View Full Version : Skill-uri la echipele mari ??
Shadow_unk
22-11-2004, 05:05 PM
Pai hai sa gandim mai realist si matematic !!! Steaua o batut pe Standard Liege care are 3 Stele si unpik in fifa 2005 io zic ca "Steaua" trebe sa aiaba pe putzin 3 stele jumate. Iar Dinamo si Rapid vreo 3 stele. Dar zic ca "Steaua" merita chiar si 4 stele, depinde de voi cum atzi facut toate. Multa Bafta !!!! :mishto:
PS
Asteptam nishte screenshoturi !!!
In orice caz dupa ce apare patchu o fac io pe Steaua de 5 Stele !!!!
stefan
22-11-2004, 05:49 PM
Originally posted by Shadow_unk@Nov 22 2004, 06:05 PM
Pai hai sa gandim mai realist si matematic !!! Steaua o batut pe Standard Liege care are 3 Stele si unpik in fifa 2005 io zic ca "Steaua" trebe sa aiaba pe putzin 3 stele jumate. Iar Dinamo si Rapid vreo 3 stele. Dar zic ca "Steaua" merita chiar si 4 stele, depinde de voi cum atzi facut toate. Multa Bafta !!!! :mishto:
PS
Asteptam nishte screenshoturi !!!
In orice caz dupa ce apare patchu o fac io pe Steaua de 5 Stele !!!!
Hai sa gandim si mai realist, Poli Iasi si U Cluj o batut pe Steaua, si eu zic ca echipele astea trebuia sa aiba macar 4 stele in FIFA :P daca mai era un topic pe tema asta de ce l-ai deschis si pe asta? :P
Emil Sandoi
02-12-2004, 02:18 PM
Sper ca Steaua si Rapid sa nu mai aiba skillurile atat de ridicate comparativ cu celelalte echipe de top din Divizia A,ca anul trecut ...
Sper ...
Exemple:
F.C.National
Dinamo
Universitatea Craiova
Da' nu-i nimic...se va scoate CC2005,nu ...?
De ce nu? Hai sa ne gandim matematic, STeaua,Dinamo si Rapid sunt pe primele locuri, celelalte echipa se zbat intr-o mediocritate jenanta...nu iti fa griji, patchul va fi in conformitate cu realitatea
vladutz88
05-12-2004, 02:54 PM
pai... farul e pe patru... sper ca o sa aiba un skill bunicel... :mishto: nu?? ;)
Rooney
06-12-2004, 02:09 PM
e o intamplare ca e faru pe 4.nu are faru prea mare valoare.ce crezi ca u craiova are valoare de ultimu loc?eu nu cred
daca e pe ultimul loc nu prea am ce zice despre craiova, ce au jucat niste extraterestrii in locu lu Njok, lutu sau plesan doar asa ca sa-i lase pe ultimu loc?
vladutz88
06-12-2004, 07:50 PM
Rooney-> Farul a jucat extraordinar de bine turul acesta, nu poti sa zici ca a avut noroc; am batut si pe dinamo si pe rapid acasa; Craiova a jucat(nu prea a jucat de fapt :) ) ca dracu' si de-aia e pe ultimu loc; eu zic ca merita, era sigur ca asa o sa se intample la cati antrenori, presedinti, patroni au schimbat...
LevyRex
21-12-2004, 03:24 PM
Trebuie luata in considerare si istoria echipei cand stabilesti skilul !!! Degeaba este Farul pe 4 daca in ultimii ani se chinuia sa scape de retrogradare !!! Eu cred ca Steaua, Dinamo, Rapid si Craiova ar trebui sa aiba un skil cu cel putin un punct mai mare. :fotbal:
Ronaldinho23
22-12-2004, 11:51 AM
Craiova sa aiba skill mare?Pai e pe ultimul loc si nici nu are jucatori buni.
Time2Chill
22-12-2004, 12:53 PM
voi, vb degeaba aici, ca echipele din A, cel putin cele importante au fost deja facute, si oricum ei fac astea dupa cum vor ei, deci comentariile voastre, sunt cam de prisos............................................ ....
