PDA

View Full Version : Care credeti ca este cel mai interesant derby din A?

ady14
16-04-2003, 02:20 PM
Multa lume spune ca intre echipele mari din Bucuresti se joaca marile derby-uri?Care e parerea voastra?
A mea este ca POLI AEK TIMISOARA vs. UTA e cel mai mare derby al fotbalului romanesc!

tudosebogdan
16-04-2003, 03:25 PM
De ce nu ai facut si tu un chestionar? Eu unul raman la parere ca cel mai spectaculos derby si de fapt singurul derby din Romania este Steaua-Dinamo. Cine vrea sa ma contrazica sa se ia in gura cu aia 3 milioane si ceva de telespectatori care s-au uitat anul trecut la meci pe PRO TV. :wink:

Sirbu Mihail Bogdan
16-04-2003, 04:34 PM
pai cum adica singurul?poate vrei sa zici ca ala e derby-ul bucurestiului.Stim toti cum si-au facut numele amandoua echipele.

mns
16-04-2003, 06:11 PM
1.Steaua - Dinamo
2.UTA-Poli
3.cam atat

ady14
17-04-2003, 01:30 PM
Am fost la Arad ieri sa vad meciul!O atmosfera de nu s-a mai vazut de mult pe u stadion de 12000 de locuri,avand in vedere ca la Timisoara sunt 45000 de locuri!
Frumos,frumos!Fotbalul nu s-a comparat cu cel de la Timisoara,dar din tribune nu s-a mai injurat!Si dupa meci noi nu am primit acelasi tratament ca aradenii cand au venit la Timisoara!Probabil ca Red Fighters erau suparati!
Dar a fost o adevarata demonstratie din tribune!
Comando Viola si Red Fighters si-au tinut numele de cele mai frumoase galerii din Romania!
Tot asa!
FORZA VIOLA!FORZA CVUCS!FORZA POLI!

mns
17-04-2003, 02:17 PM
poftim, eu am fost la tribuna a 2-a unde ar fi galeria uta-ei si pot spune ca red fighters au fost PENIBILI, in loc sa incurajeze echipa ei striga *** poli si altele, si galeria si echipa au fost penibile, pacat ca mi-am luat tricou cu njock si am facut steag cu uta

Sirbu Mihail Bogdan
17-04-2003, 03:17 PM
baiesti va spun de acum,tinand cont pe ce loc e dinamo a vedeti voi in ultima etapa la Craiova ,o sa vina atata lume ,nici daca muta meciul pe Lia Manoliu nu o sa intre toti pe satdion.Sa vedeti atunci atmosfera pe stadion.Cei 60.000 sau cei 50.000 care au venit cu steaua si cu ceahlaul o sa fie putini.

mns
18-04-2003, 04:05 PM
Un mesaj pentru Craioveni, incurajati-va echipa in meciul cu Dinamo, ca sa ii bagati la baraj sau mai bine in B 8)

Blue
18-04-2003, 05:33 PM
ce imi palce mie de noi astia din provibcie, ungur, roman, bulgar, tigan, or ce om fii toti ii urim pe bucuresteni.

tudosebogdan
18-04-2003, 07:36 PM
pai daca lucruri serioase nu stiti sa faceti atunci va ganditi intruna ca orice e rau in tara asta e din cauza bucurestenilor :fyou: hai ca incepeti sa ma calcati pe nervi cu atitudinea asta. eu suporter il vad pe ala care isi incurajeaza echipa lui si nu pe ala care ii injura pe ceilalti :evil:

mns
19-04-2003, 12:11 AM
eu nu urasc pe nimeni, sunt chiar fan sau suporter al lui steaua, eu daca merg la meciuri nu ma duc sa injur echipa adversa ci sa-mi incurajez echipa, eu la meciul Poli-Steaua sau UTA-Poli, am tacut cand se striga *** sau sugeti ***,

in final;, nu am nimic cu nici o echipa, nici craiova, nici dinamo, nici sportul, poate doar putin cu gloria, ceahlaul si bacaul. Sa nu uitam ca Steaua, Dinamo si Craiova au ajutat foarte mult fotbalul romanesc in urama cu cativa ani ajungand toate in ultimele runde ale competitilor eurpoene. Eu cred ca aceste echipe merita respectat nu neaparat pentru ce sunt ele acum ci pentru ce auu fost si ce au facut ele.

Poate sa vina oricine sa spuna ca steaua sau dinamo (la craiova nu cred ca e cazlu) sunt echipe facute de minister ca re au castigat cu blaturi, dar atunci cum au ajuns ele asa departe in cupele europne?

PS:; sa nu credeti ca sunt fan Dinamo sau Craiova :P

cu UTA si Steaua pana la final

Sirbu Mihail Bogdan
19-04-2003, 01:16 AM
pentru tudosebogdan,la cate deplasari ai fost tu cu Steaua in tara,sau cu Sportu?
la cate meciuri?toate adunate.
Cerde-ma ca am vazut indeapropae ce fac suporterii bucuresteni.niste lasi. Niste nenorociti,se cred mari ultrasi.Galerii de cartier ori formate din tigani ori din "baietasi" smenari.
Asa ca va transmit:: :fyou: :fyou: :fyou:

mns sa fii sigur ca o sa incurajam pe Stiinta si sunt sigur ca toata lumea o sa plece de la stadion ragusita.

Sirius
19-04-2003, 09:30 PM
Cel mai interesant derby? Dar din ce punct de vedere? La nervi Dinamo-Steaua, la tragere de timp Rapid-Dinamo, la ambele Steaua-Rapid. UTA-Poli a fost interesant, pacat ca s-a terminat asa. Daca UTA ar fi stiut sa finalizeze ar fi relansat meciul si am fi avut mai mult spectacol. Alte derbyuri mai sunt si Brasov-Craiova, rivalitatea dintre cele doua echipe fiind binecunoscute. Acum sper ca prietenii nostri olteni ma vor ierta ca sunt brasovean si ma vor crede ca eu nu fac parte din tagma de mitocani cu ''olteni...la olteni''. Alte derbyuri din A? Real-Valencia, Juve-Inter, Ajax-Eindhoven si Manchester-Arsenal. Toate sunt in divizia A, nu? :D

Blue
19-04-2003, 09:49 PM
ma bognade, ue n-am nimic cu tine, eu nu ii suport pe bucurestenii aia care sunt incrededibil de prosti, si mai sunt si mandri ca sunt prosti, aia care cred ca in provincie se plimba lumea cu catutz (sunt cocalar de mirc)ele si tot asa.

Sirbu Mihail Bogdan
20-04-2003, 02:07 AM
cand mai multa lume spune acelas lucru.....nu stiu...se poate sa fie adevarat.

Blue
20-04-2003, 02:36 AM
ba sa fiu sincer de fie care data cand am fost in bucuresti ( si am fost de cel putin 25 de ori) am vazut carutz (sunt cocalar de mirc)e cu tz (sunt cocalar de mirc)igani tuciurii si puradeii lor.

mns
20-04-2003, 10:08 AM
nu e corect cum generalizati toata chestia asta, peste tot in tara exista oameni prosti, tigani si caini vagabonzi, dar nu inseamna ca toti din tara suntem asa, sau din bucuresti

ScorpionX
20-04-2003, 06:09 PM
S-a pus intrebarea care e cel mai SPECTACULOS derby
Va spun e e Craiova-Dinamo
o sa vedeti voi ce o sa fie o sa cada stadionu de atata lume si atata ura pentru dinamo de o sa se sperie toata tara si o sa vedeti voi acolo specacol mai ales la galerie

Sirbu Mihail Bogdan
20-04-2003, 06:16 PM
da si toti oltenii,indiferent unde o sa fim o sa strigam:
"dINAMO uita-te asta e galerie."
"B-ul,B-ul,B-ul"
"aleo,aleo,toti oltenii striga **** dinamo"
o sa fie o revolta ,ca la meciul cu Sportul de acum cativa ani,cand ne-am batut cu jandarmii pentru un furt evident la care a fost supusa Stiinta.
Pro Tv descria atmosfera ca : Razboiul civil de la Craiova.
Au plecat bucurestenii cu duba de politie de la stadion ca daca ii prindeam acolo ramaneau.
Asa ca sa vedem cati suporteri dinamovisti vor veni.
VA ASTEPTAM!!!!!!! :twisted: :twisted:

Blue
20-04-2003, 07:13 PM
amen brother :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

:fyou: :fyou: :fyou: :fyou: :fyou: dinamo :fyou: :fyou: :fyou: :fyou: :fyou:

ScorpionX
23-04-2003, 05:21 PM
Lume voi cati spectatori estimati ca o sa fie la meciul Craiova-Dinamo, si comparati cu alte meciuri sa vedetoi diferenta...

Sirbu Mihail Bogdan
23-04-2003, 08:32 PM
o sa fie atatia sa umple stadionul,sala polivalenta,copacii de langa stadion,curtea interioara si pe afara. :valuri: STIINTA!

justafan
24-04-2003, 12:10 AM
POLI-UTA-cel mai interesant