PDA

View Full Version : subtitle workshop sau lipirea subtitrarii de .avi?

Floyd
03-02-2005, 02:47 PM
Stie cineva sa lucreze cu subtitle workshop sau se pricepe sa "lipeasca" o subtitrare de un .avi?
Scopul este sa se poata vedea un film cu tot cu subtitrare pe un dvd player, pt ca imaginea si sunetul sunt ok dar nu-mi ia subtitrarea.
Daca stiti ceva, pls lasati un mesaj aici!

MariusTMA
24-03-2005, 08:04 PM
se face cu virtual dub si cu plugin la el sub to ssa se lipeste pe imagine dar iti ia ceva daca nu face multe sa faci ceva cu ele nu merita doar pt cateva :P

Saint
26-05-2007, 12:37 PM
M-am lovit azi de Subtitile Workshop: cand incepe un film, pun prima subtitrare (cand zice FILM X), dupa care, nu mai pot pune nicio subtitrare. Dau insert subtitle, setez timpii, dar nu mi-o arata. Stie careva unde e problema?

ytzak
26-05-2007, 12:53 PM
ai inviat un topic mort de 2 ani

stephen
26-05-2007, 01:14 PM
avea nevoie de ajutor...putea sa aibe si 5 ani.
@saint sorry de offtopic chiar nu stiu,ar putea fi un bug al programului.

Saint
26-05-2007, 01:24 PM
Ma gandesc ca daca programul avea buguri (cel putin majore), nu mai era pus la "Recommended Utilities" pe un site de subtitrari.

Omega
27-05-2007, 12:13 AM
Bug nu are cum sa fie. E printre cele mai bune programe de acest gen.

Luis_Figo
30-06-2007, 07:43 PM
daca nu stiati pana acum, dvd-urile citesc subtitrari, cel putin al meu ... eu am dvd de vreo 2 ani, din germania, firma Xoro [deci nu e smecher] ... si am un buton pe telecomanda numit: subtitle ... fac pe un cd filmu .avi si subtitrare, de preferat format din ala .sub ... dai din sageti pe subtitrare si apesi pe butonul subtitle, si dupa intri in film ... ar trebuie sa mearga ... si daca nu aveti meniu in romana la DVD, evitati subtitrarile cu diacritice ... :D