View Full Version : Premier League
Se7eN
12-03-2005, 12:11 PM
Al doilea campionat din lume ca putere, dup? Primera Division, dar in el se invart mai multzi bani decat in oricare altul.
Premier League. Ce p?rere aveti ?
|| http://www.premierleague.com || Site Oficial ||
|| http://www.premierleague.com/public/downlo...heLion-v1.2.exe ||
|| Un tool care v? ofer? ultimele rezultate si stiri din Premier League ||
--------------------------------------------------------------------------------------------
Clasamentul updatat la zi il g?siti aici: http://www.premierleague.com/fapl.rac?comm...CompLeagueTable (http://www.premierleague.com/fapl.rac?command=forwardOnly&nextPage=enCompLeagueTable)
P.S.: Sper c? e folositor topic-ul;
P.S.2: Dac? e ceva: Se7eN_Theo@Yahoo.Com & Se7eN4Theo@GMail.Com;
-----------------------------------------------------------------------------------------
http://www.premierleague.com/en/includes/images/headings/comp/bp_mast.gif
DeadHope
12-03-2005, 01:16 PM
Foarte interesante linkurile, si utile...
Intr-adevar, Premier League e un campionat super-puternic, cu bani multi....
Eu is fan mai mult Spania, dar si Premier League merita urmarit
Se7eN
12-03-2005, 01:28 PM
Originally posted by DeadHope@Mar 12 2005, 01:16 PM
Foarte interesante linkurile, si utile.
Intr-adev?r, Premier League e un campionat super-puternic, cu bani multi.
Eu-s fan mai mult Spania, dar si Premier League merit? urm?rit.
Mersi pt. apreciere
Astept comentarii despre echipe, jucatori, etc.
DarkComy
12-03-2005, 03:56 PM
Mai era un topic despre Premier League , puteai sa pi linkurile acolo si nu mai era nevoie de inca un topic , data viitoare cauta Topicul cu Premier League (http://fifaromania.computergames.ro/forums/index.php?showtopic=804&st=0&hl=Premier+League)
Mie unul nu imi place fotbalul englez...mi se pare destul de rudimentar, singura echipa care imi place ca stil de joc e Arsenal..iar de cand a luat Abramovici pe Chelsea nu pot sa sufar echipa ( desi eram fan de cand cu Petrescu ) ...daca ar avea toate echipele finantatori ca si rusul s-ar reduce totul la cine da mai multi bani pe vedete si s-ar duce dracu spectacolul fotbalistic si flerul promovarii de tineret..
RaPiDuTz
12-03-2005, 11:43 PM
sunt total de acord cu tuby...Arsenal imi place si mie din Anglia, asta poate si din cauza ca acolo este jucatorul meu preferat, Thiery Henry, dar si poate pt ca Giulestiul este facut dupa stadionul lor ;) Chelsea imi placea foarte mult cand era Zola...adik inainte de era Abramovici
stefanm14
13-03-2005, 10:51 AM
mie din anglia imi place manchester, pe arsenal nu pot sa-i sufar. mai simpatizez si pe manchester city, astia au avut tot timpu vedete, da rezultate....
faboulos84
15-05-2005, 05:14 PM
PREMIER LEAGUE rulllzzzz !!!
Mi se pare cel putzin la egalitate cu cel spaniol, dar are toate sansele sa il intreaca.Mai ales cu jucatrii care sunt p'acolo ...
Bogdan_MC
19-05-2005, 08:29 AM
Meciurile din Premier League mi se par putzin cam plictisitoare. Echipele mari, gen Manchester, Chelsea, joaca extrem de plictisitor, practic echipele mici fac spectacolul. Primera Division rullz ! :mishto:
MaPaX
19-05-2005, 09:33 AM
Alex Ferguson le cere suporterilor să se concentreze asupra Cupei Angliei
Antrenorul echipei de fotbal Manchester United, Sir Alex Ferguson, le-a cerut suporterilor să lase deoparte protestul ?mpotriva miliardarului american Malcom Glazer, noul acţionar majoritar al "diavolilor roşii", pentru a se concentra doar asupra finalei Cupei Angliei, ?mpotriva formaţiei Arsenal Londra.
"Este o zi importantă şi pentru fani. Ei vor să cucerim cupa şi, pentru a putea realiza acest lucru, avem nevoie de un front comun ?ntre jucători şi suporteri la finala de s?mbătă. Altceva nu contează" - a declarat Ferguson miercuri, ?n cursul unei conferinţe de presă.
