View Full Version : o tzara de tampiti!?
habbib
23-01-2005, 05:00 PM
am deschis acest topic pentru ca sunt foarte curios sa aflu parerea membrilor acestui forum in legatura cu ce ii deranjeaza in tzara asta..mie unul,in ultimul timp,o persoana sau mai multe a tinut cu tot dinadinsul sa imi dovedeasca aproape in fiecare zi titlul acestui topic..poate exagerez,poate nu,oricum sunt si eu curios sa aflu simpla voastra parere,ori am dreptate,ori sunt cel mai de seama tampit..as prezenta mai jos cativa factori care m-au facut sa deschid acest topic:
1 - "fenomenul" manele(mai mult nu spun,se pot scrie romane intregi despre acest izvor de incultura)
2 - legile tampite ale acestei tzari: un anormal si un animal care isi violeaza propriul copil primeste intre 5-7 ani de inchisoare,in schimb unu care fura de la stat(oricat de mare ar fi suma) primeste cu zecile de ani
3 - unele emisiuni si televiziuni care o demonstreaza cu varf si indesat
4 - miile de cazuri de violenta sau omor care se petrec mai ales la tzara: "un om si-a violat bunica de 80 de ani.." ,"un tanar si-a injungiat fratele pentru ca ii datora 100.000..","un om si-a lovit vecinul cu un topor pentru ca gaina lui nu inceta sa gaineze la el pe pamant"..etc. etc. etc.(la stiri numa din aste vezi)
si mai sunt zeci sau sute de astfel de factori,pe care nu mai am chef sa ii scriu,sau nu mi aduc acum aminte..
PS 1 - :ii rog frumos pe moderatorii acestui forum sa inchida acest topic daca s-a mai pus problema asta pana acum sau daca li se pare aiurea(in ultima saptamana s-au deschis atatea topicuri inutile,incat m-am hotarat si eu sa deschid unul,asa de plictiseala
2 - nu vreau sa jignesc pe nimeni si nici nu vreau sa fiu jignit prin acest topic
nah,ca ma uitam acuma prin forum dc a mai deschis cineva ceva de genu si tocmai a deschis mns -care este-(trebuia sa ma uit mai devreme,sorry)nu e chiar acelasi lucru,da cam seamana,se pare ca ne punem aceleasi probleme..
TVSPORT
23-01-2005, 05:13 PM
Muta-te si tu prin Spania, Anglia... :D
Oricum de vara trecuta de cand am fost in Spania (Barcelona), mi-am dat seama de diferenta...e URIASA, uriasa e putin spus...
Andrei_C
23-01-2005, 05:20 PM
Ce vrei ma daca imi plac manelele , sunt tampit ?
habbib
23-01-2005, 05:25 PM
am spus ca nu vreau sa jignesc pe nimeni,aia-s tampiti care le fac si le promoveaza,voi sunteti simple victime..
DarkComy
23-01-2005, 06:59 PM
habbib in ce priveste manelele sunt de accord cu tine sunt un adevarat izvor de incultura . Acum sincer nu am vazut oameni inteligenti sau respectati care asculta manele decat golanii de la bloc sau alte panarame ( nu am vrut sa jignesc pe nimeni de pe forum dar asta e parerea mea despre manele)
In ce priveste legile de la noi sunt de tot KKT-ul . Si eu sunt de accord ca cei care isi violeaza copii sa primeasca 20-30 de ani de parnaie . E un gest animalic lipsit de orice scrupule <_< . In ce priveste cei care fura de la stat . Macar daca ar primii cei zeci de ani de puscarie care ar trebui dar nu ii baga pe ei la puscarie.
Emisiuni tapite : Ciao Darwin si Schimb de mame - si romanii sunt de vina aici pentru ca se uita la emisiunile astea si chiar paticipa si coboara la nivelul asta de prostie
Pe mine ma enerveaza la culme stirile de la ora 17. Nu numai romani fac tara de KKT dar si televiziunile cu jurnalele astea tampite . Daca nu a ce sa dai la stiri asta e se termina stirile mai repede dar cu ce ma intereseaza pe mine ca cineva a cazut in PUTZ , sau ca cineva si-a violat bunica de 80 de ani . Pai sa prezinte stirile astea autoritatilor care sa i-a masuri
da, iti plac manelele esti tampit, asta e parerea mea, ma doare undeva daca unii se simt jigniti...asta e adevarul
TVSPORT
24-01-2005, 06:42 PM
Originally posted by mns@Jan 24 2005, 06:37 PM
da, iti plac manelele esti tampit, asta e parerea mea, ma doare undeva daca unii se simt jigniti...asta e adevarul
Mie doar cateva imi plac...totusi esti admin...si sa afirmi asa ceva...
fredala2003
24-01-2005, 07:10 PM
si mie imi plac cateva.vreo 3 sau 4.Am si eu o intrebare????
Voua va place hip-hop ( Parazitii , Morometii etc. ) mie unul da :D
Originally posted by TVSPORT+Jan 24 2005, 06:42 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (TVSPORT @ Jan 24 2005, 06:42 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-mns@Jan 24 2005, 06:37 PM
Mie doar cateva imi plac...totusi esti admin...si sa afirmi asa ceva... [/b][/quote]
si ce-i daca sunt admin, nu am voie sa fac pe unii prosti sau nu am voie sa imi exprim o parere? asa ma pot lua si eu de tine ca-ti plac manelele da esti moderator pe forumul tvsport, halal exemplu esti si tu... :rolleyes:
TVSPORT
24-01-2005, 08:21 PM
Originally posted by mns+Jan 24 2005, 08:08 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (mns @ Jan 24 2005, 08:08 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> Originally posted by TVSPORT@Jan 24 2005, 06:42 PM
<!--QuoteBegin-mns@Jan 24 2005, 06:37 PM
Mie doar cateva imi plac...totusi esti admin...si sa afirmi asa ceva...
si ce-i daca sunt admin, nu am voie sa fac pe unii prosti sau nu am voie sa imi exprim o parere? asa ma pot lua si eu de tine ca-ti plac manelele da esti moderator pe forumul tvsport, halal exemplu esti si tu... :rolleyes: [/b][/quote]
Mda... :rolleyes:
Din moment ce romanul este atat de masochist incat se uita cu placere la emisiuni gen "Monica" si "Kenschi" si stirile de la ora 5 abunda in crime si alte fapte odioase nu prea ai cum sa schimbi mentalitatea...mai ales ca organizatiile care ar trebui sa ia intr-adevar masuri ( CNA ) se abereaza cu alte tipuri de decrete si mai nou...intra in politica. Cred ca ati auzit cu totii de candidatura lui Filip la Primaria Capitalei..
DarkComy
24-01-2005, 08:56 PM
Eu nu as asculta manele nici sa ma impusti !!! . Mi se pare o muzika de KKT cantata de niste oameni de KKT. Ce sa spun Adi de VITA si Liviu Guta si Co. Sa fi tampit sa ii dai unuia mii de dolari ca sa iti repete aceleasi cuvinte la infinit . <_< . Hai sa va zic ce ascult eu - coloane sonore de la filme ( Hans Zimmer ) si Linkin' Park pe care ascult ca pur si simplu ma relaxeaza . Desi e rock si nu sunt fan al rock-ului ( ma refer la aia care zbiara ca dementii ) . In alte cuvinte MANELE SUCKS !!!!
Andrei_C
24-01-2005, 08:59 PM
un banc ce ii apartine maiestrului guta ...
Shi baietii e frumoase :D
Time2Chill
24-01-2005, 09:51 PM
am vazut postu de cand l-a scris habbib, dar nu am vrut sa scriu nimic pana nu vad ce mai zic si altii............
cam tot ce ati spus e adevarat,
inclusiv cu manelele bv mns et compania :mishto:, da vedeti voi traim intr-o tara democratica si libera, fiecare asculta ce vrea, si ar cam trebui sa respectam dorintele fiecaruia, atata timp cat nu vad nu ma intereseaza..... ca sa fac o comparatie ... in gandirea mea, aseman manelele cu homosexualitatea(nu vreau sa zic ca cei care asculta manele sunt poponari) nu sunt de acord cu homosexualii da au voie de la lege sa se @*#@ in @*@, sau unde or vrea ei, atat timp cat eu nu-i vad, nu ma intereseaza........ la fel si cu manelele... nu-mi plac, nu ascult, nu am pe pc.... dar la revelioanele din anii trecuti am ascultat ca vroiau cei care erau acolo, la revu de anu asta m-am simtit ff bine, si unu din motive a fost acela ca mel ascultate erau interpretate de Eminem, Dre parazitii.... s.a.m.d.......
capitolu de inculti, prosti si inculti am fost mereu, da in fiecare secol au fost unii mai destepti care i-au ridicat pe toti prostii, acu romania e o tara plina de "tarani"(peste 60% din pop rom traieste la sat, unde niv de cultura e ff slab) si o mare parte din cei de la orase sunt simpli muncitori care sunt o inventie a comunismului, orice evolutie care a fost in rom, nu s-a petrecut cu cap, ci a fost facuta cu japca si nu s-a legat nimik de romani....... nu avem o mare identitate a noastra....... Acu cei care sunt mai destepti, :"s-au desteptat", si nu mai ajuta toata romania, ci se ajuta pe ei si pe apropiatii lor...... deci Rom nu prea va avea cu sa evolueze.........
nu mai stiu ce sa zic acu... da mai revin.....
yahoo
24-01-2005, 09:52 PM
Moama ce rad....unul mai "destept" nu gaseai.Da-i draqu pe totzi manelisti si totzi kkt kare canta manele.Si pe aia care confunda muzika araba cu manelele.Yo askult muzika araba dar e mult mai buna si originala dekat manelele!
Sirius
24-01-2005, 10:06 PM
Nu o sa ma leg de ce s-a zis mai sus, pur si simplu ''no comment!''
Insa chestia cu taranii mi-a amintit de emisiunea geniala de la TVR 2, D'ale lu' Mitica, in care vedeti cu adevarat cine face parte din populatia Romaniei. Acolo vedeti populatia rurala si conflictele ei de genu' rasu'-plansu'; unii dintre ei sunt atat de inapoiati, incat ajung sa se dea in judecata fratii sau vecinii pentru asezarea budei... Si alte chestii d-astea. Apoi cand auzi pe unii si pe altii ca ce destepti sunt romanii ca vesticii n-au habar cate stim noi si alte bla-bla-uri d-astea ti se face parul maciuca. OK, recunosc ca avem si noi, ca toate popoarele, o serie de intelectuali foarte buni, insa sa generalizezi asta este o prostie colosala. La fel si metoda inversa. Intr-adevar, sunt foarte multi cei cu gusturi proaste (prefer exprimarea asta celei de tampiti), dar nu poti generaliza niciodata.
Si ca tot vorbeati de cei care-si violeaza copiii...ascultati Rammstein-Tier de pe albumul Sehnsucht :cooool:
Hm, usor e sa vorbesti. Cred ca in fiecare zi citesc faze dinastea pe net. Insa din ce observ, nimeni nu actioneaza impotriva celor care canta manele (nu cei care asculta, desi si aia au media IQ-ului sub media celor care nu asculta manele), nimeni nu se duce sa le explice alora de la tzara cum sta treaba, toti sunt mari destepti da` nu face nimeni nimic. Asta cred ca-i adevarata problema a Romaniei. Romanii sunt cel mai lenes si cel mai fricos popor pe care-l cunosc, insa nu stiu cum se face ca daca este insa vorba sa faca rau cuiva, ar face! Este incredibil ce se intampla.
Cat despre televiziune, pai aia nu urmaresc decat sa castige bani, nu le pasa de oameni.
JohnnyUSA
24-01-2005, 11:22 PM
Mie-mi plac manelele la fel de mult cum imi plac si celelalte melodii .. cuvintele lu' mns nu ma ating. SIC :mishto:
DarkComy
24-01-2005, 11:46 PM
Eu nu am nimic cu homosexualii pot sa faca ce vor atata timp cat nu se afirma in public pot sa se f**a in c*r acasa la ei . Cam aceeasi chestie cu manelele , daca unii vor sa fie prosti treaba lor dar nu sunt de accord sa stai cu masina in parcare si manelele la maxim <_<
habbib
25-01-2005, 08:29 AM
Un bloc de tampiti intr-o tzara de tampiti..
Astazi mi-a mai dovedit cineva ce vroiam sa spun mai devreme,defapt mi-o cam dovedeste cam de vreun an incoace..Preafrumosul si preacuratul bloc in care convietuiesc alaturi de 31 de familii de tzarani tampiti(cu 2-3 exceptii)are sistemul de canalizare defect de vreo 2 ani,in tot timpul asta am dat milioane bune pentru reparatii,da bineinteles ca romanu cel mai bine se pricepe sa repare ceva in asa fel incat sa mai fie chemat inca de 20 de ori pentru acelasi lucru..de 2 ani ne chinuim in putoarea aia insuportabila de cacat,bine ca nu ajunge mirosul si in casa,dar cand iesi afara din apartament,te i-a mama naibii,chiar spunea astazi taica-meu ca o sa ne cumpere niste masti de gaze..la asta ne pricepem cel mai bine,sa aruncam banii pe ceva ce nu o sa fie reparat niciodata,dar nu avem de ales,incercam..pot spune ca asta nu e singura problema a acestui bloc,in care predomina mizeria si proasta crestere..am o vecina la 4,casatorita,cu 4 copii,cand urci cu ea in lift incepe sa scuipe pe jos si pe mai stiu eu unde,dezgustator sa vezi o femeie scuipand,nu numai o femeie..ce sa mai zic de fumat,abia astept sa intre in vigoare legea cu fumatul in locuri publice,pentru ca fumul intra in valuri la noi in casa din cauza tampitului de vecin de vis-a vis,care numa pe scara blocului poate fuma,bine ca taica-meu are bnul simt sa iasa pe balcon sa fumeze si tampitul ara nu poate,si i-am si zis de zeci de ori..hai sa zicem ca nu ar fi o problema asa majora cu fumatu,da mirosul ala e groaznic,stie si mns :D..sa nu mai spun ca unii isi arunca resturile in chiuvete,le e lene sa se duca pana jos cu gunoiu si de fiecaredata cand scoatem dopul de la chiuvete,iese o putore de usturoi si de ulei din ala prajit de 100 de ori..cateodata te mai rezesti cu resturi si pe geamu de la masina,pe unii ii mai apuca aruncatu de resturi de la balcon si geamul bucatariei(aicea nu comentez,pentru ca o data,de nervi,am aruncat de la balcon cu mns si cu malacu vreo 30 de oua,pe unde am apucat,balcoane,oameni,masini..ce p**a mea!?)..
razvanultra55
25-01-2005, 08:50 AM
Originally posted by DarkComy@Jan 23 2005, 07:59 PM
habbib in ce priveste manelele sunt de accord cu tine sunt un adevarat? izvor de incultura . Acum sincer nu am vazut oameni inteligenti sau respectati care asculta manele decat golanii de la bloc sau alte panarame? ( nu? am vrut sa jignesc pe nimeni de pe forum dar asta e parerea mea despre manele)
In ce priveste? legile de la noi sunt de tot KKT-ul . Si eu sunt de accord ca cei care isi violeaza copii sa primeasca 20-30 de ani de parnaie . E un gest animalic lipsit de orice scrupule? <_< . In ce priveste cei care fura de la stat . Macar daca ar primii cei zeci de ani de puscarie care ar trebui dar nu ii baga pe ei la puscarie.
