti de Death Metal daca nu cea mai buna
Opening act for MEGADETH (Bucuresti 2005)
Participanta la - Salzburg Spring Metal Festival AUSTRIA 2004 alaturi de BEHEMOTH, IN BATTLE, Tesstimony..
www.avatar-band.ro - > gasiti aici poze si mp3-uri la download !

AVSKILD !!!
Death Metal - Bucuresti
THE FUTURE OF ROMANIAN DEATH METAL !!
sound-ul lor CUTREMURATOR va zgudui falia vranceana inca odata, dupa succesul de proportii inregistrat la Bucharest Metal Nights editia 1 !!
o trupa ce nu mai are nevoie de nici o prezentare
www.avskild.com - >gasiti aici poze si mp3-uri la download !

BUNKER
Death Metal - Galati
O trupa de nebuni de pe malurile Dunarii
Sound original si exhaustiv !
Spitalul 9 se muta in Baza Militara !
Chelu si Seb vor rupe din nou !
http://bunker.go.ro/

Ora 21:00 !!!
BAZA MILITARA

http://metalhead.underworldclub.ro/pn/avatarmic.jpg

Morrison
23-07-2005, 11:31 AM
METALHEAD prezinta
EXTREME DEATH METAL NIGHT
Un cutremur de proportii ne asteapta Joi 28 iulie in Baza Militara

Printre cele mai bune trupe romaneasti de Death Metal daca nu cea mai buna
Opening act for MEGADETH (Bucuresti 2005)
Participanta la - Salzburg Spring Metal Festival AUSTRIA 2004 alaturi de BEHEMOTH, IN BATTLE, Tesstimony..
www.avatar-band.ro - > gasiti aici poze si mp3-uri la download !

AVSKILD - Death Metal - Bucuresti
THE FUTURE OF ROMANIAN DEATH METAL !!
sound-ul lor CUTREMURATOR va zgudui falia vranceana inca odata, dupa succesul de proportii inregistrat la Bucharest Metal Nights editia 1 !!
o trupa ce nu mai are nevoie de nici o prezentare
www.avskild.com - >gasiti aici poze si mp3-uri la download !

BUNKER - Death Metal - Galati

O trupa de nebuni de pe malurile Dunarii Sound original si exhaustiv ! Spitalul 9 se muta in Baza Militara ! Chelu si Seb vor rupe din nou !
http://bunker.go.ro/

Ora 21:00
BAZA MILITARA

Puteti gasi si bilete la Bucharest Metal Nights !!!

http://www.focusmultimedia.ro/avatarpstr.jpg

----

pentru cei interesati, MIERCURI 27 iulie ora 21:00 in VIKING, Concert LUNA AMARA

AsRoma
25-07-2005, 12:58 PM
Salutari :)

va invit pe canalul de undernet #Rockul un canal doar pentru romani :) salut Morrison here sk8er_boi :blink: se pare ca ne intalnim si aici :D

Morrison
27-07-2005, 01:58 PM
salut sk8erboi

Bilete la Bucharest Metal Nights editia 2 in fiecare MARTI si VINERI
in VIKING la Rockoteca (Calea Victoriei 116 langa Greenhours). Pret
120.000 / 12 lei noi !! mai sunt 568 de bilete !!! rezervari la
NIL@SHS.RO . Detalii pe www.dracu.ro . Sambata ies tricourile asa ca
martea viitoare le puteti gasi in VIKING tot la rockoteca. Pret 25 lei
noi

MIERCURI 27 iulie in VIKING - LUNA AMARA
Joi 28 iulie in BAZA MILITARA - AVATAR, AVSKILD si BUNKER

Morrison
29-07-2005, 02:14 AM
~ VINERI 5 august VIKING ~

Intoarcerea unei legende !

GOTHIC ( gothic/doom metal - Petrosani )

L.O.S.T. ( death metal melodic - Bucuresti)

6 lei intrarea
ROCKOTECA DUPA CONCERT
Proiectiile video se intorc !!
Dupa concert proiectie de videoclipuri (2 ore) !!

VIKING - Rock BAR !! Calea Victoriei numarul 116 langa Greenhours

http://metalhead.underworldclub.ro/pc/42GOTHIC.jpg

BMN 2 INFO - 26.08 Baza Militara

Bilete la Bucharest Metal Nights editia 2 in fiecare MARTI si VINERI
in VIKING la Rockoteca (Calea Victoriei 116 langa Greenhours). Pret
120.000 / 12 lei noi !! mai sunt 568 de bilete !!! rezervari la
NIL@SHS.RO . Detalii pe www.dracu.ro . Sambata ies tricourile asa ca
martea viitoare le puteti gasi in VIKING tot la rockoteca. Pret 25 lei
noi

http://www.focusmultimedia.ro/bmned2.jpg

Morrison
02-08-2005, 02:08 PM
GOTHIC si L.O.S.T. - intoarcerea unei legende
Gothic - gothic/doom Petrosani
L.O.S.T. - death metal melodic Bucuresti
VINERi 5 august ora 21:00 in VIKING !!
Rockoteca dupa concert.
6 lei intrarea

MAGICA LA RADIO
Din Cadrul PROMO MEDIA Bucharest Metal Nights editia 2, MIERCURI 3 august de la ora 21:00, 6fingers de la MAGICA se va afla in studioul RADIO BUCURESTI ( 98.3 ) FM in cadrul emisiunii Radiomania prezentata de Adrian Irimia !
Piese MAGICA, discutii despre trupa si despre festival
Puteti asculta si online la mms://82.76.33.217:7000 folosind media player sau vizitati www.radiobucuresti.ro

TRICOURILE BMN 2
au aparut tricourile BUCHAREST METAL NIGHTS EDITIA 2 in editie limitata de 100 de bucati din care s-au vandut deja vreo 30
le gasiti marti si vineri in VIKING la Rockoteca
pret 25 lei
Detalii si design pe http://www.dracu.ro
Bilete gasiti tot marti si vineri in VIKING la Rockoteca.Pret 12 lei.Mai sunt 500 din 700 de bilete !

Concerte Viitoare

Marti 9 august ora 21:00 in VIKING

DINUMBRA - Gothic Psychedelic Bucuresti
daca va plac My Dying Bride o sa va placa si Dinumbra
Rockoteca dupa concert
pret bilet 3 lei

Vineri 12 august ora 21:00 in VIKING - M.S. si AIA

M.S. - heavy metal Bucuresti - ultimul concert inainte de Bucharest Metal Nights editia 2
AIA - hard rock - o trupa tanara care promite
5 lei intrarea
Rockoteca dupa concert !!
va asteptam
vizitati http://www.dracu.ro pentru mai multe detalii

Morrison
08-08-2005, 11:43 PM
CONCERTE METALHEAD VIITOARE

MARTI 9 august in VIKING de la ora 21:00 / 5 lei intrarea
Concert
DEVIANT (modern death metal Bucuresti - cu 2 membri Avskild)
DINUMBRA (gothic/psychedelic metal Bucuresti - daca va plac My Dying
Bride o sa va placa si DINUMBRA)
Rockoteca dupa concert ca in fiecare marti si vineri in VIKING

VINERI 12 august in VIKING de la ora 21:00 / 3 lei intrarea
AIA - HARD ROCK
O trupa noua care merita atentie !
Rockoteca dupa concert ca in fiecare marti si vineri in VIKING

Bucharest Metal Nights Festival editia a II-a
Vineri 26 august 2005 ora 19:00, Club Baza Militara

BILETE
Numarul biletelor este limitat la 700 pentru conditii optime intr-o sala de 1000 de persoane. Bilete se pot gasi in fiecare marti sau vineri la rockoteca in Club Viking la subsemnatul. [ intrebati la pupitrul DJ-ului sau cautati afisul oficial]
Pretul unui bilet este de 120.000 / 12 lei noi.

TRICOURI OFICIALE BMN 2
Numarul lor este limitat la 100 de bucati. Pretul acestora este de 25 lei noi si se pot cumpara direct in fiecare marti sau vineri in Club VIKING la Rockoteca.

NOTA: mai sunt 40 de tricouri si 390 de bilete !

MULTUMIM celor 200 de persoane care au fost vineri la concertul GOTHIC si L.O.S.T. si care au stat pana la 6 dimineata la Rockoteca !! :)

Morrison
11-08-2005, 11:33 PM
Vineri 12 august in VIKING de la ora 21:00 concert hard rock cu trupa
AIA ! intrarea 3 lei. rockoteca dupa concert !

