View Full Version : oooffftopic
RaPiDuTz
25-02-2005, 10:25 PM
he :lol:
prea multa seriozitate si prea mult fifa pe forumu asta...sau mi se pare mie ?
hai st3auaaaa :crazyboy:
mult prea multa...fifa
seriozitate din parti...prea multa prostie si dobitocie... :D
Seriozitate e cam peste tot inafara de zona Fifa 05 , 06 , Champions League..:P
RaPiDuTz
26-02-2005, 01:00 AM
...fifa street, Jocuri mai vechi din seria Fifa :D
heh...am facut un filmuletz...sa il pun, sa nu il pun...hmz, greu
inca doo ore si incepe meciu :P
stefan
26-02-2005, 01:03 AM
prea multi viitori moderatori la *** :D aa, si prea multi stelisti ca ma doare capu cu europa steaua, cupa eufa la pescuit sportiv pe ghencea steauaaaa, etc :P
noo ne place de fotbal...care este :P
RaPiDuTz
26-02-2005, 01:25 AM
:P
nb dj_mozart
mns, nu poate sa parcheze acolo doar ca alina e prafuita si veche, privind unghiul de deplasare a volanului ne dam seama ca de fapt nu culoarea era de vina ci simplul fapt ca conditiile atmosferice nu erau precare...care este
ce face bah?
alina poate sa parcheze acolo pt. ca atunci cand doi oameni se iubesc... ;) :lol:
deci zeama de varza pentru toti cei care ma cunoaste ;)
RaPiDuTz
26-02-2005, 05:53 PM
maica, pai si cu borcanu de castraveti cum ramane ca s`a scumpit kg ?
Ratonu
27-02-2005, 01:56 PM
E, zapada asta, ce sa-i faci... La anu cred ca chelesc de tot!
cine sa cheleasca?
cainii? pai vrei sa moara de cald la -4564897 de grade Kelvin?
RaPiDuTz
27-02-2005, 07:15 PM
seara foarte frumoasa in noaptea asta, luna cu dintzi si melcii miauna pe afara...
yahoo
27-02-2005, 09:13 PM
Si o mica plimbare prin mocirla bucuresteana care s-a facut acuma cu zapada asta apoasa.Traiaska Mioara Mantale :P
Sirius
27-02-2005, 10:26 PM
-De ce trage clopotele, Mitică?
-De fr?nghie, monşer!
e orasu' in care ca sa ai bani dai in cap
e orasu' in care gaborii fac ce vor
apex = punctul de pe sfera cereasca spre care se deplaseaza Soarele cu viteza de 20km/sec, in raport cu sistemul stelelor vecine, antrenand in aceasta miscare intregul sistem solar. Este situat in constelatia Hercule :P
vezi R? yo cand tiam zis k apex e un sandwich urias nu m-ai crezut! ;)
urias adik mai mare ca tine? :D
RaPiDuTz
28-02-2005, 03:49 PM
probabil maine imi voi duce fata la o plimbare sa imi iau nejte adidasi din unirii dupa care la o cantina sa mancam o piftie si sa bem nitica zeama de varza de la nea mns...la multi ani fetele si nu uitati baieti, sa luati cactusi ca doar maine ii 1 martie si vine pastele
ce face bah?
si pe mine nu ma iei? :(
numai daca iti aduci zeama de varza de acasa :P
bine! ma duc sa storc rosiile atunci!
pai tu esti fata lui ? :P
eu este fratisu!
de unde ai tu fata bah R?
andrei09
28-02-2005, 07:35 PM
Apucati-va ma de treba! Apucati-va de treba k daca stati degeaba incepeti si inventati idei! :D
(Milionari de weekend)
RaPiDuTz
28-02-2005, 08:53 PM
Originally posted by real5madrid@Mar 1 2005, 04:52 AM
eu este fratisu!
de unde ai tu fata bah R?
de la m?sa
stefan
28-02-2005, 10:45 PM
azi miam dat seama ca restu echipa fifaromania e formata din 4 stelisti si je... da oricum va bat pe toti asa ca ciocu mic, ai auzit sanshine? :P
bah R, aseara io luat crivatzu polar pe astia care vand cactushi asa ca imi bag p**a in 1 martie si iar fac economie :P , nici nu cred ca am cheltuit vreodata bani de 1 martie, poate doar pe bere :D
Mai nou sunt manechin la propria firma de online sex shows, astept clienti fideli si de ce nu infideli. Imaginile sunt live adica vii cu o claritate f buna, ele fiind luate cu o profesionala camera tip dormitor. Atentie platile se fac numai in cocari,parai si ruble lapone ca am mai luat eu tzeape cu lei. Sunt multi ai dreq si pe deasupra mai si musca.
RaPiDuTz
28-02-2005, 11:22 PM
dj -> *3,5 stelisti...cred
cei drept parca ar merge doar o bere & jenna ca si asha o ajuns crivatzu si pe la mine...
Blue -> e multi ;)
e multi da e si prosti :P
Originally posted by RaPiDuTz@Feb 28 2005, 11:22 PM
cei drept parca ar merge doar o bere & jenna ca si asha o ajuns crivatzu si pe la mine...
Cine ofera cadouri primeste cadouri :)
Burebista: cum te cheama fiu de dac?
Decebal Traian Scipio Africanul Hannibal dinamo steaua! spuse acesta lovindu-se cu palma dreapta peste obrazul stang si vice versa fiind intr-o evidenta disputa intre personalitati.
ai nr`u lu Decebal Traian Scipio Africanul Hannibal dinamo steaua?
pare un om de treaba... :mns: :alida:
Nu, dar iti pot spune ca urmatoarele numere norocoase la 6 din 49 sunt :
3, 7, 41, 20, 23, 12 :P
RaPiDuTz
01-03-2005, 09:13 PM
Bingo !
we have a winner here...thx to "zeama de varza" ;)
yahoo
01-03-2005, 10:00 PM
R da-ne CNP castigatorului k sa-l identifikam.
O supa 3 lei,un suc 2 lei,o vakantza cu gagika de nepretuit.Unele lucruri nu pot fi cumparate,pt tot restu exista "zeama de varza"
Sirius
01-03-2005, 10:16 PM
Cu toate astea, FNI lucreaza pentru tine!
