View Full Version : Fifa 2005
valyys
03-12-2004, 09:02 PM
Cum pot sa am rezultatele fara sa joc meciurile ca in simulate ala cu bara stau tot ca la un meci cu repriza setata la 2 minute Cum actionez s-au ce imi trebuie ca sa pot actiona fixtute /simulare/ si mai departe nu mai am nici un buton ca sa imi dea rezultatele (asta in chestia din dreapta unde se deschide un talel) la meciuri pina la meciul selectat de mine cum este in fifa 2004 selectezi pina la un anumit meci si iti da rezultatele ca ma satur sa joc 40 de etepe plus cupe
Mai am o problema in timpul jocului daca apas tasta "Esc" in lista cu meniuri, am dar, este inactiva obtiunea Restart Meci
Multumesc Anticipat daca am cui???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!
sunt un incepator
Time2Chill
03-12-2004, 10:21 PM
pt a simula e a 2a optiune de sus in jos, da poti simula decat un singur meci odata, dak nu vrei sa joci, nu mai juca :mishto:
iar la a 2a probl, dak am inteles bine, nu poti sa dar restart meci,in timp ce joci, decat la sfarsit
valyys
04-12-2004, 02:18 PM
Originally posted by Time2Chill@Dec 3 2004, 10:21 PM
pt a simula e a 2a optiune de sus in jos, da poti simula decat un singur meci odata, dak nu vrei sa joci, nu mai juca :mishto:
iar la a 2a probl, dak am inteles bine, nu poti sa dar restart meci,in timp ce joci, decat la sfarsit
Multumesc pentru ca defapt nu mi-ai spus nimic nou .Obtiunea aia cu restart Meci nu o am nici la sfirsitul jocului asta asa prt.tine ca de obicei ce nu ai activ in timpul rularii unei aplicatii si nu activezi Nu ai nici la sfirsit. :mishto:
Nu ai cum sa iti amintesti ceva ce nu ai stiut niciodata :D
Sunt pe toate drumurile profesorii care de fapt nu stiu mare lucru dar in schimb sunt mistocari
DelPiero
05-12-2004, 06:09 PM
Nu inteleg ce e asa de greu de priceput :angry:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.