Pai da cred ca Steaua ar trebui sa fie cea mai buna nu ca batut sau ca e pe primul loc ci pentru ca e in primavara europeana cum asta-i partea a doua .daca intra dinamo in cl da era bine petru ea si pentru f romanesc deocamdata e doar steaua.
:romania: :fotbal: :fotbal: :fotbal: :fotbal: :romania: :romania: :romania:
Luis_Figo
09-01-2005, 12:24 PM
utiati cum zic eu:
Dinamo=3 stele juma
Steaua=3 stele juma
RApid= 3 stele juma
craiova= 3 stele juma
national= 3 stele juma
farul= 3 stele juma
.....................
restul de la 3 stele in jos, mai mult de 3 stele nu tre sa aiba nici una ca real are 4 stele juma, ce draq, altfel ar fi diferenta de juma de stea intre steaua si real, dk ar avea steaua 4 stele!
va rog bagati pe altay cta,fosta electrica cta, in div.B, plsss!
voi va dati seama ca ajax sau lyon au 3 stele jumate...
si vreti national, craiova si farul la atat..pai hai sa va spun eu cum va fi...
steaua probabil 3 stele maxim maxim daca va fi cazul 3 stele jumate
dinamo, rapid poate la 3 stele
si restul de la 2 jumate in jos, poate cu 2 jumate nici nu vor fi echipe :P sa nu credeti ca nu stiu ce jucator obscur de la craiova va avea skill de 70...sau ca nu stiu ce talent de la ceahlaul va avea 75 :P
tare asta mns ... :mishto:
bai da ... da asa ca tot a fost sondaju ala cu cel mai bun jucator din a ... in patch cine va fi cel mai bun :) ...
sau ma rog ... cat va avea cel mai bun din divizia a ...
yahoo
09-01-2005, 05:19 PM
Mi se pare logic! steaua sa aiba 3 stele la fel k dinamo si Rapid.Kiar si daka steaua e in primavara europeana Rapidul a batuto :P Si cel mult 80 sau 83 cel mult cel mai bun jukator din divizia A :P
Luis_Figo
09-01-2005, 05:49 PM
io zic ca danciu-gol ar trebui sa aiba cel mai mare skill!!
si la patchu asta poa modificati si fetele juuktorilor romani din strainatate. ex:lobont, mitea,ilie, si la aia de la nationala!!
pai si poli iasi a batut pe steaua deci poli iasi ar trebui sa aiba 7 stele si 3 sferturi de jumatate?
yahoo
10-01-2005, 09:41 PM
Daka se poate poate da :P Tot ce ziceam k steaua,dinamo si Rapid sa aiba acelasi nivel de stele ;)
Time2Chill
10-01-2005, 09:58 PM
L.figo, cine zice tata ca danciu e cel mai bun jucator al camp, ca pe prosport a iesit Neaga.... si nici unu nici altu nu sunt MVP-u diviziei A, dar ei au iesit cel mai mult in evidenta.
P.S. Danciu are daja un punctaj, dat de EA, la echipa nationala...
darklord
12-01-2005, 02:14 PM
Originally posted by Time2Chill@Jan 10 2005, 09:58 PM
L.figo, cine zice tata ca danciu e cel mai bun jucator al camp, ca pe prosport a iesit Neaga.... si nici unu nici altu nu sunt MVP-u diviziei A, dar ei au iesit cel mai mult in evidenta.
