View Full Version : Ziua Nationala a Romaniei
Floyd
01-12-2004, 01:24 AM
Ce ii urati voi Romaniei de Ziua Nationala si cum doriti sa fie Romania in viitor?
DarkComy
01-12-2004, 09:22 AM
HAI ROMANIA !!!!!!!!!! mai curata si mai muncitoare :P
RaPiDuTz
01-12-2004, 11:25 AM
LA MULTI ANI ROMANIA !
cum sa fie...nujtu, dar sa intram in UiE ca poate se va schimba ceva in bine :)
stefan
01-12-2004, 11:48 AM
Fara PSD :P
Floyd
01-12-2004, 01:16 PM
La Multi Ani Romania si romani de pretutindeni!
Eu mi-as dori ca Romania sa fie o tara cu adevarat europeana, sa ne trezim toti din amorteala si sa demonstram ca suntem demni de respect, sa ne luam destinele in propriile maini si sa fim constienti de ceea ce putem face noi pentru noi insine!
Andrei_C
01-12-2004, 02:57 PM
Hai Romania ! si fara psd , ca astia-s dinamovisti ...
Ii urez un viitor lipsit de probleme majore...cat mai multe impliniri pe plan international...si mai multa corectitudine si respect din partea celor care ne reprezinta..
La Multi Ani Romania sa intre in UE, sa iasa Basescu si toate cele bune :P
Ne-au furat si ziua nationala, daca ti urmarit festivitatile de la Alba iulia si bucuresti au fost mai multe steaguri psd decat ale romaniei, si in fine, chiar ma doare undeva de ziua asta, suntem o tara de cacat cu oameni de cacat, nu va amagit degeaba
Time2Chill
01-12-2004, 09:05 PM
ii doresc un viitor stralucit, la care sper sa avem si noi o contributie :D
DarkComy
02-12-2004, 08:22 PM
mns in ultima vreme ai devenit cam pesimist si negativist ce s-a intamplat cu tine ??? :huh: :blink: te-ai inscris cumva in M.I.S.A. ?? :D
Floyd
02-12-2004, 09:19 PM
Nu e pesimist, e trist ca dealtfel noi toti cei care ne dam seama ca am fost furati si batjocoriti chiar in pragul Zilei Nationale. E adevarat, steagurile psd-ului erau bagate la inaintare la fel cum erau bagate portretele si pancartele cu Ceausescu inainte de 89.
Dar au fost multe locuri in care membrii psd au fost huiduiti copios la aparititiile de ieri.
aia care huiduaiam erau oameni platiti si celule de raspuns rapid a D.A. conform lui A.N. ca mi-e si sila sa-i scriu numele
Sirius
05-12-2004, 10:10 PM
Romaniei ii urez sa ramana asa cum este, fiindca este un teritoriu aproape ideal pentru orice isi doreste un om. Populatiei ii doresc sa-si schimbe gandirea, insa acest lucru este imposibil astazi. Nu poti schimba mentalitatea maselor, indiferent daca te cheama PSD sau DA sau altfel. Aici este problema, la mentalitate. Ce face PSD e pur si simplu sa profite. Acelasi lucru l-ar face orice alt partid, fiindca la conducere inca se afla oameni cu aceeasi mentalitate invechita, nastrusnica, ideala, negativa, sucita, necunoscuta, ciudata...mentalitate de rom?n.
Scoutnight
05-12-2004, 10:20 PM
Romania ar fi mai buna fara PSD care au furat cat au putut. Daca nu iese Basescu iese ca in Ucraina.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.