PDA

View Full Version : Sinucidere!!!

DarkComy
16-02-2005, 10:07 PM
Vreau sa stiu si eu daca e cineva pe forumul asta care s-a gandit in vreun moment din viatza lui sa se sinucida. Ca vreau sa stiu daca eu sunt singurul psihopat de aici. Sincer m-am gandit de cateva ori dar parca zilele astea m-am gandit foarte intens la ideea asta probabil si din cauza stresului si a unor dezamagiri. :(

Ady
16-02-2005, 10:09 PM
nu esti intreg la minte ;)
la sinucidere nu m-am gandit(doamne fereste) si sper sa nu ma gandesc

RaPiDuTz
17-02-2005, 12:43 AM
nu asta e problema Ady...fiecare om in viata mai are probleme si se poate intampla sa te gandesti catusi de putin la asha ceva...eu unu am patit`o dar nu intens dupa cum zice Darkcomy...
si man, chill out, du`te si distreaza`te...uita de probleme si iti va trece ;)

mns
17-02-2005, 12:52 AM
uncearca sa rezolvi problemele .. :P si daca chiar nu merge gandeste-te ca viata e plina de bucurii si lucruri frumoase, nu trebuie sa iei totul in serios, vezit-ti de treaba ta si o sa fie bine ;)

Blue
17-02-2005, 01:06 AM
Da mi-a trecut gandul asta prin cap o singura data si mi-a iesit din cap in mai putin de 2-3 secunde. Sunt prea multe lucruri pt care merita sa traiesti si gandeste-te ca daca iti iei viata nu rezolvi nimic. Sinuciderea e the pussy's way out cum s-ar zice si este unul daaca nu cel mai mare pacat. Cum zicea R, iesi la o bere cu prietenii, asculta niste melodii mai vesele asa, recomand parazitii-in focuri dub free romania remix, un chill-out song perfect. Ahhh si inca ceva gandeste-te ca ce nu te omoara te face cu mult mai puternic. Pace.

r5m
17-02-2005, 10:37 AM
da... o singura data... la varsta asta :blink: :blink: sigur sunt psihopat... dar cum a zis si Blue in 2-3 sec mia iesit din cap!

__________________________________________________ ________

ma gandesc sa-l sinucid pe R :lol:

Tuby
17-02-2005, 10:46 AM
Sincer sa fiu si eu m-am gandit la cum ar fi daca nu as mai exista ( nu neaparat prin sinucidere) cum va fi sau dimpotriva nu va fi afectata viata prietenilor si cunoscutilor si cred ca toti avem astfel de momente cel putin o data in viata..

DarkComy
17-02-2005, 12:57 PM
La mine gandul asta a venit probabil din cauza stresului , a dorintei de a fi lasat in pace si a asteptarilor din partea mai multor persoane

Time2Chill
17-02-2005, 01:37 PM
sincer si eu anu asta am perioade in care as dori sa nu mai fiu.... ca-i prea mult stres... bac, admitere.......................................... ......... dar sa ma sinucid ... nu dintr-un motiv foarte simplu, in vara un prieten de-al meu s-a spanzurat... si mi sa parut foarte aiurea, mai ales motivul : se certase cu prietena, in plus cam acum un an s-a mai sinucis o fata de la mine din liceu...... si ma gandesc cu groaza la ultimele secunde, cand deja nu mai poti face nimic, esty ca se mort si-ti dai seama ca vrei sa traiesti...... dar nu mai ai ce face pt ca latul te-a strans de gat si picioarele nu-ti mai ating pamantul, sau esty in cadere libera de pe un bloc de 10 etaje :nebun: :nebun: sper ca te-am facut sa vezi ceea ce vad si eu, dark, btw eu sper k-i sub forma de gluma.................

ReKo
17-02-2005, 02:08 PM
Originally posted by Ady@Feb 16 2005, 10:09 PM
nu esti intreg la minte ;)
la sinucidere nu m-am gandit(doamne fereste) si sper sa nu ma gandesc
ar trebuii sa incepi sa te gandesti :D

Ady
17-02-2005, 03:12 PM
te las pe tine primul :D

Ratonu
17-02-2005, 10:19 PM
Wow Darkule... Stii de cate ori m-am gandit eu la faza asta si sa fac si un topic de genu asta? :D
Sincer, sinuciderea mi se pare o PROSTIE. Asta nu inseamna ca nu m-am gandit niciodata la ea... Au fost chiar secunde in care m-am gandit SERIOS la ea... Dar nu cred, totusi, ca o sa ajung vreodata sa o fac, cat de kkcioasa ar fi viata mea...

wwd
17-02-2005, 11:32 PM
Sinucidere?
Ilogica, insa este normal ca o gramada de oameni sa se gandeasca la aceasta "solutie" cand dau de greu.
Eu unul nu m-am gandit nicodata la asa ceva, si nici ca as avea prea multe motive sa ma gandesc...

mns
18-02-2005, 08:33 PM
sinuciderea e o dovada de slabiciune, trebuie sa fii cu adevarat puternic sa treci prin viata :P nu zic ca toti cei ce nu ne sinucidem suntem puternici doar ca sinuciderea e "the easy way out" si nu se merita :P

DaS
18-02-2005, 08:51 PM
sinuciderea e cea mai clara forma a autodistrugerii :P

DeadHope
18-02-2005, 09:21 PM
Sincer.....ma mai trece din cand in cand gandul.....
Sunt curios sa vad cum m-as simti in zbor de la etaju`3...da` mi trece destul de repede...