"?nţeleg reacţia emoţională a fanilor, ţin?nd cont de loialitatea demonstrată de-a lungul anilor. Dar ei trebuie să ?nţeleagă că, ?n acest moment, pentru noi cel mai important lucru este Cupa Angliei" - a adăugat Ferguson, a cărui echipă deţine recordul de victorii ?n această competiţie (11).
?n ultimele zile, suporterii furioşi au demonstrat ?mpotriva preluării clubului Manchester United de către Malcom Glazer, anunţ?nd că ?şi vor continua mişcarea de protest şi la finala Cupei Angliei.
Căpitanul Roy Keane susţine punctul de vedere al antrenoului său. "De fiecare dată c?nd jucăm, ştiu că fanii să fie alături de noi şi mă aştept la acelaşi lucru s?mbătă. Suporterii noştri sunt fantastici, iar acesta este unul dintre motivele pentru care am venit la acest club. Sunt sigur că nu ne vor dezamăgi nici la finala Cupei Angliei" - a spus irlandezul.
Cupa Angliei - Heinze şi Neville, incerţi pentru finală
Doi fundaşi ai lui Manchester United, argentinianul Gabriel Heinze şi internaţionalul englez Gary Neville, sunt incerţi pentru finala Cupei Angliei la fotbal, pe care MU o va disputa s?mbătă la Cardiff cu Arsenal, a anunţat clubul. Heinze a fost accidentat serios la glezna dreaptă acum trei săptăm?ni ?n partida c?ştigată cu 2-1 faţa lui Newcastle, ?n etapa a 35-a a Campionatului englez. El ar urma să fie ?nlocuit s?mbătă cu francezul Mikael Silvestre. ?n ce-l priveşte pe Neville, el a suferit o ?ntindere musculară ?n zona inghinală. "Gaby nu vrea deocamdată să renunţe, ?nsă nu cred că-l voi putea folosi", a declarat antrenorul Alex Ferguson. Iar Neville nu se poate antrena. Avem medici care ?i urmăresc evoluţia şi vom vedea dacă poate intra ?n teren. Dar participarea lui pare compromisă". "Este o mare decepţie, mai ales că este vorba despre doi jucători cu experienţă" - a adăugat Ferguson.
shinoda
02-10-2006, 08:08 PM
un gol superb marcat de robbie van persie http://www.campionate.ro/index/Persie.html
SSORIN
02-10-2006, 09:02 PM
Cred ca pana la sfarsitul carierei nu va mai da un gol ca asta !
shinoda
02-10-2006, 09:14 PM
hehe, e minune baiatul asta. Eu sunt de parere ca are o cariera stralucitoare in fata :). La cat de tehnic este, cred ca va reusi goluri chiar mai frumoase.
poli tm in fifa
07-10-2006, 07:58 AM
un gol superb...cat despre echipa favorita din anglia este manchester utd
pikciu
09-01-2007, 11:36 PM
ce meci a fost in seara asta in Cupa Ligi: Liverpool - Arsenal 3-6. o adevarata placere sa-l urmaresti ;)
SSORIN
10-01-2007, 12:23 AM
Am vazut si eu meciul, chiar mi-a placut. Se joaca fotbal in Anglia...
sisu_stelistul
10-01-2007, 08:40 PM
Aici este fotbalul adevarat, e a2a oara cand Arsenal castiga cu Liverpool in cateva zile.
Ratonu
11-01-2007, 02:03 PM
Am vazut si eu golurile. Vreo trei dintre faze sunt chiar frumoase, iar cele mai multe contin adevarate exemple de lovit mingea. Arsenal pare sa fie printre putinele echipe de la care putem spera la fotbal total sezonul asta.
pikciu
11-01-2007, 03:43 PM
hi hi hi, Chelsea a facut 1-1 cu Wycombe din liga a 4-a. asta da echipa :lol:
nigga_thebest
11-01-2007, 03:56 PM
da arsenal e o echipa foarte frumoasa.. are un foarte foarte tanar cu care fae spectacol... joaca fotbal adevarat.. si cand il mai ai in echipa si pe Henry atunci e bine :D
ah da.. frumos golul lui Gerrard :-o
Chiar mi-a placut cum au jucat aia de la Wycombe aseara, s-a vazut ca nu le e frica, chiar daca jucau cu chelsea (nu ca ar fi o echipa mare). Asta da mentalitate, domle! :D
Jokes
12-01-2007, 01:01 PM
Chelsea pateste exact ca Realul: prea multe vedete strica!
SSORIN
12-01-2007, 10:28 PM
Si se pare ca marele antrenor murinio va pleca in vara la Inter.
Era si timpul, a distrus destul celsi si pe abramovich!
