PDA

View Full Version : Ce parere aveti despre divizia A

Blue
18-04-2003, 05:52 PM
ba tot ce sa-r zice despre campionatul nostru, ca nu e corect, ca nu sunt bani, ca nu se joaca frumos...... ...........eu zic ca divizia A nu e un campionat slab. de exemplu m-am uitat la psg-lens, care e ca un fel de rapid steaua pe la noi, inafara de vreo 2-3 ocazii mai clare,vreo 3 ratari incredibile si un gol nu am vazut mare lucru. atata ca ca francezii au fugit mai mult de cat in divizia a, si niste faulturi putin mai dure. atata am vazut la psg-lens. sunt sigur ca rapid-steaua ar fi fost un meci mai interesant. si in anglia la fel, m-am uitat la new bromswich-bolton wanderers, a fost ca un meci de divizia b, de fapt nu cred ca ar resista bromswich in divizia a, si poate nici bolton. daca la noi echipele mari ar avea un buget de 10 milioane de $, si cele lalte un buget de 5 million de dolari, zic eu ca am fii peste francezi, scotieni, rusi, turci, etc.

tudosebogdan
18-04-2003, 07:34 PM
despre care divizie vorbesti tu mai? eu nu am auzit de ea prin Europa. :sorry:
de PSG si de Lens am auzit, amandoua au fost campioanele Frantei, fosta campioana mondiala si actuala campioana europeana! te pune pe ganduri, nu? :?

mns
19-04-2003, 12:00 AM
la noi in campionat problema e ca "investitorii" vor doar sa castige nu o fac din placere pentru ei totul este o afacere, ei baga bani doar ca sa scoata, vand jucatori sa le zicem talentati, echipele nu mai au timp sa se formeze si astfel nu ajungem niciunde in europa

Blue
19-04-2003, 01:02 AM
pai bolton si west brom sunt in premier league.

Sirbu Mihail Bogdan
19-04-2003, 01:50 AM
fata de anii trecut parca e mai antrenant asa.De cand s-a achimbat pe sistemul asta s-a dinamizat.Te uiti in clasament si vezi ca aproape toate echipele sint implicate in ceva: ori evitarea retrogradarii ori titlul sau cupele europene.Chiar anu asta echipele de la mijlocul clasametului au sanse la primele trei locuri dar in acelas timp au sanse sa retrogradeze sau sa merga la baraj.
Valoarea e asta ca nu se mai face nimic,de la centrele de copii si juniori si pana la echipele mari,mns avea dreptate patronii vor sa castige bani din fotbal.daca incepi cu mentalitatea asta pierzi din start.

Blue
19-04-2003, 02:23 PM
sunt prosti patronii astia care gandesc asa, uitate la arges, la dat pe mutu imediat nu pe foarte multi bani, si dinamo la vandut pe 1,5 milion sau $ sau 2. daca ar tine jucatorii care promit, ar fi bine si pentru echipa, pentru ca ar castiga mai multe meciuri, si pentru patron ca lar vinde mai scump, mie nu imi venea sa cred ca gloria il dadea pe sinmartean cu 300 000 de $.

Sirius
19-04-2003, 09:22 PM
Adevarul e ca, desi spunem ca nationala e la pamant sau ca divizia A e o magarie, totusi in inima noastra le urmarim cu interes si ne bucuram sau ne intristam cand echipele favorite pierd sau respectiv castiga...am zis ceva aiurea?...a, da, era invers! Dar nu mai conteaza.
Spre exemplu desi fotbalul lui FC Brasov nu se compara cu cel al lui Real Madrid, tin mai mult cu Brasovul.
Iar cat despre divizia A, am o parere buna. Daca presedintii si antrenorii de la cluburile mari si-ar tine gura, totul ar fi perfect! O infrangere pentru ei reprezinta o rusine nationala si de aceea tot timpul dau vina pe arbitru, pe teren etc. In curand se va da vina pe spectatori sau, cel mai bine, pe reclamele de pe marginea terenului. Oricum ma uit in continuoare si sper la ceva mai bun!