Apropo stiti care e proba finala la congresul PSD? Doi copii numarau o bila. Cate capre are vecinul si cata zeama de varza logaritmeaza fiecare?
certificatele de port-varza la control va rugam :scaunrotile: :flori: :gentilom: si traditionalul la multi fericiti de 8 martie
stefan
01-03-2005, 10:59 PM
da, si hristos a inviat ca acush e 1 aprilie, tre sa bat covoarele si sa tai mielu :P
da ... craciun fericit tuturor :P
RaPiDuTz
02-03-2005, 12:41 AM
iar mi`am tocit pantalonii la guler...si mi`am zis sa nu mai merg cu fatza..offf
si totusi nu imi sta bine in roz...noroc ca m`am impiedicat ca altfel nujtu ce pateam
Ba rozu' e super mah , cica cea mai masculina culuare alaturi de roxul siclam, movul violet si multicolorul curcubeu. Nu pe bune acum chiar am 3 tricoie roz! :D
si eu am 4 tricouri albastru ticlam si 3 pantaloni roz bonbon...toate vin cu mushci incorporati si compartimente pentru recipientul de zeama de varza
micutzu
02-03-2005, 03:21 PM
Si pitoni di pajde metri traiesc la rusi care tan flota la maria niagra pe tarmul ungurilor......si marmota invelea ciocolata in staniol....cica :D
Nu ar fii rau faza cu revarsarea niagarei pe teritoriu bozgoresc. E cam departe de ei, da' nu-i bai fac eu ture cu apa din cascada. Unde dreq e bidonul ala si damigeana de tuica sa pot cara apa?
micutzu
02-03-2005, 04:02 PM
Dai vina pe copii pentru tot ce e rau,teapa, eu ma pis si a-nceput s-mi placa!! :offtopic:
Ti-am spart banii si nu-mi pare rau lasa ca ti-i dau eu sa ti-i iau din nou!! :naughty:
Zeama de varza rullllllzzzzzz!!! :cooool:
RaPiDuTz
02-03-2005, 04:32 PM
Originally posted by micutzu@Mar 3 2005, 01:21 AM
si marmota invelea ciocolata in staniol....cica :D
parol
ciocolata invelea staniolul in marmota
sa sorbiti bine !
Originally posted by RaPiDuTz@Mar 2 2005, 04:32 PM
ciocolata invelea staniolul in marmota
LOOOOLLL :lol:
creation center invelea fatbuilderul in formol
care esteti...
nu nu... tot zeama de varza e baza...
bah R! nik nu jtii!
marmota invelea vaca in noroi... duamneeeee :tzaransprite: :rapidutz: :offtopic: :huh: ^_^ <_< :shakeit: :crazyboy: :eat: :nowar: :pungapecap: :alien: :puncte: :huligan:
micutzu
02-03-2005, 10:19 PM
Din ciclul: "De ce trag clopotele domn'Mitica?
De funie."
Avem:
"Un fleac.M-au ciuruit." :sniper:
Si
"Te doare ma te doare?
Ma doare,ma doare...in cur ma doare." :boxeaza:
Ati auzit ma ciocoflenderilor! :pimp:
Ratonu
02-03-2005, 10:26 PM
Da mah, da asa ma apuca kkrea de fiecare data cand e sa intru pe net...
Time2Chill
02-03-2005, 10:53 PM
ma, v-ati imbatat toti de la zeama de varza a lu' mns.............. :blink:
Normal e tare a dreq are vreo 40 de grade...daca omu' nu o baga la frigider se incalzeste rau de tot.
RaPiDuTz
02-03-2005, 11:51 PM
Originally posted by micutzu@Mar 3 2005, 08:19 AM
:sniper:
nu trage, domn Semaca...sunt eu, LASCARICA !
Time2Chill > am baut ulei inainte
ps: inscrierile in clubul ZDV se fac de azi...doritorii pot lasa un mesaj dupa BEEP :
Ratonu
02-03-2005, 11:56 PM
Nu merge mah, ca ma mananca-n cur de la cartofi...
Time2Chill> Lasa ca ne dam cu Prostenal si trece...
Floyd
03-03-2005, 02:55 AM
Prostenal care tre' sa se dea cate unu' ca sa ajunga la toti! Cica e si Marean la coada ca se da pe niste "sume infirme" :lol:
micutzu
03-03-2005, 10:01 AM
Grupul baietilor veseli care beau bere si zeama de varza saluta zabb f**k free.Zabb f*****g is everything. :bere: :mishto:
ati vaz mah?
astia de la FC Mosh Craciun l-au luat pe Ciordinho de la FC Ciordesti pt 2 tricouri si o bucata de metal!
"E transferul mileniului!" ( Anunta renumitul ziar Prost Sport )
yahoo
03-03-2005, 09:49 PM
Stinge luminaaaaa mai e inca o noapte...... :P Avem cuti de prostenal, 3 la 1 leu 3 la un leu
Sirius
03-03-2005, 10:25 PM
Din ciclul Nicolae Păhăroiu:
"Hic! Ordinea de ji...Avem de bătut...hic! de dezbătut lejea raţiilor la...asta, zamă die, de, de, var-ză şi dă ştabilit curcă...curşă...cursul leu-maimuţă. Hic! Hai noroc!"
Raspuns: "Bă, b...b...b cu Becalli, nu-i de glumă, d...d...b...b"
Si una cat se poate de adevărată de la tovarăşul Vadim: "Sigur că sunt pedofil, necrofil, imbecil, Benny Hill...".
Se recomanda terapie intensiva cu zeama de varza si scortisoara. De preferinta a se amesteca cu praful alb folosit la marcarea punctului de la 11 metri pe Ghencea. Daca nu face Mutu vreo inspiratie intre timp...
cica "domnisoara, dansati? -nu stiu, sa o intreb pe mama... ...pai atunci intreab-o si daca te futzi, ca sa nu mai faci 2 drumuri..."
si a facut 2 drumuri pana la urma? :o
RaPiDuTz
04-03-2005, 01:06 PM
n`ai inteles, n`ai inteles...
mha da n`ai inteles...n`ai inteles !
"u ejti mik nu jtii nik!" citat din mIRC?reala de Dobran Andrei RaPiDuTz
yahoo
04-03-2005, 09:12 PM
Bre nu intelegi k l`ai inteles gresit pe R.Bre dar kiar nu intelegi?nu ma mir k nu intelegi daka nu intelegi
dak u intelegi ce zice intelesu ala, care apropo nu e inteles de nimeni, care incearca sa inteleaga zimi si mie, care nam inteles.
yahoo
04-03-2005, 09:36 PM
Asta este intelege de nimeni si nimeni nu se intelege.Deci bre neintelesu` ® tre sa te faci intelese :P
yep!
si sa-mi iei un big mac k mi-e foame! :)
Ratonu
05-03-2005, 12:43 PM
Si totusi tot n-ai inteles... Mai trebe niste zeama de varza, sa-ti ascuti mintea!
yahoo
05-03-2005, 01:00 PM
Mi-e foamne!Dar n-am zama de varza la mine deci ma duk in piata unde sunt totzi neinteleshi si nu inteleg absolut nik.
Bai mns fii atent aici, hai sa ne deschidem o afarcere de import export zeama de varza. Daca a prins asa de bine la Romani de ce nu ar prinde si pe aici. Am experienta totu', vindeam fuste scurte si fuste scotiene fetelor. Astea din urma au prins bine de tot pana si unii barbati le purtau.
Sirius
05-03-2005, 04:20 PM
Nu v-ajung afacerile cu praz? Vreti sa spargeti monopolul lui mns? Mai Iacobovilor...
