View Full Version : Loturi si echipamente
Atentie, nu postati tampenii aici ca nu merge nu stiu ce sau alte tampenii, cine nu posteaza la subiect IA BAN PE IP si are CONTUL STERS!!!
Postati aici:
1. Jucatori cu poziti eronate sau ratinguri prea mari sau mici
2. Erori la echipamente (nume peste sponsor, etc)
Time2Chill
14-02-2005, 04:32 PM
Jiul are home kitu errea(parca) si cel de awai e marca nike
si stamina la radoi si la dumitru mi se pare cam mica, fata de realitate(nu stiu daca asta s-a intamplat datorita problemei aceleia pe care ati avut-o), iar skill-ul lui Ghionea este mai mic decat al celorlati fundasi centrali, ceea ce nu mai se pare corect, macar faceti-l de 65
stefan
14-02-2005, 04:33 PM
Originally posted by Time2Chill@Feb 14 2005, 04:32 PM
Jiul are home kitu errea(parca) si cel de awai e marca nike
mi se pare ceva normal, tinand cont ca e vorba despre Divizia B :P
killaw
14-02-2005, 05:50 PM
O sa postez dar nu acuma...mai incolo sa studiez bine loturile facute ca sa nu scriu aiureli...iar o sa se enerveze DJ :D :D :D :D ....Bravo MNS idee buna cu acest topic.
stefan
14-02-2005, 05:52 PM
posteaza ma, ti-am zis ca eu nam absoluti nici o ideie despre jucatori si loturi si dina stea :P bine ca atunci cand Gica Craioveanu era portar in FIFA nu va mai agitati atata :P doar stiti foarte bine ca el e pivot pe semicerc :P
ZapPy
14-02-2005, 07:09 PM
Sper ca asta nu e o greaseala ca postez..am mai pus imaginea asta dar pe at topic.ASta e cel potrivit pt ea :rolleyes:
dinita are un skill enorm pt cat stie :P : 80 ...
la fel si petre marin cu 73 ... si dorinel cu 81
ciobotariu 77 si stelea 78 ... dupa meciul cu slovacia ... stelea are unpic cam mult
ps: in joc koller are 79 ...
stefan
14-02-2005, 09:40 PM
pana acum erau prea mici si toata ziua va vaitati ca de ce are nushcine de la echipa trecutului, prezentului si viitorului skil asa de mic, acu is prea mare, da pretentioshi mai sunteti :P
mininu
14-02-2005, 10:49 PM
Va spun despre Dinamo:
1. sistem de joc 3-4-1-2:Stelea - Galamaz, Badea, Iordache - Petre, Margaritescu, Cristea, Semeghin - Zicu - Niculescu, Mihalcea.
2. Alistar, Ciobotariu si Burca sunt inca la Dinamo(pe Burca l-am vazut la Fc National)
3. Tibor Moldovan nu are nr. 11(retras dupa moartea lui Haldan), ci 7, iar Zicu are 18.
4. Andrei Cristea are 22(nu stiu cum ati pus voi)
stefan
14-02-2005, 11:03 PM
Alistar si Ciobotariu sunt la Dinamo, uitate mai bine, Burca era dat ca transferat la National cand am facut lotul. Adrian Cristea are nuamrul 22 pus. Cat despre Tibor Moldovan si Ianis Zicu nu eram sigur atunci ce numar o sa aiba fiecare pt ca Zicu vroia si el nr 7.
pitzi
15-02-2005, 03:07 PM
in update sa nu uitati sa schibati lotul nationalei si sa puneti noul capitan si noua tactica adoptata de Piturca. :romania:
Lot:
Portari: Bogdan Lobont (Ajax)
Bogdan Stelea (Dinamo)
Marius Popa (Poli Timisoara)
Fundasi:
Dreapta: Cosmin Contra (se pare ca va semna cu Poli Timisoara)
Flavius Stoican (Sahtior)
George Ogararu (Steaua)
Tiberiu Ghioane (D. Kiev)
Centrali:
Cristi Chivu (AS Roma)
Vali Nastase (Bologna)
Adrian Iencsi (Spartak Moscova)
Mirel Radoi (Steaua)
Sorin Ghionea (Steaua)
Flavius Moldovan (Rapid)
Stanga:
Razvan Rat (Sahtior)
Mijlocasi:
Dreapta:
Florentin Dumitru (Steaua)
Florentin Petre (Dinamo)
Centrali:
Daniel Pancu (Besiktas)
Mihaita Plesan (U Craiova)
Nicolae Dica (Steaua)
Gabriel Caramarin (Poli Timisoara)
Costel Galca (Almeria)
Florin Cernat (D. Kiev)
Stanga:
Dorinel Munteanu (Steaua)
Nicolae Mitea (Ajax)
Atacanti:
Adrian Mutu (Juventus)
Adrian Neaga (Steaua)
Daniel Oprita (Steaua)
Daniel Niculae (Rapid)
Ciprian Marica (Sahtior)
Adrian Ilie (FC Zurich)
un sistem 4-4-2 clasic si Munteanu capitan .
11 Start:
Lobont
Ghioane
Radoi
Chivu
Rat
Petre
Pancu
Ilie
Munteanu (cpt)
Neaga
Mutu
Ghost
16-02-2005, 04:09 PM
il vrem pe Radoi printre titularii Stelei ... ca sa putem juca cu el cand jucam in retea sau direct ip ... :da:
iulian133
16-02-2005, 09:10 PM
salut
am observat o greseala de lot la farul: liviu mihai este trecut ca portar!! el este atacant
cristi1306
17-02-2005, 01:44 PM
Probabil te va surprinde subiectul, pentru ca stiu ca esti din Iasi...
In faimosul meci cu Nationalul din deplasare, am fost si eu in galerie...
Cand am intrat insa pe stadion.. surpriza!
Nu stiam pe cine sa incurajam(culorile echipamentului le stiam de anul trecut, si parca tot din fifa).
Cineva de langa mine mi-a spus revoltat: cum nu stii, n-ai fost si la meciul cu Steaua? Normal ca nu fusesem..
In fine... dupa ce am aflat cu ce echipa tineam :P , mi-am pus si eu intrebarea: tiotusi de unde.. alb albastrii? ca echipamentul era ... nu-mi aduc prea bine amijnte... cred ca negru cu verde.. totusi nu-mi aduc aminte f bine...in fine... nu avea nici o legatura nici cu alb si nici cu albastru...
Deci de aici nedumerirea mea... o fi avind Poli un al treilea kit, sau si-or fi schimbat culorile din deplasare?
Am incercat sa caut pe net vreo fotografie de la vreun meci in deplasare al echipei, dar .. fara succes.
Oricum n-are prea mare importanta din moment ce nimeni n-a observat...
Probabil gresesc eu, oricum eram mai mult curios daca a mai observat cineva treaba asta, cineva mai apropiat de echipa...
Daca nu, probabil eram eu beat la meciul ala si nu-mi mai aduc aminte
stefan
17-02-2005, 02:06 PM
Al treilea echipament de la Poli e rosu complet (cateodata e tricou rosu si shortul alb), si cand a jucat cu FC National din cate tin eu minte l-a folosit pe cel rosu, iar National juca intrun echipament negru cu albastru inchis.
Ronaldo
17-02-2005, 11:58 PM
Acum ca merge, am observat si eu ceva :P
Numele portarului Stelei din cate stiu eu este Khamutovsky, nu Hamutovsky, chiar daca asa se pronunta :P :mishto:
cHiMi
18-02-2005, 02:27 AM
o mica greseala...
stefan
18-02-2005, 11:22 AM
Originally posted by Ronaldo@Feb 17 2005, 11:58 PM
Acum ca merge, am observat si eu ceva :P
Numele portarului Stelei din cate stiu eu este Khamutovsky, nu Hamutovsky, chiar daca asa se pronunta :P :mishto:
In presa din Romania si pe toate siteurile stelei numele lui este scris Hamutovski. Nu stiu de ce e asa, pentru ca stiam si eu ca numele lui e Khomutovski.
Originally posted by cHiMi@Feb 18 2005, 02:27 AM
o mica greseala...
pun AEK la loc si nu mai apare asa... ;)
Stalex2004
18-02-2005, 06:33 PM
Pai Poli AEK sau Poli Timisoara nu e acelasi lucru clubul se numeste Poli AEK Timisoara din cate stiu eu nu?? :P
Ronaldo
18-02-2005, 10:31 PM
hmm, dj_mozart, si-o fi schimbat omul numele, mai stii? :lol:
andrei09
19-02-2005, 12:11 AM
Originally posted by Stalex2004@Feb 18 2005, 06:33 PM
Pai Poli AEK sau Poli Timisoara nu e acelasi lucru clubul se numeste Poli AEK Timisoara din cate stiu eu nu?? :P
Poli nu se mai numeste Poli AEK Timisoara, ci FCU Poli Timisoara de cand a fost cumparata de Balkan Petroleum :P
cHiMi
20-02-2005, 06:01 AM
mns... las ca e bine asa :) nu ma deranjeaza greseala aia :)
Stalex2004: mai vorbim in ultima etapa din retur atunci o sa iti dedic o melodie de-a lui JIJI FECALI.... Suparat...suparat sunt Doamne iara...... Suparat....ca am piedut cupa aseara.....suparat....
P.S. Se numeste Fotbal Club Universitar Politehnica Timisoara...stiu ca te doare dar asta e....
numele e khamutovski ... si pe tricoul lui de joc de la steaua e scris asa ... si in ziarele mai recente. confuzia vinde din cauza ca numele se pronunta hamutovski ... si romanu' fiind obisnuit sa scrie cum aude ... deh.
a fost si un articol intr-un ziar despre numele lui.
am si eu o curiozitate ... in patchu pt PES 4 e scris Khamutovski ... aici e Hamutovski.
Voi nu va ajutati intre voi :P ?
Ronaldo
26-02-2005, 12:24 AM
hmmm, cred ca FIFA si PES sunt 2 lucruri diferite, care nu sufera comaratie, ca sunt unii ca ionutz ala care zice ca-i din USA care tine mortis cu varza aia de PES :lol:, si numele lui nu e nici Hamutovski, nici Khamutovski, ci am vazut pe eurosport ca e Khomutovski :P
hai bah ne lasi ... il cheama khamutovski toata ziua.
m-am referit ca nu se ajuta intre ei ... in sensu ca nu fac schimb de research pt echipe intre ei ...
cat despre pes, dak tie nu-ti place ... nu inseamna ca e varza.
stefan
26-02-2005, 12:34 AM
2 ani a fost trecut ca Hamutovski peste tot, acu cand lam pus noi Hamutovski in patch vati trezit voi sa comentati, bine ca 2 ani nu va interesa cum il cheama. <_<
Ronaldo
26-02-2005, 12:48 AM
Originally posted by DaS@Feb 26 2005, 12:32 AM
hai bah ne lasi ... il cheama khamutovski toata ziua.
m-am referit ca nu se ajuta intre ei ... in sensu ca nu fac schimb de research pt echipe intre ei ...
cat despre pes, dak tie nu-ti place ... nu inseamna ca e varza.
si ce te dai mah asa la mine sa ma musti, vezi ca-l chem acushik pe Basescu :lol: :P :D :lol: :lol: si il cheama si ziua si noaptea cu "K", dar eu ti-am zis cum am vazut scris pe eurosport :P :mishto: nu te mai supara mai dj_mozart, pe astia ca mine, de multe ori, trebuie sa ii lasi cu damblalele lor :P :lol: :lol: si ion sau ionut ala din usa sau cum l-o chema, are relatii la forumul asta, ca eu am primit un WARN pt ca am discutat cu el, iar el NU :huh:
stefan
26-02-2005, 12:51 AM
de parca eu tre sa suport toti obsedatii de fifa, ca sa nu va zic altfel
Emil Sandoi
28-02-2005, 06:17 PM
La urmatorul update pe care il vetzi face va rog sa facetzi si urmatoarele modificari fata de versiunea actuala a RLSP 2005 (http://fifaromania.computergames.ro/download/pafiledb.php?action=file&id=129) :
1.Rica Neaga si ceilalti fotbalisti romani care au fost transferati afara sa nu mai faca parte din loturile echipelor de Div.A
2.Urmatorii jucatori au fost transferati la FC U Stiinta Craiova : Jane Gavalovski(striker),Edu Magri(striker),Marquinhos(left midfielder)
3.Jucatorul Eugen Bastina nu mai face parte (http://www.netsport.ro/stiri/13/2630/Universitatea-Craiova-renunta-la-Eugen-Bastina.html) din lotul Universitatii Craiova
Va multumesc.
o sa facem modificarile de rigoare intr-un viitor patch...cu toate ca de azi am inceput lucrul si pentru za big mama :P ;)
m7m_teddy
26-03-2005, 10:58 PM
Din moment ce voi ati facut RLSP2005 (care ii super, btw), nu puteti face noile kituri Poli Timisoara si sa le puneti pt download pe site? (alea cu BkP). Sau un alt update la RLSP (poli are si numele scrise acum). Eu a trebuit sa scriu manual numele (bine, cu CC2005).
stefan
26-03-2005, 10:59 PM
o sa apara update cu toate kiturile noi + ultimele transferuri si alte chestii, inca nu pot da o data exacta.
Emil Sandoi
27-03-2005, 12:14 AM
Multumesc Dictatorule :bere:
RedDog4ever
13-06-2005, 08:57 PM
Salut,
O mica intrebare am si eu: In ultima versiune (1.05) a RLSP, echipamentele de la Dinamo au trecute si numele jucatorilor pe spate? Ca asa sunt cele reale. Versiunea veche nu le avea.
Ratonu
13-06-2005, 09:01 PM
Zau? Adica pe toti jucatorii ii cheama Emporiki Bank? Sau poate Romconstruct?
stefan
13-06-2005, 09:04 PM
mi-ai furat mesaju din taste :P numele apar doar pe echipamentele alea pentru Champions League care nu prea au avut cand sa le foloseasca :P
La Radoi ball control prea mic:37 si alte skiluri prea mici ptr Radoi lu Ghionea si lu Ogararu sklurile sunt prea mici!!!!!!
stefan
28-01-2006, 09:37 PM
aici e vorba despre patchul pt FIFA 2005, a aparut ala pt 2006 de o luna si ceva :P
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.