View Full Version : Vreti Divizia B in RLSP v2?
stefan
18-02-2005, 03:07 PM
Va inlocui germania la fel ca anul trecut, insa veti putea juca meciuri amicale sau turnee create de voi cu echipele din germania.
andrei09
18-02-2005, 06:31 PM
eu as dori divizia b sa pot sa joc si cu echipa de verze de la mine din orash: fcm targoviste :P
macar asa sa ajunga in divizia a :mishto:
Stalex2004
18-02-2005, 06:35 PM
ar fi frumos sa putetzi sa faceti si div b sa avem ambele divizii in fifa.ar fi tare dar oricum nu tin neaparat. :mishto:
Ronaldo
18-02-2005, 10:47 PM
dar putem juca amicale cu Germania? Daca da, votez DA, daca nu, votez NU, ca nu mai vreau sa pierd iara echipele din Germania... Si daca inlocuiti Germania, bagati prima liga a Germaniei in locul aleia din Belgia! :mishto: (nimeni nu vrea sa joace cu Belgia, Mexic, US, Austia, Elvetia, alea stau degeaba in joc...)
DECI, VOM PUTEA JUCA MACAR AMICALE CU GERMANIA???
stefan
18-02-2005, 10:52 PM
Amicale DA, si mi-ai dat o idee, cred ca pot face ca macar echipele din Bundesliga 1 sa ramana si in cariera.
Ronaldo
18-02-2005, 11:32 PM
Care, aia cu Belgia? E o idee buna, si jucam cu ce ne place in career. Dar mai am o intrebare: Nu puteti pt RLSP 2005 v2.0 sa bagati la toti jucatorii 18 ani ca sa nu se mai retraga? Ca e mai misto asa. SA NU ZICETI C ANU MAI E REAL! Ca nu e real daca inventeaza compu nume belgiene sau nemtesti, ci SUCKS.
stefan
18-02-2005, 11:35 PM
dupa aia iar vine killaw (cum cine? ala de alerga pe pista cu Liviu Mihai) si imi tine mie teorii cum ca el stie 500 de jucatori mai putin vreo cateva echipe intregi si eu nu stiu nici unu :P Si dupa asta skilul jucatorilor e influentat de varsta :P
Ronaldo
18-02-2005, 11:47 PM
:( da-l incolo pe ala...stim ca tu esti cel mai tare (dj_mozart=THE BEST)
Dar uite acum ajungem la Steaua sau Dinamo si se duc jucatorii, e enervant!
ZapPy
19-02-2005, 01:15 PM
DA VREAU DIV B..mozart..intrebi asta ca te-am batut la cap eu cu altii?? :D :P :lol: :mishto: :mishto: :mishto: :mishto:
Super..ai fi rege mozart dacaa ai baga div B dar...SA FIE ACOLO SI FC ORADEA!!!
:Da:VREM DIV B DACA ARE SI FC ORADEA :da:
:maestru: :maestru: :maestru: mozart :maestru: :maestru: :maestru:
PLS King mozart :P ==> :mns:
Te rugam mult!!!! :maestru:
stefan
19-02-2005, 01:42 PM
Am facut topicul sa vad daca are vreun rost sa fac si Divizia B, nu pt ca ma batut la capcineva anume :P
ZapPy
19-02-2005, 01:46 PM
:D Bine....eu Te-as ruga sa faci DIV B dar sa aiba si FC Oradea PLS. :mishto:
:maestru:
MALDINI
19-02-2005, 04:08 PM
Nu bagati si CSM Rm.Valcea ? E pe primu loc in DIV C :)) VA ROG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fredala2003
19-02-2005, 04:13 PM
si eu vreau divizia B dar daca sar putea sa fie si Petrolul. :(
ZapPy
19-02-2005, 05:15 PM
Originally posted by fredala2003@Feb 19 2005, 04:13 PM
si eu vreau divizia B dar daca sar putea sa fie si Petrolul. :(
Pai daca e in B..ar trebui sa fie...Eu iarasi as vrea Fc Oradea.E pe locu 3 in div B
Info despre Fc Oradea la www.fco.ro :P
Sper sa fie FC Oradea....mozart,pls trimite-mi un PM cu raspunsu.Daca va castiga Vream DiV B...dec daca va invinge..va fi Fc Oradea acolo??
