PDA

View Full Version : Filme

Pages : 1 [2] 3 4 5 6 7 8

napKin
13-11-2005, 12:02 PM
Deci nu ma intelegeti gresit mie mi-a placut filmu doar nu il ridic in slavi cum faceti voi si faza cu plansetele no comment :D . Poate la Hotel Rwanda asa one tear :P

DarkComy
13-11-2005, 01:02 PM
nu stiu , mie mi s-a parut un film de exceptie ( poate si datorita coloanei sonore care e facuta de Hans Zimmer :P ) fiecare cu gusturile lui

pikciu
21-11-2005, 11:46 PM
Nijte filme mijto care le-am vazut in ultima vreme: Goal (cu Marcel Iures), Ice age (animatie belea, razi cu lacrimi), Suburbia 13 (film francez, in care cateva scene sunt filmate in pitesti - FORZA VIOLA :P ) si Down of the dead (horror, cu prea mult sange :naughty: ). Filme pe care vi le recomand... Apropo, isi mai aduce cineva aminte de Chucky, papusa ucigasa? :crazyboy:

Gorghette
22-11-2005, 12:42 AM
stiti cumva daca a aparut partea a 3-a din Fast & Furious ? ca abia astept sa il vad :mishto:

Blue
22-11-2005, 12:43 AM
Goal filmul ala cu Alan Shearer si inca un jucator de la New Castle?

Gorghette
22-11-2005, 12:46 AM
da man, de se duce pushtiu ala in probe la newcastle....

Blue
22-11-2005, 04:08 AM
Aham merci, l-a vazut un tovarash acum 2-3 zile si ma tot batea la cap sa-l vad si eu desii m-am saturat de filmele astea despre sport cu un under dog care castiga la final. Dar daca zici ca joaca Iures in el.. o sa-l vizionez :)

pikciu
22-11-2005, 10:14 AM
Iures e manageru lu Newcastle. Da e cam najpa filmu dintr-un punct de vedere: pai cand ia ala mingea, si se apuca sa dribleze, nici draq nu-l mai opreste :fotbal: Adica nu cred ca e in stare cineva sa-i dribleze pe aia de la liverpool in halu ala, sa treaca de juma de echipa. Totusi e bun filmu

andrei09
22-11-2005, 12:17 PM
ba da ma...ronaldinho poate :P
scuze de offtopic :offtopic:

Gorghette
22-11-2005, 12:25 PM
dintr-un interviu luat pustiului aluia a zis ca i-a luat foarte mult timp sa invete fotbal :P acu mai sti ca o fi facut el :D

pikciu
22-11-2005, 12:33 PM
N-ai vazut cand lovea mingea ziceai ca se rupe :P Da stie cineva in ce filme a mai jucat ala?

stefan
22-11-2005, 12:39 PM
am vazut si eu filmu, destul de slabutz si nu e primu de genu asta, am mai vazut unu francez, Trois zero, mi s-a parut ceva mai captivant decat Goal

yahoo
22-11-2005, 01:01 PM
Ieri am reusit si eu sa fac rost de filmul lui 50 cent Get rich or die tryin'!Un film tipic "black america" cu "niggaz","homie" si tot ceea ce auzim si vedem la negri!In rest nu mai e nimic de zis!

Gorghette
22-11-2005, 01:02 PM
tre sa fac si eu rost de el, abia astept sa il vad :D

stefanm14
22-11-2005, 06:27 PM
In ultimul timp, nu prea am mai vazut filme, ultimul pe care l-am vazut a fost "Vizitatori in America" pe Antena 1, a fost in una dintre duminicile trecute, o comedie captivanta, cu niste nobili din Franta medievala, care printr-o manevra a unui vrajitor sunt trimisi in America moderna. Cred ca se intelege de aici actiunea ! :D

pikciu
22-11-2005, 07:52 PM
Ati vazut Saw si Saw 2? Dupa parerea mea (si nu numai a mea) sunt cele mai bune filme din gen. Merita vazute. Dak nu le aveti si le vreti, dati un pm si va spun de unde sa le luati. :pimp:

DarkComy
22-11-2005, 09:39 PM
Eu azi m-am uitat la Deuce Bigalow European Gigolo (cam tarziu stiu , dar am astept varianta de calitate dvd , nu ma uit la variantele nasoale :P ). Filmul este foarte haios , multe faze de caterinca , asa ca cei care nu l-ati vazut , sa va uitati

Maine o sa ma uit la Stealth ( cam tarziu , tot din acelasi motiv de mai sus :P ) , revin maine cu comentarii

Saw si Saw II s-a uitat fratemiu si i-au placut la nebunie !! eu inca nu m-am uitat

stefanm14
22-11-2005, 10:36 PM
Eu am vazut SAW, un film superb intr-adevar, pt cine nu l-a vazut trebuie neaparat sa-l vada.

SAW II inca nu l-am luat, nu ma inghesui sa iau filmele imediat cum apar, din mai multe motive, prefer sa fiu un pic in urma cu noutatile, ca doar nu e un film mai bun daca il vezi imediat dupa ce apare :P

American Pie 4 l-a vazut cineva ?

Gorghette
22-11-2005, 10:45 PM
vazui si eu acu The 40 Year Old Virgin .... frumushel filmu, nu e cine stie ce.... da e mijto :P

nu am vazut american pie 4, da vreau sa il iau :mishto: cica ar fi super filmu :D

stefanm14
22-11-2005, 10:47 PM
Eu am vazut secvente la un prieten din American Pie 4, am fost dezamagit ca nu e cu aceeasi actori din partile anterioare (ceea ce detest la o continuare a unui film ), dar ma rog ...secventele care le-am vazut mi s-au parut foarte funny, si o sa iau si eu filmul in viitor...ca doar nu e nici o graba.

stefan
22-11-2005, 10:52 PM
SAW II lam vazut, e super, si mai lasa si loc de o continuare pe masura

American Pie 4 il am pe calcualtor, da mie asa o lene sa ma uit la el, cum mie lene sa termina si rlspu, sau sa ma duc sami cumpar tzigari :D

stefanm14
22-11-2005, 11:23 PM
Pai termina RLSP, dupa aia te uiti la film si ne spui cum e . Ia mai da-le drq de tigari ! :D

Blue
23-11-2005, 01:28 AM
Saw 2 e tare rau de tot mai ales sfarsitul e bestial, cu toate filmele astea de kkt din ziua de azi imi era dor de un film bun si cum zicea Stefan fumatoru' ( lasa-te frate :P ) are loc de o continuare.

stefanm14
23-11-2005, 01:05 PM
Intrebare (de baraj ) : SAW II are legatura cu SAW I...adica e vreo continuare ceva , ca prima parte nu prea lasa loc de continuare...

pikciu
24-11-2005, 01:54 PM
Nu stiu daca s-a mai scris pana acu de Mr. and Mrs. Smith. E cool filmu; faze haioase, tot tacamu. Si mai ales joaca angelina jolie :saliveaza:

Andrey95
24-11-2005, 02:01 PM
Cele mai bune filme:

Stapanul Inelelor: Intoarcerea Regelui
Harry Potter si Prizonierul din Azkaban
Troia
Pacientul Englez

gianni
25-11-2005, 03:07 PM
Saw este un film misto; inca n-am vazut Saw 2, dar mi-as dori! Cat despre Mr.& Mrs. Smith este un film dragut, mai ales pentru cei amatori de Angelina Jolie (are un nume predestinat, nu-i asa?)!
Eu am vazut Lion King 2, un film dragut pentru oameni batrani, asemenea mie! A, si Moartea Domnului Lazarescu, un film care merita vazut!
Si toata seria Star Wars, de-am crezut ca sunt la un concurs! ;)

Luis_Figo
25-11-2005, 08:39 PM
lol! Acu v-ati trezit si voi cu Mr. & Ms. Smith .... :lol: Saw I l-am vazut, si e misto ... e tare pt. ca arata unele chestii, de ex. cand se taie ala cu fierastraul, nu ca la alte filme, arata cum il ia in mana, si apoi il arata deja taiat .... SAW II nu l-am vazut, dar il am si cred ca o sa ma uit cat de curand la el :P

yahoo
26-11-2005, 01:39 AM
In seara aceasta am vazut unul dintre cele mai frumoase filme pe HBO (all-time)!Este vorba de Sfinti si soldati,un film inspirat din fapte reale petrecute in Belgia in timpul WW2!Nu ma apuca sa povestesc prea mult,doar ca este vorba de 4 americani care scapati din masacrul de la Malmedy gasesc un parasutist britanic!Britanicul trebuie sa ajunga cat mai repede la centru aliatilor incat sa le transmita informatii care ar putea salve sute de vieti,si asa incepe tot tacamu!
In fine nu o mai lungesc,daca va intereseaza va la rula pe HBO cu siguranta!Daca sunteti amatori de filme pe teme de razboi va sfatuiesc sa il urmariti!

Si hai sa facem noi un Top 3 al celor mai bune filme vazute de noi de-a lungul timpului:

Locul I:Saving Private Ryan
Locul II:Saints and soldiers (filmu de sus)
Locul III:Enemy at the gates (celebrul film cu cei doi "sniperi")

Desigur top 3 la mine va fi constituit de filme pe tema WW2!

Blue
26-11-2005, 04:17 AM
Daca iti plac filmele despre WW2 uita-te la Band of Brothers, nu e film , e un mini serial cu vreo 12-13 parti si era un film ff bun despre Hitler parca Rise of Hitler se numea si are 2 parti daca tin bine minte. Fie Rise of Hitler sau Seed of Evil.

yahoo
26-11-2005, 11:47 AM
M-am uitat de 2 ori la Band of Brothers!E cel mai bun serial dupa mine!Apoi anu trecut am vazut filmu-biografie despre Hitler,Mein Kampf

DarkComy
26-11-2005, 03:38 PM
YEAH!!!!!!!!!! BAND OF BROTHERS RULZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!! e cel mai tare serial!!!!

Si eu sunt un fan infocat al filmelor de razboi ( in special WW II )

TOP 5 -ul meu in materie de filme de razboi ( in afara de primul loc toate sunt WW II :P):

1. BLACK HAWK DOWN!!!!!!
2. Saving Private Ryan
3. Enemy at the Gates
4. Hart's War
5. Saints and soldiers

Un film mishto chiar daca nu e WW II e , Behind Enemy Lines ( cu 2 piloti americani care se prabusesc in KOSOVO si incearca sa scape inainte de a face cunostinta cu pusca si gloantele inamicilor)

Blue
28-11-2005, 01:09 AM
Am vazut inca un film romanesc bun, Terente regele baltilor cu Mircea Dinescu.

gianni
28-11-2005, 08:25 AM
Am vazut Doom, filmul ce se bazeaza pe celebrul joc- Doom! Ce pot spune, inca un film slab dupa un joc bun! ;)

mns
28-11-2005, 11:45 PM
Am mai vazut si eu The Exorcism of Emily Rose, destul de subtirel si slabut filmul. Doom, care mi s-a parut extrem de prost, American Pie 4 care e un film prost american, dar daca vrei sa nu gandesti pentru o ora si ceva e filmul ideal.