Emisiuni tapite : Ciao Darwin si Schimb de mame? - si romanii sunt de vina aici pentru ca se uita la emisiunile astea si chiar paticipa si coboara la nivelul asta de prostie
Pe mine ma enerveaza? la culme stirile de la ora 17. Nu numai romani fac tara de KKT dar si televiziunile? cu jurnalele astea tampite . Daca nu a ce sa dai la stiri asta e se termina stirile mai repede dar cu ce ma intereseaza pe mine ca cineva a cazut in PUTZ , sau ca cineva si-a violat bunica de 80 de ani . Pai sa prezinte stirile astea autoritatilor? care sa i-a? masuri
Hmmm!!! Bun topic, dar vb titlului...putin pe langa... :)
Legat de cele spuse de tine la subi3ctul "jurnalele de la ora 17", ai auzit de "manipulare in masa"?, de distorsionarea informatiei?etc...
Astea sunt numai unele din ele,aceastea fiind mult mai multe...
Daca vrei si pentru rating......nu doar ptr dezinformare sau trunchiare a adevarului....
Legat de legile noastre, legile alea sunt"bine" facute de cei care, culmea...le incalca....
exista o vb din batrani "legile sunt ptr a fi incalcate, destept e cel care stie cum sa le foloseasca in beneficiul lui"...
Restul...apa de ploaia...Atata timp cat in tara asta vor exista imbecilii, cretinii, misoginii si snobii, tot atata timp vor exista si manelele si muzica proasta, asa -zisa comerciala, de doi bani....si legile de genul asta, d ela noi, legi in care, un om care fura un cartof face 12 ani de "parnaie" iar altul care face delapidari de sute de milioane de dolari sta acasa bine mersi ca nu "poate sa suporte detentia".
"da vedeti voi traim intr-o tara democratica si libera, fiecare asculta ce vrea, si ar cam trebui sa respectam dorintele fiecaruia, atata timp cat nu vad nu ma intereseaza..... "
Ai dreptate Time2chill, traim intr-o tara democrata, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fiu intoxicat cu acest "gen muzical" pe tot ce inseamna canale de mass-media...radiouri pirat, la care vb oameni fara pic de cultura si cu o gramatica de mahala...., la posturi de televiziune, cica respectabile, cu show-uri la ore de maxima audienta, etc.....As putea bate darabana mult timp pe subiectul manele, dar as irosi cuvintele ptr ca tot degeaba...repet, atata timp cat va exista o crasa lipsa de cultura, atata timp vor exista si manelele.
Nu am auzit pe nimeni sa spuna "maaama ce carte buna am citit", sau "sti , am fost la teatru, a fost o piesa excelenta"...ci doar "Mincate-as, ai auzit ultima piesa a lu' Adrian copilu minune?"
It breaks my hart!!
RaPiDuTz
25-01-2005, 09:27 AM
Originally posted by johnnyusa@Jan 25 2005, 09:22 AM
Mie-mi plac manelele la fel de mult cum imi plac si celelalte melodii .. cuvintele lu' mns nu ma ating. SIC :mishto:
idem :iamwithstupid:
DarkComy
25-01-2005, 09:58 AM
razvanultra55 ai dreptate . Dar cel mai mare pacat ca nimeni nu o sa ia masuri . Habbib in legatura cu fumatul sunt de accord cu tine . Eu nu suport mirosul iar la facultate se fumeaza la greu ajung acasa si imi put hainele intr-un hal , de parca eu as fi fumat. Dar nici aici nu o sa se faca legea pentru ca sunt multi parlamentari care fumeaza , crezi ca le convine alora sa iasa din cladire cand le vine sa fumeze o tigara ?? <_<
habbib
25-01-2005, 10:01 AM
nu trebuie sa iasa din cladire, sa se amenajeze naibii locuri speciale(da bineinteles ca pt asa ceva nu sunt fonduri..da sa stea ei o saptamana la sinaia pe banii poporului,au,vezi doamne sa se cunoasca mai bine..),inteleg ca fiecare are dreptul sa faca ce vrea cu sanatatea lui,dar nu are dreptul sa o distruga si pe a altuia..
razvanultra55
25-01-2005, 10:10 AM
Originally posted by habbib@Jan 25 2005, 11:01 AM
nu trebuie sa iasa din cladire, sa se amenajeze naibii locuri speciale(da bineinteles ca pt asa ceva nu sunt fonduri..da sa stea ei o saptamana la sinaia pe banii poporului,au,vezi doamne sa se cunoasca mai bine..),inteleg ca fiecare are dreptul sa faca ce vrea cu sanatatea lui,dar nu are dreptul sa o distruga si pe a altuia..
"pe banii popoului"...ups poporului itr-adevar my dear habbib
Iti pot spune din surse sigure ( si daca vreti sa stiti de unde pm me), ca anul trecut , prima sedinta a camerelor reunite a fost bugetul pentru 'delegatiile" alesilor nostri in afara si nu numai...
Bugetul a fost de nici mai mult nici mai putin de 250miliarde...va zgarmane in ureche suma? pe mine da :)
Asa ca.....ma duc in baie , imi bag capul in closet si trag apa de draci ptr ca ei au si eu nu?
Nu, incerc sa fac tot ce pot sa am si eu, nu ca ei, dar sa am... atat cat imi trebuie mie si familiei mele ( compusa dintr-o sotie, doi gemeni , un caine si un motan ) sa traim decent, fara a 'ravni" la bunurile celui de langa mine...muncind cinstit ( cu toate ca in tara asta daca muncesti cinstit nu ajungi nicaieri, dar asta e)..
Restul....( cica?! ) e de la Dumnezeu...poate, nu contest, dar am senzatia ca , uneori, Dumnezeu si-a cam mutat ochii de la tara asta frumoasa, intr-adevar f.frumosa, dar prosti suntem noi ca nu stim sa exploatam acest lucru...
habbib
25-01-2005, 10:23 AM
acum 5 minute am vazut pe site-ul prosport ceva ce m-a socat(de fapt nici nu ma mai mira nimic..):"o parte din bunurile si banii(4300 euro) baschetbalistului Toni Alexe(Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!),decedat vineri in urma unui accident rutier sunt de negasit.."..inredibil!!..saracu om mergea la familie cu toat prima primita pentru califcare si culmea,oamenii aia pe care ii vedeam noi la tv cum il scot din masina,au avut grija sa il lase fara nimic..rusine!!!
Originally posted by DarkComy@Jan 25 2005, 10:58 AM
razvanultra55 ai dreptate . Dar cel mai mare pacat ca nimeni nu o sa ia masuri . Habbib in legatura cu fumatul sunt de accord cu tine . Eu nu suport mirosul iar la facultate se fumeaza la greu ajung acasa si imi put hainele intr-un hal , de parca eu as fi fumat. Dar nici aici nu o sa se faca legea pentru ca sunt multi parlamentari care fumeaza , crezi ca le convine alora sa iasa din cladire cand le vine sa fumeze o tigara ?? <_<
DarkComy, mah ar trebui sa vii la mine la liceu . Aia fumeaza pe unde apuca... Nici afara nu poti sa stai k te umplii cu miros de tzigara. Un lucru bun e k nu sunt manelisti in liceu. :)
Voi vorbiti de bun simt...de unde bun simt in tara asta? Eu la timisoara stau intr-un bloc de tampiti fara limite, pai vecinul de jos baga non stop manele, si nu ca ar fi destul sa le asculte el le mai si da la maxim...a fost o zi in care am dat si eu muziica mai tare (o singura zi intr-un an) si atunci toti au trebuit sa sara in capul meu. Vecinii de sus ne inunda la baie in fiecare saptamana, nu le-am cerut nimic ca stim ca instalatia blocului e de kkt si nu e vina lor, noi am inundat de 3 ori in 3 ani pe aia de jos si hop ca n ameninta cu tribunalul ca sa platim si alte aberatii de genul asta...vin si ne zic ca i-am inundat nu stiu cand cand nu era nici dracu la apartamentul nosrtu. Vine un tzaran de doctor (doctor cica care sta in bloc de garsoniere si apartamente cu 2 camere) si zgarie masina lu colegu meu de apartament ca el si-a parcat masina in dreptul garajului sau (garaj care nu a mai fost folosit de 20 de ani)...unde e ratiunea si decenta de a vb cu cineva frumos si a rezolva problemele normal.
Sa trec acum la partea de web, exista un site cica concurent, concurent la ce nu vad pentru ca singurul lucru pe care il fac sunt semnaturi pentru forum...si atat noi cat si cei de la pesromania suntem luati peste picior de niste pusti complexati care in viata lor nu au facut ceva bun. Dar ei trebuie sa ne injure non stop ca am facut si noi un patch si vezi doamne ne credem mari traficanti de carnatz.
Pentru cei cu manelele...cat timp nu impartiti prostia voastra si a versurilor si linilor melodice care le ascultati chiar nu imi pasa....dar nu uitati, muzica ar trebui sa fie o arta...nu un gunoi al societatii, nu un mijloc de prostire in masa..nu un mijloc de imbogatire pentru niste tigani borati...cel mai mult imi pare rau e ca manelele distru cultura si folclorul romanesc dandu'se drept muzica lautareasca si de petrecere, nimic mai fals....
Ahhh, era sa uit, cel mai mult ma enerveaza complexatii aia tampiti ce vin si zic ca era mai bine inainte de 89...pai da dom'le erai prost nu invatati si erai la acelasi nivel in societate cu un intelectual, sau poate chiar mai sus, pentru ca atunci persoanele ce gandeau nu erau vazute cu ochi buni
Ce sa mai zic de toti tampitii care-i vezi in trenuri care se amuza la emisiuni gen irezistibilii si trasnitii in nato si rad la glume cu p**e si p***e
Si atunci totul se rezuma la o singura vorba de duh : " Romania e o tara frumoasa..pacat ca e locuita"
Si exact asa e....tara prezinta o sumedenie de avantaje pe care insa nu putem sa le concretizam...pai cand ma gandesc doar la ce turism am putea avea pentru ca avem cu ce. Pozitia geografica...pai daca nu aveam noi iesire la marea neagra mai intram in NATO ? Mai marii reprezentati ai tarii au pupat in cur toti europenii poate poate ne baga si pe noi odata cu Bulgarii care ne-au depasit deja...Bulgari care acum nu foarte mult timp aveau economie deficitara...Si chiar daca vom intra in Uniune ce se va rezolva ? poate un nou mic haos la ce nivel de organizare prezinta tara...
razvanultra55
25-01-2005, 01:33 PM
Originally posted by Tuby@Jan 25 2005, 01:17 PM
Si atunci totul se rezuma la o singura vorba de duh : " Romania e o tara frumoasa..pacat ca e locuita"
Si exact asa e....tara prezinta o sumedenie de avantaje pe care insa nu putem sa le concretizam...pai cand ma gandesc doar la ce turism am putea avea pentru ca avem cu ce. Pozitia geografica...pai daca nu aveam noi iesire la marea neagra mai intram in NATO ? Mai marii reprezentati ai tarii au pupat in cur toti europenii poate poate ne baga si pe noi odata cu Bulgarii care ne-au depasit deja...Bulgari care acum nu foarte mult timp aveau economie deficitara...Si chiar daca vom intra in Uniune ce se va rezolva ? poate un nou mic haos la ce nivel de organizare prezinta tara...
exact la asta m-am referit cand am spus ca avem o tara frumoasa dar ca suntem noi inconstienti si nu stim cum sa folosim acest lucru
Floyd
25-01-2005, 03:59 PM
In ceea ce priveste consumul de materiale fara pretentii dpdv cultural cum ar fi manelele, telenovelele, divertismentul de prost gust, cred ca rolul cel mai important o au furnizorii acestora. Mass-media ar trebui sa educe si sa ridice gradul de cultura, si nu sa se lase educata de dorintele pe care multi dintre consumatorii de media le au.
Iar cei care au un grad de cultura la nivelul bunului simt vor stii intotdeauna unde sa caute si ce sa aleaga. Si asta chiar daca renunta la majoritatea posturilor de televiziune sau de radio sau a publicatiilor "ieftine".
In primul rand instruirea ti-o faci tu ca individ dar acolo unde isi are loc zicala "prosti dar multi" trebuie sa se actioneze mai radical. e adevarat ca gusturile nu se discuta, dar acest lucru se aplica acolo unde exista un minim de potential.
DarkComy
25-01-2005, 05:10 PM
Si eu stau intr-un bloc de cretini !!!! <_< .
Vecinul de sub mine ala este inundat destul de des si crede ca e de la noi . De 3-4 ori au venit mesteri diferiti care s-au uitat si au zis ca nu e de la noi . Am si schimbat chestii la baie ca s aii dovedim lui ala dar tot nu crede . Intr-o seara la ora 00:30 cand ne culcasem , deci toti DORMEAM vine ala la usa si bate cu pumnii ca ANIMALELE ca domne ma inundati ( si in ziua aia nimeni din casa nu facuse baie ) . A venit administratorul i-a aratat ca , curge de mai sus , a pus ziarul si se vedea cum cadeau picaturiile , dar el tot nu credea . I-am zis domne spargem peretele si daca nu e de la noi PLATESTI TU reparatia la perete daca nu reparam noi , si nu i-a convenit sa plateasca el chiar daca spargeam peretele pe degeaba . Ne-a amenintat cu tribunalul , cu evacuarea din bloc :angry: .
La etajul 10 stau niste machedoni au datorii la intretinere de 39 de milioane la intretinere dar isi cumpara masini , telefoane etc. . Au si 2 caini , unu e un rahat din ala chinezesc (arata ca un dragon , o javra mica) , care latra intr-una , daca ii dau un picior il arunc la 10 metri distanta iar al doilea parca a fost crescut pt batai , e un soricar nenorocit , care cand ma vede pe mine sau pe altii se sugruma in zgarda doar ca sa scape si sa ne muste :nashpa: . De cele mai multe ori nici nu are zgarda sau botnita ( botnita nciodata nu poarta) , si are faze ca domne nu musca , intr-o zi sa ii otravesc cainele ala :scaun:
Vecinii mei de apartament care sunt vecini de vreo 25 de ani acum 3 ani au castigat la Loto 600 de miliaone de lei si nu ne-au spus de frica sa nu i furam dar in schimb au spus la toti din scara cealalta
O sa mai revin cu Vecini Prosti Partea II :iamwithstupid:
:lol: :lol: :lol:
ce vecini "cumsecade" ai :lol: :lol: :lol: :lol:
yahoo
25-01-2005, 10:10 PM
Nu pot sa ma plang de moshalaii de la mine din blok.Vecinu de skara de la mine askulta manale si isi bate sotzia.In rest sunt mosi pisatzi care abia traiesk de pe o zi pe alta.
Mai revin si yo cu partea a II
Time2Chill
25-01-2005, 10:48 PM
ma cu vecinii nu prea mai pot sa ma plang, pt ca s-au cam schimbat si-s oameni cu servici, care pleaca dimineata si vin seara.
cat despre faza cu tony alexe, cu banii, bag mana in foc, ca primu plutonier care a ajuns acolo, si "a incercat sa-i dea pprimu ajutor", a cautat sa-i usureze si buzunarele... situ ca faca asa ceva militienii... e o chestie confirmata.,.... deci cum am zis o tara te TZARANI :nashpa:
RaPiDuTz
26-01-2005, 12:52 AM
foarte urat...pana una alta familia lui avea mare nevoie de banii aia in acest moment greu...am vazut ca antena 1 incearca ceva sa dea bani pt fetita lui, Paula park...un gest frumos
cat despre vecini...nu am nici o problema cu ei, stau la 10 deci deasupra nu am pe nimeni (adik am...serveru retelei :D ) , jos sunt unii pe care nu ii cunosc, intr`o parte am o garsoniera parasita iar in cealalta parte e o vecinica cu care fac intrece in w :D care da muzica mai tare adik :P
habbib
28-01-2005, 07:49 AM
ieri,la mine la bloc,show mare...a venit administratoru(care ii un comunist tampit si jumatate,il doare in cur de treburile din blocu nostru,mai ales ca nici macar nu e din bloc)sa platim cheltuielile..eram la masa,pe la 8 seara,taica-meu nu prea era in apele lui,si suna tzaranu asta la usa..nici nu intra bine si incepe taica-meu sa sa se uite si sa ii vorbeasca cu o mutra si cu o voce,ca m-am speriat de el..noi stateam linistit la masa si taica-meu o inceput sa il i-a pe asta la "suturi": "va doare in cur de tot,canalizarea e infundata cu o tona de cacat si pe dumneata nici mcar nu te intereseaza..", "la asa bloc de tampiti,asa administrator..",s-a infuria taica-meu intr-un hal,am crezut ca o sa explodeze,asta tot era pishat pe el,a inceput cu faze de genu:"pai stiti..ca aaaa,ca....."..o inceput sa se scuze si sa se lingaiasca,ca ne-a deranjat de la masa si bla bla bla..adevaru-i ca chiar il doare in cur de tot ce se intampla la noi in bloc,el,cum nu sta in blocu nostru,nu prea il intereseaza...da de vina ii betzivanu ala de presedinte de bloc,ca ala l-a pus pe el administrator..parca pe ala il intereseaza ceva,toata ziua ii cu nevasta-sa la birt si trag amandoi cu furtunu din bere...
Locatarii blocului meu sunt asa la cutite incat fiecare scara are administratorul sau...bine asta si din cauza ca scara in care stau eu e formata in majoritate de tineri iar cea de-a doua si a treia de pensionari ex-politisti sau ex-militari si bineinteles ca apar discutii..
Mdea, am ajuns si eu la apartament ieri la timisoara si poc, in baie toti peretii uzi ,mucegaiti si gauriti de tzaranii aia de sus :o
tot la blocul unde stau in timisoara s-a schimbat contorul de apa calda si acuma a venit apa la contorul blocului de 2 ori mai mult decat suma contoarelor din apartament...si cica cine sunt de vina...studentii, ca at cand vin studentii e consum mai mare...asa si e consum mai mare...da noi nu platim consumul ala...cacam-as pe ei de comunisti si manelisti, e o crima sa locuiesti la bloc in romania :P bine macar ca la arad nu stau intr-un apartament de'ala de 2 pe 2 de bloc :P
DarkComy
28-01-2005, 03:58 PM
e naspa sa ai contor la apa . Pai daca ai contor nu mai tragi apa nici dupa ce te pis ca se pune la plata :lol:
habbib
28-01-2005, 04:09 PM
apropo de faze din astea cu contoare...are buna-mea o vecina,are asta o casa imensa,da-i zgarcitaaaaaaaaaa..isi duce apa pt buda de la fantana,cred ca si baie face cu apa de fantana incalzita,atentie!!nu la aragaz,ca-i scump gazu,ci la soba,ca doara ii plina pivnita cu lemne..tipa asta ii decuplata si de la caldura,si de la apa,si de la mai stiu eu ce naiba...vine si isi pune chestiile congelate la buna-mea in congelator, sa nu cumva sa consume prea mult curent..si na ,pe buna-mea cum ii mai miloasa....bunu-meu tot zice ca o data nu o sa se poata abtine si ii da un shut in fund..cu cumparaturile nu prea se omoara,ca are ditamai gradina,rosi,ceapa,detoate..si nici nu pot sa zic ca e saraca,ficele ei au doua apartamente si castiga binicel...oricum nu e treaba mea,asa ca fapt divers...
yahoo
29-01-2005, 10:00 PM
Ce ma enerveaza astia care se zgarcesk la contor.La mine vine aprope juma de cand am contor si consum la fel.Totu e ca nu mai platesk ce consuma si altzi ci doar ce consum yo :)
Danutz
29-01-2005, 10:11 PM
Pai asta e avantuju' :P
DarkComy
29-01-2005, 11:43 PM
Sa imi bag picioarele in oameni din tzara asta NESIMTITI . Cei in varsta zic ca tineretul sunt niste nesimtiti. Eu ce sa zic despre cei in varsta care la corectura de examen corecteaza in batjocura si isi bat joc de munca de jumate de an a studentiilor . Nu e posibil ca 70 % din cei de anul I sa pice la Proiectul de Verificare ( studenti buni , care invata etc. ) . In tema proiectului aveam de facut un pavilion expozitional facut din minim 6 patrate ( Patratul de 5,1x5,1 m) din care puteau fi legate maxim 2 adika nu puteai lega mai mult de 2 patrate fara sa faci o conexiune . Cei care au respectat tema au luat 4 , iar unii care au unit 6 sau 7 patrate deci nu au respectat tema au luat 7-8 . NESIMTZIRE. !!!! Sunt pur si simplu SCARBIT de profesorii de la facultate se vede de ce multi studenti ajung sa se drogheze sau sa bea pana intra in coma alcolica din cauza nervilor produsi de niste TEMBELI . Am avut colegi care au plans din cauza asta
RaPiDuTz
30-01-2005, 12:48 AM
Originally posted by mns@Jan 25 2005, 09:23 PM
Pentru cei cu manelele...cat timp nu impartiti prostia voastra si a versurilor si linilor melodice care le ascultati chiar nu imi pasa....dar nu uitati, muzica ar trebui sa fie o arta...nu un gunoi al societatii, nu un mijloc de prostire in masa..nu un mijloc de imbogatire pentru niste tigani borati...cel mai mult imi pare rau e ca manelele distru cultura si folclorul romanesc dandu'se drept muzica lautareasca si de petrecere, nimic mai fals....
iauzi acilea versuri...fara numaaaaar...de la mine pt tineeeee....haus haus haus
el e mns miliardarul...il cunoaste tot Ardealul...ranca tanca ranca tanca ranca tanca...iasooo :lol:
fredala2003
30-01-2005, 12:56 AM
esti tare Rapidutz!!!!!! Le ai cu compusul!!!! :mishto:
Desii n-am mai fost in tara de ceva timp ma "bucur" sa aflu cum stau lucrurile. Fiecare are dreptul sa asculte ce muzica vrea dar totusi manele? Ganditi-va ca cea ce faceti/spuneti/ascultati reflecta oarecum o imagine personala. Nu vreau sa spun ca toti cei care asculta manele sunt inculti sau mai ciocolatii asa dar cand asculti versuri gen "ani mei frumosi eu n-as vrea sa trece dar ei pleaca trece"... am ascultat o melodie care se vrea parodie a "foame de bani" cantata de niste manelisti. atentat parca se numea formatia care canta, ce sa spun n-am ascultat ceva mai penal pana acum, faze precum "lumea tre sa stie ce fel de baieti sunteti, ca voi sunteti castraveti" sau "noi plecam dupa sapun" o gluma proasta la adresa lui sisu fiind absolut penale. Or fii ei mafiotii si familistii raperi depasiti si mai mult sau mai putin inculti/drogati/terminati dar prefer sa il aud pe unu in boxe injurand decat sa aud "hai sa facem friki friki in bikinei" . Am vazut acum cateva luni la cronica carcotasiilor pe mari doni ai manelelor adi de vito sau cum p**a mea il cheama si vali tsunami zis vijelie, nu mai tin minte exact care era intrebarea , oricum raspunsul era Mihai Eminescu. Baietii de aur turcesc al muzici romanesti au fost pe aproape de raspuns..
"care bah, ala...cum zice Eminescu ala?" , ni schimb la capitolul urari de bine si lins oameni cu bani in cur au stat mult mai bine. AM mai vazut fel de fel de emisiuni, mai avea putin si se futeau aia in platou lol nici la Jerry Springer nu vezi asa ceva. Bine ca "pilif" si restu' au grije sa stea la curul parazitiilor si altor raperi...LoL si in tara e emisiunea asta cu schimbul de mame?? :D Nea luat ceva timp sa o copiem dar deh mai bine mai tarziu decat niciodata ,nu?
PS: "muzica de petrecere" e trance, house s.a.m.d nici de cum muzica ciorilor.
RaPiDuTz
01-02-2005, 11:35 AM
mha deci da...manelisti sunt nijte distrusi, terminati si cum mai vrei tu sa le zici...sunt de acord cu tine
eu unu nu as rezista sa ascult numa manele..m`as tampi dreaq :o de ex in ultimele 2-3 sapt. nu cred sa fi ascultat mai mult de 3 manele... :P
cat despre vali vijelie, adi de vita si toti ceilalti, toata lumea stie ca sunt nijte inculti...nu era nevoie sa mai dai ex din emisiuni la care ei au participat :)
Danutz
01-02-2005, 01:42 PM
Mai demult parca itzi placeau manele din cate tin yo minte :P in fine....
Si parca adi minunea are emisiune la national tv,au ajuns sa aiba manelistii emisiune proprie :blink:
DarkComy
01-02-2005, 04:00 PM
Patronii televiziunilor au aprobat ca sa aiba emisiuni. Patronii si-au dat seama ca Romania e o tzara de incultzi care asculta manele si ce s-au gandit ei ..... hai sa ii dam lui adi de VITA emisiunea lui ca ne face rating :angry: . Televiziuni de KKT cu conceptzii de KKT !!! In tzara asta totul merge pe dos si nu se face nimic . Avem super relief si zone turistice si nu le exploatam , dracu' Ungaria nu are iesire la mare dar au mai multi turisti ca noi , nu e de ajuns ca suntem un popor incuiati la minte , mai apar si emisiuni care incurajeaza tampenia ( Ciao Darwin si Schimb de mame ) dar ce e mai ingrijorator e ca oameni devin penibili pentru o mica suma de bani ( cat le da oare Ciao Darwin la aia sa faca pe prostii la ei in emisiune?? ) sau muzica care incurajeaza prostia ( manele , FIZZ ) . Am inceput sa vad foarte des pe strada indiferentza oamenilor ex.: Cade un om pe strada lumea trece pe langa el nu il ajuta sa se ridice sau daca cuiva ii este furat ceva nimeni nu incearca sa il opreasca pe individ ba chiar ii face loc sa treaca :( . Foarte putini oameni cu respec in tzara ex.: In autobuz nici cei batrani nu mai au respect , la capatul liniilor dupa ce coboara lumea , privesc uimit cu ce viteza se urca batranii se uita repede in stanga si in dreata dupa un scaun si daca vede pe cineva mai tanar nu il roaga frumos sa se ridice ci il face nesimtzit ca nu se ridica. Si cand ii vad ca mai si lovesc persoana din stanga sau dreapta ca sa isi faca loc sa urce ei primii :o :huh: . Nici cei tineri nu sunt mai buni , din cauza indiferentzei cu care i-a tratat parintzii <_<
Sunt un pic cam nervos si am simtzit nevoia sa ma descarc :)
habbib
01-02-2005, 04:13 PM
te inteleg perfect Darkule..si mie cateodata pur si simplu mergand frumos pe strada sau cu un mijloc de transport din asta jegos si vechi de 100 de ani,ma apuca o scarba de tot ce e in jurul meu,mai ales de unele specimene..tzara asta e plina de oameni care nici nu gandesc ce fac,ii doare in cur cei din jur..am observat si eu ca poate sa te si omoare pe strada,ca lumea e nepasatoare si lasha(am vazut si reportaju ala facut de pro tv in timisoara)..10 tampiti care ar putea sa aplaneze un conflict prefera sa stea cu mainile in san si sa se uite cu ochii chiorati cum un vagabond il fura sau il bate pe un amarat lipsit de aparare..asa suntem noi,ne doare in cur de tot..