Blue
19-04-2003, 09:55 PM
ma asa e , eu zic ca daca nu la fotbal, macar la galerii sunt printre primi din lume.

m-am uitat azi dinamo-fc national. meci misto. eu credeam si speram sa ia bataie dinamo, si am fost surprins ca dinam oa jucat foarte bine, eu ma asteptam sa dea numai pase gresite, centrari peste teren, ca deh...in 6 etape nu luasera nici un punct, si au jucat bine si cand erau in 10. nationalul e o echipa italiana, astia si la marile derbiuri tot asa joaca, asteapta in aparare greseala adversarului, si dau goluri pe contraaatac. zic eu ca la spectacol nu stam tocmai rau.

mns
19-04-2003, 11:30 PM
...vina pe spectatori sau, cel mai bine, pe reclamele de pe marginea terenului. Oricum ma uit in continuoare si sper la ceva mai bun!

hehe, uite inca o faza de pe forum demna de cronica carcotasilor :P

eu zic ca daca nu la fotbal, macar la galerii sunt printre primi din lume

poate, dar nu prea cred, avem mult prea putina lume la meciuri, noi ne bucuram cand vin 30000 de oameni la craiova-steaua sau la steaua-dinamo, dar in alte tari vine tot atata lume la orice alt meci...

sa il citez pe ex-antrenorul UTA-ei Numwailler :: "fotbalul nostru este bolnav" iar daca dragomir, sandu si fratii becali nu ieas din scena nu prea cred ca ne vom reveni prea curand

ScorpionX
23-04-2003, 05:25 PM
Eu cred ca,,, campionatul nostru este corect pana dai de Dinamo si Steaua

sanshine
24-04-2003, 10:25 AM
Eu cred ca,,, campionatul nostru este corect pana dai de Dinamo si Steaua

:pompa: Aha. Alte opinii pro/contra?

tudosebogdan
24-04-2003, 02:54 PM
UITE o OPINIE: Putem sa omoram oltenii obsedati? :guns:
Bai manca-v-as, voi chiar credeti ca e Craiova voastra sfanta si ca toate relele se trag din Bucuresti? :fyou:

Sirbu Mihail Bogdan
24-04-2003, 09:35 PM
Unde sa ne omori ma ca tu nu te duci ma pe stadioane.Cum poti sa spui ma ca nu e cand toti spun, ca inainte de 89 era singura echipa care mai batea echipele comuniste, dINAMO si sTEAUA.Ma au fost oameni si sunt care au crezut in echipa asta ,incat erau dispusi sa-si dea sluja si chiar viata.
In 1974 dupa castifgare titlului:
"Dupa castigarea titlului de campioana de Universitatea strazile bucurestiului au fost strabatute pentru mai mult de o luna de un camion al carui sofer nu i-a pasat daca isi va pierde slujba sau alceva si a scris pe prelata: Stiinta e campioana ,fara mila si pomana".
La cele doua finale impotriva Rapidului si Dianmo:
Deplasare de aprox. 20.000 in ambele.Pai atatia oameni nu vin derbyul steaua si dinamo.Acum cativa ani9 ne-am bautu cu jandarmii pentru u furt in meciul cu sportu.Ai zis bine SFANTA.O echipa este asa cand oamenii cerd in ea ,Stiinta era la retrogradare si pe stadion erau 40.000 de oameni.
DA CAMPIONATUL ESTE CORECT PANA DAI DE DINAMO!
(si tudosebogdan,mai mergi pe stadion pana sa ne dai noua lectii ca mai ai multe de invatat)

mns
24-04-2003, 10:06 PM
Suporterii vostri care il fac javra pe Popescu, o echipa condusa de securisti si mafioti.... nu te supara dar spiritul Craiovei a murit deja, poate mai traieste inca in sufletul unora ca tine

Sirbu Mihail Bogdan
24-04-2003, 10:16 PM
ma dar toti oamenii aia care vin la stadion de ce crezi ca vin?
la chestia cu securistu ai dreptate.

sanshine
25-04-2003, 10:34 AM
ma dar toti oamenii aia care vin la stadion de ce crezi ca vin?

e un priveghi. Stiinta a murit, dar nimeni n-a observat, ocupati cu scandari anti-orice. Si multe o sa trebuiasca sa se schimbe, si nu numai la Craiova, pana o sa putem spune si "Craiova a inviat!" "Adevarat a inviat!"

