PDA

View Full Version : echipamente

Blue
22-03-2003, 07:52 PM
am vazut ca destule echipe si-au schimbat sponsori,( dinamo , craiova , steaua, etc.), puteti s faceti noile echipamente? si daca puteti sa bagati un 3 rd la fiecare echipa

lista cu 3rd kits ( o sa va trimit un mail cu pozele pe care le am)

1. rapid- il aveti deja
2. national- unu negru
3. steaua-nu cred ca au unul, dar nu mai scrie alexandrion pe tricurile lor
4. dinamo-este o comnibatie intre home si away ( tricoul ala alb si shotul rosu)
5. gloria. astia au 2 noi, au unul visiniu, in dungi asa ca ala alu celtic, si unul short albastru si tricou alb
6. bacau- gaben complet si dungi albastre
7. astra- au 2 noi ( away si home) - away- arata ca ala de home a lu basel, e facut de valsport si scrie pe fata kronoss, este albastru f inchis si portovaliu inspre rosu, 3rd- short- rosu, tricou galben cu dungi rosii, ala de home e alb negru
8. brasov- 3rd seamana foarte mult cu ala de il au ei 9 galben negru0 numai ca mai are niste dungi.
9. nu cred ca au 3rd
10. away e inunl albastru , home e ala de lati facut voi ( galben albastru parca, dar au short alb, si 3rd au tricou albastru de la away si shortul alb de la home
11. ala ancada care lati pus voi e vechi, au pt home unnu in dungi (galben-negru) facut de errea, si 3rd au unul galben complet si sponsorii scriisi cu rosu ( am vazut ca au un sponsor nou, e ceva ....eu stiu o centrala elecrica ..)
12. arges- home e ununl alb complet ( e strins pe corp), si 3rd au unul alb violet ( veti vedea in poza)
13. sportul - nu cred ca au ( puneti si voi shortul negru si tricoul alb)
14. poli- au unul violet complet
15. stiinta- home, alb si scrie goldenbrau pe fata , si sif oltenia pe dreapta, si errea pe mijloc. away au unul albastru complet, aceiasi sponsori de mai sus, 3rd - unul alb cu dungi albastre scrie sif oltenia pe piept.
16. 3rd- alb cu dungi rosii 9 model cum are stiinta la 3rd0

mns
22-03-2003, 09:36 PM
am poze cu echipamentele, dar sa stii ca astra si farul si multe alte echipe Nu au echipamente noi ci sunt cele folosite acum un an, sunt puri si simplu prea saraci sa cumpere altele noi si vad ca le folosesc pe alea vechi

rusinica sa le fie, pana acum unele echipe au folosit 4 echipamente in 4 etape

Constantinescu Mircea
22-03-2003, 11:29 PM
Asta este viatz (sunt cocalar de mirc)a! :P
Nu pot sa cumpere unele noi trebuie sa bage jumatate din bani in buzunar.
Au mertz (sunt cocalar de mirc)ane........ce draq.

Blue
23-03-2003, 02:54 PM
bah totusi stiinta si cumparat noi, dinamo .eh......au.....combinat primu si ultimu, steaua nu mai are alexandrion scris echipament, gloria il are nou pe kit-u ala visiniu, uta i lare nou pe ala alb, poil are unu alb complet.si tot asa.

Sirbu Mihail Bogdan
23-03-2003, 04:38 PM
blue boy echipamentu lui Universitatea e: tricou alb sau albastru,golden brau sponsor ,in partea dreapta are sigla errea si la mlijloc are stema clubului
pe spate sus are SIF apoi la mijloc numarul si jos OLTENIA.

mns
23-03-2003, 06:01 PM
nu va faceti griji, am poze cu TOATE echipamentele si am mai primit si pe mail de la unii dintre voi, nu stiu de la cine ca nu va stiu dupa nume :P

blue boy, uta nu are echipament nou, e tot ala cu dungi, gloria il are rosu nu visiniu, craiova da stiu cum e, si e gata inclusiv portarul

Sirbu Mihail Bogdan
23-03-2003, 06:23 PM
pe alea de la mine le-ai primit??

mns
23-03-2003, 09:45 PM
da, mersi, sunt foarte bune :mishto:

Blue
28-03-2003, 04:18 AM
mah eu am vazut pozele cu jucatorii mi sa parut ca au un echipament nou ( ala din poza cu dragomir care tiam trimiso eu)

mns
31-03-2003, 07:36 AM
poza aia cu dragomir e de pe vremea cand avea craiova echipamente cu rosu sau cand evolua asta la rocar (daca a jucat acolo) dar echipamentul care il are pe el nu e al uta-ei, poza e luata de pe www.fcutarad.as.ro din cate am observat

sandu
18-04-2003, 04:55 PM
va rog face-ti si echipamentul lui Dinamo cel cu tricou alb, sort rosu si cu omniasig pe piept

Blue
18-04-2003, 05:18 PM
bah cum zici tu, dar eu vad stema utei pe piept deci zic eu ca e al lor.