SSORIN
13-01-2007, 12:40 AM
Asa e, sa distruga si pe Inter .:p
pikciu
13-01-2007, 12:14 PM
nu pleaca mancini daca ia campionatul, cupa si merge cel putin in semifinale in UCL.
nigga_thebest
13-01-2007, 12:49 PM
ma ce aveti voi cu murinio? a stat 2 ani jumate si a castigat 2 campionate :| .E enervant dar e un antrenor bun...
pikciu
13-01-2007, 01:07 PM
apropo de asta, am auzit ca un ziar britanic a publicat o parte din jurnalul sau, in care spunea acum vreo 5 ani ca va sta 3 ani la Porto, va lua cateva trofee, apoi va merge la Chelsea, va face acelasi lucru tot timp de 3 ani, apoi va merge in Italia tot pentru 3 ani si tot faza cu trofeele, apoi va prelua Portugalia, cu care va deveni Campioana Mondiala in 2014, dupa care se va retrage din fotbal, va intra in politica, va deveni prim-ministru, iar la 65 de ani va iesi la pensie si se va dedica numai familiei.
E o chestie ciudata rau, ori au facut aia misto de el, ori Murinho asta e un "alien":huh:
SSORIN
13-01-2007, 01:27 PM
Sigur este la misto, e prea SF.
sisu_stelistul
13-01-2007, 01:50 PM
Ar fi ciudat sa fie adevarat ,om trai si om vedea.
Murinho e prea antrenor...sa ajungi la performantele lui avand in vedere de unde a plecat e fantastic..este un alien intr-adevar pentru ca asa ceva nu s-a mai pomenit si nu se va mai pomeni.
A avut intr-adevar parte de jucatori mari dar nu mai mari decat cei de care a avut parte rikaard care mie mi s-a parut depasit de situatie in numeroase ocazii. A fost salvat de geniul unor jucator ca ROnaldinho, Eto`o, Messi, sa nu uitam ca daca nu era Larsson Barca ar fi pierdut finala CL avand superioritate numerica si toate vedetele in teren.
Ratonu
13-01-2007, 04:34 PM
In mare parte, nu imi place stilul lui, dar Mourinho e cel mai eficient tactician pe care l-am vazut. Au aparut zvonuri ca i se cauta inlocuitor... Nu cred ca e nimeni atat de nebun/prost incat sa vrea rezultate si sa nu-l vrea pe Mourinho.
pai a recunoscut si el ca la finalul sezonului pleaca...faptul ca a luat-o in barba cu CL se pare ca e factorul determinant, nu mai conteaza ca a luat 2 titluri consecutive fluierand cand chelsea nu mai castigase un titlu din era zola si vialli ( de fapt nu mai stiu daca au luat si atunci)
-=FaN MaNcHeStEr=-
13-01-2007, 04:43 PM
foarte bine face abramovic...sa-i dea drumu' Murinho nu are echipa suficient de omogena ca sa castige CL...si in primul rand cei de la chelsea stiu sa dea banii numai pe jucatori de valoare si BATRANI care peste un an o sa isi puna ghetele in cui....
ytzak
13-05-2007, 07:40 AM
foarte bine face abramovic...sa-i dea drumu' Murinho nu are echipa suficient de omogena ca sa castige CL...si in primul rand cei de la chelsea stiu sa dea banii numai pe jucatori de valoare si BATRANI care peste un an o sa isi puna ghetele in cui....chiar daca nu tin asa de mult cu chelsea te contrazic ei nu dau bani pe batrani sunt doar maxim 5 batrani care au stat mai mult pe banca:p :p :p
tza2k
13-05-2007, 10:50 PM
In mare parte, nu imi place stilul lui, dar Mourinho e cel mai eficient tactician pe care l-am vazut. Au aparut zvonuri ca i se cauta inlocuitor... Nu cred ca e nimeni atat de nebun/prost incat sa vrea rezultate si sa nu-l vrea pe Mourinho.
Iti zic siiiiigur ca Rafa Benitez e mai bun tactician decat Mourinho .
Eu zic ca Mourinho nu are trebui sa plece. Chelsea trece printr-o perioada mai proasta, atata tot ! Isi va reveni !
-=FaN MaNcHeStEr=-
14-05-2007, 06:23 PM
Ieri Manchester United a castigat un nou titlu de campioana.Sa speram ca va repeta performanta si sezonul viitor.FoRzA MaNcHeStEr.
ytzak
16-05-2007, 07:04 AM
Ieri Manchester United a castigat un nou titlu de campioana.Sa speram ca va repeta performanta si sezonul viitor.FoRzA MaNcHeStEr.sa speram ca nu va repeta performanta:mad: :p :mad: :p
cristiano_ronaldo
17-05-2007, 07:26 PM
Forza Chelsea!!!!
stephen
17-05-2007, 07:34 PM
Forza Avantu Textila Lugoj!
