PDA

View Full Version : Cum credeti ca va fi?

Ronaldo
22-12-2004, 08:28 PM
Propun sa vorbim in acest topic despre cum credeti ca va arata FIFA 2006. :mishto: Sper sa fie mai bun decat la FIFA 2005, si sa nu aiba cum avea FIFA 2002, calificarile pentru CM, deoarece trebuia sa joci calificarea in FIFA 2002 si CM in FIFA WC 2002, unde nu erau toate echipele (nu Romania) ca in EURO 2000 si 2004. :( Daca nu in FIFA 2006, pate in FIFA WC 2006, sau mai asteptam, cand iei galben sau rosu, sau cand esti faultat sa te iei la bataie, char daca vei mai primi un cartonas, dar intr-o finala pe care esti sigur 100% ca o castigi (daca ai avantaj de 5 goluri si e minutul 88) sa poti sa te iei la bataie. :bere: :saliveaza: Am inteles ca in CL 2004-2005 o sa stii cate minute de prelungiri vor fi si sper sa fie asa si in FIFA 2006 :saliveaza: . Ar mai fi schimbarile, de la 2002 nu mai arata scene frumoase cu schimbarile, ci doar in EURO 2004 cateva imagini slabutze. :unsure: Chiar daca le va lua 3 CDz, :lol: ceea ce nu cred, va merita (daca il vor face mai bun) :P . Ar mai fi mai multe, dar sa ii luam cu ushurelul :fotbal: :romania: :da:

mns
22-12-2004, 09:25 PM
probabil vor fi calificarile dar nu vei putea insa sa joci la campionatul mondial :) remember 2002? :)

probabil nu vor fi nici echipe de club din romania

Tuby
22-12-2004, 10:14 PM
Mah..ori am eu o viziune gresita asupra jocurilor, ori exista persoane care ar trebui sa ia o pauza de la statul pe calculator..
Daca deja incepeti sa va imaginati cum va fi jocul...sa va faceti sperante cum ca ar putea introduce si echipa d-ale noastre...dracu parca e o problema de viata si de moarte care va macina incet-incet..
Cand apare, apare...cum a spus-o cineva foarte bine este al 5 joc pe care il lanseaza EA intr-un timp foarte scurt si deja se pune problema daca o mai fac pentru altceva decat partea financiara...eu inclin spre aceasta ipoteza...

Ronaldo
22-12-2004, 11:03 PM
Ne imaginam cum va fi jocul ca sa putem sa ne bucuram de el mai tarziu. A venit un director nou mi se pare la EA Sports care a facut FIFA 2005 si a facut o treaba buna, a pus foarte multe lucruri noi, precum driblinguri, fazele alea pe ploaie, grafica si tot asa. Cred ca 2006 va fi o experienta noua, diferit de 2005, nu cu mult, ca marile diferente in FIFA au fost cand a venit un director nou, de la 99 la 2000 (un dezastru, jucam 99 cand era 2000), si dupa aia 2001, de la 2002 la 2003 (care a fost ceva minunat pe vremea aia si inca mai este un joc bun), de la 2003 la 2005. Acum este un director nou din cate am inteles care vrea sa faca si FIFA STREET 2005 si ECL 2004-2005, pa langa 2006. Nici nu am pomenit de echipe romanesti in 2006, ci am zis ca as vrea sa ma pot califica (in joc ca in realitate Romania nu are nici o sansa) cu Romania pt CM 2006 ca la EURO 2000 si 2004. :rolleyes:

Sirius
23-12-2004, 11:24 AM
Eu cred ca se va respecta regula de pana acum. Adica va fi cam acelasi joc, un pic retusat fata de precedentul, cu o gaselnita noua. A fost Off the Ball Control, First Touch, acuma vom vedea ce va fi. Sper sa fie ninsoare... :P

Ronaldo
23-12-2004, 04:46 PM
Pe ninsoare nu am mai jucat de la EURO 2000. Dar sper sa faca jocul ca sa iti afecteze jocul (si al echipei adversare) cand e ninsoare si ploaie, adica sa ti se opreasca mingea in balta, sau sa aluneci pe gheta, dar saunt doar vise :(

Gaby
24-12-2004, 02:20 AM
cum as vrea sa arate fifa 2006:
-sa existe meciuri clasice ceva gen de fifa 2000 sau euro 2000(bineinteles ca tu sa castigi un campionat sa sa poti sa cumperi clasicele)
-jucatori stadioanele arbitri sa arate ceva mai bine(asemanator cu 2005)
-driblinguri noi
-posibilitatea de a ataca cu 4,5 atacanti
-sa se introduca campionate noi de preferat ar fi romania
-daca nu macar o echipa de clum romaneasca
:fotbal:

Ronaldo
24-12-2004, 06:57 AM
Da, erau multe lucruri super mishto la EURO 2000, dar care s-au pirdut cu timpul in favoarea altor lucruri (care sincer sa fiu nu shiu care, poate fetzele si echipamentele). Ar fi belea sa iti vina atacantii si mijlocashii in ajutor, fara sa apesi tu pe atatea taste deoadata. Driblinguri noi, hm, ar putea sa le pastreze pe alea de la EURO 2004, ca la asta e super reushit jocul asta. Prea multe faze sofisticate in realitate daca poti sa le faci prea usor, abuzezi de ele si dupa aia nu te mai bucuri asa de ele (cum era in FIFA 2002 dadeai gol de la mijlocul terenului imediat, dau din foarfeca de oriunde de pe teren, ca sa nu mai zic ca foarfeca era ceva absolut normal in FIFA 2002). Nu shtiu daca Romania va fi facuta vreodata de EA SPORTS, poate doar daca ar fi directorul ROMAN :mishto: , pt ca campionatul nostru e varza :injur: , mai ales in EUROPA :oops: .
Eu tot raman la visele mele :"Pe ninsoare nu am mai jucat de la EURO 2000. Dar sper sa faca jocul ca sa iti afecteze jocul (si al echipei adversare) cand e ninsoare si ploaie, adica sa ti se opreasca mingea in balta, sau sa aluneci pe gheta, dar saunt doar vise :saliveaza: :crazyboy: :P :fotbal: :romania: "

Ratonu
24-12-2004, 05:17 PM
Bah io in primu rand as vrea sa se rezolve toate bug-urile stupide care dainuie de atatia ani, iar coloana sonora sa fie acceptabila... hmm, ce-as mai vrea, asa... castigatoarea Cupei UEFA 2005 (Steaua) sa fie prezenta in joc, sa poti sa angajezi detectivi particulari care sa-i urmareasca pe jucatori, sa-ti raporteze cand acestia se duc la curve si sa-ti arate casetele incriminatoare, la Career Mode sa ai o optiune sa te bagi in politica (care sa te coste, insa, bineinteles, la popularitate), ca sa-ti faca cariera si mai grea sa intervina probleme de genul: se dopeaza (drogheaza) un jucator si lumea tot pe tine da vina... chestii din astea marunte, dar care sa faca jocul cat mai realist.

Ronaldo
24-12-2004, 05:59 PM
ar fi prea avansat pentru ei ce spunem noi aici, mai ales eu si Ratonu, poate peste 10 ani. Acum sa fim seriosi, daca scot ei un FIFA atat de misto, 5 ani nu mai au ce sa mai faca, si nu mai iau bani, asa ca ei bine-mersi adauga cate ceva la fiecare FIFA si mai scot cate ceva, si tot asa, cred ca ei si-au facut un FIFA pt. ei si familiile lor adevarat nu ca astea, dar noi cum nu suntem de-ai lor, si suntem doar nishte romani amaratzi, ce pretentzii sa avem? :sanshine2: :scaun: :injur:

Ratonu
24-12-2004, 06:06 PM
Originally posted by Ronaldo@Dec 24 2004, 05:59 PM
ar fi prea avansat pentru ei ce spunem noi aici, mai ales eu si Ratonu, poate peste 10 ani. Acum sa fim seriosi, daca scot ei un FIFA atat de misto, 5 ani nu mai au ce sa mai faca, si nu mai iau bani, asa ca ei bine-mersi adauga cate ceva la fiecare FIFA si mai scot cate ceva, si tot asa, cred ca ei si-au facut un FIFA pt. ei si familiile lor adevarat nu ca astea, dar noi cum nu suntem de-ai lor, si suntem doar nishte romani amaratzi, ce pretentzii sa avem? :sanshine2: :scaun: :injur:
lol, pai, spre deosebire de tine, eu nu am vb serios (cel putin in ultima parte a mesajului)... Duh! :P

Ronaldo
24-12-2004, 08:15 PM
Ok, dar eu tare mult as vrea sa fie un FIFA asa de frumos. Am vise frumoase :P

DarkComy
24-12-2004, 10:05 PM
eu vreau sa ninga dar daca ninge 90 de minute ma astept ca la finalul partidei sa fie gazonul plin cu zapada nu sa fie la fel de verde ca VARA <_< . As mai vrea greseli de arbitraj ce am auzit ca se baga la ECL 2004-2005. Hmmm ce as mai vrea ...??? Un meniu mai frumos care sa se miste bine ( nu in slow motion ) si sa nu mai fie la fel de animat. Echipamentele sa le faca ceva in genul PES 4 nu 2GK ca m-am saturat cum arata . Unghiuri noi de filmare a meciului . Public animat , tortze , steaguri sa arate a galerie , banere imense ca in mariile derbiuri din italia .

