PDA

View Full Version : Echipe care merita sa fie in 2006

hagi2006
09-03-2005, 03:07 PM
ce echipe de club credeti ca ar trebuii sa fie in fifa 2006? evident din cele care nu sunt in joc...(sa nu incepeti cu real madrid, sau mai stiu eu ce): lista mea urmatoarea:

dinamo kiev, sahtior (ucraina)
spartak moscova, si csk moscova (rusia)
besiktas, fenehbarce (turcia)
partizan belgrad (serbia)
steaua, dinamo, rapid (romania)

si in mod normal ar fii ca macar cate o echipa din club din toate tarile europei, nu? macar campioana....statului sa fie acolo, indiferent ca e din lituania sau turcia. adica inafara de englezi cine sloboz joaca cu liga a treia din anglia? las-o dreacu...ca e prea de tot "league one, league two". Sunt multe campionate tari in Europa de est: Polonia, Ucraina, Rusia, Romania, Turcia, Grecia, Cehia....e cazul sa ne bage si pe noi ca si asa ...cam DOMINAM sportul asta. (si cand spun asta ma refer la nationalele echipelor din estul europei si anume noi, bulgaria, croatia, serbia...etc...jucam cu orcine si oricand de la egal la egal, asta e adevarul).

astept parerile voastre, noroc

Time2Chill
09-03-2005, 09:14 PM
sunt de acord cu tine mai putin in ceea ce priveste dinamo si rapid. ca ce chestie sa intre ele??? n-au facut nimik de cativa ani bunii!!@!!!!!

DarkComy
09-03-2005, 10:25 PM
la asta ma gandeam si eu , pt ce Dinamo si Rapid ??? . Steaua zic eu , are destule sanse sa apara in fifa 2006 , ca a avut un parcurs destul de lung in UEFA si a eliminat cateva echipe bune

Ronaldo
11-03-2005, 08:17 PM
si mai ales Romania si jucatorii romani au dovedit ca sunt chiar si mai buni decat alte "staruri", dar arbitrii...

DaS
11-03-2005, 08:20 PM
bah ... pai in est e si ukraina care ne bate la orice ora vrei tu. + ca au si echipe de club mult mai bune. sincer sper sa apara steaua, dar nu cred.

myke14
11-03-2005, 10:31 PM
mah sincer si yo sper sa apara macar steaua, dar dc nu chiar d la inceput, toata divizia A? romania urca in topul Uefa, steaua avanseza mult si dupa ce am vazut azi la timisoara nivelul fotbalului creste consistent! sa speram k la anu putem sa jucam o finala champions league Steaua-Shaktior

stefanm14
12-03-2005, 11:49 PM
io zic ca steaua ar merita sa fie. alte echipe ar mai fi primele 2 - 3 din ucraina, rusia, turcia si camp din tarile estice

deadangel
13-03-2005, 12:26 AM
sper sa fie STEAUA si macar echipele de pe locul 1 si 2 din fiecare campionat ;)

stefanm14
13-03-2005, 10:37 AM
nici chiar din fiecare campionat... doar nu vrei sa avem Dinamo Baku sau La Valleta

DeadHope
13-03-2005, 05:46 PM
Ai dreptate Stefane, dar macar la primele 1-2 echipe din campionatele cu un rating FIFA cat de cat acceptabil....

steffymoc
13-03-2005, 08:25 PM
io zic sa apara toata divizia A si alte echipe bune din estul europei :romania:

stefanm14
13-03-2005, 10:22 PM
io zic sa apara si divizia a, si div b, si div c, si div d (doar elita, desi totusi am merita sa puna si onoare la ce tara avem ) :D

kaca
19-04-2005, 08:21 PM
cu unii sunt deacord.adica ce sa caute dinamo si rapid in fifa 2006?!
singura echipa din romania care merita sa fie in aceste jocuri este desigur STEAUA
rapid:
-ae doar 3 titluri;
-venus bucuresti, uta arad etc. au mai multe titluri
-etc;
dinamo
-in ultima vreme fac meciuri suspecte si blaturi;
-nu mai au pre multi fani

pana la moarte cu STEAUA

hagi2006
22-04-2005, 04:04 PM
esti mult prea subiectiv in ce spui tu. de ce merita numai steaua sa fie in joc? ca dupa 12 ani au avut si ei o victorie importanta (2-0 contra valenciei)?? Si Arges Pitesti le-au tras-o Valencie cu 20 de ani in urma acasa la Pitesti, ar trebuii sa fie si Arges in joc? sau care e logica? Si ce conteaza ca Dinamo fac sau nu blaturi...sunt sigur ca pe cei de la EA numai asta nu ii intereseaza. Si spun asta din pt. de vedere al jocului ca daca m-as lasa si eu condus de sentimente, as trimite mesaje zi de zi la Dinamo ptr ce s-a intamplat in cacatul ala de meci cu FC National din cupa. (da, tin cu National).

so....tre sa fim realisti, ca de subiectivizm toata lumea sufera.