-=FaN MaNcHeStEr=-
18-05-2007, 06:15 PM
Noi transferuri in Premier League,printre care si Owen Hargreaves la Manchester!
cristiano_ronaldo
18-05-2007, 07:28 PM
Owen Hargreaves, cel de la Bayer Munchen?? este o mutare surprinzatoare pentru mine...dar in fine...ce alte transferuri s-au mai fracut?
tza2k
19-05-2007, 10:15 AM
Imi pare bine pentru el . Este un jucator bun si cred ca la manchester poate sa confirme lucrul acesta .
Unde ai vazut ca Hargreaves a semnat cu Man ? Stiam ca este in vizorul lor dar nu cred ca a semnat ...
ytzak
19-05-2007, 06:47 PM
chelsea a luat cupa
cristiano_ronaldo
22-05-2007, 08:05 PM
si ma bucur ca a luato
-=FaN MaNcHeStEr=-
23-05-2007, 02:26 PM
Daca ar fi sa ne luam dupa cum a jucat Chelsea,Manchester trebuia s-o ia.Asta-i fotbalul!:(
ytzak
23-05-2007, 05:05 PM
e adevarat man utd a jucat mai bine dar chelsea are iste jucatori buni care fac diferenta daca era un meci in romania aia nu se gandeau sa faca un-doi asa ca la chelsea acei jucatori fac diferenta ca lampard,drogba,roben
cristiano_ronaldo
24-05-2007, 07:22 PM
e adevarat man utd a jucat mai bine dar chelsea are iste jucatori buni care fac diferenta daca era un meci in romania aia nu se gandeau sa faca un-doi asa ca la chelsea acei jucatori fac diferenta ca lampard,drogba,roben
Arjen Robben, incercati sa nu faceti misto de ei...daca Man Utd a jucat mai bine decat Chelsea, atunci de ce nu a castigat Cupa?
tza2k
01-09-2007, 07:42 PM
Liverpool 6-0 Derby Country
3 goluri Torres
2 goluri Xabi Alonso
1 gol Voronin
:)
M.I.L.32
20-09-2007, 11:31 AM
Antrenorul Jose Mourinho a părăsit echipa Chelsea !
http://www.bbc.co.uk/romanian/news/story/2007/09/070920_mourinho_chelsea_plecare.shtml
Omega
20-09-2007, 11:36 AM
Era de prevăzut aşa ceva după rezultatele sub aşteptări din campionat şi mai ales după egalul de acasă cu Rosenborg. Poate că noul antrenor va face din Chelsea o echipa mult mai asemănătoare cu Barcelona, o echipa care va prefera spectacolul în defavoarea jocului plictisitor însă cu rezultate prestat de Chelsea sub mandatul lui Mourinho.
dragos_015
23-09-2007, 11:55 PM
Manchester United-Chelsea 2-0 .... Cu toate ca Arsenal are un inceput fantastic de sezon cred ca United va reusi sa castige al 2-lea titlu consecutiv....
DeadHope
24-09-2007, 03:54 PM
Chelsea e clar in deriva.
Arsenal are o echipa exact pe placul lui Wanger. Tineri, rapizi...o echipa dornica de afirmare. Dupa parerea mea, atitudinea perfecta pt o echipa ca Arsenal.
Manchester United cred ca e totusi favorita la titlu, asa cum zice si dragos_015 . E o combinatie super-reusita intre tinerete si experienta. Iar cu Nani si C. Ronaldo pe flancuri e devastatoare.
Liverpool promite multe, dar e inca in formare.
Manchester City iara mi-a placut. Portarul e cumva fiul lui Schmeichel?
cristifbx
24-09-2007, 04:05 PM
arsenal are sanse mari sa castige campionatul anul asta,are foarte multe tinere talente
dragos_015
24-09-2007, 07:39 PM
Chelsea e clar in deriva.
Arsenal are o echipa exact pe placul lui Wanger. Tineri, rapizi...o echipa dornica de afirmare. Dupa parerea mea, atitudinea perfecta pt o echipa ca Arsenal.
Manchester United cred ca e totusi favorita la titlu, asa cum zice si dragos_015 . E o combinatie super-reusita intre tinerete si experienta. Iar cu Nani si C. Ronaldo pe flancuri e devastatoare.
Liverpool promite multe, dar e inca in formare.
