PDA

View Full Version : Federatia Romana de Fotbal

Floyd
10-01-2005, 03:03 AM
Va invit sa va exprimati aici parerea despre un subiect care este de mare actualitate: Federatia Romana de Fotbal. Ce pareri aveti despre FRF, despre Mircea Sandu, despre probleme ale federatiei care vin in stransa legatura cu starea actuala a fotbalului nostru si orice alte referiri pe marginea acestor lucruri, ar fi interesant sa le impartasim.
Domnilor, aveti cuvantul!

stefanm14
10-01-2005, 08:50 AM
nu stiu ce sa zic. pana acum eram un contestatar al lui Mircea Sandu, dar nu stiu, parca in ultimul timp a fost mai bine, chiar daca calificarile au fost ratate! TOTUSI, AR CAM TREBUI SA LASE LOCUL ALTCUIVA!

Ratonu
10-01-2005, 09:24 AM
Din pacate, nu stiu daca vom scapa prea curand de mafia din Federatie. Mircea Sandu, cand se va retrage, va lasa locul lui Gica Popescu (omul lui) si nu stiu cu cat se vor imbunatati lucrurile...

habbib
10-01-2005, 09:49 AM
cat timp o sa existe mafiotii aia de frati becalii,ei o sa puna oamenii acolo,asa ca si cu mircea sandu si cu gica popescu e totuna,oricine ar fi acolo,tot becali conduce din umbra federatia si pune pe cine are el chef selectioner s.a.m.d

yahoo
10-01-2005, 09:30 PM
Am o parere de kkt despre aceasta federatzie de kkt care e condusa de nijte inkompetentzi.Zik k n-au bani sa bage in natzionala pt stadioane si mai vor Euro la noi. Dai draqu de mafiotzi si dependentzi de acest post!

RaPiDuTz
10-01-2005, 11:17 PM
gica e cam expirat...nu el ar trebui sa fie urmatoru...
cat despre actualu...lol, a facut mult prea multe greseli si nu vad ce mai cauta acolo...

yahoo
11-01-2005, 12:14 AM
Vai R te mai vad si yo pe forum k ai kam lipsit :P De akord k gika e kam dus.Dar nu prea stiu pe cine sa propun pt un nou mandat

Tuby
11-01-2005, 10:58 AM
Emerich Ienei !! :P Mie mi-a placut intotdeauna si nu mi se pare a face parte din gasca numeroasa de "na-ti-o tie da-mi-o mie"

Floyd
11-01-2005, 06:13 PM
Este o varianta interesanta. Nu stiu daca va dori sau daca va fi propus de cineva.

micutzu
11-01-2005, 07:12 PM
Nu inteleg de unde are bani Sandu de organizat Euro cand nationala nu are nici macar un stadion in toata tara care sa fie la nivel occidental.Asta ori isi bate joc de noi ori e prea visator :rolleyes: .
Sper sa nu vina Popescu la federatie pt ca inca de acum face smecherii cu transferuri alaturi de fratii Becali ( transferurile de la Dinamo ).Ienei ar fi bun dar pana acum nimeni nu la propus. :romania:

Floyd
12-01-2005, 09:53 PM
Sandu si oligarhia de la conducerea fotbalului romanesc se vor duce dreaq la fel cum e in curs de a se duce psd-ul.
Vine o vreme pentru toate si e binecunoscut principiul dominoului ;)

DaS
29-01-2005, 07:59 PM
deh ... vad ca acum transforma divizia a corupta in divizia a FOARTE corupta. maresc nr de echipe la 18... fericire mare la dinamo :P
sanduleee ... lasa-neee ... lasa-neee :P

Adi_Mutu
29-01-2005, 09:40 PM
Hmm ce sa zic mafia italiana e mai putzin corupta dekat frf`u ... deci nuj ... eu cred ca ar fi cazu sa terminam cu blaturile ( evidente si excesive ) din Romania si sa ne mai gandim si noi sa ne civilizam , sa ne facem niste stadioane demne de organizat euro , si in primu rand ==> CALIFICAREA !

Emil Sandoi
05-02-2005, 12:32 AM
Va zic eu,pana nu pleaca jigodia de Mircea Sandu de la FRF nu are nici o sansa fotbalul romanesc..O sa ne ducem din ce in ce mai jos.

andrei09
31-10-2005, 03:00 PM
cel mai bine ar fi sa fie ales gica popescu la federatie.
jigodia de mircea sandu a invartit destul oalele la federatie...ii ajunge...mai ales dupa ce am rata si a 3-a calificare....trebuie schimbat!!!

little_foot
31-10-2005, 03:11 PM
ar fi bine dar dupa atatia ani si-a format aliatii lui si e cam greu sa treci de grupul asta pe care si l-a format.nu vezi ca deja au inceput "exterminarile" celor care-si doresc schimbarea?una e ce vrem noi si alta este ce vor oamenii din fotbal care au un cuvant de spus.cel mai elocvent lucru este ca in divizia c seria a 5-a adica zona olteniei s-a facut un fel de sodaj si dintre toate echipele doar 2 ar vota cu popescu(scoala lui de fotbal si calafatul-orasul lui natal).interesele sunt prea mari...ar avea multi de suferit.doar cei nou veniti in fotbal doresc schimbarea.restul nu au dc sa-si puna batranetile in pericol :P

Ratonu
31-10-2005, 05:02 PM
Cred ca alegerea lui Gica Popescu ar fi raul cel mai mic. Nici cu el la Federatie nu cred ca va fi foarte bine, pentru ca e bagat cu fratii Becali. Iar gandul ca aceste personaje ar controla fotbalul romanesc... ei bine... :greata:

DarkComy
31-10-2005, 09:59 PM
oricat de mult il urasc pe GP , as vrea sa castige el , macar e mai bine cu el decat cu Sandu !!!, Bine punctat Ratonu : raul cel mai mic :bere:

mns
31-10-2005, 10:20 PM
Mie tare imi este teama ca oricare dintre ei ar ramane ar face destul rau fotbalului romanesc. Sandu la cat a distrus si furat pana acum, nu vad de ce s-ar opri in continuare. Gica Popescu tare cred ca o sa faca jocurile clanului Becali, si din pacate asta s-ar putea sa fie raul cel mai mare. DIn pacate nu e chiar cu mult mai mic raul numit Gica Popescu, daca ar reusi insa sa se distanteze de fratii Becali poate poate.

habbib
31-10-2005, 11:11 PM
tare cred eu ca distantarea asta pe care a facut-o giga popescu in ultima vreme,fata de fratii becali,e doar asa de fatada,sa dea bine in campanie,sa nu zica lumea ca trage cu ei,sau ca ei stau in umbra lui..stim cu totii cine e coloana vertebrala..Mircea Sandu,corect, e cel mai rau,gica popescu,ce sa spun,e mai putin rau,in privinta lui Lupescu nu stiu ce sa zic..as paria ca popescu o sa castige alegerile..si fazele alea de azi de la stiri cum ca el ar fi in stare sa nici nu se plateasca "as lucra si pe gratis la federatie.."mi se par un pic hazli,de prost gust..e adevarat ca are el bani in prostie da totusi pe cine pacalim noi cu discursuri din astea fabricate..

[K4]RedDog17
01-11-2005, 06:59 PM
eu cred ca gica popescu e foarte potrivit pt FRF...chiar daca are legaturi cu fratii Becalii...nu cred ca o sa le faca treburile lor murdare...
oricum..decat Sandu !!!!

Luis_Figo
06-11-2005, 09:16 PM
Chestii negative:
1. bah, e atat de kkt FRF, ca pana si site-ul e najpa, uitativa de ex pe www.fpf.pt ... uitati cum arata.... pai pana si pe neogen poti sa faci site mai misto dekt a lu FRF ...
2. nu avem un stadion demn de nationala, in fine, o sa faca tariceanu un sadion .... :P
3. Conducatorii sunt acolo pt bani, pt afaceri, nu pt FOTBAL :fotbal: ....
Chestii pozitive:
1. Avem bani de echipament si minge la moda, de ex: kitul romaniei e acelasi model ca cel al greciei, finlandei, adik e la moda :D
2. Avem casa a fotbalului cat de cat misto.... :mishto:

Cam atat am de spus decamdata..... :D

Ratonu
06-11-2005, 09:55 PM
Cu echipamentul n-as zice ca stam asa bine, contractul FRF cu adidas nu pare a fi chiar asa solid, la tineret si la fete jucam cu echipamente si mingi de acum 3-4 sezoane. Nu cred ca prin inlaturarea actualei conduceri FRF putem ajunge mai rau cu echipamentele.

