PDA

View Full Version : TVSPORT (Andrei)

TVSPORT
15-02-2005, 09:18 PM
None

yahoo
15-02-2005, 10:22 PM
Ce topic de tot kkt si intrebare.Deci hai totzi membri forumului sa ne facem topic in care sa intrebam ce credetzi despre .....Parerea mea: *?*

TVSPORT
15-02-2005, 10:28 PM
None.

Sirius
15-02-2005, 10:28 PM
Omule, eu zic sa nu mai fi atat de complexat in ceea ce priveste parerea altora despre tine. Adica serios, nu cred ca era nevoie de un topic nou pe tema asta. Astea sunt lucruri care se desprind foarte usor din raspunsurile si reactiile celorlalti, nu trebuie nimeni sa-ti traduca.
Si, in fond si la urma urmei, atata timp cand stii ce vrei si cine esti, nu mai conteaza parerea celorlalti. Ea devine pur si simplu orientativa si pasiva.

TVSPORT
15-02-2005, 10:37 PM
None post.

Tuby
15-02-2005, 10:50 PM
Si cu ce te simti tu mai bine daca vezi ce parere au niste necunoscuti despre tine ? Sau chestia asta e ca sa ai un atuu pentru niste viitoare cerinte sau rugaminti ?

mns
15-02-2005, 11:03 PM
esti IMATUR omule IMATUR :sanshine: nu stiu cum esti in viata dar pe net e dezastru...

Blue
17-02-2005, 01:13 AM
Numai de bine. Esti o persoana minunata, un adevarat model, mai nou chiar esti modelul meu. Un fel de semi zeu asa, ai cate 3 femei pe noapte si cred ca esti suuuuuuuper de ok de cuul si sexy. Sper sa te cunosc mai personal asa daca stii ce vreau sa spun ;) . Pana atunci hugz and kisses xoxo love ya.

RaPiDuTz
17-02-2005, 03:21 AM
lol blue...hai ca ai dat`o in fizz-izme :D

TVSPORT > parerea mea ? pai ca a lu` blue :P de fapt nu, chiar mai mult...ejti minim zeu ;)

NOT

stefan
17-02-2005, 07:14 PM
Parerea mea e ca esti o leguma care nu stie exact ce vrea. Intr-o zi zici cati merge fara probleme cariera, nu iti iese in windows, a doua zi te duci la alt site si zici ca patchul e de cacat pentru ca iese din cariera aiurea...La fel si cu PES, cand l-ai luat ziceai ca e super, a doua zi ziceai ca e varza...Asta demonstreaza ca nu poti fi o persoana inc are sa ai incredere....Si nu prea te duce capul, intelegi extrem de greu sau deloc unele chestii.

DaS
17-02-2005, 11:34 PM
de nu o fi asta cel mai stupid topic deschis pana acum ...
in fine, deci frate tu pe ce lume traiesti ?? ti mortis sa ai multe posturi, sa primesti nu stu ce acces pe IRC, sa faci parte din echipa ...
like ... GET A LIFE !!
nu stu' ... te simti tu mai bine dak ti se indeplineste vreuna din chestile de mai sus? crezi ca devi mai important?
sau vrei sa ai si tu posibilitatea sa impui respect ...
in fine ... PENIBIL

wwd
18-02-2005, 12:10 AM
Esti prea sensibil. Si te prinzi greu de unele chestii. Si stai prea mult in fatza calculatorului.

TVSPORT
18-02-2005, 02:45 PM
Va rog sa inchideti topicul, Dj_mozart sau mns sau altcineva. Multumesc.