Blue
25-04-2003, 01:27 PM
sa uitata cineva la astra-dinamo (in cupa) , atunci o sa intelegeti de ce atata lume uraste dinamo

ScorpionX
25-04-2003, 01:35 PM
Om prost ar fi fost ala... Cum poti sa te uiti la Astra-Dinamo cand in acelasi timp era Manchester-Real :? :D :valuri:

Sirbu Mihail Bogdan
25-04-2003, 10:58 PM
Ma dar a luat bataie dinamo in cupa de la Astra.Ce super ar fi o finala National si Astra.Florin Marin asta daca intalneste o echipa la care a fost antrenor o bate de nu se vede.

Blue
26-04-2003, 02:59 AM
eu mam (sunt agramat) uitat la manchester-real ca nu prind tvr-ul sau cine a transmis meciul. cateodata a7u dreptate si jandarmii cand ii bat pe spectatori aia care merita. ca dinamovintii aia care au rupt scaunele stadioniului, si acum clubul dinamo trebuie sa plateasca 100 de milioane de lei ca "suporterii" lor nu au avut ceva mai bun sa faca, puteaua sa-si incurajeze echipa da de......sunt dinamovisti. sper sa vad o finala astra-national, o sa fie un joc f interesand si misto.

Sirbu Mihail Bogdan
26-04-2003, 04:48 AM
pai nu tot dinamovistii au incendiat peluza de la tabela pe Ghencea? nu tot ei au rupt si iar incendiat scaune pe Cotroceni?astia sunt.

ScorpionX
26-04-2003, 11:32 AM
Pai au dreptate sa-l faca pe Popescu javra; a acceptat sa joace la Dinamo (incamicul Craiovei) pe un salariu de mizerie fata de unul pe care-l putea lua in strainatate. De ce nu a venit la Craiova si asa e plin de bani???

Si apropo de UTA; are suporteri extraordinari dar se afla intr-o situatie similara cu cea a Craiovei

Blue
26-04-2003, 01:47 PM
cred eu ca peincipalii vinovati sunt cei care conduc dinamo,ca nu ii pun pe suporteri sa plateasca dupa ce rup scaune, ca nu ar mai rup nici un scaun atunci ca este 100 $ unul.

ScorpionX
26-04-2003, 01:53 PM
Interesanta impresie blue boy, dar scaunele nu costa chiar atat.
Chiar daca multi zic ca suporterii olteni nu sunt disciplinati sa se uite pe stadion si sa-mi spuna mie daca lipsesc 3 scaune.

Blue
26-04-2003, 01:59 PM
ma eu am citit mai demult prin prosport si am vazut ca un scaun este 100 $, atunci cum iti explici ca 50 de scaune sau cate sunt costa 100 de millioane de lei.

de cand ma uit eu la meciurile stintei nu am vazut ca suporterii stintei au rupt VREUN SCAUN. nici macar la finala cu dinamo, cand au venit bucurestenii leau rupt steaugul de 80 metri, si nu stiu ce le-au mai facut, si jandarmii nu au facut nimic.