yahoo
16-11-2005, 11:19 PM
Daca nu exista vointa nu poti face nimic!Daca patronii echipelor din A vor vota in continuare cu Sandu e clar ca mergem in jos!Sandu vrea continuitate,ce continuitate domne?Ca a stat la FRF 15 ani (repet,15 ani) in care am mers din ce in ce mai rau!Prin '99-'00 eram pe locul 11 in clasamentul FIFA,acu daca prindem top 30 e bine!
A ajuns Romania sa fie luata la misto de nigerieni,o Romanie cu jucatori buni,o Romanie care nu ar trebui sa se incurce cu nationale ca ale Nigeriei!Am ajuns de rasu lumii!

fredala2003
16-11-2005, 11:40 PM
cand se alege presedintele federatiei ??

gianni
17-11-2005, 11:42 AM
Un lucru este clar: Mircea Sandu ar cam trebui sa plece! Mai ales dupa caricatura de amical cu Nigeria ar trebui sa se duca...! Dar, parca vad ca tot el o sa ramana! Despre Gica Popescu, n-am ce zice! Nu stiu daca el este cel care poate readuce Romania acolo unde-i este locul! Poate daca i se da o sansa, ne va demonstra de ce este in stare! ;)

yahoo
17-11-2005, 12:13 PM
Mai poate nu va reusi Popescu sa faca din Romania o tara de top 15 dar oricum se va vedea o schimbare!
Insa un lucru este clar,presedintii de cluburi de fotbal din Romania nu au vointa si vor continuitate cu Sandu!E pacat ca se intampla asa ceva!Trebuie sa se schimbe ceva la noi sau vom continua sa mergem in jos!

little_foot
17-11-2005, 12:26 PM
e normal sa isi doreasca sa continue cu mircea sandu atata timp cat au partea lor in acest lucru.daca popescu va iesi presedinte o sa ploua cu dezvaluiri senzationale.va garantez :D

DarkComy
17-11-2005, 01:34 PM
Hahaha s-a suparat Baciul pe ziaristii olteni :P . Baciul si-a incheiat campania electorala la Craiova iar la conferinta de presa s-a intamplat ce ne asteptam cu toti :D . Intrebari numai despre despartirea lui de Craiova!!!!! aproape nici o intrebare de programul lui. S-a suparat cand i-a fost adresata intrebarea : " Enumerati macar 5 jucatori din lotul actual al Universitatii!!! " si atunci s-a suparat si-a luat jucariile si a plecat :P

Conducerea U Craiova a anuntat ca va face un sondaj printre suporteri ca sa decida cu cine voteaza echipa la alegerile FRF!!!

Tuby
17-11-2005, 03:32 PM
Pai e clar cu cine veti vota atunci, ar fi bine ca toate echipele sa faca genul acesta de sondaj, asa poate poate are vreo sansa Popescu, mai concret se agata de vreo 20 % sanse de a ajunge presedinte frf.
Totusi nu va inteleg inversunarea asta pe care o aveti asupra lui, da domne, s-a decis sa-si incheie cariera la dinamo pentru ca cu un om ca Staicu la Craiova (sau Netoiu , nici nu mai stiu cine era la vremea aia) a considerat ca nu merita. Pentru ultimii 2 din urma va inteleg ura, dar pentru Popescu, cred ca merita macar analizat inca o data.

yahoo
17-11-2005, 03:50 PM
O sa iasa Popescu invingator!Probabil Rapid,Otelul si Dinamo vor vota cu Popescu iar din B toti la gramada :D

DarkComy
17-11-2005, 11:04 PM
Tuby a preferat sa se retraga la Dinamo pentru ca ii ofereau aia mai multi bani . La cati bani a strans toata viata se pisa pe banii de la Dinamo , dar a ales cu buzunarul si nu cu sufletul

stefanm14
18-11-2005, 10:01 AM
Din A o sa voteze cu Popescu decat Sportul (Dan Petrescu), Timisoara (Hagi) si Dinamo...dar oricum lupta va fi decisa de cele n echipe din C :rolleyes:

Time2Chill
18-11-2005, 05:17 PM
Sincer eu cred ca va iesi tot Mircea Sandu, initial pot spune ca am tinut cu el, dar acu nu mai am aceeasi parere, dar nici cu venirea lu' Popescu Nu prea sunt de acord, pentru ca sincer cred ca prin el vor veni fratii becali la putere iarasi, prin 2000 erau tot ei foarte influenti in frf, paradoxal tot gratie lui popescu&co.(jucatorii aia pe care ii stiti si voi)

yahoo
21-11-2005, 02:06 PM
Mircea Sandu are un nou mandat!Nu mai comentez!Se pare ca blaturile si mafia au castigat din nou!Pacat

fredala2003
21-11-2005, 02:08 PM
asa e yahoo , imi doream o schimbare dar mafia a castigat !!! nu se vrea nimik bun pt fotbalul romanesc !!! :(

little_foot
21-11-2005, 02:14 PM
e un lucru dureros ce s-a intamplat astazi...si-au batut joc de gica popescu.cand a luat cuvantul craciunescu s-a vazut clar ca gica nu are nici o sansa.aproape toata sala i-a sarit in cap(in frunte cu saracul ala de argaseala).pacat.sandu nu merita cu programul pe care l-a avut nici sa iasa administrator de bloc.
am urmarit aseara putin din recursul etapei.s-a evidentiat mm...prin prostie.nu merita sa stea langa hagi care a dat dovada de mare caracater aseara.inca o data pacat.187-102...

Ratonu
21-11-2005, 02:22 PM
Originally posted by DarkComy@Nov 17 2005, 11:04 PM
Tuby a preferat sa se retraga la Dinamo pentru ca ii ofereau aia mai multi bani . La cati bani a strans toata viata se pisa pe banii de la Dinamo , dar a ales cu buzunarul si nu cu sufletul
Intr-adevar, Dinamo i-a oferit mai multi bani... pentru ca nici o alta echipa nu i-a mai facut vreo oferta!

Oricum, la Federatie a castigat Mircea Sandu cu 187 la 102. Traiasca Mafia.

Tuby
21-11-2005, 03:40 PM
Pacat, s-a mai irosit o sansa de a vedea schimbarea, fie ea de buna augur sau nu dar la cum l-am vazut pe Popescu in campanie, nu avea cum sa nu fie o schimbare in bine. E un om foarte calculat si foarte nepatimas, eu unul l-as fi criticat extrem de dur pe Lupescu dar el a preferat sa accepte, foarte modest, mi-a placut mult.
Cum a spus si Tolontan, sa ii iei lui sandu 100 si de voturi e o realizare notabila doar ca din pacate nu a fost deajuns. As vrea sa-l vad pe Sandu acum, pentru ca are impotriva lui majoritatea microbistilor si o buna parte din votanti.

stefan
21-11-2005, 03:46 PM
ma rog, ce poti sa faci daca oltenii ca de obicei voteaza cu cine nu trebuie

Andrey95
21-11-2005, 03:53 PM
Mircea Sandu: 187 voturi
Gheorghe Popescu: 102 voturi

Se pare ca Mircea Sandu a obtinut un nou mandat la sefia FRF.

stefanm14
21-11-2005, 04:48 PM
Originally posted by stefan@Nov 21 2005, 03:46 PM
lol...ce replica inteligenta, ma asteptam la mai mult de la tine ;)

1.votul a fost secret
2.oltenia are maxim 25 echipe in primele 3 esaloane, diferenta a fost de 85 ...asa ca daca taceai, filozof ramaneai :mellow:

little_foot
21-11-2005, 04:49 PM
ai dreptate stefan oltenii nu au reusit sa treaca peste ambitia lor prosteasca.am vazut pe site-ul oficial al craiovei ca 59% mergeau pe mana lui sandu.dar nu a pierdut pe mana votului craiovei.au fost mult mai multi care prefera sa se complaca in mocirla de acum...printre ei steaua,clujul,uta si lista o sa continue.

stefan
21-11-2005, 05:26 PM
Originally posted by stefanm14+Nov 21 2005, 04:48 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (stefanm14 @ Nov 21 2005, 04:48 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-stefan@Nov 21 2005, 03:46 PM
lol...ce replica inteligenta, ma asteptam la mai mult de la tine ;)

1.votul a fost secret
2.oltenia are maxim 25 echipe in primele 3 esaloane, diferenta a fost de 85 ...asa ca daca taceai, filozof ramaneai :mellow: [/b][/quote]
25 de voturi in minus la sandu inseamna 25 de voturi in plus la giga popescu, deci diferenta ar fi scazut cu 50 de voturi, ce tie si cu matematica asta... intradevar au mai fost si aia de la bacau si altii cu diverse interese...

stefanm14
21-11-2005, 06:57 PM
dupa matematica mea 85 > 50 , in al doilea rand votul e secret, insa cred ca majoritatea echipelor din oltenia (chiar si U Craiova)au votat cu gica popescu. Diferenta au facut-o judetele in care cooperativa are acoperire...