Daca stai pe Yahoo Messenger si vrei sa fii tinut la curent cu
concertele, adauga id-ul metalhead_concerts_02 !!

MAGICA - melodic metal Constanta
M.S. - heavy metal Bucuresti
WEB - death metal Constanta
HATHOR - death/black metal Galati
MY SHADOW - gothic/doom Timisoara
PHONOPIA - progressive metal Bucuresti
SEPSIS - death metal Republica Moldova

BILETE
Numarul biletelor este limitat la 700 pentru conditii optime. Bilete
se pot gasi in fiecare marti sau vineri la rockoteca in Club Viking la
subsemnatul. [ intrebati la pupitrul DJ-ului sau cautati afisul oficial]

TRICOURI OFICIALE BMN 2
Numarul lor este limitat la 100 de bucati. Pretul acestora este de 25
lei.mai sunt 40 de bucati

Morrison
14-08-2005, 08:21 AM

Mai sunt 350/700 de bilete
Mai puteti gasi bilete DOAR marti 16.08 sau marti 23.08 in VIKING la Rockoteca! PROIECTIILE VIDEO S-AU INTORS. Vineri 19.08, Rockoteca NU se tine! Clubul este inchis. Suntem la Stufstock sa vedem TAINE de la ora 21:00 pe scena A (sambata 20.08 ) .
Va mai anuntam ca mai sunt doar 30 din 100 de tricouri oficiale BMN2 disponibile spre vanzare, tricouri care le gasiti tot la subsemnatul in zilele mentionate mai sus! Editie limitata
ATENTIE! In ziua concertului daca se vand toate biletele, NU se mai intra! Nu dorim sa avem sauna in sala de concert. Este vorba de respect fata de public, pentru ca dorim ca acesta sa aiba conditii optime pentru a viziona concertul! Asa ca procurativa biletele din timp ! In sala va exista si o GARDEROBA unde va puteti lasa ghiozdanele/rucsacele.
Oferta speciala la bere Pe 26 august in Baza Militara, berea U. rosu
la sticla va costa 2.9 lei iar la pahar 2.5 lei !!

Program de scena:
19:00 - 19:30 - Sepsis - 30 min
19:40 - 20:10 - Phonopia - 30 min
20:20 - 20:50 - My Shadow - 30 min
21:00 - 21:40 - Magica- 40 min
21:50 - 22:30 - Hathor- 40 min
22:40 - 23:20 - Web - 40 min
23:30 - 00:10 - M.S.- 40 min
00:20 - 01:20 - Avatar - 60 min

La concert de-asemenea puteti gasi si stand Bestial Records ca deobicei la toate evenimentele majore METALHEAD ! De asemenea puteti gasi si bilete la Helloween!

ESTE STRICT INTERZIS/A
1.ADUCEREA DE BAUTURI ALCOOLICE DIN AFARA CLUBULUI
2.VIOLENTA SAU INSTIGAREA LA VIOLENTA
3.DISTRUGEREA PROPRIETATII CLUBULUI
4.STATIONAREA IN FATA CLUBULUI IN TIMPUL CONCERTULUI
5.FOLOSIREA DE EXPRESII TRIVIALE ADRESATE TRUPELOR SAU ALTOR SPECTATORI
6.SPARGEREA STICLELOR SAU A MATERIALELOR CASABILE

Subpunctele 2,3,4 si 6 INTRA SUB INCIDENTA LEGII. Legea nr. 60/1991 privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice
(publicata in Monitorul Oficial nr. 192 din 25 septembrie 1991).
Incalcarea subpunctelor 1,3,5 si 6 va fi SANCTIONATA de STAFF-ul de SECURITATE prin evacuarea imediata si plata distrugerilor.
SA FIM OAMENI !.DOAR ASA VOM PUTEA AVEA ALTE MANIFESTARI DE ACEST GEN.
Va multumesc pentru atentie si intelegere, STAFF-ul METALHEAD & Club Baza Militara

vizitati www.dracu.ro pentru ultimele stiri

Morrison
22-08-2005, 02:01 PM
Vineri 26 august in Baza Militara de la ora 19:00
Bucharest Metal Nights editia 2
AVATAR MAGICA M.S. WEB HATHOR My Shadow Phonopia Sepsis

Dupa succesul raportat de editia 1 a festivalului (700 de persoane), METALHEAD se intoarce cu un alt show de proportii cu 3 capete de afis asteptate de multa vreme ! AVATAR, una dintre cele mai bune trupe de death metal (daca nu cea mai buna) din tara, trupa ce a cantat pe aceeasi scena alaturi de MEGADETH, BEHEMOTH sau TESSTIMONY, constantenii de la MAGICA ce presteaza un metal melodic european de calitate, si una dintre cele mai bune si vechi trupe de heavy metal din Romania, M.S. trupa legendarului deja Doru Istudor !

Bilete si Tricouri mai gasiti doar marti (maine) in Viking. Mai sunt 350 de bilete si 25 de tricouri. Pret bilet 12 lei.
Opening Doors ora 18:00
Live Performances 19:00 - 01:30 - aproape 7 ore de LIVE
Rockoteca dupa concert pana dimineata
Mai nou o sa fie si garderoba unde va puteti lasa ghiozdanele sau hainele
Oferta la bere: Ursus la pahar cu 25.000 si la sticla cu 29.000
Stand Bestial Records la concert!

19:00 - 19:30 - Sepsis - 30 min
19:40 - 20:10 - Phonopia - 30 min
20:20 - 20:50 - My Shadow - 30 min
21:00 - 21:40 - Magica- 40 min
21:50 - 22:30 - Hathor- 40 min
22:40 - 23:20 - Web - 40 min
23:30 - 00:10 - M.S.- 40 min
00:20 - 01:20 - Avatar - 60 min
-------------
TAINE LA STUFSTOCK

Taine au rupt la Stufstock in fatza a peste 8000 de insi ! Dupa doar 3 piese toata lumea scanda TAINE !! Iar dupa piesa 6 mai ca nu erau lasati sa paraseasca scena! S-au dat autografe s-au facut poze ! Respect voua celor care ati fost la concert! Staff-ul si Trupa Taine va multumesc din suflet! Respect si trupei ALTAR care au avut parte de un show de zile mari! METAL LIVES ON !!
------------
Rising The Underground PROJECT

puteti trimite comentarii pe morrison@dracu.ro sau posta direct pe miniforumul de pe http://www.dracu.ro

Pentru ca trupele romanesti au nevoie de promovare, pentru ca trupele romanesti au nevoie de macar o piesa trasa profesional pentru prezentari la eventuale festivaluri/concerte de afara, pentru ca trupele romanesti trebuie sa supravietuiasca si asta se poate intampla doar daca observa ca munca lor are un rezultat, pentru ca trupele romanesti trebuie sa ajunga la radio tot pentru a se promova, pentru ca trupele romanesti trebuie sa aiba materiale demo pentru casele de discuri interesate, pentru ca la rockoteca vrem sa ascultam cat mai multe trupe romanesti si nu avem materiale inregistrate, pentru ca avem nevoie de trupele romanesti, de cat mai multe concerte si de o imagine buna si profesionala afara,
METALHEAD si VIKING CLUB initiaza proiectul
RISING THE UNDERGROUND.
Citand dintr-un sef de stat care spunea, nu conteaza ce face statul pentru tine, conteaza ce faci tu pentru stat, as spune:
"Conteaza ce fac trupele pentru tine, dar si CE FACI TU PENTRU TRUPE SI SCENA". Avand acestea in vedere, dorim sa initiem acest proiect, si dorim sa va cerem ajutorul, voua, publicului, fanilor, intr-o investitie pe termen lung in metalul romanesc underground!
Incepand cu mijlocul lunii septembrie, in fiecare vineri la rockoteca, intrarea va fi 1 leu (10.000 lei vechi). Acesti bani vor fi stransi pentru ca lunar, 2 trupe de metal sa intre in studio si sa inregistreze in cele mai profesionale conditii cate o piesa sau chiar doua in functie de banii stransi in luna respectiva.
Toate trupele vor avea parte de acest tratament, evident, toate trupele cu valoare si care promit, pe care chiar voi le veti alege ordinea in cadrul unui poll care va aparea curand!
Daca acest proiect se va dovedi un succes, si voi, rockerii veti ajuta constant trupele venind la rockoteca, vom putea recurge chiar la a plati sumele necesare unor trupe pentru sala de repetitii, si de ce nu, chiar inchirierea si amenajarea unei astfel de sali intr-un spatiu propice!Va anuntam ca trupele vor inregistra in Studioul Taine aflat in incinta Studio Bar!
Astept comentariile voastre (sper de bun augur) si haideti sa facem ceva CONCRET pentru a ajuta si creste miscarea metal autohtona !
Al vostru, Morrison
---------------------
METALHEAD MAILINGLIST

http://metalhead.now.nu/
concursuri informatii si multe altele din aria metal !!
join now!
--------------------
METALHEAD FORUM

http://metalhead.underworldclub.ro/forum/index.php
discutii serioase intre rockeri !!!