DOAMNE AJUTA SA FIE!!! :mishto: :mishto: :mishto: :da: :romania:
si eu vreau divizia B dar sa fie si fc oltul slatina in patch daca se poate plz :bere:
Ronaldo
19-02-2005, 11:19 PM
o sa fie, o sa fie, nu va mai agitati atat, doar votati acolo (eu am zis DA, ZapPy :D )
andrei09
19-02-2005, 11:42 PM
[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]10-5 scorul deocamdata, ceea ce e un lucru bun.
dj mozart cat mai tii polul deschis k eu cred k deja se strang destule voturi in favoarea div b :P
am o intrebare: daca se va face div b vor fi toate cele 3 serii sau se vor face doar echipele pt care se gasesc date?
nu fi asa sigur ca o sa fie ;)
fredala2003
19-02-2005, 11:51 PM
eu si cred multi altii ar fi multumiti doar cu primele 2 serii dar daca va fi si a treia nu cred ca va strica. PAREREA MEA! :mishto:
stefan
20-02-2005, 12:13 AM
daca era sa fie era la fel ca anul trecut :P dar amestecatura aia de echipe nu mai arata a nici un campionat, asa ca nush daca se va mai face ceva :P
poate ca o-ti fi voi multumiti da ar mai dura 2-3 luni pana o sa iasa :P
stefan
20-02-2005, 12:16 AM
Originally posted by Ady@Feb 20 2005, 12:13 AM
poate ca o-ti fi voi multumiti da ar mai dura 2-3 luni pana o sa iasa :P
zise unu dintro echipa care face de 4 luni un amarat de patch pt fifa si nu lo mai scos nici azi :P ia vedetiva voi de treaba, nu va mai bagati iar nasul rpin treburile altora. echipamentele sunt gata din noiembrie, daca vreau fac lotul sis cot ceva,d aca nu nu, asta e problema mea.
pai si yo ce am zis? :P
numai ca am zis mai diferit :)
stefan
20-02-2005, 12:21 AM
bine, inetleg ca va roade invidia, treaba voastra. Daca voi stati 2 luni sa faceti lotu la o echipa, nu tre sa stam si noi tot atata :P
Ronaldo
20-02-2005, 12:24 AM
eu nu inteleg discutia asta...
ontopic: de, daca Romania a facut asa o incarligatura de Divizia B?!?
andrei09
20-02-2005, 11:43 PM
asteptam noi si mai mult de 2-3 luni.
nu vedeti ce bine a iesit div a???
asa k mai puteti astepta :mishto:
cristi1306
21-02-2005, 11:13 AM
Bineinteles ca sunt pentru divizia B, iar cei care sunt impotriva, nu-i inteleg...
Fratilor, daca nu va trebuie divizia B nu instalati update-ul asta. Ce-i asa de greu?
dj_Markizu, am si eu o rugaminte la tine. Ca sa fie mai realist jocul, te rog skillurile jucatorilor din divizia A sa fie cum sunt acuma, nu cum sunt in prima liga germana, ca ar fi prea de tot.... Probabil asa o si faceai, dar vroiam sa fiu sigur... :P Felicitari pentru patch. E super...Si sper ca a ramas valabila treaba cu FC Botosani... :fotbal:
ZapPy
27-02-2005, 04:08 PM
FC ORadea RULZZZ!!! :mishto: :mishto: :mishto: Aia ii ac si Steaua....ma refer la emblema.Seamana culorile :P Adica sunt lafel dar altdel asezate : :P :D :mishto:
SPER SA APARA DIV B.....dar intrebare.....daca apare.....si Div A va trece in liga germana su cum???
CA ar fi nasol..Div B in liga a 2-a germana si cand promovez o echipe sa joace vs Bayer Munich :P Nasoala faza :iamwithstupid:
Explicat-mi si mie cum va fi :da:
stefan
27-02-2005, 04:39 PM
Originally posted by ZapPy@Feb 27 2005, 04:08 PM
Explicat-mi si mie cum va fi :da:
nu va fi :P
LucianBoy
27-02-2005, 05:59 PM
Ar fi misto Divizia B la FIFA 2005, sper sa se poata face si acest patch. Dar din cate se pare dj_mozart sa razgandit privind acest patch <_<
ZapPy
27-02-2005, 09:03 PM
Deci nu va fi??? :alida: :alida: :alida: :alida: :alida:
Dezamagire completa :( :nashpa: :nashpa:
CAm asa mo lovit chestia asta.Eu eram fericit ca va fi si asa am patzit..cam pe scurt :bum:
stefan
28-02-2005, 02:33 PM
de ce sa fac? ca sa vina Ronaldo sai indemne pe toti sa dezinstaleze patchu si sa bage comentariu in burkineza si tvlogo din congo? sau alti retardati si sa zica ca problema e de la patch, ca ei este foate destepti si noi suntem prosti ca lor nu le merge, CU TOATE CA SUNT FOARTE MULTI CARE NU AU NICI O PROBLEMA.
sa-si faca toti retardatii patchuri si sa ma scuteasca de aberatiile lor
Ronaldo
28-02-2005, 04:28 PM
hmmm, ma gandeam ca daca faceti alt patch poate il faceti bine...macar pt cai pe care i-ati amagit ca o sa joace cu echipele lor in Div. B
stefan
28-02-2005, 04:32 PM
patchul MERGE, daca tie nu iti merge, ma doare in cur, chiar imi pare bine, din moment ce unora le merge perfect nu ma mai fute la cap cu cacaturile tale.
Daca zici ca i-am amagit, asta este, in viata nu totu e asa cum vrei
ZapPy
28-02-2005, 05:14 PM
Ce pacat :( DAca stiam cum se face faceam eud ar asta este :( Totusi imi parea foarte rau :alida:
Na ce sa mai zic ..nu se face nu se face..nu mai are rost topicu asta :sanshine:
Emil Sandoi
28-02-2005, 05:39 PM
Maaama... :bere: :bere: ...de-abia astept sa joc cu Otopeniu meu(fost Soimii Otopeni,actual FC Otopeni) in FIFA...
ZapPy
28-02-2005, 05:55 PM
TU NU PRICEPI CA NU O SA APARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :( :nashpa: :nashpa: :nashpa:
O zis clar ca nu o sa se faca Div B..din pacate :(
Emil Sandoi
28-02-2005, 11:15 PM
Nu cred...
In alta ordine de idei...frate li s-o fi luat si astora sa ii tot frece tot felu de ,,desteptzi'' la melodie... :angry: Una e sa ai o parere pertinenta si alta e sa vina tot felul de ciudati si s-o arda in smekerie cu ei..Barem dac-ar fi ceva de capu' lor .... :P :P
Eu de exeplu azi am facut un request la topicu de loturi si echipamente.Dar nu m-am apucat sa urlu ca nu e bine ce au facut ei sau sa ii iau la misto ca de ce se vede nush_cum snuru de la chilotziilui Neaga :D ...Eu doar i-am anuntzat ca exista niste modificari in loturile catorva echipe din Div.A printre care Steaua si Craiova ...
Nu va fi nici o divizia b la fifa 2005...si gata
pentru ce sa facem...
sa vina nu stiu care sa-mi zica ca el alearga langa ciolanel, santejudean si langa apomulici si ca ala ii blond si nu brunet sau ca chichilita de la ISCT are adidasi MIKE si nu HABBIBAS? sau ca echipamentul lu medgidia ii errea si nu joma sa imi spuna iar nu stiu care ca a instalat patchul unde i s-a nazarit lui si acuma nu-i apare nci o echipa in joc? sau sa vina apoi ronaldo si sa le zica la toti sa scape de patch ca-i de cacat...
NU NU VA FI NICI UN PATCH CU DIVIZIA B, sa vi-l faca fifau
Stelistu
01-03-2005, 02:39 PM
Mai distrusi nu va convine ce s-a realizat pana amu??Foarte bene nu mai downladati pachuri-le si gata .De mine nici nu mai intrati pe acest site daca nu va convine si stati voi si facetiva singuri pachuri ca deja m-am saturat ca astea de la Fifa Romania sa nu mai faca pachuri din cauza unor tampiti care nu stiu nici macar sa instaleze un cacat de pach, dar care se afla si ei in vorba ca sa-si etaleze prostia.