Tuby
21-11-2005, 08:46 PM
Diferenta a facut-o soriciul celor care inca nu se satura sa se puna pe ei pe prin plan in dauna meseriei pe care si-o exercita si datoriei morale fata de populatie.

stefanm14
21-11-2005, 10:31 PM
Diferenta a mai fost facuta si de cei usor influentabili, ce reprezinta cluburile foarte mici din diviziile inferioare . Ei s-au luat dupa ce li s-a spus de la "cei mai mari " , ca oricum nu prea au mari favoruri ei , indiferent de candidat.

Blue
21-11-2005, 10:42 PM
O sa ne conduca asta si Dragomir si de dupa 4 scanduri. Macar Mitica e mai amuzant, se mai cearta cu unu' cu altu' mai are o relatie ceva nasu nu are nici un gram de latura buna.

yahoo
21-11-2005, 11:20 PM
Nasu' e genul de om serios care iti da impresia ca face ceva, dar in realitate nu face nimic!A facut baza aceia de la Mogosoaia dar oricum era nevoie de una ca aceia!Stadionul Lia Manoliu se afla in paragina de cativa ani si nimeni nu face nimic sa il refaca!Macar terenu incat sa putem juca acolo urmatoarele preliminarii dar canci!
Era clar ca echipele mici din divizia C vor vota cu Sandu!In A se pare ca avem oameni fara vointa iar in B la fel ca in C!E pacat dar macar daca e din nou presedinte sa faca si el ceva pt fotbalul romanesc!

gianni
22-11-2005, 04:48 PM
Si, iata cum Mircea Sandu va mai conduce Federatia pentru inca 4 ani! Ce inseamna o masa buna si-un pahar de alcool! Mitica Dragomir a fost cel insarcinat cu intretinerea atmosferei, un fel de bufon al regelui! Cat despre Sandu, v-am mai spus ca se stia ca va castiga alegerile!Popescule, poate peste 4 ani! ;)

stefanm14
22-11-2005, 06:14 PM
Eu sper ca pana peste 4 ani sa se gaseasca un om competent, neinfluentabil, desi mi se pare destul de greu.

DarkComy
22-11-2005, 09:53 PM
Originally posted by Ratonu+Nov 21 2005, 02:22 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Ratonu @ Nov 21 2005, 02:22 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-DarkComy@Nov 17 2005, 11:04 PM
Intr-adevar, Dinamo i-a oferit mai multi bani... pentru ca nici o alta echipa nu i-a mai facut vreo oferta!

Oricum, la Federatie a castigat Mircea Sandu cu 187 la 102. Traiasca Mafia. [/b][/quote]
Ratonu am mai scris intr-un post , ca si U Craiova i-a facut o oferta dar nu a rivalizat la bani cu oferta lu Dinamo era mai putin cu vreo 50 k sau ceva de genul asta

Ratonu
22-11-2005, 10:35 PM
Popescu a spus ca Stiinta nu i-a facut nici o oferta. Si chiar daca i-ar fi facut... era jucator profesionist!

stefanm14
22-11-2005, 10:43 PM
Asta cu "jucator profesionist " e o chestie foarte adevarata, dar, cu siguranta, suporterii oricarei echipe nu vor accepta niciodata ca idolul lor sa accepte sa joace la dusmanul de moarte. S-a intamplat si cu alti jucatori, peste tot in lume, nu mai vorbim de Figo.

DarkComy
22-11-2005, 10:53 PM
eee eu cred ca mananca KKT!!!! ca U Craiova nu i-a facut nici o oferta , ca atunci cand a semnat a spus clar ca a avut si o oferta de la Craiova dar a ales Dinamo datorita conditiilor oferite

Blue
23-11-2005, 01:13 AM
Daca era om putea sa joace la Stiinta si pe ma putini cocari, asa sa dea ceva inapoi echipei ce l-a facut fotbalist. Si mai are si tupeul sa spuna ca se simta jignit cand l-a intrebat reporteru' ala daca stie macar 5 -6 jucatori de la U. Noi cum plm ne-am simtit cand a semnat cu dinamo? Nu am ars-o in nici un caz cu zambete largi pe fatza.

andrei09
23-11-2005, 09:26 AM
asta e topic despre federatia romana de fotbal si nu despre popescu si u craiova...

stefanm14
23-11-2005, 01:02 PM
andrei09, of of , ce ne faceam noi fara tine.

Oricum, sa revenim on-topic, ce parere aveti de noii vicepresedinti, sau ce naiba sunt : Jean Padurean si Gheorghe Stefan :lol:

Ratonu
23-11-2005, 01:29 PM
Eu nu cred ca am fost chiar asa de off topic, pentru ca Gica Popescu a fost unul dintre candidatii din acest an la presidintia FRF, iar prin discutia de mai devreme se incerca, intr-un fel, sa se stabileasca in ce masura este Popescu un om de incredere si, deci, daca fotbalul romanesc se poate baza pe el.

yahoo
23-11-2005, 01:38 PM
A fost un aranjament!Toti prostii,coruptii,oameni care au facut/fac blaturi au ajuns vicepresedinti!Grasi si prosti!E clar ca ne indreptam in directia gresita cu astfel de oameni!

gianni
24-11-2005, 01:13 PM
Despre Pinalti nu ma pot pronunta ca este cam in "B", dar am vazut o schimbare in bine la Gloria lui Tata Jean: Nelutu Sabau! Cred ca el este garantia ca Padureanu nu va mai face blaturi, fiindca Sabau este un om de caracter si nu ar accepta asa ceva! Dar nu se stie niciodata!
Atat timp cat echipa nationala va avea rezultate bune, nu cred ca ne va interesa ca Sandu este presedinte FRF, pentru ca pe noi, suporterii, rezultatele ne intereseaza!SPer ca Sandu , vazand ca are un contracandidat puternic in persoana lui Popescu sa se invete minte si sa puna osul la treaba!

Ratonu
24-11-2005, 01:34 PM
Originally posted by gianni@Nov 24 2005, 01:13 PM
Despre Pinalti nu ma pot pronunta ca este cam in "B", dar am vazut o schimbare in bine la Gloria lui Tata Jean: Nelutu Sabau! Cred ca el este garantia ca Padureanu nu va mai face blaturi, fiindca Sabau este un om de caracter si nu ar accepta asa ceva! Dar nu se stie niciodata!
Pai ce, trebuie sa stie Sabau? Atata timp cat ii ai in echipa pe Sarmasan, Dinu Sanmartean & co. si nu ai pe cine sa bagi in locul lor nu vor fi probleme...

Sandu a zis ieri ceva de construirea a 4 stadioane, in colaborare cu o firma din strainatate, unde este actionar un important om de afaceri de la noi... Sa vedem daca se va realiza acest lucru.

stefan
24-11-2005, 01:42 PM
mda, unu din alea 4 cica ar trebui sa fie la Iasi (ciudat totusi, scorul la noi a fost 5-2 pt Popescu). Acu problema e ca si pista de atletism pentru care a dat si Federatia Internationala fonduri trebuia sa fie gata la sfarsitul lunii octombrie si deja se termina si noiembrie si ei au turnat numai asfaltul care vine sub ea, care e si el denivelat. la Iasi se mai vorbeste de dinainte de a promova in A ca se pune nocturna, da de vreun an tot se face proiectul pentru nocturna aia. Deci tinand cont ca de 2 ani si ceva nu au fost in stare sa puna 4 stalpi de fier cu becuri pe ei (altii au vile cu teren de tenis sau baschet in nocturna), stadioanele alea nici nepotii nostri nu le-ar prinde. Si daca e vorba de o firma la care e actionar "un important om de afaceri de la noi" ce pot sa mai zic, cred ca ati vazut cu totii cultura de mushetel de pe Lia Manoliu

gianni
24-11-2005, 03:41 PM
V-am mai spus, daca echipa nationala are rezultate, nu mai conteaza cine conduce FRF-ul! In fond, toti suporterii isi doresc o calificari la campionate si o prezenta constanta a echipei nationale! Cu Sandu sau fara Sandu, cu Popescu sau fara Popescu, daca echipa nationala da gres si nu califica, vom sari la gatul oricui,nu? Daca venea Popescu la conducerea FRF-ului si nu se califica echipa nationala, nu se intampla acelasi lucru?
Da, Sandu nu trebuia ales din nou, dar aceasta alegere era previzibila! Si-a creat de prea mult legaturi puternice ca sa nu castige si de data aceasta! Alta era alegerea daca aveau drept de vot suporterii!

yahoo
24-11-2005, 08:25 PM
Intr-un fel conteaza!In mainile lor e viitorul,scoli de fotbal,oamenii care sa descopere talente!

