PDA

View Full Version : Schimbarea la fata - in curand

mns
20-04-2003, 12:39 AM
Cat de curand (in spiritu situli asta insemnand o luna doua :crazyboy: ) se va schimba fatz (sunt cocalar de mirc)a si o parte din structura sitului, in special la design, stiri sport si altele.

Daca aveti ceva propuneri cu privire la ce ar trebui sa bagam sau sa scoatem, sau alte lucruri cu privire la sectiunile sitului, le puteti pune aici. :)

Anonymous
21-04-2003, 11:16 PM
salut...neam mai spus nimic de mult...am vazut ca multe situri au un intro movie...eu pot sa va fac unul in flash...si inca un lucru...eu propun sa folositi tricolorule si nu verde...
latez... :roll:

omaciu
21-04-2003, 11:18 PM
...

sanshine
22-04-2003, 11:09 AM
salut...neam mai spus nimic de mult...am vazut ca multe situri au un intro movie...eu pot sa va fac unul in flash...si inca un lucru...eu propun sa folositi tricolorule si nu verde...
latez... * *:roll:

Gazonul e verde (nu si pe Lia Manoliu :wink: )
Fotbalul se joaca pe gazon (nu si pe Lia Manoliu :wink: )

Nu prea ar arata bine un site vopsit ca bancile din Cluj. Sunt de acord, putin rosu-galben-si-albastru nu ar strica, dar nu cred ca merge pe tot site-ul.
Despre flash: pe de o parte ar da f. bine la imagine, pe de alta parte nu s-ar mai incarca asa usor (vorba vine). Pe mine personal ma enerveaza site-urile cu intro in flash. Poate doar un banner, ceva... Ai ceva idei despre cum sa arate?

...
???

Vezi ca imaginile de pe Tripod nu se vad cu tagul [img]. (decat daca le ai in cache, adica daca ai vizitat pagina).

mns
23-04-2003, 09:24 AM
siteul e verde pentru ca am vrut sa fie diferit fata de celelalte situri fifa, nu era binesa ne asemanam cu alte pagini, iar culorile sunt toate alese din paleta web safe colors