Parca am mai vazut ceva filme interesante pe HBO, sincer sa fiu insa, le-am uitat deja.

gianni
29-11-2005, 08:24 AM
Aseara am vazut Orient Express in regia lui Sergiu Nicolaescu. Destul de bun filmul, as putea spune o mini-capodopera! Chiar m-a impresionat! Un film puternic, cu un personaj puternic, bine conturat! Iar decorurile, nota 10! I-am facut pe americani la faza aceasta! :P

Blue
29-11-2005, 06:08 PM
Filmele romanesti sunt chiar f bune, mai ales cele mai vechi facute de Sergiu dar si astea noi vad ca sunt reusite. Bine ca dau astia de la protvintl sau tvrintl filme romanesti pe post, pacat ca nu pre am timp eu sa le vad :(

mns
29-11-2005, 06:11 PM
Mie mi s-a parut destul de prost filmul, mai ales cand a iesit unul in padure la jogging si avea adidasi moderni albi in picioare :blink:

lordalxg
29-11-2005, 07:18 PM
Am vazut si eu filmul!!! tare... dar cred ca merita altcineva in rolul principal... nu prea i s-a potrivit

gianni
30-11-2005, 10:57 AM
Originally posted by mns@Nov 29 2005, 06:11 PM
Mie mi s-a parut destul de prost filmul, mai ales cand a iesit unul in padure la jogging si avea adidasi moderni albi in picioare :blink:
Mns, am remarcat si eu faza aceasta si chiar as fi zis ceva, dar stiu ca Sergiu Nicolaescu tine foarte mult la detalii! Poate chiar erau atunci adidasi albi! Sau n-o fi avut omul ce altceva sa incalte! :P
Dar acest aspect nu cred ca-i scade valoarea! Sincer este un film bun!
Parerea mea! ;)

mns
30-11-2005, 11:27 AM
Mie nu mi s-a parut bun deloc, a fost prea tras de par si prea romanesc. Si Moartea DOmnului Lazarescu mi s-a parut apa de ploaie, nu a fost nimic mai mult decat exploatarea unui subiect comun din viata de zi cu zi, asa se pot face multe "capodopere".

gianni
30-11-2005, 11:43 AM
Originally posted by mns@Nov 30 2005, 11:27 AM
Mie nu mi s-a parut bun deloc, a fost prea tras de par si prea romanesc. Si Moartea DOmnului Lazarescu mi s-a parut apa de ploaie, nu a fost nimic mai mult decat exploatarea unui subiect comun din viata de zi cu zi, asa se pot face multe "capodopere".
Bun, pentru ca a avut un subiect diferit de ceea ce am vazut in ultima vreme! Bun, pentru ca Nicolaescu a exploatat personajul sau la maxim si a dat dovada ca poate juca si la aproape 75 de ani, parca! Bun, pentru ca a folosit niste locatii frumoase si a imbinat perfect imaginea cu exprimarea starilor sufletesti! Bun, pentru ca este un produs romanesc, tocmai de aceea!
Iar Moartea domnului Lazarescu este un film care a avut parte de opinii favorabile din partea unor oameni de arta din afara Romaniei!
Poate ca ambele filme sufera de anumite carente, iar jocul unora dintre actori lasa de dorit, dar, per total impresia este favorabila!
Uneori prefer un film romanesc celor straine, in ultima vreme tot mai multe americanisme!
Acum vreo doua saptamani am vazut "Dacii", un film care a avut in distributie chiar pe Pierre Brice, interpretul lui Winnetou si-a placut, chiar daca era usor prafuit! Deh, anii `70!
Asta vreu sa ilustrez, filmele romanesti au un aer aparte, diferit de cele americane!
Parca nu sunt atat de duzina!
Ma repet, parerea mea! ;)

DarkComy
03-12-2005, 03:24 PM
Aseara m-am uitat la DOOM. Pot sa spun ca mi-a placut pana la mijloc dupa aceea , filmul o da in bara .
E mishto faptul ca nu e intr-un viitor prea indepartat ( cu nave spatiale sau mai stiu eu ce) ci au gasit o modalitate mishto de a calatori spre Marte , subiectul e bunicel ( adika esti curios sa afli ce s-a intamplat )Acum fazele nasoale. ;) . Mi se pare ABERANTA!!!!! faza cu LET'S SPLIT UP!!!! mai ales cand nu stii contra ce lupti !!speram sa nu se regaseasca faza asta . Au folosit o camera mishto , montata pe arma , de se vedea ca in joc ( mi-a placut asta ) dar si aici au dat-o in bara deoarece trebuia sa fie o chestie finuta si sa folosesc cateva secunde camera asta , au exagerat , fiindca au folosit camera prea mult !! Alt lucru ABERANT e faza ca tipul bun dupa ce ii este inserat cromozomul 24 , in afara ca se putea vindeca si ca acum are COHONES!!!! :D nu am vazut nici o alta abilitate in plus , dar omoara monstrii pe banda rulanta . Drujba aia nu stiu ce putea sa caute intr-un laborator :huh: . Finalul e de KKT ( e salvat un pic de cateva efecte speciale pe ici pe colo)

BTW. Mi-a placut actorul care a jucat pe CEL BUN ( John) :mishto:

In concluzie daca va plictisiti va puteti uita la film ;)

gianni
07-12-2005, 03:08 PM
Aceasta a fost si parerea mea despre acest film! Si cred ca mai toata lumea, dintre cei care au vazut filmul, au avut aceasta parere!
Sunt curios cum este Curierul 2! L-a vazut cineva? Prima parte mi-a placut foarte mult!

DarkComy
14-12-2005, 04:20 PM
filmul Pablo Francisco - Bites and Peaces ( e stand up comedy ) e mishto , are niste faze super mishto

RaPiDuTz
15-12-2005, 02:17 AM
ma uit la multe anime in ultimul timp :
Final fantasy advent children
Final fantasy last order
Full moon wo sagashite
Princess mononoke
Full metal alchemist
Full metal panic
Inuyasha
Neon genesis evangelion
GunGrave

...si cam atat :)

Tuby
15-12-2005, 07:19 AM
Ce dracu vezi in niste desene japoneze ma? Goddamn ai 18 ani insfaca un film adevarat :P

gianni
15-12-2005, 08:20 AM
Eu m-am bagat pe reluari, pentru ca nu prea mai am ce noutati sa vad! Asa ca am ras sanatos cu Ace Ventura-Detectivul lu` Peste si Ace Ventura- Un nebun in Africa!
:P

RaPiDuTz
15-12-2005, 02:05 PM
Originally posted by Tuby@Dec 15 2005, 08:19 AM
Ce dracu vezi in niste desene japoneze ma? Goddamn ai 18 ani insfaca un film adevarat :P
daca tu crezi ca ma uit la dalea de genu pokemon sau dragonball te inseli :lol:

DarkComy
15-12-2005, 02:15 PM
e mishto Inuyasha! Eu m-am uitat doar la Inuyasha si Yusuke .

RaPiDuTz
15-12-2005, 02:20 PM
gg darkcomy :)
iti recomand ff advent children...prea bine realizat :blink:

DarkComy
15-12-2005, 02:30 PM
L-am vazut acum 2 zile !!! :P Am vazut o reclama pe net la el si am zis sa ma uit la el ( grafica este intradevar superba)

o sa ma uit si eu la Full metal panic

DarkComy
22-12-2005, 02:10 PM
Pentru fanii PRINCE OF PERSIA !!!!! tocmai am vazut ca in 2006 va fi lansat filmul care poarta numele primului joc din seria revitalizata , adica PRINCE OF PERSIA SANDS OF TIME!!
Inca o veste buna legata de acest film este ca , regizorul..................................va fi ............................Jerry Bruckheimer YEAAAA , deci avem sanse foarte mari sa vedem un film foarte bun , nu ca de exemplu : DOOM , Resident Evil sau altele.

gianni
22-12-2005, 02:23 PM
Am impresia ca nu prea mai sunt subiecte de abordat ori scenaristii sunt in pana de idei! :P Vad ca se practica din ce in ce mai des chestia cu film dupa joc! Dar pana acum cam toate filmele au fost slabe!Nu stiu cum s-ar putea scoate un film bun dupa un joc gen Doom!
Ma uitam pe afisele de la cinema-urile din Bucuresti: numai filme pline de violenta, singurul care face exceptie fiind Harry Potter si Pocalul de Foc! Totusi vine Craciunul, ar trebui ceva filme in spiritul acesta!
Parerea mea!
:P

DarkComy
22-12-2005, 04:08 PM
pai , nu prea cred ca HP merge sa fie introdus la categoria Filme dupa jocuri ca mai intai au fost filmele si dupa au aparut jocurile . ;)

gianni
22-12-2005, 04:24 PM
Originally posted by DarkComy@Dec 22 2005, 04:08 PM
pai , nu prea cred ca HP merge sa fie introdus la categoria Filme dupa jocuri ca mai intai au fost filmele si dupa au aparut jocurile . ;)
Dark, despre Harry Potter, am vrut sa spun ca-i unul dintre singurele filme mai non-violente de la cinemaurile bucurestene, acum in preajma Craciunului!
Vroiam sa spun ca as simti nevoia unei atmosfere de sarbatoare si-n salile de cinema! ;)

DarkComy
22-12-2005, 04:30 PM
ultimul film din seria HP , adica Pocalul de Foc cica este mult mai violent decat primele 3 :P

Ratonu
22-12-2005, 04:58 PM
Harry Potter sucks anyway... :crazyboy:

gianni
23-12-2005, 01:09 PM
Originally posted by Ratonu@Dec 22 2005, 04:58 PM
Harry Potter sucks anyway... :crazyboy:
Ai dreptate! ;)
" Stapanul Inelelor" mi se pare a fi cea mai buna serie de genul acesta!

DarkComy
25-12-2005, 05:20 PM
Ieri m-am uitat la "Face Off "(stiu ca e foarte vechi filmul , dar e super mishto ) cei care nu l-ati vazut uitati-va si m-am mai uitat la episoadele 11,12,13,14,15 din a doua serie din Stargate Atlantis !!!!! :mishto:
Stiu ca sunt admiratori ai Stargate Atlantis pe aici , cei care nu stiu ,au aparut primele 5 episoade din a doua parte a seriei a 2

mns
25-12-2005, 05:25 PM
Eu m-am uitat ieri la Requiem for a dream. A fost o esperienta terifianta, mai ales in Ajunul Craciunului. Filmul este socant, te lasa marcat. mai mult nu pot sa spun. Merita sa-l vezi, dar nu seara/noaptea pentru ca este foarte deprimant.

DarkComy
25-12-2005, 05:26 PM
Hmmm , parca l-am avut dar nu m-am uitat , zi doar subiectul despre ce e vorba ( nu intra in amanunte ) :P

Ratonu
25-12-2005, 05:29 PM
Dupa primele 10 episoade, Atlantis mi se pare din ce in ce mai plictisitor... Astept, insa, cu nerabdare, a doua parte a sezonului 9 Stargate SG-1, surprinzator de bun!

mns
25-12-2005, 05:32 PM
Originally posted by DarkComy@Dec 25 2005, 05:26 PM
Hmmm , parca l-am avut dar nu m-am uitat , zi doar subiectul despre ce e vorba ( nu intra in amanunte ) :P
4 persoane si droguri. :naughty:

Tuby
25-12-2005, 08:18 PM
Eu m-am uitat la Banlieue 13, ceva frantuz. Nu mi-a placut.

pikciu
26-12-2005, 09:37 AM
Originally posted by Tuby@Dec 25 2005, 08:18 PM
Eu m-am uitat la Banlieue 13, ceva frantuz. Nu mi-a placut.
Stiai ca o parte din scene sunt filmate in Pitesti??? :mishto:

Tuby
26-12-2005, 10:28 AM
Sincer sa fiu am remarcat niste blocuri pe la inceputul filmului destul asemanatoare cu constructiile comuniste multi - lateral dezvoltate ale noastre, ma asteptam in cazul asta sa faca ceva reclama cum au facut la celalalte filme extrem de proaste care s-au filmat pe la noi : Cold Mountain si Modigliani si parca se mai filma acum ceva de Coppola.

Ratonu
26-12-2005, 11:12 AM
Pai cred ca cea mai buna productie straina care s-a filmat la noi in ultima vreme e videoclipul "Rosenrot" al lui Rammstein :D.
Mi se face sila cand ma gandesc cata publicitate le-a facut Stirile ProTV unor filme (si a mai fost si HBO cu filmul ala teribil din '99 cu Cristopher Lambert) in locul carora prefer oricand productii romanesti ca "Marfa si banii" sau "Filantropica" (si nu ca ar fi astea dintre cele mai reusite).

mns
26-12-2005, 12:03 PM
La ala nu s-a facut reclama probabil pentru ca nu a fost facut in colaborare cu Media pro Pictures. aia si daca ar face un film despre cacat tot l-ar promova in toate modurile posibile.

haideti sa incercam de acum incolo sa dam note la filmele pe care le-am vazut si le recomandam. :P

M-am uitat ieri la Elf pe HBO (7/10), a fost o comedie destul de simpatica :D si la Monsters Inc. (8/10) care mi-a placut ceva mai mult, a fost destul de bun filmul, parca printre primele animatii "computerizate" de succes.

pikciu
26-12-2005, 12:45 PM
The Amityville nota 10... :mishto: merita vazut; horror :oops:

DarkComy
26-12-2005, 01:53 PM
M-am uitat ieri pe ProTv la Shrek ( am vazut doar Shrek 2 :P) pai 7,5 din 10

Tuby
26-12-2005, 03:11 PM
Am vazut astazi Sin City, desi nu sunt deloc amator al genului mi-a placut de un 8,5. Am vazut ca e la moda ecranizarea dupa comic books si asta e prima pe care o vad, restul mi se par suflate inca din titlu :P

DarkComy
26-12-2005, 03:17 PM
Pai este cel mai reusit film dupa un comic book , Daredevil , HellBoy , seria Xmen (pana acum ) au lasat de dorit si chiar au dezamagit

mns
26-12-2005, 03:58 PM
Celelalte toate au fost mari porcarii, nu zic ca asta nu e o porcarie, doar ca e diferit fata de celelalte si mult mai interesant. Poate si pentru ca Robert Rodriguez l-a regizat (cu ajutorul lui Tarantino)

DarkComy
30-12-2005, 02:34 PM
Aseara m-am uitat la Moartea domnului Lazarescu. Este un film foarte bun , prezinta realitatea din sistemul sanitar, UIMITOR!!!!. La inceputul filmului am ras foarte mult de limbajul folosit de doctori ( chiar asa vorbesc ca mi-a povestit fratemiu aventurile lui de la spital :lol: ). La inceput , pare o comedie dar inspre final se transforma in drama si e chiar trist sa il vezi pe omul ala batran ( Lazarescu) cum moare :( . Partea nasoala , adica care m-a enervat este ca , majoritatea asistentelor sau doctoritelor sunt fotomodele ( nicaieri in Romania nu o sa vezi asa asistente)

Nota mea : 9/10

PS. Sa ii facem o poza la pateu si la mansarda ( adica ficat si creier ) :lol: :lol: :lol: :lol: . Cat am ras la faza asta

Tuby
30-12-2005, 07:02 PM
Eu m-am uitat la Taking Lives, e interesant si subiectul destul de bun, pacat ca au vrut sa faca din Jolie un detectiv prea bun si nu prea o prinde :P

DarkComy
01-01-2006, 10:30 PM
Am vazut Lord of War si Aeon Flux . Foarte mishto Lord of War 8,5/10 ( poate chiar 9 ;) ). Aeon Flux ( e SF ) 7,5/10

Tuby
01-01-2006, 11:45 PM
S-ar putea sa mai fi recomandat filmul urmator in trecut.
In orice caz mi-am adus aminte de el zilele astea dupa ce il vazusem prima oara cam acum 5 ani si astazi in final am reusit sa fac rost de el. Este vorba de Underground, film in regia lui Emir Kusturica. Comedie mai tragica ca aceasta nu am vazut niciodata, sunt subiectiv insa ii dau nota 10.

mns
03-01-2006, 02:26 AM
A beautifull mind: 8.5/10 A jucat bine crowe, filmul a fost surprinzator, mi-a placut, vi-l recomand si voua.

Lord of war: 7/10: a fost un film colorat, destul de misto si cel mai important e ca nu a fost plictisitor :D

gianni
03-01-2006, 01:46 PM
Am vazut aseara Curierul 2. Destul de bun pentru un film de actiune, mai ales ca eroul este un alb care bate-n stil Jackie Chan, cu faze destul de bine facte, in spatii inguste.Iar, despre masini, jos palaria! Mai are cateva faze trase de par, dar merge! Ii dau 8,5/10. Se simte ceva din influenta lui Luc Besson, producator si co-scenarist!

mns
04-01-2006, 12:40 PM
Am vazut ieri noapte King Kong. E minunat cum cu cateva zeci de milioane de dolari si niste computere performante poti sa sucesti mintea la populatia tembela. Subiectul filmului a fost 0. Asa sa-mi dea si mie niste sume pervers de mari de bani si sa vedeti ce capodopera va fac si eu. :P

gianni
04-01-2006, 12:51 PM
Cand am vazut ca va aparea King Kong-varianta 2005, am facut un pariu cu un prieten care-mi face rost de filme si i-am spus ca o sa fie un mare rateu! Se pare ca am avut dreptate! La rateurile anului mai consemnez: Cei 4 fantastici si Doom!

habbib
04-01-2006, 03:40 PM
ultimul film pe care l-am vazut a fost A Sound Of Thunder, o mega porcarie, cu efecte speciale la fel de jenante, si povestea destul de rasuflata si clasica..alta semi-abureala vazuta, de data asta la TV, Highwaymen, destul de vechi filmul, abia ieri l-am vazut pe HBO..

DarkComy
04-01-2006, 11:24 PM
m-am uitat la Transporter 2 .Am fost PROFUND DEZAMAGIT!! :( 6,5/10
Se vede ca si-au bagat americanii coada si au stricat filmul , faze ciudate cu masina ( gen Charlie's Angels BLEAHHH <_< ) prea multe chestii HI TECH , prea multa reclama : Nokia in draci , iPOD ( Apple) si asa mai departe . Noroc cu fazele de bataie care au mai salvat filmul . F**K AMERICA!!!!!! :angry: :angry: :angry:

gianni
05-01-2006, 04:04 PM
Atunci cand am vazut Transporter 2, am avut avantajul ca vazusem inainte si prima parte! ;) Totusi si partea a doua este bunicica, fiindca se pastreaza ceva din farmecul primei parti!

Blue
05-01-2006, 06:11 PM
Pai scriele mns-e spune-le ca esti un up and comming Romanian director si ca vrei sa faci un nou Gladiatorul dar bazat pe Daci.

Sirius
05-01-2006, 07:03 PM
O da, si cu Burebista avand miscari de Neo si fugind dupa un artefact stravechi, Columna Puterii. Mda...ar prinde de minune subiectul. :))

In ultimul timp am preferat sa nu ma prea uit la filme, fiindca in ultimul timp parca nu se mai fac ca o arta ci doar pentru bani. Astfel ele se adreseaza mai mult "gramezii" si mai putin celor care prefera talentul si nu eye-candy-ul. Asta ca sa nu mai vorbesc de afluxul de continuari care, dupa cum bine zicea Anthony Hopkins" sunt intotdeauna mai proaste decat originalul. Pot doar sa sper ca vor mai aparea filme bune, desi...greu de tot sa se intample asa ceva.

Blue
05-01-2006, 10:28 PM
Ma dispera ca in ultimul timp pt producatori comediile sunt un alt cuvant pt filme cu negri. Am vazut cateva comedii faine totusi cu actorul ala de a jucat in Van Wilder. Waiting si Just friends si chiar The Ringer cu tipu' ala care se preface sa fie un retard ca sa castige Olypmicele speciale.

pikciu
06-01-2006, 10:49 PM
d-abia astept sa apara Ice Age 2, la sfarsitul lui martie. voi nu?

[K4]RedDog17
07-01-2006, 11:12 AM
FILMELE ANULUI 2006 !!!

X-Men 3,Underworld: Evolution,Superman Returns,Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest,Mission: Impossible III,Basic Instinct 2: Risk Addiction,Big Momma's House 2,Bloodrayne,Cars,Final Destination 3,Ice Age 2: The Meltdown,The Fast and the Furious: Tokyo Drift
:saliveaza: :saliveaza: :saliveaza: :saliveaza: :saliveaza: :saliveaza:

little_foot
07-01-2006, 11:51 AM
Originally posted by pikciu@Jan 6 2006, 10:49 PM
d-abia astept sa apara Ice Age 2, la sfarsitul lui martie. voi nu?
prin noiembrie cred eram prin mall si pe un ecran rula spotul pt ice age 2.era coada acolo...de la copii pana la oameni de 40-50 de ani toti zgaiau ochii pe ecranul ala :lol: .eu sincer il astept cu mare drag.am inceput sa prefer filmele astea de desene animate celor de mana a 2-a pe care au inceput sa le dea zilnic la tv :(

mns
07-01-2006, 12:46 PM
Originally posted by [K4]RedDog17@Jan 7 2006, 11:12 AM
FILMELE ANULUI 2006 !!!

