View Full Version : Tiberiu Ghioane
Ratonu
04-02-2005, 09:50 PM
Astazi in timp ce serveam micul dejun am vazut pe TV Sport ceva ce m-a socat. Pe acea (pur si simplu urata) banda din josul ecranului, am observat o stire despre jucatorul lui Dinamo Kiev, Tiberiu Ghioane... Acesta a suferit un atac cerebral si este internat in stare foarte grava la un spital din Portugalia. Trebuie sa va spun ca am urmarit mai demult pe Discovery Channel un documentar in care se vorbea, printre altele, si de aceste atacuri cerebrale... Va spun ca este unul dintre cele mai oribile lucruri care i se pot intampla unui om. In acest moment, nu este stabilit un diagnostic clar, insa sunt puse sub semnul intrebarii continuarea carierei de fotbalist si chiar viata fostului rapidist... Se pare ca acesta este labil psihic si acest lucru se datoreaza in mare parte disparitiei tatalui sau, ce a avut loc la scurt timp dupa revolutie.
Ce sa zic... Tibi, get well soon!
RaPiDuTz
04-02-2005, 10:14 PM
am vazut la stiri seara trecuta ce i sa intamplat...e foarte grav si din cate am auzit putea fi si mai grav, adik daca era in avion putea muri din cauza presiunii :(
luni vom afla daca va mai putea juca fotbal si sper ca acest lucru sa mai fie posibil pt ca pana una alta el era ca om foarte linistit, retras in declaratii si la locul lui...si mai dureros este ca el tocmai revenea la nationala :(
Insanatosire grabnica Tibi !
Nu cred ca va mai putea juca fotbal din moment ce probabil singurul lucru care i va salva viata va fi o operatie...pacat...poate intr-un viitor apropiat ar fi facut o figura frumoasa prin germania sau italia..
DarkComy
05-02-2005, 12:17 AM
Da-l dracu' de fotbal important e sa se faca bine si sa treaca cu bine prin aceste momente foarte grele , mai bine sa traiasca si sa nu joace fotbal decat sa moara . :( . Daca o sa se simta bine incat sa joace fotbal Piti mai mult ca sigur il va astepta cu bratele deschise .
HAI Tibi !!!!!
Ratonu
05-02-2005, 12:24 AM
Nu e chiar asa... Sunt sanse ca in viitorul apropiat sa-si reia viata normal... In acelasi timp sunt si sanse sa nu-si mai reia viata deloc... E aiurea treaba cu atacurile astea cerebrale...
Emil Sandoi
05-02-2005, 12:26 AM
Doamne fereste...Ratonule nici sa nu te gandesti...Ajuta-L Doamne pe Tibi!!!
Despre ce s-a intamplat cu Tibi (http://www.expres.ro/sport/?news_id=178185)
vladutz88
07-02-2005, 03:45 PM
e bine acum... a plecat din portugalia spre kiev...
cititi: www.gsp.ro
DarkComy
07-02-2005, 05:38 PM
bine ca l-a ajutat Dumnezeu si a trecut cu bine peste aceste momente grele din viatza lui si sa aiba grija de el , ca nu se merita sa mori pentru fotbal , sanatatea e prioritara :mishto:
RaPiDuTz
07-02-2005, 07:27 PM
na bha ca daca am zis eu ca va mai juca fotbal va mai juca... :P
Time2Chill
07-02-2005, 10:13 PM
dap, bine ca e bine, da' totusi eu cred ca are ceva.............. trece de la una la alta cam repede... mai ales ce a zis ultima data... m-a lasast in ceta :huh:
Adi_Mutu
08-02-2005, 12:06 PM
cand ii aud pe ajtia "fotbalistii doar dau cu picioru in minge si castiga bani " eh nu e asha .... nu e kiar asha de simplu cum se crede...alte exemple : vrabioru , haldan .. Dumnezeu sa ii ierte..si akum tibi care a avut noroku sa isi revina! :romania:
DarkComy
08-02-2005, 08:02 PM
trebuie sa il adaugam si pe bietul "Cristi Neamtu" - Dumnezeu sa il odihneasca :(
Adi_Mutu
12-02-2005, 11:12 PM
il uitasem sorry !
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.