Jokes
25-08-2005, 08:42 AM
Asculta cineva de aici Ramms+ein ?

DeadHope
26-08-2005, 12:10 AM
Logic....
Cu toate k lately am trecut pe partea ma ghotica a rockului...si kiar pe heavy...trash and stuff...rockul asta cu influente house inca imi place....si ascult rammstein destul de mult.... :cooool:

Morrison
28-08-2005, 11:06 PM
* VINERI 2 septembrie 2005 in Club VIKING
Concert Interitus Dei si Colt 44 de la ora 21:00. Eclectic Metal (Crematory Style) meets Thrash Metal ! Colt 44 cu un nou vocal, iar Interitus Dei dupa 4 luni in Bucuresti.
Intrarea 6 lei. Dupa concert METALOTECA si multe proiectii video
vizitati www.dracu.ro pentru mai multe detalii

http://metalhead.underworldclub.ro/postere/45interitus.jpg

* METALHEAD FORUM are 9 categorii noi si 274 de useri! Join Now.
http://metalhead.underworldclub.ro/forum/

* METALHEAD MAILINGLIST - concursuri si stiri din aria metal, informatii despre concerte
http://groups.yahoo.com/groups/metalheaduw

* METAHEAD multumeste celor 550 de persoane care au fost vineri la Bucharest Metal Nights editia 2 ! A fost bestial ! 7 ore de METAL, 8 trupe ! Va asteptam si la celelalte concerte METALHEAD. O cronica a concertului gasiti pe www.dracu.ro la sectiunea Recenzii.

Morrison
03-09-2005, 11:51 AM
METALHEAD va invita vineri 9 septembrie de la ora 21:00 in VIKING CLUB
la un concert inedit cu Vena Cava din Iasi, probabil cea mai BRUTALA trupa de DEATH METAL din tara
chirurgii nebuni vor diseca Bucurestiul - http://venacava.organic.ro
alaturi de ei isi lanseaza albumuil SATANOCHIO, album intitulat DAEMON un maxi single produs de Axa Valaha si Twilight13 !!

Concertul incepe la ora 21:00 iar intrarea este 6 lei
proiectii video dupa concert si rockoteca pana dimineata
Club Viking - Calea Victoriei nr. 116 langa Greenhours

VENA CAVA
http://metalhead.underworldclub.ro/152340.jpg

http://metalhead.underworldclub.ro/postere/45venacava.jpg

Morrison
06-09-2005, 03:46 PM
Nu uitati
Vineri 9 sept in VIKING - Vena Cava si Satanochio ! Lansare Satanochio - Daemons. ora 21:00
iar
Sambata 10 sept tot in VIKING - Pistol cu Capse si Spook. ora 21:00

METALHEAD AUTUMN CAMPAIGN - > http://metalhead.underworldclub.ro/forum/i...opic,239.0.html (http://metalhead.underworldclub.ro/forum/index.php/topic,239.0.html)

Morrison
10-09-2005, 03:12 PM
M.S. si ZENITH

METALHEAD va prezinta saptamana viitoare doua concerte in VIKING
Primul in data de vineri 16 septembrie de la ora 21:00 cu trupele M.S. si ZENITH
M.S. nu mai au nevoie de nici o prezentare. http://www.msmetal.net
ZENITH este o trupa relativ noua (dar buna) de heavy metal din Bucuresti care spera sa faca o impresie destul de buna!
dupa concert, Rockoteca!

http://metalhead.underworldclub.ro/pc/46MS.jpg

IMPLANT PENTRU REFUZ si Stage Dive

Al doilea concert, sambata 17 septembrie tot in VIKING de la ora 21:00, primul concert in Bucuresti dupa 3 luni, Implant Pentru Refuz !
Live, piese de pe viitorul album care va fi lansat in curand si probabil singurul concert inainte de RYMF !
In deschidere formatia timisoreana Stage Dive

http://metalhead.underworldclub.ro/pc/47implant.jpg

Va asteptam

ATENTIE
Astazi sambata 10 sept, Pistol cu Capse si Spook in VIKING!

iar JOI 15 SEPTEMBRIE in VIKING, NEGURA BUNGET. Intrarea limitata la 200 de persoane. Mai sunt 140 de bilete pe care le puteti gasi doar marti la Rockoteca in VIKING.

Morrison
14-09-2005, 06:06 PM
METALHEAD NEWSLETTER -- http://www.dracu.ro

--- New forum out now ! http://www.dracu.ro/forum ! 320 de useri

--- Concerte in VIKING
-------joi 15.09 - Negura Bunget si Sphera Noctis
-------vineri 16.09 - Heavy Metal Night cu M.S. si Zenith
-------sambata 17.09 - Implant Pentru Refuz si Stage Dive

--- Mailing List - http://metalhead.now.nu
-------Daca vrei sa fii invitat, trimite un mail cu subiectul "guestbook" la morrison@dracu.ro sau inscrie-te de pe pagina apasand SIGN IN in coltul din sus stanga

--- ROCK DC++ HUB - dchub://metale.ath.cx:6666

Morrison
18-09-2005, 06:34 AM
METALHEAD editia 48 (sau ceva de genu`)
va invita Vineri 23 septembrie in VIKING de la ora 21:00
la un concert cu doua trupe care nu mai au nevoie de nici o prezentare
TROOPER si 9.7 RICHTER
http://www.dracu.ro/pc/48Trooper.jpg
www.trooper.ro www.richter.go.ro
Dupa concert Rockoteca ca in fiecare marti si vineri in VIKING

BILETE CONCERTE

Marti sau Vineri in VIKING la Rockoteca puteti gasi la subsemnatul bilete pentru urmatoarele concerte

Inactive Messiah, Siva Six si Deviant - sambata 22 octombrie VIKING Club Bucuresti - 10 RON - limitat la 200 de bilete
Inactive Messiah - Death Metal Grecia - fostii Womb of Maggots
Siva Six - Industrial Core Grecia - cu ex-membri Rotting Christ si Septic Flesh
Deviant - Modern Death Metal Bucuresti - cu 2 membri Avskild

Festivalul ROCK YOUR MIND, 25 nov , : CLAWFINGER (Suedia), SUBSCRIBE (Ungaria), CHEESY (Olanda), ALTERNOSFERA (Moldova), POINT BLANK (Macedonia), ALTAR (Cluj-Napoca) , IMPLANT PENTRU REFUZ (Timisoara) , LUNA AMARA (Cluj-Napoca)
TIMPURI NOI (Bucuresti), Bucuresti, Sala Polivalenta. - pret bilet 70 RON

Helloween, 28 ianuarie 2006 - Sala Polivalenta - 65 RON

MAILING LIST
http://metalhead.now.be
JOIN Now pentru concursusi si stiri din aria metal. informatii despre concerte

Yahoo Messenger
METALHEAD official Yahoo Messenger Id : metalhead_concerts_02

Morrison
24-09-2005, 06:14 AM
METALHEAD va invita marti 27 septembrie de la ora 21:00 in VIKING CLUB
la un concert cu trupa
PHONOPIA
progressive metal - Bucuresti
http://www.dracu.ro/pc/49phonopia.jpg
NOU!
http://www.vikingclub.ro
------------------------------------------------
METALHEAD va invita joi 29 septembrie in VIKING
NPH (ex Necrophorus) din Craiova vin in VIKING sa rupa coiu in doua!
Una dintre cele mai brutale trupe romanesti pe genul lor care
presteaza un hc cu metal violent va asteapta la o mosheala de zile
mari. 5 albume, 10 ani pe scena, NPH, fara alte cuvinte
http://www.dracu.ro/pc/49NPH.jpg
------------------------------------------------
Cu ocazia implinirii a 50 de concerte de metal, si a unui an de existenta METALHEAD,
METALHEAD si Bestial Records
va prezinta un show cu totul si cu totul special

EVENIMENTUL UNDEGROUND AL TOAMNEI
Metal Under Moonlight XXI / METALHEAD NO. 54 !
CLUB VIKING
VINERI 14 OCTOMBRIE 2005/ORA 21:00

PUNGENT STENCH
DEATH METAL - Austria

Death Metal IN YOUR f*****g FACE !!! Tehnic, ciudat plin de versuri inedite, pe alocuri nostim, dar FOARTE VIOLENT , PERVERS, taios, sadomasochist, 18 ani de experienta, 8 albume, sute de show-uri, o trupa de elita mondiala, care a participat la zeci de festivaluri internationale (recent: Obsecene Extreme - Cehia - cap de afis), o trupa de nebuni, sub egida Nuclear Blast, ne onoreaza cu prezenta intr-un maxi turneu european ! Un concert care va va ASASINA auzul !!