In rest nu mai comentez pt ca nu mai am ce!O federatie de tot rahatu!Asta e!

gianni
08-12-2005, 04:15 PM
Si, astfel pentru inca 4 ani vom face ciocu` mic si vom astepta alte realizari " marete " ale guvernarii de aur Mircea Sandu! ;)
Poate ne trezim pana atunci!

little_foot
09-12-2005, 10:30 AM
azi in gazeta a aparut un articol extrem de amuzant referitor la echipa arabiei saudite si la antenorul lor tata puiu :P .mai jos cateva replici :lol:

Domnilor saudiţi, cu antrenorul v-aţi scos! După estimările noastre, chiar din faza grupelor. Prin această achiziţie, fotbalul saudit a făcut un mare pas ?nainte. Şi anume pasul la ofsaid, de care vă veţi sătura p?nă peste cap. Baz?ndu-ne pe experienţa noastră cu Anghel Iordănescu, vă facem c?teva recomandări.

Ţineţi cu dinţii de nea Puiu, că altfel, Doamne fereşte!, se ?ntoarce la noi!

Echipaţi-l pe atacant cu staţie de emisie-recepţie, să ţină legătura cu restul colegilor, masaţi ?n propriul careu.

Pentru acelaşi atacant. Să ştii că nea Puiu te-a păcălit: e voie să intri ?n terenul advers.

Aveţi mare noroc: Armenia nu s-a calificat.

Ţineţi-l pe nea Puiu departe de deşert! Nisipul ?i st?rneşte amintiri neplăcute.

Nu ?ncercaţi să-l ?nregimentaţi politic. Partidele care fac asta au tendinţa de a pierde puterea.

Dacă ?l vedeţi pup?nd pozele unor necunoscuţi ?naintea meciurilor, să ştiţi că e o metodă modernă de antrenorat.

C?nd veţi vedea că nu primeşte femei ?n autocar şi-n avionul echipei naţionale, ?l veţi adora.

Pe noi nu ne-a ajutat Dumnezeu cu nea Puiu. Fie ca Allah să aibă milă de voi!

"V-am spus că Puiu va duce echipa la Mondiale, dar n-am zis niciodată că e vorba de cea a Rom?niei"
Mircea Sandu, preşedinte FRF

"Pentru a nu pierde nimic din fazele interesante, vom transmite meciurile Arabiei Saudite cu 12 camere, toate plasate de-a lungul liniei lor de aut de poartă"
comunicat Al Jazeera :D

lordalxg
09-12-2005, 03:26 PM
Federatzia pentru mine nu mai exista de cand am aflat rezultatul alegerilor. Popescu este printre putzinii care ar putea sa aduca fotbalul romanesc la un nivel mai inalt. Cand zic nivel mai inalt nu ma refer la un campionat de genul Premier League, ci macar la cel grec care in fiecare an are cel putin o reprezentanta in Liga Campionilor. Echipa nationala a Greciei nu prea indraznesc sa o compar cu cea a Romaniei - a castigat totusi campionatul european - dar nu vad alte rezultate de acest gen in urmatorii ani. Nationala Romaniei poate fi comparata cu cea a Scotiei (ambele au avut cateva momente de retinut).

little_foot
24-01-2006, 08:04 AM
cum nici un stadion de la noi nu indeplineste cerintele pentru organizarea meciurilor internationale se pare ca urmatoarele preliminarii le-am putea juca la budapesta,viena etc.tot isi doreau bozgorii sa fac romania o provincie a ungariei acum din cauza prostiei si indolentei celor din federatie si guvern acest lucru incepe sa prinda contur.rusine tuturor celor care ne-au adus in situatia asta.

gianni
24-01-2006, 08:13 AM
Am vazut si eu un articol prin Prosport! Din pacate, se pare ca mai marii conducatori ai Federatiei noastre au de gand sa ne fure una dintre putinele bucurii ale unei vieti amare: fotbalul si echipa nationala! ;)
Dar la cum merg lucrurile in tara aceasta, nu este de mirare!