RaPiDuTz
01-02-2005, 05:41 PM
Originally posted by Danutz@Feb 1 2005, 11:42 PM
Mai demult parca itzi placeau manele din cate tin yo minte :P in fine....
si acum mai imi plac doar ca ascult in cantitate MULT mai mica...sunt alte genuri mult mai mijto plus ca manele acceptabile nu am mai auzit in ultimu timp... :greata:
Mah e clar ca fizza bazza adi de vito si restu sunt prosti dar mai prosti sunt aia de ii asculta si ii idolizeaza.
eram azi in tranvai cu eCSces, plin de lume, nu aveam loc si am ramas aproape de usha, si dupa vreo doua statii vine un taran cu nevasta'sa ala cu fata de muncitor comunist ca ce stam langa usha (tranvaiul era PLIN PLIN nu puteai sa te misti practic) si ne tine el teoria chibriltului cu cei sapte ani de acasa...ca lui nu-i convenea ca noi stam in picioare inghesuiti aproape de usha...oricum ne dadeam la o parte sa coboare da chiar asa sa te legi din orice...pfuaiii comunistii dracului...abia astept sa fac scoala de soferi si sa primesc mashina...numa asa sa stropesc pietonii comunisti :P
Si ca sa continui ideea "eram azi in tramvai" a lui daniel :
Eram azi in tramvai si langa mine erau doi "bronzati" care vorbeau in gura mare si fara nici cea mai mica jena de ce super telefoane au mai "facut ei rost"...oamenii aia erau mai bine documentati decat poate unii care lucreaza in domeniul ala...stiau orice tip de telefon dupa cum sunt asezate butoanele...display...ORICE...erau ciorditori notorii de telefoane si nu se sfiau sa se afiseze asa...
Sirius
02-02-2005, 10:07 PM
Tot d-ale comunistilor. Mergeam cu un prieten pe strada si deodata ma infasca cineva de geaca. Era unu' la vreo 55-60 de ani, beat mort, care zicea ca i-am dat cu zapada in geam seara trecuta (cand nici macar nu iesisem pe afara...). Si mai sa ma stranga de gat. Evident concetatenii se uitau ca prostii sau treceau nepasatori. Dupa ce m-am lamurit ce vroia betivu' l-am ''scuturat'' un pic si l-am tarat cativa metri zicand ca sterg soseaua cu el pana la politie daca nu-mi da drumu'. Ca un betiv ce se respecta m-a lasat repede in pace si s-a dus sa se ia probabil de altcineva zicand ceva de genu' ca o sa ajungem ''pleava tarii''. Pietonii care s-au delectat cu spectacolul au plecat de parca nu s-ar fi intamplat nimic. Pam-pam!
yahoo
02-02-2005, 10:34 PM
A dat comunismu in natzia asta deja dusa cu valu`.Deci azi veneam de la skoala cu tramvaiu :P cand la un moment dat suna mobilu`.Raspund,vb si gata.Nimik in asta.Insa dupaia se uite totzi mosii si mexicanii (neamu vanzatorilor de brazi,mancatzi-as) la mobilu meu de parka nu au mai vazut un mobil in viata lor.A draqu de prosti si curiosi.
stefan
02-02-2005, 11:10 PM
ca tot veni vorba de moshnegi si mijloace de transport in comun tin minte cand eram mic si mergeam cu autobuzul la scoala comentau toti moshnegii ca noi suntem tineri si ar trebui sa mergem pe jos nu sa e ocupam locurile lor si asa gratuite in autobuze. dupa ce ca astia toata ziua stau acasa si hiberneaza, au numai gratuitati, mai si fac figuri, si toti se gasesc sa se plimbe tocmai la orele de varf.
acu 3 ani inainte sa ma mut in noul apartament aici statea un muncitor cu tot familionu, si cum omu nu prea avea bani, avea becuri de alea de 40W si nu prea consuma curent, si vecina mea, o baba nebuna de vreo 70 de ani a urmarit contoru si a facut reclamatie la electrica si politie ca cica asta fura curent. deci va dati seama ca astia se plictisesc rau de tot, sau au ramas cu ideile lor fixe de pe vremea lui ceasca cand treceau in fiecare zi pe la securitate si dadeau raportul.
sau cand am mai auzito si pe bunicamea: "eh, voi lati votat pe basescu ca aveti interesele voastre, da pe noi, batranii, nu ne ajuta nimeni" adica ce, sa ne distruga pe toti bombonel, sa compromita viitorul tinerilor si al tarii ca sa traiasca bine niste persoane care oricum nu mai au prea mult de trait si nu prea mai au ce realiza.
"vroiam sa-i intreb pe cei care locuiesc in cartierele din bucuresti dak este chiar asa de greu sa traiesti cum zic baietii de la b.u.g. mafia (perioada 1994-2004).
in toate melodiile lor numai despre asta vorbesc.
eu sunt din galati ,locuiesc tot la bloc (implicit intr-un cartier) dar nu mi se pare deloc asa cum spun mafiotii. "
lol ce faza :D
DarkComy
03-02-2005, 10:10 PM
Pe mine ma enerveaza faptul ca daca unul tanar face cea mai mica greseala toti batranii sar in capul lui ca vezi Doamne ca unde iti sunt cei 7 ani de acasa . Dar cand batranii se lovesc de mine in autobuz ca sa prinda un loc pe scaun nici macar nu se intorc sa zica scuza-ma dar sa il mai si cert. <_< . Ei zic ca dracu' se va alege de tzara asta cu un tineret ca asta. Poate vor sa le trag o injuratura ca dupa ce stau vreo 10-11 ore la facultate si imi fac draci sa vina unu la mine sa imi zica ca sunt un nesimtit ca rad si eu un pic cu colegii prin autobuz dupa o zi obositoare( si nu ras din ala de se aude in toata masina). Poate cineva ar trebui sa le reaminteasca cine au bagat tzara asta in KKT (oamenii batrani ) si cine o vor scoate , TINERETUL - adika nesimtzitzii , incultzi si analfabetzii tzarii care nu au cei 7 ani de acasa. Eu nu am cei 7 ani de acasa ci 6 ani si un pic ca am fost dat mai devreme la scoala si tot ii tratez cu respect pana cand nu o sa mai pot sa inghit toate KKT-urile lor. :angry:
ca tot eram la faptul batrani si transportul , eu mereu cand am duc la scoala merg cu tramvaiul si mereu cand e un scaun liber pac si mosu sau baba
da am mai vazut si mosi d-astia de dau omu' de pe scaun cum era o faza cand un mos se duce la un d-asta de vreo 13-14 ani cred , ii pune mana pe spate il apasa de 2 ori sa se dea si ala s-a dat + ca mai sunt si d-astia de se dau in spectacol cum ca azi cik la unu ca a lucrat la IMGB si nush ce si zicea ca lui nu-i e frica sa vb in fata natiunii s.a.m.d
sunt cam enervantii mosii astia din tramvaie
sa te vad eu mos pe tine.... :D
habbib
04-02-2005, 04:49 PM
ce lume de rahat!!!ce de cacat poa sa fie unii oameni..azi am avut examen la C,mi-e mi-a cazut un exercitiu destul de usor,am terminat al doile,dar am mai stat,pentru ca ceilalti nu se prea descurcau si m-am gandit ca nu am nimic de pierdut daca ii ajut un pic,cum imi permit si mie cunostintele..si toti se rugau de mine si de inca unu sa ii ajutam si bineinteles ca nu poti sa ii ajuti pe toti..nah,am iesit al doile dupa aia si m-am intors sa imi vad nota..totu-i bine,am luat 8,42..au luat note cat de cat bune si aia pe care am incercat sa ii ajut si bineinteles ca tzaranu de roman nu e niciodata multumit..numa il aud pe unu care a luat nota mica ca ii zice la profu:"pai da,ca restu au luat note mari,ca au copiat de la Rami(fiind eu) si Daniel(nu mns:P)si le-au soptit astia doi tot ce sa faca.."..profu nu a zis nimic,stia cu ce gunoaie are de a face..eu am plecat si le-am aratat obrazu..nesimtitii naibii,puteam sa plec cand am terminat,da eu am stat si am incercat sa ii ajut...si inainte de examen le-am dat cursurile,programele gata facute pe care eu le-am muncit zi si noapte si asa imi sunt ei recunoscatori..adevaru-i ca sunt niste nesimtiti si niste lasi,eu am constiinta impacata,am incercat sa ii ajut si nu imi pare rau de asta,dar altadata nu o sa mai ajut decat pe cine cred eu ca merita sa fie ajutata..asa se intampla in romania,unuii oameni se dau pe langa tine doar din interese..tzara de cacat!!!
continu?nd transportu` in comun si mosii (sau babele)
deci... eram azi in troleibuz (da` plin de nu puteai sa respiri) , am urcat ultimu` si o baba dupa mine... dupa ce k nu aveam unde sa ma duc... vine ea si-mi zice : da-te nesimtitule mai incolo... nu vezi kt loc ocupi? in fine... ma imping eu un pic in bara... si cum ma acomodez si eu un pic isi lasa toate sacosile pe picioarele mele... spuneti-mi si voi... ce trebuia sa fac?
sa o iei la bataie :). vezi de aia e bine sa ai carnet ... sa nu te frece altii la cap.
habbib
05-02-2005, 11:12 PM
azi am fost cu trenu la timisoara..pe langa faptul ca era o mizerie de nedescris in rahaturile astea de trenuri personale,o mai si intarziat aproape o ora cu plecarea din cauza altui tren care intarzia din cauza altuia si care bineinteles intarzia din cauza altui rahat din asta mergator pe shine(asa ceva cred ca numa in preafrumoasa si preacurata de tzarisoara a noastra se putea intampla)...bineinteles ca in tren eraun frig ca iti inghetau si firele de par,mizerie pe jos,sa nu mai zic,ca o data cand am mers cu un tren din asta am vazut si micute vietuitoare(pe numele lor:"shoricei")plimbandu-se pe hol..nishte controlori de tot rahatu,care cand ii intrebi ceva,prima oara se intorc sa scuipe si dupa aia iti rapund la intrebare...asteptam eu ce asteptam,m-am pus intr-un compartiment gol,pentru ca restu erau pline cu tzarani ori erau jegoase foc,si apar la usa compartimentului o familie de tzigani..si or inceput astia sa manance pe acolo,si-or scos slana,ceapa,usturoiu,selamu..2 minute am rezistat,dupa aia m-am mutat in alt compartiment,intre timp a pornit trenu,am gasit unul destul de curat,doua babaute inauntru,si trec 5 min si incep astea cu vorbaraia si cu intrebarile lor,ca sa nu par nepoliticos,mai dau din cap si mai zic cate un "da"(cred ca erau niste babute de la martori lui iehova)..dupa aia intra o familie de tzarani in compartiment si incepe sa putaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!noroc ca am ajuns in timisoara :P ..ma pish pe ele de trenuri si pe el de sistem!!
stefan
09-02-2005, 07:24 PM
acu copii astia cu un IQ iesit din comun si-au gasit alta ocupatie pe net, sa scoata oamenii de pe messenger si sa le afle parolele :P
Time2Chill
09-02-2005, 09:18 PM
dah mah "se crede" si ei hakeri, ce sa le faci??? :lol: :lol:
mai aveam si eu un dobitoc, din retea care ma flooda', pana i-am dat 3 variante ori il dau in gat la admin ca el e ala care f@t3 reteaua, ori il ard, ori se potoleste :D
DarkComy
09-02-2005, 09:59 PM
in locul tau optam pentru a doua varianta !! :lol:
Andrei_C
09-02-2005, 10:20 PM
Originally posted by dj_mozart@Feb 9 2005, 07:24 PM
acu copii astia cu un IQ iesit din comun si-au gasit alta ocupatie pe net, sa scoata oamenii de pe messenger si sa le afle parolele :P
am gasit si eu progrmau ala care te ajuta sa afli parola ... :)
Tara asta mai e si plina de tampiti care se plictisesc si pun fotbalul in centrul vietii lor, oameni ce ar omora pentru echipa favorita...de ce nu stiu...se implica si in discutii inutile pe forumuri si pe net ca ala ii mai bun ca altu ii mai bun...poate mai demult eram si eu asa dar acum cand ii/va vad mi se face mila...adica ai o viata atat de plictisitoare ca tre sa iti ocupi tipul cu niste aberatii de genul asta...eu am zis nu mai sustin nici o echipa...gata si cu steaua si cu uta si cu tot...daca ma voi duce de acum incolo la un meci voi merge pentru spectacol si nu pentru echipe :P
Time2Chill
13-02-2005, 11:27 PM
dupa cum ai zis ai fost si tu ca ei, da acu te-ai lecuit, lasa ce se vor lecui si ei... toate la timpu lor, tin minte, cand era concursu ala de pool, organizat de fifaro, vorbeam cu agentu(cel care a si castigat trofeu) si i-am zis sa mai posteze si el pe forum, raspunsu a fost ferm, nu ma mai intereseaza chestii d-astea acu......
btw mns, tu acu zici ca nu mai tii cu nimeni ca Uta, nu mai are rezultate, si poate ajunge prin C, dar daca era in A, pe undeva pe la jumate nu cred ca ziceai acelasi lucru....
ma doare undeva si de steaua ... si totusi are niste rezultate oarecare :P
stefan
18-02-2005, 09:54 PM
Probabil ca ati observa ca avem o "comunitate" de tampiti si aici pe forum, posteaza mai ales in forumul destinal RLSP si daca le zici sa faca ceva ei fac exact pe dos si tot noi suntem de vina :P
astia nu sunt tampiti
astia sunt "noul val" :lol:
Sirius
18-02-2005, 09:59 PM
Nu sunt tampiti, sunt neindemanatici...Ca sunt enervanti, e altceva.
stefan
18-02-2005, 10:04 PM
BA SUNT TAMPITI, pentru ca scrie destul de clar si pe site si pe forum ce trebuie sa faca, da ei se fac ca nu vad, si fac cum vor ei si dupa asta bocesc ca nu le merge si zic ca patchu e de cacat. Adica ii spun la unu de 10 ori sa nu instaleze vreun alt patch in afara de RLSP, si dupa asta primesc PM: "am instalat un patch, doua, 100, si acu imi iese din joc cand apas continue in cariera, de ce ati facut patchu sa iasa din joc, nu puteti sa faceti un fix?"
