PDA

View Full Version : Filme

Pages : 1 2 3 4 5 6 [7] 8

gigimures
10-07-2008, 02:11 PM
"X-Men: The Last Stand" 9/10 merita vazut ;)

vlad89
10-07-2008, 02:17 PM
''The Love Guru '', un film destul de bun, desi ma asteptam sa fie mult mai interesant avand in vedere distributia: Jessica Alba, Mike Myers, Justin Timberlake. Merita un 8/10.

bogdan7
10-07-2008, 02:23 PM
"X-Men: The Last Stand" 9/10 merita vazut ;)

E un fel de ,,X-Men 3" nu ?:huh:

Ratonu
10-07-2008, 11:58 PM
E un fel de ,,X-Men 3" nu ?:huh:

Da, e al treilea film din serie.

Tocmai am văzut "Children of Men", un film pe care l-am tot evitat din cauza subiectului ce mi se părea cam stupid şi cam greu de trecut cu vederea. Până la urmă, trebuie să recunosc că merită văzut. Lăsând la o parte subiectul propriu-zis (ce rămâne oarecum aiurea), e inevitabilă comparaţia cu lumea orwelliană prezentă în romanul meu preferat, "Nineteen Eighty-Four" (chiar există în film un cadru cu un balon uriaş în formă de porc, poate o referire la albumul "Animals" al lui Pink Floyd, ce se bazează într-o oarecare măsură pe "Animal Farm", cealaltă operă celebră a lui George Orwell), comparaţie cât se poate de favorabilă, de fapt ce "favorabilă", ce "merită văzut", filmul ăsta e un exemplu uluitor de cinematografie, cu idei, imagini, sunete şi personaje absolut fenomenale şi TREBUIE văzut! Nu vă luaţi suc, nu vă luaţi floricele, luaţi-vă DVD-ul, goniţi din casă pe ceilalţi membri ai familiei şi pregătiţi-vă să fiţi deprimaţi! :p

vlad89
11-07-2008, 08:15 PM
Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay, un film foarte comic... 9/10

Caly
11-07-2008, 08:23 PM
The Day After Tomorrow [2004] 8.5/10

un film sci-fy, adventure + action care te tine lipit de ecran 2 ore ....
povestea este cam asa ... un meteorolog incearca sa scape lumea de incalzirea globala, care a dus la scaderi uriase de temperatura; intre timp fiul sau este izolat de furtuna intr-o biblioteca din New York. Tatal sau (meteorologul) trebuie sa traverseze prin furtuna si frig naprasnic distanta dintre Washington DC si New York pentru a-si salva fiul....:D

BughyRy
11-07-2008, 08:45 PM
Step Up 2 (pentru cei care nu l-au văzut) :) nota mea este 9 iar la Step Up 1 îi dau 9.5 :

bogdan7
11-07-2008, 10:27 PM
The Day After Tomorrow [2004] 8.5/10

un film sci-fy, adventure + action care te tine lipit de ecran 2 ore ....
povestea este cam asa ... un meteorolog incearca sa scape lumea de incalzirea globala, care a dus la scaderi uriase de temperatura; intre timp fiul sau este izolat de furtuna intr-o biblioteca din New York. Tatal sau (meteorologul) trebuie sa traverseze prin furtuna si frig naprasnic distanta dintre Washington DC si New York pentru a-si salva fiul....:D

cred ca l-am vazut, bunicel filmu

Fun with Dick and Jane - 7.80 - daca nu era cu Jim Carey, nu cred ca ma uitam, desi filmul nu-i chiar prost. E o comedie, despre un sot si o sotie. El (Jim Carey), lucra la o companie care a dat faliment, iar ea (Téa Leoni), isi da demisia pt a petrece mai mult timp cu baiatul lor. Isi pierd mai toata averea si incep sa fure pt ,,a supravietui"...

vlad89
12-07-2008, 03:21 PM
Journey to the Center of the Earth, cam slabuta varianta asta din 2008, abia astept noua varianta 3D, dar tot mai buna e cartea... 7,5/10

adrian-oo7
13-07-2008, 01:24 AM
American Pie toate seriile , Goal, Titanic :) , in special comedii , ne girl next door

vlad89
13-07-2008, 03:40 PM
''Let's go to prison'', comedie 8,5/10

gianni
14-07-2008, 09:03 AM
Superbad - 9,5/10- o comedie cu adolescenti cu pofta de renuntare la virginitate si care in schimbul unei pasarici adolescentine trebuie sa faca niscaiva sacrificii, cum ar fi sa faca rost de bautura necesara unei intregi petreceri la care ei ar urma sa "puncteze". Si sa nu uitam ca in State legea nu-ti permite sa cumperi bautura inainte de 21 de ani.
De aici incepe nebunia!

bogdan7
14-07-2008, 09:54 AM
Superbad - 9,5/10- o comedie cu adolescenti cu pofta de renuntare la virginitate si care in schimbul unei pasarici adolescentine trebuie sa faca niscaiva sacrificii, cum ar fi sa faca rost de bautura necesara unei intregi petreceri la care ei ar urma sa "puncteze". Si sa nu uitam ca in State legea nu-ti permite sa cumperi bautura inainte de 21 de ani.
De aici incepe nebunia!

Parca mai toate filmele de genu asta sunt inspirate din seria ,,Placinta americana"

gianni
14-07-2008, 11:51 AM
Dar asta este mult mai interesant decat Placinta!

mns
15-07-2008, 12:51 PM
Forgetting Sarah Marshall 7/10 - O comedie chiar placuta si draguta, a picat numai bine pe langa toate porcariile ce au aparut in ultima vreme.

Superhero Movie 2/10 - Acelasi umor de 2 bani, reciclat din Scary Movie 3 incoace.

Meet the spartans 2/10 - Idem cu SUperhero Movie.

The Hoax 5/10 - Plictisitor si neinteresant cu actori deja expirati.

Love Actually 9/10 - Asta a fost o comedie romantica, dar nu in genul filmelor americane, ci cu un umor tipic englezesc, per total, un film care te bine dispune.

Rogue 4/10 - Un crocodil urias ce mananca oameni, ma asteptam la ceva mai multa actiune.

Into the wild 7/10 - Un film cu imagini frumoase si atmosfera cat de cat placuta, ideea nu prea pot sa zic ca m-a incantat.

Harold and Kumar: Escape from Guantanamo Bay 7/10 - O comedie destul de "murdara", dar pe langa asta a fost amuzant si a meritat.

The Love Guru 4/10 - Glume expirate din Austin Powers

Made of Honor 5/10 - Acelasi subiect expirat, alti actori. El si ea sunt prieteni, ea tanjeste dupa el, ea se casatoreste si el isi da seama ca o iubeste. Bleah.

sisu_stelistul
15-07-2008, 01:21 PM
Eu am revazut seria Politistul din Beverly Hills, merita revazuta, Eddie Murphy e genial, juca mai bine pe vremuri. 9/10

RF7
15-07-2008, 01:28 PM
Ediie Murpht?Eddie Murphy vrei sa zici

sisu_stelistul
15-07-2008, 01:43 PM
Da, am scris in graba, scuze.

dragosh***
15-07-2008, 02:52 PM
va recomand filmul meet bill

vlad89
15-07-2008, 08:51 PM
''The Happening'', un film foarte ciudat, amprenta regizorului M. Night Shyamalan, stilul sau il regasim si in filmul ''The Signs'' (parca seamana cele doua) Un film interesant 8/10.

sdc
16-07-2008, 08:09 AM
In the valley of Elah - 9/10,un super film

champion
17-07-2008, 12:35 AM
Step Up 2 - 7/10... parca primul a fost mai reusit :-??
Rocky I-VI - 10/10. Primele au fost exceptionale, mai ales primul :wub:... dar cu timpul s-a cam "busit" toata povestea, de ultimul nici nu mai spun nimic.

vlad89
18-07-2008, 07:40 PM
''Click'', e un film super, filmul meu preferat facut de Adam Sandler 9,5/10.
Mesajul filmului este unul foarte clar: ''Carpe diem'', sa nu ratam niciun moment important al vietii noastre.

gianni
21-07-2008, 09:17 AM
Kung Fu Panda- 8/10, un film animat de vacanta, placut si interesant.
Good Will Hunting- 10/10, abia acum am reusit sa vad acest film despre care auzisem numai de bine. Matt si Ben au realizat un scenariu super interesant, iar prestatia actoriceasca a fost mareata.
Jandarmul si Extraterestrii 9,5/10, am inceput vizionare ciclului "Jandarmul si..." cu celebrul comic francez Luis de Funes. Magistral, chiar daca filmul este din anii `60-`70.
Am ras mai mult decat la unele asa-zise comedii moderne.

little_foot
21-07-2008, 12:04 PM
Am vazut si eu filmul "Click" si chiar mi s-a parut extrem de reusit. Stie foarte bine sa imbine momentele amuzante din film cu mesajul pe care vrea sa-l transmita pelicula. Sa nu mai zic despre actrita din film ^_^..

@gianni: cred ca este vorba despre celebrul comic francez (de origine spaniola-parintii erau spanioli dar s-au mutat in Franta) Louis de Funes. Filmele cu el au fost chiar foarte frumoase si ori de cate ori m-am uitat la seria "Jandarmii si..." am ras copios. :)

P.S: de asemenea iti recomand sa vezi si Marea Hoinareala tot cu Louis de Funes. Este un film care mi-a placut la fel de mult ca seria Jandarmului.

Saint
21-07-2008, 12:09 PM
Nobody loves Alice - 1/10, un film de tot ******`. Se vede de la o posta ca e un low budget infect.
Memento - 10/10, asta a fost pur si simplu bestial :mellow:. C. Nolan a dovedit din nou ca e un regizor foarte bun (el a facut si Insomnia si The Prestige). Sunt curios daca asa bun o sa fie Dark Knight (http://www.imdb.com/title/tt0468569/).

S3BBY
21-07-2008, 03:57 PM
The attic(2008 ) 7/10-Un film destul de slab,ce s-a vrut a fi de groaza.:nashpa:

*InCePaToRuL*
21-07-2008, 04:30 PM
The Dark Knight 9/10
Continuarea filmului Batman.

Click film de nota 10! L-am vazut mai demult! Merita vazut.

Later Edit : The Mist- Horor 10/10 Un film horor cum de mult nu am mai vazut, cu un final total diferit!

alex-alexandru
21-07-2008, 08:04 PM
http://www.wizoo.ro/filme/ aici is filme pentru toate gusturiile si care au aparut si care vor aparea :p Enjoy :)

gianni
22-07-2008, 08:17 AM
Am vazut si eu filmul "Click" si chiar mi s-a parut extrem de reusit. Stie foarte bine sa imbine momentele amuzante din film cu mesajul pe care vrea sa-l transmita pelicula. Sa nu mai zic despre actrita din film ^_^..

@gianni: cred ca este vorba despre celebrul comic francez (de origine spaniola-parintii erau spanioli dar s-au mutat in Franta) Louis de Funes. Filmele cu el au fost chiar foarte frumoase si ori de cate ori m-am uitat la seria "Jandarmii si..." am ras copios. :)

P.S: de asemenea iti recomand sa vezi si Marea Hoinareala tot cu Louis de Funes. Este un film care mi-a placut la fel de mult ca seria Jandarmului.

Da, Little, stiam cum se scrie doar ca eram foarte "in mare viteza" si am uitat "o"-ul. Multumesc de explicatie, chiar n-am stiut ca are origini spaniole.:o
Aseara am continuat vizionarea ciclului " Jandarmul si..." cu filmul " Jandarmul se insoara" -9/10; Chiar daca sunt filme vechi, umorul si casacadoriile ( cele care nu erau realizate cu ecranul in spate) sunt de buna calitate, intrecand multe alte comedii realizate in contemporaneitate.
Chiar atat de bun este Dark Knight?
Pentru ca am auzit ca a "spart" box-office-ul de week-end si tinde sa fie cel putin din punct de vedere finaniciar, un mare succes.
Mie mi-a placut in mod deosebit afisul filmului, mai ales ca l-am vazut in format foarte mare ( tip banner).
A, apropos, Mumia 3, l-a vazut cineva?

vlad89
22-07-2008, 10:08 AM
Inca nu am vazut filmul Mumia 3 Gianni, mai precis ''The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor'', abia astept sa il vad, de 2 ani il astept... inca un pic, apare luna viitoare. Imi pare rau ca nu mai apare in distributie Rachel Weisz (Evelyn Carnahan) sper ca actrita care o inlocuieste sa se ridice la asteptarile rolului. Filmul Mumia ramane preferatul meu!

bogdan7
22-07-2008, 04:30 PM
Luna viitoare zici ? Eu nici nu stiam ca o sa fie partea a 3. De abia astept, mi-au placut precedentele.:energizat:

Omega
23-07-2008, 09:14 AM
Damn, abia aştept să văd The Dark Knight (http://www.imdb.com/title/tt0468569/), dar nu numai din cauza notei astronomice atribuite (9,5), care-l plasează pe locul 1 ALL TIME pe IMDB deasupra lui Godfather deocamdată. Acum 2 zile de exemplu avea 9,7. Sunt foarte curios de ultima prestanţă a lui Heath Ledger, care a decedat după încheierea filmărilor şi care îl interpretează pe Joker. Din câte am auzit, îl surclasează pe vechiul Joker, interpretat de Jack Nicholson ceea ce e like :blink:, ţinând cont că Nicholson e un nebun care trebuia să joace un alt nebun. Păcat că nu mai e în viaţă, ca în cazul câştigării Oscarului să nu mai aud chestii gen "vot din milă".

Fiind un film cu Batman nu ştiu ce are aşa deosebit, mai ales că după prima parte, Batman Begins (http://www.imdb.com/title/tt0372784/) nu am rămas deloc impresionat, ba chiar dezamăgit, dezamăgire ce o simt şi acum mai ales că în noul film nu mai joacă şi Katie Holmes :(. Christian Bale mi se pare cam lame ca actor şi zilele trecute a stat şi prin arest oleacă din cauza unei plângeri venite din partea mamei şi a sorei acestuia, pe motiv de agresiuni, deci şi mai lame.

gianni
23-07-2008, 09:31 AM
Multi se intreaba ce poate fi atat de spectaculos la un astfel de film, mai ales ca-i un film de actiune, cu o groaza de efecte speciale. Poate ca, in sfarsit prestatia actorilor a fost de o inalta redare si jocul prestat a fost extraordinar. Sau poate ca nu-i decat rezultatul unor factori combinativi care au avut drept motivatie speculativa moartea fizica si-n realitate a Jokerului. Sau mai bine-zis a actorului care il interpreteaza. Un lucru este cert: pe langa faptul ca a spart box-office-ul cu incasarile uriase realizate doar in ctaeva zile, prestatia actoriceasca a lui Ledger a fost deosebita. Maniera in care l-a interpretat pe Joker ii poate aduce un Oscar, ce-i drept post-mortem, dar un Oscar pe drept. Dincolo de Joker, restul este obisnuinta si efecte speciale!
Cred ca o sa va placa acest personaj negativ, poate mai mult decat Batman insusi. Sau poate o sa-l urati si mai mult pe Joker! Si asta datorita doar celui care l-a interpretat atat de bine!
Vizionare placuta!

stephen
23-07-2008, 10:49 AM
Nu stiu cat de lame e Christian Bale, dar eu am adorat Batman Begins pe langa toate varzariile de pana atunci. Oare e chiar mai lame decat Val Kilmer si George Clooney? Ma indoiesc... Primele filme mi s-au parut adevarate parodii, in timp ce Batman Begins a pastrat un oarecare realism. Degeaba au jucat la rand Jack Nicholson, Danny deVito, Tommy Lee Jones, Jim Carrey sau Arnold Schwartzenegger pentru ca majoritatea au fost penibili.
Costumul lui Batman mi s-a parut cel mai ok tot cel din Begins...desi costumul lui Clooney ramane legendar (http://farm2.static.flickr.com/1176/1020348461_d4269dbc9b.jpg?v=0)

Si eu vreau sa-l vad foarte tare din simplul motiv ca primul din seria cu Bale a fost foarte reusit + ca toata lumea il categoriseste drept cel mai bun film cu supereroi din istorie. Sa fie oare mai bun ca primul Spiderman?

Omega
23-07-2008, 01:18 PM
Dacă îl propui pe Bale ca fiind un actor mai bun ca George Clooney atunci chiar nu ştiu ce să mai zic... Şi după mine, Jack Nicholson a interpretat foarte bine rolul de Joker la vremea sa.
În altă ordine de idei, costumul din noul film e poate prea fancy, dar na, e în ton cu tehnologia şi moda(Batman e emo).

Ratonu
23-07-2008, 03:42 PM
Hai să fim serioşi, dacă nu făcea negru' ăla OD, filmul nu avea nota aia incredibilă. Mă rog, nu ştiu cât de bun poate să fie până la urmă un film cu Batman, dar nu comentez în plus până nu-l văd - probabil că nu la cinematograf.

Saint
23-07-2008, 03:52 PM
Christian Bale a mai jucat si in The Prestige, film realizat tot de Christopher Nolan. Mie nu mi s-a parut lame absolut deloc, nici macar in Batman Begins, film care mie mi-a placut.
Pentru Dark Night chiar m-as duce la Cinema.

andrei_fcmbacau
23-07-2008, 04:14 PM
La hotarul dintre viaţă şi moarte (1998 ) nota 8,5

Filmul este despre un Razboi care se desfasuara in Jungla

S3BBY
23-07-2008, 04:52 PM
Great expectations(7/10) Distributia de exceptie(Robert De Niro,Gwyneth Paltrow,Ethan Hawke),dar nu s-a respectat scenariul cartii decat foarte putin.

andrei_fcmbacau
23-07-2008, 05:52 PM
am vizionat si eu azi X-Men.The.Last.Stand care este un film exceptional de nota 100+ as vrea sa stiu daca mai este vrio parte dupa asta :)

bogdan7
23-07-2008, 06:56 PM
Damn, abia aştept să văd The Dark Knight (http://www.imdb.com/title/tt0468569/), dar nu numai din cauza notei astronomice atribuite (9,5), care-l plasează pe locul 1 ALL TIME pe IMDB deasupra lui Godfather deocamdată. Acum 2 zile de exemplu avea 9,7. Sunt foarte curios de ultima prestanţă a lui Heath Ledger, care a decedat după încheierea filmărilor şi care îl interpretează pe Joker. Din câte am auzit, îl surclasează pe vechiul Joker, interpretat de Jack Nicholson ceea ce e like :blink:, ţinând cont că Nicholson e un nebun care trebuia să joace un alt nebun. Păcat că nu mai e în viaţă, ca în cazul câştigării Oscarului să nu mai aud chestii gen "vot din milă".

Fiind un film cu Batman nu ştiu ce are aşa deosebit, mai ales că după prima parte, Batman Begins (http://www.imdb.com/title/tt0372784/) nu am rămas deloc impresionat, ba chiar dezamăgit, dezamăgire ce o simt şi acum mai ales că în noul film nu mai joacă şi Katie Holmes :(. Christian Bale mi se pare cam lame ca actor şi zilele trecute a stat şi prin arest oleacă din cauza unei plângeri venite din partea mamei şi a sorei acestuia, pe motiv de agresiuni, deci şi mai lame.

Christian Bale va fi inlocuitorul lui Arnold Schwartzenegger in Terminatorul 4, deci nu e chiar un actor asa de prost.
Si eu astept sa vad filmul, dar din ce am citit pe internet Heath Ledger nu a murit la terminarea filmarilor ci pe la jumatatea filmului, dintr-un exces de droguri. Am inteles ca au improvizat cu un alt actor care sa-l joace pe ,,Joker":mellow:

vlad89
23-07-2008, 07:40 PM
Cel mai nou film a lui Adam Sandler: ''Don't mess with Zohan'', o comedie tipica ''sandleriana'' daca pot spune asa :)) 9/10

poli tm in fifa
23-07-2008, 07:47 PM
am vizionat si eu azi X-Men.The.Last.Stand care este un film exceptional de nota 100+ as vrea sa stiu daca mai este vrio parte dupa asta :)

X-Men Origins: Wolverine: http://www.imdb.com/title/tt0458525/

X-Men Origins: Magneto: http://www.imdb.com/title/tt0499519/

andrei_fcmbacau
23-07-2008, 08:38 PM
se lanseaza abea in 2009 :(

Omega
23-07-2008, 10:24 PM
Şi ce contează că va juca în nu ştiu ce rol ? Mi-am spus părerea şi mie nu îmi place de el ca actor. Poate că mă enervează faţa lui. Ca om, ce să mai zic, dacă e reclamat de propriile rude.

@bogdane: Vezi că omul a murit din supradoză de medicamente, nu din droguri. Şi pe atunci terminase filmările. Poţi să te uiţi şi pe youtube că există un video sau mai multe cu declaraţii ale sale cu privire la rol şi precizează clar că a terminat cu el.

A, încă ceva, Terminator sucks.

sorin
24-07-2008, 08:42 AM
Astazi la 20:30 este lansarea The Dark Knight in Bucuresti. Sincer chiar as vrea sa vad filmul asta, nu de alta dar vreau sa imi spulber impresia ca a luat note asa mari doar din mila pentru actorul ala care a murit.

gianni
24-07-2008, 08:57 AM
Deja devin disperante toate aceste continuari la X-men. Mia au putin si-l fac serial pentru marile ecrane!
Iar in ceea ce priveste Terminator-ul, deja incepe si asta sa devina enervant: acum ce-or sa mai faca? O sa scoata 2 Terminatoare? O s-o puna de o orgie terminatorie? Si-n plus Arnie ramane adevaratul Terminator!
Cat priveste Batman-Cavalerul Negru: da, merita sa-l vedeti in cinema.
Brrr, costumul lui Clooney avea "sfarcuri"!

stephen
24-07-2008, 09:31 AM
@Omega, da - il vad pe Clooney ca pe un actor modest fara roluri iesite din comun. Doar daca nu iubeste cineva "Spitalul de Urgenta". Poate si pentru ca Bale e mai tanar si face filme din ce in ce mai bune, ma face sa-l apreciez mai mult. Totusi, Batman si Robin a fost fara indoiala cel mai prost din toate.

