PDA

View Full Version : Steaua-Valencia sondaj..

Centru
05-01-2005, 09:39 PM
Fan Steaua de cand eram copil.. sunt foarte sceptic, daca Mansour joaca (nu stiu daca poate fi legitimat la timp) exista o sansa mica.. Hai Steaua! Hai Romania!

yahoo
05-01-2005, 10:20 PM
Am fotat optiunea 2. Asta nu inseamna k va kastiga dar in Romania intotdeauna ekipele straine au avut probleme in ultimii ani. Deci cred k la Bucuresti nu se vor face de ras dar in Spania parka vad un 3-0 pt Valencia.

Tuby
05-01-2005, 10:24 PM
5-1 pentru spanioli dupa cele 2 manse :P un gol frumos inscris de stelisti..
Diferenta de nivel este prea mare pentru a putea spera in 2 egaluri si calificare....pentru ca de victorie chiar nu se pune problema..
Oricum, sa speram ca o sa cutremuram presa sportiva cu o calificare istorica...dar eu raman la parerea ca daca trecem de valencia sigur pierdem urmatoarea mansa pentru ca asta e mentalitatea romanului...se vede castigator inainte..

dj-cata
05-01-2005, 11:01 PM
eu as spune in felul urmator, vicente nu joaca iara o legenda spune ca in meciurile in care nu a jucat vicente, valencia nu a castigat nici un meci in europa :P

nici eu nu prea cred in calificare dar un miracol se poate intampla oricand. eu as miza pe o infragere la 2 goluri la valencia si o victorie a stelei la bucuresti la un gol diferenta.

valencia nu va avea viata usoara cu steaua si asta se va vedea in februarie

yahoo
06-01-2005, 01:54 AM
Trebe sa speratzi k va fi zapada :P Ei nu sunt obisnuiti :P Deci la Bucuresti vad un egal iar la Valenci o viktorie pt ei la o dif de 3 goluri

Ratonu
06-01-2005, 09:27 AM
N-am putut sa votez altceva decat calificarea Stelei. Pana la urma ce mama dracului, chiar asa imposibil e!?... Important este, insa, sa ne luptam pentru calificare, nu sa ne gandim sa nu ne facem de ras (asa nu facem nici o treaba). Sparta Praga s-a luptat extraordinar sezonul trecut in Champions' League, s-a calificat dintr-o grupa foarte dificila si a reusit o prestatie foarte buna in fata Milanului, si chiar daca a luat bataie cu 4-1 in retur, nu se poate spune ca s-a facut de ras.
Cu riscul de a fi hilar, pronostichez un 1-1 pe Mestalla si un 4-2 in Ghencea. :romania:
Si hai sa dau si niste pronosticuri realiste (la pariuri, insa, o sa le pun pe cele de mai sus ;) ): 3-1 si 0-0.

yahoo
06-01-2005, 02:23 PM
Ma duk si yo la pariat pt meciul asta :P pun un 1-1 in tur si 3-0(pt Valencia) in retur :D

DaS
06-01-2005, 05:18 PM
ce vi se pare asa anormal ca steaua sa se califice ?? ... a avut valencia anul acesta un start foarte bun in uefa champions league si nu stiam ?? ... toata treaba ar fi ca jucatorii sa se daruiasca total pe teren ... sa dea tot ce au mai bun ... si dak acolo nu pierd la mai mult de 1 gol diferenta ... eu zic ca e bine.
daca se umple stadionu ... si va fi atmosfera de la meciul cu besiktas ... valencia va avea viatza grea ...
ps: anu trecut dak nu ma insel in cupa uefa valencia a fost condusa cu 2-0 de besiktas ... si pancu a dat gol ...

Floyd
07-01-2005, 04:05 AM
Mai bajetzi de un doua lucruri sunt sigur:
1. Steaua nu se va face de ras.
2. Sunt mandru ca sunt stelist si asa voi fi si dupa acest meci :mishto:

Ia hai sa ne gandim ca o punem de-o "minune" si ne calificam! :)

Andrei_C
08-01-2005, 10:03 PM
Atata zic Steaua se califica , Un cutremur de 6.0 il omoara numai pe Borcea , si eu beu ca porcu de fericire ... Oracolul de sub chetrisica ... :)

DaS
08-01-2005, 10:08 PM
fortza steaua !