RaPiDuTz
18-02-2005, 09:35 PM
bungee jumping iti spune ceva ? :P

Sirius
18-02-2005, 09:57 PM
Sunt si eu de acord cu cele ce s-au spus despre sinucidere.
Si eu am avut multe momente grele in viata de pana acum (unele aproape depresii), dar niciodata nu mi-a trecut prin minte asa ceva. Pentru ca stiu prin moarte problemele nu se rezolva. Exista chiar probababilitatea sa fie mai multe si asta nu cred ca ar conveni la nimeni. Nu? Atata cat nu stim ce urmeaza...
DarkComy daca tu te sinucizi, eu sunt archangel... :P

Neaga25
20-02-2005, 04:27 PM
hai mah da-o-n masa pe gheatza...sa te sinucizi? lol...poate ca si eu aveam ganduri deastea...dar nu din cauza stresului..poate din cauza nervilor..in clasa a8-a ..mai precis acum un an..cand ma certasem cu prietena mea..si am venit acasa...eram singur..aveam in cap acest lucru(de a ma sinucide) dar m-am gandit : "ce rost are sa o fac pt o proasta?" ...

yahoo
21-02-2005, 12:56 AM
Ma uitam la stiri pe la 19:20 si cnd sa aud ca unu de 14 ani sa sinucis ca la petrecerea data de el (knd parintii nu erau acasa) prietena lui nu a venit.ce kkt sa zici dsp astfel de oameni.Si yo m-am certat cu prietena mea si kiar ne-am despartit pt o vreme dar am recucerit-o cu sharmul meu :P

Blue
21-02-2005, 01:24 AM
LoL asta e cea mai mare prostie sa iti iei zilele pt o c***a cand sunt milioane chiar miliarde altele raspandite-n lume. Sinuciderea e "arma" omului ramas fara pic de speranta. Spunea cineva ca cea mai oribila moarte e atunci cand mori lipsit de speranta, cand vezi ca orice ai face pt a iesi din necazuri nu ai sorti de izbanda.

mns
21-02-2005, 10:40 AM
Sinuciderea din cauza unei fete mi se pare cea mai mare aberatie de pe fata pamentului, adica lol...probabil la unele li se pare romantic adica s-a sinucis pentru mine , lol dooooh ce tembele... :P in fine, trebuie sa fii las sau slab ca sa faci asa ceva, think pink :D :P

DarkComy
21-02-2005, 09:09 PM
E dracu' acum , sa ma sinucid pentru o t***a asta ar fi culmea . Dar eu am momente cand simt ca nu mai rezist si pur si simplu vreau sa scap , sa stau linistit , fara toate problemele cu care am de a face zi de zi

Time2Chill
21-02-2005, 10:02 PM
de unde stii ca daca mori scapi de probleme?????? dak e o viata mai grea in partea cealalta.... cu mai multe probleme...........?????????????????????

DarkComy
22-02-2005, 12:32 AM
e si tu acum ..... :P

DaS
23-02-2005, 01:01 AM
macar de o parte din ele scapi ... :)

Time2Chill
23-02-2005, 01:41 PM
de unde stii???? ai murit tu? si te-ai intors?? de zici k scapi de ele??????

DaS
23-02-2005, 04:05 PM
ziceam si eu ... :P
probabil ca la asta se gandesc sinucigasii ... ca scapa de problemele de pe care le au acum :)

DarkComy
23-02-2005, 04:09 PM
Se presupune ca dupa ce mori , iti continui viatza dar intr-o alta forma nu cea umana ci , cea spirituala . :P

RaPiDuTz
23-02-2005, 05:39 PM
uaaaa...si eu care vroiam sa fiu iepure...
stiti voi d c :D

Tuby
23-02-2005, 09:11 PM
Eu nu prea cred faza cu "exista 2 lumi dupa moarte...Raiul si Iadul si ajungi in una din cele doua"...cred ca pur si simplu nu mai existi si iti incepi o noua viata, un fel de reincarnare...

mns
24-02-2005, 11:06 AM
Este o chestie care mi se pare cam ciudata...adica multi oameni care cred in DUmnezeu cred in aberatia numita reincarnare... :o (nu ma refer aici la tine Tuby :) ) ci doar asa in general...adica cat de "nehotarati" pot sa fie oamenii aia...cred ca la o mare parte din ei nici nu le merge RLSP-ul :D :D :D