View Full Version : A aparut demo-ul!
Danutz
21-01-2005, 08:46 AM
Are 161 de mb,este un meci intre Chelsea si Bayern Muchen si il puteti lua de aici (http://downloads.soccergaming.com/download.php?id=00009677)
40 de imagini si un review al jocului in cateva ore la FifaRomania
40 de imagini si un review al jocului in cateva ore la FifaRomania
Danutz
21-01-2005, 01:04 PM
Mie nu prea imi place jocul,sunt ceva schimbari la grafica,dar mi se pare ca gameplay-ul este la fel ca cel din Fifa05.Si nu stiu,eu din vreo 6 suturi pe care le-a tras intr-un meci,nu am nimerit poarta.Si inca ceva,nu sunt comentatori.
E ca un fel de patch pt. Fifa05 :unsure:
Floyd
21-01-2005, 04:48 PM
Da, se aseamana destul de mult cu FIFA2005 dar mie mi-a placut cum se misca. Atmosfera de nocturna este mai buna si la loviturile liber sau cornere e altfel. Desi nu cunosc sistemul asta de lovituri libere am reusit sa dau doua goluri in acelasi meci din astfel de situatii, spre marea mea mirare :lol: Daca ma puneti acum sa mai dau, nu mai stiu.
Cu echipa adversa nu prea am avut dificultati, din 4 meciuri am facut un egal si 3 victorii.
Danutz
21-01-2005, 04:58 PM
Deci eu pana acum,in meciurile pe care le-am jucat nu am vazut hent si greseli de arbitraj,EA anunta ca o sa fie,poate doar in versiunea finala ;) Si ma bucur ca au schimbat sistemul de executare al cornerelor e mai bine asa.Apropo a dat careva vreun penalty?Sper sa-l fi schimbat si asta...
stefan
21-01-2005, 08:15 PM
Na ca acu aveti tot felul de detalii aberante in jocul asta, antrenor care se agita pe marginea terenului, telefoane de la fani si aste chestii, si gamplay-ul a ramas cam la fel ca la fifa 2005. Nu zic ca toate detaliile astea care ocupa loc in meniu si pe HDD nu aduc realsm intr-un fel jocului, dar la fel ca la TCM, partea in care chiar joci, respectiv antrenezi echipa e neglijata, si asta zic eu ca conteaza cel mai mult. dupa parerea mea jocul e o dezamagire, la fel ca euro 2004 (macar ala progresase putin la gameplay)
Time2Chill
21-01-2005, 09:02 PM
marfa, abia astept sa joc da ziceti-mi si mie daca stiti ceva de un demo lite, ca am o rata de dld nashpa :(
Danutz
21-01-2005, 10:00 PM
Nu a aparut inca o versiune lite,dar au aparut deja primele patch-uri si un nou kit template,modificat total ;)
Moaca
21-01-2005, 11:01 PM
felicitari danutz ..........mai am 4 ore de downloadat offfffffff mor de nerabdare
ce sa mai imbunatatit fata de fifa 2005?
RaPiDuTz
21-01-2005, 11:58 PM
un link intern ceva a aparut ?
Ronaldo
22-01-2005, 12:28 AM
:saliveaza: :saliveaza: mai baieti mi-ati luat-o inainte, ca eu facusem vreo 40 de imagini si acum vroiam sa le pun ... cand am ajuns aici am fost dezamagit....mi-au luat-o baietii de la fifaromania inainte. Stiti cand apare versiunea finala in magazine, ca vreau sa il cumpar, chiar daca este cam slabut. Cel mai mult imi place introducerea!!! Aia cu imnul de la Ch League!!! :mishto: La grafica, v-am spus ca nu e asa marfa ;)
Dar eu pun in imagini ce nu ati pus voi ... :P :mishto: hmmm, vad ca nu pot sa edit asta si sa pun si imaginea ... deci mai dau un post, am incercat oricum :mishto:
Mai baieti ce are mai, ca nu pot sa attach poze, sa mai deschid alt topic special pt poze??? :saliveaza: :saliveaza: :saliveaza: :saliveaza: :saliveaza: :saliveaza:
Danutz
22-01-2005, 09:47 AM
Am vazut destule poze,nu mai are rost sa mai pui si tu :P si chiar nu stiu ce ti se pare asa deosebit jocul asta <_<
R>nu cred ;)
RaPiDuTz
22-01-2005, 11:02 AM
cum era aia ? alt ambalaj, acelasi produs ?
