View Full Version : cum ii pun id unei echipe facute cu creation centre ?
Edy_smf
19-03-2003, 04:57 AM
as vrea sa stiu cum fac treaba asta pt a putea folosi kitraptor
am facut echipa nationala a Romaniei apoi am facut niste kituri dar daca incerc sa le pun nu pot pt ca echipa nu are id
cum fac?
sanshine
20-03-2003, 03:18 PM
salvezi package-ul. rezulta un fisier .pkg, care de fapt este o arhiva ZIP. Schimba-i extensia in .zip, deschide-l si gasesti un fisier data.xml. Deschide fisierul asta cu Notepad. Da-i un <Search->Find> cu numele echipei pe care ai facut-o (ex: nume_echipa). O sa gasesti ceva de genul:
<teams>
* <team id=\"5021\" Name=\"nume_echipa\" x_teamNameArticle=\"\" x_teamNameMed=\"\" x_teamNameShort=\"\" HomeKit=\"25106\" AwayKit=\"25106\" ThirdKit=\"25106\" SupGfx=\"0\" PlayerChant=\"0\" TeamChant=\"0\" x_bankroll=\"0\" x_nationality=\"0\" x_licensed=\"False\" x_clubteam=\"0\" x_rival1=\"0\" x_rival2=\"0\" x_stadiumtype=\"0\" x_licensedKit=\"0\" x_numPlayers=\"0\" x_ForthKit=\"0\" x_FifthKit=\"0\" x_chanttype=\"0\" x_simRank=\"0\" x_bannerId=\"0\" x_addBoardStyle=\"0\" x_addBoardID=\"0\" x_flares=\"0\" x_flags=\"0\" x_streamers=\"0\" x_cameraFlashes=\"0\" x_security1=\"0\" x_security2=\"0\" x_ballType=\"0\" x_pitchrepair=\"0\" x_formationId=\"0\" x_tactic=\"0\" x_playingstyle=\"0\" isDirty=\"0\">
* <kits>....
Vezi ca exact inainte de <Name=...>, ai <team id="XXX">. Ala e ID-ul pe care Creation Centre-ul l-a asociat echipei respective.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.