@bogdan7, Christian Bale il va juca pe John Connor nu pe Terminator. Nu prea inteleg de ce au ales sa-l inlocuiasca pe Nick Stahl dar in fine...fara Schwarzie va fi naspa.

@gianni, despre costum...that was exactly my point!

SSORIN
24-07-2008, 10:32 AM
Taken (http://www.imdb.com/title/tt0936501/)
Fiica unui fost agent secret este rapita in Paris de membrii unei bande de infractori specializati in trafic de carne vie. Mai multe nu va spun. 9/10

gianni
24-07-2008, 10:57 AM
Probabil ca in Terminator 4, o sa schimbe viitorul si trecutul si o sa fie o chestie interesanta. Sau o sa mearga pe varianta din primele 3 filme si o stam linistiti stiind ca la final Connor o sa moara!

poli tm in fifa
28-07-2008, 10:43 AM
Am vazut si eu The Dark Knight la cinema (a fost sala plina) Joker is awesome !!! Cand l-am vazut pe Harvey Dent cu 2 fete ma gandeam la o continuare cu el pe post de bad guy dar...

Jokes
28-07-2008, 03:32 PM
Rolul lui Schwarzenegger va fi preluat de Roland Kickinger,tot un fost culturist austriac.

Trilogia ce va urma nu o sa mai fie pe calapodul clasic al primelor trei,ci va surprinde chiar razboiul de care tot au pomenit in filmele anterioare.

vlad89
28-07-2008, 05:17 PM
''Son of Rambow'', comedie britanica pt toate varstele... :) 9/10

gianni
29-07-2008, 09:14 AM
Supravietuitorul- 8/10 - arhicunoscutul comisar Moldovan se intoarce in ultimul film al seriei. I-am dat nota de mai sus , numai pentru prestatia lui Sergiu Nicolaescu si ideea filmului. Pentru ca, in rest, filmul este de multe ori aiurea si nu prea are nimic din farmecul adevaratelor filme cu Moldovan.
Love actually- 10/10- o comedie romantica, de mare clasa, in care sunt prezenti cei mai buni actori englezi ai momentului. Un film superb, mai ales pentru cei indragostiti.

Kahn
01-08-2008, 11:38 PM
Camera 1408 8/10 Am dat aceasta nota deoarece nu stii in unele secvente daca personajul e in realitate sau in vis.

mytimeisnow
02-08-2008, 07:07 PM
Camera 1408 8/10 Am dat aceasta nota deoarece nu stii in unele secvente daca personajul e in realitate sau in vis.

Uita-te din nou si o sa intelegi.
Ultimul film vazut e Kiss Kiss Bang Bang
9/10.
Comedii neagra, ciudata, cu multe glume despre gay.
Misto :D

gianni
04-08-2008, 08:30 AM
Scorpion King- 8/10 - in asteptarea Mumiei 3, am revazut precedentele filme si daca tot nu vazusem Scorpion King-ul, m-am gandit sa o fac. Un film de actiune foarte bun, chiar daca nu prea are mare legatura cu ciclul Mumiei.
Nu te pune cu Zohan- 7/10 - comediile ci Adam Sandler sunt super tari, dar aceaqsta nu prea a fost cine stie ce. Poate doar modul de a vorbi al persoanjelor si actrita principala merita efortul de a-l viziona.

vlad89
04-08-2008, 05:26 PM
Lunga asteptarea a ajuns la final, am asteptat filmul asta 2 ani ''The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor''.
Un film destul de bun, oricum nu se compara cu precedentele serii, a fost schimbat regizorul, si protagonista, cadrul actiunii.
Filmul primeste din partea mea nota 8,5/10

Varaloi
04-08-2008, 09:47 PM
Am vazut si eu "The Dark Knight" (absolut nimic nou, toata lumea l-a vazut). Cel mai bun film Batman, indubitabil, Heath ledger SENZATIONAL, cel mai bun Joker pe care l-am vazut in viata mea...9.9/10 (n-o sa dau 10 unui film cu super-eroi niciodata, chiar daca merita :D)

champion
05-08-2008, 11:13 AM
Am vazut aseara, la tv Jay and Silent Bob Strike Back... comedie tampita, sucks! 4/10

BughyRy
05-08-2008, 12:24 PM
recomand My Sassy Girl 2001 si cel de anul asta, My Sassy Girl 2008

vlad89
05-08-2008, 06:36 PM
Ultimul film vazut ''Made of honor'', comedie romantica, 9/10
Merita vazut!

Caly
05-08-2008, 07:25 PM
Ultimul film vazut de mine a fost "Identity" (http://www.imdb.com/title/tt0309698/), un horror,thriller & mistery de nota 8/10 aparut in 2003, care nu prea m-a impresionat ... :)

S3BBY
05-08-2008, 08:53 PM
Am vazut aseara, la tv Jay and Silent Bob Strike Back... comedie tampita, sucks! 4/10

Nu a fost cine stie ce,dar mie mi-a placut.:)I-as da un 7/10.

vlad89
08-08-2008, 06:21 PM
''The Benchwarmers'' comedie cu Rob Schneider si actorul principal din Napolen Dynamite 8,5/10

Ratonu
09-08-2008, 12:36 AM
I'm Through with White Girls (http://www.imdb.com/title/tt0829202/). Nu ştiu ce mi-a venit de am luat filmul ăsta, dar a mers. Nu e incredibil de amuzant sau inteligent, dar e o comedie romantică surprinzător de simpatică, cel puţin ca scenariu şi interpretare.

Ratonu
09-08-2008, 03:27 PM
A murit Bernie Mac (http://en.wikipedia.org/wiki/Bernie_Mac). Păcat, un bun comediant. :(

vlad89
10-08-2008, 11:27 AM
wow mare pacat pentru industria cinematografica, acum am aflat...
''Miss conception'', comedie britanica, 8/10

Ratonu
11-08-2008, 07:13 PM
Am văzut azi noapte "Dark City", o frumuseţe de thriller SF. După ce îl vedeţi, gândiţi-vă că a ieşit cu un an înainte de "The Matrix" sau "eXistenZ".

P.S. Regizor şi scenarist e Alex Proyas, care a lucrat mai târziu la surprinzător de interesantul "I, Robot".

xdevil
11-08-2008, 08:43 PM
Citeam intr-o revista de-a mea mai veche, Stiinta pentru Toti, ceva despre schizofrenie si am dat de un mic review la un film excelent: A beautiful mind. Am facut rost de el aseara, dar nu am reusit sa vad decat vreo 30 minute. Oricum, cei care sunteti pasionati de filmele bune, bazate pe fapte reale, adevarate, va recomand sa-l vedeti. Este vorba despre un profesor universitar care s-a imbolnavit de schizofrenie la varsta de 27 ani, insa a reusit sa domine boala si sa castige un Premiu Nobel dupa ce s-a imbolnavit.

Saint
11-08-2008, 09:24 PM
Mersi x-devil :wub:. De asta ne povestea profu` de mate ca cica e superb :D. Multumesc :wub:.

alex-alexandru
13-08-2008, 03:32 PM
am vazut si eu un film fain :P decurand l-am luat :D Chasing Papi poate o sa-l downloadati si voi :P mie mi se pare super tare filmul ( comedy ) :) . :mishto:

kl@udiu
14-08-2008, 08:43 AM
Va recomand sa vizionati ,,The Transporter'' si Transporter2. Si mai stiu ceva gen racing ce mi-a placut foarte mult si cred ca toata lumea a vazut: ,,The fast and the fourious'' ,
,,The fast and the fourious2'' si ,,The fast and the fourious3" (Tokio drift).

Orlandelu
14-08-2008, 11:26 AM
Am vazut aseara un film pe Antena 1 de pe la 12 si ceva: Legendele orasului. Ce pot sa zic a fost un horror trasnet. Am ramas uimit de anumite scene si de felul cum i omora, folosindu-se de legende urbane. Cred c-am mai stat cel putin o ora in pat dupa aceea gandindu-ma la felul cum i-a omorat. Super Film! Merita vazut.

S3BBY
14-08-2008, 01:00 PM
Am vazut aseara un film pe Antena 1 de pe la 12 si ceva: Legendele orasului. Ce pot sa zic a fost un horror trasnet. Am ramas uimit de anumite scene si de felul cum i omora, folosindu-se de legende urbane. Cred c-am mai stat cel putin o ora in pat dupa aceea gandindu-ma la felul cum i-a omorat. Super Film! Merita vazut.

Si eu l-am vazut.Chiar a fost un film super.Merita vizionat.;)

alex-alexandru
14-08-2008, 04:12 PM
Si eu l-am vazut.Chiar a fost un film super.Merita vizionat.;)

si eu l-am vazut :D ... :mishto: ... oricum sper sa-l gasesc sa mi-l iau si pe comp :p

vlad89
14-08-2008, 08:00 PM
Am revazut filmul ''The Count of Monte Cristo'', varianta din 2002, un film extraordinar!distributia actorilor: James Caviezel, Guy Pearce.
Am sa incerc sa citesc cartea. :)

Tuby
21-08-2008, 10:37 AM
no country for old men cel mai bun film vazut in ultima vreme..

Orlandelu
21-08-2008, 11:10 AM
Aseara a rulat pe Antena 1 tot de pe la 12 si ceva, Urban Legend 2: Final cut (Legendele oraşului: Ultima dublă).
Per total a fost un film bunicel si cred ca oricine ar fi spus asta daca nu ar fi vazut Urban Legend 1 :), fiindca mi s-a parut mult, mult sub el.
In primul rand ideea asta de platou de filmare mi s-a parut c-am şuie :mad: şi parcă nici personajele n-au jucat atat de bine :rolleyes: plus că unele legende au fost cam ^_^...s-ar putea sa dea şi 3-ul tot pe antena, aşa că aştept nerăbdător :rolleyes: ...

ady_26_07
21-08-2008, 11:32 AM
cel mai misto film vazut in ultima vreme este incredibil dar adevarat kung fu panda.E minunat e o comedie de toata frumusetea si iti schimba toata viata. Inveti o lectie importanta din el.:d

Dacy
21-08-2008, 11:59 AM
American Pie camp uitati chiar merita vazut

Omega
26-08-2008, 02:29 AM
The Illusionist(2006) (http://www.imdb.com/title/tt0443543/), singurul film văzut de mine din ultima perioadă care merită să spun 2-3 vorbe despre el. Tot timpul am crezut că ştiu cum se termină, chiar mă gândeam că are un final uşor de intuit dar totuşi un cuprins bun. Ei bine, m-a fentat în ultimul hal, fiindcă finalul m-a lăsat varză. Excepţional. Tot filmul e briliant, iar despre partea de final nu pot să zic decât că e printre puţinele filme care m-au uimit total. Frumos. Asta mă face să mă uit şi la The Prestige (http://www.imdb.com/title/tt0482571/), că tot m-a cuprins magia.

A, da, Jessica Biel e hot.

Ratonu
26-08-2008, 08:53 AM
The Shawshank Redemption (revăzut). Fără discuţie cea mai tare dintre dramele directe şi previzibile din anii '90, se putea mult mai rău pentru primul loc în topul IMDb.