X-Men 3,Underworld: Evolution,Superman Returns,Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest,Mission: Impossible III,Basic Instinct 2: Risk Addiction,Big Momma's House 2,Bloodrayne,Cars,Final Destination 3,Ice Age 2: The Meltdown,The Fast and the Furious: Tokyo Drift
Ma intreb cate din filmele astea or sa fie niste porcarii fara margini si de ce ele or sa fie apreciate ca niste capodopere (vezi cazul King Kong, Batman) :P

Tuby
07-01-2006, 03:13 PM
Pai jumatate sunt sequeluri deci prin definitie proaste, iar restul nu ma atrag.

mns
07-01-2006, 03:15 PM
Jumatate? :D 90% sunt continuari, daca nu toate :D

DarkComy
07-01-2006, 04:00 PM
Originally posted by [K4]RedDog17@Jan 7 2006, 11:12 AM
FILMELE ANULUI 2006 !!!

Big Momma's House 2 , Ice Age 2: The Meltdown sunt singurele filme din lista ta care cred ca vor avea succes

mns
07-01-2006, 04:06 PM
Eu mizez pe Piratii din caraibe si Ice Age 2

Ratonu
07-01-2006, 04:38 PM
Nu stiu cat de captivante vor putea fi toate continuarile astea. Despre PotC 2 cred ca o sa fie cel putin acceptabil indiferent de scenariu, pentru ca in rolul principal este un actor mare; de celelalte ma indoiesc; Big Momma's House 2 va fi, probabil, si mai slab ca primul (dar totusi amuzant) iar Ice Age 2... cred ca va fi ceva dragut, dar clar sub prima parte. Celelalte nu prea ma intereseaza.

DarkComy
07-01-2006, 05:40 PM
Am vazut trailerul al PotC 2 si pare interesant , dar sa vedem story-ul ;) .
BloodRayne o sa fie cel mai de KKT , n-am avut rabdare sa ma uit nici macar la tot trailerul de 1 minut si ceva .

mns
08-01-2006, 10:03 PM
The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe: film dragut, mie mi-a placut. Poate pur si simplu imi place un basm bun. :P

Tuby
08-01-2006, 10:54 PM
Cred ca esti primul pe care-l aud spunand ca i-a placut filmul, pana acum toti pe care i-am auzit au spus ca s-a vrut a fi o copie dupa LOTR. Eu cum nu pot sa sufar nici aceasta trilogie nici macar n-am vrut sa incerc Narnia.

RaPiDuTz
08-01-2006, 11:39 PM
cred ca merita vazut, multi pe net il laudau, si pe imdb are nota bunicica ;)

mns
09-01-2006, 08:09 AM
Originally posted by Tuby@Jan 8 2006, 10:54 PM
Cred ca esti primul pe care-l aud spunand ca i-a placut filmul, pana acum toti pe care i-am auzit au spus ca s-a vrut a fi o copie dupa LOTR. Eu cum nu pot sa sufar nici aceasta trilogie nici macar n-am vrut sa incerc Narnia.
Multa lume lauda Batman Begins si King Kong :blink:

DarkComy
09-01-2006, 10:52 AM
Mie mi-a placut Batman Begins .

Am vazut prezentarea la Narnia pe Pro Cinema si nu m-a impresionat mai deloc .

mns
09-01-2006, 11:31 AM
Originally posted by DarkComy@Jan 9 2006, 10:52 AM
Mi-e mi-a placut Batman Begins .
Mie :)

violet_blood
09-01-2006, 12:09 PM
cine a vazut filmul Green Street Hooligans!! e tare!! este vorba de niste suporteri huligani ai echipei West Ham United si se bat cu alti suporteri!! e super tare filmu :mishto: :iamwithstupid:

gianni
09-01-2006, 12:21 PM
Se pare ca suntem putini cei care mai suntem orientati spre scene non-violente!
Batman Begins afost printre filmele pe care le-am sters imediat ce le-am vazut!
Mi-as dori sa vad Cronicile din Narnia, fiindca, din cand in cand, mai trebuie sa respiram si aerul proaspat al linistii! De asemenea, imi promisese cineva si Ice Age 2! Prima parte m-a impresionat!

DarkComy
09-01-2006, 05:49 PM
1. mns , recunosc ca am gresit ,ma grabeam sa plec la facultate(am remediat). I'M A BAD BOY !
2. violet , am vazut Hooligans , destul de mishto filmul mai ales bataile care sunt foarte reale nu chestii KUNG FU! :lol:
3. gianni , Narnia nu e pasnic , e tot cu razboi un fel de copie a LOTR! ( am auzit ca sunt 9 carti , oare vor sa le faca pe toate filme? :huh: :o )

DarkComy
10-01-2006, 06:26 PM
Originally posted by DarkComy@Jan 7 2006, 05:40 PM
Am vazut trailerul al PotC 2 si pare interesant , dar sa vedem story-ul ;) .
BloodRayne o sa fie cel mai de KKT , n-am avut rabdare sa ma uit nici macar la tot trailerul de 1 minut si ceva .
Iata ca au venit si datele oficiale despre noua gogorita a lui Uwe Boll. Dupa cum era de asteptat, BloodRayne a facut-o de oaie la nivel financiar. In primele trei zile de la lansare, filmul neamtului a scos doar 1,2 milioane de verzisori si a aruncat pe geam 25 de milioane numai pentru productie, asta ca sa nu mai amintim de alte 22 de milioane, costuri de marketing.
Statistic vorbind, Rayne este cel mai mare rateu marca Boll. Suma obtinuta pana in acest moment este cea mai mica obtinuta vreodata de regizor. Oficial, Boll pune esecul in carca numarului mic de sali care au prezentat respectiva oroare. Eu cred ca e, mai degraba, o dovada clara ca faima de non-talent are si ea pretul ei. Cam piperat, nu credeti?
In orice caz, se vede treaba ca filmele croite pe universul unui joc nu prea au sex-appeal in ochii cinefililor. Ultima exhibitie (inaintea cazului de fata) a fost DOOM, productie care a scos macar 15 milioane $ in primul weekend. Dupa care n-a mai pacalit pe nimeni in sala de proiectie, dar asta conteaza ma putin.

Sursa : jucaushii.ro

Hahaha se pare ca am avut dreptate !

mns
10-01-2006, 06:29 PM
Am vazut ieri Fever Pitch si Dirty Deeds. Primul a fost o comedie romantica usoara si vizionabila, mi-a placut, al doilea film a fost cea mai mare porcarie vazuta de mine in ultima vreme.

RaPiDuTz
10-01-2006, 10:02 PM
omg
bloodrayne cred ca e penibil rau...a luat nota 2.3 pe imbd si e pe locul 36 in topul celor mai proaste 100 de filme : http://www.imdb.com/title/tt0383222/

vazusi narnia...e ok, foarte bine facute animatiile :)
tuby> nu prea e copie dupa lotr...e cu totul altceva, atat ca se bat si aici aia rai cu aia buni :P ...

Ratonu
10-01-2006, 11:23 PM
Uwe Boll asta trebuie sa fie chiar cretin. Pana acum toate filmele lui au fost niste esecuri rasuntoare, iar prin "BloodRayne" reuseste, iata, cu o distributie valoroasa (Sir Ben Kingsley, Michel Madsen, chiar Billy Zane si action babes Kristanna Loken si Michelle Rodriguez :crazyboy: + cateva prostituate romance :blink: ), o contraperformanta uluitoare. Dar talentatul german nu se opreste aici. Anul acesta va aparea "FarCry", alta productie a sa inspirata dintr-un joc video. Doamne, pazeste-ne! Pacat de jocul asta...

andrei09
10-01-2006, 11:41 PM
in ultima vreme am vazut Man On Fire (cu Denzel Washington, care joaca rolul unui politist retras din activitate ce accepta slujba de bodyguard al unei fetite, care este rapita) si Coach Carter (cu Samuel L. Jackson, care este antrenorul unei echipe de baschet dintr-un oras micut, si prin impunerea respectului si a disciplinei reuseste sa o faca invingatoare)...niste filme destul de dragute...:D (s-ar putea sa se fi mai vorbit de ele...)

Tuby
11-01-2006, 03:00 PM
Man on fire e chiar reusit, l-am vazut acum ceva vreme.

DarkComy
11-01-2006, 04:19 PM
cum ti s-a parut coloana sonora?? ;)

mns
11-01-2006, 04:21 PM
Harry Gregson-Williams :D ;)

Tuby
11-01-2006, 06:33 PM
" the end " era preferata mea :P - semana la stil cu "now we are free" din gladiator.

DarkComy
11-01-2006, 11:17 PM
care e facuta de un prieten bun al lui Harry Gregson-Williams , Hans Zimmer :mishto: :mishto: :mishto: :bere:

mns
12-01-2006, 12:00 AM
Si muzica din Rhe cronicles of Narnia e facuta de HGW, e acel sound inconfundabil. Abia astept sa aud soundtrackul facut de Hans pentru POTC2 :D

Inca 2 filme vazute

A Lot Like Love 6/10 Comedie romantica destul de draguta, soft si vizionabila.

Rebound 4.5/10 Comedie destul de trasa de par, mi se-a parut exagerat filmul si stupid. :P

habbib
12-01-2006, 09:32 AM
man on fire pentru mine pot sa spun ca a fost unul din cele mai bune filme de gen ale ultimilor ani si prin poveste dar mai ales pentru muzica..mie mi-a placut foarte mult si melodia Sanchez Family iar The End cred ca am ascultat-o de foarte multe ori si cum zice si Tuby, seamana cu Now We Are Free, mai ales ca vocea e si aceeasi, Lisa Gerrard, o colaboratoare a celor amintiti mai sus..incep sa cred ca Harry GW este cel mai bun "ucenic" al legendarului Zimmer, mai ales prin coloanele sonore amintite si de voi + Kingdom Of Heaven :o

DarkComy
12-01-2006, 02:12 PM
Originally posted by habbib@Jan 12 2006, 09:32 AM
man on fire pentru mine pot sa spun ca a fost unul din cele mai bune filme de gen ale ultimilor ani si prin poveste dar mai ales pentru muzica..mie mi-a placut foarte mult si melodia Sanchez Family iar The End cred ca am ascultat-o de foarte multe ori si cum zice si Tuby, seamana cu Now We Are Free, mai ales ca vocea e si aceeasi, Lisa Gerrard, o colaboratoare a celor amintiti mai sus..incep sa cred ca Harry GW este cel mai bun "ucenic" al legendarului Zimmer, mai ales prin coloanele sonore amintite si de voi + Kingdom Of Heaven :o
Din Kingdom of Heaven , cea mai misto melodie , mi se pare Swordplay :naughty:

Un update despre cariera "MARELUI " regizor Uwe Boll!