Normal ca nu. Incet incet o sa infiltram si piata barabulelor a lui Stefan, a gulasilor de la tine din Brasov si a guvizilor din Constanta. ;)
yahoo
05-03-2005, 09:25 PM
Vai Profitori de clasa I.Ai grija Stefane k vin ashtia pe tine si n-ai skapare :P
Originally posted by Blue@Mar 5 2005, 06:19 PM
Normal ca nu. Incet incet o sa infiltram si piata barabulelor a lui Stefan, a gulasilor de la tine din Brasov si a guvizilor din Constanta. ;)
Sa nu uitam de infloritoarea piata a ovulelor din Bucharest :P
deci, in concluzie... scoala rullez! (buahahahah, din cauza la zeama de varza)
Sirius
07-03-2005, 10:39 PM
Vai, ce rusine!!! Gulas? La Brasov exista piata de cerbi prafuiti, nu gulas. Zau asa, oamenii din ziua de azi...au nevoie de terapie cu zeama de varza.
stefan
07-03-2005, 11:05 PM
bre verzelor, nu va bagati peste baraburele mele ca arunc cu papushoi in voi :P
Lasa mah Stefane ca nu ne e frica de tine ca papushoii nu au rasarit inca, nu ai cu ce arunca :P Sirius daca nu aveti piata de gulas las' ca deschidem noi ;)
DarkComy
07-03-2005, 11:50 PM
Sa imi bag picioarele daca inteleg ce se vorbeste in topicul asta :huh:
RaPiDuTz
08-03-2005, 01:00 AM
Originally posted by dj_mozart@Mar 8 2005, 09:05 AM
bre verzelor, nu va bagati peste baraburele mele ca arunc cu papushoi in voi :P
probabil printre alea si nitel weed plantat la sugestiile lu blue pt export catre el :pimp:
Originally posted by DarkComy@Mar 8 2005, 12:50 AM
Sa imi bag picioarele daca inteleg ce se vorbeste in topicul asta :huh:
sa vb. despre afaceri si zeama de varza...
nush d c nu ti-ai dat seama :huh: :blink: :unsure: :nebun: :alida: :naughty: :da: :greata:
stefan
08-03-2005, 01:51 PM
Originally posted by RaPiDuTz@Mar 8 2005, 01:00 AM
probabil printre alea si nitel weed plantat la sugestiile lu blue pt export catre el :pimp:
nu so dus bunicamea sa prasheasca la timp si o crescut buruiana mai mare ca iarba, baba nebuna, sta toata ziua si scarpina strutzii in cur si imi strica mie afacerile :P
azi a fo 8 martie adik ziua pacalelilor, si le-am urat barbatilor la multi ani, iar femeilo le-am dat castraveti murati! La multi ani!
Si cine a luat casa la o masa?
Ca nu stiu de ce nu m-a anuntat nimeni ca maine vine melcul in Bucuresti.
BA NU!
si asa a ramas! am hotarat... da?
ferroviery
11-03-2005, 09:40 PM
ma care ma ajuta si pe mine cu niste raspunsuri???? :offtopic:
RaPiDuTz
11-03-2005, 09:54 PM
FAQ...el este foarte bun si foarte util
r5m > am hotarat ca papam mici mari in seara asta :P
de unde iei mah tu mici pe vremea asta?
nu vezi ce soare e afara? :huh:
Ratonu
12-03-2005, 01:52 PM
Cum de unde? De la MAGAZIN! Duamneee... :P <_<
Propun ca la micii mari sa adaugam si niste catei de patrunjel si niste barabule de mustar... :mishto:
yahoo
12-03-2005, 09:18 PM
Barabulele de mustar trebe sparte inainte ca dupaia avetzi probleme cu burta :P Nu la magazin ci la hipermarket :P
gresit
la mall , nu la hipermarket :P
yahoo
12-03-2005, 10:34 PM
La mall e prea scump.Mai bine la angro sau direct de pe centura :P
Nu uitati de variantele ajutatoare...intreaba userul, poll 50 - 50 si suna un operator connex :P
prefer operator cosmorom :lol: , dar si pollul e o idee buna :)
yahoo
12-03-2005, 10:40 PM
Deci intrebam userul:
De unde vretzi sa cumparatzi?
Variantele: Mall, Hipermarket, De pe centura
Mall 30% , Hipermarket 29,8%:P , de pe centura 40,2%
yahoo
12-03-2005, 10:55 PM
Mall 1%
Hipermarket 2%
De pe centura 97% care este. Ca doar voteaza romanii :P
RaPiDuTz
12-03-2005, 11:37 PM
e lichidare de stoc la boxe pe centura ca a venit caldura..si ce subwoofere...moama moama...sariti !
stefanm14
13-03-2005, 11:05 AM
taceti mah, nu mai vb de mici ca imi lasa gura apa......
io zic sa nu ii luati de pe centura....de acolo se serveste altceva
Se servesc picanterii :P
In alta ordine de idei a venit in sfarsit primavara...ciripesc pasarelele...atmosfera e joviala...toate bune si frumoase doar ca eu nu am voie mancaruri picante :)
yahoo
13-03-2005, 11:29 AM
A venit primavara iar pe centura au inflorit nijte floricele asa de negricioase.....:P
Oare mai sunt localurile alea de pe centura care servesk mici?
E adevarat ca un nigger vrea sa fie presedintele tarii? Parca e inscris la taranisti din cate stiu.
Da, dar se joaca cu bilutzele si nu-i bun ca e maro.
Daca era cu 5 kb mai mare il cumparam eu.
stefanm14
13-03-2005, 10:56 PM
asa e , a venit primavara, de-abia astept vacantaaaaaa, sa ma duc la munte, sa fac, lumea e a meaaaaaaaaaaa
de, am respectat si io indemnu topicului
Bai wwd ce ai cu drogurile si mutulica? Fara discriminari huh? Pai gresesc eu sau tu il discriminezi pe Mutu pt ca priza coca. Si btw ce ai impotriva rasismului? LoL stiam ca marmota invelea ciocolata in staniol mai nou vorbeste??
PS: jos cu droagele numai daca ai un joint intre degete si esti bezmetic cu mainile pe sus ;)
stefanm14
14-03-2005, 10:02 AM
lasa-l mah ca nu avea si el ce sa scrie la semnatura, a scris si el acolo mult si mare, ca sa ocupe o jumate de pagina de forum cu postu lui
yahoo
14-03-2005, 04:57 PM
Marmota nu prea zice nik, doar maseaza vacuta si pune alune in ciocolata :P
Sirius
15-03-2005, 10:03 PM
Daca as fi marmota i-as da in judecata pe aia de la Milka. Ei propovaduiesc trimiterea in sclavie a poporului muncitor de marmote si creeaza o imagine nefasta, capitalista. Jos cu ei, tovarasi!
Pe al meu nu...consider ca menirea marmotei nu este alta decat cea de a masa cu spor spatele vacilor albastru-alb ( oltence :P ) completandu-se astfel un ciclu care este infaptuit de secole
Din cate stiu eu vacile Milka sunt alb-violete ;)
RaPiDuTz
16-03-2005, 07:04 AM
doar sunt facute pe calculator...iti dai seama
Ma rog...Argesene atunci :P
timisorence vrei sa spui :P
yahoo
16-03-2005, 04:25 PM
Fortza Marmota Giulesti!!!
yahoo presents the Photo Realistic Marmota
da` ce`aveti mah cu vacile ? :huh:
stefan
17-03-2005, 02:02 PM
mns, is argeseano-timisorence, nimica nu stii :P o fost rapidiste la inceput, da so decolorat la spalare :D
Ratonu
17-03-2005, 10:10 PM
Pai da, daca n-au fost spalate cu CLOROX!!! Duh, toata lumea stie / ca Clorox meserie. Si mai si miroase frumos, ca o ploaie deasa de marti!
yahoo
18-03-2005, 10:11 PM
Ratoane, iese fum de la tine din casa! Pai da, l-am pus de mns sa faka nijte mici :
chiar am mancat niste mici ieri si alaltaieri...cu dubla putere de improspatare si mushatr de la undtelemn de la bunica...
yahoo
18-03-2005, 10:33 PM
Dar ai uitat balsamul! Ce ne facem? Tricoul nu va fi la fel de pufos si piela se va irita....vai ce rau.
Viva KoKoLiNO
stefanm14
19-03-2005, 06:40 PM
mns, stati-ar in gat micii aia, nu ne-ai dat si noua :nashpa: :iamwithstupid:
Lasa ca nu-i stau in gat e chria scumpa si oricum cred ca ia "alunecat" cu o bere.
poate a baut vin :P
si nu prea merge cu vin
The real tobo iz back....
despre ce aberati ? ca acuma, cand am revenit, nici nu mai stiu despre ce vb... :)
A existat vreo data the fake tobo? O sosie ceva ? Btw ce ai cu maggi?
Sosie, neah :) da suna fain, cel putin, aparent....
Cu maggi, pai, sa vedem... Tot ARADU, da tot, e plin pe geamuri, adica, la oameni debili, care isi lipesc maggi, in speranta, ca vine cineva sa le dea 1000 de euro !!! HALAL !!!! Aradu a devenit ORASUL MAGGI !!!! :))))
RaPiDuTz
20-03-2005, 10:26 AM
dude....u`r offtopic in a offtopic thread :P
Deci, sa inteleg, ca pot vb despre orice :offtopic:
Crezi ca tot Aradu e plin...ia sa vezi intelectualii capitalei ce isi mai lipesc inimioare pe la geam...
yep
la unele geamuri sunt chiar 2-3 lipite :o
Oameni bolnavi, saracii, si mie mi-ar prinde bine 1000 de euro, dar daca cred ca vine ala chiar mie sa-mi dea banii, as fi boland...
RaPiDuTz
20-03-2005, 05:19 PM
sick people in Romania indeed, automat si cacaciosi
micutzu
20-03-2005, 05:46 PM
Vatra Dornei here I come!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mishto: :bere:
Oameni buni dezlipiti-va autocolantele magii d p geamuri, am un concurs mai bun pt voi. Lipiti-va curcubeul pe geam si purtati un tricou cu inscriptia "popo power" si cu poza lui bombonel sau de ce nu borcea si va dau 10 000 de cocari. Merge?
NU!!! nici vorba!!! :))) Mai bine merem la cershit in franta :) :P
yahoo
20-03-2005, 08:52 PM
Franta? Ejti nebun? Italia e loku mankatziash.Tourinu sa il vedem si pe nenea Mutiu :P
italia si belgia, sa cumpere si haine de clubbery gay si sa se dea mari aici la noi in "cluburi" cu telefoane color cu ecranu spart si cu cariile umplute cu ciunga orbit
Eu zic ca cel mai bine, este sa merem sa le culegem capsunile la spanioli, acolo, sa le spalam pe jos....
te crezi stefan banica jr?
Sirius
21-03-2005, 10:09 PM
Si eu dau lectii la tastatura...Incepeti cu un Ctr+Alt+Del pentru fa diez, apoi Alt+F4, Alt+X+X si un Shift+Delete pentru a incheia melodia. Am uitat, folositi tonalitatea "low level format" pentru acustica mai buna! :cooool:
Ratonu
22-03-2005, 11:23 AM
Ş-acuma... un Sorinel Copilu de Aur... ?n re bemol... BAGABOOONTULE??? :cooool: :bere: :crazyboy:
" hai spune oare ciiiineee / Stie mai bine sa faca banu` ca mine" :P
Tocmai m-am intors din super mega pico concertul din SUA dupa ce m-au laudat toti cu cunostintele de pe vremea cand studiam piano dupa Coelho si, cum ii zice lu ala...Merlotti... NU NU...Merlucius...asa :P
RaPiDuTz
22-03-2005, 04:11 PM
pai d c mha ca si Merlotti e bun...am mancat o super omle du fromaj de p`acolo
nu vorbi cu omule de formaj pe aici ca ai ban, atentie la limbajular..nu injura. mai sa fie, copyy din ziua de azi ieri si maine :crazyboy:
micutzu
24-03-2005, 11:08 AM
Anti MAGGI-TARE DE TOT!!!!!!!!!!!!!!Anti maggi (http://www.taredisco.ro/m**e/)
Cred ca sunt singurul membru activ care nu are avatar si semnatura...si totusi...dau lectii la chitara..
micutzu
24-03-2005, 06:50 PM
Tuby=>Acum conteaza cui dai tu lectii la chitara, ca asa dau si eu lectii de dat cu aspiratorul( trebuie sa-i multumesc lu'mama pt asta )
Era sa uit ceva era sa inget de frig intr-o cabana la vatra dornei,cred ca era mai cald afara decat inauntru era sa-mi ingete mucii sub nas noroc de hanul ars si de cotnari.
Ma cac in gura celor de la INCOM.
Apropo de muci:www.valys.go.ro/VaLy/lool.swf (http://www.valys.go.ro/VaLy/lool.swf)
Ratonu
24-03-2005, 08:45 PM
Tuby> Mah, m-as baga si io la lectiile alea de chitara, da maine nu pot, deoarece maine este ziua multpreaiubitei si multpreaadmiratei Militii Romane!!! Veniti si voi maine de la ora 13 pm in Pta Constitutiei ca sa vedeti (si poate sa si simtiti) demonstratie de bataie cum numai la romani se da!!! :mishto:
RaPiDuTz
25-03-2005, 01:47 AM
dupa motto-ul "politia romana ne suge de....acadea" voi veni si eu cu mic cu mare sa vad marsh-ul...traiasca patria mama tovarasilor !
micutzu
25-03-2005, 04:22 PM
"Un fenomen ce ia amploare in tara noastra: campania "Maggi"
--------------------------------------------------------------------------------
Imi aduc aminte de o perioada neagra a istoriei, cea in care nazistii, in timpul holocaustului, ii obligau pe toti evreii avand peste 6 ani sa poarte steaua lui David impreuna cu inscrisul "Jude" (echivalentul in germana pentru "evreu"). Va dati seama ce umilinta trebuiau sa indure acesti evrei?