In deschidere, dupa 4 luni in Bucuresti,
LEPROSY ABSCESS - Death Metal/Brasov si DISENTOMB - Death Metal/Rep. Moldova

Concert limitat la 203 bilete ! Pretul unui bilet este de 25 RON De ce 203? Pentru ca vom avea parte de o tombola ! Pungent Stench vor spune 3 numere de bilet (fiecare membru cate unul) iar cei 3 norocosi isi vor primi banii inapoi !

Bilete puteti gasi incepand de vinerea viitoare (30 septembrie) in VIKING la rockoteca de marti si vineri la subsemnatul Morrison ( morrison@dracu.ro pentru detalii/rezervari) sau puteti cumpara de la Titus ( 0722 814 991 ).

http://www.focusmultimedia.ro/Pungentmic.jpg

DeadHope
24-09-2005, 12:41 PM
30 Septembrie...
Mai e atat de putin pana atunci!
Nightwish din nou in Romania! Si sunt inscris si la sesiunea de autografe!!! Abia astept mah!

Jokes
24-09-2005, 01:32 PM
Ai voie sa faci si poze cu ei ?

DeadHope
24-09-2005, 08:22 PM
Da! Se pare ca putem sa facem si poze cu ei "in limita timpului disponibil" sau ceva de genul asta!
Oricum, ma multumesc si cu un autograf!
De la Therion am cu dedicatie de la Chris si Kristian:
Chris:
For the Therion site in Romania! Thanks for supporting the band!

Kristian:
All the best wishes to our great romanian friends!

:mishto:

P.S.: eu am facut siteul lor din Romania, si de aia :D

Morrison
28-09-2005, 03:01 PM
io vad ca la semnatura ai versuri Motorhead
marog..

JOI 29 septembrie in VIKING de la ora 21:00

NPH (ex Necrophorus) din Craiova vin in VIKING sa rupa coiu in doua!
Una dintre cele mai brutale trupe romanesti pe genul lor care
presteaza un hc cu metal violent va asteapta la o mosheala de zile
mari. 5 albume, 10 ani pe scena, NPH, fara alte cuvinte
Ultimul album din 2005, Omologat postmortem a primit doar recenzii pozitive si numai laude!
http://www.dracu.ro/pc/49NPH.jpg
doar 5 lei intrarea !!

VINERI 14 octombrie in VIKING de la ora 21:00
EVENIMENTUL UNDERGROUND AL TOAMNEI

PUNGENT STENCH
Death Metal - Austria

Una dintre marile trupe de metal ale lumii au fost de acord sa concerteze in fata a doar 203 fani, deci sunt doar 203 bilete la pretul de 25 de lei pe care le gasiti incepand de vineri 30 septembrie in VIKING la SUbsemnatul/
In deschidere Leprosy ABSCESS Death Metal din Brasov si DISENTOMB Death Metal din Republica Moldova.

SAMBATA 22 octombrie in VIKING de la ora 21:00

INACTIVE MESSIAH Death metal din GRECIA
SIVA SIX Industrial Core din GRECIA
Ii include pe doi membri Rotting Christ si Septic Flesh
DEVIANT Modern Death Metal Bucuresti
Include 2 membri Avskild

BIletele sunt in numar de doar 200 si le gasiti in fiecare marti si vineri in VIKING la Subsemnatul la pretul de 10 lei bucata

ROCKOTECA IN FIECARE MARTI SI VINERI IN VIKING de la ora 20:00 !

METALHEAD OFFICIAL YAHOO MESSENGER ID metalhead_concerts_01

METALHEAD DC++ HUB dchub://hub.dracu.ro:6666

METALHEAD FORUM http://www.dracu.ro/forum

METALHEAD MAILINGLIST http://metalhead.now.nu

DeadHope
03-10-2005, 09:09 AM
Originally posted by Morrison@Sep 28 2005, 03:01 PM
io vad ca la semnatura ai versuri Motorhead
marog..

Therion a facut un cover dupa melodia respectiva, iar mie mi s-a parut absolut genial coverul respectiv, si de aia am versurile respective in semnatura :D

Morrison
04-10-2005, 02:20 PM
Piese Pungent Stench aici !
Dati click pe numere !
http://www.focusmultimedia.ro/Pungent/

Ratonu
04-10-2005, 04:57 PM
Slabuti Pungent Stench (ma rog, nici eu nu prea sunt fan Death Metal, poate doar Cannibal Corpse si CoF-ul timpuriu)... Sa ma anunti cand mai vin Taine in Tineretului, au devenit recent trupa mea preferata din Romania :D.

Morrison
06-10-2005, 01:40 PM
METALHEAD NEWSLETTER !
------------------------------------------------------------------------
au sosit biletele la PUNGENT STENCH
le gasiti vineri si marti la rockoteca ls mine in VIKING !
pret 25 de lei/limitat la 203 bilete din care mai sunt cam 130 asa ca
grabiti-va. nu uitati de tombola! daca pe biletul vostru se afla
numarul strigat de pungent stench (3 numere) va primiti banii inapoi!
http://www.dracu.ro are o fatza noua si MULTE MULTE stiri din aria
metal romaneasca si straina pe care le puteti comenta ! si unde puteti
face sugestii !
Tot la mine puteti gasi bilete la urmatoarele concerte
-INACTIVE MESSIAH(Grecia)si SivaSix (GRECIA - cu exmembri Rotting
Christ si Septic Flesh) 22 octombrie 2005 VIKING, limitat la 200 de
persoane, DOAR 100.000 biletul / DOAR 10 RON
-PARADISE LOST 45 RON
-CLAWFINGER 70RON
-HELLOWEEN 65RON
Daca stai pe yahoo messenger si vrei sa primesti saptamanal informatii
despre concerte, adauga in lista id-ul: metalhead_concerts_02 !!
CONCURS PUNGENT STENCH PE SITE cu premiul 1 bilet si 1 tricou cu BMN2
! http://www.dracu.ro

Morrison
16-10-2005, 01:16 PM
METALHEAD - Concertele Saptamanii in VIKING

http://www.dracu.ro/pc/marite/55spectral.jpg
marti 18 oct 2005 @ VIKING 21h
Spectral - Progressive/Death Metal - Pitesti
Blind Spirits - Heavy/Progressive Metal - Bucuresti
5 lei intrarea

http://www.focusmultimedia.ro/wombposter.jpg
sambata 22 oct 2005 @ VIKING 21h
Inactive Messiah - Death Metal - Grecia
Siva Six - Industrial Core - Grecia - cu ex membri ROTTING CHRIST si SEPTIC FLESH
Deviant - Modern Death Metal - Bucuresti
10 lei intrarea

Morrison
23-10-2005, 02:13 PM
METALHEAD editia 57 va invita la un concert

marti 25 oct 2005 @ VIKING
Seven - Love Metal - Cluj-Napoca
Shewolf - Power Gothic Metal - Cluj Napoca

http://www.dracu.ro/pc/marite/57SEVEN.jpg

ora 21:00 FIX, intrarea 5 lei
rockoteca dupa concert !

www.dracu.ro pentru detalii

METALHEAD editia 58 va invita la un concert

vineri 28 oct 2005 @ VIKING
Hathor - Death/Black Metal - Galati
Darken My Grief - Melodic Death/Black Metal - Sibiu

daca doriti sa ascultati piesele lor de pe demo-ul "Innerfall" accesati urmatoarele 2 pagini:

http://www.audiostreet.net/artist.aspx?artistid=3971
http://darkenmygrief.metalhordes.com/

http://i13.photobucket.com/albums/a268/elle_ysium/Cover_DeMoG_Front.jpg

http://www.dracu.ro/pc/marite/58HATHOR.jpg

concertul incepe la ora 21:00 FIX iar intrarea este 6 lei
rockoteca dupa concert
www.dracu.ro pentru detalii

HELLOWEEN PARTY VINERI IN VIKING
ca sa fim la moda si trendy, vineri in viking party de helloween cu rock satanic.
puteti veni costumati
cel mai misto costum castiga 5 beri Smile si intrare libera la urmatoarele doua concerte METALHEAD din noiembrie !
avem 2 premii de acest gen!
proiectii video inedite +

TRAGEREA LA SORTI pentru biletele catigatoare la TOMBOLA PENTRU CONCERTUL HELLOWEEN din 28 ianuarie 2006

Sirius
23-10-2005, 10:19 PM
Iata ca pana la urma orgoliile si raul isi fac loc pana si in inima relatiilor stranse. Astfel, formatia Nightwish, formatia mea favorita a ajuns intr-un astfel de moment. Scrisoarea deschisa de mai jos spune totul.