P.S. Danciu are daja un punctaj, dat de EA, la echipa nationala...
io zic sa se tzina cont de jucatorii la echipa natziomala si sa se faca dupa ei skiluriile si nici o echipa din tara nu merita 3 stele jumate sincer acum !!!!!! :oops:
Murphy
12-01-2005, 02:57 PM
Salutare!! Eu sunt de parere ca Steaua merita sa aiba cel putin 4 stele avnd in vedere ca este calificata in primavara europeana si joaca cu echipa anului 2004--Valencia. In Divizia A le da clasa la toate echipele. Asta este parerea mea si cred ca Steaua merita sa fie de cel putin 4 stele
yahoo
12-01-2005, 04:19 PM
Cel putzin 4 stele?Murphy tu sti cat ai aberat acolo?Adika sa fie steaua la nivelul lui Chelsea,Real sau Barca?Inebunesk cand vad ca unii skot astfel de afirmatzii pe gura.Da poate il mai vrei si pe Neaga la 94
Ronaldo
12-01-2005, 04:29 PM
STEAUA - 4 STELE - sunteti nebuni, vb lu yahoo, o vrei ca barca, chelsea, porto si alte staruri??? nu o vrei de 5??? Eu cred ca Steaua DInamo si Rapid trebuie sa aiba 2 stele maxim, craiova 1 juma si restu in jos!!! Si oricum e bine la 2 stele, ia ganditi-va, din al 2-lea an la career puteti deja sa jucati cu Steaua, Dinamo si Rapid :P EU am jucat din primu an la career cu Boavista, care are 2 stele :mishto:
Deci nu mai ABERATI CU 4-5 stele in ROMANIA!!! :P
dj-cata
13-01-2005, 02:15 AM
4 stele e prea mult dar merita sa fie de 2.5 - 3 stele, totusi e in primavara europeana :P si e pe primu loc in clasament cu 6p avans si ar trebui sa fie o jumatate de stea mai buna decat restu
In primul rand vreau sa va salut si sa va spun ca citesc de fff mult timp acest forum si ca mie mi se pare ca ronaldo si yahoo ar trebui iertati, deoarece ei si ZapPy + mns erau spiritul forumului :mishto:
Acum la topic: mda, poate ca Steaua ar trebui sa aiba o jumatate de stea mai mult decat celelalte echipe din Divizia A, dar nu uita: Este prima data in 10 ani cand Steaua a ajuns asa departe :P
yahoo
14-01-2005, 06:34 PM
Vai Lori :P Esti fata sau baiat? :P Imi cer scuze oficial pt tot si nu se va mai repete.Am fost cam dur cu prostii dar degeaba deci nu ma mai strofok. SCUZE!!!!
Ronaldo
16-01-2005, 12:47 AM
Originally posted by yahoo@Jan 14 2005, 06:34 PM
Vai Lori :P Esti fata sau baiat? :P Imi cer scuze oficial pt tot si nu se va mai repete.Am fost cam dur cu prostii dar degeaba deci nu ma mai strofok. SCUZE!!!!
BAAA, sunt baiat, Lori e un nickname al lui taica-meu. Lori=Ronaldo=BAIAT lol :lol: Deci afirmatia e a mea.
PS: Shi eu vreau sa imi cer scuze oficial si sper sa nu se mai intample, o sa fac tot posibilul :mishto:
Originally posted by dj-cata@Jan 13 2005, 02:15 AM
4 stele e prea mult dar merita sa fie de 2.5 - 3 stele, totusi e in primavara europeana :P si e pe primu loc in clasament cu 6p avans si ar trebui sa fie o jumatate de stea mai buna decat restu
jiji becali is everywhere
astea 3 echipe DINAMO , STEAUA si RAPID ar trebui sa fie egale ca stea
in rest cum o fi :)
Ronaldo
16-01-2005, 07:20 AM
egale la maxim 2 stele :P
Emil Sandoi
16-01-2005, 09:47 PM
Eu zic ca vorbim degeaba pe-aici,ca treaba e comisa deja... :bere:
Baietii oricum au patchu pe terminate,daca nu cumva e deja gata,asa ca sorry guyz...
Eu ce sa mai zic cu pisicile mele albastre de la Universitatea Craiova ....?La anu parca vad ca ii trece Ratonu sau mns la sectiunea Matineu... :D :D ...