Cand imi mai vin idei le mai scriu :lol:

stefan
24-12-2004, 11:16 PM
DarkComy, 2GK (2nd generation kits) nus alea facute default de EA care arata de parca ar fi spalate cu un detergent ieftin :P 2GK sunt astea facute de saituri specializate (ca FifaRomania :P)

DarkComy
25-12-2004, 10:04 AM
upsss dap ,my BAD guys !! :lol: m uitat si eu :P

Ronaldo
25-12-2004, 11:35 PM
Originally posted by DarkComy@Dec 24 2004, 10:05 PM
eu vreau sa ninga dar daca ninge 90 de minute ma astept ca la finalul partidei sa fie gazonul plin cu zapada nu sa fie la fel de verde ca VARA <_< . As mai vrea greseli de arbitraj ce am auzit ca se baga la ECL 2004-2005.
Despre ninsoare, cum a zis si Basescu, "iarna nu-i ca vara" :P . Despre greselile de arbitraj nu as vrea sa se bage, deoarece de fiecare data cand se baga ceva nou pe care il face jocul se abuzeaza, ca va spun eu nu o sa fie o data la 10 meciuri o greseala, ci vreo 5-7 pe meci, si atunci nu te enervezi prea tare. Si la FIFA 2002 au facut foarfeca mai spectaculuasa, dar deja in jocutzul ala devenise prea normal sa faci foarfeca, si 90% din golurile mele din FIFA 2002 erau din foarfeca, de oriunde de pe teren. Nu sunt de ajuns greshelile din FIFA 2004, care de fapt sunt bug-uri ale jocului? Cand faultai la mijlocul terenului si iti dadea rosu la o faza care nu merita nici galben, sau cand ma faultau aia (computerul fiind ultimul aparator) si artitrul nu dadea fault sau mai dadea cate un cartonas galben? Sau cand nu era off-side si ei dadeau off-side (desi nu vroiau), nu vi s-a intamplat, si mai vedeam si in reluare. Sau cand era penalty si aveam lovitura libera de la 22 de metri de poarta!!! :angry:

Valy
26-12-2004, 03:52 AM
Da si eu as vrea un FiFa nou sa poti sa bati arbitru sau se poata intrerupe meciu di cauza la galerie sau sa apara copii de mingi
sa poata sa traga de timp portaru sa fie mai multi arbitri cu fete reale si sa fie intreaga divizie A romania cu fete stadioane compleuri si steme reale.
Si as mai vrea daca ploua pe stadioanele mai proaste sase degradeze gazonu sa apara noroi.Dar cred ca toate astea o sa fie in FiFa 99999999999999999999 :P :) :)) cam pe atunci

rzv4barsa
26-12-2004, 04:18 AM
in primul rand eu ash dori sa pot face strategia ca la FIFA 99 (Oldies, but Goldies :mishto: ); adica daca vreau sa atac cu 5 oameni, sa pot face asta; apoi miash dori ca pe gamepad sa pot avea echivalentul lui SHIFT, finca mam ofticat destul in lunile de FIFA 2004 la dublu, ca io nu puteam bate loviturile asha cum voiam (spre deosebire de amiku' meu care optase pt tastatura shi nu voia ioc sa ia gamepadu' :P ); la skimbari sa vedem shi noi ceva, nu sa apara din senin ca acum :blink: ; shi finca tot veni vb de amici, sa putem juka career la dublu :D (I miss FIFA 2003); shi io vreau zapada :saliveaza: ; shi moshule, daca se poate, vreau shi o ekipa romaneasca :) :sarbatori:

stefan
26-12-2004, 12:27 PM
si ce mai vreti, sa fie pe un DVD, si sa mearga pe sisteme cu 2 procesoare si RAM cat am eu hardul acum, nu ? :P Cat despre Divizia A, eu as zice sa fiti bucurosi si daca e numai o echipa cu echipamentul de acum 3 ani, stema de acum 5 si cate un jucator gen Carvalho (Rapid la FIFA 2003) :P

Ronaldinho23
26-12-2004, 12:35 PM
Poate castiga Steaua Cupa UEFA :lol: si o sa avem si noi o echipa in Fifa.

yahoo
26-12-2004, 12:46 PM
Las sa bage tot ce vretzi dar dupaia sa nu va miratzi daka cere 2.6 ghz, o placa video de 128 si 512 ram :P