Dear Tarja,

It`s time to choose whether the story of Nightwish ends here or whether it will still continue an undetermined period of time. We`ve been working with this creation for 9 years and we are not ready to give up yet. Nightwish is a way of life, something to live for, and we`re certain we can`t let it go.

Equally certain is the fact that we cannot go on with you and Marcelo any longer. During the last year something sad happened, which I`ve been going over in my head every single day, morning and night. Your attitude and behavior don`t go with Nightwish anymore. There are characteristics I would never have believed to see in my old dear friend.People who don`t talk with each other for a year do not belong in the same band.

We are involved in an industry where the business-side of things is a necessary evil and something to worry about all the time. We are also a band which has always done music from the heart, because of friendship and the music itself. The mental satisfaction should always be more important than money! Nightwish is a band, it`s an emotion.To you, unfortunately, business, money, and things that have nothing to do with those emotions have become much more important. You feel that you have sacrificed yourself and your musical career for Nightwish, rather than thinking what it has given to you.This attitude was clearly shown to me in the two things you said to me in an airplane in Toronto: ”I don`t need Nightwish anymore.” and ”Remember, Tuomas, that I could leave this band at any time, giving you only one day`s warning in advance”.I can`t simply write any more songs for you to sing.

You have said yourself that you are merely a ”guest musician” in Nightwish. Now that visit ends and we will continue Nightwish with a new female vocalist. We`re sure this is an equally big relief to you as it is for us. We have all been feeling bad long enough.

You told us that no matter what, the next Nightwish album will be your last one. However, the rest of us want to continue as long as the fire burns. So there`s no sense in doing that next album with you, either.The four of us have been going over this situation countless times and we have realized that this is the thing we want to do in life. It?s all we can do. In December 2004, in Germany, you said that you will never tour again for more than two weeks at a time. You also said that we can forget about U.S. and Australia because the fees and the sizes of venues are too small.

In interviews I`ve mentioned that if Tarja leaves, that would be the end of the band. I understand that people will think this way. Nightwish is, however, a scenery of my soul and I`m not ready to let go because of one person. A person who wants to focus her creativity to somewhere else, a person whose values don`t match mine.

We were never bothered by the fact that you didn`t participate in writing/arranging songs, you never in 9 years came to rehearse the songs with us before going to the studio. Not the fact that while on tour you always wanted to fly, separately from us with your husband. Not the fact that you are an undisputable front image of the band.We accepted and felt ok about everything except greed, underestimating the fans, and breaking promises. It was agreed by the five of us that Nightwish would be the priority in everything that we do during 2004-2005. Still so many things were more important to you. The ultimate example being the already sold-out show in Oslo, which you wanted to cancel because you needed to rehearse for your solo concerts, meet frieds and go to the movies. Those were the words Marcelo used in an e-mail explaining the cancellation. This being just one example of so many. I couldn`t think of a worse way of being selfish and dismissing our fans.

Nightwish is a way of life and a job with many obligations. To each other and to the fans. With you we can`t take care of those duties anymore.

Deep within we don`t know which one of you drove us to this point. Somehow Marcelo has changed you from the lovely girl you were into a diva, who doesn`t think or act the way she used to. You are too sure of your irreplaceableness and status.

It`s obvious that you blame your stress and misery on us four. And you think we don`t respect or listen to you. Belive us; We have always had the uppermost respect towards you as a wonderful vocalist and as a friend. And very often during the past couple of years the plans were made according to your decisions only. You were always the only one who wanted more money from the shows. This ”compensation and more money from everything” –attitude is the fact that we are most disappointed of!

We wish that from now on you will listen to your heart instead of Marcelo. Cultural differences combined with greed, opportunism and love is a dangerous combination. Do not wither yourself.

This decision is not something we are especially proud of but you gave us no choice. The gap between us is too wide. And the decision is made by us four unanimously. We are beyond the point where things could be settled by talking.

All the best for your life and career,

Tuomas

Trist, extrem de trist. Nu credeam ca se poate intampla asa ceva. Nu mai am cuvinte...

Ratonu
23-10-2005, 10:55 PM
Daca ce zice asta in scrisoare e adevarat... bravo lor! Sunt totusi baieti talentati si cred ca pot continua cu destul succes cu alta solista ("Mutu ca Tarja Turunen" este unul dintre putinele articole ale lui Geambasu cu care nu sunt de acord aproape deloc).

DeadHope
24-10-2005, 08:09 AM
Yeah...aia citeam si eu acum! Ma rog, poate va fii ceva mai bun de acum incolo! Sa va spun sincer, in ultima vreme prefer vocea lui Marco in trupa decat pe cea a Tarjei, dar oricum, ea era "the main voice" asa ca :alida:

Ratonu
26-10-2005, 11:46 PM
Se pare ca inlocuitoarea Tarjei va fi Simone Simons de la Epica, o cantareata talentata si foarte draguta pentru o olandeza (numai sa nu-si mai faca parul portocaliu, nu se potriveste cu Nightwish). :)

Sirius
28-10-2005, 02:18 PM
Daca e asa, atunci va fi bine, fiindca Simone are o voce asemanatoare si e intr-adevar talentata.

Ratonu
30-10-2005, 01:21 AM
Rammstein a lansat pe 28 octombrie albumul "Rosenrot" (la cateva zile de la lansarea single-ului "Benzin"). Sambata am luat si eu albumul.

Ce mi-a placut in mod special:
- este pentru prima oara cand Rammstein lanseaza doua albume intr-o perioada de timp atat de scurta ("Reise, Reise" a aparut in vara lui 2004);
- stilul Rammstein care m-a cucerit a ramas acelasi... adica oricare... adica nimic nu seamana cu nimic altceva;
- versurile sunt socante si originale, ca intotdeauna;
- ideea de a face o balada cu Sharleen Spiteri (Stirb nicht vor mir)
- ideea de a face o piesa (destul de amuzanta) in spaniola (Te quiero Puta!).
Ce nu prea mi-a placut:
- sunt trei piese net superioare celorlalte si toate trei sunt dispuse consecutiv la inceputul albumului.

Lista de piese (nota de la mine)
1. Benzin (9.0)
2. Mann gegen Mann (9.0)
3. Rosenrot (9.0)
4. Spring (7.0)
5. Wo bist du (8.0)
6. Stirb nicht vor mir // Don't die before I do (8.0)
7. Zerst?ren (7.5)
8. Hilf mir (8.0)
9. Te quiero puta! (7.5)
10. Feuer & Wasser (8.0)
11. Ein Lied (7.5)

Concluzia:
"Rosenrot" este probabil cel mai slab album Rammstein de pana acum, dar, in acelasi timp, si unul dintre cele mai bune pe care le-am ascultat in ultima vreme. Isi merita banii.

Nota finala: 8.0

:cooool:

Sirius
30-10-2005, 07:31 PM
Am ascultat si eu Rosenrot. Per ansamblu, albumul este o evolutie fiindca au umblat totusi un pic la stil, deoarece orga are o importanta mai mare acum si se aude mult mai clar in unele melodii. De asemenea, Till are o voce un pic mai monotona, chiar povestitoare unori. Mie acest album mi-a dat impresia unui album mai pentru fanul Rammstein, nu are prea melodii care sa poata fi cantate pe scena cu efecte si asa mai departe. Chiar daca ei au zis altceva, mi se pare ca numai Benzin vine poate veni de pe sesiunea Reise, Reise. Celelate melodii aproape ca se lega intre ele. Oricum, este un album mai trist decat celalte, pe alocuri chiar melancolic. Sentimentul acela de sfidare care reiesea din celelalte a fost diminuat mult pe acest album. Melodia mea favorita este Ein Lied, care cu toate ca este o melodie neobisnuita pentru ei, isi atinge scopul, acela de a-ti da speranta. In ce, asta ramane de vazut...
Parerea mea este ca acest album nu poate fi comparat cu celelalte. Este altceva. Nu poti zice ca e mai bun sau mai slab.