Metal Gear Solid - noua victima a lui Uwe Boll

House of the Dead... Alone in the Dark... BloodRayne... In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale... Far Cry... Postal... ce alt joc urmeaza sa fie nenorocit de lipsa de talent a catastrofalului regizor? Pai, Metal Gear Solid, cel putin asa sustine 1UP.
Deocamdata, afacerea nu este pe deplin stabilita si www.imdb.com nu adauga si titlul de fata in lista de proiecte viitoare ale lui Boll. Cert este insa ca baietii de la Konami au pus un necunoscut sa scrie un scenariu pe baza licentei Metal Gear Solid si au trimis rezultatul lui herr Uwe. Si cum fatalitatea continua in conditii prielnice, neamtul l-a primit si acum il citeste, spre disperarea fanilor jocului.
De fapt, toata povestea de fata are si o parte buna: Uwe Boll isi indreapta atentia spre jocuri de consola. Poate avem noroc si ramane cu atentia blocata acolo, si asa scapa de la rusine alte joace pe care le-am butonat cu placere.

Pacat de jocul asta! REST IN PEACE!!

gianni
12-01-2006, 02:16 PM
Asta inseamna ca Hollywoodul este in pana de idei! Iar "marelui" Uwe Boll i-as recomanda sa se apuce sa faca filme si dupa vechile jocuri de pe Spectrum, nu de alta dar i-ar lua mai putini bani si-ar putea sa faca vreo doua sute de jocuri cam pentru vreo ora! ;)

mns
12-01-2006, 02:24 PM
Originally posted by DarkComy@Jan 12 2006, 02:12 PM
Din Kingdom of Heaven , cea mai misto melodie , mi se pare Swordplay :naughty:
Ibelin si An Understanding mi se par cele mai misto.

habbib
12-01-2006, 03:20 PM
Ibelin e foarte faina, ambele variante..dar cam toate melodiile din albumul asta sunt foarte valoroase..A lot like love e filmu ala cu Ashton Kutcher?daca da, mie mi s-a parut o porcarie, l-am vazut la munte si mi-a dat senzatia aia de film clasic, cu poveste la fel de plictisitoare, hai sa zicem au mai fost cateva faze comice, in rest o porcarie..nota mea: 4/10

Tuby
12-01-2006, 04:58 PM
Unui regizor care si-a inceput cariera in 91 nu prea ai ce sa-i ceri, poate ca cu ceva experienta in plus si inspiratie va gasi filmul potrivit.

habbib
13-01-2006, 08:48 PM
am reusit sa vad si eu astazi Cronicles Of Narnia si sincer, mi-a placut foarte mult, chiar mi sa paraut mai bun decat stapanul inelelor..de coloana sonora ce sa mai zic :o :o :o :o de nota 10, mai ales melodia cand se bat(The Battle)si nu numai, incep sa cred tot mai mult ca Harry Gregson, bineinteles dupa marele Hans, e cel mai bun realizator de coloane sonore al lumii..oricum filmul mi-a lasat o impresie foarte buna, am inteles ceva de niste continuari :rolleyes:

DarkComy
13-01-2006, 09:11 PM
Ma uitam pe imdb la Hans Zimmer si am vazut ca PotC 2 a ajuns in postproduction iar iar PotC 3 deja FILMEAZA!!! :o

DarkComy
16-01-2006, 05:28 PM
Am vazut The Man , un film misto, excelent pentru zilele in care pierzi timpul si nu ai ce face ;) 7/10

mns
17-01-2006, 12:55 AM
Postez si aici ce am postat pe un alt forum

A lot like love 5/10 M-am uitat la filmul asta din plictiseala, nu gaseam altul mai bun in colectie. A fost tras de par, prea nerealist, ce poti sa ceri de la o semi-comedie romantica cu Ashton Kutcher

Rebound 3/10 Hai sa fim seriosi, si asta e un film cum nu se poate mai prost, la sfarsit nu am mai rezistat. Daca alegeau ceva copii mai putin urati. Si Martin Lawrence asta joaca din ce in ce mai prost, nu ca ar fi jucat vreodata prea bine.

The Brothers Grimm 6/10 Parca a avut prea multe lipsuri, o gramada de elemente puse intr-o oala si amestecate bine. A fost oarecum amuzant. Faza cu pisicuta omorata fara nici un rost mi s-a parut aiurea rau.

The Fog 1.5/10 Spuneam intr-un post pe o alta pagina cum ca Dirty Deeds e cel mai prost film vazut in ultima vreme. Se pare ca The Fog l-a intrecut. Am avut curiozitatea s avad varianta originala inainte, pai astia au distrus filmul. Jenibil, nu se merita.

Thumbsucker 6.5/10 De ce toate filmele in care oamenii au probleme cu drogurile sau apar drogati, trebuie sa fie aclamate si considerate "ceva nou". FIlmul a avut si parti bune, per total prea deprimant, nota e asa de mare pentru Keanu Reeves care a fost simpatic.

Si cand ma gandesc ca mi-am irosit 8 ore din viata in ultimele 4 zile uitandu-ma la porcariile astea. :o

In plus ce am mai vazut de atunci:

My big fat independent movie 1/10 Un alt gunoi de film, o porcarie fara margini, nici mcar nu sunt amuzanti.

Goodfellas 9/10 Bun filmul, a meritat, e destul de dur si prezinta o realitate cruda.

DarkComy
21-01-2006, 04:53 PM
Jarhead un film foarte bun sa va uitati 8/10!!!

Blue
21-01-2006, 08:50 PM
Cea mai tare faza e cand se uita tot sodlatii la un film porno si unu incepe sa strige aia e nevastamea :):)

yahoo
21-01-2006, 09:20 PM
Super film Jarhead!Acu 15 min am terminat de vizionat!

DarkComy
22-01-2006, 12:10 AM
Originally posted by Blue@Jan 21 2006, 08:50 PM
Cea mai tare faza e cand se uita tot sodlatii la un film porno si unu incepe sa strige aia e nevastamea :):)
e destul de trista faza aia :( . Mie mi-a placut faza cu FIELD F**K!!!! :lol: Mi-a placut foarte mult de Troy , era cel mai intelept dintre toti si nu se baga in scandaluri ci incerca sa le aplaneze

Si pe cine intereseaza cum se numeste melodia din timpul genericului :" Jesus walks with me "

violet_blood
23-01-2006, 10:48 AM
Hebie Fully Loaded , este super tare ii dau un 8,5/10
Mr. & Mrs. Smith , tare comedia amestecata cu actiune , un 9/10
Hellraiser 7 , 6,5/10
Hellraiser 8 , 7/10
The Cave , coool , 9,3/10
mai sunt.........

aaa , era sa uit , mie mia placut Dirty Deeds , este un fel de American Pie , este o tipa(aia care ii zice distrusului care a facut petrecerea sa drtagoste) in film care a jucat in american pie. Eu ii dau un 5,1/10

yahoo
23-01-2006, 11:28 PM
A vazut cineva Brokeback Mountain,marele film?E o porcarie de film,asta e parerea mea de homofob!Story-lineu este bun dar ideea in sine de a face un film despre relatia interzisa dintre 2 homosexuali e o prostie!In fine,e doar o parere!

mns
24-01-2006, 12:19 AM
Normal ca e o porcarie, cat timp prezinta ceva anormal si grotesc nu ar putea sa fie altceva. Incearca sa ne bage pe gat iubirea interzisa dintre doi dereglati. Sa ma scuteasca. Sa se f**a in cur si sa se tina de mana la ei in casa, nu trebuie ca homosexualii sa fie promovati intr-un seemenea hal.

Blue
24-01-2006, 12:35 AM
Sa se futa in cur in casa lor , doar acolo si nu pe strazi. E bine ca in tara inca , si sper sa ramana asta, poponarii nu sunt pe sticla. In state sunt la orice show de moda si decorare interioara, e enervant deadreptul. Daca distrustii astia isi vor drepurile si vor sa se casatoreasca nu vad de ce nu ar face-o si pedofilii, zoofilii, necrofilii s.a.m.d.

yahoo
24-01-2006, 12:05 PM
Americanii sunt mult mai delasatori cand vine vorba de homosexuali!La noi nu e asa!Insa incet incet incepe sa se extinda zona de influenta a poponarilor!
Cum ziceati si voi sa ramana in case ca nu trebuie sa ii vad eu pe strada cum se tin de mana sau cum fac manifestatii "roz"!

violet_blood
24-01-2006, 01:02 PM
cine se uita la un film ca asta din proprie initiativa , inseamna ca este un gay! chiar ieri ma radeam de unu care sa uitat la film!
astep Superman si Ice Age 2!
Va placut The Dukes Of Hazzard?? :bere: :mishto:

Blue
24-01-2006, 03:21 PM
Sunt impotriva lor dar totusi sunt si impotriva homofobiilor la maxim. Nu inteleg cum poti sa fii ghey daca te uiti la un film asta doar daca e un film porno ghey, asta da. Mai sunt Ramboii astia de noua generatie care daca ii atingi drin greseala sar ca niste arcuri " ce-ai frate esti popo?"

DarkComy
24-01-2006, 03:46 PM
Eu nu am nimic cu homosexualii atata timp cat nu se afiseaza in public, nu as vrea sa merg pe strada cu copilul si sa vada poponarii care fac nu stiu ce . La ei acasa pot sa faca ce vor , sa se f**a in cur , sa se bata etc.

habbib
24-01-2006, 05:44 PM
am vazut recent The Man, parca Dark a pomenit de el :) bunicel filmul, o comedie destul de reusita(pararea mea)sa zic 7.5/10..abia astept sa apara Silent Hill(dupa spusele lui mns, prin aprilie), am vazut trailerul si :o, am observat ca e acelasi compozitor al coloanei sonore la fel ca in jocuri, deci prevad o atmosfera la fel de infricosatoare, oricum sunt curios ce va fi de capul lui.

mns
24-01-2006, 11:22 PM
The Wendler Baker Story - 6.5/10 O comedie destul de bun, nu a fost porcoasa, ci doar amuzanta. Mi-a placut.

The Long Weekend - 4/10 O alta comedie, porcoasa, cu multe glume destul de sexoase. In mare a fost comic, dar prea exagerat.

The Man - 4/10 O alta comedie destul de proasta, nu inteleg cum a putut Samuel L Jackson sa accepte rolul. FIlm usor, dar cu glume cam naspa.

Jarhead - 7/10 Nici prea prea, nici foarte foarte. Filmul asta nu mi s-a parut o porcarie propagandistica. A prezentat totul destul de obiectiv.

Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit - 8/10 A fost un film placut si amuzant, mi-a placut, catelul a fost cel mai simpatic. :D

violet_blood
29-01-2006, 03:18 PM
ce filme importante mai apar acum? :pimp:

vladutz.
01-02-2006, 11:09 PM
Ce comedii marfa imi recomandati?:)

yahoo
01-02-2006, 11:27 PM
In seara asta am vazut Munich (sau Munchen in Romana)!Ii dau 9/10 pt ca mi-a placut foarte mult,o replica foarte buna a evenimentelor petrecute atunci!