JohnnyUSA
09-01-2005, 01:12 AM
E greu .. nu stiu ce sa spun .. sper sa fie doua meciuri frumoase indiferent de rezultatul dublei manse.

yahoo
09-01-2005, 01:29 AM
Johnny te ajut yo :P 2 infrangei (m-am razgandit dupa ce am vazut meciul cu Levante) dar dupa 2 meciuri frumose! :lol:

habbib
09-01-2005, 10:22 PM
hai ca-s intr-o dispozitie foarte buna azi si zic ca o sa se califice steaua,nu stiu de ce am presimtirea asta,da na..chiar acuma asa aiurea stateam si ma gandeam la meci si m-a fulgerat un gand ca o sa se califice,probabil am luat-o razna..Doamne ajuta!

micutzu
17-01-2005, 02:43 PM
Stie careva cat costa un bilet la steaua-valencia si de cand se pun in vanzare?

wwd
17-01-2005, 10:14 PM
Realist fiind, Steaua 0-2 Valencia si Valencia 3-0 Steaua. Logic ca sper sa ma insel, da` totusi...

stefanm14
17-01-2005, 11:17 PM
steaua-valencia 1-1
valencia -steaua 2-0

Danutz
20-01-2005, 07:19 PM
Pronosticul meu:
Steaua -Valeancia 0-1
Valencia-Steaua 2-0
Si asta in cel mai bun caz.

fighters
16-02-2005, 08:52 AM
la cat de dinamovist sunt eu cred ca o sa se termine diseara 2-1 si chiar sper sa se termine asa iar acasa 1-0 asa ca asfel se califica 'spurcati' asta e daca noi stam ca javrele si nu facem nimic impotriva conduceri de cacat pe care o avem FORZA ROMANIA,Bafta romanilor diseara
P.S. sa tineti cont ca nu am pierdut nici o deplasare a lui DINAMO in retur asa ca sunt anti steaua insa diseara joaca intradevar clubul steaua dar in meciul de diseara se poate mai salva imaginea Romanie nu numai pe plan fotbalistic pt ca sigur ati vazut cu toti ce inseamna in prezent fotbalul,mai ales dupa meciu de aseara tinut pt ajutorarea persoanelor ce au suferit dupa tsunami,asa ca trebuie sa recunosc Forza Steaua, sa-i bateti pe nemancati aia

dj-cata
16-02-2005, 01:02 PM
uite aici un suporter adevarat al fotbalului romanesc...asa ar trebui sa fie toti dar din pacate nu e asa. si eu am tinut cu dinamo cand a jucat cu manchester si e normal ca diseara toata romania sa tine cu steaua.

TVSPORT
16-02-2005, 05:43 PM
Originally posted by fighters@Feb 16 2005, 08:52 AM
la cat de dinamovist sunt eu cred ca o sa se termine diseara 2-1 si chiar sper sa se termine asa iar acasa 1-0 asa ca asfel se califica 'spurcati' asta e daca noi stam ca javrele si nu facem nimic impotriva conduceri de cacat pe care o avem FORZA ROMANIA,Bafta romanilor diseara
* P.S. sa tineti cont ca nu am pierdut nici o deplasare a lui DINAMO in retur asa ca sunt anti steaua insa diseara joaca intradevar clubul steaua dar in meciul de diseara se poate mai salva imaginea Romanie nu numai pe plan fotbalistic pt ca sigur ati vazut cu toti ce inseamna in prezent fotbalul,mai ales dupa meciu de aseara tinut pt ajutorarea persoanelor ce au suferit dupa tsunami,asa ca trebuie sa recunosc Forza Steaua, sa-i bateti pe nemancati aia
sA-TI FIE RUsine, noi am tinut cu dinamo chiar cu rapid cand au avut ocazia sa ajunga departe...
Adik la inceput zici ca urasti steaua ca vrei sa piarda si apoi in ultima parte spui altceva...

Tuby
16-02-2005, 06:42 PM
Ce zice omul si ce intelegi tu Tvsport...mai mult il mai si iei tare...citeste dracu si incearca sa intelegi mesajele nu apasa prea repede pe quick reply ca uite ce faci :P
Hai steaua !!:P

little_foot
16-02-2005, 07:43 PM
sunt oltean si totusi tin cu steaua pentru k sunt mai intai roman...am tinut si cu dinamo cand a jucat cu manchester.sunt convins k steaua se va califica.este cea mai mare sansa pe care o are o echipa romaneasca de multi ani incoace si imi pare rau sa vad k putini credeti k steaua se va califica...sperati dar nu credeti...pacat. :nashpa: BLUE LIONS FIGHT FOREVER :D

Ronaldo
16-02-2005, 11:03 PM
maaaai, stie cineva va rooog cum pot sa vad meciul pe internet??? Ca aici la mine nu e la TV!! MA uit p eeurosport + inca un site, dar e doar scris...VREAU VIDEO!!! Raspundeti-mi repede va rrrroooog!!!

ZapPy
16-02-2005, 11:48 PM
Amu cand postez e deja 2-0 pt Valencia.Ba put a nostri puut.Ce gol iau ai nostri din lov libera :injur: :injur: :injur: :nashpa: :nashpa: :nashpa: :injur2: :injur2: :injur2:
Vise erau alea si inainte de meci:2-0 pt steaua.prea optimisti am fost.Io amu mai mult is nervos decat suparat :injur:

CRISTEA IMPUSCATEEEEEE MORI IN P*LA MA CE RATARE II AIA.AIA PUTEA SA NE DEA SANSE>STITI VOI CARE FAZA!!! :injur: :injur:

mns
17-02-2005, 12:55 AM
Eu nu va inteleg...la ce va asteptati? o minune...era clar ca steaua va pierde...pai noi numai sarmalagii si lauri andresanitori avem in divizia a... :crazyboy:

ZapPy
24-02-2005, 10:42 PM
AM CASTIGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTT BUCURIE :D
Nu mai pot de bucurie :mishto: :mishto: :mishto: :mishto: :mishto: :mishto: :mishto: :fotbal: :romania: :romania: :romania: :romania:
SUPERRRRRRRRRRR :cooool: :cooool: :valuri:

micutzu
24-02-2005, 10:45 PM
Era sa faca infart!!BBBBBBBBBBBRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAVVVVVVVVVO OOOOOOOO
STEAUA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZapPy
24-02-2005, 10:47 PM
O jcuat super...bravo voua baietii.N-am crezut ca o sa castigam dupa ce o rata munteanu :nashpa:
DAr cine o ratat la ei ca eram prea fericit sa tin minte numele :P
INCODATA HAI STEAUA SI BRAVO LOR :mishto: :mishto: :mishto:

ReKo
24-02-2005, 10:49 PM
Dumnezeu a fost roman. Istoria se scrie azi. Cupa Uefa vine in Ghencea!

DarkComy
24-02-2005, 10:58 PM
au ratat :

pt Steaua : - Dorinel Munteanu
pt Valencia : - Baraja
- DiVaio

FORZA STEAUA !!!!! HAI STEAUA , HAI ROMANIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Time2Chill
24-02-2005, 11:02 PM
uite cum jiji a avut dreptate cu cristea........ bv steauaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... poate vine un nou trifeu................................. :mishto:

ZapPy
24-02-2005, 11:07 PM
Pfuai daca ar veni ican un trofeu ar fi super dar noa.Nu cred dar macar sa apuc o finala cstigata ca in 86 nu eram nascut :P :D :P Ar fi super incodata sa castigam :mishto: :mishto: :mishto:

Oare daca era Neaga era mai ushora victoria?? <_<

Tuby
24-02-2005, 11:27 PM
Nu prea are rost sa ne intrebam daca era Neaga...sau nu era...eu as crede ca daca Neaga ramanea la Steaua nu ne calificam pentru ca Cristea ar fi jucat prea putin timp...ma rog...fara Neaga nu ajungeam pana aici..

