PDA

View Full Version : cea mai nebuneasca idee?!

bfcsquadra
25-03-2003, 08:04 AM
eu propun sa organizam un campionat intre noi si nu neaparat pe net.
fiecare isi va spune numarul de telefon si in fiecare sambata seara va fi o etapa la 10 seara.cel care va juca acasa va suna pe adversar(multiplayer/modem)si apoi facem clasamentul. meciul va avea 2min.
Astept pareri... :wink: :) :eek: :mrgreen:

tudosebogdan
25-03-2003, 03:09 PM
si eu care nu am net acasa ci doar la serviciu ce pot face? ar exclude din start persoanele care nu au netul la dispozitie. :?

Indy
25-03-2003, 04:15 PM
8) voi aveti fifa original ???

mns
25-03-2003, 08:39 PM
pe modem nu trebuie sa-l ai original...

e o idee buna, dar nu stiu cati vor fi de acord, eu as juca dar pana nu imi schimb computerul nu mai joc fifa 2003, numai pentru rcif...

DarkComy
26-03-2003, 05:22 PM
da ma dar eu de exemplu sunt in retea si primesc net de la server si eu de exemplu sunt exclus vezi :(

mininu
07-04-2003, 09:22 AM
Si eu primesc net de la un server, asa ca nici eu nu pot sa joc.

Edy_smf
09-06-2003, 01:26 AM
ba poti sa joci daca face jocul celalalt jucator,bineinteles sa nu fie si el in aceiasi situatuie ca atunci nu merge

bdl
09-06-2003, 01:44 PM
eu nu-s de acord sa fie prin modem ca sunt multi exclusi ... eu am de exemplu net prin cablu tv prin retea de la server si nu as putea juca :( ... nu e cea mai buna idee ...

Blue
09-06-2003, 10:28 PM
ma eu nu il am joc original, dar e full(2cd-uri). oricum nu merita sa dai banii pe fifa2003. am incercat sa joc cu bogdan olteanu si ne zicea ceva.......

Edy_smf
10-06-2003, 12:00 AM
eu joc din constanta cu cineva din ploiesti la doua 3 zile cite 2-3 meciuri de cite 8 min reprizasi merge binisor...se mai agata dar in general merge bine.eu am internet tot de la un server care are chiar si firewall si am ip intern de ala cu 192.168....si nu pot creea eu jocul dar daca il face el merge sa ma conectez invers nu pentru ca nu poate face routarea catre ip-ul meu intern:( e normal.deci daca vreti sa jucati trebuie neaparat sa creeze jocul cel care are iesire direct la internet nu cel care e dupa un server...ar merge si asa doar daca are ip personalizat cu iesire directa.... asta din ce stiu eu si ce am probat,daca mai sint si alte modalitati....nu e exclus

bfcsquadra
10-06-2003, 07:27 AM
daca vreti sa facem un campionat prin modem inscrieti-va la topicul Fifa Romania Champions League

scandalf
10-06-2003, 08:39 AM
BAI fratilor..........!!!!!!!!!!!!!E PRIN MODEM!!!!!!!!!!!!!!!.....telefon la digitala.........nu are leg cu netul.....

EXEMPLE:
bdl
Posted on Jun 9 2003, 02:02 PM
--------------------------------------------------------------------------------
eu nu-s de acord sa fie prin modem ca sunt multi exclusi ... eu am de exemplu net prin cablu tv prin retea de la server si nu as putea juca ... nu e cea mai buna idee ...

DarkComy
Posted on Mar 26 2003, 05:40 PM
--------------------------------------------------------------------------------
da ma dar eu de exemplu sunt in retea si primesc net de la server si eu de exemplu sunt exclus vezi

intrati topicul Fifa Romania Champions League ...si inscrieti-va acolo
mai vedem noi dupa daca merge

MaPaX
27-11-2003, 07:53 PM
Aceasta idee a mai fost pusa de un alt membru, si s-a si vrut sa se faca asa ceva dar nu stiu d c nu s-a mai facut acest concurs