sisu_stelistul
25-01-2006, 09:06 PM
eu tin cu mircea sandu. triasca mircea sandu si lupescu!!!
Popescu LASANEEEEEEE LASANEEEE

gianni
26-01-2006, 09:14 AM
Originally posted by sisu_stelistul@Jan 25 2006, 09:06 PM
eu tin cu mircea sandu. triasca mircea sandu si lupescu!!!
Popescu LASANEEEEEEE LASANEEEE
Nici cu Popescu nu ma laud, dar nici Mircea Sandu si acolitii lui nu sunt solutia!
Ti-ar placea, ca din 2009 sa te duci sa vezi meciurile echipei favorite ( Steaua, cred, al carei suporter sunt si eu) pe un stadion din afara Romaniei? Sau meciurile Nationalei?
Daca nu se realizeaza un program de realizare a unor baze sportive la nivel european, am imbulinat-o! Noi suntem amaratii Europei! Asa ca trebuie facut ceva in sensul acesta!
;)

sisu_stelistul
26-01-2006, 08:09 PM
asta no sa se intample. 100%. acum o sa se faca gazonu la steaua. fcnational vrea sa faca staidonu de 30 de mii de locuri. lia manoliu o sa fie mult mai bun in cativa ani. si tot asa

pikciu
26-01-2006, 08:12 PM
mircea sandu a anuntat ca a programat doua amicale: cu spania si sua

gianni
27-01-2006, 08:16 AM
Sper sa nu le organizeze cum l-a organizat pe cel cu Nigeria! :P

little_foot
27-01-2006, 09:52 AM
Originally posted by sisu_stelistul@Jan 26 2006, 08:09 PM
asta no sa se intample. 100%. acum o sa se faca gazonu la steaua. fcnational vrea sa faca staidonu de 30 de mii de locuri. lia manoliu o sa fie mult mai bun in cativa ani. si tot asa
1.si ce daca se face gazonul pe ghencea?daca ai gazon gata ai si stadion de nivel european?trebuie sa fie acoperit,trebuie sa aiba n locuri de parcare si cate si mai cate..
2.nu are cum sa faca nationalul stadion de 30.000 de locuri din 2 simple motive:ei nu au bani nici sa plateasca lumina uneori(de-asta si joaca mai toate meciurile la lumina zilei si nu in nocturna);si deoarece stadionul este proprietatea bnr si nu cred ca ar face niste investitii ca sa modernizeze o arena care nu le apartine.
e nevoie de mult prea multi bani ca sa speram ca vom avea mai multe stadiane de talie europeana.si deocamdata guvernul nu are in calcul prea mult sportul <_<

sisu_stelistul
27-01-2006, 01:05 PM
a zis unu din frf ca steaua daka ar avea gazon ar fi cel mai bun stadion din tara ca are locuri de parcare, etc.. iar iacov(presediontele de la fcnational) a zis ca dakai da bnr de tot sau pe mai multi ani stadionu il modernzeaza

little_foot
27-01-2006, 01:08 PM
pai ar fi cel mai bun din tara dar sigur nu ar fi de ajuns pt ce au astia din fotbalul mare.compara allianz arena cu steaua ghencea sau oricare stadion si o sa vezi dc zic ca nu este de ajuns.

sisu_stelistul
27-01-2006, 07:49 PM
pt. avea un stadion de nivel asa mare trebuie constrit unul de la zero. dar cu imbunatairile astea sigur o sa jucam meciurile din preliminarii in romania, dar nici no sa organizam finala cupei uefa(dar astai alta problema)

Ratonu
27-01-2006, 11:59 PM
Stadionul Stelei este printre cele mai bune din tara. Din pacate. Oricum, daca vrem ceva serios, trebuie construite stadioane COMPLET NOI. Altfel nu facem nici un cacat.

gianni
30-01-2006, 09:34 AM
Este mai usor sa refacem, decat sa construim de la zero! Steaua are un stadion cat de cat bun, dar nu-i un stadion de nivel european! Pentru a avea o baza sportiva performanta este nevoie de mari investitii, dar , se pare ca fotbalul nu este un obiectiv prioritar pentru cei de sus!

vladutz.
01-02-2006, 06:55 PM
Steaua are stadion bun si ar putea sa il aiba si mai bun daca i lar da lu Becali pt ca nebunu ar baga multi bani in el.Armata nu il da da nici nevoie nu are de el.Ambiti prostesti ....

Tuby
11-02-2006, 12:06 PM
Care e povestea cu Popescu ca eu nu inteleg nimic. Pana acum toata gazeta trambita ca el este omul potrivit la federatie, ca ce nedreptate a fost facuta odata cu realegerea nasului si acum nu exista zi in care sa nu se publice cel putin 3-4 noi relatari despre cat de ipocrit a fost si ce teapa era sa ne dea tuturor.
Repet, nu am inteles foarte bine care e problema cu acel comision dar schimbarea asta radicala a gazetei si numeroasele atacuri indreptate asupra lui mi se par mai mult cumparate de tentaculele lui Sandu.