View Full Version : Scuze
kytz_2004
20-01-2005, 10:38 PM
Vreau sa va cer voua, echipa fifaromania, scuze in numele echipei ***... stiu ca suntem vinovati si e ptr ultima oara cand sa intamplat, va asigur!
Daca neati scuza si am ajunge undeva la pace, sa nu ne mai injuram ca dobitocii, mas simti mult mai bine... si daaca nu neati ierta tot mas simti mai bine ca am postat asta... am stat de vorba cu toti si miau promis ca nu se va repeta!
Va Multumesc
Danutz
20-01-2005, 10:42 PM
Lol sa deschideti poll ca sa va cereti scuze,wtf?!Puteati vb pe mess sau mai stiu yo,mdea..in fine..
kytz_2004
20-01-2005, 10:47 PM
eu am deschis topicu asta ca sa stie ca ne pare rau si ca nu se va intampla pot sa zica ce vor... eu am avut intentie buna desi toti nu vor fi de axcord... ca si tine de altfel...
TVSPORT
20-01-2005, 10:54 PM
"PS (asa de final):
exista 3 variante:
1. ori n-ati auzit de logo-uri editate
2. ori nu stiti ca unii recurg la asa ceva
3. ori va faceti ca n-auziti
Zic o data si pt. totdeauna, voi discutati dupa, ce vreti si cat vreti: Acel logo a fost editat: dupa ce am discutat cu el in acea zi de banul lui pe tv_sport , s-a razbunat ca l-am banat pe TV_SPORT, a editat tot logo-ul care il avea cum a dorit el.
PPS. Nu va iert pt. asta, cei care s-au indoit de mine...de ce ? pt. ca la toata lumea ati impuiat capul cu acest rahat.
PPS 2. Imi pare rau ca am atatea posturi la voi...fifaro ar fi meritat sa am acolo atatea..."
hmm
pana acum au postat oameni care au fost/sunt pe forumul fifau
kytz_2004
21-01-2005, 08:35 AM
poate se gandesc mai bine... dar sa scrie aici numai cei din fifaro!
habbib
21-01-2005, 09:06 AM
ce jalnici sunteti..LINGAILOR! n-aveti pic de personalitate..verzelor!
Andrei_C
21-01-2005, 01:02 PM
Bha sa va fie rusine !!! Auzi ba ii pare rau ca si-a consumat energia facand post-uri , ba p**a nu-mi aduc eu aminte ca mns , dj_mozart , ratonu , Rapidutz & Co. sa te fi rugat pe tine sa faci niste kkt-uri de posturi ... :fyou:
TVSPORT
21-01-2005, 01:20 PM
Deci eu nu va iert (spun asta pt. ca eram un fidel al vostru, dar m-ati dezamagit).
stefan
21-01-2005, 07:48 PM
Eu zic ca dupa ce ne-ati injurat peste tot (am mai multe loguri, ala pe care l-am postat e doar un exemplu) nu mai poate fi vorba de nici o iertare, daca persoane de la voi m-au injurat vreo 4 luni si acu vin si zic "scuze, daca imi scoti ban-ul nu te mai injur" nu ma incalzeste cu nimic.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.