a, ba nu...alt joc, acelasi EA Sports ;)
pacat de intro ca e frumos...si inafara de ceva atmosfera imbunatatita mai nimik nou... :o
Danutz
22-01-2005, 11:09 AM
Pai am zis yo,mai bine scoteau un add-on :) dar bani sunt mai importanti ;)
Moaca
22-01-2005, 12:25 PM
mie mi sa parut destul de interesant ,chiar daca nu are chiar asa de multe imbunatatiri.......au reusit sa creeze o atmosfera superba
oau ... cu singuranta cel mai inutil titlu scos pana acum de EA.
e varza jocu ... tot la 2005 cred ca o sa raman ...
nu inteleg ceva ... ce cauta WIDW SCREEN-u in joc ... de ce nu putea fi lasat ca pana acum ... grafica din demo e la fel ca in 2005 ... gameplay-u acelasi ... singura schimbara (mie mi se pare inutile) e ca mai apare din cand in cand antrenoru pe margine si mai gestioneaza ceva, sau cateaodata mai apare intr-o fereastra de genu picture in picture ...
nu merita ... astia de la ea chiar nu mai vor sa schimbe nimik ... din 2003 pana acum grafica e aproximativ la fel, iar gameplay-u f putin schimbat.
sau poate cred ca au descoperit formula perfecta ... pt un simulator(cum il numesc ei ... ) ?? mai au mutl de lucru ...
UEFA champions league 2004-2005 cred ca o sa fie primul joc din seria fifa care o sa-mi lipseasca din colectie ... din 96 incoa' ... :angry:
Moaca
23-01-2005, 06:28 PM
esti cam dur.......sa te joci mai mult sa vezi ca sunt cateva schimbari in bine
nitehunter
24-01-2005, 08:54 AM
am pus si eu gheara pe un demo...ce sa zic in meniuri parca navighezi cu usurinta, chestia cu antrenorul e interesanta...dar nu stiu parca nu au mai inbunatatit grafica....seamana cu un PES4 care a fost o dezamagire. au pus minute de prelungiri :D ...parca prea repede iti iau aia mingea....jucatorii parca nu se aseaza bine in teren, introducerea aia ma enerveaza la moarte...ce naiba tot atata...pana sa intri in joc 30-40 sec prin meniuri, iti apare postul ala stupid de radio in care dupa fiecare teleofon ii face prezentare aia de kkt de 20 sec <_< apoi mai stai pana sa intri cu totul in meci...macar daca se putea sari peste...adica daca vrei asculti imnul si vezi jucatorii cum intra...sau daca nu, nu pierzi inca 30 sec degeaba...adica te plictisesti sa vezi alea...mai ales in joc cand zice ca ai 50 de meciuri...de cel putin 50 de ori trebuie sa stai la chestia aia...si credeti-ma o sa vi se para super naspa...si uite asa incepi sa te plictisesti de joc...astept varianta finala bineinteles...poate iar ma chinui sa o downloadez si observ ca e vreo tampenie....ca PES4 !!! Mai il studiez si revin :P
vladinho
24-01-2005, 09:17 AM
Mie unu mia placut
Nu am jucat decat un meci da nui asa naspa
Nui nici peste fifa 2005 da nici sub ca doar ce draq daca ar face ceva sub fifa ar fi de kkt
Asa ca nu preaimi pare rau ca a iesit cum a iesit.Oricum nu prea o sa joc ala si tot la fifa si pes raman.
romania_team
24-01-2005, 10:50 AM
Originally posted by Time2Chill@Jan 21 2005, 09:02 PM
marfa, abia astept sa joc da ziceti-mi si mie daca stiti ceva de un demo lite, ca am o rata de dld nashpa :(
A aparut versiune Lite pe http://eng.fifax.net si cateva patch-uri ;)
Moaca
24-01-2005, 12:03 PM
si pe mine ma streseaza prezentarea aia la fiecare meci.....plus ca meciu tine doar 4 minute
DrushK
24-01-2005, 03:15 PM
ma ...ce nashpa. ..cam trebe vreo CATEVA ORE BUNE SA-L COPII .... :scaun: :( :angry: :( :angry: nush ce sa fac ..pe retzea la mine nu-l gasesc ..e nashpa ..apropo e un meci intreg la demo sau doar o repriza ???? sper sa reusesc sa-l copii :mishto: 8)
Phyxsius22
24-01-2005, 06:07 PM
daca vreti sa va luati un demo lite intrati pe www.fifa05.com .demoul are 21 mb si il luati in cam o ora si jumatate. :D :mishto:
Murphy
24-01-2005, 07:21 PM
fratilor...este un patch cu demo-ul UCL2005 de doar 21 MB.... :mishto:
Jocul se aseamana foarte mult cu fifa05 ..doar cateva schimbari atunci cabd da gol....arata fazele importante la fiecare intrerupere a jocului...dar ie fain jocul dar si foarte greu.
SPER SA APARA DIVIZIA A CAT MAI REPEDE!!!!!!!!!!