Postal. Cred că e primul film de Uwe Boll pe care îl văd. În principiu, încearcă să fie amuzant într-un fel care îmi place, dar eşuează de cele mai multe ori. Prima scenă e tare, restul e cam varză.

The Strangers. Un horror care merge văzut o dată dacă vrei să te sperii puţin, dar din păcate eşuează în puţinele momente în care încearcă să fie altceva.

Batman Begins. Nu e rău, în orice caz o abordare diferită faţă de filmele Batman de până atunci, ceva mai întunecat şi mai realist. Problema e că regia alternează între a ridica şi a trage în jos filmul... şi mai e o mică problemă numită Katie Holmes, dar în rest distribuţia e ireproşabilă. Mi-ar fi plăcut, de asemenea, ca filmul să fie făcut pentru un rating mai restrictiv. Merge.

andrei_fcmbacau
26-08-2008, 08:34 PM
Transporter 3 - (actiune,sex si un pic de comedie)

Filmul incepe cu acelasi tip ca in Transporter 1 si 2 care este otravit cu o substanta chinezeasca iar singurul antidot e adrenalina (mai mult nu va spun)

Nota 9,5 din partea mea

Omega
26-08-2008, 09:20 PM
Transporter 3 - (actiune,sex si un pic de comedie)

Filmul incepe cu acelasi tip ca in Transporter 1 si 2 care este otravit cu o substanta chinezeasca iar singurul antidot e adrenalina (mai mult nu va spun)

Nota 9,5 din partea mea

Transporter 3 apare în noiembrie. Cred că te refereai la Crank.

Ratonu
26-08-2008, 09:22 PM
Ăla e "Crank" (şi da, e mişto), al treilea "Transporter" n-a apărut încă.

S3BBY
26-08-2008, 10:51 PM
Stiti ceva despre "Goal 3"?:)

bogdan7
26-08-2008, 10:51 PM
Mda, am vazut si eu a treia parte din filmul X-men...Ce pot sa zic...Sunt si parti bune si parti rele...Filmul a fost desul de interesant, scenele de lupta au fost faine, insa mie unul nu mi-a placut moartea celor 3, parca a stricat tot farmecul filmului...Mi-a si placut filmul dar au fost si unele lucruri care mi-au placut mai putin...Nota 7.7, as fi dat 10 daca nu mureau aia, unul dintre ei cred ca a jucat doar 2 scene:huh::nashpa:

Moderator
27-08-2008, 12:33 AM
Wieners :cooool: sper sa va placa . Daca l-a vazut cineva sa-mi zica , as fi curios sa discutam putin despre acest film .

sdc
28-08-2008, 09:36 AM
Transsiberian(2008)-8/10 film de actiune destul de reusit

Ratonu
28-08-2008, 12:28 PM
The Dark Knight. Lung, în mare parte plictisitor, didn't buy it. Ledger e OK.

Tuby
29-08-2008, 01:38 AM
Felon..subiectul pare prafuit dar se joaca bine

vlad89
29-08-2008, 06:00 PM
''Baby mama'', comedie romantica 9/10
''Miss Conception'', comedie britanica axat pe aceeasi tema ca si filmul de mai sus. 8,5/10

Tuby
29-08-2008, 07:23 PM
ti-ai descoperit latura feminina? eu nu pot sa ma uit la 2 comedii romantice in acelasi sfert de an..

mns
31-08-2008, 08:03 PM
Felon..subiectul pare prafuit dar se joaca bine

A fost ok filmul, mie mi-a lasat totusi impresia de "low-budget", nu stiu de ce. Per total parca totul a mers prea bine pentru personajul principal, cu toate ca filmul poate fi considerat la prima vedere foarte dur.

gianni
01-09-2008, 11:25 AM
Mumia III- 9/10 -Hmmm! Un film de aventura si actiune destul de bun! Se putea si mai bine! Totusi, Indiana Jones ramane cel mai tare ( partile 1-3).

Meet Dave- 9/10 - O comedie marca Eddie Murphy despre niste extraterestrii minusculi care vin pe Terra in cautare de sare ( si pentru asta vor sa sece toate oaceanele noastre) numai ca ajung sa-i simpatizeze pe terestri si sa le placa atmosfera de pe aici. O comedie reconfortanta pentru inceputul toamnei!

Tuby
01-09-2008, 05:28 PM
am vazut reclama la multiplex pentru o calatorie in centrul pamantului primul film 3D sau ceva in genul..ce fac iti dau ochelari d-aia din filmele americane ca de eclipsa sau what?

gianni
04-09-2008, 02:39 PM
Am inteles ca este unul dintre cele mai asteptate filme. Probabil ca o sa se dea si ochelari 3D.
Twin Peaks-Fire walk with me 8,5/10 - un film care a fascinat generatia mea prin anii `90. David Lynch a reusit o capodopera a filmelor thriler, iar filmul a venit ca o incununare a serialului.
Acum mi-am facut rost si de serial si abia astept sa-l vizionez.

Hellboy II- 8/10 - mult mai amuzant decat prima parte. Oricum se preconizeaza si o a treia parte cat de curand.

andrei_fcmbacau
04-09-2008, 03:23 PM
am vazut azi noapte pe HBO de pe la ora 2:30 Piraţii din Caraibe: La capătul lumii de care am ramas impresionat si care merita nota 10 din partea mea.
Un film care merita vazut si revazut

Omega
04-09-2008, 03:52 PM
The Dark Knight. Destul de lung, Heath Ledger e genial şi face tot filmul. Nu este un film sclipitor sau mai ştiu eu ce, e doar cel mai bun film cu Batman. Nu îşi merită nota şi locul de top pe imdb.

Kelly
04-09-2008, 06:05 PM
21 (http://www.imdb.com/title/tt0478087/) (Blackjack) merita vazut. E o capodopera. Nota 10.

sdc
05-09-2008, 09:02 AM
80 minute - 8/10,un film interesant si relaxant

gianni
05-09-2008, 01:47 PM
Al 6-le simt 8/10 are un sfarsit surpriza iar Bruce Willis face un super rol in acest film mai mult psihologic. Super film.

sdc
05-09-2008, 07:23 PM
We Where Soldiers - 9.5/10,un excelent film despre razboi si sacrificiu,l-am revazut cu placere

Ratonu
05-09-2008, 08:15 PM
80 minute - 8/10,un film interesant si relaxant

Actori proşti, scenariu praf după o idee care putea fi bună, mie mi s-a părut o tâmpenie. Am văzut cam jumate şi m-a plictisit îngrozitor.

bogdartzz00
06-09-2008, 04:00 PM
puteti sa imi ziceti si mie o comedie de razi pana numai poti?:D

Ratonu
06-09-2008, 04:58 PM
^ Scary Movie 1-4, Meet the Parents/Fockers, orice comedie cu Jim Carrey. :p

A, şi cu Leslie Nielsen.

Kelly
06-09-2008, 07:56 PM
Sau Super Hero Movie. O parodie dupa Spider-Man (cu omul libelula) si restul "eroilor". :D

Sau bine inteles, Simpsons The Movie.

http
06-09-2008, 08:44 PM
Am vazut ''Kung fu Panda''. Foarte tare filmul.

mns
07-09-2008, 01:37 PM
Iron Man 6.5/10 - E barbatesc filmul si cu destul actiune, e si mai misto sa-l vezi cu volumul tare, dar nu stiu, pare scurt si lipsit de substanta. Fun ca film de weekend.

stephen
07-09-2008, 01:59 PM
Asa, uite cam ce-am vazut eu in ultimele 3 luni de zile :

Juno - 10/10 - Capodopera! Pentru mine filmul asta a fost perfect. Amuzant, cu un aer tineresc si un pic dramatic. Actrita care a interpretat-o pe Juno face toti banii.

No Country For Old Men 8.50/10 - A fost ok presupun, un film de actiune bun si atat. Nu prea am inteles de ce a fost asa premiat.

National Treasure 2 - 7/10 - Fun, interesant dar nimic iesit din comun.

Awake - 8/10 - Daca Jessica Alba n-ar fi fost evil ar fi luat 8.50

Jumper - 6.50/10 - Cam panarama. M-a plictisit pe final.

The Bucket List - 10/10 - Un alt film excelent. Ideea e simpla : ii ai pe Jack Nicholson si Morgan Freeman in aceeasi pelicula, filmul e un succes. Acum serios vorbind, subiectul tratat este unul impresionant.

Ratonu
07-09-2008, 02:49 PM
Juno - 10/10 - Capodopera! Pentru mine filmul asta a fost perfect. Amuzant, cu un aer tineresc si un pic dramatic. Actrita care a interpretat-o pe Juno face toti banii.
Mie nu prea mi-a plăcut. Actriţa e oarecum simpatică, dar dialogul e de multe ori ridicol şi conflictele sunt tratate superficial.

The Bucket List - 10/10 - Un alt film excelent. Ideea e simpla : ii ai pe Jack Nicholson si Morgan Freeman in aceeasi pelicula, filmul e un succes. Acum serios vorbind, subiectul tratat este unul impresionant.
Ăsta mi s-a părut chiar mizerabil, Nicholson şi Freeman nu au cum să salveze un scenariu scris cu curul.

Recomand WALL-E - să nu vă lăsaţi descurajaţi de subiectul ce include o poveste ciudată de dragoste, animaţia e excelentă şi o mare parte din idei sunt chiar frumoase!

Saint
07-09-2008, 04:48 PM
Si mie mi-au placut mult Juno si The Bucket List! Am mai vazut:
The Dark Knight - 10/10 - filmul nu mai are nevoie de prezentare, si dupa cum a spus si Omega, Joker este jucat impecabil.
The Mummy 3 - Tomb of the Dragon Emperor - 5/10 - m-a plictisit mult filmul. Nu se compara absolut deloc cu primul, si nici macar cu al doilea.

Omega
10-09-2008, 01:14 AM
Harold & Kumar Go To White Castle (2004) - Foarte mişto, una din cele mai bune comedii pe care le-am văzut după mult timp, mult mai mişto decât Superbad, abia aştept să mă uit şi la partea a 2-a mai pe seară.

You don't mess with the Zohan (2008 ) - Slăbuţ pentru ce poate Adam Sandler. S-a vrut o îmbinare de stil între Borat şi .. Chuck Norris. Amuzant la câteva faze dar e genul de film cu un story clasic, toată lumea e fericită, previzibil şi naşpa, dar totuşi relaxant.

champion
10-09-2008, 01:24 AM
The Bank Job - interesant filmul. 8/10

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor - slab... mai reusite au fost celelalte 2.

Wanted - acceptabil, nimic surprinzator :p 7/10

M.I.L.32
10-09-2008, 09:51 AM
Friday / Next Friday / Friday After Next - 9,50/10 - O serie superba !

gianni
10-09-2008, 10:19 AM
Wanted 8,5/10 - interesant si plin de actiune.

Albertino99
10-09-2008, 11:21 AM
Frontier(s) 8/10 -Plin de sange(doar atat pot spune)

gianni
10-09-2008, 02:39 PM
Underworld I- 8/10 - pentru fanii genului "vampire movie" acesta este o delectare vizuala. Sange, impuscaturi, vampiri si varcolaci. Abia astept sa vad si partea a doua.