Poate o sa vi se para un lucru extrem de ciudat, insa ceea ce mi-a adus aminte de acest tragic moment este un fenomen curent ce ia amploare in tara noastra: campania "Maggi"!
Daca in timpul holocaustului, evreii erau obligati de catre nazisti sa poarte un marcaj pentru a putea fi identificati intr-un anume sens, acum, in Romania, avem de a face cu un fenomen similar, fenomen ce prezinta aceleasi caracteristici, insa, in care unele aspecte sunt modificate.
Astfel, locul nazistilor este luat de catre saracie, ea fiind cea care ii obliga, nu pe evrei, ci pe romani, sa poarte un "semn" care sa denote disperarea si nivelul de trai tragic al acestor oameni. Umilinta trebuie sa fie, cu siguranta, infinit mai mare atata timp cat constrangerea nu mai este una exterioara, ci una interioara, izvorata din lipsurile apasatoare ale vietii de zi cu zi.
In speranta castigarii unor sume de bani (premi"u), cei mai multi dintre romani si-au impanzit ferestrele apartamentelor cu abtibildul "Maggi". Acestia asteapta cu sufletul la gura si cu "steaua"-n geam sosirea caravanei "Maggi". Uneori, disperarea acestor oameni se exprima prin lipsa oricarei legaturi cu rationalul, atunci cand acestia lipesc nu unul, ci 4-5 abtibilduri pe acelasi geam, dar si atunci cand amplasarea ferestrelor este de asa natura incat caravana nu ar putea trece prin dreptul lor si, totusi, acesti oameni se incapataneaza sa-si "semneze" apartenenta la saracie.
Succes!
campania maggi este una dintre cele mai reusite ever.
momentan nu imi vine vreuna in minte la fel de profitabila.
cu 135000 de euro au impanzit toata tara, toate cartierele, strazile, blocurile, apartamentele.
un premiu nobel i-ar trebui acordat omului cu ideea caci este geniala. se potriveste de minune poporului nostru; daca ofereau 10000 de euro prea putini s-ar fi inghesuit. daca ofereau 10, nu se merita. suma este ideala caci suna realizabila. un salariu in plus "ce, nu ti-ar prinde bine? eheh.. ce stii tu?".
o campanie de nota 10!
bravo.
bineinteles, ar trebui sa se si tina de cuvant si sa imparta acei bani, si sa se si laude cu asta, eventual sa ofere omului ce a castigat un poster de 2 metri cu "maggi m-a scos din mizerie..." lol. daca nu, nu am de gand sa ii iert ca sunt nevoit sa vad zilnic privelistea minunata din spatele blocului printre 2 inimioare (mama si sora...) ;-)
ma dobitocu ala care a pus 5 inimioare in geam crede ca ii dau astia 1000 euro daca dau peste el? :) Brucan avea dreptate... STUPID PEOPLE
dar pe langa STUPID PEOPLE sunt si SMART PEOPLE care au avut ideea de a profita de saracii romani si sa le faca singuri reclama gratuit. poate ca ofera ei ceva premii dar castigu lor e mult mai mare :))
Cea mai mare curiozitate de cind m-am mutat in noua locuinta este sa aflu cine cinta din fluier, zilnic, la cele mai neasteptate ore, in blocul de vizavi. Vreau sa spun ca omul exerseaza, nu glumeste, ca si cum ar pregati un concert. Din zgomotele pe care le scoate ? de samovar rusesc lasat nesupravegheat ?, nici macar n-as putea preciza genul muzicii pe care o cinta. Am identificat vagi tonalitati de Miorita, combinate cu Of, viata mea. Restul ? doar improvizatii pe care, pariez, el insusi nu le va putea repeta vreodata. Curiozitatea mea e alimentata de faptul ca nu reusesc sa-l vad niciodata. E ascuns dupa perdea. Cind ies in balcon cu Ralu, ne dam cu parerea despre identitatea lui: un copil sarit de pe fix, o baba solitara, un tip intr-un scaun cu rotile, care n-are alta treaba, un tip in coma care respira printr-o teava infipta in trahee etc. In ultima vreme, nu l-am mai auzit. Am crezut ca si-o fi dat obstescul sfirsit, pina cind, pe fereastra in spatele careia obisnuia sa se ascunda artistul cu pricina, a aparut o inimioara Maggi. Traieste!
Nu stiam de campania Maggi, dar mi-a explicat in mare sotia despre ce-i vorba. Apoi am aflat detalii pe Google: 80% din populatia urbana a primit in cutia postala pliantul promotional Maggi, continind o inima care poate fi decupata si lipita pe fereastra. Visatorii de toate virstele sint adunati sub sloganul: ?Urmeaza-ti inima si cistiga!? si pusi sa astepte caravana Maggi, care umbla pe coclauri si da ? dupa cum ii lasa inima pe cei de la firma ? premii in bani. Dincolo de faptul ca am apreciat gaselnita promotionala ca fiind foarte inspirata, primul meu comentariu a fost: ?Da, sigur ca da. Si marmota invelea ciocolata in staniol?. O lume noua mi s-a deschis in fata ochilor. In tot orasul, din centru si pina in cele mai obscure zone, am inceput sa vad raspindindu-se ca o ciuma stickerele Maggi. Toate blocurile din jurul locuintei noastre au fost contaminate, incit am ajuns sa-i propun sotiei sa ne punem si noi inima Maggi. Nu de alta, dar am putea da hotilor un semnal fals ca sintem plecati din cartier.
Cum Internetul nu-i altceva decit proiectia vie a lumii in care traim, m-am gindit sa fac un fel de studiu de caz, pentru a intelege cum e afisata campania Maggi pe ferestrele Internetului. M-am oprit la discutiile de pe trei adrese: http://news.softpedia.com, http://deea.supermagnet.ro si http://www.primariatm. ro/forum. E si comic, si trist cum, de la o banala campanie publicitara, s-a ajuns la o adevarata criza de identitate, cu filosofi care mai de care mai diferiti. Incerc sa grupez comentariile pe categorii. Detractorul: ?Chestia cu stickerele astea e o porcarie si o minciuna?. Indignatul: ?Ba, da? eu de ce n-am primit sticker din ala??. Entuziastul: ?Un premiu Nobel i-ar trebui acordat omului cu ideea, caci este geniala. Se potriveste de minune poporului nostru. Bravo!?. Sententiosul: ?Tot ceea ce se poate primi moka place la roman, indiferent ca are termopan sau gipan in garaj?. Cinicul: ?Hmm... Poate gospodinele/casnicele asteapta sa vina reprezentantul Maggi calare pe un cal alb si sa le inmineze premiul cel mare in natura. Daca unii oameni se identifica deja cu detergentii cu care spala, de ce nu s-ar putea translata acest concept de ?comunicare? in planul supelor pe care le prepara?! Toata lumea trebuie sa se indentifice cu ceva, de preferinta nu cu ei insisi?. Analistul de tip Damaroaia: ?Ma, dobitocu? ala care a pus 5 inimioare in geam crede ca ii dau astia 1.000 de euro daca il gasesc? Brucan avea dreptate... STUPID PEOPLE?. Rebelul: ?Si eu am pe geam. Mama e de vina. Nu ma injurati. Si i-am zis ca-s in stare sa-i sparg geamul. Dar nu a interesat-o. E MADD. Ce sa-i fac? Incerc sa-i fac internarea cit mai scurt?. Filosemitul de serviciu: ?Daca in timpul Holocaustului evreii erau obligati de catre nazisti sa poarte un marcaj pentru a putea fi identificati intr-un anume sens, acum, in Romania, avem de a face cu un fenomen similar. Astfel, locul nazistilor este luat de catre saracie?. Intelectualul: ?Eu de multe ori am impresia ca societatea romaneasca este reprezentata doar de manelisti, telenoveliste etc...?. Ironistul: ?Am sa-mi pun si eu un poster cu un Lamborghini, poate cine stie??. Familistul necajit: ?Si eu am avut un scandal imens cu fiica-mea pe tema asta. Si unul si mai mare cu nevasta. Tre? sa stau si sa inghit in sec?. Adeptul teoriei conspiratiei: ?Din pacate, problema este mult mai adinca. Chiar in personalitatea noastra. Multe alte firme au intrat deja sub pielea noastra si ne manipuleaza personalitatea, si asa fragila?.
Amuzant, nu? Si ma gindesc ca idei de promovare ar mai fi. De exemplu, cei de la Milka ar putea inlesni vopsirea in mov a tuturor vacilor din Romania. Sau imi inchipui o excursie de neuitat la munte. Ursul ma extrage din cort, ca dintr-o conserva, iar ultimul lucru pe care il vad e un sticker de pe pieptul lui: ?Regele berii din Romania?."
ANTIMAGGI!!!!!!!!!!!!!!
m**e MAGGI !!!! :))))))))
micutzu
31-03-2005, 09:44 AM
S-a lansat campania Knorr : castigati 100E daca spargeti geamurile cu inima Maggie... :lol:
Andreidaffy
31-03-2005, 10:14 AM
Asta cu knorr e buna :) .... Apropo de chestii deastea: Am un prieten care si-a pus inima Maggi pe frigider..... :huh: :unsure: :angry:
Ala ce o vrea frate!!!!! ??
micutzu
31-03-2005, 11:07 AM
Acum 2 minute cand incercam sa intru pe fifaromania.computergames.ro in loc sa intre unde trebuia intra pe counter-strike.ro,si eu nici macar n-am adresa asta in lista mea?!?! ;) Ciudat?!
stefan
31-03-2005, 11:41 AM
si eu am patit la fel :D si mns nu ma credea :P
micutzu
31-03-2005, 12:04 PM
Asta cu cs.ro trebuie trecuta la paranormal.Poate vor spiritele sa ne transmita ceva?! :P
si ei sunt hostati de computergames, s-o fi incurcat ceva pe server :P
Incurcatura naibii...mai bine va dau niste lectii la chitara :P
yahoo
31-03-2005, 09:15 PM
Sau cel mai bine inveleste marmota serverul coputergames in staniol :P
RaPiDuTz
31-03-2005, 11:53 PM
nici mie nu mai imi place cs
scufitza roshie se juca counerstrike cu lupul in timp ce tuby le dadea lectii de chitara si eu de acordeon
habbib
01-04-2005, 11:16 AM
mie imi vine sa il dau cu capu de toti peretii pe frate-eu din cauza jocului asta tampit :injur: ..pur si simplu toata ziua sta si se impusca cu toti tampitii pe toate serverele,le-am spus si alor mei sa ia masurii ca asta exagereaza..in weekendul trecut am ramas doar cu el acasa,si in seara de sambata spre duminica nu a dormit deloc nebunu,a stat 48 de ore incontinuu in fata compului..cred ca iau cd+u si il fac bucati..si tot vine la mine cu faze de genu:uaaaaa,ayi am omorat 100,le+am dat la toti head-shoturi...uaaaaaa,azi am stat de vorba la scoala cu cel mai tare jucator de cs de la noi din oras..uaaaa m-o bagat in clanu lor..copii tampiti,astea-s preocupariile lor in zilele astea,sa joace cs,sa fumeze si mai stiu eu ce..
micutzu
01-04-2005, 02:25 PM
Wai da ce incercari nereusite de pacaleli pe FifaRomania Team Secret Forum? :P
Nu prea va pricepeti la pacaleli asa cum va pricepeti la patch-uri? :D
micutzu
02-04-2005, 02:29 PM
Moare papa,asta e are 86 de ani ce mai vor de la bietul om?! <_< Deja ma duc la disperare stirile din 5 in 5 min ca moare ba nu moare,e mort,a inviat etc.Sa-l lase impace si sa aiba o moarte usoara.Eu nu inteleg de ce se roaga lumea sa nu moara,e mai bine sa fie o leguma ambulanta si sa se chinuie mai mult!?!
Apropo am vazut ca seful bisericii catolice adica PAPA e super cunoscut si mediatizat,dar stie careva cine este seful bisericii ortodoxe ca de el nu am auzit niciodata nimic? :)
stefan
02-04-2005, 02:35 PM
Papa are 84 de ani, implineste prin mai 85....
Pe mine ma enerveaza ca astia is chiar nesimtiti de acu, pai pe toate posturile, inca de joi seara cand s-a anuntat pentru prima data, se prezentau modalitatile de alegere a noului papa, pentru toti era ceva senzational, cred ca prin studiouri se faceau si pariuri daca moare sau nu moare, pai pe lumea nici sa mori in liniste nu mia poti? :scaun:
Originally posted by micutzu@Apr 2 2005, 03:29 PM
Moare papa,asta e are 86 de ani ce mai vor de la bietul om?! <_< Deja ma duc la disperare stirile din 5 in 5 min ca moare ba nu moare,e mort,a inviat etc.Sa-l lase impace si sa aiba o moarte usoara.Eu nu inteleg de ce se roaga lumea sa nu moara,e mai bine sa fie o leguma ambulanta si sa se chinuie mai mult!?!