FORZA STEAUA :fotbal:
Moaca
24-01-2005, 07:33 PM
si mie mi se pare mai greu.......asa e mai bine
JohnnyUSA
24-01-2005, 10:49 PM
seamana cu un PES4 care a fost o dezamagire.
Nu mai lovi atat in PES4 .. daca tie nu-ti place .. te invit sa-mi spui de ce e asa o dezamagire pe thread-ul FIFA2005 vs PES4.
UCL nu am jucat inca .. si nu ma tenteaza sa-l joc curand.
Adi_Mutu
25-01-2005, 09:43 AM
Bha fratzilor aku dw si eu versiunea demo lite ... dak e o dezamagire imi bag picioarele in versiunea finala si in foamea lor de bani!Ash fi fost multumit sa jok fifa 2005 inca 1 an si jumate , sa nu mai skoata nimik pana atunci da kand scot fifa 2006 sa merite nu sa ne jukam doar ca e nou !! Singura idee buna e fifa2005 street ala ...ca ala parka mai merita da asha ... un ucl putea sa mai astepte nu stateam noi in UCL ... !Da asta e ! :nashpa: :fotbal:
Uefa Champions League = Fifa 2005 + niste mici out of play cinemas cu antrenorul..
Probabil ca versiunea full nu va aduce nimic nou asa ca degeaba l-au scos..
Ghost
25-01-2005, 08:33 PM
eu sunt multumit ... dart astept jocul :) ... marfa filmul .. muzica ... dar e nasol ca se poate juca numai in uefa ... a-ti observat ceva diferentieri de fifa 2005 ??? :huh:
Adi_Mutu
28-01-2005, 09:28 AM
hmmmatat de out of playurile alea cu antrenoru si muzica ( aia makar merita :)) ) in afara d astea...nothin
Time2Chill
28-01-2005, 11:39 AM
faza cu anternoru e cam praf in ochii iubitorilor de fotbal, la nba2003, exista deja asa ceva... fifa, este lasata mai la urma, nush din ce considerente, tin minte ca la nhl 2002 avea un creation center, aproape profesionist, in care puteai sa-i faci fata cu cele mai mici detalii, ii alegeai pana si culoatea ochilor, la fifa...... n-am vazut asa ceva...... cat despre ucl, diseara ca spun prima impresie... ca mai am 30 min de luat :P
Ghost
28-01-2005, 05:13 PM
jocul full are multipalyer ???? :huh: :blink: ...
jocu full nu a aparut ... :)
nitehunter
28-01-2005, 07:08 PM
Cica apare in februarie...dar nu se stie cand...la sfarsit , mijloc sau inceput :lol: :)
Ghost
28-01-2005, 08:20 PM
stiu ca nu a parut jocu' full ... dar va intrebam poate stiti daca are multiplayer ... :P
RaPiDuTz
28-01-2005, 11:02 PM
va avea...si apare pe 9 park (sau ala era kotor2 ? :huh: )
Adi_Mutu
28-01-2005, 11:06 PM
Rapidutz ...ar fi marpha sa fie cum zici u p 9 .. ;) !
ce draq ... e urat jocu ... tot ce e nou e inutil. singura chestie marfa e ca are mel din champions league. da aia de o sa o auzim la anu pe ghencea :P
si nu inteleg un lucru ... ce cauta jegu ala infect de widescreen intr-un joc ????
Ghost
29-01-2005, 12:17 AM
adevaru' ca se vede nasol :D ... parca e un film vechi :D ... daca asa se va vedea si jocu' full :nashpa: ...
Adi_Mutu
29-01-2005, 09:46 AM
good point guys..au ratat`o cu joku asta..am jukat si eu putzin si e putzin irealist ..!Scoate portaru nostru fatza`n`fatza cu makaay pe TOATE....ceea ce nu prea e posibil ca makaay nu rateaza kiar asha sa dea in el..pai l`am lasat sa skape si a ratat de 5 ori portaru a "ghicit" unde da!Pai din 5 faze makaay dadea makar 1 - 2 goluri dak nu p toate :)
Time2Chill
29-01-2005, 02:36 PM
atacantu advers rateaza pt ca este un niuvel de joc scasut setat ca defalt
am si eu o intrebare, cum se bat loviturile libere??? ca nu mai e la fel ca al 2005..., mi se pare cam aiurea.......
si eu am o placa video slabuta spuneti-mi si mie, ce aprea in poza de mai jos, apare la sfarsitul meciului...
http://img165.exs.cx/img165/1126/clipboard026ra.jpg
eventual sa puneti si voi o poza, sa vad si eu ce era acolo...
Adi_Mutu
29-01-2005, 03:55 PM
scrie ceva de lead..cum ca ai fi in frunte ... ;) !
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.