Manchester City iara mi-a placut. Portarul e cumva fiul lui Schmeichel?
Da e chiar el...m-am mirat si eu cand l-am vazut la City....e un portar destul de bun insa nu cred ca il va ajunge pe tatal sau...
1.Bundesliga
2.F.A.Premier League
3.Primera Division
4.Italian Serie A
5.Eredivisie
6.Ligue 1
7.Bwin Liga
8.Liga 1
9.Tippe Ligaen
10.Scotish Premier Ship
........:D
bullzeye2k8
07-11-2007, 09:41 PM
Daca Liverpool joaca la fel ca in meciul de pe ANFIELD cu BESIKTAS, ia sigur campionatu.
John_Terry
09-11-2007, 03:42 PM
preferata mea din Premier League e Chelsea. din pacate, in ultima vreme are un parcurs mai slab
bke_serg
11-11-2007, 03:12 PM
eu sunt fan manchester:P:)!diavolii rosii:)
champion
06-12-2007, 12:35 AM
Newcastle - Arsenal 1-1
S.Taylor '60 / Adebayor '4
Rezultat cam prost pentru cei de la Arsenal. :p
pikciu
04-02-2008, 03:55 PM
In sfarsit ne-a bagat si noua in Pitesti (RCS-RDS) Eurosport 2, si pot sa vad si eu Premier League. :mishto: Mai ales ca au comentatori buni...
vlad89
09-02-2008, 12:54 PM
Fan Chelsea si Everton.
George
09-02-2008, 01:38 PM
Degeaba spuneti voi ca Primera Divizion este cea mai buna liga. Daca unii dintre voi ar sta sa se gandeasca ca Premier League este cea mai tare liga. Si o sa o si dovedesc. In Uefa champions league sunt de obicei 3 echipe spaniole : Barcelona , Real Madrid , si Valencia pe cand sunt cel putin 4 echipe engleze: Chelsea , Manchester United , Liverpool , Arsenal si candva demult pe langa astea 4 era si o a cincea... Newcastle , Everton sau Tottenham. Asa ca va rog sa va ganditi de mai multe ori cand faceti un post. Ca sa va mai dau o sugestie , nu stiu cati dintre voi stiu ca fotbalul a fost inventat in Marea Britanie... Asa ca sa fim seriosi...
Este adevarat ca acum Chelsea e cam... in deriva dar uitati-va si la motive:
1. Antrenorul a plecat de curand si a fost inlocuit de cel secund...
2. Majoritatea vedetelor de la Chelsea sunt plecate la echipa nationala.
3. Spuneti voi ca Arsenal este tare buna... Dar in afara de Fabregas cine mai este chemat la echipa nationala...
Asa ca ... inainte de a face un post ganditi-va de 2 ori
M-as gandi si de 3 dar pe tine te intereseaza ca antrenor cati jucatori sunt chemati la nationala sau cum iti joaca jucatori?
xdevil
09-02-2008, 03:50 PM
5 echipe dintr-o tara in Champions League? :)))))
Arsenal e echipa slaba, dar e prima in campionat... Fabregas e singuru' chemat la nationala :)). Cred ca daca stau sa o iau pe posturi 80% din titulari sunt titulari si pe la echipele lor nationale
liquid
09-02-2008, 04:09 PM
3. Spuneti voi ca Arsenal este tare buna... Dar in afara de Fabregas cine mai este chemat la echipa nationala...
Dupa cum ai vazut in nationala frantei au fost chemati doar "batranii", deci nu vad de ce e asa relevant faptul ca de la Arsenal a fost chemat doar un jucator la nationala.
shinoda
15-03-2008, 06:28 PM
Ma uitam azi la un meci din Premier League, iar comentatorii au facut o precizare destul de interesanta. Toate tarile europene au macar un reprezentat la un club din PL, in afara de Romania. Aici excludem tarile bananiere precum Andora, San Marino, Luxemburg etc.Este un lucru destul de ingrijorator ca nu avem niciun reprezentant in cel mai puternic campionat din lume. Sa nu avem destula valoare?
