PDA

View Full Version : Ce asteptati in plus d la FIFA 2006?

myke14
11-03-2005, 10:39 PM
de la fifa 2000 in coace, nu am mai vazut un fifa care sa fi progresat, semnificativ, unul fata d celalalt. fifa 2004 si Euro 2004 au fost izbitor d asemanatoare, iar fifa 2005 adce un plus d viteza si d scheme.... oricum, nu se simte! eu sper ca fifa 2006 sa aiba mai multi jucatori personalizati, sa se pastreze career mod asa cum este acum si poa sa faca mingea aia sa se miste mai marfa!

stefanm14
12-03-2005, 11:47 PM
eu de la fifa 2006 astept in primul si in primul rand finisarea detaliilor. Gameplay-ul mi se pare bun, este in regula. Dar as vrea sa arate mai multe detalii, sa fie mai complex, mai personalizat (de ex PES 4 - Martins se rostogoleste dupa ce da gol ) si tot asa...SIGUR AR MAI FII MULTE, DAR........

DribblerFX
15-03-2005, 04:02 AM
1. Un parametru important in desfasurarea meciului propriu zis sa fie VREMEA respectiv STAREA GAZONULUI.
2. Mai multi parametrii in modul SIMULARE
3. Driblinguri si "animatii de bucurie de dupa gol" SPECIFICE jucatorilor reali. A STAR-urilor desigur.
4. Posibilitatea de a SALVA RELUARILE CU NUME.
5. VREAU SA IASA JUCATORII DE PE BANCA DE REZERVE LA SFARSITUL MECIURILOR FOARTE IMPORTANTE CASTIGATE SI SA SE BUCURE IMPREUNA SA FACA HAOS:)
6. IMPLEMENTAREA BLATURILOR. Negocieri sume. Probabilitati de acceptare din partea clubului pe care tocmai incerci sa-l MITUIESTI. Probabilitatea sa te dea in gat la autoritati sau IN ZIARE si asta sa-ti dauneze la modul ca te da afara de la club (ca manager ma refer) sau iti taie grav din bani. Iti suspenda echipa din competitie etc:)

Atat:)

myke14
15-03-2005, 12:47 PM
yo as mai vrea sa vad jucatorii cum ies d p teren si saluta galeria... sititi voi... si sa apara un bar jos care anunta schimbarea.

little_foot
15-03-2005, 03:16 PM
hmmm...de acord cu propunerile voastre... :mishto: si in plus sa arate si ei cand se face o schimbare sa faulteze si portarul..sa se accidenteze portarul...sa faci hentz sa lase avantaj si publicul ala sa fie si el normal..dau gol in deplasare si tot stadionul sare in sus de bucurie ;)
altceva:portarul ala cand iese sa boxeze park e scandura..sa-i faca si pe ei flexibili..si deocamdata cam atat :D ma mai gandesc :rolleyes:

stefanm14
18-03-2005, 08:09 PM
sa strige tribuna numele unui jucator si sa se duca sa salute. iar in timpul meciului sa fluiere cand la minge e echipa adversa, iar galeria sa huiduie un jucator propriu daca nu-i convine cum joaca , si tu sa fii obligat sa-l schimbi, iar daca nu-l schimbi sa-ti scada si tie popularitatea

Jokes
09-04-2005, 09:20 PM
Mi-ar placea sa numai existe grad de dificultate, ci sa se respecte fiecare echipa cat de buna este, nu daca joc Firenze impotriva Barcelonei la amator sa-i bat cu 10-0. :fotbal:

fredala2003
09-04-2005, 09:40 PM
miar place ca in fifa 2006 , la sfarsitul meciului sa i se ia unui jucator inteviu , sa arate cupa cand castigi ECC , EFA , etc. Si ar fi super daca ar baga cea mai bengoasa schema a lui Ronaldinho!!! :mishto: FITI ATENTI : intrati pe www.prosport.ro , iar in dreapta mai jos unpic scrie faze nostime din sport. dati acolo si dati jos de tot unde scrie cu rosu Brazilienii la rampa. Si dati dedesupt acolo la "Pur si simplu Ronaldinho.....". faceti asta pt a vedea schema despre care vorbeam mai sus!!!! :mishto:

Jokes
13-04-2005, 04:23 PM
Poate baga si EA Sports in FIFA 2006 ghete adevarate.M-am plictisit de cele EA. :D

shinoda
14-04-2005, 10:55 PM
pe mine ma enerveaza enorm de mult faptul ca la toate meciurile stadionul e plin.
Alt lucru care as vrea sa fie la 2006 e sa se revina la transferurile cu bani si nu cu puncte , ca asa e naspa rau .

Marinica
15-04-2005, 06:43 AM
Ar fi cateva lucruri de imbunatatit:
- flexibilitate in asezarea in teren (ori mai multe tipuri predefinite, ori posibilitatea de aseza jucatorii cum vreau eu. Stiu ca se poate face cu Creation Center acum dar CC-ul nu merge cu RLSP de exemplu).
- se poate umbla putin la transferuri sa fie mai realiste( preturile sunt cam apropiate)
- de acord cu bulldogu, stadioanele pline chiar la fiecare meci e ciudat.
- gameplay-ul e bun, cred ca alte ghizme introduse de genul suturi cu super efect din actiune ar duce la combinatii de taste aproape imposibil de realizat.
- o idee traznita: strigate ale jucatorilor la coechipieri de genul (apararea ba!, tine strans!, pleaca dupa el! :mishto: .

DeadHope
16-04-2005, 09:37 PM
Hm...aia cu strigatele s-a cam incercat cred eu...
Daca esti atent, in timpul meciurilor s-aud niste chestii.....

kaca
16-04-2005, 10:29 PM
miar place ca in fifa 2006 , la sfarsitul meciului sa i se ia unui jucator inteviu , sa arate cupa cand castigi ECC , EFA , etc
campionatul Romaniei direct.
[SIZE=14][COLOR=red]Forza STEAUA
:fotbal:

kaca
16-04-2005, 10:36 PM
si in plus sa apara corgrafii cum sunt cele de pe Ghencea.
stadioanele din Romania.si ceati spus voi :bere: :fotbal: :cooool:

near`xenocid
18-04-2005, 03:56 PM
sa numai aiba asa multe buguri k fifa 2005 atat imi doresc

Marinica
19-04-2005, 10:45 AM
La penalty cand portarul a ghicit coltul intotdeauna apara. Adica se marcheaza doar cand portarul sta pe loc(si mingea se duce in dreapta sau stanga lui) sau se duce in partea opusa celei unde se duce mingea.
Poate in FIFA 2006 sa vad portarul ca se duce pe minge dar datorita executiei mele "geniale" nu ajunge la ea.

little_foot
19-04-2005, 11:33 AM
te contrazic marinica..am dat destule goluri chiar dk portarul a ghicit coltul :mishto: faza e k jucatorul tre sa aiba un sut bun si o precizie ridicata a sutului pt k eu de fiecare data bat penalty-urile in coltul din dreapa jos la nga bara si de fiecare data apas pe d pana la capat :P ..si de fiecare data este gol :naughty:

Marinica
19-04-2005, 01:17 PM
Daca e asa imi cer scuze. Ciudat ca am avut jucatori cu acuratete buna a sutului( si shot power bun) care nu au marcat in felul asta(nici cand executam nici cand aparam). O sa mai exersez!! :dansing:

hagi2006
22-04-2005, 04:10 PM
Originally posted by myke14@Mar 11 2005, 10:39 PM
de la fifa 2000 in coace, nu am mai vazut un fifa care sa fi progresat, semnificativ, unul fata d celalalt. fifa 2004 si Euro 2004 au fost izbitor d asemanatoare, iar fifa 2005 adce un plus d viteza si d scheme.... oricum, nu se simte! eu sper ca fifa 2006 sa aiba mai multi jucatori personalizati, sa se pastreze career mod asa cum este acum si poa sa faca mingea aia sa se miste mai marfa!
cum poti spune ca fifa 2005 nu a adus nimic nou??? OTB ..sau First Touch ce spanac e atunci? sau inca nu ai descoperit asta pana acum in joc? Ia incearca sa lasi tastele si sa joci cu un gamepad cu dublu analog, foloseste First Touch si vino iar pe forum sa zici ca fifa 2005 nu a adus nimic nou....ca a schimbat jocul drastic de la abureala robotica care era, la un joc destul de asemanator cu fotbalul in sine.

noroc

DeadHope
22-04-2005, 09:34 PM
Cred k aia isi doreste si EA Sports....jocul perfect...nu? :P
Din pacate, nu cred k e posibil :alida:

alinutzu30
15-06-2005, 03:49 PM
Dificultatea in joc marita, si sa mai zambeasca din cand in cand jucatorii.In rest sa bage Olimpico (roma) si Allianz Arena (germania) la stadioane.
Vreau sa faca skill-ul la jucatori asa cum merita in functie de rezultatele echipelor. :pimp:

Edy_smf
17-06-2005, 07:12 PM
eu as vrea asa:
1- PORTARUL sa se poata accidenta,sa poata face hent in afara careului,sa poata lua cartonas galben si sa poata fi eliminat,intre timp pina la schimbare sau daca nu mai ai schimbari sa intre un jucator in poarta la alegere
2- CORNERELE si LOVITURILE LIBERE sa nu mai fie impuse de ei cum sa le bati,sa ai ca la fifa 2003 de exemplu posibilitatea sa bati cum vrei tu.
3-MULTE FETE PERSONALIZATE si MULTE NUME SPUSE DE COMENTATORI nu numai numele jucatorilor vedete,eventual LA TOTI JUCATORII.
4-SA FIE ANUNTATA schimbarea,sa scrie jos cine pe cine inlocuieste si minutul si un scurt cinematic cu jucatorul cum iese huiduit sau aplaudat de pe teren in functie de cum a jucat.
5-ASEZARI MAI DIVERSIFICATE ,eventual posibilitatea de a da sarcini jucatorilor fiecarui in parte,pe cine sa tina sau sa fie defensiv sau ofensiv.
6-CALCULATORUL atunci cind joci impotriva lui sa faca schimbari in functie de scor si de tactica pe care o aplici,nu numai sa isi mute aceiasi jucatori pe ternen,dar sa faca si o schimbare -doua pe meci.
7-DEFENSIVA sa vina in sprijinul atacului cind e nevoie iar atacantii sa se retraga in sprijinul apararii in functie de tactica pe care o aplici.

And-And
18-06-2005, 08:23 AM
-ar fi fain sa poti face blaturi
-sa poti imprumuta jucatori si sa iei bani in fiecare sezon
-sa poti negocia tu pretul jucatorilor
-fiecare echipa sa aiba bugetul ei nu sa vi tu cu bani sa iti ei jucatori :fotbal:

micutzu
19-06-2005, 02:46 PM
Ma uitam acum vreo saptmana la un meci de fotbal feminin.N-ar fi rau ca la fifa 2006 sa fie un camp feminin de fotbal. :P Stiu ca nu va fi dar poate scoateti un pach cu un camp feminin si cand da vreo una gol sa-si dea tricoul jos :lol: ( glumeam ) :P

stefan
19-06-2005, 02:56 PM
Originally posted by And-And@Jun 18 2005, 09:23 AM
-ar fi fain sa poti face blaturi
-sa poti imprumuta jucatori si sa iei bani in fiecare sezon
-sa poti negocia tu pretul jucatorilor
-fiecare echipa sa aiba bugetul ei nu sa vi tu cu bani sa iti ei jucatori :fotbal:
e simulator de fotbal, nu manager :P

blaturile sunt pt cei slabi :P

Edy_smf
19-06-2005, 08:50 PM
sa poti aduce si portarul la cornere sau sa vina in sprijinul atacului cind esti disperat la finalul meciului :mishto:

shinoda
23-06-2005, 05:00 PM
edy, portarul poti sa il aduci in atac si la 2005. incearca sa apesi w atunci cand te afli in presing si va veni in atac insa nu are rost :P

shinoda
27-06-2005, 07:47 PM
Mi-as dori ca la fifa 2006 sa faci training cu echipa cu care joci la l career. Ar fi fain

Andrey95
28-06-2005, 06:47 AM
Originally posted by micutzu@Jun 19 2005, 03:46 PM
Ma uitam acum vreo saptmana la un meci de fotbal feminin.N-ar fi rau ca la fifa 2006 sa fie un camp feminin de fotbal. :P Stiu ca nu va fi dar poate scoateti un pach cu un camp feminin si cand da vreo una gol sa-si dea tricoul jos :lol: ( glumeam ) :P
Ce idee! Chiar mi-ar placea! Dar e din cate stiu eu, nici un fifa n-a avut fotbal feminin
PS: ideea ar fi faina aia cu tricoul :D

Edy_smf
29-06-2005, 10:33 AM
Originally posted by bulldogu'@Jun 23 2005, 05:00 PM
edy, portarul poti sa il aduci in atac si la 2005. incearca sa apesi w atunci cand te afli in presing si va veni in atac insa nu are rost :P
pai poti veni cu el de mai de mult nu numai de la 2005 incoace dar problema e ca vine ca o maimuta proasta aplecat si cocosat si se repede la mingie sa o ia in brate sau sare ca un tembel pe jucatorul advers si-l cotonogeste...,eu nu asta as vrea sa faca,ci pur si simplu sa vina sa participe la faza,sa ii poti pasa(daca ai observat cind e scos si incerci sa ii pasezi foarte greu reusesti deoarece se retrage de urgenta spre poarta si nu prea il intereseaza mingia) ,eventual sa vina la corner sa sara la cap sau sa stea la primire sa poata suta....ar fi altceva.
Si loviturile cornerele si libere si poata fi executate cum vrei asta e intr-adevar ceva care trebuie schimbat de urgenta...

shinoda
30-06-2005, 09:36 PM
bai deci nush ce avetzi cu loviturile astea libere.Mie imi plac f mult si nu as vrea sa le schimbe.Parerea mea umila e ca la champions league loviturile libere sunt o CATASTROFA. habar nu am sa le bat( insa nici n-am jucat prea mult champions league)

Edy_smf
01-07-2005, 09:04 AM
deci nu ca la champions league,aproximativ ca la fifa 2003 sau mai misto deci sa le poti bate cum vrei tu nu neaparat pe ce parte iti impune calculatorul ,sa poti centra din corner exact unde vrei nu neaparat undeva anume si sa te chinui sa alergi cu un anumit jucator care de obicei ajunge in spatele portarului sau sa dai celui de mai aproape de prima bara de unde e gol 100% ca portarul nu are cum sa o scoata si nici cu fundasul nu-l poate inchide.la loviturile libere sa poti centra la fel fara sa mai ai tastele care ti le arata in capul alora care pot primi,poate eu vreau sa dau la altul si sa centreze el...la fel ca si la corner,poate vreau sa bat scurt pe jos la 2 mretri alaturi de unde sa centreze altul ca sa mai iasa din fundasii adversi din careu sau sa bat scurt de unde sa pasez lateral spre marginea careului de unde sa pot suta puternic pe poarta ceea ce e imposibil de la fifa 2004 incoace.Frustranta lipsa de imaginatie de care au dat dovada cind au facut sistemul asta nou ,te limiteaza doar la citeva faze clasice si prost facute pe deasupra,macar daca portarul ar fi mai destept sa iasa pe mingie dar pe scurt nu are nici o treaba poate fi si pe wordclass ca tot ia gol de la primul de linga bara(diven+A+D(foarte usor)+>= gol 99%)iar la loviturile libere in realitate doar sa fi idiot sa le bati cum e facut sistemul la fifa ,pina ajunge jucatorul caruia ii centrez la locul in care cade mingia ajunge si zidul si portarul mai repede daca te chinui un pic :P iar daca e lovitura libera si dai pe poarta fara efect ti apasat pina incarca 90% din bara cu verde si opresti aproape sa se descarce iar e gol 100% cu toate ca nomal mingia s-ar duce in zid asa.La 2003 fara efect daca dadeai direct fara putin efect sau bolta era in zid cum e si normal aici din contra daca bagi efect ori iese afara ori intra in zid :blink:

stefanm14
07-07-2005, 09:44 AM
la loviturile libere, dupa parerea mea, ar trebui sa iti arate decat o bara cu forta sutului....in rest , nimik....nici macar o sageata. Dupa parerea mea, asa ar fi mult mai real....si mai usor de aparat de portar...

sper ca se va repara BUG-ul acela...cand bati lovitura libera dintr-un colt al careului, si dai pe coltul scurt 95% e gol, iar dak nu e gol, e bara si vine un jucator si o baga in plasa...urat BUG asta, din coltu careului sa dai gol de unde in realitate se centreaza.... <_<

Bogdan_MC
07-07-2005, 12:12 PM
Originally posted by kaca@Apr 16 2005, 10:36 PM
si in plus sa apara corgrafii cum sunt cele de pe Ghencea.
stadioanele din Romania.si ceati spus voi :bere: :fotbal: :cooool:
Kaca :lol: stadioane din Romania nu o sa apara niciodata, itzi zic eu. Doar daca fac baietzii de la FifaRo patch gen RLSP. :P

Jokes
07-07-2005, 12:41 PM
Doamne ce aberatii pe aici, in primul rand nu cred ca cei de la EA Sports o sa faca prea multe schimbari la FIFA 2006.Doar asa cateva sa ne scoata ochii cu ele si atat.Singura diferenta clara sunt update-urile loturilor si a echipamentelor.Poate o sa mai schimbe ceva la Gameplay.Nu a-ti vazut ca intre FIFA 2004 -> FIFA 2005 -> U.E.F.A. Champions League 2005 nu sunt mari schimbari.Poate chia U.E.F.A. e mai prost decat FIFA 2005.
Yo zic ca va face-ti sperante false yar apoy o sa fi-ti cam dezamagi-ti de FIFA 2006.Poate sunt eu mai pesimist dar asta este ce vad de cativa ani incoace.

stefanm14
07-07-2005, 12:47 PM
jokes topicu se cheama ce asteptati in plus de la fifa2006 asa ca lasa-ne sa visam :rolleyes:

mns
07-07-2005, 01:06 PM
eu din titlul topicului inteleg ce asteptati in plus de la fifa 2006 (in mod realist) nu aberatii cu divizia a cu divizia b si stadioanele de cacat din romania...sa nu va mirati cand sheriff tiraspol o sa fie inaintea stelei sau a altei echipe romanesti in fifa....

gianni
18-07-2005, 10:10 AM
Subscriu la tot ceea ce am citit mai sus si cred ca se pot aduce foarte multe imbunatatiri jocului, daca se doreste aceasta... As dori sa va intreb ceva, insa... Cate dintre propunerile noastre, postate pe aici, ajung la cei in drept sa le analizeze, respectiv EA SPORTS si daca ele vor fi luate in considerare la realizarea jocului?... :saliveaza:

stefanm14
18-07-2005, 12:54 PM
gianni cre ca stim toti raspunsu....niciuna, tot cum ii taie capu fac....doar e jocu lor :(

Luis_Figo
25-07-2005, 11:56 AM
ceva in plus ar fi sa poti sa selectezi la echipe nu numai mod de guler, ci si de maneca, ex. cum are acu real madrid, despicata! si poate un alt template, mai simplu! sa poti sa nimeresti unele chesti mult mai repede!