DeadHope
18-02-2005, 10:12 PM
hm...tampiti....cam dur spus....
Totusi, ar fii de recomandat ca cei ce downlodeaza RLSP sau orice alt patch sa urmeze INTOCMAI instructiunile. Cred k mai mult de 90% din cazurile de probleme la instalare apar din cauza neatentiei celor ce instaleaza... (procentul cred k se apropie de 100%....dar sa acceptam si o marja de eroare :D )....
Oricum...ma repet...ar fii de preferat ca cei ce downloadeaza ORICE patch FIFA sa urmeze INTOCMAI instructiunile de instalare. Ele sunt puse acolo tocmai pentru a fii urmate...si tocmai pentru ca reprezinta calea CORECTA de instalare
Sirius
18-02-2005, 10:39 PM
Pai tocmai! Sunt neindemanatici, nu nestiutori...
Asta-i postul meu nr.1000. Pe vremuri era considerata o cifra respectabila, insa acuma este nimic. Dar vreau sa pastrez obiceiul de cand forumul FifaRo avea vreo 20 de membrii si sa spun ceva special cu ocazia acestui ''moment''. Scuzati off-topicul.
Asa, sa vedem...Pentru inceput pot sa spun ca niciodata n-am umblat dupa posturi si cu toate ca sunt printre membrii mai vechi am printre cele mai putine posturi (dintre acestia). Ce vrea sa spuna asta? Oare am fost neserios? Oare nu m-a interesat? Nu. Imi arata felul de a fi, nu vorbesc niciodata in plus si imi spun parerea numai acolo unde imi place si stiu ca va fi inteleasa cum trebuie. Modul asta pasiv de a privi lucrurile mi-a asigurat in mare parte ''supravietuire'', ca sa zic asa. De pe margine am primit momentele de ascensiune si decadere ale FifaRo, cu un sentiment de usoara vinovatie, ca nu puteam face mai mult. Dar in viata unui om este plina de complex si trebuie sa renunti de multe ori la cele placute pentru o existenta decenta. Insa tot timpul pe acest forum am gasit prilejul de a ma relaxa. Discutia cu oamenii face un bine enorm, insa omul este din fire o fiinta introvertita. Iar eu excelez in aceasta calitate. Dar aici cauzele care stau la baza acestei firi sunt inlaturate si cei ca mine au prilejul sa se exprime liber, fara teama. Iar asta este un lucru nobil...
In concluzie, multumesc ca existati! Tineti-o tot asa! N-avem nevoie de sansa, caci impreuna ne-o vom crea singuri!
Sirius
01-03-2005, 10:25 PM
Asta era mai demult pe Level...Again, no comment!
Time2Chill
02-03-2005, 05:26 PM
mai nou a inebunit romania cu ........... inimioarele maggie, am vazut atatea d-astea in cat cred k innebunesc...... oare cat de prost sa fi sa pui poze d-alea pe toate geamurile.....
e incredibil, peste tot unde te uiti inimioare maggi, zici ca s-a tampit lumea..zau asa :P nu imi vine sa cred..mai demult cand a inceput promotia ma gandeam ce tampiti lipesc asa ceva pe geam...acum vad ca toata tara a tampit...macar acum prostii se insemneaza singuri sa fie mai usor de deosebit
chiar ca sunt unspe'mii de sute de zeci de inimioare maggie. Astea sunt autocolante ? ca am vazut la unu la parter, langa blocu meu un carton decupat cu maggie si lipit cu "scochi". How lame is that ?
RaPiDuTz
02-03-2005, 07:08 PM
mwahahaha...o tzara de tampiti :)
maggie sux, abtibildele alea sux, Romania sux :P
DarkComy
02-03-2005, 08:13 PM
ma dar ce primesc astia daca isi lipesc pe geam rahaturile astea ??? <_<
cred ca nimik ... da ei zic ca e la moda :)
e cul mah! :lol:
si cik primesti 200 de euro :) :P
nu cred ... la cati dinastia cu maggie "e" ... ar da faliment :lol:
tu crezi k dau la toti?
ei cauta tampiti sa lipeasca kkturi d`astea pe geamurile lor de tot rahatu` numai k sa faca reclama idioata! :lol:
pai numai ieri am vazut vreo 20 de dinalea pe putin ... si astea cam in aceasi zona :)
yahoo
02-03-2005, 09:22 PM
Azi veneam de la skoala si am vazut trecand pe strada o masinutza dintrasta maggie.Am fost si yo curios daka se opreste pt k pe acolo erau cel putzin 30 de inimioare.Pe naiba a trecut fara sa se opreaska.Un kkt doar sa isi faca reclama ieftina.
stefan
03-03-2005, 06:00 PM
Numai dca ma uit pe geamu de la camera mea vad vreo 30 de etichete de alea lipite la blocurile de peste drum, ce sa ami zic de restul Iashului. Mai nou am primit si eu prin poshta una din aia, o vand cu numai 199$ :D nu sunt amatori?
Se7eN
03-03-2005, 06:25 PM
Dj si tu esti din Iasi ?? Eu cand ma duc spre Pacurari, numai de alea vad la geamuri!
yahoo
03-03-2005, 09:56 PM
Vai 7 abia acuma ai aflat :P Yo am primit in fiecare luna d parka nu imi ajungeau
Sirius
03-03-2005, 10:13 PM
Asta este intr-adevar una din cele mai tampite faze posibile. In bloc toti de pe partea mea si-au pus prostii din-astea. Fereastrele mele goale, au ajuns sa para nelalocul lor fara stupizeniile astea. Dar se pare ca in imobil sunt singurul care a ramas lucid si cu un pic de personalitate.
Imbecilitate in masa, ce mai...
DeadHope
03-03-2005, 10:23 PM
Mie nu mi se pare deloc tampita!
Mi se pare cea mai desteapta metoda de publicitate....
Iti faci publicitate GRATUIT....si mult mai nush cum sa zic....mai mult....
In Severin e plin la geamuri cu Maggie....sau cum s-o scrie.....
Exista si alte metode de publicitate mai "destepte" si mai pertinente decat genul acesta..
Surprinzator, pe aici prin zona nu am vazut deloc astfel de geamuri....lucru pe care nu pot sa-l spun despre zona unde invat...care este plina de inimioare galbene...desi..este considerata o zona superioara celei in care stau din punct de vedere al "gradului de civilizatie"
habbib
06-03-2005, 11:20 AM
toata saptamana asta am asistat in fiecare zi la pro tv si tv sport la un show dezgustator in privinta meciului de hochei dintre steaua si ciuc..absolut in fiecare zi a saptamani si in fiecare buletin sportiv de stiri s-a arartat acelasi lucru,o c**va,care vezi doamne o sa le faca streaptease gratis in vestiar castigatorilor,numai asta am vazut toata saptamana,o c**va in cautare de publicitate,o c**va la care e deajuns sa ii vezi gura si dja iti dai seama cu cine ai deaface..si ieri,ce sa vad la stirile de la 7,decat streaptesu lu aia,cred ca o sa primeasca pro tv o amenda de o sa bubuie(asa ar merita)..se vedea absolut tot la jegu ala de femeie..si asta la stiri,nu la ciao darwin,nu in nu stiu ce film din ala jegos..si la hocheistii aia sa le fie rusine,se uita sotiile la televizor,si ce sa vada,o gasca de balosi care o pipaiau pe aia in toate colturile..atata tam-tam cu streaptesu asta,ca nu inteleg nimic,chiar asta e tot ce poate tzara asta??astea ii sunt limitele??parca tot mai rau e..pro tvu e cea mai de cacat televiziune,promoveza numai manelele,incultura si c**vele..pe zi ce trece imi e din ce in ce mai scarba..
Time2Chill
06-03-2005, 06:06 PM
ma esty un pic, kam sever si dur in declaratiiiii :P da apropos de chestia asta sa va uitati marti pe antena 1, al 8, sa vedeti cum se dezbraca anda adam la tv :P
Romania o tara de tampiti? nu o tara de curve si desigur avem si o gramada de curve masculine. Am vazut showurile romanesti si sincer reclamele "erotice" de pe aici pe la 2-3 noapte sunt mai "curate" decat majoritatea emisiunilor din tara. Acum desigur tu ca telespectator ai optiunea sa te uiti sau sa nu te uiti. Te deranjeaza ceva? schimba postu'. Desigur nu sunt ok cu toata treaba asta, adica nu ma deranjeaza fazele, normal sunt fete tari aproape goale dar s-ar schimba imediat placa daca una din acele fete ar fii fiemea sau ma rog cineva aproapiat. Si pana la urma nu vad de ce te superi tu asa de mult ca o vezi pe aia cu hocheistii. Faza tare e ca parintii ei o vad si nu cred ca sunt mandri ca isi vad odrasla la tv sau in ziar. Dar totusi gandeste-te cum suntem noi barbatii , vrem sa futem si ele au nevoi si ele for sa fie futute deci e ceva normal.
Tot aranjamentul cu stripteusa mi se pare o modalitate foarte buna pentru pustoaica de a fi remarcata de catre oameni cu contracte..
I-a distrat un pic pe hocheistii euforici si asta e...oricum...fetei ii place clar "viata" si presupun ca toti apropiatii sunt de acord cu acest mod de viata..
la toate fetele le place de viata si le place sa fie f**ute, ca's toate niste curbe !!! ;)
habbib
06-03-2005, 07:42 PM
asta vroiam sa punctez si eu,cat de mult se poate injosi un roman pentru a obtine ceva..si adevaru e ca toate posturile de cacat din romania iau toate curvariile si procedeele astea ca standard de angajare a unei prezentatoare sau ceva de genu..prezentatorea moderna perfecta e una fara nimic in cap si cu dotarile de rigoare in restul partilor corporale..pai da ,ca asta se cere,asta vrea tot poporu asta,sa stea in fata televizorului si sa ii curga balele dupa toate curvele tzarii..ai dreptate blue,pentru asta exista telecomanda,da incetu cu incetu nici nu ma mai intereseaza televizoru..si la stirile din sport,90% din ele nici macar nu au legatura,numa curve,tzarani si ciobani vezi in ele..singurul post la care ma mai pot uita e hbo,atat..si poate din cand in cand la un meci,in rest nici nu ma mai intereseaza..
DarkComy
06-03-2005, 08:05 PM
Nu imi vine sa cred ce s-a intamplat astazi . Azi de dimineata m-a chemat maicamea ca sa imi zica ceva , cand m-am dus m-au apucat dracii . Avea un afis din ala cu Maggi si sa il lipesc pe geam la mine in camera . M-am certat cu ea spunandu-i ca nu pun afisul la mine in camera si sa il puna unde vrea ea numai la mine in camera nu , si am incercat sa ii explic ca nu castiga nimic si in plus e un lucru care il fac toti prostii. :angry: <_<
Ronaldo
07-03-2005, 06:29 AM
na acum sa imi spun si eu parerea mea despre Romania, de ce am plecat din Romania:
1. de scoala, nivelul de invatamant in Romania NU este dezvoltat la standarde normale!!! Profesorii le baga cu polonicul in cap la elevi si de fff multe ori DA PESTE!!! Deci anul trecut eu eram in clasa a 7-a si vine profa de istorie in clasa (era 8 Martie) si noi ca cainii, ne-am dus sa ii ducem cadouri. si nehalita face: "Nu vreau cadourile voastre, plecati in banca!" io in gnadu meu "foarte bine", dar altii tot instistau, si nehalita le-a mai zis ca nu vrea cadouri. Si-a continuat ea lectia si la sfarsit cand sa dea sa iasa din clasa, se intoarce si cica: "Hai sa va spun de ce nu am vrut cadourile. PT CA NU MI-ATI DAT MARTISOARE DESTULE DE 1 MARTIE!!!!!!!!!!!!" :injur2: va vine sa credeti??? Vroia ceva mare de 1 martie si ceva si mai mare de 8 martie!!! NESMTITA PAMANTULUI!!! Cica face ea dupa aia:"Hai ca va iert, dati cadourile dar data viitoare sa nu se mai intample :injur2: " NU IMI VENEA SA CRED !!!! Profa de romana (eu nu faceam meditatii cu ea ca ma descurcam destul de bine, chiar daca aveam numai 8 si 9): I-am citit eu o compunere de 2 pagini perfecta, m-a trecut ea prin toata lectia, si la sfarsit face: "Da, f bine, meriti 10 dar imi pare rau nu iti pot da 10" "de ce?" "pt ca nu esti la olimpiada, stai jos 9!" :injur2: stiam ca plec si nu am mai facut nimik decat am spus la parinti si am vb cu diriga, dar altfel ma dudeam la inspectorat (chiar, stie cineva cum se poate da un mail - la ce adresa - la Basescu ca asta s-ar baga? thanks). alta, profa de engleza, eu copil de 10+ la engleza, s-a tinut un semestru numai cu 9, de paste si de 1 si 8 martie si ce sarbatori mai sunt i-am dus un cadou si nush ce a facut ca media generala pe cls a 7-a la engleza e 10 :angry: :injur2: A TREBUIT SA II DUC CADOU, NENOROCITA!!! si aia de la mate, daca nu ii duceai un cadou destul de mare, facea in cancelarie"ia uite ce prostii mi-a dat 7A, mai bine nu imi dadeau" :injur: :injur2:
2. cainii de pe strada, mierea frica sa merg la meditatii (mai bine zis nu puteam ca erau bande de caini), pe mine era sa ma muste unu in cls 1, dar cum mi-era mie frica de ei, am auzit cum se misca sub o masina 9 la vreo 10 m) si pur si simplu l-am vazut cu coada ochiului cum venea o umbra spre mine (am avut multe cosmaruri cu caini care ma fugareau si in final ma prindeau) si pur si simplu am tras piciorul cu o miime de secunda inainte sa ma muste ca MI-A LASAT BALELE PE PICIOR!!! Si eram cu MAMA, ma duceam in parc!!! Si nu se baga nimeni, NIMENI!!!