Ratonu
30-10-2005, 09:04 PM
Originally posted by Sirius Black@Oct 30 2005, 07:31 PM
Mie acest album mi-a dat impresia unui album mai pentru fanul Rammstein, nu are prea melodii care sa poata fi cantate pe scena cu efecte si asa mai departe.
Exact asta face ca albumul sa mi se para cel mai slab de pana acum. Reprezentatiile live reprezinta, pentru mine, unul dintre cele mai importante lucruri la o trupa rock. Din pacate, Rammstein a lansat, de-a lungul timpului, albume din ce in ce mai putin "live-friendly". De la spectaculoasele "Asche zu Asche", "Rammstein" si "Weisses Fleich", am ajuns la niste piese care pur si simplu nu vad cum ar putea interpretate live intr-un concert. Poate doar "Benzin" face exceptie de pe "Rosenrot". Dar care este problema, pana la urma? Sunt "neglijate" chitarile lui Richard si Paul. Nici o bucata muzicala nu ma incanta mai mult decat interpretarea live a piesei "Rammstein" de pe "Live aus Berlin" (1998), si asta in mare parte datorita lui Richard. Si piesele noi sunt, indiscutabil, foarte bune, dar nu pot sa le apreciez la fel de mult ca pe cele de pe "Herzeleid" (1995) si "Sehnsucht" (1997), pana la urma "Live aus Berlin" a facut din Rammstein trupa mea preferata.

Morrison
03-11-2005, 04:41 PM
~~~~~~ Metalhead NOVEMBER Overkill ~~~~~~ http://www.dracu.ro

Luna Noiembrie este luna monstrilor sacri din metalul romanesc !
Concerte LIVE pentru rockerii adevarati, concerte cu sala plina, concerte de neuitat. Din ciclul, LIVE METAL FOR THE METALHEADS, METALHEAD va prezinta 5 concerte cu 5 capete de afis puternice.

VIKING - METAL GROUND

~ Vineri 4 noiembrie, de la ora 21:00
# PSYCHO SYMPHONY - Progressive Metal - Carei
# L.OS.T. - Melodic Death Metal - Bucuresti

~ Vineri 11 noiembrie, de la ora 21:00
# VOICES OF SILENCE - Progressive Metal - Brasov
# GRAVEN - Progressive/Heavy Metal - Bucuresti

~ Sambata 19 noiembrie, de la ora 21:00
# NEGURA BUNGET - Black Metal - Timisoara
Ultimul concert pana toamna viitoare
Bilete in VIKING marti si vineri la Rockoteca
Provincia este rugata sa faca rezervari la morrison @ dracu.ro

~ Marti 22 noiembrie, de la ora 20:00
# M.S. - Heavy Metal - Bucuresti

~ Marti 29 noiembrie, de la ora 21:00
# DIES IRAE - Black Metal - Bucuresti
# DREDFUL - Doom/Black Metal - Suceava

Eternul http://www.dracu.ro pentru detalii
morrison@dracu.ro pentru intrebari si informatii

~~~~~~ STIRI NOI LA SECTIUNEA BANDNEWS PE SITE ~~~~~~

Shining - o noua aparitie discografica
Fan COF arestat din cauza tricoului
The Doors back on track fara Jim din pacate
Vocalul de la Soilwork vorbeste despre Ozzfest
Neurotica comeback show
Judas Priest lanseaza DVD
Children Of Bodom lanseaza single
Comentariile Tarjei asupra concedierii ei

http://www.dracu.ro/bandnews.php

~~~~~~ ALTELE ~~~~~~

# METALHEAD DC++ HUB: metale.ath.cx:6666

# Recenzii concerte Pungent Stench si Inactive Messiah
http://www.dracu.ro/recenzii.php

# Poze de la concertul cu Pungent Stench
# Poze de la concertul cu Inactive Messiah
http://www.dracu.ro/poze.php

~~~~~~ CAUTAM TRUPE ~~~~~~

CAUTAM TRUPE

METALHEAD cauta trupe noi, mici, anonime, necunoscute, DE ORICE GEN, (metal sau hard/rock sa fie) doritoare sa presteze LIVE.
Tot ce trebuie sa faceti e sa trimiteti un mail la morrinsomn@hotmail.com cu un DEMO + BIO si eventuale acreditari sialte informatii daca sunteti buni, sau macar medii, va garantez ca veti canta live!

Luis_Figo
03-11-2005, 11:16 PM
Stiti cine a prezentat in seara asta la MTV cel mai bun rock...? nush ce premii erau :D! Au castigat GREEN DAY! Au prezentat LUIS FIGO si Nuno Gomes !!!!!

mns
04-11-2005, 12:17 AM
Sa ii intreb pe expertii in domeniu. Totusi, am vazut azi la nominalizari la EMA, ce legatura au Green Day, Coldplay si Franz Ferdinand cu rockul?

DeadHope
04-11-2005, 09:37 PM
Porcaria aia de pop-rock sau cum ii zice intra adesea in categoria rock!
Incearca sa faci o legatura intre Coldplay, Greenday, etc si trupe precum Nightwish, Rammstein, Therion, Iron Maiden, Metallica si o sa vezi legatura dintre ele si rock! Sau ma rog, n-o s-o vezi :crazyboy:

Ratonu
04-11-2005, 09:48 PM
Coldplay nu e chiar asa porcarie, poate fi placut de ascultat in unele momente, dar nu prea e rock... Ei, Greenday s.a. sunt probabil bagati la rock pentru ca au chitari si tobe, dar tot pe cate un solist frumusel si pe niste versuri destul de "cheesy" se bazeaza fiecare :crazyboy:.

Blue
04-11-2005, 10:36 PM
De asta exista mai multe categorii de rock, metal, indie rock, light rock s.a.m.d , de la Greenday imi plac numai 3 cantece Blvd of broken dreams, hollyday si american idiot , coldplay au cateva cantece misto dar si cateva naspa.

Morrison
05-11-2005, 10:06 PM
asculta Greenday Albumele vechi si o sa-ti placa mai multe
nu mainstream-ul de il baga pe ultimele 2 albume

Din ciclul LIVE METAL FOR THE METALHEADS
METALHEAD editia 61 va invita vineri 11 noiembrie in Club Viking Bucuresti la un concert senzational cu trupa VOICES OF SILENCE dupa multa vreme in Bucuresti

Dupa succesul raportat de Psycho Symphony sapatamana trecuta, Voices of Silence, cu acelasi tobar ca si PS, vin sa le darame recordul. Progressive metal pentru cei initiati

Alaturi de Psycho Symphony canta GRAVEN intr-o componenta usor schimbata, primul concert dupa mai bine de jumatate de an

Concertul incepe la ora 21:00 !
Rockoteca dupa concert ca in fiecare marti si vineri in VIKING !!!

http://www.dracu.ro/pc/61voices.jpg

################################################## ################################

Din ciclul LIVE METAL FOR THE METALHEADS
METALHEAD (http://www.dracu.ro) si NEGURA MUSIC (http://www.negura.com) va prezinta in data de sambata 19 noiembrie 2005 de la ora 21:00, LIVE in VIKING CLUB

NEGURA BUNGET - Black Metal - Timisoara

Ultimul concert NEGURA BUNGET pana toamna viitoare (2006) inclus in noul turneu european al trupei!
Daca acum 2 luni in ultimul concert Negura Bunget in Bucuresti s-a pus accentul pe ultimul album, sambata 19 noiembrie,NEGURA BUNGET vor interpreta mult mai multe piese vechi, cunoscute fanilor si se va pune accentul pe ele, intr-un concert de peste 2 ore !

Concertul este exclusiv NEGURA BUNGET, fara trupa de deschidere, special pentru DIE HARD FANS !

Conditii speciale pentru acest concert: Katala a aprovizionat clubul cu egalizatoare si efecte noi noutze, o revizie tehnica bine venita. Daca pana acum SUNA FOARTE BINE, acum o sa SUNE KOI!

A fost adusa si va fi instalata o orga de lumini pentru efecte care va functiona legat de ce canta trupa pe scena, fiind conectata la mixer !