Edit pt Dark :P : Da,imi place inceputu,tragic,insa chiar coloana este superba

DarkComy
02-02-2006, 12:44 AM
Si eu de abia astept sa il vad !!!!!Coloana sonora e mishto ???

violet_blood
02-02-2006, 08:53 AM
:ph34r: ar trebui sa se mai faca niste filme gen 2Fast2Furious, Gone in 60 Seconds,Torque etc.!

yahoo
02-02-2006, 11:44 AM
Sunt cam expirate acele filme,parerea mea!Dar in fine,in ziua de azi orice este posibil.

DarkComy
02-02-2006, 12:08 PM
Originally posted by violet_blood@Feb 2 2006, 08:53 AM
:ph34r: ar trebui sa se mai faca niste filme gen 2Fast2Furious, Gone in 60 Seconds,Torque etc.!
72620

Daca te interesa si ai fi cautat pe imdb.com ai fi vazut ca se filmeaza " The Fast and The Furious : Tokyo Drift "

M-am uitat aseara la Harry Potter si Pocalul de Foc .Pot sa spun ca este unul dintre cele mai bune filme din serie asa ca ii acord 7,5/10 , chiar mi-a placut ( a fost diferit fata de celelalte).

violet_blood
04-02-2006, 01:01 PM
ati vazut Big Momma's House 2?e bestial! 9,3/10
Am si baieti buni ala din romania pe PC am cumparat DVD!
E fain din cate am vazut! 8,4/10

yahoo
06-02-2006, 02:31 AM
Din cate am citit pe internet anul acesta va fi lansat o mini-serie denumita The Pacific War produsa de Steven Spielberg si Tom Hanks ce va pune in lumina luptele de pe frontul de vest in WW2!Chiar vreau sa vad o ecranizare buna!

In rest in seara asta am mai savurat inca odata filmul nr 1 in topul meu: The Godfather!

Gorghette
06-02-2006, 10:09 AM
:D ultimul film pe care l-am vazut e Be Cool (2005) ! E o comedie :P cu John Travoltta si Christina Milian. E super filmu' !

DarkComy
06-02-2006, 05:51 PM
Originally posted by yahoo@Feb 6 2006, 02:31 AM
Din cate am citit pe internet anul acesta va fi lansat o mini-serie denumita The Pacific War produsa de Steven Spielberg si Tom Hanks ce va pune in lumina luptele de pe frontul de vest in WW2!Chiar vreau sa vad o ecranizare buna!

In rest in seara asta am mai savurat inca odata filmul nr 1 in topul meu: The Godfather!
72863

Daca Tom Hanks se implica si el o sa iasa un super serial!!!! ca Band of Brothers ( unde la fel a lucrat si Tom Hanks)

DeadHope
07-02-2006, 08:14 PM
Hai sa ma fac ca postez si eu p-aici. Nu stiu daca s-a vorbit de filmu` asta, da` oricum...
Deci (da, deci), am vazut azi "The saw" adicatalea "Fierastraul", cica film de groaza. A fost destul de frumusel filmu`, putin exagerat, dar placut. Un maniac ii imbarliga pe unii in niste "jocuri", in care ori mori tu, ori il omori pe cel de langa tine si scapi.

O faza tare: la un moment dat unu` isi taie singur piciorul ca sa scape din lanturi :))

gianni
08-02-2006, 08:14 AM
Este singurul film pe care il am, dar pe care nu l-am vazut! Din cate stiu a aparut si partea a doua! ;)

Ratonu
08-02-2006, 12:50 PM
Va rog mult nu mai dati spoilere.

violet_blood
08-02-2006, 04:26 PM
Saw ala de care zicea DeadHope e bestial! Am vazut si Saw I(nota8,5) si Saw II(nota 9,0)!
Am mai vazut aseara Zathura( un fel de Jumanji) e taaare(9,3/10)
Mai am unu se numeste The Weatherman , e cu un actor cunoscut(am uitat cu cine)!

violet_blood
19-02-2006, 02:48 PM
Mai ziceti si voi ceva nou ca vad ca nu prea m,ai vorbiti!

DeadHope
19-02-2006, 03:41 PM
Am vazut Madagascar (a 4-a oara)...
Si sapt trecuta am mai vazut cu niste prieteni un film foarte prost, o comedie, cu unu` care trebuia sa nu faca nimic "indecent" timp de 40 de zile... cam penibil, dar ma rog...

violet_blood
20-02-2006, 10:12 AM
Mie numi place sa ma uit la un film de 2 ori, in cazul tau de 4!
Ati vazut The 40 Year Old Virgin(nota mea 7,5/10)?

mns
20-02-2006, 11:34 AM
Am adaugat un nou TAG la forum. Daca vreti sa puneti un link IMDB catre un film folositi codul

Nume Film

Exemplu:

The 40 year old virgin

Si ultimele filme vazute de mine:

Magnolia 9/10 A fost un film bun, chiar daca a avut 3 ore nu m-a plictisit deloc. Nu aveam o parere buna despre Tom Cruies, dar dupa filmul asta si Vanilla Sky, chiar cred ca e un actor destul de bun.

Death Tunnel 1/10 Filmul asta nu a fost prost, a fost FOARTE PROST, actorii (nici nu cred ca erau actori) au jucat ca naiba, aproape la fel de rau ca cei din La Bloc :B Povestea a fost execrabila, cred ca filmul a fost mai degraba o comedie.

The Shining 7.5/10 Poate am vazut prea multe filme horror, dar asta mi s-a parut destul de sec, cine stie, dupa atatea porcarii vazute nu mai reactionez pre bine la filme mai vechi.

Domino 6.5/10 Viloent si sexy (ce bine arata Keira in unele scene). A fost un film bunicel de actiune.

sharky-
20-02-2006, 08:12 PM
ultimul film vazut Final Destination 3 7/10 frumusel filmu da ma asteaptam la mai mult

Crash 9/10 un film super merita vazut...cred ca filmu asta sau brokeback mountain.. va lua oscaru anul acesta

Munich 6/10 un film de la care ma asteptam sa fie mult mai bun....

Jarhead 6/10 o drama de razboi..frumusica..dar cu putzin sange:)

Good Night, and Good Luck 4/10 nu va recomand

violet_blood
21-02-2006, 10:21 AM
Si eu mam asteptat mai multe de la Munich dar regizorul vroia ca filmul sa arate ce sa intamplat atunci!

Am vazut aseara Waiting( Un fel de AmericanPie sa DiryDeeds) bunicel 7,8/10

violet_blood
26-02-2006, 03:32 PM
Ati vazut Kiss Kiss Bang Bang? Dupa nume nu e cine stie ce dar dupa ce il vedeti e super! nota mea 9,1/10 :mishto:

Blue
26-02-2006, 04:34 PM
Panteza roz e un film dragut merita vazut, Running scared printre putinele filme de actiune noi care mi-a placut, nu e e xtrem de lung dar e "action packed" iar Date movie e o porcarie , are cateva faze hilare dar atat.

pikciu
26-02-2006, 07:29 PM
am vazut si eu acum Tamara, interesant dar cu un final de rahat, asa cu au toate Final destination-urile de fapt. hai sa-i dau un 8/10

violet_blood
28-02-2006, 07:14 PM
Am vazut intro revista( cred ca br**o-nu fac reclama) ca daca trimiti nu stiu ce chestii , castigi Ice Age2! A Aparut?

A da, era sa uit! m-am uitat azi la Domino( 9,6/10 nota mea)! E Super filmul! Rolul principal il are actrita... in film ea se numeste Domino ca si filmul!
Filmul e de actiune si un pic sadic!

yahoo
28-02-2006, 08:24 PM
Invata Romana! Intr-o

Alex
28-02-2006, 09:11 PM
Dupa gramatica aprobata luna trecuta de Academia Romana se scrieintro si intrun (sunt agramat) ! E aiurea rau!

stefan
28-02-2006, 10:03 PM
nu e adevarat si esti off topic :P

DarkComy
28-02-2006, 11:18 PM
M-am uitat la GOAL! - hmmm - 5,5/10 - destul de slab filmul

sisu_stelistul
07-03-2006, 02:26 PM
si eu am goal, dar mie lene sa ma uit la el. sa fac efortul, merita?

DarkComy
07-03-2006, 05:04 PM
nu prea :D

stefan
08-03-2006, 10:32 PM
Joyeux Noel - Craciunul petrecut pe front in primul razboi mondial (9/10)

andreiutzu
09-03-2006, 10:15 AM
Misto filmul!!!!!!!!!!! :mishto:

Tuby
09-03-2006, 01:36 PM
Am vazut ca toata lumea lauda serialul Lost, a luat si nu stiu cate premii si m-am gandit sa ma uit si eu la primele episoade.
Episodul pilot a fost pur si simplu jalnic, ideea era fumata si mai bagasera si povestea monstrului ala, noroc ca m-am uitat si la urmatorul si a devenit foarte captivant prin povestea vietii supravietuitorilor. Actorii nu pot spune ca sunt straluciti dar per global serialul e foarte bun.

DarkComy
09-03-2006, 06:22 PM
Prima serie e foarte buna , seria II e cam slaba ( eu ma uit la TV la LOST nu pe calc asa ca NO SPOILERS !!)

yahoo
09-03-2006, 07:30 PM
The Amazing Race seria 9 superb!Brainiac seria a 3-a nebun si frumos!LOST cel mai bun serial dar din pacate nu apar saptamanal pe torenti!

DarkComy
09-03-2006, 07:52 PM
Originally posted by yahoo@Mar 9 2006, 07:30 PM
The Amazing Race seria 9 superb!Brainiac seria a 3-a nebun si frumos!LOST cel mai bun serial dar din pacate nu apar saptamanal pe torenti!
75290

yahoo , fara warez :P ;) , si sa sti ca apar :P

Ratonu
17-03-2006, 06:40 PM
Week-end-ul trecut am vazut Crash si mi s-a parut excelent. Nota 9/10.

P.S. Mentionez ca nu am acordat niciodata nota 10 vreunui film.

DarkComy
17-03-2006, 06:50 PM
asta e filmul ala care are ca subiect rasismul??

Ratonu
17-03-2006, 08:30 PM
Da, printre altele...

A, si merita sa-l vezi, chiar daca esti rasist. :P Este superb construit, iar Matt Dillon, Sandra Bullock, Don Cheadle, Brendan Fraser si ceilalti reusesc interpretari de exceptie.

nigga_thebest
17-03-2006, 09:28 PM
Actori de calitate = Film de calitate

pikciu
17-03-2006, 09:58 PM
Originally posted by nigga_thebest@Mar 17 2006, 09:28 PM
Actori de calitate* = Film de calitate
75855

nu intotdeauna :P

DarkComy
17-03-2006, 11:06 PM
1. Stiu Cataline , am intrebat sa fiu sigur daca ala e filmul, am vazut trailerul - e mishto
2. pikciu are dreptate

pikciu
04-04-2006, 03:56 PM
a aparut ice age 2. mi-am luat o teapa, prima oara l-am luat in rusa, apoi in spaniola :P
daca gasiti o subtitrare pentru ice age 2, dati un BUZZ, ca eu n-am gasit.