Cand astea de la Fifa Romania o sa va ceara bani Pt. pachuri atunci puteti comenta ca nu-s bine facute(sau de cacat) pana atunci ciocu mic.Deci baieti nu-i ascultati pe toti nataraii si faceti Divizia B si v-as ruga sa le dati ban si sa le stergeti accontul celor care va mai contesta DEJABA.
haideti faceti si divizia b da dracu pe tarani aia care au pretenti pe gratis aici da le ban :dansing:
ca oricum sunteti buni
Parche Liga Rumana: Divizia A de Rumania
Descripci?n: La primera divisi?n de Rumania (Divizia A es el nombre). Solo para quienes quieren jugar con equipos rumanos.
Versi?n: 1.3 Tama?o del archivo: 0 bytes
Agregado el: 01-Mar-2005 Descargas: 20
P?gina de Inicio | Valorar Recurso | Detalles
Categor?a: FIFA 2005/Parches
http://mundofifa.fifala.com/modules.php?na...p=search&query= (http://mundofifa.fifala.com/modules.php?name=Downloads&d_op=search&query=)
eu am puso acolo sper sa fie probleme la trafic :mishto:
Se7eN
12-03-2005, 12:06 PM
Oricum nu are rost sa se faca Divizia B
Sa se roage aia care vor sa le intre Vaslui-ul in A si gata! :angry:
DeadHope
12-03-2005, 12:48 PM
Sincer, Divizia B mi se pare putin aiurea, nu kred k sunt prea multi care o sa joace cu ea....toti prefera Steaua, Rapid, Dinamo, Timisoara...sau ma rog...aproape toti
Se7eN
12-03-2005, 12:52 PM
Si asta e adevarat.
Cine are Divizia A in fata, pt. ce ar alege o echipa din B ? Chiar daca locuiesti in Mogosoaia [ sau cum s-o chema ], tot preferi o echipa mai mare!
cristi1306
12-03-2005, 07:49 PM
Asta-i parerea ta mai Se7eN. Daca tu nju vrei divizia B in Fifa 2005 nu ti-o instala. Ce-i asa de greu. Nu stiu de unde esti tu, dar iti garantez eu ca sunt destui cei care vor sa joace cu echipa din orasul lor, si nu cu Steaua, Rapid sau mai stiu eu ce alta echipa din Bucuresti.
Se7eN
12-03-2005, 08:37 PM
Eu sunt din Iasi. Sunt fan Poli, si kiar daca anul trecut nu era in A si aveam RCIF cu ei in prima divizie, chiar nu am jucat nici un meci [ Poli a fost pusa in Div. A anul trecut din lipsa de echipe pt. completarea celor 18 ]
cristi1306
13-03-2005, 12:00 PM
Originally posted by Se7eN@Mar 12 2005, 08:37 PM
Eu sunt din Iasi. Sunt fan Poli, si kiar daca anul trecut nu era in A si aveam RCIF cu ei in prima divizie, chiar nu am jucat nici un meci [ Poli a fost pusa in Div. A anul trecut din lipsa de echipe pt. completarea celor 18 ]
Esti si tu fan Poli cum sunt eu fan Foresta Stalpeni! Adica tu vrei sa-mi spui mie ca tu tii cu o echipa dar in Fifa joci cu alta echipa? Probabil nu joci cariera. In fine.. Degeaba ne strofocam noi aici pe topic. Sa fim seriosi. Totul depinde de baietii de la FifaRomania, ca doar pentru ei il fac. Daca Iasiul era inca in B, fiti siguri ca aveam si divizia B in Rlsp. Asa, s-ar parea ca trebuie sa asteptam pana la anu', sa retrogradeze poli :P . Chiar ma Se7eN, ca tot ziceai tu ca nu crezi ca cineva ar juca cu echipa din orasul natal, intreaba-i pe cei de la FifaRomania: ei cu cine joaca? Cu Poli Iasi sau cu vreo alta echipa din Bucale. 8)
stefan
13-03-2005, 12:08 PM
Originally posted by cristi1306@Mar 13 2005, 12:00 PM
Daca Iasiul era inca in B, fiti siguri ca aveam si divizia B in Rlsp. Asa, s-ar parea ca trebuie sa asteptam pana la anu', sa retrogradeze poli :P . Chiar ma Se7eN, ca tot ziceai tu ca nu crezi ca cineva ar juca cu echipa din orasul natal, intreaba-i pe cei de la FifaRomania: ei cu cine joaca? Cu Poli Iasi sau cu vreo alta echipa din Bucale. 8)