3. TIGANIIIIII!!! Daca este cineva rrom pe forumul asta nu vreau sa il jignesc, dar nici nu vreau sa nu spun, pt ca EI FAC IMAGINEA ROMANIEI, IMAGINEA PROASTA!!! In Spania cine credeti ca se dau romani, cei care muncesc mult, sau cel mai mult sunt cunoscuti ca romani tiganii care fura si stau la cersit si iau fete sa se prostitueze??? e a 2-a varianta! O prietena de a noastra care e aici in Canada de 10 ani (cetatean) s-a dus si ea in Spania si se dadea canadianca in avion, a vb cu una din spania in avion si cand au atrizat, cica spanioloaica i-a zis: "ai grija de geanta si ai grija la buzunare, ca in spania sunt romani (tigani) care FURA" saraca n-a mai zis nimic, s-a mirat si ea... Aici in Canada cred ca am vazut 3 comentarii pana acum despre Romania (sau 4) in care erau prezentati numai dar NUMAI tigani si cum traiesc ei si ziceau ca asa e toata Romania, o HOTIE MARE SI O MIZERIE DE NEDESCRIS (o fi asa, dar mai are si parti bune) si in al 4-lea era despre Romania ca este tara vampirilor si a dragonilor (harry potter idea).
4. GROPILE din capitala!!! Faceai slalom doar ca se le iei pe alea mai mici, ca nu aveai cum sa le ocolesti in multe locuri!!!
5. furtul in autobuze si tramvaie
6. au inceput si in romania spargerile armate (ca in vestul salbatic, ceea ce demostreaza ca Romania este cu 100 de ani in urma)
7. televiziunea: majoritatea reclamelor au subiect sexual doar ca sa se uite lumea la ele si la vreme, numai decoteuri. pai uite canada, de mai multe ori selectata cea mai buna tara de trait: toata lumea imbracata decent la TV, canale numai cu filme, canale numai cu reclame (frumoase si haioase), canale numai cu stiri si vreme
8. scumpirile si salarile
9. benzina care a luat-o razna! Pai e mai ieftina benzina aici in Canada in centi decat in Romania !?! In Romania e ... na ca nu mai (cand am plecat eu era 36000 de lei litrul) stiu sa imi spuneti voi si va spun eu cat este bezina in Canada: 60-80 centi litrul, centi canadieni!!!
10. Muzica de 2 bani - manele! si cine le-au inventat? incepe cu tz...
cam atat, am mai spus sper sa nu fi jugnit pe nimeni, dar asta este realitatea si sa stiti ca "adevaraul nu place oamenilor"
PS: sper sa nu primesc WARN pt tot ce am spus dar asta este cruda realitate!
Am citit destul de repede postul tau si momentan pot sa te contrazic doar la subiectul invatamant...
Pai o fii el invechit sau cum vrei sa-i spui...dar este unul cu standarde foarte ridicate fata de vest sau America..si cred ca ai realizat si tu lucrul asta...pai ce faceam eu prin a 6-7 faceti voi, acum in primii ani de liceu..stiu o persoana care a plecat in a 10 din Romania si in SUA nu a mai pus mana pe carte 10 minute pentru ca trecuse deja prin lucrurile alea si devenise un expert..
Ma rog...sistemul ne trage in jos pe noi...de ce se inghesuie occidentul sa duca acolo romani cu calitati extraordinare...pentru ca ai lor inca nu sunt "copti"
nush ce e in ultimile zile... da` oriunde te uiti vezi numa tzarani, tampiti si tzigani daia naspa... <_<
DarkComy
07-03-2005, 10:58 AM
Ronaldo , doar la invatamant te contrazic si eu ( restul e adevarat ce ai spus :mishto: ). Noi invatam mult mai mult ca americanii , canadienii , englezii , francezii etc. Eram intr-o tabara pe la Ciric in clasa a 10 cred si au venit niste francezi care au petrecut o seara acolo si am vorbit cu ei , Ei erau primul an la facultate si ne-au aratat ce faceau ei la matematica , exact ce faceam noi in clasa a 9 si a 10 , au ramas uimiti .
Voi de ce credeti ca elevi chiulesc si se apuca de bautura in scoala ??? Fiind materia prea multa , prea multe teme aleg sa plece de la ore si stau relaxati , freaca menta .
Cel mai trist lucru la noi este ca cei care fac programa de invatamant in fiecare an nu au nici o tangenta cu invatamantul . Ei nu realizeaza cat de greu ii este elevului sa invete ce propun ei . In fiecare an dobitocii mai adauga ceva la materie ( niciodata nu scot din ea) . Va spun asta ca ambii mei parinti sunt profesori si stiu ce vorbesc
1. mda ... invatamantu really sucks in romania, da noroc ca se mai copiaza la bac :P
2. ma, acum partea cu cainii a cam disparut, adik eu nu prea ii mai vad pe aici
3. tiganii ... tiganii care este ... aici ai complet dreptate
4. gropile ... pai e crima cu ele. uite de exemplu iti cumperi o masina noua, si garantia e de 3 ani. e in garantia asta ai o clauza si anume AMORTIZOARELE, care sunt garantate f putini km.
5. nu stu n-am patit pana acum si sper sa nici nu patesc
6. da au prins mai mult curaj
7. caz concret: nicoleta luciu (mie mi se pare urata rau la fatza)
8. tre' sa-si schimbe si parlamentarii masinile, casele etc
9. benzina e cc 29.000 asta pt dacie (premium) si intre 28.000 si 32.000 asta fara plumb. oricum e mult mai ieftina decat in UE
10. maneaua clar ... dovada de incultura ... adik numai cand vad toti tiganii aia cum aberea .... ihh
Ronaldo
07-03-2005, 02:54 PM
de ce ma contraziceti la invatamant, ca eu am spus doar ca baga cu polonicul, nu ca nu stim mai multe, ca si eu am venit anul trecut in vara aici si dintra sap[tea m-au bagat intra noua si tot am facut recapitulare, dar acum mai spre sfarsitul anului e noutate, si astia se bazeaza mai mult pe practica
yahoo
07-03-2005, 04:21 PM
La noi kiar si daka vine un razboi sau un meteorit noi tot skapam pt k suntem cu 100 de in urma altora.In rest mai am timp sa comentez
DarkComy
07-03-2005, 07:45 PM
Eu cred ca o sa ajung la NEBUNI din cauza facultatii asteia infecte. :angry: <_< . Azi am avut o predare intermediara la un proiect ( locuinta unifamiliala). La ultimul atelier m-am dus cu planul proiectului meu la unu dintre cei 2 asistenti ai grupei mele ca sa mi-l verifice . Tipul imi face niste modificari la ziduri si compartimentarea interioara a spatiului. Eu ma chinui acasa fac totul tras c linia , la scara la care mi se cerea 1:50 ( Plan , 4 Fatade si 2 Sectiuni ) . Ma prezint azi la atelier mandru de ce am facut si apare SCROAFA de sefa de atelier si incepe sa corecteze ........ bla bla bla .............. ajunge la mine si imi zice sa ince sa ii explic . Incep si ii spun ca , locuinta e compartimentata in 2 bucati zona de zi si zona de noapte si incep sa ii arat traseul casei si brusc asta ma opreste si incepe sa urle la mine ca patul din camera copiluli nu e la scara si nu e masurat ( eu toate dimensiuniile de la mobila le-am luat dintr-o carte de arhitectura care are 638 de pagini NEUFERT daca a auzit cineva de ea ) si incerc sa ii explic ca e masurat si ca patul are 2 metri pe 1 metru dar ea imi zice sa tac si continua sa se ia de mobla ca nu e masurata ( tac si inghit :unsure: , parca a venit pornita pe mine :( ) . Si dupa se ia de peretii pe care mi i-a facut asistentul spunandu-mi ca de ce nu am gandit felul in care i-am pus ( nu puteam sa dau vina pe asistent ca dupa aia imi purta asta pica asa ca am tacut si am inghitit ) . Iar la final faza care m-a facut sa ma enervez eu. Imi zice ca semineul nu e bine desenat , eu ii explic ca nu am stiut cum se deseneaza in plan si ca as vrea sa imi arate ea si imediat schimba subiectul si se ia de atic ( este marginea verticala a unui acoperis orizontal ) ca de ce nu l-am desenat , si i-am zis ca am uitat sa il desenez si s-a apucat sa imi explice cum e atic-ul , am incercat sa o opresc spunandu-i ca stiu cum e dar am uitat sa l desenez si sa imi explice semineul si in acel moment a trecut la persoana urmatoare :angry: :scaun: . Si atunci am iesit din sala injurand .
Eu imi bag P**A in facultatea asta si in profesorii si asistenti ei. :sanshine2: . Asistentul asta care mi-a aratat e si seful asistentilor din facultate
Sefii de atelier vin la ore asa ca sa zica ca au venit ,pe ei neinteresandu-i daca inveti ceva sau nu . Dracu' daca au treaba sa stea i P**A mea sa proiecteze case si sa lase pe altcineva sa fie profesor . Iar asistenti sunt PRAF orice iti arata e prost .
Sa nu mai zic ca sefa de atelier are in jur de 45 de ani si vine imracata la ore cu cizme din piele intoarsa cu tocuri de 15 cm , pantaloni mulati si o bluza subtie , zici ca e ***** de LUX si mesteca CIUNGA cand vorbeste si cand o auzi zici ca e de la tzara :nashpa:
Daca cineva vrea sa dea la ARHITECTURA sa stiti ca trebuie sa aveti nervi de otel si multe pile . Eu am ajuns intr-un moment in care regret ca am dat la arhitectura :( si nu pot sa suport ca am ajuns sa simt asta din cauza unor nesimtiti care nu se implica deloc si nu pun deloc suflet
Stiam ca arhitectii sunt o casta de oameni ingamfati dar nici chiar in halul asta si asta ma dezamageste
Sirius
07-03-2005, 10:29 PM
Tuby, problema cea mare a invatamantului e alta. Corect, ca la noi se face mai multa carte decat la vestici. Dar, te-ai intrebat vreodata de ce? Pentru ca la ei se pune mare accent pe dezvoltarea cunostintelor dobandite in cadrul grupului si pe relatiile inter-umane. Iar asta ia o gramada de timp, insa la ei exista rabdare.
Si acum sa revenim la noi. Iti dau exemplu la Brasov, un liceu oarecare (cu asa zis prestigiu): vine profu' de fizica preda de bine de rau lectia, face inca vreo doua ore probleme si apoi trece mai departe. Ai inteles, n-ai inteles, nu conteaza. Vine lucrarea unde se copiaza sau se ia 2. Si uite-asa trece anul si se face un capitol intreg din fizica. Insa ai cuvantu' meu ca la o saptamana dupa terminarea anului aia nu mai stiu nici chestiunile de baza. Asa a fost si cazul meu, stiu ce vorbesc. Si problema este ca asa e peste tot. In afara de cei cu adevarat buni, care invata mult si stiu, restul nu sunt nici macar la nivelul alora din vest, care faca mult mai putin ca noi, dar ajung sa inteleaga si sa stie foarte bine ce fac acolo.
Si apoi se pune problema relatiei la clasa. Iata ceea ce zice DarkComy. Iar asta se intampla in toate scolile, nu numai la ei. Proportiile de nesimtire si siktirism difera de la unitate, la unitate, dar se manifesta cam la fel. Daca se continua asa, cred ca in cativa ani, invatamantul va intra in colaps.
Cititi in Dilema de saptamana trecuta cum este la scoala americana din Bucuresti si veti vedea ca ceea ce am spus este cat se poate de adevarat. Trist, dar adevarat...
in special cei care au carnet cred ca o sa-mi dea dreptate in legatura cu faptul ca circulatia din bucuresti e infecta.
eu stau in drumul taberei, si aici se intampla (in ultima vreme) ca cel putin o data la o saptamana sa se strica semafoarele in nu stu' ce intersectie si sa stea asa macar 2 zile.
tot aici intalnim cazuri de pietoni "infecti" ... ori au probleme cu ochii or nu stu' ce e cu ei, dar ei traverseaza si pe rosu si pe verde ... si dak ii claxonezi se uita la tine de parca ar face el ceva aiurea. ma rog in special e vb de babe si mosi.
ca sa va faceti o idee ... eu nu cred ca e normal sa fac 30-40 de min de langa mall (pasaju lujerului) pana in politehnica (cc 5-6 KM MAXIM!!).
ps: ca sfat personal feriti-va de taximetristi si femei la volan :lol: ...
Traficul in zona aia e infernal de pe la 8 dimineata pana la 13-14 dupa amiaza...asta si din cauza numeroaselor semafoare din statiile de tramvai de pe Virtutii....se duce dracu fluidizarea traficului :P
Time2Chill
09-03-2005, 09:26 PM
asta cu traficu nu mi se pare a fi o probl specific romaneasca... ci mi se pare ceva specific pt o metropola, de exemplu la mine in pit, nu prea sunt probleme cu traficul, decat cand sunt militieni in intersectii
Bucurestiul nu e metropola :)
Si intr-adevar...este o problema comuna pe tot globul dar....unii incearca s-o remedieze prin inmultirea numarului de benzi, etc.
Singurul care a facut un pas important catre aceasta remediere este tot Base care a interzis circulatia Tir-urilor in timpul zilei..
da bine ... cand vin politistii e crima ... numai claxoane si injuraturi ... ca-n filme.
time2chill nu stiu cat de specifica metropolelor e chestia cu traficu, dar mie nu mi se pare normal ca eu sa fac 20 de min pana traversez un pasaj :lol: ... adik totu mai are si unpic de bun simt ...