Haz de necaz...
yahoo
17-01-2005, 05:17 PM
Domne ai uitat ceva f. important> MNS e mns!!!!Deci domne sa nu mai faci astfel de greseli! :P Sa lasam sa vadem cum va fi si dupaia sa nu comentatzi :lol:
Gorghette
17-01-2005, 05:37 PM
Eu zic ca Dinamo, Steaua, Rapid sa aiba 3 stele Craiova 2.5 si celelalte de la 2 in jos
Moaca
17-01-2005, 06:32 PM
nu inteleg cum puteti sa spuneti ca rapid si dinamo sunt la aceasi valoare cu steaua( de craiova numai vorbesc)......daca nu va impresioneaza lotul stelei macar ganditiva la rezultate si o sa ajungeti la concluzia ca steaua merita jumatate de stea in plus fata de celelalte....makar asa din respect ca au batut Besiktas si Standard
stefanm14
17-01-2005, 10:47 PM
macar asa din respect?? pai skillurile echipelor se ia doar dupa ultimele meciuri? sunt 50 de ani de palmares care trebuie luati in considerare, nu ca are steaua 6 puncte in plus. steaua si dinamo ar trebui sa aiba 2, rapid 1.5, si celelalte 1
Moaca
17-01-2005, 11:03 PM
am inteles asta dar trebuie sa reflecte si prezentul asa si Nothingham Forest a fost o super echipa dar nu o vad cu 5 stele..........asa ca mai bine ne rezumam la prezent
Gorghette
18-01-2005, 11:09 AM
mai fratilor, om avea noi campionatul slab dar nici chiar asa, macar steaua sa aiba 2.5
yahoo
18-01-2005, 09:09 PM
Pt ultima oara: Steaua,Rapid si Dinamo trebuie sa aiba acelasi rating.Nu luam nici palmares si nici daka e ekipa momentului.Lotul unei ekipa da stelelutzele de acolo.Si nici respektul nu trebuie luat.Asha trebuie sa avem respect si pt Rapid si Poli Iasi ca au batut Steaua! :P NA! Iar lotul stelei e kam la aceiasi valoare (poate putzin mai bun) dar nu sa creaska cu juma de stea!!!
Moaca
18-01-2005, 11:24 PM
yahoo traiesti lumea ta ........poate dinamo ar merita sa aiba acelasi numar de stelute ca steaua.....dar rapidu :lol:
Ronaldo
19-01-2005, 01:09 PM
ma da ce aveti ma cu Rapidu', oricum nu ma intereseaza ... pe mine nu ma mai intereseaza cate stelutze o sa aiba ... dar am o intrebare: Daca instalez Div. A patch pot sa imi continui al treilea sau al patrulea sezon la Dinamo? :mishto: Oricum, cu cat au mai putine stelute cu atat mai bine, poate putem sa jucam cu Steaua Dinamo Rapid din primul sezon :P
yahoo
19-01-2005, 04:50 PM
Cand steaua o sa treaca de Athletic Bilbao sau de valencia atunci putem spune ca merita mai mult dekat orice alta ekipa din Romania.Insa pana atunci cele trei forte din Bucuresti trebuie sa aiba acelasi rating.Poate vretzi steaua de 4 stele!
Emil Sandoi
27-01-2005, 03:05 PM
Am promovat eu cu Alaves(2 stele) din Segunda si am luat Copa del Rey,daramite cu Craiova...Va dati seama ce boala o sa am sa joc??Macar aici Stiintza sa castige campionatul si tot ce se poate castiga,ca in viata reala ma indoiesc ca se va mai putea vreodata ....Poate doar daca vine Ilie Balaci sa cumpere echipa de la militzianu' asta de Dinel Staicu...Ne-au mancat Echipa militzienii si securistii...Prima data nEtzOiu , acum asta...
Asa ca stimabililor putetzi sa faceti echipa Craiovei si de 0,5 stele ca oricum castig TOT cu Ea... :romania:
Stalex2004
01-02-2005, 06:00 PM
sunt la al cincilea sezon tot cu alaves si am castigat tot ce a fost cueisi joc la profesional abia astept rlsp sa joc cu echipe romanesti
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.