View Full Version : F.C.Botosani
Emil Sandoi
02-12-2004, 02:10 PM
Am vrut sa dau o mana de ajutor unui baiat ce-si doreste echipa favorita in RLSP2005...
Daca suntetzi de acord si voi,actoinatzi in consecintza ...
Multzumesc
stefan
02-12-2004, 02:37 PM
topicul e facut destul de aiurea, deja i-am zis ca bagam FC Botosani in patch. Oricum bravo lui, una din putinele persoane care chiar a trimis informatii cat de cat coplete despre o echipa. :mishto:
cristi1306
02-12-2004, 06:35 PM
10ks DJ_Mozart
Sper sa te si tii de cuvant
Oricum mi se pare cam discriminatorie treaba.
De ce nu se face pentru toate echipele atunci cate un sondaj de asta?
Cu rivalitatile dintre echipele mari, s-ar putea sa iasa o divizie A surpriza!
PedroSs
02-12-2004, 11:33 PM
eu va pot ajuta la Steaua cu cantece si ceva poze din sezonul asta
echipa o stiti voi
si stadionul la facut mns de anu trecut, asa sper , eu imi doresc sa bagati si ghencea in patch
:mishto: sunt si eu de acord
Ronaldo
23-12-2004, 02:58 AM
Nu am nimic impotriva lui FC Botosani. Cu cat mai multe echipe, cu atat mai bine :mishto:
Puteti sa bagati cumva si Stefan cel Mare (stadionul)? Ca tare as vrea sa joc si eu cu Dinamo, dar sa ii faceti fetele diferite, ca prea erau alea random la 2004, nu vreau sa supar pe nimeni, daca se poate. :D Si imi aduc eu bine aminte sau tribuna din 2004 scanda injuraturi dinalea ...??? Parca da, dar nu mai sunt sigur. :D
Murphy
06-02-2005, 12:03 AM
Salutare!!!! Si eu sunt de parere ca ar fi frumos ca in patch-ul RLSP2005 sa fie introdus si stadionul GHENCEA :naughty: ...ar chiar foarte frumos...apropo nu stie cineva de unde pot lua GHENCEA la fia 2004???????Daca stie cineva sa scrie pe forum!!!!!!!!
Sper sa fie facuta fatza macar la MIREL RADOI...K meritaaaaaaaa!!!!!!!! :cooool:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.