S3BBY
10-09-2008, 03:34 PM
Friday / Next Friday / Friday After Next - 9,50/10 - O serie superba !

Subscriu.;)

poli tm in fifa
12-09-2008, 12:43 PM
The love guru - aiurea...Cateva faze amuzante si atat 5/10

Jessica Alba e hot :d

vlad89
15-09-2008, 06:39 AM
Big Stan, comedie cu Rob Schneider, 8,5/10
Total aiurea ''The love guru'', ''faze rasuflate''

sdc
15-09-2008, 12:06 PM
Deception(2008) - 8.5/10 o drama foarte bine realizata,chiar daca actorii nu sunt foarte cunoscuti

kanye_west
15-09-2008, 01:40 PM
Batman & Mr.Freeze 8.5/10
O animatie foarte buna, ideea a fost geniala si a iesit ce trebuia...
Batman Forever!:)

Tuby
15-09-2008, 05:57 PM
pt cei interesati..Californication is back cu sezonul 2..primele 2 episoade PREair..enjoy :)

poli tm in fifa
15-09-2008, 06:44 PM
pt cei interesati..Californication is back cu sezonul 2..primele 2 episoade PREair..enjoy :)

Au inceput in forta sezonul 2 :D Am ras ceva pe parcursul celor 2 episoade :)) Sunt curios ce modificari vor avea cele 2 episoade cand apar oficial:cool:

sdc
15-09-2008, 11:03 PM
La Reine Margot(1994) - 9/10,i-l vazusem de mult la cinema,eram student in Iasi atunci,m-am bucurat sa i-l revad.Un film excelent pentru amatorii de filme istorice

gianni
16-09-2008, 08:09 AM
Dosarele X I si II -8/10 - mai ales pentru prima parte, acolo unde suntem mult mai aproape de ceea ce se cauta in serial. Cea de-a doau parte " Vreau sa cred!" se leaga de subiecte de actualitate gen exeprimentele stiintifice cu celule stern si folosirea parapshilogilor in descoperirea criminalilor. Si se reise clar dragostea dintre cei doi eroi: Mulder si Scully.
Big Stan 8,5/10 - o comedie simpatica cu detinuti.

vlad89
17-09-2008, 08:18 AM
''The Assassination of Jesse James'', crima, western, drama, 8/10

sdc
17-09-2008, 02:13 PM
''The Assassination of Jesse James'', crima, western, drama, 8/10
are actori buni dar devine plictisitor la un moment dat,nu te tine tensionat pe tot parcursul

vlad89
18-09-2008, 08:29 AM
Intr-adevar a fost cam plictisitor, m-am uitat de cateva ori la ceas :(

John Cena 27
18-09-2008, 03:32 PM
L-am vazut si eu..m-a cam dezamgit:(

gianni
19-09-2008, 09:06 AM
Un film pe care n-am mai avut rabdarea sa-l vad pana la sfarsit. Nu este doar plictisitor, ci si un somnifer destul de puternic.
Wall-E- 8/10 - interesant, dar parca n-ai vrea sa-l mai revezi.

John Cena 27
19-09-2008, 03:55 PM
Spune-ti si voi niste comedii bune:)

champion
19-09-2008, 04:40 PM
Never back down (http://www.imdb.com/title/tt1023111/) 2008 - destul de bun filmul, mi-a placut. 7.5/10

andrei_fcmbacau
19-09-2008, 10:29 PM
ultimile filme vazute

Prefacatoria - comedie romantica in limba spaniola cu Bárbara Mori si Marcelo Mazzarella (nota 7,5 / 10)

The Mummy Tomb of the Dragon Emperor 2008 (nota 7,5 /10)

Batman - The Dark Knight (nota 9/10)

21 Blackjack (nota 3 /10)

vlad89
21-09-2008, 05:19 PM
''3:10 to Yuma'' 9,5/10
Unul dintre cele mai bune filme western vazute in ultimii 2 ani.
In rolurile principale: Russell Crowe, Christian Bale

sdc
22-09-2008, 02:36 PM
Righteous Kill - 9.5/10 aparut proaspat,cu Robert de Niro si Al Pacino in rolurile principale,super film

gianni
23-09-2008, 09:15 AM
The dark Knight 9,5/10 - da, un Batman adevarat. Pe langa el, filmele cu Michael Keaton, Val Kimer si George Clooney ( Batmanele vechi) sunt niste rateuri.
Capcana mercenarilor 9,5/10 - un film in regia lui Sergiu Nicolaescu; bineinteles ca in distributie avem numai actori unul si unul ( Amza Pellea, Gheorghe Cozorici, Colea Rautu, Ion Besoiu si multi altii). Un film de actiune de pe vremea cand se realizau si filme bune in Romania.

vlad89
24-09-2008, 01:19 PM
''The X Files: I Want to Believe'', mister, drama.
Cam plictisitor filmul, 7/10.

gianni
24-09-2008, 02:48 PM
Mda! O foarte mare diferenta intre primul film si acesta! Prea putin mister si cam multe lucruri comune cu serialele de gen!

xdevil
24-09-2008, 03:23 PM
Mie mi-a placut... L-am vazut la cinema.

gianni
24-09-2008, 03:33 PM
Nu cred ca asta a putut influenta cumva calitate filmului!
Spre deosebire de primul, in acest al doilea film totul a fost prea comun. Adica n-a venit cu nimic nou, special, asa cum a facut-o serialul si mai apoi primul film din serie.

sdc
24-09-2008, 04:09 PM
Spiderman 3 - 6/10 nu pot sa zic ca m-a impresionat,mai degraba un film slab

gianni
24-09-2008, 04:28 PM
The love Guru 3,5/10 - o porcarie de comedie. Cred ca M.M. a realizat cel mai bun rol al sau in seria Shrek.

xdevil
24-09-2008, 07:20 PM
Sincer gianni, cand se difuza serialul eram destul de mic si nu il urmaream, iar primul film nu l-am vazut. Asa ca asta chiar mi-a placut...

Ratonu
24-09-2008, 07:23 PM
Mirrors. Începe bine şi are momente relativ înfricoşătoare, dar per total e plictisitor, scenariul nu e aşa bine realizat şi e oarecum o combinaţie între ceva bazat pe sânge şi ceva ce vrea să aibă poveste şi personaje. Ratare, deşi actorii şi efectele sunt OK, iar regizorul a mai făcut remake-ul după The Hills Have Eyes, care mi s-a părut destul de reuşit.

Death Race. Mişto.

Omega
24-09-2008, 08:56 PM
Mişto Death Race într-adevăr, cu toate că nu a fost sclipitor. Ideea a fost bună dar totuşi deznodământul şi punctele culminante au fost clasice(banale) şi uşor de prevăzut. Jason Statham joacă bine.

Transporter - Tot cu Jason Statham, exceptând momentele când se bate cu 100 de inşi deodată gen Steven Seagal, filmul e mai mult decât decent şi Qi Shu e destul de drăguţă. Cred că mă bag acum la partea a 2-a.

gianni
25-09-2008, 07:30 AM
Planet Horror! 9/10 - un film in stilul Tarantino, regizat de Rodriguez. O parodie super reusita a filmelor horror, cu niste idei bestiale ( geniala faza cu gagica cu piciorul mancat de zombie, picior inlocuit mai apoi cu un "picior" de masa si in final cu o mitraliera). Merita vazut!

sunshine_claus
25-09-2008, 07:48 AM
Transporter mi-a placut si mie. Mirrors ma intereseaza, am vazut traillerul si parea ok.

gianni
25-09-2008, 08:02 AM
Jason Statham nu este un super actor, dar joaca in filmele care i-l pun cel mai bine in evidenta: filmelel de actiune.

Ratonu
25-09-2008, 10:45 AM
Planet Horror! 9/10

E Planet Terror, într-adevăr un film foarte tare.

Cât despre Statham, îmi place, are prezenţă, e un tip charismatic şi interpretează mai bine decât, să zicem, Keanu Reeves sau Orlando Bloom. Eu zic că are potenţial să apară cu succes în filme mai "serioase".

vlad89
25-09-2008, 04:51 PM
Intr-adevar Ratonu, Statham e un actor foarte bun insa nu cred ca l-as putea viziona in filme dramatice, ''filme serioase''
Filmele de actiune i se potrivesc cel mai bine.

Omega
25-09-2008, 08:18 PM
Nu poţi să ştii. Din moment ce nu ai văzut vreun film dramatic cu el nu poţi să zici că nu poate. Uită-te la Jim Carrey, a avut nişte prestaţii foarte bune în filme gen thriller, dramă.

vlad89
25-09-2008, 08:22 PM
Sunt oarecum reticent Omega, dar poate ai dreptate. :)
Apropo de Jim Carrey, am auzit ca nu e la fel de comic si in afara platoului de filmare, e o persoana foarte serioasa si chiar timida... :)

andrei_fcmbacau
26-09-2008, 03:28 PM
Vântul groazei (horror cu putina drama si actiune) nota 8,5/10

Un road movie supranatural regizat de Gregory Jacobs şi produs de Steven Soderbergh şi George Clooney, Vântul groazei spune povestea a doi stundeţi care merg cu maşina spre casă, pentru vacanţa de iarnă, pe o autostradă cufundată în zăpadă.

Tot ceea ce ea (Emily Blunt) şi-a dorit a fost să meargă acasă, în Delaware, pentru vacanţă. Colegul ei (Ashton Holmes) are o maşină care funcţionează şi disponibilitate să o ducă să îşi vadă familia. În timpul călătoriei devine din ce în ce mai evident că adevăratul motiv pentru care s-a oferit este pentru că e îndrăgostit de ea. Problema apare când, din neatenţie, maşina derapează, iar cei doi se trezesc blocaţi într-un zid de zăpadă, fără mâncare şi fără căldură şi cu sentimentul ciudat, dar cât se poate de real, că nu sunt singuri.

Război pe calea undelor (documentar romanesc) nota 7,5 / 10

Despre Romania din anii 70-80 mai precis despre Mafie

sdc
26-09-2008, 03:56 PM
Nu poţi să ştii. Din moment ce nu ai văzut vreun film dramatic cu el nu poţi să zici că nu poate. Uită-te la Jim Carrey, a avut nişte prestaţii foarte bune în filme gen thriller, dramă.
mi s-a parut mult mai potrivit ca prestatie Jim Carrey in filmul ''23'' decat in comediile in care a jucat cu exceptia The Mask

leut
26-09-2008, 05:03 PM
Journey to the center to the earth-9,5/10.(Adventure/Action)
Unul dintre cele mai bune filme vazute in ultimul timp.Cum sunt un cititor destul de inrait a lui Jules Verne si cum imi place aventura am reusit sa il apreciez cat de bine am putut.Il recomand celor ce le place aventura.

Omega
26-09-2008, 06:22 PM
mi s-a parut mult mai potrivit ca prestatie Jim Carrey in filmul ''23'' decat in comediile in care a jucat cu exceptia The Mask

Să nu exagerăm :p. Totuşi e celebru pentru rolurile din comediile în care a jucat. În cele mai bune sale comedii e considerat inegalabil în prestaţii, comedii care-s deja clasice ale genului.

stefan
26-09-2008, 06:26 PM

Despre mafie ?!? A fost un documentar despre Radio Europa Libera - sectia romana, un post de radio din Germania finantat de americani care a emis din anii '50 pana in 1995, si tentativele comunistilor de a distruge acest post de radio.

mns
26-09-2008, 10:51 PM

Esti sigur ca a fost vorba despre mafie?

andrei_fcmbacau
27-09-2008, 12:18 AM
asa am inteles eu ca mai mult am ascultat decat mam uitat ca aveam tvu pe HBO de plictiseala

Training Day (actiune) nota 8 / 10 - Un film recomandat de Mircea Badea

sdc
27-09-2008, 10:01 AM
The midnight meat train - 7.5/10 destul de bunicel ca scenariu,desi cam sangeros

boggy
27-09-2008, 12:00 PM
Training Day (actiune) nota 8 / 10 - Un film recomandat de Mircea Badea

Si care-i faza daca l-a recomandat Badea ?:huh: A devenit Badea mare critic de film si nu stiu eu ?

liquid
27-09-2008, 12:48 PM
One tree hill, Two and a half men, Heroes, nu ma mai pot lasa de seriale...:bounce:

shinoda
27-09-2008, 01:36 PM
One tree hill, Two and a half men, Heroes, nu ma mai pot lasa de seriale...:bounce:

Daca tot esti in febra serialelor, iti recomand Gossip Girl (http://www.tv.com/gossip-girl/show/68744/summary.html?q=gossip%20girl&tag=search_results;title;1).

Ratonu
27-09-2008, 03:05 PM
Seriale? Eu mă uit la astea:

Stargate: Atlantis. Spin-off la excelentul Stargate SG-1, nu are chiar acelaşi farmec, iar personajele nu sunt toate atât de plăcute şi bine conturate, dar, surprinzător, serialul a crescut mult în acest ultim sezon, al cincilea, ajuns acum la jumătate. Probabil că e mai uşor de scris pentru Atlantis când nu se mai face SG-1.

Lost. Foarte atrăgător de la bun început, a avut ceva lăbăreală în sezonul al treilea (în 2009 începe al cincilea), dar a reuşit să mă ţină interesat. În momentul ăsta, povestea e extrem de complexă şi păstrează misterul, totul e ca finalul, ce va veni în sezonul al şaselea (şi despre care scenariştii spun că au demult o idee foarte bună), să nu dezamăgească.

Prison Break. Ăsta a fost o mare tâmpenie de la bun început, o tâmpenie catchy, însă. Acum, acţiunea e din ce în ce mai ştearsă, dar încă sunt curios ce se întâmplă mai departe.

Terminator: The Sarah Connor Chronicles. Al treilea film din serie nu e luat în considerare, iar terminatorul bun e o frumuseţe de fată. Aşadar, e un serial vizionabil. În plus, personajele mi se par bine realizate şi sunt şi câteva subploturi chiar interesante, de văzut unde se va ajunge.

The Big Bang Theory? O comedie cu genii social inadaptabili şi cu o blondă, am văzut primul episod din sezonul 2 şi mi s-a părut OK, deşi tipa nu prea îmi place. Merită văzut de la început?

stefan
27-09-2008, 03:08 PM
The Big Bang Theory? O comedie cu genii social inadaptabili şi cu o blondă, am văzut primul episod din sezonul 2 şi mi s-a părut OK, deşi tipa nu prea îmi place. Merită văzut de la început?

Episoadele din sezonul 1 mi s-au parut general mai bune decat primul episod din sezonul 2.

vlad89
27-09-2008, 03:48 PM
Serialele mele preferate:
Lost
Prison Break
Dexter - nu desenele :lol:
CSI: Las Vegas
24
Desperate Housewives

andrei_fcmbacau
27-09-2008, 10:20 PM
Journey to the Center of the Earth (nota 9/10 ) cu Brendan Fraser,Anita Briem si Josh Hutcherson

In timpul unei expeditii stiintifice in Islanda, Trevor Anderson (Brendan Fraser), un om de stiinta vizionar, nepotul sau Sean (Josh Hutcherson) si ghidul lor, frumoasa Hannah (Anita Briem), raman blocati intr-o grota. Singura lor cale de scapare este de a patrunde si mai adanc in maruntaiele Pamantului, in speranta de a gasi o alta iesire. in calatoria lor, ei traverseaza lumi neexplorate si intalnesc creaturi fabuloase�: plante mancatoare de oameni, piranha gigantici zburatori, pasari de foc si dinozauri inficosatori din timpuri apuse.

Insa un mare pericol - o explozie vulcanica - ii pandeste pe cei trei curajosi aventurieri. Prin urmare, ei trebuie sa gaseasca rapid o cale de a urca la suprafata, inainte de a fi prea tarziu.

New Line Cinema si Walden Media prezinta Journey to the Center of the Earth / Calatorie spre centrul Pamantului, in regia lui Eric Brevig. Scenariul este realizat de Michael Weiss, Jennifer Flackett si Mark Levin, dupa romanul �Calatorie spre centrul Pamantului� al lui Jules Verne. Producatori sunt Charlotte Huggins si Beau Flynn. Producatorii executivi ai filmului sunt: Toby Emmerich, Brendan Fraser, Mark McNair si Tripp Vinson.

Imaginea este semnata de Chuck Schuman, scenografia de David Sandefur, iar montajul de Paul Martin Smith, Dirk Westervelt si Steven Rosenblum. Efectele vizuale sunt supervizate de Christopher Townsend. Coloana sonora este compusa de Andrew Lockington.

Journey to the Center of the Earth / Calatorie spre centrul Pamantului constituie o aventura unica si este primul film de actiune pentru marele ecran realizat in totalitate cu tehnologia 3D digitala.

gianni
29-09-2008, 09:37 AM
Sex and the city 9/10 -Desi nu sunt fanul serialului, filmul mi-a placut la nebunie.

andrei_fcmbacau
30-09-2008, 04:49 PM
Asasinul din Bangkok (nota 9,5/10 - Actiune,Drama,Thriller,Romantic) merita vizionat

Ratonu
02-10-2008, 12:56 AM
As Good As It Gets. Comedie romantică. Scenariul e mai degrabă mediocru, dar filmul e vizionabil, în mare parte datorită lui Jack Nicholson.

The Prophecy. Un thriller fantastic cu scenariu ridicol, e distractiv, datorită efectelor şi distribuţiei excelente, în frunte cu Walken.

Rest Stop: Don't Look Back. Ştiam că primul Rest Stop nu mi-a plăcut, dar uitasem ce gunoi e de fapt. Ei bine, ăsta e şi mai rău, pentru că deşi pare să ofere nişte explicaţii şi o concluzie satisfăcătoare, face totul praf în final. E posibil să urmeze şi un al treilea film... Prostie şi tortură la maxx.

S3BBY
03-10-2008, 04:01 PM
Like Mike 8,5/10 Am vrut sa il vad la tv,dar nu am prins decat de la jumatate.Asa ca l-am luat ca sa-l vad cap-coada.Un film destul de frumos chiar daca a avut unele scene prea "SF".:p

Like Mike 2 7,5/10 Asta nu a fost atat de original ca primul.M-am uitat la el mai mult pt. ca am vrut sa vad cum se continua.Credeam ca va fi tot cu Lil' Bow Wow,dar nu a fost.

Mean Machine 9,5/10Un super film cu Jason Statham si Vinnie Jones.E vorba despre un fost capitan al nationalei Angliei care a vandut meciul contra Germaniei si a devenit antipatic tuturor englezilor.Ajunge la inchisoare dupa ce savarseste mai multe infractiuni si formeaza o echipa de detinuti care o infrunta pe cea a gardienilor.

Hancock 8/10 Un film pe care am vrut de multe ori sa-l vad si care sta de 2 luni in PC-ul meu.Destul de bun filmul.:p

sdc
05-10-2008, 06:01 PM
Les Femmes de L'ombre - 9/10 exceptional filmul,cu Sophie Marceau in rolul principal

mns
05-10-2008, 11:35 PM
Righteous Kill 5/10 - Al Pacino si mai nou De Niro joaca in niste filme de toata jena, nici macar de categoria B parca nu sunt.

Mirrors 6/10 - A fost infricosator, foarte infricosator la inceput, dar in momentul in care asa zisa poveste ni s-a prezentat, s-a dus tot filmul. Come on, fetita posedata, subiect deja in mai toate filmele horror, cladirea veche infricosatoare ce a trecut printr-un incendiu, de parca nu am mai vazut asta deja in zeci de filme, faptul ca demonul a fost prins in oglinzi, dar nu inteleg cum naiba putea sa apara in TOATE oglinzile. FInalul iar dezamagitor, credeam ca atunci cand oglinzile au explodat, dracovenia a intrat in batrana si gata. Dar nu, el se trezeste intr-o lume in oglinda, de ce?

Chris Rock, Kill the Messenger 7/10 - Foarte amuzant, dar poate si putin prea vulgar. Nu le-as recomanda fetelor de pe forum sa vada filmul, parca a fost putin mai dur decat stefan in privinta femeilor. :D

Indiana Jones 4 6/10 - Inceputul a fost prost, extrem de prost, apoi filmul a devenit chiar misto, aventuri in jungla, foarte enjoy-able, apoi a venit finalul fara niciun sens, complet absurd. Parca nici nu a avut nici o legatura cu filmul. Partea cu rusii nu a fost dezvoltata deloc, parca au fost bagati in film doar asa de forma, sa existe si personaje negative. Apoi, de unde stiau ei ca vor reusi sa controleze telepatic intreaga planeta. De ce a murit ea la final, ce erau extraterestrii si nu in ultimul rand...EXTRATERESTRII?

Ratonu
06-10-2008, 03:05 AM
The Midnight Meat Train. Nu ştiu de ce, nu m-a prins de la început, poate că eram deja prea obosit când am început vizionarea, dar pe parcurs povestea m-a atras din ce în ce mai mult şi, deşi am intuit o parte din final destul de devreme, concluzia a fost satisfăcătoare. Distribuţia e acceptabilă, CGI-ul şi el în mare parte, regia mi-a plăcut deşi mi s-a părut oarecum inconsecventă şi mi-a mai plăcut folosirea sugestiei, nu ţi se trânteşte chiar totul în faţă, dar în acelaşi timp nimic nu e foarte ambiguu. Mi-am propus să citesc şi povestea lui Cliver Barker pe care e bazat film, dar nu ştiu dacă o să am răbdare, pentru că deşi e scurtă, e scrisă într-un stil cam leneş şi încrezut care nu prea îmi place.

A, să nu uit: filmul e violent.

S3BBY
09-10-2008, 05:48 PM
Harold and Kumar go to White Castle(9/10)Un super film pe care vi-l recomand si voua.

Harold and Kumar escape from Guantanamo Bay(9/10)La fel de fain ca si primul.:D

College(6/10)Nu a fost cine stie ce...

mns
10-10-2008, 08:50 PM
Midnight meat train 4/10 - Un film mai prost parca n-am mai vazut de ceva vreme. La cat de laudat a fost filmul, chiar nu ma asteptam la o asemenea mizerie. Efecte proaste, clisee peste clisee, poveste fara nici un sens. ZERO.

Henry Poole is Here 8/10 - Chiar daca are un subiect oarecum ciudat si finalul mi se pare destul de jenant, a fost un film foarte bun si cu o atmosfera placuta si calda. Luke Wilson joaca excelent, asta pana spre final cand filmul parca devine banal.

*InCePaToRuL*
10-10-2008, 09:06 PM
Henry Poole is Here 10 - A fost diferit... Din partea mea nota 10!
Journey to the Center of the Earth - Nota 5 din fata pc-ului, nota 10 de la cinema! Filmul este 3D iar la cinema daca va duceti, veti purta niste ochelari pentru a putea vedea filmul...Iar dupa ce puneti acei ochelari parca faceti parte din film. (info: "Journey to the center of the Earth 3D" este un film de aventura live-action care utilizeaza tehnologia tridimensionala si care are la baza romanul clasic omonim al scriitorului francez de science-fiction Jules Verne.)

champion
11-10-2008, 12:05 AM
The Dark Knight - 9.5/10 superb filmul, iar Heath Leadger a fost excelent.
WALL·E - 9/10 foarte dragut filmul. Ar trebui sa invatam din astfel de "filme". :-)

Ratonu
13-10-2008, 12:30 AM
Taken. Ca scenariu, e cel mai prost film în care l-am văzut pe Liam Neeson, dar britanicul e bun în rolul principal, iar acţiunea violentă de după primele 10-15 minute e enjoyable. Există, totuşi, şi compromisuri pentru PG-13 (de exemplu, toată lumea vorbeşte frumos).

sdc
20-10-2008, 09:02 AM
The Eagle Eye - 8/10,film de actiune cu un scenariu f bine gandit

bossandrei1
20-10-2008, 09:05 AM
Am vazut un film un actor sa impiedicat nustiu cum se numea si unu sa intors cu spatele la camera si cica mergea da el radea :))

sdc
21-10-2008, 11:48 AM
Max Paine - 8/10,ma asteptam la o panarama de film dar mi-a placut,iar cei care au jucat si jocul cu acelasi nume vor intelege mai bine actiunea

kanye_west
24-10-2008, 10:06 AM
Friday, Friday After Next and Next Friday super toate...Nota 9.

bogdan27
25-10-2008, 12:05 PM
care stie cand apare high school musical 3?:D

Omega
25-10-2008, 01:29 PM
14 Noiembrie. (http://www.imdb.com/title/tt0962726/)

stephen
26-10-2008, 10:45 AM
The Dark Knight 9/10 Bun, dar nu chiar atat de bun. Christian Bale a jucat destul de prost (cand era Batman avea o voce de idiot si chiar nu inteleg de ce era necesar sa vorbeasca asa), iar transformarea lui Harvey Dent mi s-a parut foarte ieftina - adica brusc a luat-o razna? Tipa care a jucat-o pe Rachel mi s-a parut urata cu spume ; nu ca as fi mare fan Katie Holmes, dar macar arata ceva mai bine fata de Maggie Gyllenhaal.

In schimb, scenariul mi s-a parut excelent. Poate parea incarcat, dar a fost plin de actiune si detalii care de care mai palpitante. Nu a devenit plictisitor in niciun moment si asta e foarte bine. Heath Ledger a jucat intr-adevar, foarte bine. Tot timpul simteam ca vad o combinatie foarte reusita de T-Bag si Jack Sparrow, parand cu toate astea foarte original. Jack Nicholson should be proud (or jealous).
Gary Oldman iarasi a facut un rol bun. Michael Caine si Morgan Freeman mi s-au parut de umplutura dar nu au deranjat cu nimic. Aaron Eckhart a jucat bine pana la faza cu accidentul. Dupa aia m-a cam enervat.

Si cu bune si cu rele, mi-a placut The Dark Knight. Categoric merita si o a doua vizionare.

kanye_west
27-10-2008, 12:04 PM
Bun venit in jungla Nota: 9.
Filmul a fost super tare....:)The Rock rupe tot:lol:
Kung Fu Panda Nota:10.
Fara cuvinte...

sdc
27-10-2008, 04:00 PM
Anaconda 3 - 3/10 o porcarie de 2 lei turnata in romania cu cativa actori romani pe care-i haleste ananconda de la inceput(care anaconda are un apetit incredibil cat 50 de crocodili si are viteza unei masini de teren)In rolul pricipal David Hasselhof care e un actor bunicel chiar nu stiu ce a cautat in porcaria asta de film.Pe scurt mai bine cautati altceva decat sa urmariti filmul asta

S3BBY
27-10-2008, 06:22 PM
Anaconda 3 - 3/10 o porcarie de 2 lei turnata in romania cu cativa actori romani pe care-i haleste ananconda de la inceput(care anaconda are un apetit incredibil cat 50 de crocodili si are viteza unei masini de teren)In rolul pricipal David Hasselhof care e un actor bunicel chiar nu stiu ce a cautat in porcaria asta de film.Pe scurt mai bine cautati altceva decat sa urmariti filmul asta

Subscriu:da:.
The number 23-8/10 Un film destul de fain,cu Jim Carrey.
Boat Trip-8/10 Un film cu Cuba Gooding Jr.E vorba despre 2 prieteni care se hotarasc sa plece intr-o croziera pt. a cunoaste femei.:pLa sediul firmei de unde isi cumpara biletele,unul dintre ei il insulta pe un angajat,care ii trimite pe o croziera gay pt. a se razbuna.:)
Road Trip-5/10 Inca un film despre studenti.8-|
The Godfather-10/10 Superb filmul.:)

jolie elena
27-10-2008, 07:47 PM
Boat Trip-8/10 Un film cu Cuba Gooding Jr.E vorba despre 2 prieteni care se hotarasc sa plece intr-o croziera pt. a cunoaste femei.:pLa sediul firmei de unde isi cumpara biletele,unul dintre ei il insulta pe un angajat,care ii trimite pe o croziera gay pt. a se razbuna.:)

Boat Trip: am ras cu lacrimi la filmul asta. Da, s-a razbunat pe ei, dar ei se adresasera ( mai precis cel gras...ahh, imi scapa numele lui ) agentiei care se ocupa de croaziere pt gay :p. Super film intr-adevar...^_^

Omega
27-10-2008, 07:55 PM
Cum poţi să dai la Boat Trip 8 şi la Road Trip 5? Până şi pe imdb e diferenţă de peste 1 punct juma' între ele. Road Trip mi-a plăcut destul de mult la vremea respectivă, nu poţi să zici că e doar un alt film pentru studenţi când are în componenţă actori grei ai genului ca Seann William Scott aka Stiffmeister sau tipul ăla din The New Guy. Părerea mea:p.

kl@udiu
29-10-2008, 11:20 AM
Jaful de pe Baker Street 9/10. Este super filmul,este cu actorul ala Jason Statham(a jucat si in Transporter )

sdc
29-10-2008, 12:46 PM
revad acum seria Saw,exceptional realizata si gandita(bineinteles pentru amatorii genului)

stephen
29-10-2008, 02:17 PM
revad acum seria Saw,exceptional realizata si gandita(bineinteles pentru amatorii genului)

Sincer, mie mi se par a fi cele mai plictisitoare filme horror/thriller facute vreodata. Chiar nu inteleg ce e asa exceptional la ele. Marea dezamagire a mea este ca nu reusesc sa dau de filme horror bune, care sa ma sperie cu adevarat. The Ring mi se parusera destul de misto, pana cand "fetitele diabolice" au devenit un cliseu si in rest, doar The Shining (1997) reusise sa ma faca sa tremur nitel.

Ah, era sa uit :
Kung Fu Panda - 9/10 - Mi-a placut dar parca vroiam mai mult. Nu s-a pus asa mare accent pe personaje ci mai mult pe actiune.

The Incredible Hulk (2008 ) - 8/10 - Neobisnuit de bun pentru un film inspirat dintr-o productie Marvel. Ma asteptam la ceva mult, mult mai prost. In schimb, pelicula a tinut sa ramana decenta, fara sa o dea in prosteli grave sau replici penibile. Singura chestie ciudata e ca Hulk avea tot timpul panatoloni mov, desi Bruce Banner purta mai mereu blugi. Dar in rest e chiar ok.

Ratonu
29-10-2008, 03:40 PM
Mie Hulk-ul mi s-a părut absolut catastrofal, unul dintre cele mai slabe filme pe care le-am văzut vreodată. L-am aşteptat cu destul interes, păstrând în acelaşi timp în minte gândul că e un blockbuster de vară, dar a fost mult sub orice fel de aşteptări aveam de la el, parcă mi s-au trântit în faţă nişte acţiuni şi nişte personaje ca şi inexistente, de care nu-mi va păsa în veci. Măcar de ar fi avut vreo scenă de "acţiune" mai atractivă, ca să am o scuză să laud efectele vizuale sau ceva... Nu. Nimic. Film egal cu 0 (zero).

Leahu
29-10-2008, 03:42 PM
You Don't Mess With the Zohan - 5/10

Filmul asta merita 10 :)

kl@udiu
29-10-2008, 05:21 PM
Se stie ceva despre Harry Potter 6(Half blood of prince) . Cica trebuie sa apara toamna asta... Mie cele mai reusite filme mi se par a fi astea:
Seria Transporter
Seria The Fast and The Furious
Filmele de comedie ale lui Jackie Chan

Jokes
29-10-2008, 05:30 PM
Eu am citit ca Harry Potter a fost amanat pentru anul viitor.Parca asa se spunea la un moment dat

shinoda
29-10-2008, 05:45 PM
Se stie ceva despre Harry Potter 6(Half blood of prince) . Cica trebuie sa apara toamna asta

17 iulie 2009 (http://www.imdb.com/title/tt0417741/). Oricum, iti recomand sa citesti cartile. In film, actiunea este destul de succinta.

kl@udiu
30-10-2008, 07:36 AM
17 iulie 2009 (http://www.imdb.com/title/tt0417741/). Oricum, iti recomand sa citesti cartile. In film, actiunea este destul de succinta.

Am citit toate cartile de la cartea 4 pana la a 7-a.Ultimele 3 mi s-au parut cele mai bune,mai ales ultima...dar voiam sa vad si filmul;) MS oricum,chiar nu stiam ca o sa apara in 2009.

vlad89
30-10-2008, 11:29 AM
Detectivi de cartier, vazut aseara intr-o sala in care am inghetat de frig :(
Cam plictisitor filmul 6/10

S3BBY
02-11-2008, 12:33 AM
1408(9/10)Un film destul de reusit,chiar am tresarit la unele faze cand eram prea concentrat.:p

M.I.L.32
02-11-2008, 10:39 AM
1408(9/10)Un film destul de reusit,chiar am tresarit la unele faze cand eram prea concentrat.:p

Da...e un film superb. L-am vazut si eu saptamana trecuta.

Leahu
02-11-2008, 10:46 AM
Premonition - 6/10 .. Daca nu te uiti pana la final nu ai ce sa intelegi din el :rolleyes:

kl@udiu
03-11-2008, 08:51 AM
Mie mi-a placut si filmul ala...detectiv fara voie 8/10; e comedie::)

sunshine_claus
03-11-2008, 05:22 PM
Mirrors 9/10 pentru amatorii genului horror......un film bun spre foarte bun. Sfarsitul e neasteptat.