Facem totul pentru un concert cat mai bun!

Pretul unui bilet este de 15 lei / 150.000 si le puteti gasi incepand de vineri acum in VIKING la rockoteca sau martea tot la rockoteca la subsemnatul !

http://www.focusmultimedia.ro/pn/3.jpg

Parteneri Media Principali: METALFAN, SAPTESERI, BESTIAL RECORDS, MANIAC MUSIC, RADIO3NET si CITY FM

UP THE METALHEADS !

Pentru informatii morrison@dracu.ro

Ratonu
10-11-2005, 03:07 PM
Veste-soc: in ciuda zvonurilor ca videoclipul "Rosenrot" ar fi fost filmat deja, Universal Italia spune ca acest lucru se va intampla pe 12 sau 13 noiembrie in Bucuresti! Se pare, insa, ca este vorba, de fapt, de un sat de langa Brasov (este nevoie de munti pentru videoclip)!
Cum aflu locatia exacta, am si zburat acolo! :D

Sirius
10-11-2005, 06:35 PM
Eu locuiesc in Brasov asa ca tre' sa stai la coada. :D
Ar fi interesant sa filmeze un videoclip, asa poate o pun si de un concert peste ceva timp. Desi adevarul e ca si Rasmus au filmat la Bucuresti si cucu concert. Dar ma rog...

Morrison
14-11-2005, 09:57 PM
Bilete la NEGURA BUNGET (SAMBATA 19.XI.2005) gasiti marti acum in viking la rockoteca dupa ora 19:00, sau vineri la concertul unplugged cu Trooper ! vizitati www.dracu.ro pentru mai multe detalii.
Ultimul concert pana in 2007 al trupei nu trebuie scapat !

Plus, aici http://www.dracu.ro/forum/index.php/topic,409.0.html puteti vota ce trupe vreti sa vedeti la BMN3

Ratonu
17-11-2005, 08:45 PM
Tocmai am pus mana pe "Hypnotize" al lui System of a Down, un album destul de slab ("Mesmerize" e bijuterie pe langa el). Asta se intampla cand scoti 2 albume intr-o perioada asa scurta. De remarcat (cat de cat) "Soldier Side", "Lonely Day" si poate "Tentative".

Sirius
17-11-2005, 10:38 PM
Iarasi nu sunt de acord cu tine, Ratonu :P
Mie mi-a placut mai mult Hypnotize decat Mezmerize. Intr-adevar, este si mai experimental, dar parca au gasit o solutie pe acest album. Nu stiu exact sa-ti explic de ce, dar mie melodiile mi se par mai inghegate si mai de calitate din punct de vedere muzical. Au mai renuntat (un pic) la injuraturile evidente, si au adoptat niste teme mai interesante decat primul care era mai degraba anti-guvern si chiar anti-societate. Acum apar teme ca visele, decaderea oamenilor si singuratatea.
Totusi, mi se pare ca Daron canta un pic cam mult, Serj ramane vocalistul adevarat al trupei si nu ar trebui sa fie eclipsat de chitaristu' asta care nu are o voce prea iesita din comun. In rest, nu stiu ce sa zic. Mai il ascult de cateva ori si mai ma gandesc. ;)

Ratonu
17-11-2005, 11:15 PM
Mie versurile mi se pare printre cele mai slabe de pana acum, nu ii prinde genul asta de melodii, cred ca daca m-as stradui si eu as putea scrie versuri "melancolice" mai bune. Orchestratia nu e nici ea prea reusita, iar vocea chitaristului e folosita mult si prost.
Parerea mea e ca "Hypnotize" e un experiment pe care trebuiau sa-l pastreze pentru ei.

Morrison
20-11-2005, 06:18 PM
Concertele Urmatoare

Marti 22 noiembrie in VIKING,
Zeii heavy metal, M.S. se intorc in cazanul cu smoala (Mircea Toma -
cronica B24Fun dupa ultimul concert M.S. in Viking) pentru a rascula
spiritele pletoase !
Alaturi de ei, trupa bucuresteana ce si-a creat deja un renume in
underground, 9.7 Richter

CONCERTUL INCEPE LA ORA 20:00 FIX !
Intrarea 6 lei
Va asteptam !!

--------------------------------------

METALHEAD va invita cu mic cu mare,
sambata 26 noiembrie de la ora 21:00 in VIKING
la un concert eveniment cu doua trupe care implinesc 10 ani pe scena
hardcore autohtona !

IMPLANT PENTRU REFUZ si H8

Doua trupe ce nu mai au nevoie de nici o prezentare

IMPLANT PENTRU REFUZ - cu un nou album mai mult metal decat hardcore,
multi ii stiti de la concertul Megadeth sau Sepultura !

H8 - regii hardcore pe timp nelimitat din Bucuresti, care va vor veni
de hac ! cu un sound `a la `BIOHAZARD trupa aduce MULT cu NPH ! O
trupa ce nu trebuie ratata, o trupa de 10 ani pe scena !

Vizitati www.implantpentrurefuz.com (cel mai tare site romanesc dupa
parerea mea)
si www.h8.ro

--------------------------------------

Stiri noi pe http://www.dracu.ro

Joey Belladonna vorbeste despre Anthrax
Trooper vor lasa un EP
MELECHESH se despart de tobarul lor
Voivod scot album cu Newsted
Doro va lansa un nou EP
MOONSPELL - Album nou
Flo Mounier lanseaza set de 2 DVD-uri
Kittie lanseaza E.P. prin Rock Ridge Music

Morrison
23-11-2005, 07:21 PM
METALHEAD va invita cu mic cu mare,
sambata 26 noiembrie de la ora 21:00 in VIKING
la un concert eveniment cu doua trupe care implinesc 10 ani pe scena !

IMPLANT PENTRU REFUZ si H8

IMPLANT PENTRU REFUZ - cu un nou album mai mult metal , multi ii stiti de la concertul Megadeth sau Soulfly!
H8 - cu un sound `a la `BIOHAZARD trupa aduce MULT cu NPH ! O trupa ce nu trebuie ratata, o trupa de 10 ani pe scena !

Intrarea 8 lei
Club Viking, Calea Victoriei nr 116
Vizitati www.implantpentrurefuz.com si www.h8.ro

http://www.focusmultimedia.ro/iprh8.jpg

METALHEAD va invita
marti 29 noiembrie de la ora 21:00 in Viking Club din Bucuresti
la un concert death/black metal sustinut de

DIES IRAE
O trupa care chiar nu are nevoie de nici o prezentare, dupa multi ani inapoi in lumina reflectoarelor, cu acelasi black metal curat si in fortza!
&i
DEVIANT
Cu un nou album lansat de curand, DEVIANT darama standardele death metalului romanesc, cu un sound modern si plin de energie.

Intrarea la acest concert este de 6 lei
Va asteptam!

vizitati www.dracu.ro pentru mai multe detalii

http://www.focusmultimedia.ro/diesirae.jpg

Ratonu
23-11-2005, 07:39 PM
Se pare ca ne aflam in toamna albumelor experimentale. Dupa un "Hate Crew Deathroll" (2003) care nu a impresionat foarte mult (poate si datorita faptului ca i-a urmat exceptionalului "Follow the Reaper" din 2001), Children of Bodom au incercat o usoara schimbare de stil in cel mai nou album al lor, "Are You Dead Yet?", lansat in septembrie 2005. Si a iesit destul de bine, cred eu, cu toate ca "Hatebreeder" (1999) si "Follow the Reaper" raman, indiscutabil, cele mai bune materiale discografice ale finlandezilor. De remarcat sunt piesa care da titlul albumului si cele 2 cover-uri de pe editia speciala japoneza (apropo, imi explica si mie cineva ce e cu trupele metal si Japonia?). "Are You Dead Yet?" este primul album inregistrat de trupa din Espoo dupa despartirea de chitaristul Alexander Kuoppala si aducerea lui Roope Latvala in locul sau.

EDIT: Si totusi parca albumele din '99 si 2001 nu mai imi par atat de clar cele mai bune, dupa inca o auditie "Are You Dead Yet?" (a treia).