darklord
27-04-2005, 03:45 PM
Aici nu e de cine merita si cine nu .... Io cred ca ar trebui sa fie toate echipele care ajung in turul ||| .... Stelistilor mai lasatziva frate iatzi batut voi pe valencia cu 2-0 dar sa nu uitam ca cu rapid pe acelasi teren atzi facut egal ... cu dinamo 1-0 ... s.a.m.d ... bunilor !!! :fotbal:

Time2Chill
27-04-2005, 09:07 PM
Originally posted by darklord@Apr 27 2005, 03:45 PM
Aici nu e de cine merita si cine nu .... Io cred ca ar trebui sa fie toate echipele care ajung in turul |||* .... Stelistilor mai lasatziva frate iatzi batut voi pe valencia cu 2-0 dar sa nu uitam ca cu rapid pe acelasi teren atzi facut egal ... cu dinamo 1-0 ... s.a.m.d ... bunilor !!! :fotbal:
offtiopic
nu-i bine k am batut pe dinamo, sau ce???? k eu nu inteleg..... si ce dak am facut egal cu rrapidu... nu-s echipa buna????
si nu conteaza pe cine am batut, conteaza unde am ajuns.... adica acolo unde nu veti ajunge voi niciodata...... d-aia meritam sa fim noi, si nu altii

Jokes
30-04-2005, 03:58 PM
Originally posted by costel3k@Mar 9 2005, 03:07 PM
ce echipe de club credeti ca ar trebuii sa fie in fifa 2006? evident din cele care nu sunt in joc...(sa nu incepeti cu real madrid, sau mai stiu eu ce): lista mea urmatoarea:

dinamo kiev, sahtior (ucraina)
spartak moscova, si csk moscova (rusia)
besiktas, fenehbarce (turcia)
partizan belgrad (serbia)
steaua, dinamo, rapid (romania)

si in mod normal ar fii ca macar cate o echipa din club din toate tarile europei, nu? macar campioana....statului sa fie acolo, indiferent ca e din lituania sau turcia. adica inafara de englezi cine sloboz joaca cu liga a treia din anglia? las-o dreacu...ca e prea de tot "league one, league two". Sunt multe campionate tari in Europa de est: Polonia, Ucraina, Rusia, Romania, Turcia, Grecia, Cehia....e cazul sa ne bage si pe noi ca si asa ...cam DOMINAM sportul asta. (si cand spun asta ma refer la nationalele echipelor din estul europei si anume noi, bulgaria, croatia, serbia...etc...jucam cu orcine si oricand de la egal la egal, asta e adevarul).

astept parerile voastre, noroc
steaua, dinamo, rapid (romania

Luis_Figo
06-05-2005, 09:52 PM
sa speram k la anu putem sa jucam o finala champions league Steaua-Shaktior
Ce finala de UEFA CL cu Steaua? :injur: Poate doar finala la coci Steaua - Sahtior, sau poate bambilici!
Io zic ca echipele care ajung macar in ultimul tur de calificare la cupele intercontinentale sa apara in FIFA!!

Gorghette
06-05-2005, 10:23 PM
yo zic ca steaua ar trebui sa fie din echipele romanesti ca a avut un parcurs bun si in cupa UEFA, dar si in campionat, cat despre dinamo si rapid nu prea au facut nimik in ultimii ani

Bogdan_MC
17-05-2005, 04:36 PM
Eu mi-as dori sa fie Rapid, Steaua, Dinamo pentru ca sunt singurele echipe romanesti care ar merita asta.

alinutzu30
15-06-2005, 04:01 PM
Ar trebui bagate Steaua,Besiktas,Dinamo Kiev,Sahtior,Spartak Moscova,Partizan.
Ar trebui scoase:Sigma Olomuc,Paniliakos,Polonia Varsovia. :pimp:

PS Va rog sa ma scuzati pt imaginea mea prea mare ,va promit ca o sa mai tai din ea :mishto:

Ghost
23-06-2005, 11:56 AM
s-ar putea sa fie Steaua ... si yo as vrea ... sunt 50% sanse :) .. totusi .. a facut ceva in Uefa ...

zidane
25-06-2005, 10:09 PM
Sigur a atras atentia Steaua in Cupa Uefa . S-a auzit in toate Europa de Steaua cand a eliminat Valencia :D eu zic ca 100 % va aparea Steaua si as dori sa mai apara
- D. Kiev
- Sahtior D.
- Fener
- Partizan B.
sigur merita .... + Steaua

el_paco
19-07-2005, 03:48 AM
Yo zic sa nu denaturam topicul in unu' de genu "Steaua e cea mai tare...ba nu Dinamo...",etc. In legatura cu ekipele ce vor aparea nu stiu daca se vor numara si cele din campionatele Ukrainei, Rusiei,etc. Am auzit ca cei de la EA fac niste excursii prin Europa, America Latina ,etc si culeg "stats-uri" :offtopic: . Asadar cred ca le vine greu tare sa traga o fuga prin Rusia sau mai stiu yo unde sa ia clasamente si statistici...Oricum e deranjant mai ales la FIFa '05 cu nu stiu cate ligi engleze si cupe. Nah e mai usor sa folosesti baza de date de anu' trecut sa o reactualizezi si sa nu te complici prea mult...de aici rezulta inima comertului. Sa speram ca vor aparea totusi niste ekipe din estul Europei (eventual Fulgeru' Bragadiru' ) :D .

gianni
20-07-2005, 12:28 PM
Mai, eu cred ca ar trebui sa fie toate echipele din principalele campionate ale lumii, asta insemnand si campionatul Romaniei.Dak ar avea o baza de date , pe care sa o actualizeze de cate ori vor sa mai scoata un produs pe piata, n-ar mai fi atat de multe tampenii.Dupa ce joci, in Career, vreo 10 ani, de exemplu, apar tot felul de sechele de jucatori,ca de multe ori ma mir cum poate ajunge L. Lobont ???? atacant,si de ce L. si B.( ogdan) Lobont... Eu, unul, as sustine cu toata inima campionatul Romaniei.... :romania: :romania: :romania: :romania: :romania:

stefanm14
21-07-2005, 02:08 PM
dap, primele 1-2-3 echipe din campionatele astea asa mai dezvoltate (ucraina, turcia...romania)....asta cu careeru intr-adevar e o porcarie, ideal ar fi ca in 2006 sa inceap de prin 95-96 asha, cu jucatorii de atunci sa ajungi in prezent, si sa se termine cand sunt batrani jucatorii de acu ... :D

gianni
21-07-2005, 02:17 PM
Mie mi-a placut, nu stiu ce Fifa era, cred ca 2000-ul , faza cu echipele vechi, gen Steaua `86 si mi-ar placea sa mai fie asa ceva si-n viitoarele Fifa... Sper...

mns
21-07-2005, 03:16 PM
Originally posted by gianni@Jul 20 2005, 01:28 PM
Dak ar avea o baza de date , pe care sa o actualizeze de cate ori vor sa mai scoata un produs pe piata
pai exista asa ceva... :P

stefanm14
21-07-2005, 06:22 PM
ar fi misto sa fie cele mai tari echipe din diferite perioade...macar nationalele campioane mondiale sa zicem.. ;)

gianni
21-07-2005, 07:27 PM
Mi-ar placea sa fie toate marile campioane, atat echipe de club, cat si echipe nationale... :romania:

stefanm14
21-07-2005, 08:40 PM
sau sa fie un DREAM TEAM actual vs un DREAM TEAM all time... :mishto: peste vreo 10 ani asha poate... :dansing:

spidyp77
22-08-2005, 04:06 PM
desi sunt stelist 100 in 100 zic ca a rfi bine sa puna la res of world steaua dinamo & rapid.
asta ca sa aiba pe cine sa bata steaua :fotbal:

MYself
22-08-2005, 09:44 PM
Va fi un Clasic Eleven cu unii din cei mai buni jucatori din anii '80-'90 ... hagi included.
Si va fi si un All Star Team by default, dar asta va putea fi schimbat dak nu ne convine pe cine a ales EA.
Si eu sper ca macar Steaua va fi la rest of the world.

tobo
23-08-2005, 09:04 AM
Steaua sigurat nu va fi, daca se califica in Champions League, va fi in Fifa 2007, mai avem de asteptat...

spidyp77
23-08-2005, 05:45 PM
am aflat echipele nationale din fifa 06
Argentina
Australia
Austria
Belgium
Brazil
Bulgaria
Cameroon
China PR
Costa Rica
Croatia
Cyprus
Czech Republic
Denmark
England
Finland
France
Germany
Greece
Hungary
Iceland
Italy
Mexico
Nigeria
Northern Ireland
Norway
Paraguay
Poland
Portugal
Republic of Ireland
Romania :romania:
Russia
Scotland
Spain
Sweden
Switzerland
Tunisia
Turkey
United States
Uruguay
Wales

Bogdan_MC
24-08-2005, 09:52 AM
Ligile nationale din FIFA 06 + Rest of the World la care nu se afla nici o echipa romaneasca HaHaHa :lol: -> http://footballcommunity.ea.com/content.php?i=23

hagi2006
24-08-2005, 10:56 AM
au facut un cacat, au bagat Kaizer Chiefs si Orlando Pirates din africa de sud, ce retardati fratilor... ca sa numai zic ca jocul e facut in Canada, si canada nu e in joc.....idiots

little_foot
24-08-2005, 11:02 AM
o sa fie omor sa joace lumea cu Orlando Pirates si Kaizer Chiefs k sa nu mai zic de Thessaloniki...de rasul lumii sa mor de nu...in loc sa bage echipe care merita cu adevarat baga petardele alea de care nici nu auzisem vreodata

Jokes
24-08-2005, 11:26 AM
Au facut cum era la world cup 98.

gianni
23-09-2005, 07:57 AM
Chiar nu ne baga si pe noi nimeni in seama?Noroc ca mai fac baietii cate-un patch, ca altfel...