Ratonu
04-11-2008, 01:44 AM
Sfarsitul e neasteptat.

Dacă eşti într-o dispoziţie bună când îl urmăreşti, e cea mai tare parte. E atât de random şi de sec, şi îţi poate schimba radical opinia despre film!

Splinter (http://www.imdb.com/title/tt1031280/) e un horror OK, deşi are efecte speciale din genul celor care ar trebui să rămână doar în filmele cu zombii - iar ăsta nu e un film cu zombii, e chiar ceva de luat în serios. Actorii sunt cel puţin acceptabili şi interpretează personaje care vorbesc normal :o , au reacţii logice :o şi de care a ajuns să-mi pese :o . Involving and fun.

Ratonu
06-11-2008, 01:48 AM
Eden Lake (http://www.imdb.com/title/tt1020530/) e grozav, un horror adevărat în mai multe feluri. Nu e chiar genul meu de film (în general, dintre filmele horror, le prefer pe cele cu zombii sau pe cele fantastice), dar e bine regizat şi jucat şi bagă în pământ porcării gen "Saw" (deşi nu are torturi atât de creative) la idei şi realism.

sdc
06-11-2008, 08:30 AM
ADMIRAL - 10/10,primul film de anul asta care mi s-a parut de nota maxima,o superproductie ruseasca,o nebunie de film care rivalizeaza cu marile productii sau chiar le depaseste.Va recomand sa-l vedeti nu veti regreta

Leahu
07-11-2008, 08:18 PM
Yamakasi 2 :
-Inceputul filmului mi-a placut ( 7/10 )
-Restul filmului nu a fost cine stie ce,bataie bataie si iar bataie :lol: ( 5/10 )

Nota finala : 6/10 :D

Saint
09-11-2008, 11:41 PM
MirrorMask (http://www.imdb.com/title/tt0366780/)
Impresionant filmul. Modul in care e facut... Mi-ar placea sa il revad. Conteaza mult si persoana cu care te uiti, pentru asta, 11/10.

sdc
10-11-2008, 08:52 AM
The Bunker - 7/10,cu putina imaginatie se putea si mai bine,oricum un horror(de fapt mai mult suspans)care e interesant de vazut

kl@udiu
11-11-2008, 08:06 PM
Detonatorul Mi-a placut destul de mult,este multa actiune si filmul a fost facut in Romania 2006.Participa si o actrita care juca in ,,La Bloc".Mi-a placut mult cand am vazut politistii si masinile de politie Cielo...Actorul principal este un american,nu stiu cum il cheama si este de culoare.In film se precizeaza nume romanesti si se vorbeste si despre Stadionul Steaua...
Nota 8.90/10 ;)

DarkComy
12-11-2008, 01:40 PM
Quantum of Solace 4/10

Penibil film. Probabil unul din cele mai slabe filme din seria James Bond

1. Daniel Craig asta omoara tot ce prinde, nu pune deloc intrebari...naspa. Sean Connery si Roger Moore aveau cu adevarat aer de spioni, nu rahatul asta
2. Omul asta zici ca e Superman...a rupt o clanta de metal (aluminiu sau inox ce dracu era) fara nici un pic de efort.
3. Un tip incearca s-o impinga pe una de la balcon si cu ajutorul fortei lui herculiene se crapa balustrada de PIATRA cand o impinge ala cu soldul. Da-o dracu de piatra crapata.
4. Faimoasa lui masina din film nu are geam antiglont. :mellow:...o masina de spion WTF.
5. Modul de filmare e foarte haotic, cu un fel de zoom si camera se schimba imediat si nu intelegi nimic
6.James Bond ajunge inaintea tintei la locul propriu zis inaintea acesteia, chiar si daca pleaca cu 2-3 dupa el.
7. Filmul incepe si continua pana la jumatatea lui numai cu explozii si batai iar finalul este de KKT!!!
8. Actrita principala e naspa rau (si spre surprinderea mea scapa nef****a)
9. Una din tipe e omorata cu petrol si acoperita/vopsita in petrol iar felul in care statea pe pat era IDENTIC cu tipa care a fost omorata in filmul Goldfinger (tot din seria James Bond...numai ca aia a fost vopsita cu ceva de aur si a murit pt ca pielea nu mai putea respira.

boggy
15-11-2008, 01:12 PM
Madagascar 2 7/10 - Nu prea se ridica la nivelul animatiilor care au mai aparut anul asta (Kung fu Pandal; Wall-e) ,dar totusi e un film bun ,cu niste pinguini super hazlii .

Ratonu
15-11-2008, 01:18 PM
Journey to the Center of the Earth 3D. Bestial!!!

Leahu
15-11-2008, 02:00 PM
You Got Served - 9/10 Super filmul,merita vazut :p

sdc
16-11-2008, 11:55 AM
Eden Lake - 7,5/10,un film care te pune pe ganduri:cata cruzime poate exista in niste copii cand incep sa se simta barbati

Saint
16-11-2008, 11:59 AM
Max Payne - nota: 6/10 - mi s-a parut slab realizat. Au deviat de la poveste. Cea din joc e cu mult peste :wub: ...macar personajele sa fi semanat...

S3BBY
16-11-2008, 03:03 PM
SAW I,II,III,IV,V - 9,5/10-De mult nu am mai urmarit atatea filme intr-o singura zi si cu atata interes.:)

cosmin targoviste
16-11-2008, 07:11 PM
Disturbia 7,5/10 .

Recomandati-mi si mie thrilleruri in genul Disturbia,daca stiti.Va multumesc.

sdc
17-11-2008, 02:10 PM
RED - 8/10,o drama foarte reusita

cosmin targoviste
17-11-2008, 09:08 PM
Eden Lake 9.5/10

FUCK ! Acum am terminat si eu de vazut filmul. Excelent ! Finalul socant face toti banii.

@lyn reloaded
19-11-2008, 09:33 PM
High school musical 1,2,3 ----- 9.8/10 E unul dintre filmele care intr-adevar as putea sta sa-l vad de 10-15 ori. Ador la nebunie acest tip de filme.

sdc
20-11-2008, 01:45 PM
Boat Trip - 8.5/10 e chiar reusit de mult nu am mai ras asa

Leahu
22-11-2008, 08:17 PM
Resident evil 3 - 8/10 ^_^

sisu_stelistul
24-11-2008, 10:24 AM
Caut si eu niste titluri de filme/documentare, in legatura cu Nostradamus si profetiile lui, Comunismul in Romania si cum s-a ajuns la el, poate chiar si perioada de dupa el si despre ultima criza economica.

Daca puteti sa-mi dati si un link de imdb/cinemagia.

S3BBY
24-11-2008, 05:39 PM
The Godfather II,III - 10/10Nu am avut timp sa le vad decat ieri.Toate 3 merita nota 10.;)

djciupy1989
24-11-2008, 05:41 PM
Pentru cei care se uita la filmele horror .. urmariti : House ...

vlad89
25-11-2008, 02:23 PM
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull 10/10
1408 9,5/10
College 8/10
Duplex 10/10

bogdan27
25-11-2008, 03:09 PM
http://www.youtube.com/watch?v=CW9TkWY6Cng
17 Again este un film care o sa apara in aprilie 2009 si mi se pare ca o sa fie un film reusit.

Ratonu
25-11-2008, 03:15 PM
Alien. Bestial.
Aliens. Tare
Alien3. Varză.
Alien: Resurrection. Destul de mişto.

Maryusake
28-11-2008, 02:59 PM
Hmm,mi-am luat si eu un film de pe net, "War of worlds".Problema e ca nu am sunet cand dau sa ma uit la el.Am nevoie de niste codecuri pentru xvids si nu prea am gasit pe net ceva de genu.

stephen
28-11-2008, 03:15 PM
N-ar fi trebuit sa bagi asta undeva la Sectiunea IT? :D In fine, cauta pe Google - K-lite Codec Pack - e cel mai complet. Versiunea full nu cred ca are vreun format pe care sa nu-l ruleze - asta in combinatie cu ultimul BSPlayer, desigur.

bogdan7
28-11-2008, 05:16 PM
Hmm,mi-am luat si eu un film de pe net, "War of worlds".Problema e ca nu am sunet cand dau sa ma uit la el.Am nevoie de niste codecuri pentru xvids si nu prea am gasit pe net ceva de genu.

E cu Tom Cruise ? A fost filmul acum cateva zile pe ProTv :p

champion
29-11-2008, 02:47 PM
Wild Hogs (http://www.imdb.com/title/tt0486946/) - good one, 7/10 :)

djciupy1989
29-11-2008, 02:56 PM

am vazut filmul , e destul de comic:)

mns
30-11-2008, 01:07 PM
Wanted 2/10 - Cand credeam ca filmele nu pot ajunge mai jegoase decat Midnight Meat train si Saw V, a trebuit sa ma uit la gunoiul asta. Nu imi vine sa cred ce film retardat au putut sa faca. O fratie de asasini ce asculta de soarta prin intermediul unui razboi de tesut, cand am vazut faza asta am ramas masca. Pur si simplu nu am cuvinte pentru jegul asta. Ah, Angelia Jolie arata dezgustator.

Quantum of Solace 5/10 - James Bond a devenit un top model masculin, fara carisma si personalitate, o bruta ce lucreaza pentru M5, un serviciu secret de garsoniera. Despre povestea din film nu stiu ce sa zic, n-am inteles nimic.

champion
30-11-2008, 08:35 PM
Si totusi, are rating 7 pe imdb. :)

sebseb
30-11-2008, 09:25 PM
Mirrors-8/10

Bee movie-9/10

Scary movie 5- 9.50/10

S3BBY
30-11-2008, 09:53 PM
Spider-Man 3 - 6,5/10 M-am trezit azi mai devreme si cum nu aveam ce sa fac,am dat pe HBO sa ma uit la Spider-Man.Timp pierdut aiurea...

Austin Powers-International Man Of Mystery(1997) - 8/10 In consolare pt. filmul de mai sus...

boggy
30-11-2008, 10:08 PM
Wall-e 8/10 M-a stresat mama azi sa-i tot caut o animatie ca avea chef sa vada un film si ca rezultat m-am uitat cu ea la Wall-e ,pt. ca a fost o animatie care mi-a lasat o impresie tare buna acum cateva luni cand o vazusem .Ee, acum parca nu mai e la fel ,poate si pentru ca stiam ce o sa se intample si s-a cam pierdut din suspans ,dar oricum merita un 8. Bine ca i-a placut mamei :p.

S3BBY
01-12-2008, 12:04 PM

L-am vazut si eu aseara si e super.:) 8/10

Albertino99
01-12-2008, 07:29 PM
The happening 9/10 .Nu mai vazusem demult un film cu catastrofe naturale,panica si alte chestii de acest fel ,iar acesta mi-a lasat o impresie foarte buna.Vi-l recomand.

S3BBY
01-12-2008, 08:20 PM
Austin Powers-The Spy Who Shagged Me - 7/10
*Imi poate recomanda cineva niste comedii?:)

st3v3-0
01-12-2008, 09:04 PM
Orange County-10/10. E filmul meu preferat ever.