View Full Version : LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!
Time2Chill
31-12-2004, 07:36 PM
Cu ocazia sarbatorilor va ofer tuturor un an nou fericit si la multi ani!!!!!
Sa vi se indeplineasca toate dorintele... si sa aveti parte numai de bucurii
Ratonu
31-12-2004, 07:48 PM
La multzi ani bueeeeeyyyyy!!! La noi incepe deja shedintza de spirtiism!!! :bere: :betie: :mishto:
DarkComy
31-12-2004, 11:15 PM
LA MULTI ANI!!! pt toti
2004 a fost un an foarte bun pentru mine am terminat liceul , am luat BAC-ul si cea mai buna performanta am intrat la Arhitectura ( intram printre primii daca nu ma FURAU!!!! :P ) . Cu sanatatea am dus-o foarte bine . Prea multe probleme nu am avut cu exceptia U Craiova care imi da batai de cap :( deci 2004 a fost un an reusit pt mine!!! 8)
Eu unu astept noul an cam trist ca luna ianuarie si februarie o sa fie foarte grea am o multime de proiecte pt facultate din care unu cu macheta cu tot si 7 examene in sesiune :( KKT . DOAMNE AJUTA sa trec primul an cu bine fara restante si sa fiu sanatos
Hai sa zicem fiecare realizarile pe 2004 si ce sperati sa realizati pe 2005 !!!! Eu am zis :bere:
Ratonu
31-12-2004, 11:37 PM
Hehe, eu am intrat in FifaRomania... si cam atat!! Si la mai mare!!! :betie:
stefan
01-01-2005, 12:38 AM
La multi ani, SA TRAITI BINE !!!
pentru mine anu 2004 a fost nashpa rau, lam inceput cu o durere cumplita de cap dupa ce am baut toata noaptea, dupa cateva zile mam trezit la scoala unde ma frecat diriga pana in ultima zi cu ideile ei fixe, vacantza de vara nici nush cand a trecut, a inceput scoala, miacamea nu are loc de munca de la inceputu lu august, vreo cateva sapt a avut o pizzerie da ea vroia 1000 clienti pe zi si a inchis, pana la urma tot eu am muncit ca prostu pe acolo, a venit in sfarsit vacanta si odata cu ea au venit impresari de 30 de ani si baietasi de cartier de 13 sami tina mie teorii cum ca eu leam futut lor jocurile si sa ma injure desteptii toata ziua pe mirc, si acum de revelion is deprimat si racit si stau acasa. probabil asta va fi ultimu meu post pe la forum, de acum ma ocup doar de patchuri.
La Multi ani!!!
Pentru mine 2004 a fost un an sinusoidal, cu multe rele si destule bune :P dar toate au venit din vina mea asa ca de acum incolo stiu unde sa nu mai gresesc si unde sa fac mai mult si mai bine. Sper ca la anul sa mai existe site-ul, si noi toti sa fim mai buni si mai destepti :P si mai iubiti :P sau le fel de iubiti ca acum :P :huh: :wub:
uitati aici, in cinstea tuturor :P
razvanultra55
01-01-2005, 03:29 AM
Pentru echipa fifaromania "La Multi Ani !! " si sa fiti sanatosi, frumosi,iubiti si plini de bani.....si lasati "comentariile" acide al adresa voastra si a muncii voastre..
...Pentru cei ce fac aseamenea comentarii am un singur mesaj shut the f** up!!
"mns Posted on Jan 1 2005, 02:31 AM
La Multi ani!!!
Pentru mine 2005 a fost un an sinusoidal, cu multe rele si destule bune dar toate au venit din vina mea asa ca de acum incolo stiu unde sa nu mai gresesc si unde sa fac mai mult si mai bine. Sper ca la anul sa mai existe site-ul, si noi toti sa fim mai buni si mai destepti si mai iubiti sau le fel de iubiti ca acum
uitati aici, in cinstea tuturor "
Cred ca deja sampania si-a facut efectul la tine....ca de-abia acum suntem in 2005 :D:D
Ratonu
01-01-2005, 04:29 AM
Wey sa-mi bag p**a tocmai m-am intors dintr-un club mort de beat, am plecat pe la 1 si m-am intors acuma, pe drum varu-miu s-a si luat la bataie cu unii si eu mi-am si pierdut ochelarii! Si la mai mareee!!! :betie:
La multi ani tuturor...sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii..
2004 a fost un an dezastruos pentru mine din vreo n motive...si nu pot decat sa sper ca noul an nu va fi chiar atat de rau...
Ne revedem cu bine..
Ratonu
01-01-2005, 06:14 PM
Hehe, sa vedeti ce rupeam aseara la trivia pe IRC, mort de beat cum eram! :lol:
M-am trezit destul de ametit de dimineata (a dracului tuica... cred ca era olteneasca :D )... Asa, ce voiam sa zic, pentru cei mai tineri (r5m, DelPiero etc.): v-as sfatui sa nu va apucati niciodata de bautura... va spun eu ca e o porcarie (deci nu zic sa nu beti; sa o faceti, dar cu masura)! Si la mai mareee! :betie:
DarkComy
01-01-2005, 06:43 PM
E buna tzuica olteneasca aaaa :P :bere: . Ce-ai mai baut in afara de asta?? Da ma Ratonu are dreptate ma astia mai mici nu va apucati de bautura si de tigari , drogurile mai merg :lol: :P glumesc evident :) . Eu doar de una din cele 3 m-am apucat ,de bautura de celalalte nu vreau sa ma apuc :mishto:
Ratonu
01-01-2005, 06:51 PM
:P Du-te bai, stii cum ma simteam dreq azi-dimineata, ca m-am trezit si m-am culcat la loc de vreo 16 ori si ma durea capu... Mergea mai bine o palinca ardeleneasca, macar la aia, dupa un somn de cateva ore cand te trezesti esti nou-nout! In afara de asta, am mai baut 4 beri (2 Timisoreana acasa, 2 Ursus la Hanul cu Tei), putin vin spumant Garrone (chiar, a baut cineva sampanie ADEVARATA?) si... nu pare foarte mult pana acum dar decisiva a fost combinarea acestora cu Fanta Exotic si Santal portocale rosii de Sicilia! :lol: Am avut si gin, dar eu n-am pus limba pe el... Bine ca nu s-a consumat dreq tot ce era de beut p-acolo, k incepeam dreq sa ne jucam de-a Happy Tree Friends! :lol: Si la mai mareee! :betie:
P.S. DROGURI? NUUU!!!
DarkComy
01-01-2005, 11:08 PM
Eu am baut SAMPANIE ieri !!!!! si pe langa asta ,bere si OUZO ,fara vin ca berea cu vinul nu se impaca :lol: . Am mai patit-o odata desi stiiam ata ete . :bere:
Eu am lasat-o mai moale cu bautura si asta cam de un an, bine..am mai avut una doua ezitari in vara in rest...strictul necesar..nimic in plus, nimic amestecat....eu, care gaseam starea de betie ceva euforic si distractiv m-am trezit brusc ca, chiar nu isi are rostul...si ca sa-mi dovedesc lucrurile astea aseara cred ca am fost singurul treaz din romania :) si nu mi-e rusine deloc :P
dj-cata
02-01-2005, 12:38 AM
LA MULTI ANI !!!
anul 2004 a avut urcusurile si coborasurile lui dar ceea ce e cel mai important e ca s-a terminat excelent si sper ca si anu 2005 sa fie la fel de bun cum sa terminat 2004 :P
Ratonu - nu stii ca vodka si berea nu se impaca si dau dureri de cap ? :D .... si da..am baut sampanie (ceva din franta :P )
Tuby - lasa ca si eu am fost treaz, a trebuit sa am grija de cineva foarte drag :)
Time2Chill
02-01-2005, 04:25 PM
eu n-am mai baut sampanie de anu nou, ca eram deja rupt, de-abia acum imi cam amintesc ce faceam pe la 12, eram atat de beat incat mi-a cazut cheia din buzunar, si am cautat-o 30 min, desi dintr-o data mi-am adus aminte unde era cheia!!!!
apropo, dark tie iti place ouzo???? mie sincer, mi se pare super nashpa, singura data cand am baut ouzo cu placere, a fost in grecia, cand ne avand cu ce sa stingem whisky-u l-am stins cu ouzo.................. :betie: :betie: :betie: :betie:
da' nu conteaza, ca toti romanii au un singur lucru in comun : ne place beutura :mishto:
DarkComy
02-01-2005, 05:28 PM
Pai daca bei cel mai bun OUZO e super eu beau OUZO 12 asta e cel mai bun. In Grecia am baut prima data s era super marfa mai ales ca mancam si struguri cand beam . Apropo cand ai baut l-ai baut cu gheata sau fara ? Eu de obicei l beau cu gheata dar e mai bun fara. :betie: :betie:
Time2Chill
02-01-2005, 10:39 PM
l-am baut fara, de de atunci am zis ca nu mai beau, era cea mai ieftina bautura, si ne ametea cel mai bine, si a fost super :mishto: da am adus si o sticla acasa, si nu prea mi-a mai placut!!!!
apropo mi-a zis unu ca am baut sampanie de anu nou, ca ambaut cu el odata :D
Hepi niu ier! Sa fie 2005 un an mai bun decat cel precedent sau la fel de bun , depinde de cazuri.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.