Blue
20-06-2003, 07:28 PM
macar europa apreciaza campionatu nostru, am citit in eufa.com ca a zis presedintele sau antrenorul lui anderlect ca va fii un meci foarte dificil si sunt nemultumiti ca sortii leau adus in cale o echipa puternica inca din turul 2. cam acelasi lucru zicea si cel care a scris articolul.

justafan
20-06-2003, 11:11 PM
Div.A este peste Irlanda sau Tarile Baltice ,la acelashi nivel cu Bulgaria,Serbia shi (sunt cocalar de mirc) Ungaria , dar sub campionate precum al Slovaciei,Poloniei sau Cehiei :pimp:

mns
20-06-2003, 11:31 PM
:saliveaza: lol, cam departe ne plasezi, cred ca suntem mai jos :pimp:

Sirius
21-06-2003, 09:06 PM
Originally posted by mns@Jun 20 2003, 11:49 PM
:saliveaza: lol, cam departe ne plasezi, cred ca suntem mai jos* :pimp:
Ei, nici chiar asa. Stii de ce? Pentru ca uneori, in diviziile inferioare (mai ales la tara) se joaca un fotbal mai frumos decat in div A. Iar acel fotbal este pe unde a zis justafan. poate nu ma credeti,dar asa e.

Blue
21-06-2003, 11:05 PM
la acelasi nivel cu ungurii? psssss cand o sa fim la acelasi nivel cu ei atunici o sa plangem. ei sunt solizi si porsti, nati vazut valoarea lor la romania-ungaria, cand nu puteau sal opreasca pe hagi si iau rupt mana, eu las fii calcat in picioare pe idiotu ala de covac in sau cine io (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) fii rupt mana. ias fii pus o talpa si duapa as face un ciardas pe spatele lui.

justafan
22-06-2003, 12:52 AM
Campionatul maghiar are multz (sunt cocalar de mirc)i straini fatz (sunt cocalar de mirc)a de noi , ca jucatori ungurii sunt slabi , dovada ca cel mai bun juc. al lor Lisztes(sau asha ceva) este necunoscut in Euro. in timp ce Chivu,Mutu,Moldovan,Ganea... primii doi ar putea fi in selectz (sunt cocalar de mirc)ionata lumii,iar Ganea rezerva :D

Blue
22-06-2003, 03:29 AM
sunt straini dar sunt slabi, tin minte ca am citit in prosport parca ca se mirau ungurii ca dinamo are buget de 5 mil de $. ei fie nau bani sau nu baga banii in fotbal.

DarkComy
22-06-2003, 09:22 AM
cica la unguri daca o echipa are datorii fata de jucatori imediat echipa e desfintata si liga plateste datoriile (abureala nu e posibil) :P

mns
22-06-2003, 12:11 PM
la noi daca vor veni mai multe echipe din ardeal si vestul tarii, adica UTA si U Cluj si vor ramane Oradea, Timisoara si Alba iulia in a, cred ca in 2-3 ani vom avea parte de un campionat mai curat adica mai valoros

WEST POWER :crazyboy: :saliveaza: :wacko:

DarkComy
22-06-2003, 07:12 PM
Atat timp cat la conducere vor fi niste tipi ca Dragomir si Mircea Sandu nu vom avea un campionat competitiv

Sirius
23-06-2003, 09:03 PM
Ungurii poate nu-s tari la fotbal, da' au circuit de Formula 1 si un pilot in Moto Gp, la clasa 250 cc. Chiar daca nu face nimic, noi n-avem nici macar unu' la 125.
Ati vazut Bulgaria-Belgia? Au jucat foarte bine vecinii nostri. Chiar (risc acum!) mai bine decat Romania. Si ce campionat au?

mns
26-06-2003, 10:07 PM
apropo de formula 1, sunt foarte mari sanse ca la arad sa se construiasca un astfel de circuit :mishto:

Sirius
28-06-2003, 09:06 PM
Sa speram, desi asta s-a spus de mult timp si, din pacate, nu s-a facut nimic. Ar fi super ca Romania sa aiba o etapa in campionatul mondial, pentru ca astfel s-ar acoperi toate costurile construirii si intretinerii unui astfel de circuit. Iar Aradul este un loc foarte bun pentru asa ceva, chiar daca bucurestenii nu-s de acord.