PDA

View Full Version : capitanul nationalei

DaS
07-01-2005, 05:50 PM
credeti ca romania merita sa-l aive in continuare capitan pe chivu ? in special dupa episodul cu piciorul rupt la betie(eu cred ca e ceva adevar in acea afirmatie)
pe drogat nu cred ca se mai pune problema sa-l avem capitan ca am ajunge de rasu lumii ...
parerea mea e ca in momentul de fatza nu prea merita nimeni sa poarte banderola ... poate lobontz da nici el nu prea inspira multa incredere

Andreidaffy
07-01-2005, 05:54 PM
Da. Lobontz mie mi se pare cel mai in stare sa poarte banderola de capitan. Mutu sh chivu sunt cam iresponsabili dupa parerea mea.

DarkComy
07-01-2005, 08:02 PM
Dar ce ma Lobont e sfant ?? Lobont si cu Mutu sunt petrecareti echipei .
DROGATU' nu mai merita sa fie capitan , am observat ca a facut bot cand Piti a anuntat ca el va numi capitanul . Nu inteleg ce dracu' se mai supara , pai capitanul trebuie sa fie un model pentru restul , ce el vrea ca si restul echipei sa faca ca el : zeci de tatuaje , tigari , bautura , DROGURI!!!! <_<

Ganea sa fie capitan

DaS
07-01-2005, 08:07 PM
drogatu e de kkt. numai fitze ce are in cap si se crede mare vedeta ... scuze mare playboy ... barbatu fatal ... irezistibil ...
pai vine drogatu si critica alti jucatori cand el e cel mai varza il doare undeva de noi toti si se drogheaza ... bea ... eu stiu ce alte cacaturi mai face si mai are tupeu sa vina sa zica cate a facut el pt nationala ... :angry:

Andrei_C
07-01-2005, 08:24 PM
daca revine dorinel , cred ca nu se mai pune problema capiatanului echipei nationale ...

Tuby
07-01-2005, 10:20 PM
Danciulescu , Radoi sau Dorinel Munteanu si-ar face treaba destul de bine pe post de capitan....insa probabil Chivu va detine banderola..

Floyd
08-01-2005, 04:37 PM
Daca Dorinel va reveni la Nationala cred ca el merita sa fie capitan. Apoi urmatorul ar merita Radoi.

yahoo
08-01-2005, 09:22 PM
De acord cu Dark in privinta capitanului.Ganea pt k are o vekime si are putere de ashi exprima cuvantul.Si ash vrea sa corektez pe drogat il keama Mutu :P

Blue
09-01-2005, 06:06 AM
Capitanul nu trebuie neaparat sa fie cel mai valoros jucator, ci cel care isi poate asuma rolul de lider. L-am vazut pe Ganez intr-un interviu azi si mi s-a parut ca este omul potrivit, vb de motivare, de faptul ca daca vom intra pe teren cu frica-n san o sa terminam meciul cu capul plecat.

mns
09-01-2005, 11:31 AM
Ganea, pai ganea era sa-l bata pe Boloni ca nu l-a bagat in teren, si el sa fie capitanul? Stiu ca acum toti o sa imi sara in cap dar Radoi ar fi un jucator potrivit, e linistit, isi vede de reaba lui la club, are sotie, nu-i betiv si drogat, si e un jucator puternic.

DarkComy
09-01-2005, 11:45 AM
In schimb stie sa comunice cu ziaristii dandu-i in ORIGINIILE lor . Pai asta e capitan ??

Tuby
09-01-2005, 12:04 PM
Arata-mi tu un jucator de fotbal care nu se grabeste in declaratii macar o data in cariera..

mns
09-01-2005, 12:09 PM
Originally posted by DarkComy@Jan 9 2005, 11:45 AM
In schimb stie sa comunice cu ziaristii dandu-i in ORIGINIILE lor . Pai asta e capitan ??
pai mai bine sa injure niste gunoaie de ziaristi decat sa-l bata pe antrenor ca si ganea, sau sa traga faina pe nas ca si mutu, sau sa-si rupa degetu micde la picior dupa o betie ca si chivu sau sa fie smenar prost si handicapat ca mitea/marica/rat/stoican/barcauan/neaga

DaS
09-01-2005, 01:57 PM
finaly cineva ce are aceeasi parere ca mine. MITEA RETARDAT
radoi capitan ... poate ar fi o solutie, da ar veni toti dinamovistii si toti rapidistii sa protesteze si probabil ar iesi un scandal imens.
probabil ca nu vom avea vreun capitan din divizia a

Ratonu
09-01-2005, 02:45 PM
Eu zic ca Dorinel Munteanu ar fi cel mai potrivit daca va reveni la nationala... Si daca nu el, atunci... dreq... habar n-am, n-are nici unu fatza. :P

Gorghette
09-01-2005, 02:53 PM
dupa parerea mea chivu sau ganea sunt cei mai potriviti pt. banderola de CAPITAN

micutzu
09-01-2005, 02:59 PM
Din partea mea poate sa fie capitan si iovan daca nu ne calificam cu ce ma incanta pe mine ca a fost chivu, radoi sau altu capitan.Daca nu avem rezulatate...

yahoo
09-01-2005, 05:25 PM
Hai sa il luam in diskutzie si pe Stelika.E batran, nu a fost implikat in skamdaluri, e kuminte!O fi el portar de am putea face un test.Si Dorinel e bun pt banderola.Nu prea ii dau sperantze lui Radoi kiar si daka e bun.

Ratonu
09-01-2005, 05:51 PM
Aaa uite ca de Stelica uitasem... Good point, yahoo! ;)
In afara de astia batrani, nu vad pe nimeni... Daca ar trebui totusi sa aleg dintre cei mai tineri as alege pe Chivu sau pe Radoi (pana la urma cred ca sunt cei mai seriosi baieti dem la noi)...

yahoo
09-01-2005, 08:27 PM
Dezavantajul lui Stelika e k e portar si nu e in mijlok akolo sa koordoneze mai bine jokul.Si yo pe Chivu l-as alege din aceasta generatzie.

DaS
10-01-2005, 02:51 PM
chivu e serios :lol:. hai mai ce draq ... si-a rupt degetu dupa ce a cazut pe scari ... fiind in stare de ebrietate.
cat de stelea ... o fi el asa serios (mai putin faza de acum cativa ani ... cand jucam cu paraguay un amical ... si s-a certat cu suporterii aratandu-le degetu din mijloc ...) da nu prinde echipa :)

Edy_smf
04-02-2005, 09:33 AM
Daca revine Dorinel cum se asteapta toata lumea nici nu mai incape discutie cine ar trebui sa fie capitan...e prea la locul lui si muncitor ca sa nu merite asta + ani buni de experienta si rezulate pozitive sint destul pt o recomandare de capitan de nationala...
Alte variante in lipsa lui ar fi bineinteles Stelea sau in cazul unei mare reveniri poate Viorel Moldovan...
Nu zic ca ar merita si Ganea dar e prea certaret si alaturi de Piturca s-ar creea o dictatura la nationala...daca stau bine si ma gindesc ...poate n-ar strica <_<

Emil Sandoi
05-02-2005, 12:28 AM
De ce n-ar fi Mirel Radoi si Capitanul Nationalei ??

dj-cata
05-02-2005, 12:52 AM
la meciul cu slovacia capitan va fi sigur stelea sau d.munteanu..e si normal sa fie asa. dupa retragerea lor va fi ales dintre radoi si chivu..asa cred eu :)

Adi_Mutu
05-02-2005, 05:26 PM
eu zic ca cel mai indikat ar fi dorinel munteanu dak revine sau radoi ! Ma nu ii mai criticatzi ca presa zice multe... hai ca mutu s-a drogat ..da dak dovedeste poate reveni , dak zicetzi ca e adevar in kestia cu betzia de ce n`ar fi adevar si cu tenisu de picior ...dak lobontz e petrecaretz e viatza lui privata.... tre sa dovedeasca .. faptul ca MERITA

Tuby
05-02-2005, 06:14 PM
Mutu este un capitol inchis pentru Nationala..parca ar sta in el...si la cat de exigent este Piturca eu nu il mai vad pe acest "briliant" jucand pentru Romania..

Adi_Mutu
12-02-2005, 11:13 PM
Ba itzi zic eu ca va juka ... o sa vezi pentru ca are valoare...intr`adevar a fost infumurat dar eu zic .... ca aceasta lectzie care i s-a dat ..... l`a cam skimbat ! A avut ce sa invetze din aceasta experientza!

habbib
13-02-2005, 05:11 PM
mutu e un nimic..daca ar fi dupa mine,si daca ar da o tona de goluri la nationala si la juventus eu nu l-as mai pune capitan vreodata..capitanul echipei trebuie sa fie un exemplu pentru toti ceilalti,sa fie inima echipei..cum poate un om ca mutu sa mai fie vreodata capitan??..capitanii viitorului echipei nationale sunt in ordine,Chivu si Radoi,Petre..astia fotbalisti si capitani adevarati,nu toti petrecaretii si drogatii aia..

Sirius
15-02-2005, 10:43 PM
Capitanu' trebuie sa fie un exemplu pentru ceilalti jucatori...si atunci de e Beckham la englezi? Cu ratarile lui colosale si cu fitele lui. Eu cred ca nu e departe de Mutu cu iesirile sale, insa are suficienti bani cat sa se acopere...
Revenind la Romania, eu tot spre Chivu m-as indrepta. Faza cu piciorul a fost o gafa. Pana prostului. Dar se mai intampla si nu vad de ce pentru asta n-ar trebui sa nu mai fie capitan. Dorinel are intr-adevar experienta, dar astazi mai conteaza asta. Vine cat-un pusti de 18 ani si ti-l craceste pe Figo de numa-numa. Si rezultatul care-i? Nul.
Generatia de acum are mult mai multa incredere in Chivu decat in Dorinel, orice-ar zice ei.
Radoi mi se pare ca mai trebuie sa castige in siguranta pana va putea sa fie capitan, zic eu...

RaPiDuTz
16-02-2005, 12:03 AM
Chivu este cel mai potrivit pentru a purta banderola de capitan, s-a mai schimbat si el, a devenit mai serios spre deosebire de Mutu...

fighters
16-02-2005, 07:25 AM
Chivu zic si eu ca este cel mai potrivit insa oricum asta nu cred ca o sa scimbe jocu decat doar daca reuseste el sa se impuna cu sau fara banderola pt ca are dreptate cand zice ca la nationla trebuie sa fie ca o mare familie,insa.........

Sirius
20-02-2005, 10:24 PM
Jocul Romaniei nu este atat de slab din cauza capitanului. Pur si simplu, capitanul are un rol ''de onoare'' cum s-ar zice si s-a demonstrat ca rareori castigul unui meci s-a datorat unui astfel de comportament. De multe, ori capitanul uita in timpul meciului de aceasta. Fotbalul este un joc de echipa, iar tactica trebuie respectata de toata lumea in acelasi mod. Capitanul poate doar da un boost de moral, dar asta rareori se mai intampla astazi...In rest, el n-are nici o importanta.

Blue
21-02-2005, 01:50 AM
Capitanul cred eu ca nu trebuie sa fie cel mai bun jucator d p teren ci persoana care isi poate asuma rolul de lider. Un om care poate inspira spiritul de lupta si cred ca Ganea e acea persoana, asta daca va juca.

mns
21-02-2005, 10:46 AM
singurul om care ar putea sa fie capitan in momentul de fata ar fi dorinel munteanu...in rest chiar ma ingrozesc toti...radoi lacheu lu jiji becali...nu avem nevoie de capitan fara coloana :P stelica ii facut muci in poarta de un neamtz anonim ce nici macar nu e jucator de fotbal (daca ati vazut ieri antrenamentu lu dinamo la stiri la protv) mutu - despre el nu putem vb ca ar fi culmea...chivu - ar fi o solutie dar numai dupa retragerea lui munteanu

DaS
21-02-2005, 12:57 PM
jos cu dragatu :P ...

DaS
12-03-2005, 03:51 PM
cred ca la meciul cu olanda tot dorinel o sa fie capitan. totusi dak nu o sa joace ... tare sunt curios sa vad cine ar detine banderola. cred ca radoi ar fi urmatorul pe lista lui :)

Se7eN
12-03-2005, 04:02 PM
Chivu --> Experienta; A mai fost capitan;
Radoi --> Experienta; Skill;
Munty --> Experienta;

DaS
12-03-2005, 04:03 PM
chivu nu prea cred ca o sa joace cu olandezii

DeadHope
12-03-2005, 04:06 PM
In momentul asta chiar nu gasesc nici un jucator care sa merite sa poarte banderola...
Poate doar Munteanu, prin experienta sa poata modifica ceva in joc...

Aaa...o propunere...pe mine...capitan nejucator...ca la tenis :mishto: (cine ma sustine?)

Se7eN
12-03-2005, 04:08 PM
Daca ai juca Fotbal cum joaca Hanescu Tennis, te-as vota :da:
Buna alegere cu Topic-ul

stefanm14
13-03-2005, 10:42 PM
cel mai potrivit ar fi dorinel munteanu, daca nu joaca el, sa fie radoi

faboulos84
22-03-2005, 06:50 PM
E clar ca Chivu va fi capitanul ekipei nationale, cum a mai fost si alatadata!!! :offtopic:

Antoninho
02-08-2005, 06:03 PM
<_< Noua nu ne trebuie schimbat capitanul,ci mentalitatea jucatorilor

jerry_people
02-08-2005, 09:01 PM
Chivu a fost si va fi cel mai potrivit om, pentru a fi capitan! are tot cei trebuie...!!!

si cei care nu`l doresc pe mutu o sa`l doreasca.. dupa cum vad ca trage de el si da goluri acolo la juventus.. o sa vedeti !

ce ma? daca tu ai luat o nota proasta la scoala.. inseamna ca esti analfabet sau ceva de genu asta?

TuDoE`
03-08-2005, 01:40 AM
Chivu capitan Mutu jucatorul emblema al nationalei... fara ei echipa nationala de astazi e de kkt.... munty prea batran sa se retraga :P sorry :P :)

poli tm in fifa
05-07-2006, 07:59 PM
Tot CHIVU ar trebui sa fie nu mutulaynen. Cat despre Radoi nu inteleg ce tot il pupati in fund. Ca nu prea vad ce a facut pt nationala.Mai ales dupa ce a facut in cantonament cand a plecat... asta lasa de dorit. CONCLUZIA??:
Chivu capitan

E daor parerea mea

sisu_stelistul
05-07-2006, 08:41 PM
Radoi ar trebuie sa fie capitan, e cel mai bun juc. al campionatului intern.

Ratonu
05-07-2006, 09:53 PM
In momentul asta, probabil, Chivu ar fi cel mai potrivit. Dar sa stii ca la Radoi nu merge argumentul asta "ce a facut pentru nationala", pentru ca, in absenta lui Chivu, am avea o echipa fara istorie, practic. Iar Radoi pare a fi cu adevarat un bun lider.

Jokes
06-07-2006, 10:00 AM
Chivu va fi 100% nu cred ca se pune problema sa fie schimbat,este de ceva timp

sisu_stelistul
06-07-2006, 10:37 AM
Da mi se pare corect dar al doilea capitan ar trebui sa fie radoi, nu Mutu, ce exeplu este el care tot ia cocaina si isi inseala sotia.

pikciu
06-07-2006, 11:51 AM
si Radoi e exemplul care se bate :blink: ti se pare ca e normal? Mutu a dovedit nu de putine ori ca e un lider al echipei, ca stie sa se impuna, pe cand Radoi e doar un jucator bun, probabil si un bun lider la Steaua, ca altcineva cine :) Si acum o viata o sa-l acuzati pe Mutu ca a consumat droguri? a trecut, gata.

Ratonu
06-07-2006, 12:04 PM
Originally posted by pikciu@Jul 6 2006, 12:51 PM
a trecut, gata.
85713

Esti sigur? :unsure:

Cat despre Radoi, e un jucator usor temperamental (cum sunt 80% din jucatorii romani, de altfel), dar nu el a inceput bataia de acum cateva zile, ci adversarul sau.

gianni
06-07-2006, 12:36 PM
Chivu este cel mai potrivit pantru aceasta "functie". Imi pare un jucator si un om cat de cat echilibrat!

sisu_stelistul
06-07-2006, 02:32 PM
Chivu, dar in ultima vreme a cam fost accidentat si trebuie o varianta de rezerva, iar MUTU nu mi se pare ca merita.

pikciu
06-07-2006, 02:33 PM
e o discutie care n-are nici un sens, nu noi facem echipa, nu noi hotaram capitanul. :)

adi_rapidist4ever
24-07-2006, 08:50 AM
Ar trebui ca domnu PITZI sa refaca squadul; echipei nationale , shi (sunt cocalar de mirc) atunci poate vom gasi un alt capitan ....................... din acest squad eu cred ca , contra ar merita http://www.domain.com/picture.gif

timisica_cristian
04-02-2007, 09:30 PM
Cel mai bine ar fi ca M.Radoi sa fie noul capitan al echipei nationale ( se descurca bine la Steaua )

Alex
04-02-2007, 09:39 PM
S-a retras Chivu sau Mutu, sau de ce sa fie Radoi? :huh:

timisica_cristian
05-02-2007, 09:26 AM
pt. ca e talentat, stie cu mingea ( ce mai trebuie? )

Alex
05-02-2007, 12:48 PM
Si eu sunt talentat si stiu cu mingea, asta inseamna ca trebuie sa fiu capitan la nationala? Pai din cate stiu eu Chivu si Mutu sunt titulari la 2 echipa cu traditie in europa, Roma si Fiorentina, Steaua ce traditie are in Europa, in afara de ECC-ul din 86?

sisu_stelistul
05-02-2007, 12:58 PM
Sa fim sinceri acum, Radoi nu esti prima solutia pentru capitan, dar dupa Chivu...Drogatul de Mutu nu merita sa fie capitan , poate sa joace cat de bine, trecutul nu se uita si nu se iarta.

Alex
05-02-2007, 01:05 PM
Si crezi ca il intereseaza pe Piturca opinia ta? Momentan ei 2 joaca la echipe dintrun campionat foarte puternic si valoreaza peste 10-15 mil euro, pana cand o sa ajunga si Radoi la suma asta mai dureaza. Radoi poate fi al 4-lea capitan, dupa Chivu,Mutu si Marica!

Varaloi
05-02-2007, 02:30 PM
Marica este prea tanar ca sa fie capitan!Cristi Chivu este deocamdata capitanul,iar Marica va fi viitorul capitan.Marica are un potential urias,dar imi ie sa nu se culce pe o ureche acum,cand e in centrul atentiei.

-=FaN MaNcHeStEr=-
05-02-2007, 03:47 PM
Marica mai are de muncit mult pana sa ajunga capitan...mai intai trebuie sa paraseasca Ucraina...trebuie sa joace intr-un campionat si mai puternic...

nigga_thebest
05-02-2007, 05:39 PM
maric anu va fi niciodata capitan, el nu e genul de jucator care sa faca liniste in vestiar.. el e rasfatatul nationalei , Radoi nu a mai jucat de multa vreme si oricum , ar fi o rusine ca (,) capitanul echipei nationale sa fie din campionatul intern avand in vedere valoarea diviziei A

sisu_stelistul
05-02-2007, 05:44 PM
Marica nu merita sa fie capitan, nu ca nu are talent, dar poate o sa fie peste cativa ani.

Varaloi
05-02-2007, 05:46 PM
Daca nu stiai,Divizia A e locul 10 in lume.Dar ai dreptate,nu se compara cu Serie A,Premier League,Primera Divison etc...

Vb cu niggathebest.

stephen
05-02-2007, 07:18 PM
1.Cristi Chivu
2.Adi Mutu(ba eu cred ca se iarta,sau ati uitat meciurile care le-a rezolvat de unul singur?)
3.Dorinel Munteanu(doar a zis ca joaca la Euro,nu?)
si ar mai merita si Radoi si Rat...

Th3b3sT
05-02-2007, 07:39 PM
Chivu e capitanul incontestabil al nationalei..nu stiu de ce il criticati ..este un model pentru toti jucatorii nationalei noastre.Apoi ar cam urma Mutu(eu zic ca s-a mai schimbat in ceea ce priveste comportamentul sau(drogurile,betiile) si cred ca merita o sansa).Iar in al treilea rand L-as pune capitan pe Coman desi e din div A.