View Full Version : De ce nu merge fotbal fusion cu patchul RLSP05-TCM
shaid-kid
19-12-2004, 10:15 PM
zice ca nu sunt informatii suficiente sa faca fotbal fusion...d c..nush....
s-a mai raspuns...
nu-i de la rlsp, nu mergea nici inainte de rlsp si nici dupa patchul ea 1.1... l-au facut prost jocul, la fel ca si liga romana (fara numele reale)
acum se laudau ca o sa scoata patchul urmator care o sa repare fusionu... dar mai asteptam pana dupa craciun cica...
in alta ordine de idei niste tipi au descoperit ca merge jucat pe engineul 3d match din joc, care-i de euro 2004... asta-i alta treaba... da in orice caz nu ai visual indicators si e destul de dificil sa iti dai seama ce jucator e selectat.. sau la lovituri libere e la pleseneala... marog, pana or repara merita incercat...
mai multe informatii daca te intereseaza pe forumul tcm2005: http://bonsai.ea-europe.com/forum/viewtopic.php?t=631
shaid-kid
19-12-2004, 10:55 PM
deci se poate juca sau nu in tcm? sa joci tu ca in fifa..
oficial, inca nu... si nu cu engineu de fifa 2005
neoficial , da, da e greu... citeste forumul ala...
shaid-kid
19-12-2004, 11:55 PM
care forum?
shaid-kid
19-12-2004, 11:56 PM
aha gata am gasit :D
fighters
02-01-2005, 08:02 AM
bai nene care a inteles ceva de pe forumul ala si ia si mers sa ne spuna si nou cum trebuie facut ca in engleza pare cam complicat
Johny
03-02-2005, 04:01 PM
Mda.Nici mie nu imi merge sa joc TCM in fifa 2005.Am incercat sa joc cu STEAUA in derby-uri cu ajutorul la FIFA 2005 dar tot asa mi-a spus.Cand o sa se lanseze patch-ul acela sa ma anuntati si pe mine sa il iau si eu si sa pot juca meciurile din TCM in FIFA.Oricum, astept.
stefan
03-02-2005, 05:43 PM
footbal fusion cu echipele romanesti sau cu orice alta echipa care nu e in baza de date din fifa nu o sa mearga :P
ZapPy
20-02-2005, 10:07 PM
Inainte sa apara RLSP credeam ca nu mai trebe sa astept dar m-am inselat :(
Pai daca iti instalezi 50 de patchuri cand toti iti zic sa nu mai instalezi altele in afara de RLPS..
Originally posted by shaid-kid@Dec 19 2004, 10:15 PM
zice ca nu sunt informatii suficiente sa faca fotbal fusion...d c..nush....
:romania:
io zic ca nu ne mai recunosc aia de la fifa cu patch asta nu vedeti ca la tcm dinamo e mai tare ca steaua si la fifa e viceversa tre' sa se faca un patch care sa fie asemanator...cred ca asta e...oricum problema trebuie rezolvata vedeti si patch-urile trecute de la tcm si fifa 2004...
srnnuta@yahoo.com[quote]
stefan
24-02-2005, 11:34 PM
loturile din patchul pt TCM 2005 au fost facute in vara cand dinamo luase campionatul, cele pentru RLSP 2005 au fost facute in ianuarie cand steaua era pe primu loc, deci nu mai aberati , footbal fusion nu o sa mearga niciodata cu echipele romanesti din TCM, si cu nici o alta echipa care nu e bagata de EA in baza de date FIFA :P De cate ori sa mai zic asta?
edydascalu
27-02-2005, 05:48 PM
Fara RLSP merge football fusion chiar cu echipele romanesti, desi nu sunt incluse in Fifa. Deci nu stiu ce sa mai cred...
fighters
20-04-2005, 11:03 AM
da parca si eu stiam ca football fusion mere chiar daca echipa nu este in baza de date,adica mere sigur ca la inceput cand am pus mana pe joc asa jucam deoarec imi facusem la FOUND NEW CLUB si il bagasem in divizia A si mergea sa joc in fifa deci pana la urma care e faza,nici eu nu mai inteleg nimic in morti lor de retardat astia de la EA nu putea sa faca la fel ca la 2004 asta cu iesitu din joc cea mai mare tampenie!!!!!!!!!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.