Time2Chill
10-03-2005, 09:24 AM
stiu k nu-ti convine, da asa se intampla,in marile metropole europene, motocicletele si scuterele sunt foarte multe deoarece se strecoara usor prin trafic. desi stiam asta, in salonik si in atena am ramas uimit, pur si simplu de cate motociclete si scutere erau. :o
apropo de tara de tampiti ... am vazut asa ca pe plan mondial in ulimu' timp i-a cam lovit pe toti chestia asta cu tuningu ...
f frumos ... adik mie imi place ... sa ai o masina personalizata cat de cat.
totu' bun si frumos pana vine romanu' si se gandeste sa-si tuneze dacia ... si iese tuningu ala ... home tuning, taranism curat. ar trebui sa pun vreo 2-3 poze cu super tuningu romanesc de tigano-taran :)
prima poza cu dacia de taran
Dacia nu are aerodinamica necesara unui tuning estetic decent...desi modelul nova imi place foarte mult ca si design..are un aer sportiv si aparitia de spoilere in plus sau mai stiu eu ce eleroane nu isi are rostul..
e o tara libera si omul face ce vrea cu tabla lui :D dar exemplul acela cu dacia berlina alba cu tzava aia de pe spate e naspa rau...
yahoo
11-03-2005, 09:26 PM
NFSU2 versiunea "metropola" Bucuresti :P
stefanm14
13-03-2005, 11:11 AM
hai ca imi dadurati o idee buna....imi fac eu acum oltcitu de zbor cu el
stefan
14-03-2005, 02:51 PM
Ca tot s-a vorbit despre invatzamant pe aici...liceu meu participa la nushce proiect international cu alte licee din strainatate, si vine intr-o zi profa de franceza (ca diriga e prea proasta si no intereseaza asa ceva, bine, si aia de franceza e o vaca :P) si ne spune ca nushce tre sa facem rachete cu apa (iti trebuie o sticla, dop de pluta, valva de masina sau bicicleta si pompa). Afla si dirga, si ne zice: marti veniti cu ce va trebuie la voi. vin eu marti cu toate cacaturile, imi zice, nu miercuri ca azi nam timp de prostii din astea. vin miercuri...zboara oleaca racheta, zice ca luni sa avem toti astea gata cu tot ce ne trebuie ca sa vada cum functioneaza. duminica caut eu ca bou pompa de masina, valva, pierd aiurea toata ziua, cand ma duc luni la scoala: nu, om vedea noi joi cum zboara cand vine si televiziunea, nam eu timp de asa ceva. si ne preda o lectie de cateva pagini la fizica, din care mare lucru nam inteles. Pai din cate se pare pe toti profesorii ii doare in cur de "proiectu asta international", prefera sa toarne materia cu galeata decat sa ne ajute si pe noi sa facem ceva, mai ales ca erau destui interesati de chestia asta din clasa. daca era vorba sa facem vreo 200 de probleme cred ca altfel reactiona diriga. <_<
yahoo
14-03-2005, 04:51 PM
Pai azi la noi in skoala au venit nijte sicilieni,dintraia mai mexicani la piele :P Mancatziash cica skimb de experiente :P Si sapt viitoare pleka nijte puradei de la noi din skl la ei, k de na,trebe sa fie un skimb complet
micutzu
25-03-2005, 12:59 PM
Vreti sa vedeti ce inseamna o tara de tampiti.Ieri seara sora-mea a avut la facultate ora de sport( nu stiu ce legatura are sportul cu ce face ea adica info si fiz da asta e ) undeva in tudor( cei din iasi stiu unde ) intr-o sala aflata in constructie.Cand a iesit din sala de la etajul 2 a salii aflate in constructie niste prostalani au crezut ca fac o gluma buna si i-au aruncat cu o punga plina de moloz in cap de i-au spart capu si a cazut jos.Pe profesorii care erau acolo ii dureau in cur in loc sa vada daca a patit ceva aia stateau si se uitau in punga sa vada ce era.Aia sus radeau.Paznicul santierului se uita ca prostul( betivan tampit ) politia era la 300 m mai incolo de sala nu i-a anuntat nimeni, merita anuntata ca doamne fereste poate altul crapa acolo.Si fiti atenti cu o zi inainte le-a intrat cineva in vestiar tot de pe santier si cu 3 ore inainte de faza cu molozul tot asa le arunca in cap celor ce ieseau cu gazon sau ceva de genul asta.Pe paznic nu-l interesa a spus ca el nu e pus sa fugareasca toti pustani care intra in santier,chiar daca acolo se pot intampla multe.Daca eram acolo urcam sus dupa aia si le spargem fata si in loc de moloz le dadeam in cap cu vreo caramida.
Pacat ca in Romania nimeni nu reactioneaza la chestii de astea poate sa-l bata pe unu in plina strada si toti se faca ca nu vad.
ejti periculos omule... "Daca eram acolo urcam sus dupa aia si le spargem fata si in loc de moloz le dadeam in cap cu vreo caramida."
pai mi se pare normal, adica ala arunca cu sacu dupa sora-ta, aia nu fac nimic si ce sa faci, vai nu va deranjati ca poate moare aic, sa nu va murdariti de sange...
Time2Chill
11-04-2005, 09:39 PM
ieri am vazut ceva care m=a dezgustat la propriu............in ultimu timp trustul media pro tot aduce manelisti....... pe toate posturile lor... pt raiting si se duce pe la ei p-acas....plm....
zilele trecute a fost aks la guta... si dupa ce a prezentat tot familionu(fi-so ce-l mare avea vreo 18-19 ani era casatorit s ajtepta un copil deja :blink: ), k sa arate cati bani are el, guta l-a intrebat pe fi-so al mic(un puradel piln de tupeu) dak are bani, la care ala zice k da.... replica lu guta : ia scoate ma sa vedem si noi ce bani ai... ala scoate o hartie mototolita de 50E, replica lu guta... numai atat ai ma... baga mana in buzunar si scoate un ghemotoc de harti de 50E si-i arunca pe masa... k si cand na ma... k am ceva bani.... sincer am fost dezgustat de chestia asta... dak ar fi scos 1-2-3-4 mil lei... poate nu as fi fost chiar asa.... au ajuns sa se dea mari k iete ce da bani au ei.... in ultimu timp am vazut k totu se rezuma la bani... la engleza, cam singura materie unde vb noi mai liber... avem diverse teme despre care vb... si nu se poate sa nu se aduca in discutie macar o data problema banilor... (k vorbeam de libertate sociala... despre invatatura...s.a.m.d.) de fiecare data am ajuns ssa vb despre bani... mi se pare k traim intr-o societate prea materialista... si asta nu-mi place de loc :( :nashpa:
am vazut si eu faza, si aia erau copii lui? eu credeam ca el e unchiu lor sau ceva de genul asta...
Time2Chill
12-04-2005, 12:41 PM
or fi fost nepotiii... n-am prins de la inceput... da oricum faza mi s-a parut de kkt
Banuiesc ca toti ati auzit deja de celebrul film din motru cu fata de 12 ani facand cunostinta cu 2 prieteni de 14 ani? ... ce mai vrem ... tineretu din ziua de azi..nici nu vreausa ma gandesc unde o sa ajungem peste 10 ani...numai la couterstrike, sex si bautura va sta gandul...si apoi va mirati ca o sa ajungeti ratati la 30 de ani si locuiti cu concubina si cei 7 copii intr-o garsoniera confort 4 :P
habbib
23-04-2005, 08:20 PM
da ma e jale mare,nu mi-a venit sa cred cand am auzit..si aia care se uita la asa ceva,nici despre aia nu prea am de spus cuvinte de lauda..vai si amar de tzara asta,parca tot mai rau e totul..scoala parca a devenit bordel si cuibushor de nebunii,copii din ziua de azi nu pot sa zic decat ca sunt niste tampiti si jumatate,toti vor sa para cuuuuuuuuuul,sa iasa in evidenta cu tot felu de ciudatenii,mi se face scarba uneori cand ii vad pe strada pe liceeni si mai nou si pe aia de la gimnaziu..pun pariu ca deja si de la gradinita fetele incep sa se imbrace cu buricu gol si cu alea alea..sunt 100% deacord sa se introduca uniformele,sa le scoata din cap toate fitele si smecheriile..sa se tina de carte si de distractia decenta,nu de mizeriile alea..
nici in gluma sa nu mai zici sa introduca uniformele! :P
in rest sunt perfect de acord
yahoo
25-04-2005, 08:24 PM
De acord cu habbib.Cel mai mult ma enerveaza cei care se cred bulibasha si incep sa vina la tine si sa te ameninte sau alte kestii.Despre uniforma n-am ce sa zic pt ca yo termin a VIIIa deci nu mai intereseaza!
Time2Chill
25-04-2005, 08:37 PM
mai, vezi k o sa bage uniforme si in licee :P da pe mine, chiar nu ma mai doare k termin acu liceu :D :P
Yahoo tu credeai ca uniformele le baga doar in scoli? :lol:
btw daca o sa fie uniforme in licee o sa :injur:
micutzu
27-04-2005, 01:52 PM
Trebuie sa stiti ca asta cu uniforma nu e obligatorie.De la anu va exista intre scoala si elev un contract care va trebui semnat de parinti.Daca nu esti de acord cu ceea scrie in contract te muti la alta scoala.De la minister a venit ca e obligatorie o tinuta decenta( fara blugi lasati pe talie,fara burice goale,fara tzatze la vedere,fara cercei cu zecile in urechi ),neaparat parintii trebuie sa vine la scoala cel putin de 2 ori pe semestru si defiecare data cand sunt chemati de diriginte sau director( asta-i nashpa :nebun: ),elevul e obligat sa aiba mereu carnetul cu oralul stampilat pe ultima pagina( pt ca atunci cand politia te gaseste prin vreun bar sau net-cafe sa stie daca esti plecat de la ore ),elevii nu au voie cu alcool si nu au voie sa fumeze in incinta scolii si parca mai era ceva dar am uitat.Sunt reguli si pt profi:domnisoarele profesoare nu mai au ce cauta cu fuste scurte :nashpa: si profi nu mai au voie sa fumezi decat in spatii special amenajate.
Pe langa astea fiecare scoala are dreptul sa mai adauge si alte reguli cum ar fi aia cu uniforma.
Ooooofffffff, o sa-mi fie dor de vremurile astea. :( ( fusta scurta a colegei,decolteul,netul din ora de franceza,notele pe care mama nici acum nu le stie )o sa-mi fie dor :(
Totusi sunt de acord cu un astfel de regulament,desi nu am mai purtat camasa de prin clasa a 3 adica acum 7 ani,si adidasii,blugii ii port in fiecare zi. :P
Trebuie sa ne transformam in niste :cuminte: si sa trecem peste :cooool:
Time2Chill
27-04-2005, 08:58 PM
aty cam bel!t-o :P voi cu regulamentul asta, ce bine imi pare k termin :mishto:
stefan
27-04-2005, 09:02 PM
pe mine cel mai mult ma enerveaza faza cu venitu parintilor de 2 ori pe semestru :injur: ca diriga numai aberatii zice la shedinte :scaun:
DarkComy
27-04-2005, 10:49 PM
acum sunt bucuros ca am terminat liceul si sunt la facultate :lol: :P
Time2Chill
31-05-2005, 06:15 PM
:D ma da chiar nu va mai deranjeaza nimik??? a trecut mai mult de o luna de la ultimu post :D
hai sa mai zic eu ceva...
precum stiti vadim nu mai e presedinte la PPRM, sau ma rog nu mai era.... ieri a fost dat afara presedintele si Vadim s-a pus in locul lui, azi vadim&co au pus nijte bodyguarzy la usa k sa fie sigur k nu mai intra ala :mishto: dupa mine asta e ultima faza pana la desfiintare a PPRM-ului :ph34r:
bre, sincer nu mai imi pasa de aberatile astea...deci vadim l-a dat afara pe cel ce l-a pus presedinte acum cateva luni si s-a pus din nou pe el presedinte? :o
micutzu
31-05-2005, 06:30 PM
Ma enerveaza taranii de la oras.Am unu care are masina de zeci de mii de euro pusa sub geamu meu si ii e lene ca noaptea sa opreasca alarma in caz de porneste.Si suna frate vreo 20 de min pana se opreste si cand zici ca s-a terminat o ia de la capat.Si aceluiasi taran ii e lene sa duca gunoiul pana la ghena si normal il arunca direct pe geam da imi place ca are ore fixe cand il arunca adik pe la 11 seara sa nu-l vada careva.Si prost pe deasupra ca doar gunoiul aterizeaza exact sub geamul lui dar e nesimtit omul rau de tot. :angry:
Time2Chill
31-05-2005, 09:57 PM
Originally posted by mns@May 31 2005, 06:29 PM
bre, sincer nu mai imi pasa de aberatile astea...deci vadim l-a dat afara pe cel ce l-a pus presedinte acum cateva luni si s-a pus din nou pe el presedinte? :o
:lol: intocmai, zicea k a fost doar asa de forma plecarea lui, k sa ne lase aia sa aderam la UE :lol: ii dus cu pluta rau de tot omu ala
micutzule ia tata schimbatoru de idei si "indreapta-i" putin capota ... fa-i masina decapotabila :D
Originally posted by micutzu@May 31 2005, 07:30 PM
Si aceluiasi taran ii e lene sa duca gunoiul pana la ghena si normal il arunca direct pe geam da imi place ca are ore fixe cand il arunca adik pe la 11 seara sa nu-l vada careva.Si prost pe deasupra ca doar gunoiul aterizeaza exact sub geamul lui dar e nesimtit omul rau de tot. :angry:
Serios? nu credeam ca exista specimene de genul asta...sa arunci gunoiu pe geam... :o asta chiar e cea mai buna dovada de prostie
JohnnyUSA
31-05-2005, 10:13 PM
Traim in Romania .. si asta ne ocupa tot timpul! :D
mie nu-mi ocupa tot timpul :P
habbib
01-06-2005, 11:11 AM
am si eu tampiti din astia prin bloc care arunca gunoiu de la 8..dimineata iesim si noi linistiti din bloc si opaaa cine ne intampina pe noi la usa blocului,o punga facuta braf si in jurul ei coji de cartofi,de oo si resturi de mancare..mai rau e cand te trezesti pe parbriz cu o flegma :greata: avem si oameniu din astia in bloc..sau mai rau cand iti arunca vreun nebun oo pe capota :lol: mns ;) .. odata taica-meu,venind de la servici l-a surprins pe un vecin pisandu-se pe casa scarilor :scaun: ..mai avem vecini care isi arunca gunoiul,nu pe geam ci in chiuveta,si cum avem ghinionul sa fim pe aceeasi coloana cu ei :greata: ..concluzia e ca cel mai bine e sa stai la casa..
si idiotii aia ce dau cu OO in blocurile vecine... :crazyboy:
Eu de vreo 2 saptamani mi-e sila sa intru in casa...de ce ? pentru ca ceva s-a infundat in subsolul blocului...si in astea 2 saptamani cred ca au venit cei de la apa nova de 5 ori..