DeadHope
24-11-2005, 11:56 AM
Nu am ascultat inca albumul nou COB, dar daca e la fel de reusit ca primele, e perfect :mishto:

Oh, nici eu nu inteleg care e faza cu Japonia! Toate trupele de metal merg p-acolo! Krek is mai rockeri aia d-acolo

Ratonu
24-11-2005, 01:43 PM
"Punch Me I Bleed" este o piesa superba pe care am uitat sa o mentionez...
Interesant e ca la unele piese (cum ar fi "If You Want Peace... Prepare for War") se simt influente din stilurile Slipknot sau Korn, ceea ce, in mod normal, n-ar fi prea imbucurator (cel putin pentru mine), insa din combinarea acestora cu heavy metal si cu death metal-ul melodic chiar iese ceva deosebit (si mult peste Slipknot sau Korn :D).

La Helloween, in ianuarie, cine vine? :)

Morrison
29-11-2005, 11:23 AM
Va invitam la urmatoarele concerte din VIKING

Astazi marti 29 noiembrie de la ora 21:00 DIES IRAE (Black Metal) si DEVIANT (Modern Death Metal).

Vineri 2 decembrie de la ora 21:00 AVATAR (Death Metal - Craiova) si KRATOS (gothic metal - Bucuresti). Evenimentul Underground al iernii. Come-back show pentru Kratos ! Un concert cu doua capete de afis.

Pentru partea mai culta a rockerilor si nu numai, trupa BLAZZAJ apare-n peisaj, Sambata 3 decembrie de la ora 21:00. Funk-rock-jazz-fusion si multe altele :)

Va asteptam !

Morrison
04-12-2005, 02:56 AM
MOS NICULAIE GOES METAL - The Legend Returns

Marti 6 decembrie de Mos Nicolae, daruri grele de la RISING SHADOW, din nou pe scena dupa multi multi
ani alaturi de COLT 44 de la ora 21:00.
Intrarea la acest concert este 6 lei.
Va asteptam !

http://www.metalhead.ro/pc/67rs.jpg

################################################## #######

Cine isi mai aminteste "The Country of Nobody?"
Ei bine, NEUROTICA acum s-au intors cu un chitarist nou in persoana lui FREAKY de la IPR, dar cu acelasi sound acid si versuri sociale, mai nou si in engleza, dar si cu o parte mai melodica in cateva piese ce aduc a Audioslave sau Soundgarden. Ca un bonus, chitaristul BIO este chitaristul de la BLAZZAJ (si viceversa)

Sub un nou nume, BIO, trupa revine pe scena in data de sambata 10 decembrie 2005 pe scena din VIKING, intr-un concert ce nu trebuie ratat

In deschidere trupa Bucuresteana, SPOOK! (ei chiar nu trebuie scapati :) :) o sa vedeti de ce la concert)

Doar 6 lei intrarea

http://www.metalhead.ro pentru mai multe detalii
Puteti pune intrebari (la care vi se va raspunde,firesc) la contact@metalhead.ro

http://www.focusmultimedia.ro/bio.jpg

################################################## #######

Atentie dragi roacheri si utilizatori de forum

Incepand cu 1 decembrie, "dracu" moare si www.metalhead.ro se naste
site-ul dracu.ro va functiona totusi dar toate requesturile vor fi redirectionate la metalhead.ro
Forumul se va afla la www.metalhead.ro/forum

Alt anunt important ar fi ca de pe 13 decembrie pana pe 10 ianuarie METALHEAD ia o pauza binemeritata de construit oameni de zapada si baut vin fiert!
Surprize multe pentru la anul atat din tara cat si de peste hotare!

Sa ne vedem sanatosi !
LA MULTI ANI si ne vedem la concerte

Morrison @ The Metalhead Team

Ratonu
05-12-2005, 05:23 PM
Sunt fericit, am bilet la Helloween! :D

Heavy Metal is the law that keeps us all united free
A law that shatters earth and hell
Heavy Metal can't be beaten by any dynasty
We're all wizards fightin' with our spell

:D

Morrison
07-12-2005, 02:16 PM
Salut METALHEADS!

sambata 10 decembrie - BIO (ex NEUROTICA) si SPOOK

Cine isi mai aminteste "The Country of Nobody?"
Ei bine, NEUROTICA acum s-au intors cu un chitarist nou in persoana lui FREAKY de la IPR, dar cu acelasi sound acid si versuri sociale, mai nou si in engleza, dar si cu o parte mai melodica in cateva piese ce aduc a Audioslave sau Soundgarden.

Sub un nou nume, BIO, trupa revine pe scena in data de sambata 10 decembrie 2005 pe scena din VIKING, intr-un concert ce nu trebuie ratat

In deschidere trupa Bucuresteana, SPOOK!

Puteti downloada piesa noua BIO aici
http://www.focusmultimedia.ro/bio.mp3 [ 6 mega ]
nu e terminata masterizarea dar suna bine (parerea mea)

Intrarea la acest concert este 6 lei.
Va asteptam !

################################################## ##########

luni 12 decembrie A tribute to JIM MORRISON

Luni 12 decembrie de la ora 19:30, cu ocazia implinirii a 62 de ani de la nasterea lui Jim Morrison,
METALHEAD va prezinta o seara cu totul si cu totul speciala intitulata " Jim Morrison - An American Lengend - The First Musical Anarchist"

Seara include:

- Proiectii video 1 ora cu videoclipuri The Doors ;
- Proiectia filmului The Doors regizxat de Oliver Stone
- Proiectia documentarului : VH1 Legends - The Doors
- FIlmari inedite cu Morrison la proces si nu numai
- Auditia celor mai bune piese The Doors, atat piese de studio cat si din concert
si multe altele
Va asteptam!
Intrarea libera

Jim Morrison - poet, actor, scriitor
-primul artist arestat pe scena (de 3 ori)
-primul artist care a purtat pantaloni de piele
-pimul stagedive din istoria muzicii
-primul proces de libera exprimare al unei curti de justitie din lume
-primele versuri sociale si politice de protest live
-prima piesa de treatru pusa pe muzica : The Celebration of The Lizard

etc
BE THERE

marti 13 decembrie - TAINE si INTOLERANCE - in memoriam CHUCK SCHULDINER

Marti 13 decembrie in VIKING Club
La 4 ani de la trecerea in lumea celor drepti a pionierului Death Metal, Mr. Chuck Schuldiner, Metalhead si Taine Records va prezinta un tribut live adus trupei Death si lui Chuck himself

DEATH METAL and the power it holds...
si cand zic Death, zic DEATH !

Se vor canta doar piese Death, de catre trupa:

T A I N E

alaturi de INTOLERANCE (Bucuresti)

Intrarea la acest concert este de 7 lei

va asteptam !

METALHEAD FORUM:
Topics: 463 Posts: 10331 Members: 643

# CAT ATI PLATI PENTRU UN CONCERT CU LORD BELIAL? Votati aici
http://www.metalhead.ro/forum/index.php?topic=572.0

# ROCKOTEACA VIKING VS ROCKOTECA CLUBA
http://www.metalhead.ro/forum/index.php?topic=573.0

# JAM SESSION EDITIA 3 - si tu poti participa daca stii sa canti la un instrument/voce. Inscrieri aici
http://www.metalhead.ro/forum/index.php?topic=414.0

STIRI NOI PE http://www.metalhead.ro

Nortt - "moarte si intuneric"
November's Doom - Despre viitorul album
VADER - concert de caritate
HELLOWEEN - aparitii discografice
EP Ensiferum
MCD Vader
DVD Judas Priest
Noul album Krisiun
Album Tribut Nasum
Paths of Possession au scos album nou
?Sigtyr? Thim se alatura formatiei Illdisposed
Candlemass nou DVD

Va salut !!

Morrison
14-12-2005, 01:36 PM
METALHEAD NEWSLETTER

Vineri 16 decembrie ora 21:00 Club VIKING
va invitam la un concert exceptional cu trupa

MAGICA

Metal Melodic - Constanta
http://www.magicaband.com

Intorsi din Franta unde au cantat alaturi de After Forever, constantenii va pregatesc un show teribil plin de piese proprii si coveruri (probabil Nightwish, Lordi etc.. )

JAM SESSION EDITIA 3
Daca ai o trupa, daca stii sa canti la vreun instrument , daca ai voce, daca stii coveruri, poti canta LIVE
in VIKING, vineri 27 ianuarie 2006
Tot ce trebuie sa faci e sa te inscrii si vei canta sigur
Modelul de formular il gasesti pe FORUMUL METALHEAD aici - > http://www.metalhead.ro/forum/index.php?topic=414.0
NU SE FACE PRESELECTIE. Toata lumea va canta !
Va asteptam !
Trebuie sa aveti cont pe forum sa puteti posta

ALTE CONCERTE LA VIKING
* URMA - Sambata 17