Omega
15-03-2008, 06:58 PM
Poate că fotbaliştilor români nu le place umezeala şi/sau englezoaicele.
boggy
15-03-2008, 08:22 PM
Au deja englezii pe Cheky Girls (sau cum s-o scrie) ... nu le mai trebuie si fotbalisti romani
champion
15-03-2008, 08:45 PM
Arsenal - Middlesbrough 0-1 - min.67
Gol: Aliadiere, adus de la Arsenal ;))
bullzeye
05-04-2008, 11:33 AM
Poate da Domnul si reusesc si Liverpool sa castige azi. Nu de alta dar poate incepe sa le vina iar idei Arsenalului in legatura cu EPL-ul si prefer sa stea de acum la locul lor.
eLiTe
05-04-2008, 05:31 PM
Frumos meciul Arsenal-Liverpool din aceasta dupa amiaza, desi au fost cate 4-5 jucatori menajati de la ambele echipe. 1-1 goluri Bendter respectiv Crouch
bullzeye
05-04-2008, 05:39 PM
Trebuia sa castige Liverpool totusi. Din ce am vazut parca au miscat mai mult.
xdevil
05-04-2008, 06:30 PM
Prima repriza a fost frumoasa. A doua, slabuta, exceptand primele 10, 15 minute.
arsenewenger
07-04-2008, 10:16 AM
Baieti spunetimi si mie cat platiti pt. Eurosport 2 si cat platiti pt. Boom TV !
Ratonu
07-04-2008, 12:50 PM
Eu am pachetul complet RCS, dar am impresia că Eurosport 2 e în programele de bază, care costă ceva gen 200 mii pe lună. Boom TV nu am.
xdevil
07-04-2008, 02:59 PM
Eurosport 2 e in pachetul de baza la RCS, iar BOOM TV am inteles ca te ajunge cam 5 milioane doar instalarea.
Kelly
23-08-2008, 06:19 PM
A batut Liverpool cu 2-1 pe Borro' , doamne ce meci. Bravo Stevie ! ne-a scos iarasi Stevie din rahat. :D
Ratonu
30-08-2008, 08:29 PM
Arsenal a bătut cu 3-0 pe Newcastle United într-un meci dominat clar de Tunari. Băieţii ăştia formează un monstru de la mijloc în sus când e Fabregas în teren. Superbă echipă!
champion
02-09-2008, 12:55 PM
Se pare ca Berbatov a semnat cu Manure, iar Robinho a ajuns la City. :|
kanye_west
03-09-2008, 07:20 PM
Mda si omu' cu bani de la Man.City vrea sa faca un Dream Team si sa cheltuiasca cat mai mult pe jucatori...
Varaloi
03-09-2008, 08:18 PM
Mda si omu' cu bani de la Man.City vrea sa faca un Dream Team si sa cheltuiasca cat mai mult pe jucatori...
Un nou Abramovich? Sincer, nu as vrea ca o echipa sa-si stabileasca dominatia asupra fotbalului mondial...imi plac meciurile echilibrate. Dar la cati bani are omul, ma cam indoiesc ca va sta degeaba. In perioada de transferuri din Ianuarie cred ca se vor face multe transferuri bomba.
Kelly
06-09-2008, 01:29 PM
Mama, s-a imbogatit Man City. WTF !
Vine primul mare derby, Liverpool - Manchester pe ANFIELD. Sper intr-o victorie a lui Liverpool, dar va fi foarte greu, la cum jucam acum, o sa ne sparga aia de la MAN UTD.
liquid
06-09-2008, 01:41 PM
Si lipseste Gerrard :(
Kelly
06-09-2008, 02:02 PM
Cine a zis ? medicul a spus ca Gerrard va fi apt 100% pana la ora meciului cu MAN UTD.
champion
06-09-2008, 02:03 PM
Nu e sigur inca, s-ar putea sa se refaca pana la ora meciului.
PS: pana atunci: Who the f*** are man utd ? :wub:
Kelly
06-09-2008, 02:08 PM
Nu e sigur inca, s-ar putea sa se refaca pana la ora meciului.
Correct !!! ii batem cu echipa de rezerve de la Pinteusi Cowboys. :p
TORRES AND GERRARD INJURY UPDATE
Paul Eaton 04 September 2008
Rafael Benitez today confirmed both Fernando Torres and Steven Gerrard are back in light training at Melwood.
With both players facing a race against time to be fit for next weekend's Premier League clash with Manchester United, the manager has revealed they are each "ten to twelve days" away from a return to competitive action.
Torres is battling to overcome a hamstring tear sustained against Aston Villa at the weekend while Gerrard is recovering from a minor groin operation.
"Both players are now back jogging and will be out for ten to twelve days," said Benitez.
"Gerrard might be back before Torres but you never know."
La cum il cunosc pe Gerrard, o sa joace si intr-un picior sau se reface magnific inainte de meci.
And by the way, si-a revenit Mascherano, si la cum il stiu si pe el, ultima data a iesit luand cartonas rosu cu MAN UTD, acum vrea razbunare. :D
bogdartzz00
06-09-2008, 03:38 PM
Torres cand mai sta accidentat? :X
Omega
06-09-2008, 03:43 PM
Vezi că scrie mai sus...