Si nu e asta buba, buba este mirosul incredibil de puturos care vine de la subsol in baie...si din baie in toata casa :P
Eu am niste antene connex de vreo 6 ani pe bloc..si normal ar fi trebuit sa primim o chirie pentru ca exista si niste aparate intr-o debara din bloc..dar sa mor eu de am vazut vreo imbunatatire in bloc de atunci...
ai fost in apartamentu administratorului sa vezi imbunatatiri?
Time2Chill
01-06-2005, 05:54 PM
dak tot aveati atata de povestit de ce nu ziceati ma nici unu nimik de vre-o luna :D
apropo de Pi$@T pe scara, la parterul blocului e o sala de net si toti aia care aveau nevoi se pi$@# unde era burlanu de gunoi... vara era "super parfum"....acu am pus interfon la usa... sa vedem poate nu mai intra 1000 de tarani
in plus, iarna era fumuar in holul blocului... k acolo se strangeau inainte de net <_<
Noi suntem un bloc de pensionari combinati cu fosti sau actuali politisti :P asa a fost de pe vremea lui Ceausescu..si din numeroasele divergente dintre cele 2 parti au iesit 2 administratori...
Administratorul scarii unde stau eu e un fost politist iesit la pensie de pe la vreo 40 de ani care are o pensie de vreo 15 ori mai mare decat salariul minim pe economie si nu cred ca duce lipsa de ceva...
Singura imbunatatire de cand cu aceste antene a fost o zugraveala generala acum vreo 3 ani...in rest...nimic si bani sigur exista pentru ca nu e connex genul de companie care sa tepuiasca lumea...
Time2Chill
02-06-2005, 11:12 AM
la mine in oras, conexu plateste juma din intretinere in blocurile unde are antene
yahoo
02-06-2005, 09:23 PM
Scara mea e plina de mosi linijtitzi care joaka table toata ziulika si nu deranjeaza pe nimeni!E o scara linijtita dar ma enerveaza cum stau babele pe geam sa vada si ele ce se mai intampla!
Ratonu
11-06-2005, 11:01 AM
http://catalin.ioan.fodor.swellserver.com/...worldrecord.php (http://catalin.ioan.fodor.swellserver.com/news/top_stories/worldrecord.php) duamne dumnezeule :o :lol:
Time2Chill
16-06-2005, 09:37 PM
o tara de retardati......... si de inapoiati
o calugarita, care era diagnosticata de schizofrenie, a fost crucificata si infometata, pana a murit... motivul ei ziceau k-i posedata..... iar in alta oridne de idei... nijte contabile s-au apucat de magie neagra, pt a-i face felul unuia care urma sa le faca un control :lol: :lol: :lol:
Pai si cum a ajuns aia calugarita, un om/femeie al bisercii ar trebuii sa fie cineva special nu vreunu; luam la intamplare d p strada.
poate s-a imbolnavit pe parcurs...
Ratonu
17-06-2005, 01:43 AM
De unde, k poporul asta e bolnav din nastere... :P
Time2Chill
17-06-2005, 05:50 PM
fusese prin strainatatiuri vreo cativa ani, si cand s-a intor nu-si gasea locul pe nicaieri, s-a dus la o prietena, care era calugarita si au convins-o sa ramana acolo
DeadHope
19-06-2005, 10:46 PM
N-ati vazut cum arata preotul?
Ala tanar numai fatza de preot nu avea..... :cooool:
poate chiar era posedata aia...
Ratonu
20-06-2005, 01:54 AM
Chiar crezi ca se poate asa ceva?? :o :blink:
Eu nu cred ca exista persoane posedate...ci in cazul ei doar schizofrenica, bolnava psihica..
La mine la tara, un sat uitat de lume unde nici strada si drum de acces nu mai este am un vecin, chiar in casa de langa a mea, vecin bolnav psihic...omul vorbeste singur...tipa la cineva desi nu e nimeni acolo, etc. Deci cam ce a spus preotul despre calugarita.. A, si inca o chestie....preot care inca nu este preot...este un fost fotbalist si este abia in anul II la teologie...eu cred ca a exagerat din poate prea multa credinta si a gresit flagrant....
Originally posted by Ratonu@Jun 20 2005, 02:54 AM
Chiar crezi ca se poate asa ceva?? :o :blink:
da...
Ratonu
20-06-2005, 12:17 PM
Eu zic ca mai mari sanse sunt sa aterizeze niste extraterestri maine in curtea Casei Albe...
Ratonu
20-06-2005, 01:39 PM
Sunt cam nehotarat in aceasta privinta... Consider ca nu mi s-a prezentat pana acum nici o dovada concreta ca ar exista... dar nici ateu convins nu sunt. Si mai e o chestie: din moment ce, daca exista Dumnezeu, exista si Rai si iad, nici Dumnezeu, nici nimeni altcineva din aceasta "lume nevazuta" nu ar trebui sa se amestece in viata de aici, pentru ca absolut orice i se intampla unui om poate influenta decisiv viata acestuia si atunci nimic nu ar mai avea sens... Intelegi ce vreau sa zic?
Nici eu nu sunt convins de existenta lui...consider ca biblia a fost excesiv hiperbolizata si, mie cel putin mi-a lasat muuult loc de interpretare...poate daca ar fi fost mai "scurta si la obiect"...nu stiu...observ insa ca foarte multa lume cand da de necaz incepe sa creada mai mult in Dumnezeu si nu stiu daca acest lucru este foarte corect..
Mi-e frica sa nu cred in el, dar nu cred ca fac un pacat enorm daca am micile mele nelamuriri si indoieli..
Originally posted by Ratonu@Jun 20 2005, 02:39 PM
Sunt cam nehotarat in aceasta privinta... Consider ca nu mi s-a prezentat pana acum nici o dovada concreta ca ar exista... dar nici ateu convins nu sunt. Si mai e o chestie: din moment ce, daca exista Dumnezeu, exista si Rai si iad, nici Dumnezeu, nici nimeni altcineva din aceasta "lume nevazuta" nu ar trebui sa se amestece in viata de aici, pentru ca absolut orice i se intampla unui om poate influenta decisiv viata acestuia si atunci nimic nu ar mai avea sens... Intelegi ce vreau sa zic?
dar cine spune ca cineva intervine in viata oamenilor? fiecare este liber sa faca ce vrea...si fiecare primeste ceea ce merita :P adica daca ai ajuns cersetor e din vina ta, daca ai 10 copii si nu ai cu ce sa-i hranesti e vina ta...tot ceea ce ni se intampla e rezultatul actiunilor noastre din trecut, si nimeni nu e responsabil de asta in afara de noi :P
acum sa revenim la subiect:
nu vi se par enervanti baetzasii ce merg cu masinile tunate si semitunate prin oras cu Baieti Buni la maxim? cel mai penibil e cand au si dacii ce baraie rugina pe ele :D
Ratonu
20-06-2005, 02:56 PM
Originally posted by mns+Jun 20 2005, 02:38 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (mns @ Jun 20 2005, 02:38 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Ratonu@Jun 20 2005, 02:39 PM
dar cine spune ca cineva intervine in viata oamenilor? fiecare este liber sa faca ce vrea...si fiecare primeste ceea ce merita :P adica daca ai ajuns cersetor e din vina ta, daca ai 10 copii si nu ai cu ce sa-i hranesti e vina ta...tot ceea ce ni se intampla e rezultatul actiunilor noastre din trecut, si nimeni nu e responsabil de asta in afara de noi :P [/b][/quote]
Pai daca una e posedata de dracu, asta nu inseamna ca a intervenit o forta d-asta??
Cat despre jmekerii cu Dacii tunate si Baieti Buni la maxim... :greata:
habbib
20-06-2005, 03:01 PM
da da..sau bmw-euri din alea jegoase de acum 20 de ani, cu aripa din aia smechera si cu boxe din alea ca se aude in tot cartieru..penibil PENIBIL..hai ca astia sunt tzarani,da mai rau de aia carora li se pare cuul sau ii admira..VAI!!!!cat de cuuuul is :scaun: ..se pare ca in ziua de azi cam astea sunt cele mai bune metode de a impresiona :nashpa: nici nu mai reau sa intru in subiect prea mult ca dupa aia am tendinta sa scriu cateva pagini asa ca nu ma intereseaza,sa le fie lor de bine..
stefan
07-07-2005, 12:39 AM
perle de al bac :greata:
Pe l?ngă nemulţumirile legate de plata primită pentru activitatea la bacalaureat, profesorii corectori au avut ?nsă şi suficiente motive să z?mbească. Neştiinţa de carte a candidaţilor la bacalaureat a scos la iveală şi ?n acest an perle care de care mai savuroase. "Inima este un organ genital foarte important al omului", este una din cugetările unui candidat care a susţinut proba scrisă la rom?nă şi care a ţinut să informeze profesorii asupra descoperirii pe care a făcut-o. Cele mai multe confuzii au fost făcute de candidaţii care au ales la al treilea punct romanul Ion a lui Liviu Rebreanu. Faptul că unii absolvenţii habar nu aveau despre ce este vorba ?n opera lui Rebreanu este subliniat de "vorbele de duh" pe care le-au aşternut pe foaia de examen. Astfel, aflăm că "... romanul ?ncepe cu descrierea drumului spre Pripas şi se ?ncheie tot cu descrierea drumului, de data acesta ochiul naratorului fiind invers". Nebulozitatea din capul unui t?năr este accentuată de faptul că "romanul ?ncepe prin descrierea satului Pripas, casa ?nvăţătorului Titu Herdelea, care este de fapt casa lui Sadoveanu". Nu numai descrierea romanului s-a dovedit a fi dificilă pentru candidaţi, ci şi caracterizarea personajului Ion, care "... era invidios pe boii lui Vasile Baciul", "... copilul lor nu avea asupra sa ideile tatălui său. Romanul Ion este foarte trist, dur, crud", "Ion făcea parte din categoria oamenilor care erau goană după păm?nturi", mai mult "?Bogătanii? la horă stau ?n centru, iar săracii stau pe margine". Nici Ana nu a scăpat de caracterizări care mai de care mai hazlii. "... Ana era considerată ca av?nd două braţe, unul pentru a face copii şi altul pentru a munci şi pentru a creşte copii ", "Ea nu doreşte să renunţe la nici un cent din averea primită". Momentul culminant este zugrăvit cu cele mai năstruşnice cuvinte "... ?n una din seri, Ion se duce la Florica. Era bun bazat că George e plecat la c?mp, dar nu a fost aşa. Acesta c?nd a intrat ?n curte şi l-a văzut pe Ion a luat o sapă şi l-a lovit ?n creştetul capului de mai multe ori. Ion a căzut mort" sau, mai pe scurt, "Soţul Floricăi ?i prinde ?n flagrant pe Ion şi Florica, făc?nd dragoste. Soţul Floricăi ?l ia pe Ion şi ?l omoară ?n bătaie". De zugrăvirea ?n perle nu a scăpat nici autorul. Astfel, de la unii candidaţi aflăm că "Liviu Rebreanu foloseşte ?n romanele sale tehnici cinematografice cum ar fi transfocarea, de exemplu la nunta sa cu Ana c?nd o vede pe Florica", despre romanul Ion un t?năr a mai scris "Romanul Ion are 13 capitole nr. cu rezonanţă facială".
Cum candidaţii au putut aborda mai multe romane, unii au spus despre "Utima noapte de dragoste, ?nt?ia noapte de război" că "... este un roman modern subiectiv, av?nd caracteristici excitarea perspectivei, narativ", iar despre personajele din Enigma Otiliei s-a scris că "Otilia a ajuns actriţă la Buenos Aires" şi că "Pascalopol nu ştie ce e patern şi ce e viril". Profesorii au mai aflat cu interes despre "Interesul pentru moştenire, portretul bădăranului avar, lincvistul linguşitor Nae Ghiorghidiu".
Nici la realizarea unei scrisori candidaţii la bacalaureat nu s-au putut abţine de la construcţii hazlii "...am intrat ?ntr-un vis ?n care mă vedeam cum arătam diploma de şef de promoţie copiilor mei", sau "Banchetul ne-a costat un milion de mii de lei", iar ?n ?ncheiere "Nu am cuvinte să-ţi spun c?t de frumos a fost. M-a durut un ochi foarte tare".
Ratonu
07-07-2005, 12:46 AM
'ai de capu' si de zilele noastre...
si ne puneam sperantele in generatiile astea tinere :blink:
habbib
07-07-2005, 06:51 AM
eu pun pariu ca generatiile astea care o sa urmeze la bac respectiv capacitate o sa fie si mai rau decat astia..tot mai rau o sa fie, cu toti pierde-vara astia care numai la CS si la f***re se gandesc inca din frageda tinerete..apropo poate ati vazut ieri la stiri pe anormalii aia care au filmat cu telefonul mobil pe una de 12 ani parca(clasa a5a)facand sex cu altu l nu prea mai mare decat ea :greata: ..si cica si era fica de nu stiu ce magistrat celebru din oras(nu mai stiu care)..nici nu te mai miri la ce poti auzi maine :o ..d