eh, rezolvam eu si bagam pe Poli in alea 18 :P si intradevar, cu Poli joc si cariera si amical si ce mai e prin meniuri :P poate o sa fie vreo cateva echipe din B prin ROW in updateul cu loturi si echipemnte pe care il vom scoate....candava
F.C.BAYERN
13-03-2005, 12:48 PM
DA
F.C.BAYERN
13-03-2005, 12:55 PM
NU M-AS SUPARA NICI DACA AR FI TOATE ESALOANELE SECUNDE DIN ROMANIA LA FIFA 2005.INCEPAND CU ELITA,ONOARE S.A.M.D.ANGLIA CUM ARE?CE NOI SUNTEM MAI SLABI?DACA TOT SE POATE SI ESTE FICTIUNE N-AR STRICA DELOC?SA JOCI O CARIERA SI SA IEI O ECHIPA,CA LA TCM,DIN CEL MAI INFERIOR ESALON SI SA CASTIGI ABSOLUT TOT CE SE POATE CASTIGA CU EA.AR FI EXTRAORDINAR!ASA CA IDEEA CU DIVIZIA B MI SE PARE GENIALA.CE MA DERANJEAZA ESTE FAPTUL CA INAINTEAZA JUCATORII IN VARSTA SI SE RETRAG.COMPUTERUL GENEREAZA NUME AIUREA SI ASA SE PIERDE DIN REALITATEA VIRTUALA.LA ASTA NU SE POATE GASI VREO SOLUTIE? :cooool: :romania: :bere:
cristi1306
13-03-2005, 01:13 PM
Pai dj_mozart. Daca tot nu se mai face div B, zi-ne si noua cum sa facem dupa ce am modificat o echipa cu CC2005 ca sa putem juca in cariera.. Sau da-ne o adresa de site ceva unde explica. :mellow:
Ce e asa greu de intales ca daca modificati ceva cu CC nu mai puteti juca RLSP? Mergeti si bateti la cap pe EA ca ei au facut creation center si nu noi ... <_<
Si nu veniti cu chestii de genul ca daca aia era in ba era si divizia b.. yote ca uta e in b si nu e divizia b...asa ca mai usor cu paranoia
divizia b NU VA FI IN NICI UN PATCH de'al nostru pentru fifa 2005
cristi1306
13-03-2005, 07:28 PM
Originally posted by mns@Mar 13 2005, 05:02 PM
Ce e asa greu de intales ca daca modificati ceva cu CC nu mai puteti juca RLSP? Mergeti si bateti la cap pe EA ca ei au facut creation center si nu noi ... <_<
Asta am inteles F bine si am si incercat. Chestia e ca voi ati reusit de problema asta. Ca doar asa ati facut patchul. Daca tot nu faceti divizia B, de ce nu vreti voi sa spuneti cum se poate rezolva? Parca ce aveti de pierdut? E asa de mare secret?
Va e frica sa nu se apuce altii sa faca si ei patch? Parca ce castigati daca toata lumea copie nujmai de la voi patchul? Am mai spus-o si-o repet, e foarte frumos din partea voastra ca ne-ati dat si noua sa instalam RLSP si e f misto. Dar daca tot sunteti baieti de treaba de ce nu vreti voi sa dezvaluiti si noua, astia mai prosti care-i secretu'? Cum sa facem sa modificam cebva in RLSP si sa mearga cariera in continuare? Si ultima parte din ce ai scris chiar nu inteleg. Ce treaba are UTA? Sa inteleg ca tu nu esti din Iasi?
Daca-i prea mult de scris si n-aveti voi chef sa explicati la fiecare, macar un linck cebva de unde sa ne documentam.. :(
Nu e nici un secret, pur si simplu nu folosesti versiunea corecta de creation center
Si daca modifici orice in baza de date cu creation center nu mai poti continua cariera existenta
Daca salvezi cu creation center iar se va corupe jocul si iar va iesi dupa meci (la unii)
Nu sunt din nici un iasi
Divizia b nu va fi niciodata in fifa...si obisnuiti-va cu gandul asta, nu am chef sa-mi reproseze toti ca ciolanel e in joc blond si in realitate e saten sau ca santejudean are 1,83m si nu 1,79 cat am pus noi...sau ca vedeti reclamele din divizia b in campionatul boliviei sau al guatemalei
adi2025
17-03-2005, 09:34 PM
Interesante idei mah Mozart. Da' pui si A-ul in Germania? sau o sa jucam ca dracu (sau cum vrea muschii lu' ma-ta)?