Ratonu
27-12-2004, 11:16 AM
A, ce-ar mai fi... sa poti sa intri cu patronul/presedintele pe teren daca esti nemultumit de arbitraj, sa poti sa faci cu jucatorii semne obscene la adresa suporterilor, macar in meciurile dintre echipe sudamericane sa poti sa dai unui adversat o palma cu un om al tau si asta sa declanseze o bataie generala, iar dupa castigarea unui campionat toate melodiile de pe coloana sonora originala a jocului sa fie inlocuite cu manele.

stefan
27-12-2004, 11:19 AM
Ma, e FIFA, nu Mortal Kombat :P cat despre manele :mishto: :lol:

Ronaldo
27-12-2004, 07:40 PM
loool, asa cum e FIFA STREET sa fie si FIFA COMBAT llllllooooooooooooooooolllllll :lol: :mishto: :scaun:

yahoo
27-12-2004, 08:34 PM
Si sa faci semne obscene catre tribune iar mai apoi vine "un portughez" satzi arunce un fular in fata :P

Ronaldo
27-12-2004, 10:21 PM
Faza cu fularul sa fie doar in finala :P

stefan
27-12-2004, 10:47 PM
Topicul probabil ca a fost deschis pentru ca lumea sa posteze niste idei serioase, da daca voi continuati cu caterinka o sa va treziti cu 100% warn

Ratonu
27-12-2004, 11:02 PM
OK, scuze sefu, dar recunoaste ca erau bune ideile! :lol: :P

Si voi ceilalti, ia terminati bai, ca va ia mama dreq! :P

yahoo
27-12-2004, 11:55 PM
Bine nene` ratoane :P

Luis_Figo
09-01-2005, 04:49 PM
io cred ca dk ei nar putea sa faca asta intr-un an! doar dk tripleaza personalul!:P
zic sa lasam fifele asa cum le fac ei, dar sa scoata o data la 2-3 ani fifaspecial [te rupe la placa video, da in 2-3 ani strangi bani la colind sa tio schimbi:P] in care sa fie:
---sa aiba toate campionatele,iar pt asta ar trebui sa se asocieze cu fiecare fifaRomania, fifapolish, dalde astea

---sa arate minutele de prelungire, si in mijloc, jos pe ecran sa arate un mini fimuletz cu arbitrul de rezerva care arata cate min. sunt

---tribuna mai 'ingrasata', cu torttze,mozaicuri cu stema echipei cand da gol[asemanator cu ce era la euro2004],fumigene, cand castiga un meci important sa arunce cu confetti...etc. si sa arunce cu hartii dalea colorate luungi!!

---comentatori fara bug-uri

---sa ai la practice mode o categori speciala in care faci scheme, ex:flotari cu mingea la cefa

---in cariera:-sa organizezi amicaluri
-sa organizezi cantonamentesa [sa alegi ce echipe vrei]
-cand cumperi juktor si iti spune ca e al tau sa arate si un minifilm cu juktorul [minifilmu facut virtual] la o conferinta de presa cum semneaza si arata tricou, can realitate
-sa poti sa faci antrenamentein care tu comanzi ce sa faca:pas adaugat, mersu piticukeui..etc.
-dupa ce castigi ceva sa iti arate o festivitate de vreo 1-2 min cum a facut dinamo anu asta,
- sa bage doar cupa uefa si C.L., sa ai preliminarii si sa te califici in cupa uefa doar dk ai ajuns in finala cupei tarii respective, si in C.L. dk ai castigat campionatu tarii respective, iar cand castigi super cupa europei si c.l. sa arate echipa pe podium cu cupa si medalii si sa curga confetti cu culorile echipei.
- sa se strice gazonu si la pauza de iarna si de vara sa iti zicaa ca tre sa platesti pt refacera gazonuli, sau la derbyuri ca sau rupt scaune si tre sa platesti, iar dupa fiecare meci sati spuna sa platesti pt curatenia din tribune

---sa se miste pe margine antrenorul,arbitrul de rezerva,si sa vb intre ei juktori de rezerva, iar cand faci mutare sal arate pe ala cum pleaca inspre marginea terenului, apoi pala de pe banca cum isi da geaca jos apoi cum bat palma si ala ia 2-3 fire de gazon si sile bga in san si face cruce! :D

---cand da gol unu dasta care isi pupa verigheta si dedica golurile sotie, dupa ce isi pupa verigheta sa arate tribuna oficiala cu sotia lui, sau ceva de genu asta!

---plasa sa se miste mai mult, sa se zguduie bara cand da torpile, si la echipele sarace sa se rupa plasa cand da unu o super torpila!! :lol::lol: si sa vina unii repede si sa o puna la loc, sa prinda tribuna mingea si cateodata sa refuze sa o dea inapoi, cand bati corner sau aut sa arate un mini film cum asteapta ala mingea de la copilu de mingi si ala io aduce!! :lol:

--- la filmuletzu de bucurie dupa gol sa isi scoata tricou si sa ia galben, sa se duc langa tribune si sa vina fanii la gard, si pe stadioane de echipe satrace sa se rupa gardu!! :lol:

---la filmuletzu de incepere la c.l sa bage uefa cl theme si sa fie pe echipamente mingea aia si la cupa uefa la fel, si aia cand intra pe teren sa mai dea autografe, dalde deastea, iar la sfarsit sasi mai schimbe tricourile, sa mai intre copii si sa cera tricou, iar tribuna sa aiba haine diferite, sa mai fie unii fara tricou si sa fie desenat pe burta, vopsiti in capsi sa fie separate galeriile, sa aiba tricourile cum e culoare echipamentului in meciu respectiv.

---gazonu sa se strici a ploua si sa se faca baltii, cand ninge sa se puna zapada, si cand da bara sau gol sa cada zapada pusa pe plasa sau pe bara

Deocamdata am ramas fara idei!! :fotbal: :romania:

Luis_Figo
09-01-2005, 04:52 PM
aaa, si cand faci schimbari sa vb unu si sa anunte schimbarea tribunei, sau cand da gol echipa de acasa sa bage mel. aia [ cea ce e si prin fifa05, numa ca mel. e cam naspa, iar ala care comunica tribunei vb prea incet!!]

Luis_Figo
09-01-2005, 04:59 PM
aaa, si sa se mai rupa si tricourile, apoi se duc aia la banca de rezerve si iau tricou si sil pun pe ei, iar cand se accidenteaza vin doctori acolo, si dk e nevoie il iau cu targa. dk tre sal inlocuiasca la prima intrerupere intra altu pe teren, dk nu intra ala!! si sa se joaca ex:barca-real , u craiova-dinamo sa intre unu pe teren si sai arunce fular in fata lu je si lu niculescu, apoi sa il ia garda.! sa mai filmeze si tribuna, sa arate cum unii filmeaza altii pozeaza, alti arunca hartii,confetii,fumigene! Si cand alerga juktori sa li se miste si parul sa mai scuipe, sau cand arate reluare la o faza, aia de langa protagonistii fazei sa mai scuipe, sau cand da unu gol sa se bucure si unu de la echipa adversa sal scuipe si sa primeasca galben sau rosu, si dk esti in cariera iti comunica ca a fost suspendat!! lol!! nu-i misto??

Luis_Figo
09-01-2005, 05:30 PM
aia sa se ia la bataie, sal mai bata si pe albitru, sa primesti in cariera 50% din banii de la bilete,finala sa fie pe teren neutru, sa se auda injuraturi si scandari tipice fiecarei echipe,dupa castigarea undei finale sa bage si putin din imnul echipei cand ii arata paia cu cupa medalii si confetii.., cand em eci champions league, sa fie addboards cu ford, mastercard,amstel beer,playstation1,2care o fi!! sa poti sa dai in meniu si sa vezi rezumatul meciului precedent, doar in cariera, sa ai un meniu care se numeste creator in care poti sa creezi:oameni,sa modifici juktori, sa modifici echipamente[modelu,culoarea,sponsorii],juktorul sa poa sa aiba cate articole vrea [cercei,lanturi,bratari], si sa poti sa te creezi, cum vrei, doar fata tio pozezi cu o anumita rezolutie, din diferite pozitii, iar joku tio animeaza :D :lol:
Sa ai intr-o parte un buton in timpul jocului pe care dk apesi cu mausu iti iese sist de joc, cu juktorii si rezervele, sa poti sa faci schimbari, si la tactica sa poti sa faci sa isi schimbe pozitiile intre ei mijlocasii, de pe dreapta pe stanga, sau in mijloc! sa poti sa inscrii cu pieptu, umaru, sa faci mai multe scheme, de ex aia a lu ronaldinho, care o ia pa picior si se face ca o da in dreapta da defapt o da in stanga!! la cariera, sa poti sa alegi mingea inainte de meci, albitrii sa aiba pe umar reclama ex:wurth in spania burger in romania, ci nu stema diviziei!

Ratonu
09-01-2005, 05:55 PM
Of of, mai mai... <_<

Gorghette
09-01-2005, 06:50 PM
Luis_Figo trimite astea la EA Sports poate fac si ei cel putin 1-2%, dar sa faca astea le-ar trebui 2-3 ani poate chiar mai mult

Ronaldo
09-01-2005, 10:52 PM
Luis_Figo, daca traduci astea in engleza eu le trimit la EA Sports, ca eu am si FIFA 2005 inregistrat ,si cand il ai inregistrat vb aia cu tine on-line :mishto: Vorba lui george-ette, 1-2 % daca fac ce ai zis tu acolo le-ar trebui 2-3 ani si cred ca jocul ar cere 2.5 GHz, 1Gb RAM, 256 video RAM si sa fie pe DVD Dual-Layer sa iti ocupe pe hard 9 GB si sa coste $100. :mishto:

Ratonu
10-01-2005, 10:00 AM
Ma rog, ce zice omu cu sponsorii si stemele de pe adboards, kituri nu e greu (numai ca trebuie licente), dar toate celelalte sunt excluse.
De exemplu, gandeste-te ca pentru faza cu ruptul tricoului, este nevoie ca jucatorii sa aiba corpul aproape complet (acum au doar maini, picioare, gat si cap), ceea ce ar cere foarte multe resurse.
Pai bine ca sunteti voi destepti si cu bani ca sa va permiteti asa ceva (care oricum e de domeniul fanteziei)!

Andrei_C
10-01-2005, 02:08 PM
apropo de injuraturi mi s-a parut mie sau la rcif2004 la Ceahlaul , dupa ce se auzea "Hai Ceahlaul , Hai Ceahlaul " se auzea dute ba in p...m..
Oi fi eu nebun :)

Ronaldo
10-01-2005, 03:05 PM
mai ratonule, lasa-ne si pe noi sa visam cu ochii deschisi, si cand o sa fie copilul meu de varsta mea acuma, daca o sa se joace pe un FIFA ca ala pe care il vrem noi, o sa ii spun ca eu de mult il vroiam asa :mishto:
>>Andrei_C: Cat despre injuraturi, noi nu avem voie sa injuram pe forum, dar in RCIF 2004 numai chanturi cu injuraturi erau :P

stefanm14
10-01-2005, 11:40 PM
acuma nu prea am inspiratie, dar am cateva idei destul de traznite:

-la inceputul si sfarsitul meciului sa iti ia interviu (in career mode), si sa alegi ce sa spui, dar din multe variante, si sa te arate asa cand vb (nu ca la tcm)
-sa intre cu vreo 30 min inainte de meci si sa arate 2 reporteri, sa spuna atmosfera
-inainte de meci sa iti arate o caseta cu spectatorii, vremea etc.
-la pauza sa iti arate cum se antreneaza jucatorii, sa alegi tu tipul, chiar sa ii controlezi
-galeria sa scandeze numele unui jucator, si el sa aleaga : sa se duca sa o salute, sa o ignore, sa-i faca gesturi "urate"
-galeria sa scandeze numele antrenorului (al tau), sau sa strige demisia si sa poti sa reactionezi
-intre meciuri sa iti arate in fiecare zi ce interviuri au mai dat jucatorii, antrenorii, presedintii de club si sa poti sa convoci conferinta de presa ca sa le raspunzi...

Iata ca pe parcurs mi-au venit destul idei, totusi destul de realizabil intr 1-2 ani, daca se concentreaza si astia putin :romania: cat despre echipele din romania lasati-o balta, ca de-aia se face patch, mai bine lucreaza mai mult la detalii decat sa faca divizii asa in prostie, ne ajung alde ronaldo, raul, henry, zidane si ronaldinho

Ronaldo
11-01-2005, 03:19 AM
Originally posted by stefanm14@Jan 10 2005, 11:40 PM
ne ajung alde ronaldo, raul, henry, zidane si ronaldinho
da, sigur, ca sa se pensioneze peste 4 ani <_<

stefanm14
11-01-2005, 08:54 AM
si in realitate cand o sa se pensioneze? si aici era vorba de divizia a, ce ne trebuie chiar asa mult ? ce, daca ar baga divizia a, dorinel munteanu nu s-ar pensiona, asa ca vezi ca ai deviat de la subiect.

Ronaldo
11-01-2005, 11:41 PM
Originally posted by stefanm14@Jan 11 2005, 08:54 AM
si in realitate cand o sa se pensioneze? si aici era vorba de divizia a, ce ne trebuie chiar asa mult ? ce, daca ar baga divizia a, dorinel munteanu nu s-ar pensiona, asa ca vezi ca ai deviat de la subiect.
Cum credeti ca va fi?, Hai sa ne dam cu parerea - denumirea topicului

Deci, daca tu scrii de Div.A, tu esti offtopic :P

Si in realitate se pensioneaza, dar e nasol ca jocu inventeaza el nume <_<

Si nu vb de mosu ala De Dorinel, vb de fotbalisti celebri, ca de aia vrei sa joci la real, ca sa joci cu stelele, nu pt club :iamwithstupid:

stefanm14
12-01-2005, 10:12 PM
Nu shtiu daca Romania va fi facuta vreodata de EA SPORTS, poate doar daca ar fi directorul ROMAN , pt ca campionatul nostru e varza , mai ales in EUROPA

asta ai zis tu, asa ca tu ai fost primul care a fost off topic :offtopic: . dar ma rog, nu conteaza asta. cat despre real, cam asa e, dar iti iei jucatori mai tineri si celebri (f.torres,.......) si joci cu ei

FanFifa2005
15-01-2005, 04:31 PM
Originally posted by stefanm14@Jan 12 2005, 10:12 PM
Nu shtiu daca Romania va fi facuta vreodata de EA SPORTS, poate doar daca ar fi directorul ROMAN , pt ca campionatul nostru e varza , mai ales in EUROPA

asta ai zis tu, asa ca tu ai fost primul care a fost off topic :offtopic: . dar ma rog, nu conteaza asta. cat despre real, cam asa e, dar iti iei jucatori mai tineri si celebri (f.torres,.......) si joci cu ei
Cand divisia a va mai urca in el classamento de campionate ale lumi, atunci creo que ea sports va introduce si divisia A (Rumania).

stefanm14
15-01-2005, 09:23 PM
pai normal, doar nu au ceva cu noi

Ronaldo
15-01-2005, 11:21 PM
pai din ce am inteles eui de la el, o sa aiba k a zis "Rumania", sau neintantionat. Eu cred ca ei nu stiu ca noi avem liga de fotbal mai mare de 8 echipe :P

ZapPy
16-01-2005, 06:00 PM
NA ar fi bun la FIFA 2006 sa fie imnuri la echipa internationala.Campinatu Mondial din Germania, comentariu sa fie mai detaliat si schimbat.SI mai bine lucrat nu cu atatea buguri <_<

stefanm14
17-01-2005, 10:34 AM
ba da, dar chiar crezi ca o sa fie?

ZapPy
17-01-2005, 08:38 PM
Na dar nu am voie sa-mi spun parerea??? ;)

stefanm14
17-01-2005, 11:01 PM
ba ai voie, nu ti-am zis nimic, doar te-am intrebat daca crezi ca o sa fie asa? tot nu mi-ai raspuns

ZapPy
18-01-2005, 07:07 PM
Pai nush ce sa zic.....o parte din mine zice sa am sperante alta zice ca nu o sa apara :P :D

Ronaldo
19-01-2005, 02:34 AM
ma buguri sunt in fiecare joc, dar de la un timp te obisnuiesti cu ele...asta daca nu joci joculetul ala de PES4 din cauza caruia am eu 80%WARN level :P

ZapPy
19-01-2005, 08:21 PM
UNde ai tu 80% warn??? :rolleyes:

neky19
17-02-2005, 10:42 PM
daca s-ar combina Konami cu Ea Sport poate ar iesi UN fifa mult mai adevarat . sau sa aiba fifa stadioanele si publicul de la PES shi putin din miscarile jucatorilor shi totul ar fi k...... shi mai multe fete adevarate pt jucatorii cu adevarati buni ceea ce nu sunt acum la KAKA,JUNINHO,LUCIO,..........SHI MULTI ALTII....

Ronaldo
18-02-2005, 06:02 AM
Originally posted by ZapPy@Jan 19 2005, 08:21 PM
UNde ai tu 80% warn??? :rolleyes:
dunt ask! :P si ideea sa faca pe kaka si astia mai detaliati la fatza e o idee buna, pt ca kaka e un jucator bun, dar EA isi bate joc de el :lol:

ZapPy
20-02-2005, 10:18 PM
NA si eu am 20 :P si nu zic nimic.DAr tu cum ti-am adunat 80? :D

Ronaldo
28-02-2005, 01:30 AM
deci, ce vreau eu in FIFA 2006 in plus:
1. Div. A
2. Alti comentatori
3. Portarii sa fie mai reali, adik sa se si accidenteze, sa aiba miscari mai reale (de ex. in jocul celor de la Codemasters, porarul este real REAL, si miscarile jucatorilor la fel, dar nu tu licente, nu tu grafica asa la jucatori..., dar daca ia gameplayul de la Codemasters, e drept un pic mai accelerat, e un JOC SUPEEER)
Cand imi mai vin idei mai scriu

Se7eN
28-02-2005, 08:51 PM
Din moment ce anul asta a intervenit mai serios PES4 pe piata, cred ca cei de la EaSports nu vor mai leveni cum au facut cu ultimele 2-3 editii.

Ce vreau eu ?
1. Mai multe ligi
2. SoundTrack mai cunoscut
3. Gameplay perfectionat
4. Drepturile de autor de la toate firmele de art. sportive
5. AI imbunatatit
6. Sa se arate schimbarile [3D adica] si sa cante imnul la CL
7. Sa fie hands, proteste, etc..

Ronaldo
02-03-2005, 03:21 AM
dap, bune indei Se7eN!! Lipsesc hendurile, minge diferita pt Ch. League, schimbarile, imnul, drepturile de autor sunt deja, sa faca EA echipamente 2GK, si sa nu mai fie stadioane unloackable si nici mingi, ci doar echipamente de rezerva :mishto:

stefan
02-03-2005, 01:26 PM
Daca ar face EA Sports echipamentele 2gk probabil ca jocul ar ocupa cam multe cduri, si oricum sar inventa vreun 3GK sau ceva ca altfel ar cam da faliment toate siteurile :P Si jocul ar avea si cerinte mai mari :P

Ronaldo
04-03-2005, 10:49 PM
si acum daca avem Div A sau echipamente 2GK ia mai mult RAM sau precesor? ca hard disk am vazut ca ia mai mult :D

ferroviery
27-03-2005, 04:37 PM
eu zic ca nu meritam sa se faca la fifa 2006 divizia a nu meritam nici macar nationala care abia asteapta un meci sa ne faca de c....t :angry:

Jokes
30-04-2005, 04:04 PM
Treaba cu ninsoarea e mishto.

biblup
03-05-2005, 03:58 AM
multe asezari noi...si mult mai detaliat sistemul tactic...si ar fi tare de ex sa poti sa ataci cu toata echipa :D

padugoool
06-05-2005, 09:13 PM
fifa 2006?....simplu....fara OTB(CARE E O PROSTIE) :nashpa:

Luis_Figo
06-05-2005, 09:39 PM
totusi, cred ca va fi diferenta dintre 2005 si 2006, ca dintre 2004 si 2005, deci, nu prea mare!!! Ar fi o idee: sa faca un joc numit asa:"Fifa & Uefa 1","Fifa & Uefa 2","Fifa & Uefa 3" etc. si sa apara o data la 3-4 ani da sa aiba de toate, si sigur la versiunea "Fifa & Uefa 10" cred ca vei putea sa joci in retea cu ochelari grafici, cand sunt 22 juktori, si fiecare sa alega cate unul : ex j3 alege pe FIGO, si joci din First Person ca UEFA CL insa mai imbunatatit, si la cariera, interviurile, sa ai 2 variante: sa alegi di alte variante, ori sa vb cu microfnu, si sa aiba toate limbile, si sa fie ca in viata de fotbal! [poate in versiunea 20 sa poti sa te ocupi si de viata ta personala, ca antrenor, sa vb fata-n fata cu presedintele, si sa ceri suspendari, sa te duci la nunti, inmormantari, botezuri!]

Stiu ca am deviat de la subiect, da naveam ce scrie!!

spidyp77
22-08-2005, 04:36 PM
din unele imagini de pe net se poate vedea ca grafica va fi mai mistom-am documentat de pe fifia06.com ca va ave noi stadione,creation center+optiunea de a edit jucatorii adevarati,portarii vor avea reflexe mai reale,poti sa iti creezi fata ta de manager in career mode
cel mai bun lucru este ca am observat ca va ave 21 de ligi ceea ce ne de sperante mari ca va fi si divizia a prinre ele
am verificat bine forumul si existau multe cereri ca divizia a sa fie in fifa 06
trebuie sa accepte si ei o rugaminte de a romanilor :romania:

spidyp77
22-08-2005, 04:38 PM
figo e nebun :crazyboy:

farcas
12-09-2005, 04:37 PM
mah oameni buni numai vb nimeni pe topicul asta????:(( acum vb cum vi se pare ca deja a aprut jocul:P

[K4]RedDog17
13-09-2005, 08:29 PM
topicul asta ar trebuii inchis.. :scaun: :sanshine2: :nashpa:

MALDY
21-09-2005, 09:40 PM
Au mai ramas 9 zile :))

gattuso
22-09-2005, 08:46 AM
demo-ul mi se pare k-lumea.Are grafica mai buna,alta camera,in sfarsit au pus nishte plase mai k-lumea nu k la 2005 cand dupa ce dadeai gol mingea iesea din careul de 6 metri.Portarii au reflexe mai reale :mishto: dar si gafe cum ar fi cand un adversar da cu capul si un fundas ii blocheaza vederea portarului acesta ramane nemiscat si iese un gol stupid.Nu m-am prins inca cum e la loviturile libere.Ecomplet altceva dekt la 2005. :nashpa:

gianni
23-09-2005, 07:45 AM
Abia astept sa apara jocul full...cred ca va fi mult mai bun decat 2005, iar 2005 mi s-a parut super, asa ca...