Apropo am vazut ca seful bisericii catolice adica PAPA e super cunoscut si mediatizat,dar stie careva cine este seful bisericii ortodoxe ca de el nu am auzit niciodata nimic? :)
Biserica Ortodoxa nu are un sef global
RaPiDuTz
02-04-2005, 06:24 PM
laser frate
ferroviery
02-04-2005, 07:37 PM
Dati-mi si mie un kit template PLS :huh: ............. si .......poate fac un echipament si pt papa
Sirius
02-04-2005, 09:04 PM
Patriarhul de la Constantinopol (Istambul pentru cei :crazyboy: ) este un fel de lider spiritual pentru Biserica Ortodoxa.
Originally posted by Sirius Black@Apr 2 2005, 10:04 PM
Patriarhul de la Constantinopol (Istambul pentru cei :crazyboy: ) este un fel de lider spiritual pentru Biserica Ortodoxa.
oarecum :P
Ratonu
02-04-2005, 10:09 PM
Acuma cica chiar a murit, la 22:37, a anuntat Vaticanul... Sa vedem cine va fi inlocuitorul... Eu l-as vrea pe cardinalul Francis din Nigeria!
Nu cred ca a ajuns anti-rasismul atat de departe incat noul cardinal sa fie cel de culoare din Nigeria..
Pana la urma nu asta conteaza ci conteaza ca succesorul sa faca macar cat a reusit Ioan Paul al II
ciudata maimuta turbata la gratii :crazyboy: :wacko:
micutzu
28-04-2005, 02:04 PM
Unde e romania? :huh: E aici!?!? (http://img213.echo.cx/img213/9596/romaniapeglob4hg.jpg)
nu mah... e in africa, langa new york ... doooooooooooooooooooh :lol:
DeadHope
29-04-2005, 07:29 PM
Poezie....
Creste iarba...iarba deasa...
Perpendicular pe casa....
Trece lebedele-n zare....
Eu ma uit...ele dispare...
biblup
06-05-2005, 06:27 PM
pantofiorul andromedei dinspre elixirul pseudoantiimaginatiei efemere deschide in consecinte si concluzii o cutie a Pandorei ce se vrea a fi remediul Parfumului convingator ca un politician in zi de gratie contabilizand adanc in barometrul cunoasterii gandiri tulburate si tentacule infinite sensibil letale perfect implinite pentru a descrie o ordine neomeneasca descoperita niciodata si in fiecare secunda...astfel marginalizand insasi spiritul vezicai mele care striga cu putere:
MAI LASA BEREA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sunt de acord si cu Razvan si cu biplup :shakeit:
Antoninho
03-08-2005, 09:00 AM
Atata erai cand erai mic :mishto:(n-ati zis voi sa aberam?)
TuDoE`
03-08-2005, 02:30 PM
:offtopic: :shakeit: :flipa: :elaine: :jbravo: :pungapecap: .........crek is :betie:....... :lol:
Mda, cre ca esti beat, ce ai baut ? :P Apa cu suc ? :mishto: Hai te fac la o bere :bere:
Time2Chill
04-08-2005, 08:47 PM
Originally posted by tobo@Aug 4 2005, 08:01 PM
Mda, cre ca esti beat, ce ai baut ? :P Apa cu suc ? :mishto: Hai te fac la o bere :bere:
cred k-i de la apa plata cu lamaie :D
fredala2003
05-08-2005, 10:17 AM
va rog frumos ziceti-mi si mie cerintele minime de sistem pt pes 4 !!! :(
Windows 98SE/ME/2000/XP
Intel Pentium III 800MGHz or equivalent processor (Athlon/Duron/Celeron)
128 MB RAM
4X DVD-ROM Drive
NVIDIA GeForce 3 or ATI Radeon 8500 video card
DirectX 8.1 compatible sound card
DirectX 8.1 or higher (included on Disc 1)
*Network(TCP/IP 64kbps or higher)
800MB free hard disk space
fredala2003
05-08-2005, 11:33 AM
tuby am luat si io demoul de pe net , merge , dar cand ma joc merge sacadat!!! de la ce poate fi ??? ca am gforce 4 mx 440 , procesor intel pentium 4 , 256 mb si am jumate de hard liber !!! :(
du-te si intreaba pe forumul pes rromania.. aici traba sa aberezi !! :scaun:
TuDoE`
06-08-2005, 03:27 PM
aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez aberez ............DA PANA UNDE ????????? :oops: :lol: :lol: :lol:
Bogdan_MC
06-08-2005, 07:57 PM
... "care este" ...
(am aberat si eu oleaca)
fredala2003
12-09-2005, 04:06 PM
mah am si io o intrebare : e adevarat ca a murit 50 cent azi ??? :blink: miau zis 2 preteni azi !!!! datimi si mie un raspuns daca stiti ceva !!! intrebarea e ffff serioasa , nu e vrajeala !!!
stefanm14
12-09-2005, 04:56 PM
da-l drq de drogat..fara nici o jignire....da tot timpu n-am suportat drogatii astia..mai sunt si mari vedete.....
P.S: nush daca a murit sau nu
micutzu
12-09-2005, 04:57 PM
Originally posted by fredala2003@Sep 12 2005, 04:06 PM
mah am si io o intrebare : e adevarat ca a murit 50 cent azi ??? :blink: miau zis 2 preteni azi !!!! datimi si mie un raspuns daca stiti ceva !!! intrebarea e ffff serioasa , nu e vrajeala !!!
Si eu am primit un mesaj ca ar fi murit 50 cent. :blink: Dar nu cred ca e adevarat.
nu a murit mah daca ar fii dat ortu' popii niggeru' asta mizerabil ar fii iesit toti wiggerii astia penali in pelerinaj, ar fii fost mai ceva ca la moartea Popei.
yahoo
12-09-2005, 08:07 PM
Ce aveti bre voi cu 50 de centi?Daca esti rocker atunci desigur ca asta vei zice asemenea rahaturi!O fi el drogat dar s-a lasat!Chiar imi place cum canta :P
Sper ca nu iti place si ce canta. Eu unul m-am saturat de toti terminatii astia care nu aveau dupa ce bea apa si acum ca au "3 m cubi de bani" se bat cu caramida in piept si canta despre asta. Rapul e muzica de strada, care se face in strada nu in vile si penthouse-uri. De asta prefer sa ascult formatii/artisti unda. Rapul nostru autohton zic eu ca e mai bun decat cel de pe aici, limba noastra e melodioasa si jocurile de cuvinte suna mai bine, plus rimele nu sunt poluate de fitze si " I'm so fly" s.a.m.d.
gianni
20-10-2005, 09:12 AM
Frate, ma batea gandul, zilelele acestea, mai rau ca minerii pe studentii de la Universitate, sa fac un thread gen " Aberatia Zilei", da` vad ca sunt altii mai dusi decat mine... a se vedea primele posturi! Cooooooool sau cuuuuuuula, vorba Oanei Zavoranu!