S3BBY
06-09-2008, 05:02 PM
The champions of Europe and the team that is gonna kick your ass.:D
Varaloi
06-09-2008, 05:25 PM
The champions of Europe and the team that is gonna kick your ass.:D
I really don't think so. I think this match will end in a draw, because both teams are evenly matched. (de ce vorbim in engleza?)
PS: Si Liverpool a fost Campioana a Europei :P
C.RoNaLdO7
06-09-2008, 05:42 PM
PS: Si Liverpool a fost Campioana a Europei :P
Daca e sa ne luam dupa asta si Steaua a fost campioana a Europei. Manchester nu a fost , Manchester este campioana!:)
liquid
06-09-2008, 05:48 PM
Calm ba, este cu totul alt meci, ce a fost nu mai conteaza. Manchester poate sa prinda un meci foarte prost si Liverpool un meci bun. Dar la fel de bine poate fi si invers...
Lasati aberatiile de genul a fost, a facut, a dres, deoparte ca sunt total irelevante.
Ratonu
06-09-2008, 07:17 PM
Who the f*** are man utd ? :wub:
Manchester United e de departe cea mai titrată echipă din Premier League în ultimii 15 ani. E adevărat că în ultima vreme s-au făcut nişte blaturi infecte pentru ca roşii să câştige diverse chestii, dar echipa are meritul de a fi ajuns în poziţia să existe aceste interese uriaşe în favoarea lor. Între timp, Liverpool are ca vedetă a echipei un jucător monstruos de supraapreciat şi... errr, ce a făcut în ultimii 15 ani?!?
Kelly
06-09-2008, 07:54 PM
Las-o dracu. Blaturi si in fotbalul englezesc, am trait-o s-o aud si pe asta.
Ratonu
06-09-2008, 10:08 PM
Uau, dar ce e aşa greu de crezut? În fotbalul englez se bagă mai mulţi bani, e normal să fie interese mai mari. Bine, aici nu zic nimic că nu am chestii concrete (nu prea mă uit la meciurile lui MU din campionat), dar în Champions League au fost blaturi, incluzând finala de anul acesta în care oamenii lui Ferguson au ajuns la 11 metri cu ajutorul arbitrilor.
Kelly
06-09-2008, 11:09 PM
Blaturi in Champions League.
Hahahahahahahahahahahaha.
Am ras cu pofta pe bune :) .
bogdan7
07-09-2008, 12:00 AM
nu cred ca atunci cand dai bani la arbitri se cheama blat...Din cate stiu, blat atunci cand conducatorii unei echipe dau bani unei alte echipe pt a nu-si apara corect sansele...
Arbitri influentati cu bani cred ca au existat si in CL, dar BLAT...hmm, poate in formatul vechi Cupa Campionilor Europeni...Nu cred ca patronul lui Chelsea, de exemplu, poate sa dea mai multi bani adversarei decat banii care vin automat de la UEFA dupa o victorie in CL...
alabala
13-10-2008, 02:13 AM
Fan Liverpool dar trebuie sa recunosc ca manchester joaca in acest moment cel mai bine din Premier League
kanye_west
13-10-2008, 09:25 AM
Fan Liverpool dar trebuie sa recunosc ca manchester joaca in acest moment cel mai bine din Premier LeagueDa, ai dreptate:lol:joaca asa de bine ca e pe locul 8 si Chelsea e pe 1:lol:!!!
cata_dinamo
26-10-2008, 06:43 PM
Liverpool a invins astazi 1-0 pe Chelsea si a trecut pe primul loc al clasamentului :p
eLiTe
26-10-2008, 08:00 PM
Dupa vreo 5 ani fara infrangere pe teren propriu pt Chelsea.
si in sfarsit a castigat si Tottenham un meci..trebuiau sa isi revina ca au echipa buna
xdevil
27-10-2008, 06:27 AM
Dupa vreo 5 ani fara infrangere pe teren propriu pt Chelsea.
Dupa 100 meciuri in campionat si Champions League mai precis :).
cata_dinamo
02-11-2008, 10:04 PM
si in sfarsit a castigat si Tottenham un meci..trebuiau sa isi revina ca au echipa buna
in aceasta etapa Totenham a castigat cu Liverpool dupa ce etapa trecuta au remizat 4-4 cu Chelsea! Sunt in revenire de forma ! Chelsea a profitat si a urcat pe locul 1, la egalitate de puncte cu Liverpool si cu un golaveraj incredibil, 27-4! Tot in aceasta etapa Anelka a devenit golgheterul Premier League la egalitate cu A.Zaki de la Wigan ! Desi multi au anuntat-o ca una din favoritele la titlu, Arsenal face pasii gresiti cu unele echipe considerate mici ! Cred ca lupta la titlu se va da intre primele 3 echipe din acest moment, Chelsea, Liverpool si Manchester !
bogdan7
03-11-2008, 10:33 PM
Cred ca lupta la titlu se va da intre primele 3 echipe din acest moment, Chelsea, Liverpool si Manchester !
In ultimii ani, ele au fost in general cele mai bune 3 echipe din Premier League, nu doar in acest moment:)
shinoda
04-11-2008, 12:30 AM
In ultimii ani, ele au fost in general cele mai bune 3 echipe din Premier League, nu doar in acest moment:)
Si Arsenal care in ultimii 7 ani are 2 titluri si doua pozitii secunde a fost in plop nu? Mai degraba Liverpool a jucat destul de slab in EPL in ultimii ani, nu tunarii. Oricum, in Anglia exista Big Four-ul pe care nimeni nu-l poate contesta.
bogdan7
04-11-2008, 09:52 PM
Si Arsenal care in ultimii 7 ani are 2 titluri si doua pozitii secunde a fost in plop nu? Mai degraba Liverpool a jucat destul de slab in EPL in ultimii ani, nu tunarii. Oricum, in Anglia exista Big Four-ul pe care nimeni nu-l poate contesta.
am spus ,,ele au fost in general" , n-am pomenit si de Arsenal, pt ca l-am citat pe cata_dinamo... Oricum, parerea mea e ca ordinea in care cele patru echipe au facut performanta in ultimii ani e Manchester, Chelsea, Liverpool si Arsenal. Sper ca acum sa nu-mi sari in cap (iar), doar pt ca mi-am exprimat o simpla parerea, asta e ce cred eu...
cata_dinamo
04-11-2008, 09:59 PM
pai da dar cele 2 titluri le-a luat cand la ei jucau Henry, Willtord, Pires, Bergkamp, Gilberto Silva sau Ljunberg ! Iar acum Arsenal are o echipa tanara si multi jucatori sunt lipsiti de experienta ! De aceea am spus ca anul acesta nu cred ca se vor lupta la titlu !
Insa ai dreptate, Liverpool n-a facut multe in campionat in ultimii ani, ci mai degraba in UCL.
shinoda
05-11-2008, 01:33 PM
Scuza lui Arsenal, cum ca are o echipa tanara si lipsita de experienta este cam expirata de acum. Cand ai in primul 11 jucatori de genul Gallas, Silvestre, Fabregas, Nasri, Van Persie, Adebayor si lista poate continua, jucatori care joaca de cativa ani buni la un nivel inalt, cu multe meciuri internationale si in EPL, nu cred ca poti sa mai invoci lipsa de experienta. Aici este vorba de valoare. Bun, pierzi in campionat meciuri cu Chelsea, United, echipe puternice, dar cand esti invins de Hull, Stoke si Fulham nu poti sa ai pretentii prea mari.
cata_dinamo
08-11-2008, 12:51 PM
Arsenal-Manchester United este meciul etapei in Premier League :)
Sper sa fie un meci spectaculos, cu multe goluri :fotbal:
Ratonu
08-11-2008, 04:50 PM
A fost un meci frumos, cu o victorie meritată a lui Arsenal, deşi tunarii nu au avut cel mai spectaculos joc al lor din acest sezon, lipsindu-le Adebayor. Marseillezul Samir Nasri a făcut un meci mare şi a fost omul decisiv.
shinoda
08-11-2008, 05:30 PM
Un joc de calitate, cu ocazii mari de gol de ambele parti. United a suferit destul de mult la finalizare, Rooney si Ronaldo irosind destul de multe oportunitati clare de a marca, in timp ce tunarii au avut in Nasri omul decisiv. Mi-a placut determinarea tanarului Rafael, care a si inscris pe final.
cata_dinamo
08-11-2008, 05:52 PM
o victorie care readuce Arsenal in lupta pentru titlu :p...
st3v3-0
08-11-2008, 06:26 PM
Premier League e cel mai bun campionat din lume dupa parerea mea.
Da, intradevar frumos meci. Arsenal a meritat victoria chiar daca nu a jucat la cel mai inalt nivel.
Liverpool conduce cu 2-0 pe WBA :x
cata_dinamo
08-11-2008, 09:28 PM
Liverpool conduce cu 2-0 pe WBA :x
scor final 3-0 ! au marcat R.Keane de 2 ori si Arbeloa !
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.