DarkComy
04-04-2006, 04:24 PM
oare de ce nu te duci la un cinema ? daca vrei sa il vezi atat de rau .Eu vroiam sa ma duc dar am avut examen in ziua premierei :alida:

Ratonu
04-04-2006, 04:39 PM
Heh, o colega a crezut ca a luat "Ice Age 2" si a dat peste un film porno. :D
Eu cred ca astept sa apara la HBO. :D

DarkComy
04-04-2006, 04:44 PM
astepti aproape 1 an? :P

Ratonu
04-04-2006, 05:04 PM
Nu ma pasioneaza desenele animate. :P

bullzeye
04-04-2006, 11:02 PM
Eu unul am vazut Ice age 2, am trecut sfarsitul acesta de saptamana prin Bucuresti cu ocazia targului acela international de universitati, asa ca sa pot sa ma orientez si eu din timp :D , si m-am sincronizat destul de bine pentru ca exact zilele acelea s-a rulat la cinema filmul, iar eu ,cum vroiam neaprat sa-l vad, nu puteam rata ocazia. Pe scurt filmul este bunicel dar parca mai mult mi-a placut primul, lucru de care m-am cam obisnuit la sequel-uri.

Nota mea 8/10.

Andrey95
10-04-2006, 03:58 PM
Mie cel mai mult mi-a placut "Stapanul inelelor - Intoarcerea regelui"!

gianni
11-04-2006, 12:51 PM
Am vazut 15, filmul lui Sergiu Nicolaescu si chiar mi-a placut! 9/10!
Dar cel mai mult mi-a placut Nemuritorii, tot de Nicolaescu! 10/10!

Ratonu
19-04-2006, 05:30 AM
Tocmai am vazut Scary Movie 4 si am fost placut surprins. Cred ca e chiar "Scary Movie"-ul la care am ras cel mai mult. Sunt si poante care s-au reluat de-a lungul seriei, dar asta nu deranjeaza prea mult. Va recomand filmul daca sunteti plictisiti si aveti 80 de minute libere. Nu e "Dr. Strangelove", e stupid, e scarbos, e ridicol, dar asa e intentionat si e amuzant.
Nota 6.

gianni
19-04-2006, 07:19 AM
Am revazut cu placere seria lui Nicolescu cu comisarul Moldovan! De asemenea, dintre noutati, am vazut Legenda lui Zorro 8/10! Este un film bunicel, insa prea plin de faze spectaculoase ( gen alergarea lui Zorro cu calul pe tren )!
Am vazut si Danny the dog, cu Jet Li! Impresiomamt pentru un film de actiune! 7,5/10!

Ratonu
21-04-2006, 05:31 PM
Tocmai am vazut "V for Vendetta". Inainte sa urmaresc filmul nu prea stiam la ce sa ma astept. Stiam doar ca e un thriller SF scris de fratii Wachowski si in care joaca Hugo Weaving si Natalie Portman si ca are o medie buna pe IMDb (http://www.imdb.com). "Cam aiurea", ma gandeam.
Am descoperit un scenariu complex (mai greu de urmarit decat "The Matrix"), avandu-l in centrul pe V (Hugo Weaving - "Agent Smith" in "The Matrix"), un personaj misterios care lupta impotriva regimului crestin-totalitarist intr-o Anglie a viitorului. Avem parte de performante foarte bune din partea actorilor principali. John Hurt (in rolul cancelarului Sutler) si Hugo Weaving sunt foarte convingatori, iar Natalie Portman (in rolul lui Evey, o fata care i se alatura din intamplare lui V) are un rol mai dificil decat cel din seria "Star Wars", dar pe care il stapaneste mult mai bine. Imaginea si sunetul sunt, de asemenea, foarte bune si creeaza o atmosfera cat se poate de potrivita.
Ar fi mai multe de spus, dar nu-mi place sa fac "dezvaluiri". Trebuie sa stiti, insa, ca daca va asteptati (si sperati) la ceva in nota "The Matrix Reloaded" si "The Matrix Revolutions" veti fi dezamagiti.
Nota 8.

gianni
26-04-2006, 09:08 AM
Am auzit ca este un film bun "V de la Vendetta", sper sa-l vad si eu! Eu am vazut Hellboy 7/10. Este inca un film cu ba-baul care vrea sa distruga lumea si culmea, i se impotriveste un diavol, crescut de un profesor! Totusi este relaxant sa stim ca totul se termina cu happy-end, adica am ratat si apocalipsa aceasta! Pana la filmul urmator! :P

Ionut cel Intelept
29-04-2006, 08:30 PM
Abia astept sa apara Silent Hill. Sper sa nu fie ca fel de "bun" ca doom.

gianni
01-05-2006, 10:24 AM
Ce parere aveti de Hooligans-Green Street Elite? Un film bunicel, as zice eu! 8/10!

Ratonu
01-05-2006, 09:37 PM
"Silent Hill". Destul de confuz, putin prea lent, cu actori de nivel acceptabil pentru un horror, efecte vizuale bine realizate, ceva mai putin infricosator decat m-as fi asteptat. Nota 5.

mns
01-05-2006, 09:46 PM
Nu fii scorţar, daca tot dai note de cacat la filme, macar uita-te la variante din care intelegi ceva. :P

Ratonu
01-05-2006, 09:49 PM
La orice calitate l-as vedea, scenariul ramane unul de cacat. :P

Ratonu
02-05-2006, 07:17 PM
Tocmai am vazut "Inside Man", un thriller cu Denzel Washington in rolul principal. Scenariu proaspat si interesant, ritm bun, actori buni cu interpretari bune, coloana sonora nu foarte inspirata. Nota 8.

DarkComy
03-05-2006, 11:37 PM
M-am uitat la The Incredibles (http://imdb.com/title/tt0317705/) (animatie de la Pixar) frumos filmul , au fost cateva momente geniale , in rest foarte multe faze copiate din James Bond :lol: 7,5/10 ( efecte speciale foarte misto)

shinoda
04-05-2006, 10:39 PM
Acum am terminat de vizionat "The Butterfly effect".Frumos tare filmul, dar iti da ceva de gandit.E cu Ashton Kutcher.Inainte sa vad acest film il uram pe acest om, acum insa mi'am schimbat total parerea despre el.Va recomand cu mare caldura filmul asta.Frumos!!!Ii acord nota 8.Pe imdb.com are o medie de 7.7

Jokes
05-05-2006, 10:31 AM
Eu de curand am vazut Big Momma's House 2 (http://www.cinemagia.ro/movie.php/Big_Momma_s_House_2?movie_id=11853) si mi-a lasat o impresie destul de buna.

Ionut cel Intelept
13-05-2006, 10:55 PM
Am reusit sa vad silent hill. Din punct de vedere cinematografic e un film destul de prost. Insa mie mi-au placut jocurile din seria silent hill ( in special 2) si de aceea pot spune ca sunt dezamagit. Punctele bune ar fi ca mare parte din coloana sonora este luata din jocuri. O alta chestie interesanta este prezenta personajelor (mai bine zis NPC-urilor) din joc , si aici putem remarca : monstrul care face radiourile sa o ia razna, sorele medicale, Pyramid Head , Anna. In topul meu al filmelor adaptate dupa jocuri il plasez pe locul 2 dupa Rezident Evil , dar peste unele filme precum Doom , Rezident Evil 2 , Blodraine si pseudofilmul Dungeons and Dragons(care este o mare porcarie). Astept sa apara Hitman si Max payne prin 2007 dar sunt sigur ca nu vor aduce nimic nou sub soare.

DarkComy
13-05-2006, 11:33 PM
Filme dupa jocuri ar trebui sa mai apara Splinter Cell ( din pacate nu mai sunt vesti noi despre el :(( ) si Prince of Persia: Sands of Time care va fi produs de Jerry Bruckheimer si mai mult ca sigur va avea coloana sonora facuta de Hans Zimmer deci avem toate sansele sa vedem prima adaptare dupa un joc care nu va fi un kkt

Eu am vazut Lucky Number Slevin , un film foarte marfa din punctul meu de vedere nu si din cel al lui mns :P 9/10

Jokes
14-05-2006, 02:58 PM
Dar parca vor sa faca si Hitman,parca scria pe IMDb (http://www.imdb.com).

mns
18-05-2006, 05:17 PM
Originally posted by DarkComy@May 14 2006, 12:33 AM
Eu am vazut* Lucky Number Slevin , un film foarte marfa din punctul meu de vedere* nu si din cel al lui mns* :P 9/10
79686

Mie mi s-a parut putin prea banal parca si tras de par, adica s-a vrut a fi un flick, dar au incercat prea mult, multe chestii nu prea au fost la locul lor. As putea sa spun care, dar nu ma apuc sa povestesc pentru ca stric tot filmul pentru cei care nu l-au vazut.

Recomand un super serial englezesc, Wire in the blood, e despre un psiholog ce colaboreaza cu politia si ii ajuta sa rezolve tot felul de cazuri. Nu e un serial paranormal, nu e un psiholog paranormal, e super. :D

ultras_violet
19-05-2006, 09:19 AM
Am vazut Flight 93 ( 9,6/10) , bestial , arata ce sa intamplat in realitate
si azi o sa ma uit la Scary Movie 4 (9,3/10)

pikciu
19-05-2006, 02:30 PM
tu ii dai nota inainte sa-l vezi? :):):)

Tuby
20-05-2006, 09:46 AM
Flight 93 are legatura cu 11 septembrie? Imi pare cunoscut numele

Ratonu
20-05-2006, 12:20 PM
E "United 93" de fapt si e despre avionul care s-a prabusit pe langa Pittsburgh pe 9/11. Nu l-am vazut inca, dar ma astept la ceva destul de penibil. Are o medie a notelor destul de mare, dar asta nu spune nimic deocamdata; e genul de film care poate fi privit cu prea mult subiectivism. O sa-i acord o sansa, sper sa nu fie o pierdere de timp

Ionut cel Intelept
30-05-2006, 05:52 PM
Originally posted by Jokes@May 14 2006, 03:58 PM
Dar parca vor sa faca si Hitman,parca scria pe IMDb (http://www.imdb.com).
79702

Asa am auzit si eu. In rolul principal cica ar fi Vin Diesel.

DarkComy
30-05-2006, 06:30 PM
Cred ca mai potrivit era Jason Stanton ( tipul din Transporter )

Eu am vazut Inside Man 8,2/10

Ionut cel Intelept
31-05-2006, 11:05 PM
Mai chel mi se pare Vin Diesel.

Ratonu
31-05-2006, 11:23 PM
Mai bun actor e Statham si probabil mai potrivit pentru rol decat Vin Diesel. Nu cred ca Diesel are suficient rafinament (nici macar) pentru a fi Agent 47.

bullzeye
31-05-2006, 11:25 PM
:D Asta nu-i problema. Ce? Jason Statham nu ar fi putut sa se rada in cap pentru film :P ? Si eu sunt de parere ca Statham ar fi fost perfect pentru rolul din Hitman.

Doamne cat m-am chinuit pana sa-i scriu numele corect, de e tarziu, mai am putin si adorm pe tastatura :D .

Time2Chill
01-06-2006, 08:38 AM
Eu am vazut aseara Legaturi Bolnavicioase, daca nu l-ati vazut, sa nu va uitati la el, pentru ca nu mertia nici macar timpul petrecut sa-l luati...

mns
05-06-2006, 10:26 PM
Si mie mi s-a parut o porcarie Legaturi Bolnavicioase, puteau sa scoata mai mult din film, dar a fost foarte diluat si Tudor Chirila a jucat de parca incerca sa impresioneze pe nu stiu cine, prea se scremea.

Am vazut zilele astea:

Misiune Imposibila 3: destul de slab filmul, mi s-a parut mult prea segmentat parca si destul de imprastiat, povestea a lasat mult de dorit si a depasit limita absurdului.

X-Men 3: pentru un film "fantastic" a mers, mi s-a parut mai bunicel decat 2 si mai bun decat 1. Se aud zvonuri cum ca in X-men 4 vor reveni toti cei ce au murit pana acum, asta ar fi un mare minus.

The Pink Panther (2006): nu a fost chiar atat de prost, am vazut si filmele initiale cu Peter Sellers si nu pot sa zic ca asta a fost foarte penibil, in mare a mers.

Donnie Darko: super film, asta e genul ala de film pe care trebuie sa il mai vezi de cateva ori pentru a intelege exact ceea ce s-a intamplat, super, un film care le are aproape pe toate.

DarkComy
05-06-2006, 11:39 PM
Se vede ca se apropie sesiunea , nu-i asa mns :P

mns
05-06-2006, 11:42 PM
E pe vine si Hotel Rwanda :P

ultras_violet
08-06-2006, 05:36 PM
Pink Panther( nota mea 7/10)
Scary Movie4 ( l-am vazut, nota 8/10)
DateMovie( primele 10 min, nota 10/10 , restu 9/10)

Jokes
08-06-2006, 07:08 PM
Scary Movie4 ce filme parodiaza?

Ratonu
08-06-2006, 07:14 PM
Parca am mai zis eu, "The Grudge", "War of the Worlds", "Saw", "The Village"... plus o "prestatie" a lui Tom Cruise la "Oprah". :P

r5m
08-06-2006, 07:14 PM
Mai multe filme. :P

Jokes
08-06-2006, 08:47 PM
Insemana ca este foarte tare filmul de abia astept sa-l vad

ultras_violet
09-06-2006, 11:53 AM
Adam Sandler, am mai realizat un film pe langa Benchwarmers! Filmul se numeste Click! Are o telecomanda cu care poate controla timplu! E super filmul! Parca pe 21 apare!

mns
11-06-2006, 03:26 PM
Am vazut ieri Hotel Rwanda, nu stiu de ce are o nota atat de mare filmul, mi-a adus oarecum aminte de Lista lui Schindler, dar a fost mult mai slab.

M-am uitat si la The hills have eyes, nu stiu ma asteptam la altceva, in mare a fost o porcarie. Nu la fel de prost ca altele din gen, dar prost.

sisu_stelistul
13-06-2006, 08:45 AM
Cel mai tare film pe care l-am vazut in ultima vreme a fost basic instinct 2, l-am vazut cam acum o luna, dar acum dupa reorganizarea forumului am descoperit topicul (good job mns), ( nota 10/10)

Jokes
13-06-2006, 08:43 PM
Acum as vrea sa vad un film vechi dar din pacate este prea vechi ca sa-l mai gasesc:The Fly (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Fly_(1986)) cred ca unii dintre voi il stiu a fost mai de mult la ProTV dar nu stiu de ce mi-a trasnit acum sa-l vad din nou :crazyboy: :blink:

gianni
14-06-2006, 07:22 AM
Nu este filmul cu tipul care se transforma in musca? Din cate stiu eu, Pro Tv-ul are multe reluari ale filmelor, asa ca nu este exclus sa revezi acest film cat de curand!

mns
14-06-2006, 09:09 AM
AM vazut si eu intr-o zi, Failure to launch, destul de penibil filmul, i-as da un 5/10, nici filmele de comedie nu mai sunt ce au fost, numai gunoaie pe aceiasi tema si cu acelasi subiect. Acelasi fond, alta forma. Penibil.

gianni
14-06-2006, 10:04 AM
Sincer, ce mai salveaza grila de programe este Hbo-ul! Fiindca celelalte canale romanesti sunt varza! Reluari, reluari si iarasi reluari!

sisu_stelistul
16-06-2006, 09:08 PM
am vazut acum cateva zile o comedie tare in spaniola, cu un palestinian si o evreica care s-au indragostit si lui ii scapa o supa inghetata pe geam si il loveste pe tatal fetei, e destul de misto 8/10

pikciu
16-06-2006, 09:21 PM
aseara am reusit si eu sa mai vad un film: "Big momma house" pe antena 1. foarte buna comedia :) acum vreau sa vad ---||--- 2

DarkComy
16-06-2006, 10:24 PM
Am vazut V for Vendetta (http://imdb.com/title/tt0434409/) 9,5/10 un film foarte bun . Vad ca sunt la moda filmele gen Equilibrium cu un viitor apropiat ...

mns
29-06-2006, 12:27 AM
Am vazut si eu o groaza de filme in ultima vreme:

The fast and the furious: Tokio drift: 5/10

A fost cam la fel ca primele doua la calitate. Muzica mi-a placut insa foarte mult.

An american haunting: 6/10

A fost destul de infricosator, pacat ca a fost putin cam diluat. S-a abuzat prea mult de unele efecte destul de proaste. In mare a mers, mai ales ca a fost filmat in Romania.

The Moguls: 7/10

O comedie destul de buna. Oricum nu ma asteptam la un asemenea film. Actori buni care au jucat bine, poveste amuzanta. Filmul e despre o comunitate dintr-un orasel mic american ce incearca sa faca un film porno.

The breakup: 5/10

Filmul asta nu stiu ce a vrut sa fie. Comedie? Drama? Mi s-a parut o combinatie proasta intre cele doua.

Ultraviloet: 3/10

jenibil, credeam ca o sa vad si eu o buca a lui Mila Jugovik si cand colo un film cu actiunea proasta, poveste proasta si actori la fel de prosti.

Undervorld: Evolution: 6/10

Nu stiu de ce, dar filmul asta chiar mi-a placut. Probabil aveam chef de un fil mde actiune+fantastic.

Date movie: 3/10

Multe glume proaste si unele scene din film au fost practic copiate (refacute) dupa alte filme. Nu mi s-a parut o parodie prea buna.

Mission Imposible 3: 5/10

Aiurea si filmul asta, prea au exagerat mai in toate scenele.

Cars: 8/10

Prima animatie amuzanta, interesanta si curata pe care am vazut-o in multa vreme.

Am mai vazut si multe alte filme. O sa mai postez alta data cand mi le aduc aminte.

Jokes
29-06-2006, 12:43 AM
La anul apare Spider-Man 3 (http://www.imdb.com/title/tt0413300/) prin vara:website-ul oficial (http://www.sonypictures.com/movies/spiderman3/site/noflash.php)

sisu_stelistul
01-07-2006, 12:38 AM
Am vazut azi goal cand am avut netul si cablul cazut, cred ca trebuia sa ma uit mai demult la el.

Jokes
01-07-2006, 11:56 AM
Eu am vazut Scary Movie 4 si cred ca este cel mai slab dintre toate nimic care sa te fac a sa razi am ramas dezamagit de el

Time2Chill
01-07-2006, 02:51 PM
la Scary movie doar primele 2 au fost mai frumoase, tema principala fiind parca Scream, dupa au decazut, adica 3 si 4 au avut ca teme principale invazii ale extraterestrilor combinate cu filme horror, cam slabut, din punctul meu de vedere

Jokes
01-07-2006, 03:05 PM
Eu pe 3 nu l-am vazut pe tot, motivul fiind plictiseala, iar acum stau si ma gandesc ce comedie buna as putea vedea?!

mns
02-07-2006, 04:36 PM
Mie mi-a placut Scary Movie 4. In general mi s-a parut mult mai bine realizat decat celelalte, a fost facut parca la o scara mult mai mare. Nu ma asteptam la asemenea decoruri si efecte la o parodie.

pikciu
02-07-2006, 05:06 PM
am vazut final destiantion 3. e la fel de interesant si tensionant, dar parca deja e cam fumata ideea.

gianni
03-07-2006, 12:42 PM
Am vazut "Satul", un film care se vrea a fi horror, dar este mult mai frumos! Chiar mi-a placut! 9,5/10

mns
03-07-2006, 04:07 PM
Si mie mi-a placut foarte mult The Village. Nu ma asteptam la un asemenea final, a fost bun filmul. Nu inteleg de ce a fost asa criticat.

Filmul a fost scris si regizat de M. Night Shyamalan care a mai facut si Al saselea simt si inca vreo 2 filme destul de bune.

gianni
03-07-2006, 06:19 PM
Impresionant! Am inceput sa intuiesc sfarsitul cam pe la jumatatea filmului! Oricum, o idee geniala sa te ascunzi in padure si sa stai departe de restul lumii, incercand sa pastrezi adevaratele valori ale umanitatii!
Nu stiu ce critici i-au fost aduse, dar, dupa umila mea parere, este un film foarte bun!
Iarasi, mi-a placut si V de la Vendetta! Deh, eu sunt mai in urma cu urmaritul filmelor noi! :D

Ratonu
04-07-2006, 12:42 AM
Am vazut "The Silence of the Lambs" (1990, "Tacerea mieilor"), un film excelent (il mai vazusem, dar foarte demult, cred ca nici nu eram la scoala). Scenariul, regia si actorii sunt de cel mai inalt nivel. Spunea un amic care a vazut filmul la cinema cu ai mei (si nu numai el) ca i-a placut filmul in general, dar si ca un punct slab este Jodie Foster. Ma intreb ce-o fi fost in capul lui. Foster e magistrala in acest film, iar performanta ei este cruciala in desfasurarea lui si in efectele pe care ar trebui sa le aiba acesta asupra privitorului. Bineinteles, nota 9.
Acum vreau sa vad "Manhunter" (1986, primul film cu Hannibal Lecter) si "Red Dragon" (2002, un prequel in trilogia deschisa de filmul din '90). Am vazut "Hannibal" (nota 6) acum vreo 2 ani.