Offtopic, dezgrop mortii, sau topicurile moarte :D
Ratonu
12-01-2006, 12:22 AM
Profanare de morminte! :injur:
Beau cafeaua si astept vremuri mai bune. :P
Eu nu beau cafea decat in situatii extreme. Ma enerveaza ca nu mai am cascaval insa, trebuie sa merg sa-mi cumpar :(
RaPiDuTz
12-01-2006, 10:31 AM
si halatu ce zicea ? :blink:
ca boonikah bate toba... duuuh :lol:
Mi-am luat si maioneza ca la bunica acasa :D
DeadHope
12-01-2006, 01:08 PM
Dupa optimizarea pentru fiecare nod se actualizeaza matricea costurilor, si drumurile optime obtinute se trec prin arc direct, punctat, intre cele doua noduri!
Ora de info... :unsure:
Holy shit, si eu am facut azi la teoria grafurilor ceva asemenator :o
Ratonu
12-01-2006, 02:44 PM
Vorbiţi bre rom?neşte :offtopic:
Sirius
12-01-2006, 09:55 PM
Matricea costurilor forma 1 sau forma 2?
Neah, Algoritmul lui Kruskhal pentru determinarea arborilor de acoperire de val optima :crazyboy:
Ratonu
12-01-2006, 10:55 PM
Piei satano
gigel
16-01-2006, 01:50 PM
Salutare , nu am gasit pe nicaieri un post cu asa ceva si m-am gandit sa postez aici , asadar cin poate sa-mi scoata si mie un ban de pe hubul Fifa Romania?
reason este fake share
IP : 86.34.9.188
Multumesc
stefan
16-01-2006, 01:54 PM
exista asa ceva? poate ne dai si noua o adresa :P
pikciu
16-01-2006, 03:02 PM
Originally posted by mns@Jan 12 2006, 10:53 PM
Neah, Algoritmul lui Kruskhal pentru determinarea arborilor de acoperire de val optima :crazyboy:
io am invatat ca e kruskal si e aceeasi chestie cu arborii de cost minim? :rolleyes:
Da, eu stiam ca e cu H :P
gianni
16-01-2006, 04:05 PM
Cand ma uit la ceea ce invatati voi, imi dau seama ca Dreptul era o facultate usoara! :P
Nu faceti ruptura la limba? :P
pikciu
16-01-2006, 07:23 PM
vrei sa pun programul in pascal? e cam lung, ca il pusesem :D oricum e cam naspa programarea asta in pascal, c++, fox pro... adica nu prea te ajuta la nimic
zeama de varza... nimic? :(
Lasa frate ca Pascal e un tovarash mai vechi de-al meu , o sa vb cu el poate te ajuta si iese totu' bine si frumos.
Originally posted by pikciu@Jan 16 2006, 07:23 PM
vrei sa pun programul in pascal? e cam lung, ca il pusesem :D oricum e cam naspa programarea asta in pascal, c++, fox pro... adica nu prea te ajuta la nimic
Asta crezi tu...ce vrei sa te faci cand ajungi mare?
gianni
17-01-2006, 01:40 PM
Probabil... programator in limbaje extraterestre! :P
DarkComy
17-01-2006, 03:43 PM
asta e cel mai ciudat topic de pe forum :blink:
gianni
18-01-2006, 04:35 PM
Atat de ciudat, incat nu mai posteaza nimeni? :blink:
Suntem in silenzio stampa :P
DeadHope
29-01-2006, 12:34 PM
Guys...aberati, ca ati dat-o in on-topic! :crazyboy: (nu credeam s-o zic si p-asta)
S-a rezolvat maestre. Am mutat posturile ON-TOPIC de aici. :crazyboy:
violet_blood
01-02-2006, 09:31 AM
:offtopic: beeeeeeeee! mi-e sete! cat e ceasul! beeah! miau, ham! ma duc la WC! :nashpa:
yahoo
01-02-2006, 11:11 AM
Bai nene da tu chiar aberezi la greu!
gianni
01-02-2006, 12:55 PM
Aberatul este precum respiratul! Ce facem insa atunci cand ne inecam cu saliva propriei aberatii!? ;)
yahoo
02-02-2006, 11:46 AM
Depinde ce culoare are saliva,pt ca poate devine scarbos :P
Ratonu
02-02-2006, 02:53 PM
:mellow:
gianni
03-02-2006, 08:33 AM
Cea mai tare aberatie: este dimineata si iar trebuie sa merg la serviciu!!! :(
Ratonu
03-02-2006, 12:13 PM
Eu tocmai m-am intors de la scoala, am ramas cu 3 la chimie si cu 4 la matematica. 8) :wacko:
yahoo
03-02-2006, 12:47 PM
Si eu am note naspa la chimie,dar am trecut cu 5 si la mate am luat 10 :P
pikciu
03-02-2006, 02:26 PM
si noi la teza la chimie am avut cea mai mare nota 6. dar cu un mic cadou, s-a transformat in 9. :P
vladutz.
03-02-2006, 02:36 PM
La mine aia de chimie nu primeste si e cea mai a draq din scoala :(
gianni
03-02-2006, 05:48 PM
Cred ca ati gresit topicul... :P
P.S. Ce note-s astea? ;)
violet_blood
05-02-2006, 02:20 PM
beeeah :greata: ! am vazut azi o dacie! marfa ! am vazut..mm nu mai tin minte! as bea o bere! blonda ! am tras un pisic de coada si a inceput sa faca ham!ham!! acuma serios: am vazut o pisica care dormea pe un caine! e adevarat! ce tare !
pikciu
05-02-2006, 04:39 PM
Originally posted by violet_blood@Feb 5 2006, 02:20 PM
beeeah :greata: ! am vazut azi o dacie! marfa ! am vazut..mm nu mai tin minte! as bea o bere! blonda ! am tras un pisic de coada si a inceput sa faca ham!ham!! acuma serios: am vazut o pisica care dormea pe un caine! e adevarat! ce tare !
72823
ba baiatule, tu ai auzit de spitalul de la balaceanca? du-te acolo
violet_blood
05-02-2006, 06:42 PM
in caz ca nu stiai asta e un topic despre oftopic! pffffffff ce tare! mei foame! ma duc sa beau suc!
Off topic ca off topic dar unele posturi dp aici sunt ciudate rau de tot.
stefan
05-02-2006, 07:26 PM
totusi aici se abereaza cu cap :P nu e topic doar ca sa iti creasca nr de mesaje :P nu tre sa ne spui cand te scarpini la coaie, etc :P
DeadHope
05-02-2006, 07:32 PM
Cred ca ai vrut sa spui "scarpini o oaie", nu? :P
pikciu
05-02-2006, 08:53 PM
oaie e porecla lu dirigu, de fapt "oaie creata cu matreata" :lol: oricum e cel mai de treaba prof
Nu vreau sa stiu atunci cum ii numiti pe cei ce nu sunt de treaba :o
pikciu
05-02-2006, 09:16 PM
pai nici eu n-as vrea sa spun :P
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.