Mai lasa-ne cu aerele tale de cretin, ca ai un forum ca p**a
Intre pe lostheaven sa vezi akol' forum
stefan
17-03-2005, 09:48 PM
hmm....nush cum de nimeresc toti handicapatii (majoritatea abia stiu sa citeasca) pe forumul asta cand au unul special facut care se cheama ***.
DeadHope
21-03-2005, 10:03 PM
Da...d ce sa stati p forumul FIFA Romania, cand puteti foarte bine sa aflati cele mai noi lucruri din FIFA pe forumul lost heaven.
Forumul arata nasol cand sunt anumiti oameni pe el, care in loc sa-si tina capul intre urechi, il scapa p jos si nu-l gasesc....
Ma rog....nu vreau sa declansez certuri....n-are rost
:iamwithstupid: :iamwithstupid: :iamwithstupid: :iamwithstupid:
Apropo.... :offtopic:
Deci, vreti sau nu Div B in update?
DrushK
21-03-2005, 10:06 PM
:lol: :lol: :lol: daca la div A sunt niste skilluri al jucatori..ma gandesc in div B oare o sa poti dao pasa kluema la ce skilluri o sa aiba jucatorii??? :lol: :lol: :lol:
DeadHope
21-03-2005, 10:08 PM
pai atunci kiar rlsp ar fii perfect.....
ma uitam de dimineata la un meci.....nici nush cine juca....
daca ar da pasele aiurea jucatorii din div b la rlsp ar fii culmea realtatii....te-ai simti ca acolo..... :iamwithstupid:
stefan
21-03-2005, 10:31 PM
Chiar daca echipamentele sunt facute de mult, steme am la toate echipele, am vazut si modificarile din retur in materie de kituri si loturi, nu prea cred ca o sa fie Divizia B in FIFA. Ca acum tot desteptul vine si ma injura ca cica eu am gandit in asa fel incat sa promoveze din Divizia B in prima Liga din Germania, desi am zis de cateva ori ca daca faceam Divizia B mutam si Divizia A peste Germania 1. da na, ce sa le faci daca nu stiu sa citeasca.
cristi1306
23-03-2005, 04:01 AM
Originally posted by dj_mozart@Mar 21 2005, 10:31 PM
Chiar daca echipamentele sunt facute de mult, steme am la toate echipele, am vazut si modificarile din retur in materie de kituri si loturi, nu prea cred ca o sa fie Divizia B in FIFA. Ca acum tot desteptul vine si ma injura ca cica eu am gandit in asa fel incat sa promoveze din Divizia B in prima Liga din Germania, desi am zis de cateva ori ca daca faceam Divizia B mutam si Divizia A peste Germania 1. da na, ce sa le faci daca nu stiu sa citeasca.
Cat de mult mi-ar place mie sa fie si divizia B, tre sa recunosc ca ar fi cam nasol cand ai vedea la sf sezonului ca se sa califica din Divizia A cate 4 echipe in liga campionilor, dintre care 2 direct in faza grupelor :P .. ce sa-i faci... Macar asta e mai apropiat de realitate, cat de cat... Cat despre astia care te injura.. eu nu stiu de ce iti bati capul cu ei. Ca admin banuiesc ca poti sa le interzici accesul pe site... Sau chiar daca nu ... eu nu vad ce rost ar avea sa-si bata capul cineva cu astia... Eu totusi trag sperante ca o sa apara si div B, dintr-un motiv f simplu: Suntem in martie, si pana apare Fifa 2006 mai este muuult timp, ca sa nu mai vb de CC2006. Asa ca, pana atunci trag speranta ca o sa i se faca mila la vreo unu' de la FifaRomania :P . Daca nu, asta e! Baietii n-au nici o obligatie fata de noi, ca doar nu-i plateste nimeni..
tobee
27-03-2005, 01:30 PM
shio votez pt div B...vreau sa joc cu "U" Cluj...sper sa facetz cat de repede patchu
Nu va mai fi nici un patch cu divizia B...si cu asta topic closed
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.