Floyd
24-02-2005, 11:47 PM
Suntem demni de respectul intregii Europe fotbalistice!
Da, noi astia din lumea a treia care nu avem banii lor si nici iarba destula pe teren am eliminat Valencia C.F. !!! :romania: :romania: :romania:

Iata ce am declarat in acest topic pe data de 7 ianuarie :

"Posted on Jan 7 2005, 04:05 AM

Mai bajetzi de un doua lucruri sunt sigur:
1. Steaua nu se va face de ras.
2. Sunt mandru ca sunt stelist si asa voi fi si dupa acest meci

Ia hai sa ne gandim ca o punem de-o "minune" si ne calificam! "

SUNT MANDRU CA SUNT STELIST SI ASA VOI FI MEREU!!!

romania_team
25-02-2005, 08:25 AM
Originally posted by Tuby@Jan 5 2005, 10:24 PM
5-1 pentru spanioli dupa cele 2 manse :P un gol frumos inscris de stelisti..
Diferenta de nivel este prea mare pentru a putea spera in 2 egaluri si calificare....pentru ca de victorie chiar nu se pune problema..
Oricum, sa speram ca o sa cutremuram presa sportiva cu o calificare istorica...dar eu raman la parerea ca daca trecem de valencia sigur pierdem urmatoarea mansa pentru ca asta e mentalitatea romanului...se vede castigator inainte..
Hahaha asa incredere aveti voi .... 5-1 :saliveaza: :saliveaza:

Hai Steaua

Sa-i batem si pe ceilalti spanioli ca ne-am specializat :bere:

Stelistu
25-02-2005, 11:06 AM
BRAVO STEAUA.Sa stiti ca aici la Baia Mare a iesit multa lume pe strazi la 11 noaptea si au facut galagie mare.
O victorie istorica in care putini credeau. Dar aseara au fost 11 jucatori stelisti fenomenali "dopati" cu 28.000 de suporteri extraordinari.
Cu Villiareal o sa fie si mai greu dar daca joaca ca aseara spaniolii nu ne pot rezista.
Cred ca ar trebui sa veniti cu un update la RLSP in care sa puneti adevarata valoare a unor jucatori precum Cristea;Oprita;Dinita;Ogararu sau Bostina.

Ghencea teren interzis tuturor :romania:
Mandru ca sunt STELIST.
Stelisti de pretutindeni duceti mesajul nostru intregii lumi: FORZZA STEAUA

mns
25-02-2005, 11:21 AM
Eu am fost undeva sa ma uit la meci si in drum spre casa dupa am trecut si prin fata primariei unde s-au strans ceva oameni si au aruncat cu petarde si ceva artificii :D nu am prins atificiile cu doar le-am auzit... :P

in cinstea calificarii am facut si un header nou (temporar) la site :D :P

http://fifaromania.computergames.ro/

wwd
25-02-2005, 12:05 PM
Felicitari Steaua. Tineti-o tot asa.

ZapPy
25-02-2005, 12:32 PM
Vesti bune pt steaua.Dupa meci m-am uitat pe National TV si cel mai bun jucator de la Villareal a primit roshu deci nu va juca cu STEAUA.CE BINEEEEE :mishto: :mishto: :mishto:

little_foot
25-02-2005, 12:50 PM
eu v-am zis de la inceput k se califica steaua :D cu toate k dupa meciul tur nu prea mai credeam nici eu <_< ...cum nu pot sa spun k sunt stelist infocat ma rezum sa spun k sunt mandru k sunt roman si k avem si noi macar o echipa buna in europa :romania:

Ghost
25-02-2005, 01:42 PM
bravo Steaua !!!! Bravo Cristea !!!!!!!! :mishto: ... trecem si de Villareal !!! :P

DaS
25-02-2005, 03:06 PM
nu joaca riquelme parca ... si nici forlan ca nu are drept de joc.
dak trec de astia intra in ultimele 8 echipe ... sferturi ... oau
dak nici acum, atunci cand ? :P

andrei09
25-02-2005, 04:37 PM
Bravo Seaua, brao Romania!!!! :romania:
chiar nu ma asteptam sa ne calificam, dar se pare k exista si minuni (sa revii de la 2-0...)
sa ne ajute Dumnezeu sa trecem si de Villareal, mai ales k Riquelme nu o sa joace si, din cate stiu eu, Forlan nu are drept de joc :o
asa k Bafta Steaua in continuare :saliveaza: