PDA

View Full Version : Credeti ca e o idee buna ca FifaRomania sa se mute?

mns
21-03-2003, 01:21 PM
Pentru a raspunde la acest subiect NU trebuie sa fiti inregistrat la forum/sa fiti membru

Dupa cum am anuntat acum cateva zile, siteul nostru se va muta la o noua adresa. Nu este cea publicata saptamana trecuta. Principalele aveantaje vor fi observate in special de voi, cei care ne vizitati siteul si care downloadati patchurile noastre. Acum veti putea sa downloadati in liniste RCIF la o viteza superioara FileFront si avand posibilitatea de a folosi RESUME.

Vreau sa stiu ce credeti despre noua adresa, aceasta va fi de forma http://fifaromania.gamingbliss.ro/ .

Am aici cateva intrebari pentru voi, si sunteti bineveniti sa raspundeti...

1.Credeti ca noua adresa este prea lunga si greu de retinut?
2.Este bine pentru site ca aceasta este a treia mutare de la infintare?
3.Veti mai vizita FifaRomania dupa aceasta schimbare?
4.Credeti ca aceasta schimbare va afecta intr-un fel numarul de vizitatori al sitului?
5.Daca sunteti membru al forumului, veti mai vizita forumul (nu trebuie decat sa va logati, toate mesajele si userii vor fi pastrate, nu e nevoie de o re-inregistrare)
6.Ati adaugat situl FifaRomania in lista de Favorites al browserului dvs?
7.Credeti ca viteza curenta de incarcare a sitului este satisfacatoare( puteti face o comparatie intre www.as.ro si www.gamingbliss.ro )
8.Credeti ca downloadul fisierelor de pe reteaua Filefront este prea complicat, si dureaza prea mult/viteza e prea mica?
9.De unde ati aflat de FifaRomania?
10.Ce credeti ca ar trebui schimbat la site?

sanshine
21-03-2003, 01:41 PM
1. Ma obisnuiesc eu :D
2. Daca se muta spre mai bine, poa' sa faca si 100 de mutari
3. :D
4. Daca o sa apara vreo schimbare, cred ca se va datora mai mult schimbarilor de continut
5. :D
6. N-are rost. Ma plimb de la un comp la altul.
7. gamingbliss se incarca cam in 1/2-3/4 din timpul lui as.ro.
8. FileFront-ul e OK din punctul meu de vedere. Cred ca userii din Romania vor fi avantajati de dld-ul de pe un server romanesc, nu stiu cei din strainatate
9. de pe level.ro am aflat de RCIF 2002 si Romania comes in WC2002, pe care le-am luat de pe mns-arad.cjb.net (sau ceva de genul asta). parca acolo am aflat de proiectul FifaRomania.
10. Ar trebui mai multe downloaduri, din categorii cat mai diversificate

mns
21-03-2003, 02:09 PM
hmm, as.ro mai rapid ?!?!?

Pinging Fifaromania.gamingbliss.ro [194.***.***.*] with 32 bytes of data:

Reply from 194.***.***.* bytes=32 time=129ms
Reply from 194.***.***.* bytes=32 time=156ms
Reply from 194.***.***.* bytes=32 time=175ms
Reply from 194.***.***.* bytes=32 time=156ms

Ping statistics for 194.***.***.*

Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:

Minimum = 129ms, Maximum = 175ms, Average = 154ms

Pinging www.fifaromania.as.ro [193.***.***.***] with 32 bytes of data:

Reply from 193.***.***.*** bytes=32 time=157ms
Reply from 193.***.***.*** bytes=32 time=125ms
Reply from 193.***.***.*** bytes=32 time=154ms
Reply from 193.***.***.*** bytes=32 time=131ms

Ping statistics for 193.***.***.***

Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:

Minimum = 125ms, Maximum = 157ms, Average = 141ms

sanshine
21-03-2003, 02:47 PM
----vhost.as.ro PING Statistics----
62 packets transmitted, 62 packets received, 0% packet loss
round-trip min/avg/max = 8/56/135 ms

