PDA

View Full Version : Wishlist Fifa 2004

mns
15-04-2003, 10:39 PM
Avand in vedere ca primele detalii le vom primi in luna mai, am decis sa deschid un nou forum dedicat Fifa 2004, primul topic este acesta cu dorintele voastre, care vor fi filtrate si trimise acolo unde speram ca vor conta.

Ce as vrea eu ::

-gameplay realist
-mai multe faulturi din partea computerului
-meniu mai complex cu mai multe informatii si statistici
-sa obtina licenta pentru UEFA Champions League si Cupa UEFA
-mai multe tipuri de stadioane pentru echipele mici
-mai multe tipuri de vreme :: ploaie, senin, cald, ninsoare, iar conditiile meteorologice sa influenteze gameplayul(dinamica mingii)
-schimbarea sistemului de atribute al jucatorilor(introducerea unui sitem nou care sa contina atribute intre 1 si 100; atribute : de genul celor din championship manager)
-numarul de spectatori de la un meci sa depinda de importanta acelui meci si de valoarea si forma echipei

mai am cateva, dar nu mi le aduc aminte, mai postez eu mai incolo

Blue
16-04-2003, 02:51 AM
ce as vrea: game play realistic ( adica pase mai exacte, cateodata daca vrei sa dai o pasa in diagonala cu S, de cele mai multe ori se duce mingea la dversar, si e o pasa usoara pe care as puteao so dau cu ochii inchisi, sa dai cu capu mai usor, mai multe feluri de suturi, sa poti sa dai penaltiuri la colt, sa poti sa iti misti jucatoru cand executi lovituri din apropierea careului)

mai multe stadioane, sunete de la galerii pt mai multe echipe, mai multe banere, joc mai dur, cum zicea si mns, stadioane mai putin pline pentru echipe slabe, mam (sunt agramat) saturat sa tot vad stadioane pline, trebuie sa fie si unele mai goale, sa aiba euro si cupa mondiala, uefa intertoto, sa vezi batai intre fani la derbiuri, si batai/impingeri intre jucatori. si cam atat.

tudosebogdan
16-04-2003, 03:20 PM
eu as vrea urmatoarele:
- sa pot sa impun ce tactica vreau eu (in demoul de CM4 jucand cu Chelsea, cand am incercat sa joc fara portar, adica l-am bagat si pe el in atacat, a iesit din joc cu eroare iar in FIFA2003 mi se pare o aberatie sa nu existe echipe cu libero, chestia aia cu 4-1-2-1-2 e cea mai proasta gluma pe care am vazut-o pana acum in suita FIFA)
- sa pot sa desemnez eu ce zona sa acopere jucatorul si sa ii pot spune cat de mult sa participe in aparare, la mijloc sau in atac
- mai putine faulturi din partea computerului. eu unul joc cu echipe mici impotriva celor mari si sunt faultat de multe ori in preajma careului si nu pot da gol din lovitura libera fiindca nu sunt jucatori prea buni la cele mici.
- sa se poata bate loviturile libere mai usor (efect si puterea sutului in special)
- sa pot sa dau si eu gol cu capul, sau macar sa o lovesc uneori cu capul
- sa pot face bani cu echipele cu care joc si pe ei sa achizitionez alti jucatori, asta zic eu ca este un mare minus
- sa fie Romania in el atat cu echipa nationala cat si cu divizia A
- sa se poata avansa din ligile inferioare in cele superioare
- sa nu mai existe buguri (uneori nu reusesc sa dau gol din 10 metri fiindca jucatorul meu o da atat de incet incat portarul mai si asteapta pana cand vine mingea la el)

:crazyboy: daca mai imi vin in minte va mai spun :crazyboy:

bfcsquadra
17-04-2003, 06:38 AM
eu as vrea:
-in primul rand mai multe campionate(Anglia,Germania,Spania) cu Divizia a doua pentru a ava sansa de a promova daca retrogradam
-tururile preliminare ale Champions League(macar turul 3)si Cupei UEFA
-mai multe echipe mici
-campionatul Olandei
-campionatul Greciei
-menu mai dinamic ca la Fifa 2002 sau 2001
-sa fie si turnee de fotbal in sala dupa turul campionatului
-nationala Romaniei
-cand castiga o nationala WC sau CE sa i se cante imnul ca la FIFA WC98
-dupa gol sa arate reactia galeriei de aproape ca la NHL 2002

sanshine
17-04-2003, 10:20 AM
-meniu mai complex cu mai multe informatii si statistici
-sa obtina licenta pentru UEFA Champions League si Cupa UEFA
-mai multe tipuri de stadioane pentru echipele mici
-mai multe tipuri de vreme :: ploaie, senin, cald, ninsoare, iar conditiile meteorologice sa influenteze gameplayul(dinamica mingii)
-numarul de spectatori de la un meci sa depinda de importanta acelui meci si de valoarea si forma echipei
- sa pot sa desemnez eu ce zona sa acopere jucatorul si sa ii pot spune cat de mult sa participe in aparare, la mijloc sau in atac *
- sa se poata bate loviturile libere mai usor (efect si puterea sutului in special) *
- sa pot sa dau si eu gol cu capul, sau macar sa o lovesc uneori cu capul *
- sa pot face bani cu echipele cu care joc si pe ei sa achizitionez alti jucatori, asta zic eu ca este un mare minus
-sa fie si turnee de fotbal in sala dupa turul campionatului *
-dupa gol sa arate reactia galeriei de aproape ca la NHL 2002

Pana acum, astea mi se par cele mai realiste cereri, si sunt de acord cu ele. Cererile de ligi sau echipe in plus sunt destul de greu de indeplinit - sunt tot felul de considerente legale + banesti.
Ce as vrea eu e un film MAAAARE si TAAARE, ce doar o data implineste fifa 10 ani. Ceva in genul aluia de la FIFA 2000, dar oricum, sa se vada ca e editie aniversara!

ady14
17-04-2003, 01:50 PM
Pai,ce a spus mns e adevarat!
As vrea un joc mai realist!
La un fault mai dur sa se ia al bataie!sa arate antrenorii!
la sfarsitul meciurilor jucatorii sa salute galeriile!
as vrea un FIFA combinat cu CM!

mns
17-04-2003, 02:01 PM
combinatie dintre cele 2 nu se va putea realiza, pentru ca FIFA este un simulator de fotbal si nu un manager, poate o combinatie e otal Club Manager, dar acolo nu te poti controla singur echipa din cate stiu eu

in privinta batailor nu cred ca vor exista vreodata si nu vad de ce ar exista, poate doar mici incaiierari si atat, pentru ca nici ei nu isi pot permite sa foloseasca imaginea si numele jucatorilor in joc pentru a simula batai

la fel e si cu moartea jucatorilor si cu dopajul in championship manager

sanshine
18-04-2003, 10:26 AM
FIFA e un joc arcade, si nu are cum sa fie altceva. Nu poti sa ceri sa fie simulator, ca dupa aia sa te chinui 20-30 de minute (real-time) ca sa dai un gol, juma' din pase sa fie in tribune sau la adversar, sa vezi o foarfeca sau un dribling doar de sarbatori. Asa un joc nu ar fi destul de "fun" ca sa fie jucat. Plus ca nu o sa bage prea multe elemente de management (daca o sa bage) ca sa nu-si concureze seria TCM. Imbunatatiri de atmosfera, de grafica, de gameplay (dar raminind in sfera arcade-ului), la asta trebuie sa ne asteptam.

ScorpionX
20-04-2003, 06:00 PM
Pai eu asi dori ca in Fifa2004:
-sa fie mai multe stadioana
-sa nu mai stam sa downloadam cration centre
-sa CC introdus in joc cum era la editile 2002 si anteriore
-sa se faca champion's league dar sa avem posibilitatea de a modifica grupele
-si sa nu fie divizia A ca sigur aia o s-o faca jalnica

Anonymous
28-04-2003, 09:26 AM
Ce vrea EU in Fifa 2004 :
- mai multe stadioane
- jocul sa fie mai realist
- sa creasca bugetul echipei in functie de performantele obtinute
- vremea sa afecteze jocul
- sa protestezi la arbitru (gen Kirita :crazyboy: )
- loviturile libere sa le dai peste zid cu mult efect
- numarul de spectatori de la un meci sa depinda de importanta acelui meci si de valoarea si forma echipei :bang:

justafan
29-04-2003, 01:21 AM
-De divizia A .nu cred c-o sa fie vorba(nepotz (sunt cocalar de mirc)ii noshtrii poate!) -Campionate:actualele+Olanda,Grecia,Portugalia sau Turcia ,-Korea - cui pasa de aia,shi (sunt cocalar de mirc) am uitat +Brazilia sau Argentina shi (sunt cocalar de mirc) toate sau cele mai importante sa aiba ligi inferioare. -Bineinteles gameplay mult , mult inbunatatz (sunt cocalar de mirc)it (fara buguri-gen : nu potz (sunt cocalar de mirc)i sa da pasa cu capul) -Stadioane proprii pt.major.echipelor. -L.C. & UEFA Cup-sa aiba licentz (sunt cocalar de mirc)a -Atmosfera sa difere:depinde de meci ,competitz (sunt cocalar de mirc)ie,echipa,evo.acesteia. -Galerii,bannere,coregrafii chiar , cantece , scandari , fluieraturi ,tortz (sunt cocalar de mirc)e aruncate in teren in Italia(de exemplu),aplauze,etc

Blue
29-04-2003, 01:42 AM
mai multe stadioane
game paly mult mai realist
mai multe faultmai multe scene cu galeriile
mai multe chants
diviziile b pt anglia, spania, italian, germania si franta
mai multe feluri de suturi
mai mult realism, sa nu traga radunacu ca si van nystelroy

mns
29-04-2003, 09:11 AM
o sa fiti fericiti :P

ScorpionX
29-04-2003, 04:59 PM
pai de ce sa fim fericiti????

Onel4u
30-04-2003, 04:40 PM
:o Vreau sa fie foarte diferit de fifa 2003(in partea buna a cuvantului).VReau cam ce vor toti.
IN primul si in primul rand:
-mingea sa se roteasca ca-n realitate,atunci cand prinde efectsi din vole sa se invarta mai putin.
-plasa portii sa fie mai moale,mai misto,cam cum o are Roma pe stadion
-jucatorii sa se mai si accidenteze ,iar daca vor sta mult pe banca de rezerve ,sa le scada ratingul incetul cu incetul.
adversarul sa fie mai real nu cum e la fifa 2003 stie unde dai pasa si te ia de fiecare data(WORLD CLASS)
Jucatorii sa transpire,tricoul sa mai iasa din pantaloni,sa mai zboare gazonu,atunci cand da o centrare,POARTA SA FIE MAI MARE CA LA FIFA 2003 E CAM MICA DE CEA REALA<NU VI SE PARE?
Mai am dar tre (sunt cocalar de mirc)' sa plec
SE YA!Apropo cand apar primele poze cu fifa 2004?

ScorpionX
03-05-2003, 10:27 AM
Alo de ce sa fim fericiti?
A mns am o sugestie intra pe www.fifa2003.com sa vezi ca e un autor roman tare acolo, sa colaborati cu el daca reusiti sa luati legatura

Blue
04-05-2003, 01:39 PM
ma sper ca o sa bage un patch mai realist in fifa2004 ca in fifa2003 a gameplay-ul a fost penibil si nu a fost real.

mns
04-05-2003, 02:20 PM
A mns am o sugestie intra pe www.fifa2003.com sa vezi ca e un autor roman tare acolo, sa colaborati cu el daca reusiti sa luati legatura

neah, nu cred ca vom lua legatura cu el, in momentul de fata nu mai cautam "colaboratori" :)

tudosebogdan
22-05-2003, 11:52 AM
bai stiti ce as mai vrea eu?

1. o liga feminina ... numai pentru mine daca se poate :rolleyes: :D

2. nu te lase sub nici o forma sa evoluezi la un nivel de dificultate daca reusesti sa ai mai mult de 10 victorii la un nivel superior

3. sa aiba optiunea aia meseriasa cu default game ca eu nu mai o vad prin joc, daca mie imi plac exact 2 echipe sa ma pot juca cu ele pana crap :injur:

tudosebogdan
27-05-2003, 05:28 PM
pe masura ce joc mai gasesc cate ceva ce nu imi place:

1. sa scrie pentru ce primeste cineva cartonas galben sau rosu, lovitura libera sau penalty. aseara de exemplu, fiindca a tras unu cu mingea in picioarele unui aparator de-al meu, am fost sanctionat cu cartonas galben si penalty. cred eu ca a vrut sa zica hentz (sunt cocalar de mirc) la picior dar nu voi sti niciodata daca asa ceva exista. :blink:

2. s-ar putea sa ma repet dar as vrea sa pot aseza jucatorii sa joace in ce zona a terenului vreau eu

3. vreau un creation center ca in Fifa2001 daca imi aduc bine aminte, sa fac ce jucatori vreau eu

4. vreau 2 galerii in tribune si nu doar una, a echipei gazda, si nu imi place nici ca sunt aproape toti imbracati la fel ...

Andrei
31-07-2003, 10:35 PM
ce nu imi place mie deloc la fifa 2003: ploua numai pe anumite stadioane, shi (sunt cocalar de mirc) ploua incontinuu. oare era chiar asha de greu sa introduca ceva ce a fost introdus inca de la fifa 1999, daca nu chiar mai devreme?

Scouville
08-08-2003, 09:27 PM
Eu zic ca ar trebuie sa introduca toate tipurile de gameplay in multiplayer de ex in fifa 99 din multiplayer puteam sa cu altcineva un sezon intreg alegand fiecare o echipa iar cand treb sa joace contra altei echipe eu selectam echipa aia incercand sa-i pun bee-n roate si invers era misto .... acuma nu poti decat friendly :angry:

maresal
21-08-2003, 06:11 PM
Ar fi marfa ca dupa un campionat in care ai ocupat un loc bun sa creasca bugetul echipei si valoarea jucatorilor si invers daca retrogradezi(sa poti juca si in ligile inferioare) sa nu mai ai bani multi si sa plece din jucatori si sa nu mai poata cumpara orice echipa pe Ronaldo sau alta vedeta decat daca are performante sa poti trece macar cateodata de portarul ala idiot si sa aibe peluzele pline cu steaguri.In italia sa fie ULTRASI in tribune ,iar in Anglia sa se auda cum canta intrg stadionul ca in realitate,iar la derby-uri sa se faca coregrafii cu diferite mesaje ("noi suntem cei mai buni","va rupem capul ","aduceti cupa in x oras" '

DarkComy
21-08-2003, 07:15 PM
eu vreau sa imi creasca banii daca castig campionatul sau fac performanta nu daca vand jumate de echipa sa il iau pr ronaldo si daa sar putea ca jucatorii sa se gandeasca daca semneaza adika sa nu vina ronaldo de la real la cucuietii din deal :lol: :P

mns
21-08-2003, 09:18 PM
pai asa si va fi, va avea multe caracteristici de manager, dar va fi o simulare...retrogradare, semnare de contracte, jucatori cresc sau scad ca valoare, premii...

Scouville
06-10-2003, 11:55 PM
Deci nu o sa putem controla noi chestiile astea
apropo daca e asa cum se presupune cred ca va fii cel mai bine vandut joc al anului in state(asta doar daca nu ma iscot astia vreun sims <_< :nashpa: )
Dar daca vor sa faca jocu asa mijto nu cunva o sa fie prea mijto in cat cand o sa apara fifa 2005 nu o sa mai cumpere nimeni !?!1?! :unsure:
nu sunt astia prosti baga ei ceva buguri vrajeli ca sa ne scoate peri albi .... poate game playu sa sufere ... am auzit ca o sa apara si euro 2004 dar ma iincol oin primavara - vara ....

LiviuRO
07-10-2003, 12:09 AM
1. As vrea o camera, de genul tower, dar care sa prinda un pic mai bine marginile.
2. Creation-center-ul sa vina pe CD, ca la TCM, sa nu dowloadez la el o sapt.
3. Comentarii cum sunt cele de la "Club Championship" la toate meciurile.
4. Dribling mai realist, nu doar fentele alea, pardon "signature moves", pe care jucatorii oricum le fac o data pe an.
5. Nivele suplimentare de dificulate, functie de cat de bine joci, adica ceva peste world-class daca se poate :D
6. Macar cate o echipa din fiecare campionat din Europa la rest of world, si macar cate una de pe celalate continente.

stefan
07-10-2003, 01:51 PM
unii poate o sa vreti sa fie si calculatoare mai bune in pachetul cu fifa 2004 :D
cerintele is astea::

FIFA SOCCER 2004 PC Requirements
CPU: Pentium III
CPU Speed: 500 Mhz
RAM: 64MB (128MB for XP and 2K)
O/S: Win 98 / 2K / XP
Display Card Chipset: Direct3D compatible with DirectX8.1
Display Card Memory: 16MB

LiviuRO
07-10-2003, 04:21 PM
pfu! Credeam ca o sa fie cerinte mai nashpa, inca nu am probleme cu cerintele...
Da astea sunt minime, nu? Ca mie cu vechiul GeForce2 Mx400, 64 Mb, Mi se vedeau de la departare nr. de pe tricou asa... o idee.... Oricum acum mi-am luat Geforce4 128MB DDR, sper sa se vada lacrima... :D

Scouville
07-10-2003, 06:15 PM
Arpopo astia actulizeaza jucatorii si echipele cu cateva saptamani inainte sa-l scoata pe piata sau ma trezesc cu chivu la ajax si mutu la parma , crespo la inter etc!!!!