View Full Version : Dakar 2005
yahoo
09-01-2005, 08:45 PM
Cam tarziu akuma sa fak acest topic mai ales k raliul e la mijlok dar mere si asha. :P Yo ma uit in fiecare seara la rezumate si kiar imi place f mult. :mishto: Voi ce parere avetzi?
Ratonu
10-01-2005, 10:18 AM
Si eu il urmaresc cu placere, numai ca aseara l-am ratat...
Ma bucur ca anul acesta avem un compatriot printre concurenti... Apropo, stie cineva pe ce loc mai e? Sper ca va termina cursa, desi va fi extrem de greu.
habbib
10-01-2005, 11:49 AM
ieri era pe 101..un loc destul de onorabil,avand in vedere ca e debutant,la anu poate aspira la mai mult..
La cat de stricte sunt regulile care aparent nu par si clasandu-se in fata altor piloti mult mai titrati ( McRae, bine..din cauza abandonului :P) este intr-adevar o performanta...
Sponsori si bani sa fie ca sa-l vedem si la anul..
stefanm14
10-01-2005, 09:38 PM
si mie imi place dakaru. care sunt favoritii vostri?
yahoo
11-01-2005, 09:24 PM
Azi raliul a fost zguduit de cea mai sumbra informatie de pana acuma.Fabrizio Meoni,motociclistul italian de la KTM a decedat dupa ce a suferit un infarct.Pe mine ma shokat aceasta informatie mai ales k era favoritul meu la categoria motociclete.Imi pare asha de rau pt k avea shanse reale si maxime de castiga :(
Cat dsp celelalte categorii la masinile pe 4 rotzi lash alege ca preferatul meu pe Roby Gordon dar cred k Peterhansel o sa castige.La camioane nu prea ma intereseaza insa mizez pe rusi aya pe care iam kam uitat.
Pakat pakat de ce sa intamplat!
stefanm14
11-01-2005, 09:50 PM
mare pacat cu meoni! era favoritul meu la motociclete! nu credeam ca atunci cand plecai la scoala (era rezumatu in reluare) o sa-l vad pt. ultima oara! mare pacat!!!
mda..si pe mine ma socat faza cu meoni...eu is neutru pe la motociclisti si camioane... mai mult is cu masinile...si is foarte mahnit ca au abandona mcrae si favoritu meu Hiroshi Masuoka!! oricum.. go Mitsubishi...
yahoo
12-01-2005, 12:33 AM
Pt mine Meoni mi-a fost ca un prieten.Kiar si daka nu pot sa zik k l-am cunoskut personal dar simt ceva pt el.Voi mentine acea semnatura pana Duminika in semn de solidaritate :(
RaPiDuTz
12-01-2005, 01:06 AM
vai...super nashpa :(
eu nu le am cu astea si nu ii cunosc pe cei care participa...doar de meoni auzisem cate ceva si din cate am citit mai devreme mai era si bun...pacat
pare rau si pt fanii lui...eu jtiu cand a murit ciclistul marco pantani mi`a parut foarte rau si am fost socat cand am aflat... :(
Ratonu
14-01-2005, 09:31 PM
Supernashpa... Cand am auzit de spaniolul acela luni mi-a parut foarte rau, iar cand am auzit de Meoni... Nush, m-a socat dreq. Poate ca 47 de ani e o varsta prea inaintata pentru a participa la astfel de competitii...
:(
Totusi, Romeo merge onorabil in continuare, ceea ce ne ofera motive de bucurie.
micutzu
16-01-2005, 09:29 PM
Romeo Dunca a terminat pe locul 79 Dakar-ul :mishto: Pt primul roman din raliu e super bine,mai ales ca anul asta au murit 2 concurenti :( E de remarcat ca a participat pe banii lui pt romania :romania: Bravo lui! :bere:
stefanm14
17-01-2005, 10:50 AM
felicitari lui romeo dunca!!!
yahoo
17-01-2005, 05:08 PM
Frumos k avem si romani printre eroii care au ajuns la Dakar.E in primii 100 de bogatzi ai Romaniei cu vro 6 mil $ :P
Fara bani nu faci nimic in sport...de ce toata lumea cauta sponsori in sporturile mai "sarace" Bine, inafara de fotbal in care se baga intr-adevar bani restul sporturilor de la noi sunt foarte sarace..
Bravo lui ca a reusit sa termine raliul dar din cate am inteles nu va mai participa la anul..
jerry_people
03-08-2005, 01:46 PM
rpoba
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.