----fifaromania.gamingbliss.ro PING Statistics----
73 packets transmitted, 73 packets received, 0% packet loss
round-trip min/avg/max = 8/41/136 ms

In medie gamingbliss e mai rapid cu (56/41-1)*100=25%

tudosebogdan
21-03-2003, 04:37 PM
1. lunga si un pic mai simandicoasa dar la nevoie o tin eu minte daca nu o face calculatorul
2. nu. un site ar trebui sa nu isi schimbe niciodata adresa. ce este permis in schimb este "reinnoirea" ca sa-l traduc nitel pe "update"
3. categoric da fiindca nu prea se mai discuta in alta parte despre fotbal la fel de intens ca la voi (as spune chiar, ca la noi :wink: )
4. da. ramane de vazut daca in sus sau in jos. cel putin in primele saptamani eu ma astept sa scada pana aproape de jumatate urmand ca apoi sa creasca si sa depaseasca numarul actual de vizitatori. motivul: vor fi multi care vor bajbai dupa site.
5. pai sincer sa fiu eu mai repede vizitez forumul decat site-ul
6. nu
7. la mine e teava mai mare si calculatorul mai bun si nu mi-am pus problema vitezei pana acum
8. tin sa iti spun ca o singura data din 3 incercari am izbutit sa ajung sa il downloadez RCF-ul dar nici pana azi nu l-am jucat. intradevar e prea complicat prin filefront-ul ala
9. am aflat de voi de la www.pgl.ro (Professional Gamers League). sunt sigur ca tu stii ce inseamna ca doar fiindca ti-ai facut acolo reclama am venit pe site. de atunci mai vizitez pgl o data pe luna
10. verdele e o culoare draguta dar NU PE TOATA PAGINA. pastreaza headerul ca e misto facut, foloseste verde si in bara cu butoane dar nu si in restul paginii. fa un chenar cu colturi rotunde in mijlocul paginii cu fundal alb si in el afiseaza restul informatiilor. ar fi mai putin obositor pentru ochi dar si mai placut. e doar o parere asa ca nu ma omorati ca nu sunt rautacios :evil:

Anonymous
07-04-2003, 12:37 AM
Nu are nici o legatura cu subiectul vostru, doar ca nu stiam unde sa-mi pun si eu anuntul:
DOAMNE NU-MI VINE SA CRED CA AM REUSIT SA INTRU !!! CRED CA NU AM MAI INTRAT AICI PE FORUM SAU PE WWW.FIFAROMANIA.AS.RO DE 3 SAPTAMANI. :o

sanshine
07-04-2003, 11:37 AM
:offtopic: din ce cauza: n-ai avut timp, nu ti-a mers netu', nu ti-a mers doar FifaRomania ?!? Oricum, felicitari si la mai mare :mrgreen:

mns
08-04-2003, 06:44 PM
oricum, de mutat nu ne vom mai muta pentru ca suntem pe as.ro cu plata

MaPaX
28-11-2003, 01:54 PM
1. Oricum o introduc in Favorites(indiferent de gazda noastra, computergames sau gamingbliss :)
2. intr-un fel nu e bine, dar macar sa anunti pe site nu pe forum inainte cu 3-4 zile sa fie mutat site-ul ca va fii mutat si la ce adresa(eu stiu si cei care intra pe forum)
3. SIGUR
4. Poate, dar ii anunti din timp (vezi raspuns la intrebarea 2)
5. DA
6. nu numai fifaromania, am adaugat si site-ul de unde tre sa pun articole(scoala :P, dar voi "REVENI" cu stiri)
7. www.gamingbliss.ro SUPER
8. Este foarte bine
9. Chiar am uitat :) poate de pe IRC, #FIFAROMANIA ? :)
10. Sa mai facem rost de redactori de stiri ca nu pot sa fac totul singur si mai bine nu fac nimic (de lene :P

sanshine
28-11-2003, 03:50 PM
he,he... subiectul e vechi, de cand eram pe as.ro. Intre timp am mtrecut si pe la gameszone pana sa ajungem acum pe computergames. Treaba aia cu gamingbliss a cazut de mult :rolleyes: